Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

Mäklare

Liljekonvaljvägen 23, Bålsta, Håbo kommun

Liljekonvaljvägen 23

Radhus
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

3 795 000 kr

139 m²

6 rum

6 676 kr/mån

27 302 kr/m²

Varmt välkomna till detta trevliga parhus beläget längst in i Viby Äng med uteplats och stor baksida som angränsar mot skogen i ogenerat läge. Mycket barnvänligt. Luftigt boende med en maximal takhöjd om 3,7 meter och stora panoramafönster i vissa rum. Ett boende som andas komfort med vattenburen golvvärme på båda våningarna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den trevliga baksidan. En planlösning som erbjuder hela 4 sovrum , 2 badrum, vardagsrum, allrum och kök med högt i tak. Förråd på baksida samt plats för minst 3 bilar på uppfart. Fiber indraget. Gångavstånd till Futurum där barnen kan gå från förskoleklass till årskurs 9. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Grönsångarvägen 22, Skokloster, Håbo kommun

Grönsångarvägen 22

Villa
Skokloster, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

4 465 000 kr

134 m²

7 rum

1 192 m² tomt

Välkomna till Grönsångarvägen 22! En stor villa på Skokloster halvön med 4 sovrum, ett entréplan med härlig öppen planlösning. Huset har ett härligt ljusinsläpp öppna ytor med en fantastisk takhöjd i vardagsrummet. På entréplan möts ni av en rymlig och välkomnande hall med ingång till ett stort duschrum och ett stort vardagsrum. Intill vardagsrummet finns en generös matplats som leder till ett stort kök. Här finns gott om förvaring med ett L-format kök och även en stor köksö. Lyxigt utrustat med stor gasolspis för den kulinariske fantasten. Intill köket finns ett skafferi samt utgång direkt till garaget, mycket smidigt en regnig/snöig dag med avlastning av sina matvaror. Det finns altandörrar som tar oss ut på en stor balkong som sträcker sig längst med två sidor av huset. En trappa upp har vi tre sovrum varad två med egna balkonger. Även mycket förvaring på övre planets kattvind. I suterräng planet finns ett allrum, ett sovrum, kontor och duschrum med tvättstuga. Utanför duschrummet står en bastu uppbyggd. Detta plan har en egen ingång, för den som eventuellt skulle vilja skapa en uthyrnings del eller driva företaget hemifrån. Här nere finns även ett förrådsutrymme/krypförråd. Trevlig och välplanerad trädgård med skogen som granne. Stora ytor för odling med ett litet växthus, men även mycket plats för lek. På tomten finns det även ett litet gästhus som idag används som lekstuga. Välkomna att höra av er för mer information och frågor!

  • Balkong
  • Uteplats
Aronsborg 14, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
  • Sön 5 feb kl 10:15

Aronsborg 14

Radhus
Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

3 395 000 kr

78 m²

3 rum

497 m² tomt

Välkomna till Aronsborg 14! Chans att bli ägare till ett av dom charmiga enplanshusen närmast vattnet. Sjöutsikt med en fin båthamn och brygga. Ett välplanerat hus med två stora sovrum med en klädkammare emellan. Ett kök med fönster in mot gatan och ett rymligt vardagsrum med fönster mot baksidan av huset med sjöutsikt. Från vardagsrummet finns utgång till trädgården. Här finns även bastu i direktanslutning till duschrummet. Aronsborg är en lugn och trevlig gata, med mycket grönska och närheten till vattnet ger en rofylld känsla. Närhet till stormarknad och till Bålsta Centrum ger all bekvämlighet man kan få. Ring mig för mer information!

  • Plus
  • Uteplats
Skoklostervägen 35, Häggeby, Håbo kommun

Skoklostervägen 35

Fritidshus
Häggeby, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

1 250 000 kr

62 m²

3 rum

1 819 m² tomt

Välkommen till lugna Skoklostervägen 35 och denna fastighet med stora möjligheter. Fastigheten omfattas av en stor och trevlig tomt om 1819kvm, en huvudbyggnad och en gäststuga. Tomten vetter mot tät skog som bidrar med insynsskydd. Lugnt läge med promenadavstånd till vattnet och trevliga promenadstråk. Huset har under 2019 renoverats. Taket är omlagt, fasaden har bytts ut, väggar samt vind har tilläggsisolerats och fönster bytta till 3-glas. En hel del är nytt och bytt, men det finns fortfarande en hel del att göra. Kontakta mäklare Aidin Moshiri för mer information.

  • Uteplats

Visar alla 4