Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rösaringvägen 12, Bro, Upplands-Bro kommun
Rösaringvägen 12, Bro, Upplands-Bro kommun, bild 2
Rösaringvägen 12, Bro, Upplands-Bro kommun, bild 3

Rösaringvägen 12

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 595 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/2
3 886 kr/mån
39 875 kr/m²

Välkommen till charmiga Säbyholm och mysiga Flygeln! Denna bostadsrätt är inte bara smakfullt inredd utan även yteffektiv, vilket ger dig generöst ljusflöde och en genomgående hög standard. Koppla av på den generösa balkongen där du kan njuta av utsikten och ett fantastiskt soligt läge. Föreningen erbjuder även odlingslotter för medlemmarna, perfekt för att odla dina egna färska örter! Upptäck den storslagna naturen i Rösaring och dess omgivningar, med Mälaren bara en kort promenad bort. Som en del av Säbyholm har du tillgång till en härlig sandstrand och en badbrygga för sköna sommardagar. Denna ljusa och välplanerade bostad erbjuder rymligt vardagsrum med en välutrustad köksdel och en bekväm sovalkov. Badrummet är helkaklat och i toppskick med en dusch och tvättmaskin/torktumlare för extra bekvämlighet. Dessutom finns ett externt förråd bekvämt placerat i huset, och en parkeringsplats ingår i avgiften. Inom cirka 10 minuters bilresa från området ligger tre populära golfbanor: Sofielund, Bro-Bålsta och den mästerskapsgodkända banan Bro-Hof. Dessutom finns Stockholms nya galoppbana Bro Park med en mycket omtyckt restaurang. För de som reser med kollektivtrafik finns det bra bussförbindelser till Bro station, där pendeltåget tar dig till centrala Stockholm på ungefär 30 minuter. Om du letar efter ett modernt, lättskött boende med hög standard i en unik och naturnära miljö är detta verkligen bostaden för dig! Kontakta mäklare Andreas och boka din privatvisning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lantmätarvägen 21, Bro, Upplands-Bro kommun
Lantmätarvägen 21, Bro, Upplands-Bro kommun, bild 2
Lantmätarvägen 21, Bro, Upplands-Bro kommun, bild 3

Lantmätarvägen 21

Lägenhet
Bro, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 195 000 kr
39,7 m²
1 rum
vån 1/3
2 100 kr/mån
30 101 kr/m²

Denna rymliga och charmiga 1:a på markplan erbjuder en fantastisk livsstil med sin egen privata uteplats om cirka 17 kvm. Men vänta, det blir bättre - denna kan enkelt utökas till ca dubbla storleken efter föreningens godkännande och bli din egna personliga utomhusoas som sträcker sig längs hela lägenhetens längd! Stig in och upplev en modern atmosfär med ett helkaklat badrum som bjuder in till avkoppling och lugn. Det fullt utrustade köket gör matlagningen till en fröjd och en ordentlig matplats bjuder in till härliga middagar i goda vänners lag. Vardagsrummet i generös storlek har plats för både soffgrupp och arbetsplats. Stora fönster ger ett härligt ljus och altandörren leder ut till din alldeles egna uteplats. Var det någon som sa tänd grillen? Den mysiga sovalkoven ger en fridfull plats att varva ned efter en lång dag. Denna bostad har inte bara en, utan två praktiska förråd för förvaring av dina tillhörigheter. Dessutom har föreningen två bekväma tvättstugor och en bastu för att komplettera din livsstil med extra komfort och bekvämlighet. Ta chansen att skapa ditt drömhem och upplev allt detta och mer på Lantmätarvägen 21. Kontakta mäklare Andreas på 073-400 93 73 för att boka din visning idag och låt oss hjälpa dig att förverkliga din bostadsdröm! Läs mer om föreningen på deras hemsida här: https://brfprosten.se/

  • Premium
  • Uteplats
Odensala kyrkby 142, Märsta, Sigtuna kommun

Odensala kyrkby 142

Gård/Skog
Märsta, Sigtuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
16 000 000 kr
5,5 ha tomt

Varmt välkomna till denna fina hästgård som har det mesta man kan önska sig om man är hästintresserad! Stor och vacker huvudbyggnad om ca 300 kvm i fint skick (bl.a. kök och badrum är nyrenoverade) samt större pool på baksida/altan. Även vacker och grönskande trädgård. Här finns flertalet byggnader: EKONOMIBYGGNAD 1: 3 större garage/förråd samt stor inredningsbar övervåning. EKONOMIBYGGNAD 2: Stor byggnad med bl.a. väldigt stora förvaringsytor med högt i tak sam anslutning till oinredd övervåning som sträcker sig över stall och varmgarage. i vinkeln ligger ett varmgarage/maskinhall som nyligen är renoverat med plats för flertalet bilar/maskiner.(Ny el samt 3 -fas). STALL: Som ligger i ekonomibyggnad 2 är ett fint stall med 7 boxar, godkänt ventilationssystem, varm- och kallvatten samt en uppvärmd sadelkammare. RIDBANA: Ny ridbana 2020 med måtten 30X70 meter med belysning ovh bevattningssystem. Här finns även en ligghall, skrittmaskin för 4 hästar, 3 st vinterhagar samt hönshus. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller bokning av privat visning!

Tingshusvägen 17, Bålsta, Håbo kommun

Tingshusvägen 17

Villa
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
4 995 000 kr
164 + 100 m²
8 rum
713 m² tomt

Kontakta mäklare Aidin Moshiri för mer information och privat visning. Välkommen till Tingshusvägen 17 i centrala Bålsta. Med en totalyta om 264 kvm finns goda möjligheter för hela familjen att skapa ett trivsamt hem där du vill bo i många år framöver. Huset kännetecknas av öppna och sociala ytor såväl inne som ute på tomten. Under 2021 har taket lagts om, fasad och fönster målats, samtliga ytskikt inne i huset har målats om och nya golv på övre entré- och övreplan. 2022 har även köket och badrummet på entréplan renoverats i modern tappning. Fastigheten består av 4 sovrum i bra storlek. Här kan du med enkelhet dela upp/göra om rum så att du tillgängliggör flera sovrum. Stort vardagsrum med utgång till verandan och gillestuga med braskamin. 3 badrum(ett på vardera plan), samt wc och tvättstuga. 2022 har även en uthyrningsdel byggts i källaren med egen ingång, duschrum och trinett. Till dom yttre sociala ytorna hör en stor veranda som nås via kök, vardagsrum och från tomten, samt en stor balkong på övervåningen. Plan och lättskött tomt som omgärdas av en uppvuxen häck som bidrar med insynsskydd. Tomten är perfekt anpassad för plantering och lek. Här finns även ett fint växthus och ett garage med plats för en bil och förvaring. På Tingshusvägen 17 bor du med närhet till skolor, förskolor, Bålsta Centrum, allmänna kommunikationer, restauranger, trevliga promenadstråk och andra fritidsaktiviteter som passar hela familjen.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Växthusvägen 17, Bro-Finnsta, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 17

Lägenhet
Bro-Finnsta, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
995 000 kr
26 m²
1 rum
vån 1/3
1 989 kr/mån
38 269 kr/m²

Välkommen till Växthusvägen 17 och denna välplanerade 1a om 26 kvm. Bostaden består av en hall med kök, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett stort vardagsrum med utgång till uteplats. Att ha uteplats i lägenheten är något som många drömmer om. Till denna lägenhet hör en uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor. Bostaden kännetecknas av ett enhetligt ekparkettgolv som sträcker sig igenom hela lägenheten, snyggt vitmålade väggar och ett stort fönster som bidrar med ett naturligt ljusinsläpp. På Växthusvägen 19 bor du granne med ett lugnt och mysigt villaområde på Rosenängarna. Här bor man med närhet till allmänna kommunikationer, motorvägspåfart, restauranger, allehanda service, bad, natur och alla möjliga fritidsaktiviteter.

  • Uteplats
  • Hiss
Linanders väg 5, Bålsta, Håbo kommun

Linanders väg 5

Villa
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
2 495 000 kr
61 + 30 m²
3 rum
1 842 m² tomt

Varmt välkomna till detta trevliga hus som erbjuder stor grönskande tomt med bl.a. gäststuga, extra gästrum, garage och flertalet förråd. Mysigt året runt boende där det nyligen har installerat luft/luftvärmepump för skönt inneklimat sommar som vinter. Helt nytt plåttak oktober 2023. Även investerat i ny tvättmaskin, varmvattenberedare, diskmaskin, kyl/frys och spisfläkt. Huset har 3 rum och kök samt duschrum/tvättstuga. En fin gäststuga om ca 22 kvm med högt i tak som innehåller ett stort rum, separat sovrum med våningssäng samt loft med plats för en större madrass. Huset är beläget i populära Kivinge som är ett mycket lugnt och trevligt område. Kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning!

  • Uteplats
Marmorvägen 10, Bålsta, Håbo kommun

Marmorvägen 10

Radhus
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
2 495 000 kr
118,5 m²
5 rum
6 114 kr/mån
21 055 kr/m²

Varmt välkomna till detta parhus med trevlig baksida samt stor altan på framsidan i bästa solläge. Carport samt uppfart med plats för minst 2 bilar. Även separat förråd bakom carport som många gjort om till ett extrarum/gästrum med ingång från vardagsrum samt utsida. Välplanerat boende med 4 sovrum, 2 bad/duschrum, tvättstuga, vardagsrum och kök. Ny frånluftsvärmepump 2021-22 som byttes av föreningen. Lugnt och trevligt område med skogen runt hörnet. Det är ca 100 meter att gå till förskola Skörby. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller bokning av visning!

  • Uteplats
Blåviolstigen 10C, Bro-Finnsta, Upplands-Bro kommun

Blåviolstigen 10C

Lägenhet
Bro-Finnsta, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 850 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
7 480 kr/mån
22 840 kr/m²

Accepterat pris! Ring för visning Välkomna till trevliga Blåviolstigen i Bro Här erbjuder vi ett mycket trevligt boende med 3 sovrum och öppna sociala ytor. Stort välplanerat badrum och en stor klädkammare. Blåviolstigen ligger inbäddad i grönska och ger en härlig radhus känsla. Till lägenheten ingår ett förråd i länga. Lägenheten har genomgått mindre renovering med fina tapeter och målade väggar. Alla rum hänger ihop med moderna färgval som ger en rofylld känsla. Blåviolstigen ligger med närhet till skola, förskola och allehanda service. Precis utanför på gatan finns busshållplats med färdriktning Kungsängen eller Bro station. Ring för mer information eller med frågor!

  • Balkong
Bålstavägen 27, Bålsta, Håbo kommun

Bålstavägen 27

Lägenhet
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
5 655 kr/mån
25 267 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa bostad belägen i ett lugnt och trevligt område i gamla Bålsta. Med gångavstånd till det mesta, t.ex restauranger, Hemköp, skola och kommunikationer. Här erbjuds 3 rum o kök en trappa upp i huset (hiss finns). Kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Hiss
Köpmanvägen 11, Gamla Bro, Upplands-Bro kommun

Köpmanvägen 11

Radhus
Gamla Bro, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
3 995 000 kr
125 m²
4 rum
200 m² tomt

Välkomna till Köpmanvägen 11! Nu finns möjlighet att köpa ett radhus i trevliga Gamla Bro, där det bara är att ställa in sina möbler och bo. Huset har renoverats smakfullt, välplanerat och med neutrala färgval. Köpmanvägen ligger nära allt man kan önska sig, affärer, restauranger, skolor, förskolor, pendeltåg och Naturen. Senaste renoveringar: 2016 Nya innertak i kök, vardagsrum, hall, badrum bottenvåning samt badrum övervåning, Nytt elskåp och jordfelsbrytare, Ny väggpanel i vardagsrum, kök, hall och trappa 2017 Trapprenovering 2018 Total köksrenovering samt belysning, Walk-in closet (panel väggar och tak) 2018 Byte av tak - Betongpannor, Nya hängrännor, Plåtbeklädning runt takfönster, Målning av samtliga vindskupor 2019 Nya innerdörrar, samtliga 2021 Förråd, ombyggt till sadeltak, vindskivor, isolering, gipsning och målning av innerväggar, nytt fönster. Nya foder runt-dörr och fönster, ny läkt under takfot och målning 2021 Farstukvist, nytt tryckat golvvirke, byte av samtliga ribbor och ommålning 2022 Nya olje-element på övervåning 3x , Inbyggnadsgarderob (ikea), Nya garderober i hall (Vedum) 2023 Nytt Ebeco golvvärmetemostat badrum nb, Installation av spaltventiler 2x sovrum, Ny Paxfläkt nb badrum Rengöring av kanaler dusch och badrum, Rengöring av kökskanal och ventilation 2023 Braskamin -Contura kamin nb ...och mycket mer.

  • Uteplats
Gropenvägen 6B, Skokloster, Håbo kommun

Gropenvägen 6B

Radhus
Skokloster, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
2 450 000 kr
103 m²
4 rum
5 504 kr/mån
23 786 kr/m²

Varmt välkomna till detta trevliga parhus som erbjuder stort trädäck i söderläge på baksida, delvis under tak som vetter mot skogen. Modern planlösning med öppen planlösning och mellan vardagsrum och kök. Smakfulla materialval. 2 fina badrum med golvvärme. (Även vattenburen golvvärme på entréplan). 3 sovrum på övre plan som tidigare varit 4 sovrum. (Går utmärkt att bygga tillbaka en vägg i det största sovrummet om man vill). Carport med vidbyggt förråd samt en redskapsbod. Uppfart med plats för flertalet bilar. Perfekt läge på återvändsgata med skogen precis intill, som erbjuder trevliga promenadstråk och närhet till Mälaren. Även gångavstånd till skola, förskola, livs och bushållsplats. Man har även tillgång till samfällighetens poolområde som ligger bortom centrum. Kontakta gärna mäklaren för mer information och bokning av en visning!

  • Uteplats

Visar alla 11