Mäklare Eva Katek-Karpinksi

Eva Katek-Karpinksi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Grönsångarvägen 22, Skokloster, Håbo kommun

Grönsångarvägen 22

Villa
Skokloster, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

4 465 000 kr

134 m²

7 rum

1 192 m² tomt

Välkomna till Grönsångarvägen 22! En stor villa på Skokloster halvön med 4 sovrum, ett entréplan med härlig öppen planlösning. Huset har ett härligt ljusinsläpp öppna ytor med en fantastisk takhöjd i vardagsrummet. På entréplan möts ni av en rymlig och välkomnande hall med ingång till ett stort duschrum och ett stort vardagsrum. Intill vardagsrummet finns en generös matplats som leder till ett stort kök. Här finns gott om förvaring med ett L-format kök och även en stor köksö. Lyxigt utrustat med stor gasolspis för den kulinariske fantasten. Intill köket finns ett skafferi samt utgång direkt till garaget, mycket smidigt en regnig/snöig dag med avlastning av sina matvaror. Det finns altandörrar som tar oss ut på en stor balkong som sträcker sig längst med två sidor av huset. En trappa upp har vi tre sovrum varad två med egna balkonger. Även mycket förvaring på övre planets kattvind. I suterräng planet finns ett allrum, ett sovrum, kontor och duschrum med tvättstuga. Utanför duschrummet står en bastu uppbyggd. Detta plan har en egen ingång, för den som eventuellt skulle vilja skapa en uthyrnings del eller driva företaget hemifrån. Här nere finns även ett förrådsutrymme/krypförråd. Trevlig och välplanerad trädgård med skogen som granne. Stora ytor för odling med ett litet växthus, men även mycket plats för lek. På tomten finns det även ett litet gästhus som idag används som lekstuga. Välkomna att höra av er för mer information och frågor!

  • Balkong
  • Uteplats
Gabardinvägen 4, Brunna, Upplands-Bro kommun

Gabardinvägen 4

Radhus
Brunna, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsängen

4 495 000 kr

152 m²

7 rum

272 m² tomt

Välkomna till Gabardinvägen 4 i familjära Brunna! Söker ni ett trevligt hus i en omtyckt och barnvänliga Brunna, med plats för den stora familjen så är ni helt rätt! Huset är beläget i ett otroligt mysigt kvarter i en del av Brunna. Här möts vi av en ljus och generös hall för att vidare komma in i ett stort renoverat vardagsrum i en härlig färg och mycket ljusinsläpp. Intill vardagsrummet ligger köket och tvättstugan. Från vardagsrummet tar man sig ut till ett stort inglasat uterum och en trevlig trädgård med plats för lek och odling. I huset finns det 5 fina sovrum som alla har fått nya fräscha ytskikt. Här finns även två badrum och en rymlig tvättstuga. Ute i trädgården med direktanslutning till den inglasade uteplatsen finns ett stort förråd. Till huset finns tillhörande garage som man når från trädgården. En idyll för barnfamiljen med gång- och cykelvägar till bl.a. lekplats, förskolor och skolor. Vacker natur och närhet till bad i Mälaren, buss, stormarknad och flertalet golfbanor finns i kommunen. Cykelavstånd till den nya handelsplatsen i Brunna Park och till Kungsängens fina idrottsplats. Välkommen att kontakta mig för mer information

  • Uteplats
Aronsborg 14, Bålsta - Fånäs, Håbo kommun

Aronsborg 14

Radhus
Bålsta - Fånäs, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

3 395 000 kr

78 m²

3 rum

497 m² tomt

Välkomna till Aronsborg 14! Chans att bli ägare till ett av dom charmiga enplanshusen närmast vattnet. Sjöutsikt med en fin båthamn och brygga. Ett välplanerat hus med två stora sovrum med en klädkammare emellan. Ett kök med fönster in mot gatan och ett rymligt vardagsrum med fönster mot baksidan av huset med sjöutsikt. Från vardagsrummet finns utgång till trädgården. Här finns även bastu i direktanslutning till duschrummet. Aronsborg är en lugn och trevlig gata, med mycket grönska och närheten till vattnet ger en rofylld känsla. Närhet till stormarknad och till Bålsta Centrum ger all bekvämlighet man kan få. Ring mig för mer information!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3