Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Geires väg 1, Bålsta, Håbo kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30

Geires väg 1

Villa
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
3 595 000 kr
164 + 23 m²
7 rum
558 m² tomt

Välkommen till Geires väg 1 i mysiga och familjevänliga Eneby. Med en boyta på 164 välplanerade kvadratmeter och integrerad garage har du allt du behöver. Ett trevligt boende i två plan som erbjuder 5 sovrum, kontor, vardagsrum, kök, tvättstuga, badrum, gästwc, allrum och bastu. Huset kännetecknas av stora och öppna sociala ytor såväl inne som ute. Här spenderar man gärna tid med familj och vänner. Huset är utrustat med en braskamin som bidrar med värme och mysfaktor. Här finns även 2 stycken luftvärmepumpar(2020) som värmer under vintern och svalkar under dom varma sommarmånaderna. Nytt Ftx-system från 2024 som säkerställer en god inomhusmiljö. Fräscht och modernt badrum från 2018 med golvvärme och spotlights. Nytt tak 2015(utförd av tidigare ägare). Fiber finns indraget. Plan och lättskött tomt perfekt för plantering och lek. Här finns ett garage med uppfart, carport med plats för två bilar. Altan på baksida tomt och balkong på framsidan. På Geires väg 1 bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor, allehanda service, allmänna kommunikationer, skog och natur, restauranger och flertalet fritidsaktiviteter.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Blåviolstigen 10C, Bro-Finnsta, Upplands-Bro kommun

Blåviolstigen 10C

Lägenhet
Bro-Finnsta, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 695 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
7 480 kr/mån
20 926 kr/m²

Visning Söndag 30/6 Välkomna till trevliga Blåviolstigen i Bro Här erbjuder vi ett mycket trevligt boende med 3 sovrum och öppna sociala ytor. Stort välplanerat badrum och en stor klädkammare. Blåviolstigen ligger inbäddad i grönska och ger en härlig radhus känsla. Till lägenheten ingår ett förråd i länga. Lägenheten har genomgått mindre renovering med fina tapeter och målade väggar. Alla rum hänger ihop med moderna färgval som ger en rofylld känsla. Blåviolstigen ligger med närhet till skola, förskola och allehanda service. Precis utanför på gatan finns busshållplats med färdriktning Kungsängen eller Bro station. Ring för mer information eller med frågor!

  • Balkong
  • Uteplats
Ärtvägen 27, Aspviks Koloniområde, Upplands-Bro kommun

Ärtvägen 27

Fritidshus
Aspviks Koloniområde, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
850 000 kr
32 m²
2 rum

Ring för visning! Accepterat pris Välkomna till denna charmiga stuga Ärtvägen 27! Här har ni chansen att köpa er en stuga i mysiga Aspvik. "Landet nära stan", med skogen och Örnässjön runt knuten men med närhet in till Stockholms City. Här kan man enkelt smita ut över helgen, eller varför inte förlänga semestern med att pendla till jobbet under sommaren. Via altanen kommer man in i stugan där det idag står en stor dubbelsäng och ett litet kontors hörn , stort fönsterparti som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Största delen av stugan är ett kök och vardagsrum med öppen planlösning. Ett nyrenoverat fullstort kök med mycket förvaring, arbetsyta, diskho, inbyggd kyl/frys, fläkt, spis och ugn. Trädgården består idag en lättskött plan tomt med en installerad robotgräsklippare, perfekt för den som letar ett fritidshus för vila. Här finner ni även mycket vackra perenna växter runt om, som under sommaren blommar upp och förvandlar trädgården till en fröjd för både öga och själ. På tomten finns det även en redskapsbod, isolerat förråd (som skulle kunna göras till ett utedass och en fristående altan med paviljong. Varmt välkomna att kontakta mig för visning!

  • Uteplats
Hackspettvägen 27, Västerdalen, Håbo kommun

Hackspettvägen 27

Villa
Västerdalen, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
4 950 000 kr
114 + 114 m²
7 rum
450 m² tomt

Ring för visning! Välkomna till härliga Hackspettvägen 27! Vi presenterar nu detta stora kedjehus om 114 + 114 kvm på en gavel tomt med altaner som ger en möjlighet att följa solen från morgon till kväll. Fantastiskt fint och väldigt välplanerat kök, men god förvaring, bra arbetsytor och med plats för de stora sällskapet. Här finns även ett fantastiskt hörn skafferi! På entréplan finns ett stort och ljust vardagsrum med öppen spis och utgång till altanen som har en rund pool vilket gör sommardagarna behagliga och inbjuder till lek och fest. Här finns även två sovrum och gott om förvaring. Nedre plan har en bra planlösning och erbjuder idag tre sovrum, en stor walk-in-closet. Trevligt allrum med braskamin, duschrum med stor bastu, tvättstuga med spabad i en romantisk stil och nyare ytskikt. Källarplanet har en egen ingång vilket även ger möjlighet till ett generations boende eller uthyrning. Med andra ord ett perfekt hus för den stora familjen, och med närhet till centrum, förskola och skolor. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Morotsvägen 5, Aspviks Koloniområde, Upplands-Bro kommun

Morotsvägen 5

Fritidshus
Aspviks Koloniområde, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 250 000 kr
32 m²
4 rum
400 m² tomt

Visning Sön 26/5! Kolonistuga i ett av områdets absolut bästa lägen med skogen som granne. Generös tomt, med bärbuskar, fruktträd och vackra växter. Utöver stugan finns ett växthus för sina egen odlade godsaker, förråd/gäststuga och redskapsbod. Stugan är 32 kvm i bottenplan, med ett stort loft/övervåning där ytan är uppdelad på ett stort sovrum och även två alkover. Gott om plats för den stora familjen och gäster. Huset har ett rymligt kök med god förvaring och arbetsytor. Kyl/frys och Spis med ugn. Stor matplats men även utgång till en stor altan och ett härligt utekök. I entréplan finns ett sovrum med en loft säng, ett våtutrymme som är helkaklat och förberett för dusch. Här finns handfat med kommod och plats för tex en förbrännings toalett/kemtoalett. Bekvämare och bättre läge för semester, helg eller ”sommarboende” får man leta efter! Föreningen äger marken och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En låg årlig avgift om 6000 kr/år betalas (kvartalsvis) till föreningen för sopor och vatten. Sommarvatten på tomten. Mycket bra kommunikationer till stugan då bussen stannar i stort sett utanför koloniområdet. Föreningen ordnar med gemensamma aktiviteter och dylikt vilket bidrar till god stämning och en stark gemenskap. Välkommen hit och njut en stund i en fantastisk oas! Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm. Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Städdagar ingår. Det är inga problem att vistas här under vintertid, i området finns även vintertid dusch och toalett samt vatten att använda. Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Ett litet bibliotek samt lekpark finns också på området. Området runtomkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till de två sjöarna. Både vid Örnässjön och Lillsjön finns både möjlighet att bada och fiska. Med närhet till både Kungsängen och Bro så är det nära till butiker, stormarknader och allehanda service. I kommunen finns ett flertal fina golfbanor och andra utomhusaktiviteter för stora och små! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Skörbyhöjden 54, Bålsta-Skörby, Håbo kommun

Skörbyhöjden 54

Lägenhet
Bålsta-Skörby, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
2 995 000 kr
127 m²
5 rum
5 696 kr/mån
23 583 kr/m²

Välkommen till Skörbyhöjden 54! Här finner du ditt nya hem i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Detta charmiga tvåplans bostadsrättsparhus i mycket gott skick med fem rum och kök ligger i ett populärt och trivsamt område. Bostadens ljusa och luftiga hall ger en omedelbar känsla av välkomnande atmosfär. Här finns tre rymliga sovrum med möjlighet till ännu ett enligt ordinarie planlösning. Det ljusa och trevligt inredda vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både en mysig soffgrupp och förvaring samt ett extra sovrum enligt ordinarie planlösning. Det generösa köket är både ljust och funktionellt, med gott om skåp och arbetsytor, samt en fin matplats och praktisk köksö. Bostaden har också två badrum med både duschhörna och badkar. Tvättstugan är komplett med tvättmaskin, tvättställ och goda förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet leder altandörren ut till den rymliga altanen som erbjuder plats för både grill och lounge, och dess insynsskyddade läge mot allmänning i väst får sol långt in på kvällen, perfekt för socialt umgänge eller avkoppling. Den tillhörande gräsmattan inbjuder till lek och odling. På uppfarten finner du en carport och parkeringsplats samt stort förråd. Området har utmärkta kommunikationsmöjligheter och fina gång- och cykelvägar till förskolor och skolor upp till årskurs 9. Skörbyhöjden 54 är helt enkelt det idealiska hemmet för dig som värdesätter både komfort och trivsel i en välskött och attraktiv bostadsförening.

  • Uteplats
Rösaringvägen 12, Bro, Upplands-Bro kommun
Rösaringvägen 12, Bro, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rösaringvägen 12, Bro, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rösaringvägen 12

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 595 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 886 kr/mån
39 875 kr/m²

Välkommen till charmiga Säbyholm och mysiga Flygeln! Denna bostadsrätt är inte bara smakfullt inredd utan även yteffektiv, vilket ger dig generöst ljusflöde och en genomgående hög standard. Koppla av på den generösa balkongen där du kan njuta av utsikten och ett fantastiskt soligt läge. Föreningen erbjuder även odlingslotter för medlemmarna, perfekt för att odla dina egna färska örter! Upptäck den storslagna naturen i Rösaring och dess omgivningar, med Mälaren bara en kort promenad bort. Som en del av Säbyholm har du tillgång till en härlig sandstrand och en badbrygga för sköna sommardagar. Denna ljusa och välplanerade bostad erbjuder rymligt vardagsrum med en välutrustad köksdel och en bekväm sovalkov. Badrummet är helkaklat och i toppskick med en dusch och tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet. Dessutom finns ett externt förråd bekvämt placerat i huset, och en parkeringsplats ingår i avgiften. Inom cirka 10 minuters bilresa från området ligger tre populära golfbanor: Sofielund, Bro-Bålsta och den mästerskapsgodkända banan Bro-Hof. Dessutom finns Stockholms nya galoppbana Bro Park med en mycket omtyckt restaurang. För de som reser med kollektivtrafik finns det bra bussförbindelser till Bro station, där pendeltåget tar dig till centrala Stockholm på ungefär 30 minuter. Om du letar efter ett modernt, lättskött boende med hög standard i en unik och naturnära miljö är detta verkligen bostaden för dig! Kontakta mäklare Andreas och boka din privatvisning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Odensala kyrkby 142, Märsta, Sigtuna kommun

Odensala kyrkby 142

Gård/Skog
Märsta, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
15 500 000 kr
5,5 ha tomt

Stor och vacker huvudbyggnad om ca 300 kvm i fint skick (bl.a. kök och badrum är nyrenoverade, ny el), pool på baksida med stor altan i söderläge. Även vacker och grönskande trädgård. Gården ligger inbäddad i Odensala Kyrkby med vackra omgivningar, skola, kyrka och kommunala förbindelser endast ett par hundra meter bort. Området finns med ny översiktsplan för förtätning i Sigtuna Kommun. Här finns flertalet byggnader: EKONOMIBYGGNAD 1: 3 större garage/förråd samt stor inredningsbar övervåning. EKONOMIBYGGNAD 2: Stor byggnad med bl.a. väldigt stora förvaringsytor med högt i tak sam anslutning till oinredd övervåning som sträcker sig över stall och varmgarage. I vinkeln ligger ett varmgarage/maskinhall som nyligen är renoverat med plats för flertalet bilar/maskiner.(Ny el samt 3 -fas). Stora möjligheter till intäkter genom uthyrning av flertalet förråd/garage eller för den som driver eget företag med behov av lageryta eller annan utrymmeskrävande verksamhet. STALL: Som ligger i ekonomibyggnad 2 är ett fint stall med 7 boxar, spolspilta samt en uppvärmd sadelkammare. Mycket förvaringsyta till utrustning. Grusad gårdsplan. RIDBANA: Ny ridbana 2020 med måtten 30X70 meter med belysning ovh bevattningssystem. Här finns även en skrittmaskin för 4 hästar, flertalet sommarhagar med vattenkoppar samt 3 st grusade vinterhagar samt hönshus. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller bokning av privat visning!

Linanders väg 5, Bålsta, Håbo kommun

Linanders väg 5

Villa
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
2 495 000 kr
61 + 30 m²
3 rum
1 842 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga hus som erbjuder stor grönskande tomt med bl.a. gäststuga, extra gästrum, garage och flertalet förråd. Mysigt året runt boende där det nyligen har installerat luft/luftvärmepump för skönt inneklimat sommar som vinter. Helt nytt plåttak oktober 2023. Även investerat i ny tvättmaskin, varmvattenberedare, diskmaskin, kyl/frys och spisfläkt. Huset har 3 rum och kök samt duschrum/tvättstuga. En fin gäststuga om ca 22 kvm med högt i tak som innehåller ett stort rum, separat sovrum med våningssäng samt loft med plats för en större madrass. Huset är beläget i populära Kivinge som är ett mycket lugnt och trevligt område. Kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning!

  • Uteplats
Marmorvägen 10, Bålsta, Håbo kommun

Marmorvägen 10

Radhus
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
Pris saknas
118,5 m²
5 rum
6 114 kr/mån

Varmt välkomna till detta parhus med trevlig baksida samt stor altan på framsidan i bästa solläge. Carport samt uppfart med plats för minst 2 bilar. Även separat förråd bakom carport som många gjort om till ett extrarum/gästrum med ingång från vardagsrum samt utsida. Välplanerat boende med 4 sovrum, 2 bad/duschrum, tvättstuga, vardagsrum och kök. Ny frånluftsvärmepump 2021-22 som byttes av föreningen. Lugnt och trevligt område med skogen runt hörnet. Det är ca 100 meter att gå till förskola Skörby. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller bokning av visning!

  • Uteplats
Bålstavägen 27, Bålsta, Håbo kommun

Bålstavägen 27

Lägenhet
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 795 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
5 655 kr/mån
23 933 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa bostad belägen i ett lugnt och trevligt område i gamla Bålsta. Med gångavstånd till det mesta, t.ex restauranger, Hemköp, skola och kommunikationer. Här erbjuds 3 rum o kök en trappa upp i huset (hiss finns). Kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Hiss
Gropenvägen 6B, Skokloster, Håbo kommun

Gropenvägen 6B

Radhus
Skokloster, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
2 450 000 kr
103 m²
4 rum
5 504 kr/mån
23 786 kr/m²

Varmt välkomna till detta trevliga parhus som erbjuder stort trädäck i söderläge på baksida, delvis under tak som vetter mot skogen. Modern planlösning med öppen planlösning och mellan vardagsrum och kök. Smakfulla materialval. 2 fina badrum med golvvärme. (Även vattenburen golvvärme på entréplan). 3 sovrum på övre plan som tidigare varit 4 sovrum. (Går utmärkt att bygga tillbaka en vägg i det största sovrummet om man vill). Carport med vidbyggt förråd samt en redskapsbod. Uppfart med plats för flertalet bilar. Perfekt läge på återvändsgata med skogen precis intill, som erbjuder trevliga promenadstråk och närhet till Mälaren. Även gångavstånd till skola, förskola, livs och bushållsplats. Man har även tillgång till samfällighetens poolområde som ligger bortom centrum. Kontakta gärna mäklaren för mer information och bokning av en visning!

  • Uteplats

Visar alla 12