Mäklare Alexander Lindeberg

Alexander Lindeberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smedstorpsvägen 7, Grödinge, Botkyrka kommun
Smedstorpsvägen 7, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Smedstorpsvägen 7, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Smedstorpsvägen 7

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 495 000 kr
104 + 63 m²
7 rum
2 247 m² tomt

Varmt välkomna till Smedstorpsvägen 7 och denna villa med en golvarea på ca 200kvm och en stor tomt om 2247kvm. Plats för flertalet bilar på uppfart samt möjlighet att ha lastbil ståendes på fastigheten. Stort garage samt två friggebodar finns på fastigheten. Fastigheten erbjuder fem sovrum på entréplan, kök, vardagsrum, badrum samt gäst-wc. Öppen spis finns,. Övervåningen erbjuder ett rum och källaren erbjuder två rum, förvaringsmöjligheter samt pannrum. Fastigheten ägs idag i bolag och kan antingen överlåtas som ett fastighetsköp eller genom förvärv av aktier. Hör av dig till mäklaren för mer information om försäljningsuppläggen. I Sibble bor ni med närhet till både natur och hav. I närområdet finns förskola, restaurang, café, golfbana samt Grödinge båtklubb. Buss finns precis utanför området som antingen tar er till Tumba C eller om ni vill till färjeläget i Skanssundet. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Premium
  • Uteplats
Middagsvägen 12, Tullinge, Botkyrka kommun

Middagsvägen 12

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 250 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 754 kr/mån
35 135 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga trerummare om 92.5 kvm i populära Brf Römossen! Lägenheten erbjuder en härlig och stor inglasad balkong, där många timmar spenderats med familj och vänner. Här erbjuds två stora sovrum, nyligen renoverat badrum, kök i öppen planlösning mot matplats samt ett stort vardagsrum. Vidare erbjuds: - Bra planlösning - Nyrenoverat badrum - Stor trea - Förråd i lägenhet - Externt förråd - Gavelläge - Fönster i två väderstreck - Tvättstuga i samma hus - Bredband ingår i avgiften - Ekonomiskt stabil förening - Bastu samt föreningslokal finns Brf Römossen är en mycket attraktiv förening som ligger med närhet till både buss, pendeltåg, Tullinge Vårdcentral & Folktandvården samt gångavstånd till Tullinge Centrum. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och låga månadsavgifter. I föreningen finns tvättstugor, bastu, motionslokal, festlokal, pingisrum, snickarbod, vävstuga mm. Närhet till skolor dagis idrottsplats, natur med stora skogsområden, badsjöar och Rikstens Golfbana. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Myntvägen 10, Tumba, Botkyrka kommun

Myntvägen 10

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 438 kr/mån
38 523 kr/m²

-Accepterat Pris- Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning. Varmt välkomna till Myntvägen 10 och denna fina 1.5a om 44 kvm med fin balkong högst upp i huset med mängder av ljusinsläpp. Lägenheten ligger i ett hus med ett bra läge nära grönområden, idrottsanläggningar och Tumba C! Lägenheten erbjuder: -Fin balkong -Kök i öppen planlösning mot vardagsrum -Genomgående ekparkett och målade väggar -Helkaklat duschrum med tvättmöjligheter -Bra planlösning -Bra sovalkov med garderober -Bredband och tv ingår i avgiften I Tumba Park och Brf Valvet bor ni i moderna lägenheter på Tumbas populäraste adress. Ekonomiskt stabil förening med närhet till skola och förskola i närområdet. Du har promenadavstånd till Tumba C där det finns restauranger, butiker, apotek och pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på ca 25min! Om du åker bil har du närhet till E4:an för att snabbt ta sig till Stockholms centrala delar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare! "Säljarens ord" En hörnlägenhet högst uppe i huset som ger en känslan utav ett lugn i ett fint, lugnt & harmoniskt område. Ljusinsläppet genom hela lägenheten ger även en möjligheten att alltid vakna med lite extra energi och en fin utsikt över en väl skött innegård. Otroligt stillsamt. Med tanke på lägenhetens läge i huset får man året runt en fin utsikt över alla fina årstider Sverige erbjuder.

  • Balkong
  • Hiss
Storkärrsvägen 23, Grödinge, Botkyrka kommun

Storkärrsvägen 23

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 995 000 kr
151 m²
5 rum
1 312 m² tomt

Varmt välkomna till Storkärrsvägen 23 och denna fina villa i populära Vårsta. Här finns ett modernt och futuristisk hus. Belägen på en rymlig tomt, omgiven av naturskön skönhet, erbjuder detta hem en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Villan har en futuristisk utformning som sticker ut i grannskapet. De rena linjerna och det moderna uttrycket ger ett distinkt intryck och skapar en tidlös estetik. Här har inget lämnats åt slumpen. Trä, sten och glas samverkar för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Villan erbjuder fyra generösa sovrum med gott om plats för både avkoppling och förvaring. Varje sovrum har stora fönster som ger fantastiskt dagsljus och natursköna vyer. För dem som uppskattar bilar och fordon kommer den rymliga uppfarten att vara en dröm. Här finns gott om plats för flera större fordon. Med naturen nära inpå knuten kan du njuta av skogspromenader, löprundor och avkoppling i den vackra omgivningen. Huset erbjuder en öppen planlösning som sammanför vardagsrummet och köket. En kamin i vardagsrummet skapar en mysig atmosfär och fungerar som en central punkt för umgänge och avkoppling. Ett fint hem för den som söker det allra bästa i boendekomfort och stil. I Vårsta bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Två golfklubbar i området, närhet till badplatser samt flertalet förskolor samt F-9skola. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Uteplats

Visar alla 4