Mäklare Alexander Lindeberg

Alexander Lindeberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandstuguvägen 51, Uttran, Botkyrka kommun
 • Sön 26 maj kl 12:00
Sandstuguvägen 51, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 51, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 51

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
52,3 m²
2 rum
vån 1
4 278 kr/mån
38 145 kr/m²

Varmt välkomna till Sandstuguvägen 51 och denna fina tvåa om 52.3kvm en trappa upp i huset. Lägenheten är i ett fantastiskt skick med fin utsikt över området och sjön. Lägenheten erbjuder vidare; -Stor balkong i bra solläge med fin utsikt -Social öppen planlösning -Stilrena materialval -Genomgående ekparkettgolv. -Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och golvvärme. -Gavelläge -Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt i tillhörande källarförråd -Garage under huset där du kan ta hissen direkt ner -Fiber finns -Närhet till skog På Sandstuguvägen bor du i nyligen byggda bostäder i ett expansivt område intill Kvarnsjön. I området finns restaurang, butik, gym och frisör. I din direkta närhet finns flertalet promenadstråk i skogen eller varför inte gå till nyrenoverade Röstu Hage för ett träningspass. Här finns Jensens skola samt förskola i området. Buss finns till Tumba där både Tumba C finns med butiker och restauranger samt pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 25min. Varmt välkomna på visning! Säljaren ord: Om bostaden, området och årstiderna: Det här har varit en perfekt lägenhet att bo i. Den är fin, lätt att ta hand om och har ett stort badrum. Det är lugnt och tyst i lägenheten. Under lägenhetshuset ligger ett varmgarage som hissen tar dig direkt ner till. Det är underbart på vintern att aldrig behöva skrapa rutorna på bilen, utan bara sätta sig i en varm bil och åka iväg. På sommaren är det också skönt att sätta sig i en relativt sval bil som inte bränns på ratten eller sätet. Strax nedanför lägenhetshuset finns en stor backe samt en äng. På vintrarna är backen full med barn som åker pulka och på somrarna brukar barn och vuxna samlas på ängen för att ha picknick, grilla och spela kubb. I området är du nära det till allt du behöver. Inom bara några minuters promenad kommer du till en liten närbutik med paketutlämning, ett gym, en förskola och skola samt ett skogområde med gångstråk. Bara en liten bit längre bort hittar du Möllebadet med kiosk och motionsspår. Det är ett lugnt området med mycket barnfamiljer. På vinterhalvåret lyser hela området upp med alla ljusslingor som sätts upp, det blir en mysig känsla när man kommer upp för backen in i området och känner att man är hemma.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gullrands väg 99, Norsborg, Botkyrka kommun
 • Sön 26 maj kl 14:15
Gullrands väg 99, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 2
Gullrands väg 99, Norsborg, Botkyrka kommun, bild 3

Gullrands väg 99

Radhus
Norsborg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
109 m²
4 rum
142 m² tomt

Varmt välkomna till Gullrands väg 99 och detta trevliga radhus om 109 välplanerade kvadratmeter. På entréplan erbjuds ett trevligt kök med tillhörande matplats samt ett stort vardagsrum där man når det fina uteplatsen som ligger i ett lugnt och trevligt läge. Vidare finns badrum med tvättmöjligheter. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum, varav ena har en trevlig balkong, ett badrum samt en klädkammare. Vid garageplatsen har säljaren valt att installera en elbilsladdare. På Gullrands väg bor ni i en väl fungerande samfällighet med direkt närhet till skola, förskola, tunnelbana och skogen. En kort promenad från huset finns även möjlighet till bad i Mälaren. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning. " Säljarens ord": Umgänges delen är på undervåningen och sovrumsdelen på övervåningen. Vårt altan läge är väldigt mysigt då vi njuter av sommarsolen och då vi har byggt ett altan tak som är isolerat kan man sitta och njuta även i skuggan. Våran tomt mynnar ut i en souterräng så det finns möjlighet till odling . Ingen insyn på baksidan huset . Det har fungerat alldeles utmärkt med utrymmen för en familj med 2 barn och hund . Våra grannar är väldigt lugna och tysta . När vi hade yngre barn så var detta område helt fantastiskt med sin 3 gårdar som barnen kunde var ute och leka på. Många barn i området som om kvällarna spelade fotboll på fotbollsplanen . Väldigt skyddad miljö då vårat område ligger avskilt . Det är nära till T bana , skola, dagis och du har skogen nära inpå med fina stigar som leder ner till Mälaren för kvällsdopp. Bra uppslutning på städdagar så du lära känna dina grannar . Kommunalt är du i Stockholm city på 36 minuter. Vår och sommar . Att kunna sitta ute om kvällarna och njuta . Hösten då du kan gå i skogen och njuta av trädens fina färger. Vintern då vi har en egen liten pulka backe där barnen åkt mycket pulka och druckit varm choklad .

 • Premium
 • Energieffektiv
Åsvägen 2, Uttran, Botkyrka kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00
Åsvägen 2, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Åsvägen 2, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Åsvägen 2

Villa
Uttran, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
6 750 000 kr
180 + 108 m²
6 rum
1 426 m² tomt

Välkommen till Villa Grönkulla på Åsvägen 2 i idylliska Uttran. Fastigheten är perfekt placerad på en stor tomt med utsikt mot både Segersjön och Uttransjön. Huset erbjuder totalt 288 kvm (180boarea+108biarea) fördelat på två plan samt källare. Tomten är om hela 1 426 kvm med flertalet byggnader på tomten som kan användas som gästhus, förråd eller varför inte en egen ateljé eller ett gym? Möjligheterna är oändliga. Från köket i huset så når man den stora altanen med mängder av sol, spabad samt ett fint utekök. På entréplan finns två fina entréer, kök med ett stort vardagsrum, badrum samt två sovrum. På överplan finns idag ett äldre kök, två sovrum, ett vardagsrum samt badrum. Från övreplan når man den stora vinden som skulle kunna inredas för fler sovrum eller än mer förvaringsmöjligheter. I källaren finns ett stort förråd, pannrum samt tvättstuga. Detta hus har en lång historia då de byggdes 1929 och år 1940 togs det över av nuvarande ägares familj som då drev en lanthandel i huset. Här i Uttran är det många som vill bo, leva och trivas i det mycket lugna området. Sommartid finns möjlighet till bad i sjöarna omkring samt flertalet promenadstråk med massor av grönska. Vintertid finns möjligheten till skridskoåkning på sjön eller varför inte längdskidor vid Lida Friluftsgård. På behändigt avstånd finns både Jensens grundskola samt populära Broängskolan och flertalet förskolor. Nära till bussar som bla går till Tumba centrum och pendeltåget. Känner du också att det här är din nästa bostadsdröm? Tveka inte att höra av dig till ansvarig mäklare Alexander Lindeberg för att meddela ditt intresse.

 • Premium
 • Uteplats
Fiskaruddsvägen 12, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00
Fiskaruddsvägen 12, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Fiskaruddsvägen 12, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Fiskaruddsvägen 12

Villa
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 795 000 kr
121 m²
5 rum
638 m² tomt

Varmt välkomna till Fiskaruddsvägen 12 och detta trevliga enplanshus om 121 kvm med närhet till det mesta som Rönninge har att erbjuda. Huset är perfekt både för ett par, den större familjen med barn eller den familjen där barnen har flyttat hemifrån och man vill flytta till ett enplanshus istället för exempelvis en lägenhet. Tomten om 638 kvm är spektakulär med flertalet uteplatser, stor garageuppfart, garage samt mängder av växter, buskar och träd. Vidare erbjuder huset fyra sovrum i bra storlek, trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, tvättstuga med groventré samt badrum och gäst-wc. Planlösningen är optimal för en familj där sovrummen är placerade längre in i huset för en privat känsla kring sovrummen. De sociala ytorna med kök och vardagsrum ligger bra placerat åt andra hållet med en fantastik kamin för en hög mysfaktor. Vidare finns: -Bra förvaringsytor på vind -Garage -Uppfart med plats för tre bilar -Flertalet uteplatser -Social planlösning I samfälligheten för denna fastighet ingår Fiske‐ och kräftfiskerätt i de intilliggande sjöarna Uttran och Flaten. Det finns även flertalet badplatser inom cykelavstånd och på vintern är det populärt att även åka skridskor på sjöarna i området. Villan är belägen på en populär adress i Rönninge med kort gångavstånd till Rönninge centrum. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Förskolor och skolor finns även inom bekvämt avstånd, vilket gör detta område perfekt för barnfamiljer. Kommunikationer är utmärkta med närhet till både bussar och pendeltåg. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info. Säljaren ord: Om bostad: Här har du huset som du kan bo och trivas länge i. Både med barnen men också efter de flyttat ut. Något vi erfarit och uppskattat. Detta hus har sovrum och kök på samma plan, något även barnen gillat. Tidigare bodde vi i ett tvåplanshus, där var upplevelsen att vi ofta upplevde att allt var på " fel plan" med mycket spring upp och ner i trapporna som följd. Då detta enplanshus möjliggör en förrådsvind, lika stort som boendeytan, har vi aldrig haft problem med förvaring. Stor mysfaktor med utgång till den insynsskyddade baksidan både från vardagsrummet och det större sovrummet. När barnen var små var det mycket smidigt att gå direkt in i groventrén/ tvättstugan för att ta av blöta och smutsiga kläder. De öppna stora sociala ytor ger en skön atmosfär där den öppna vackra murspisen är central. Här har vi firat högtider där många gäster fått plats. Om området: Det är perfekt att bo i ett så lugnt och trivsamt villaområde men ändå ha en sådan närhet till centrum med restauranger och matbutik, men också till tåg och busstation. Något som man inte upplever eller störs av när man vistas i området och i huset. På sommaren har barnen tagit cyklarna och på bara några minuter varit på Bergviksbrygga för svalkande dopp. Sedan har de kommit hem, slaget sig ner på den insynsskyddade baksidan och hängt med kompisar. Tryggt har det också varit att tåg och bussar är så nära hemmet när någon i familjen kommer hem sent. Olika årstiderna: Här har du en tomt som bjuder på en känsla av lugn och mystik. Berget på baksidan blir en grön vägg under sommarhalvåret då det kläs in av en klätterhortensia och grönskande buskar och träd. På vintern, när det är riktigt kallt, hänger istappar från berget som i hop med den vintergröna bambun som växer där bildar en annorlunda kontrast, väl värt att lysa upp med belysning. På vintern skapar istapparna från berget ett vackert blickfång från vardagsrummet och som vi på vinterhalvåret belyst och tänt machaller vid fest. Tomten inbjuder också till att skapa små sittplatser där man bara kan slå sig ner. Här har vi ofta satt oss en stund på trädgårdsbänken vid den stora vita rosbusken. När vi velat ha en stunds svalka har granitbänken, som står där berget sluttar som mest och där en klätterhortensia klär in delar av berget, gett oss svalka. Entré, som vi ju möts av al

 • Premium
 • Uteplats
Ravinvägen 9, Grödinge, Botkyrka kommun
 • Sön 26 maj kl 15:45
Ravinvägen 9, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Ravinvägen 9, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Ravinvägen 9

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 595 000 kr
77 + 77 m²
4 rum
2 242 m² tomt

Varmt välkomna till Ravinvägen 9 i trevliga Tegelvreten i Grödinge. Här finner ni ett trevligt enplanshus med källare om totalt 154 kvm i totalyta. (77+77kvm bo och bi area.) Fastigheten erbjuder en fin stor tomt om 2 242kvm, stor altan under tak på baksidan helt utan insyn. Entréplan erbjuder ett kök med tillhörande matplats, stort vardagsrum, två sovrum samt WC. Nedre plan erbjuder en stor gillestuga med braskamin, tvättstuga, bastu, dusch och förvaring. Möjlighet att inreda sovrum. I samfälligheten erbjuds möjlighet till mindre båtplats samt badplats. Gott om parkeringsmöjligheter på upp grusad uppfart. Fiber är indraget. Här bor man med närhet till grönska och natur vilket gör att man kan komma undan från stressen i vardagen. Närmsta skola/förskola ligger i Vårsta där även Vårsta C med matbutik, restauranger, frisör, bibliotek och veterinär finns. På Grödingelandet finns flertalet trevlig caféer och restauranger. Närhet till havet samt golfklubbar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

 • Premium
 • Uteplats
Rödhakevägen 63, Grödinge, Botkyrka kommun
 • Mån 3 jun kl 18:00
Rödhakevägen 63, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Rödhakevägen 63, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Rödhakevägen 63

Radhus
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 395 000 kr
104 + 16 m²
4 rum
7 561 kr/mån
23 029 kr/m²

Här erbjuds ett hemtrevligt och välplanerat bostadsrättsradhus i två plan med öppna ytor som ger en rymlig känsla. Här kommer du att trivas. Det första som möter oss är en inbjudande och praktisk hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, två badrum och tre sovrum. Köket är ljust, stilrent och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och välplanerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och matplatsen kan delas av till ytterligare ett sovrum. Att kunna ta en nypa frisk luft eller umgås utomhus i direkt anslutning till bostaden är något som många förknippar med extra livskvalitet. I den här bostaden finns en stor och underbar altan som nås från hallen och en mysig och lummig altan som du kommer till via ett av sovrummen. Vårsta är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo familjevänligt och naturnära. Här har du nära till allt vardagen kräver. I föreningen finns gemensam tvättstuga, lokal för festligheter och bastu som går att hyra. Mitt i föreningens området finns en fin lekplats för barn. Intill föreningen finns en stor grönyta för bollspel med tillhörande lekplats. På gångavstånd finns skola, förskola, butiker, restauranger, bibliotek samt frisör. I närheten finns även Brotorpsbadet med fin badbrygga, café, utegym samt löparspår. Välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Bofinkvägen 3, Grödinge, Botkyrka kommun
 • Mån 3 jun kl 17:15
Bofinkvägen 3, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Bofinkvägen 3, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Bofinkvägen 3

Radhus
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 995 000 kr
120 m²
4 rum
462 m² tomt

Varmt välkomna till Bofinkvägen 3 och detta fina kedjehus om 120kvm i lummiga och barnvänliga Bremora! Huset erbjuder: -Trevlig tomt intill skogen -Tre sovrum i varierande storlek med möjlighet att göra ett fjärde -Två badrum -Stort vardagsrum -Fiber är indraget -Förråd och garage -Härlig baksida med altan och grönska Här så bor man i ett lugnt och tryggt område med flertalet lekplatser och fotbollsplaner för de små, ett eget centrum med mataffär, restauranger och frisör. Här finns även Botkyrka Golfklubb samt Happy golfers. Bra skolomsorg med flertalet förskolor samt F-9 skola. Vill man bada eller träna så finns det fina Brotorpsbadet med brygga, utegym, löparspår och café. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

 • Premium
 • Uteplats
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 2 jun kl 11:00
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Verandastigen 3

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
2 250 000 kr
84 m²
1.5 rum
vån 5/5
6 378 kr/mån
26 786 kr/m²

Varmt välkomna till Verandastigen 3 i Söderby och denna fina lägenhet högst upp i detta fantastiska sekelskifteshus. Denna unika bostad på 84 kvadratmeter utmärker sig genom tidstypiska detaljer och charmiga takbjälkar som ger karaktär och personlighet åt boendet. Fantastisk rymd i lägenheten med en enastående takhöjd. Lägenheten erbjuder idag stora sociala ytor där den i grund och botten varit en etta om 84kvm. I dagsläget finns det en skiljevägg byggd för att få till en sovdel där dock väggen inte är byggd hela vägen upp till taket, därmed kan man se takbjälkarna även där. Möjlighet att göra om det till en trea med enkla medel. Fin balkong med trevlig utsikt över omgivningen. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Bostaden är belägen i ett omtyckt, rofyllt och trivsamt område i Söderby med blandad bebyggelse i form av både villor/radhus samt flerbostadshus. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker och bra kommunikationer. Smidiga bussförbindelser till både pendeltåg och centrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Myntvägen 10, Tumba, Botkyrka kommun

Myntvägen 10

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 438 kr/mån
38 523 kr/m²

-Accepterat Pris- Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning. Varmt välkomna till Myntvägen 10 och denna fina 1.5a om 44 kvm med fin balkong högst upp i huset med mängder av ljusinsläpp. Lägenheten ligger i ett hus med ett bra läge nära grönområden, idrottsanläggningar och Tumba C! Lägenheten erbjuder: -Fin balkong -Kök i öppen planlösning mot vardagsrum -Genomgående ekparkett och målade väggar -Helkaklat duschrum med tvättmöjligheter -Bra planlösning -Bra sovalkov med garderober -Bredband och tv ingår i avgiften I Tumba Park och Brf Valvet bor ni i moderna lägenheter på Tumbas populäraste adress. Ekonomiskt stabil förening med närhet till skola och förskola i närområdet. Du har promenadavstånd till Tumba C där det finns restauranger, butiker, apotek och pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på ca 25min! Om du åker bil har du närhet till E4:an för att snabbt ta sig till Stockholms centrala delar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare! "Säljarens ord" En hörnlägenhet högst uppe i huset som ger en känslan utav ett lugn i ett fint, lugnt & harmoniskt område. Ljusinsläppet genom hela lägenheten ger även en möjligheten att alltid vakna med lite extra energi och en fin utsikt över en väl skött innegård. Otroligt stillsamt. Med tanke på lägenhetens läge i huset får man året runt en fin utsikt över alla fina årstider Sverige erbjuder.

 • Balkong
 • Hiss
Storkärrsvägen 23, Grödinge, Botkyrka kommun

Storkärrsvägen 23

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 995 000 kr
151 m²
5 rum
1 312 m² tomt

Varmt välkomna till Storkärrsvägen 23 och denna fina villa i populära Vårsta. Här finns ett modernt och futuristisk hus. Belägen på en rymlig tomt, omgiven av naturskön skönhet, erbjuder detta hem en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Villan har en futuristisk utformning som sticker ut i grannskapet. De rena linjerna och det moderna uttrycket ger ett distinkt intryck och skapar en tidlös estetik. Här har inget lämnats åt slumpen. Trä, sten och glas samverkar för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Villan erbjuder fyra generösa sovrum med gott om plats för både avkoppling och förvaring. Varje sovrum har stora fönster som ger fantastiskt dagsljus och natursköna vyer. För dem som uppskattar bilar och fordon kommer den rymliga uppfarten att vara en dröm. Här finns gott om plats för flera större fordon. Med naturen nära inpå knuten kan du njuta av skogspromenader, löprundor och avkoppling i den vackra omgivningen. Huset erbjuder en öppen planlösning som sammanför vardagsrummet och köket. En kamin i vardagsrummet skapar en mysig atmosfär och fungerar som en central punkt för umgänge och avkoppling. Ett fint hem för den som söker det allra bästa i boendekomfort och stil. I Vårsta bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Två golfklubbar i området, närhet till badplatser samt flertalet förskolor samt F-9skola. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

 • Uteplats
Salarpsbacken 1, Rönninge, Salems kommun
 • Sön 26 maj kl 11:00

Salarpsbacken 1

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
3 363 kr/mån
42 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyligen producerade tvåa på Salarpsbacken 1 i centrala Rönninge. Lägenheten ligger fint placerat i huset med en soldränkt uteplats. Vidare erbjuder lägenheten: -Fina materialval -Bra förvaringsmöjligheter -Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum -Helkaklat badrum med tvättmöjligheter -Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt kontorsdel -Fiber I Rönninge bor ni i ett fantastiskt trevligt område med närhet till grönska, Rönninge C med pendeltåg som tar dig in till Stockholm City på ca 30min, restauranger, butiker och motorvägen endast ett par minuter bilfärd från lägenheten. Intill Uttran Sjön finns ett trevlig löparspår samt utegym för den hurtige och det finns även möjlighet till småbåtplats i Uttran sjön. I Brf Pärla Boktorp bor ni i ett nyligen byggt hus med fin standard. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Middagsvägen 12, Tullinge, Botkyrka kommun

Middagsvägen 12

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 495 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 754 kr/mån
37 784 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga trerummare om 92.5 kvm i populära Brf Römossen! Lägenheten erbjuder en härlig och stor inglasad balkong, där många timmar spenderats med familj och vänner. Här erbjuds två stora sovrum, nyligen renoverat badrum, kök i öppen planlösning mot matplats samt ett stort vardagsrum. Vidare erbjuds: - Bra planlösning - Nyrenoverat badrum - Stor trea - Förråd i lägenhet - Externt förråd - Gavelläge - Fönster i två väderstreck - Tvättstuga i samma hus - Bredband ingår i avgiften - Ekonomiskt stabil förening - Bastu samt föreningslokal finns Brf Römossen är en mycket attraktiv förening som ligger med närhet till både buss, pendeltåg, Tullinge Vårdcentral & Folktandvården samt gångavstånd till Tullinge Centrum. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och låga månadsavgifter. I föreningen finns tvättstugor, bastu, motionslokal, festlokal, pingisrum, snickarbod, vävstuga mm. Närhet till skolor dagis idrottsplats, natur med stora skogsområden, badsjöar och Rikstens Golfbana. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 12