Mäklare Dennis Johansson

Dennis Johansson

Om mig

Dennis Johansson heter jag och har arbetat som fastighetsmäklare i 17 år. Jag tycker fortfarande att det är det roligaste jobb man kan ha. Jag strävar alltid efter att överträffa mina säljares förväntningar. Med åren har jag samlat på mig mycket erfarenhet och gör det mycket enklare att behärska alla situationer som kan uppkomma under en försäljning. Det bästa som finns är när man avslutat en affär och både säljare och köpare är mer än nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindvägen 1, Bålsta, Håbo kommun

Lindvägen 1

Villa
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
4 500 000 kr
104 + 22 m²
5 rum
1 566 m² tomt

Varmt välkomna till detta charmiga hus med högt läge och härlig utsikt över Krägga. Stor och fin tomt som delvis är skogstomt. Här finns bl.a 2 infarter med plats för totalt ca 8 bilar. Huset erbjuder bl.a. ett modernt kök med öppen planlösning till matsal/vardagsrum och utgång till altanen. Även ett större badrum med både badkar och dusch samt tvättmaskin, samt 2 sovrum på entréplan. På övre plan finns det trevliga allrummet med högt i tak, takfönster och härlig utsikt. Större sovrum samt gäst-wc som är förberett för dusch. Stor altan som sträcker sig runt nästan hela huset samt separat stuga. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller bokning av visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Gropenvägen 6B, Skokloster, Håbo kommun

Gropenvägen 6B

Radhus
Skokloster, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
2 495 000 kr
103 m²
4 rum
4 004 kr/mån
24 223 kr/m²

Varmt välkomna till detta trevliga parhus som erbjuder stort trädäck i söderläge på baksida, delvis under tak som vetter mot skogen. Modern planlösning med öppen planlösning och mellan vardagsrum och kök. Smakfulla materialval. 2 fina badrum med golvvärme. (Även vattenburen golvvärme på entréplan). 3 sovrum på övre plan som tidigare varit 4 sovrum. (Går utmärkt att bygga tillbaka en vägg i det största sovrummet om man vill). Carport med vidbyggt förråd samt en redskapsbod. Uppfart med plats för flertalet bilar. Perfekt läge på återvändsgata med skogen precis intill, som erbjuder trevliga promenadstråk och närhet till Mälaren. Även gångavstånd till skola, förskola, livs och bushållsplats. Man har även tillgång till samfällighetens poolområde som ligger bortom centrum. Kontakta gärna mäklaren för mer information och bokning av en visning!

  • Uteplats
Lindegårdsvägen 51, Bålsta, Håbo kommun

Lindegårdsvägen 51

Lägenhet
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 850 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/2
3 866 kr/mån
37 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga bostad som erbjuder en härligt uteplats med utrymme för både matbord, grillning och solstolar. Även gräsyta för t.ex. odling. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för både matplats och soffhörna samt härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Bra sovrum med intilliggande förråd med fönster som idag används som kontor. Badrum med duschhörna, wc och kommod. Tvättstuga med förvaring, bänkskiva och tvättmaskin. Rymlig hall med plats för ytterkläder och skor. Brf Boklok Väppeby Äng är en omtyckt och välordnad förening med trevliga gemensamhetsytor. Mycket lugnt och trivsamt område med gångavstånd till centrum som erbjuder allt serviceutbud du kan tänka dig. Det finns även simhall, ishockeyplan, fotbollsplaner, skolor och pendeltåg. Kontakta gärna mäklaren för mer information och bokning av en visning!

Solstigen 20A, Södersätra, Sollentuna kommun

Solstigen 20A

Lägenhet
Södersätra, Sollentuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sollentuna
3 950 000 kr
81 + 7 m²
4 rum
vån 1/4
3 411 kr/mån
48 765 kr/m²

Nu finns chansen att bli den första som flyttar in i denna nybyggda bostad om 4 rum och kök med uteplats i trevliga Väsjön. Bostäderna har en modern utformning med vitputsad fasad och detaljer i Cederträ. Solstadens placering med utsikt mot Väsjön ger en oförglömlig vy året runt. Samtliga bostäder har egen uteplats där många även har balkong eller terrass, perfekt för både morgonkaffet och mysiga grillmiddagar. Bostädernas genomtänkta materialval av hög kvalité ger ett stilfullt intryck. Med stora fönster, generös takhöjd och vitpigmenterad 1-stavs ekparkett skapas en inbjudande känsla. Bostäderna speglar en skandinavisk stil med vita väggar och stilren interiör. Med genomgående varma nyanser tillförs värme och harmoni. Det finns även möjlighet att hyrköpa denna bostad! Kontakta mäklaren för mer information. Välkommen till ditt nya hem!

  • Nyproduktion
Sandviksvägen 7, Bålsta, Håbo kommun
  • Imorgon kl 12:30

Sandviksvägen 7

Villa
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
5 495 000 kr
193 + 45 m²
7 rum
2 240 m² tomt

Varmt välkomna till detta stora hus i mycket lugnt område med stor härlig tomt som angränsar mot skogen med altan som går längs hela baksidan. Gäststuga från 2018 på baksida. Stor infart/gårdsplan (ca 400 kvm) med plats för många bilar/husbilar/båtar. Här erbjuds bl.a. 7 rum o kök (5 sovrum) som även kan göras om till 9 rum (7 sovrum). 2 nya badrum från 2020. Här har du även gångavstånd till Mälaren. Finns även en sutterrängdel under huset om ca 45 kvm som idag används som förråd men är förberett för t.e.x. relaxavdelning. Kontakta gärna mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Gamla Enköpingsvägen 16, Bålsta, Håbo kommun

Gamla Enköpingsvägen 16

Villa
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
2 995 000 kr
69 + 8 m²
3 rum
1 962 m² tomt

Välkomna till denna charmiga fastighet med en stor tomt om 1962 kvm på Åsen som ligger nära till naturen men samtidigt med gångavstånd till Bålsta centrum och pendeltåg. Här finns ett mysigt hus med öppen spis/braskassett, tre rum och kök samt gäststuga. Även en bastu, snickarbod och flertalet förrådsutrymmen. Den stora tomten ligger i ett perfekt ogenerat solläge med baksida och ena gaveln med allmänning som närmsta granne. Stort uterum mot baksida samt även en mindre uteplats vid gavel. Infart med plats för flertalet bilar. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats

Visar alla 6