Mäklare Eva Katek-Karpinksi

Eva Katek-Karpinksi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsteby 9, Bålsta, Håbo kommun

Skogsteby 9

Radhus
Bålsta, Håbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
3 795 000 kr
102 + 17 m²
3 rum
812 m² tomt

Välkomna till Skogsteby 9! En lugn gata på Prästberget, med avskilt läge och en rofylld miljö. Vi erbjuder nu detta parhus där det bara är att flytta in sina möbler och bo. Stora renoveringar är utförda i härliga färg och materialval. I huset finns idag 2 sovrum, men finns möjlighet till att enkelt skapa ytterligare ett sovrum. På entréplan finns idag ett nyrenoverat kök i bra storlek, goda arbetsytor och generös förvaring, här finns även plats för matbord och stolar. Vidare in finns ett stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång på balkongen som erbjuder en magnifik utsikt över åkrar och skog. På entréplanet finns även en gästtoalett/duschrum. En trappa ner har vi två stora sovrum, varav ett med utgång till altanen med bla spabad. Här finns en stor walk in closet, ett nyrenoverad duschrum, tvättstuga och förråd. Huset står på en välplanerad och vacker tomt med dels en veranda på framsidan, uteplats på baksidan av huset, och längst ner på tomten finns ett stort trädäck med paviljong och plats för festligheter & lek! Varmt välkomna att kontakta mäklaren.

  • Balkong
  • Uteplats
Hallonvägen 78, Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun

Hallonvägen 78

Lägenhet
Kungsängen - Tibble, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 495 000 kr
45 m²
1 rum
3 041 kr/mån
33 222 kr/m²

Välkomna till denna smakfullt renoverade 1:a om 45 kvm! Lägenheten har en stor uteplats som under sommaren bidrar till stora sociala ytor. I dessa ettor harr man fullstort kök med matplats, ett stort och rymligt duschrum. Närhet till butiker och till pendeltåg från Kungsängen centrum. Kontakta mig för info och visning!

  • Uteplats
Blåviolstigen 10C, Bro-Finnsta, Upplands-Bro kommun

Blåviolstigen 10C

Lägenhet
Bro-Finnsta, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
1 850 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
7 480 kr/mån
22 840 kr/m²

Accepterat pris! Ring för visning Välkomna till trevliga Blåviolstigen i Bro Här erbjuder vi ett mycket trevligt boende med 3 sovrum och öppna sociala ytor. Stort välplanerat badrum och en stor klädkammare. Blåviolstigen ligger inbäddad i grönska och ger en härlig radhus känsla. Till lägenheten ingår ett förråd i länga. Lägenheten har genomgått mindre renovering med fina tapeter och målade väggar. Alla rum hänger ihop med moderna färgval som ger en rofylld känsla. Blåviolstigen ligger med närhet till skola, förskola och allehanda service. Precis utanför på gatan finns busshållplats med färdriktning Kungsängen eller Bro station. Ring för mer information eller med frågor!

  • Balkong
Köpmanvägen 11, Gamla Bro, Upplands-Bro kommun

Köpmanvägen 11

Radhus
Gamla Bro, Upplands-Bro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro
3 995 000 kr
125 m²
4 rum
200 m² tomt

Välkomna till Köpmanvägen 11! Nu finns möjlighet att köpa ett radhus i trevliga Gamla Bro, där det bara är att ställa in sina möbler och bo. Huset har renoverats smakfullt, välplanerat och med neutrala färgval. Köpmanvägen ligger nära allt man kan önska sig, affärer, restauranger, skolor, förskolor, pendeltåg och Naturen. Senaste renoveringar: 2016 Nya innertak i kök, vardagsrum, hall, badrum bottenvåning samt badrum övervåning, Nytt elskåp och jordfelsbrytare, Ny väggpanel i vardagsrum, kök, hall och trappa 2017 Trapprenovering 2018 Total köksrenovering samt belysning, Walk-in closet (panel väggar och tak) 2018 Byte av tak - Betongpannor, Nya hängrännor, Plåtbeklädning runt takfönster, Målning av samtliga vindskupor 2019 Nya innerdörrar, samtliga 2021 Förråd, ombyggt till sadeltak, vindskivor, isolering, gipsning och målning av innerväggar, nytt fönster. Nya foder runt-dörr och fönster, ny läkt under takfot och målning 2021 Farstukvist, nytt tryckat golvvirke, byte av samtliga ribbor och ommålning 2022 Nya olje-element på övervåning 3x , Inbyggnadsgarderob (ikea), Nya garderober i hall (Vedum) 2023 Nytt Ebeco golvvärmetemostat badrum nb, Installation av spaltventiler 2x sovrum, Ny Paxfläkt nb badrum Rengöring av kanaler dusch och badrum, Rengöring av kökskanal och ventilation 2023 Braskamin -Contura kamin nb ...och mycket mer.

  • Uteplats

Visar alla 4