Mäklare Alexander Lindeberg

Alexander Lindeberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vårstavägen 59, Grödinge, Botkyrka kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Vårstavägen 59, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Vårstavägen 59, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Vårstavägen 59

Radhus
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 395 000 kr
98 m²
4 rum
147 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina radhus på Vårstavägen 59 i populära Bremora. Huset ligger fint i området med fantastisk utsikt mot Malmsjön. Huset erbjuder på entréplan ett vardagsrum, kök och WC. På överplan finns tre sovrum samt badrum med tvättmöjligheter. På husets baksida finns två fina uteplatser samt ett spabad. På framsidan finns en trevlig uteplats samt ett förråd som ligger i anslutning till entrén. Parkering i garagelänga. I Vårsta finns både förskolor samt skola för barn från förskoleklass upp till årskurs nio. I närliggande Vårsta centrum finns bland annat livsmedelsbutik, restaurang, bibliotek och frisör att tillgå. En promenad bort från huset ligger även nyligen renoverade Brotorpsbadet med badbrygga, kiosk och aktivitetsplan. Här finns även löpspår samt ett utegym för den som vill motionera i naturen. Närhet till två bra golfklubbar samt till Lida Friluftsgård med flertalet aktivitets möjligheter. Från Bremora och Vårsta utgår sedan bussar både till Tumba och Södertälje där pendeltåg och större butiksutbud erbjuds. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info. Säljarens ord: Fantastiskt läge med naturen runt hörnet med fina vandringsleder samt bad och sjöar. Gångavstånd till litet centrum med affärer restauranger, bibliotek och skola. Mycket lugnt, tryggt och barnvänligt område med en härlig gemenskap och goda grannar.

  • Premium
  • Uteplats
Bofinkvägen 3, Grödinge, Botkyrka kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Bofinkvägen 3, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Bofinkvägen 3, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Bofinkvägen 3

Radhus
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 995 000 kr
120 m²
4 rum
462 m² tomt

Varmt välkomna till Bofinkvägen 3 och detta fina kedjehus om 120kvm i lummiga och barnvänliga Bremora! Huset erbjuder: -Trevlig tomt intill skogen -Tre sovrum i varierande storlek med möjlighet att göra ett fjärde -Två badrum -Stort vardagsrum -Fiber är indraget -Förråd och garage -Härlig baksida med altan och grönska Här så bor man i ett lugnt och tryggt område med flertalet lekplatser och fotbollsplaner för de små, ett eget centrum med mataffär, restauranger och frisör. Här finns även Botkyrka Golfklubb samt Happy golfers. Bra skolomsorg med flertalet förskolor samt F-9 skola. Vill man bada eller träna så finns det fina Brotorpsbadet med brygga, utegym, löparspår och café. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor.

  • Premium
  • Uteplats
Timmermansstigen 21, Rönninge, Salems kommun
  • Tor 2 maj kl 17:45
Timmermansstigen 21, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Timmermansstigen 21, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Timmermansstigen 21

Radhus
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 595 000 kr
93 m²
3 rum
5 273 kr/mån
27 903 kr/m²

Välkomna till detta fina enplans radhus i BRF Salemstaden! Fint bostadsrättsradhus om 93 kvm fördelat på tre rum och kök. Radhuset är välplanerat och erbjuder två rymliga sovrum, båda med gott om plats och ljusinsläpp från stora fönster. Dessutom finns ett arbetsrum, gästrum eller hobbyrum efter dina behov och önskemål. Bostaden är trivsam och välplanerad och har genomgående fina ytskikt. Vardagsrummet är idag avdelat för ännu mer förvaring. Köket är trevligt i vitt samt med bra arbetsytor samt plats för matgrupp. stort badrum samt gäst-wc som idag är ombyggt till tvättstuga. På baksidan finns ett mysigt inglasat uterum, förråd samt en gräsmatta för lek. Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område i Salem, med närhet till skolor och förskolor. På gångavstånd finns Salems Centrum med banker, vårdcentral, systembolag, restauranger, caféer, butiker och service för dina vardagliga behov. Goda kommunikationer inom gångavstånd. Från Rönninge tar du dig till Stockholms C på ca 30 min med pendeltåg. Salem ligger nära motorvägen E4 för dig som föredrar att pendla med bil. Varmt välkommen på visning! "Säljaren berättar" Om huset: Jag skriver det här när de första snödropparna börjar titta upp i rabatten, snart kommer tulpanerna att se dagens ljus och innan man vet ordet av så blommar hägg, syren och körbärsblom. Den lilla trädgården har alla tänkbara läckerheter på armlängds avstånd. Äpplen, körsbär, björnbär, hallon, krusvinbär, lingon, smultron och jordgubbar. För den som gillar att laga mat finns även mynta, timjan, persilja och gräslök. Det mesta i den lilla oasen sköter sig själv, du behöver bara dra fram vilstolen på altanen och njuta, gräsklippningen gör du på 5 min. Vi har bott här i nästan 15 år, och det har varit ett perfekt hem att låta sonen växa upp i. Området är lugnt och barnvänligt, och du har skola, fritidssysselsättningar och butiker inom gångavstånd. Nu väntar nya äventyr för oss, när sonen nu är redo att lämna boet. Hoppas att nästa familj på 21:an kommer att trivas lika bra som vi har gjort. Välkomna! Om området: Området är lugnt och tryggt och har nära till det mesta. Skola, förskola, affärer och fritidsaktiviteter. Naturen finns runt knuten och det är nära till badplats. Positivt är att man kan ta sig runt i området med cykel utan att behöva korsa bilvägar, perfekt för barnen som själva kan ta sig till skola och aktiviteter.

  • Premium
  • Uteplats
Rödhakevägen 63, Grödinge, Botkyrka kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Rödhakevägen 63, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 2
Rödhakevägen 63, Grödinge, Botkyrka kommun, bild 3

Rödhakevägen 63

Radhus
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 450 000 kr
104 + 16 m²
4 rum
7 561 kr/mån
23 558 kr/m²

Här erbjuds ett hemtrevligt och välplanerat bostadsrättsradhus i två plan med öppna ytor som ger en rymlig känsla. Här kommer du att trivas. Det första som möter oss är en inbjudande och praktisk hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, två badrum och tre sovrum. Köket är ljust, stilrent och praktiskt med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och välplanerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och matplatsen kan delas av till ytterligare ett sovrum. Att kunna ta en nypa frisk luft eller umgås utomhus i direkt anslutning till bostaden är något som många förknippar med extra livskvalitet. I den här bostaden finns en stor och underbar altan som nås från hallen och en mysig och lummig altan som du kommer till via ett av sovrummen. Vårsta är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo familjevänligt och naturnära. Här har du nära till allt vardagen kräver. I föreningen finns gemensam tvättstuga, lokal för festligheter och bastu som går att hyra. Mitt i föreningens området finns en fin lekplats för barn. Intill föreningen finns en stor grönyta för bollspel med tillhörande lekplats. På gångavstånd finns skola, förskola, butiker, restauranger, bibliotek samt frisör. I närheten finns även Brotorpsbadet med fin badbrygga, café, utegym samt löparspår. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun
  • Sön 5 maj kl 15:15
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Verandastigen 3, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Verandastigen 3

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Salem/Rönninge
2 250 000 kr
84 m²
1.5 rum
vån 5/5
6 378 kr/mån
26 786 kr/m²

Varmt välkomna till Verandastigen 3 i Söderby och denna fina lägenhet högst upp i detta fantastiska sekelskifteshus. Denna unika bostad på 84 kvadratmeter utmärker sig genom tidstypiska detaljer och charmiga takbjälkar som ger karaktär och personlighet åt boendet. Fantastisk rymd i lägenheten med en enastående takhöjd. Lägenheten erbjuder idag stora sociala ytor där den i grund och botten varit en etta om 84kvm. I dagsläget finns det en skiljevägg byggd för att få till en sovdel där dock väggen inte är byggd hela vägen upp till taket, därmed kan man se takbjälkarna även där. Möjlighet att göra om det till en trea med enkla medel. Fin balkong med trevlig utsikt över omgivningen. Denna lägenhet måste upplevas på plats! Bostaden är belägen i ett omtyckt, rofyllt och trivsamt område i Söderby med blandad bebyggelse i form av både villor/radhus samt flerbostadshus. Här har du nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker och bra kommunikationer. Smidiga bussförbindelser till både pendeltåg och centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandstuguvägen 24, Uttran, Botkyrka kommun
  • Sön 5 maj kl 14:15
Sandstuguvägen 24, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 24, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 24

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 595 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 299 kr/mån
40 380 kr/m²

Välkommen till Sandstuguvägen 24 och denna fina lägenhet om 39.5 kvm med en stor balkong. Lägenheten erbjuder: -Fint kök i vinkel med bra utrustning -Genomgående ekparkett och målade väggar -Stor balkong utan insyn om ca10 kvm -Helkaklat badrum med golvvärme -Tvättdel i lägenheten -Garage under huset samt tillhörande förråd -Närhet till kommunikationer -Förskola och skola i området -Matbutik, frisör och gym i området Med en kort bussresa når man Tumba C som erbjuder pendeltåg till Stockholm, flertalet restauranger, butiker och apotek. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fiskaruddsvägen 12, Rönninge, Salems kommun
  • Sön 28 apr
Fiskaruddsvägen 12, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Fiskaruddsvägen 12, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Fiskaruddsvägen 12

Villa
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 995 000 kr
121 m²
5 rum
638 m² tomt

Varmt välkomna till Fiskaruddsvägen 12 och detta trevliga enplanshus om 121 kvm med närhet till det mesta som Rönninge har att erbjuda. Huset är perfekt både för ett par, den större familjen med barn eller den familjen där barnen har flyttat hemifrån och man vill flytta till ett enplanshus istället för exempelvis en lägenhet. Tomten om 638 kvm är spektakulär med flertalet uteplatser, stor garageuppfart, garage samt mängder av växter, buskar och träd. Vidare erbjuder huset fyra sovrum i bra storlek, trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, tvättstuga med groventré samt badrum och gäst-wc. Planlösningen är optimal för en familj där sovrummen är placerade längre in i huset för en privat känsla kring sovrummen. De sociala ytorna med kök och vardagsrum ligger bra placerat åt andra hållet med en fantastik kamin för en hög mysfaktor. Vidare finns: -Bra förvaringsytor på vind -Garage -Uppfart med plats för tre bilar -Flertalet uteplatser -Social planlösning I samfälligheten för denna fastighet ingår Fiske‐ och kräftfiskerätt i de intilliggande sjöarna Uttran och Flaten. Det finns även flertalet badplatser inom cykelavstånd och på vintern är det populärt att även åka skridskor på sjöarna i området. Villan är belägen på en populär adress i Rönninge med kort gångavstånd till Rönninge centrum. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Förskolor och skolor finns även inom bekvämt avstånd, vilket gör detta område perfekt för barnfamiljer. Kommunikationer är utmärkta med närhet till både bussar och pendeltåg. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info. Säljaren ord: Om bostad: Här har du huset som du kan bo och trivas länge i. Både med barnen men också efter de flyttat ut. Något vi erfarit och uppskattat. Detta hus har sovrum och kök på samma plan, något även barnen gillat. Tidigare bodde vi i ett tvåplanshus, där var upplevelsen att vi ofta upplevde att allt var på " fel plan" med mycket spring upp och ner i trapporna som följd. Då detta enplanshus möjliggör en förrådsvind, lika stort som boendeytan, har vi aldrig haft problem med förvaring. Stor mysfaktor med utgång till den insynsskyddade baksidan både från vardagsrummet och det större sovrummet. När barnen var små var det mycket smidigt att gå direkt in i groventrén/ tvättstugan för att ta av blöta och smutsiga kläder. De öppna stora sociala ytor ger en skön atmosfär där den öppna vackra murspisen är central. Här har vi firat högtider där många gäster fått plats. Om området: Det är perfekt att bo i ett så lugnt och trivsamt villaområde men ändå ha en sådan närhet till centrum med restauranger och matbutik, men också till tåg och busstation. Något som man inte upplever eller störs av när man vistas i området och i huset. På sommaren har barnen tagit cyklarna och på bara några minuter varit på Bergviksbrygga för svalkande dopp. Sedan har de kommit hem, slaget sig ner på den insynsskyddade baksidan och hängt med kompisar. Tryggt har det också varit att tåg och bussar är så nära hemmet när någon i familjen kommer hem sent. Olika årstiderna: Här har du en tomt som bjuder på en känsla av lugn och mystik. Berget på baksidan blir en grön vägg under sommarhalvåret då det kläs in av en klätterhortensia och grönskande buskar och träd. På vintern, när det är riktigt kallt, hänger istappar från berget som i hop med den vintergröna bambun som växer där bildar en annorlunda kontrast, väl värt att lysa upp med belysning. På vintern skapar istapparna från berget ett vackert blickfång från vardagsrummet och som vi på vinterhalvåret belyst och tänt machaller vid fest. Tomten inbjuder också till att skapa små sittplatser där man bara kan slå sig ner. Här har vi ofta satt oss en stund på trädgårdsbänken vid den stora vita rosbusken. När vi velat ha en stunds svalka har granitbänken, som står där berget sluttar som mest och där en klätterhortensia klär in delar av berget, gett oss svalka. Entré, som vi ju möts av al

  • Premium
  • Uteplats
Tumba torg 108, Tumba, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr
Tumba torg 108, Tumba, Botkyrka kommun, bild 2
Tumba torg 108, Tumba, Botkyrka kommun, bild 3

Tumba torg 108

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 750 000 kr
58,5 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 661 kr/mån
29 915 kr/m²

Nu saluförs denna fina 2,5 rummare på Tumba Torg 108.Lägenheten är i genomgående trevlig skick med direkt närhet till Tumba C. Vidare erbjuds: - Bra planlösning - Stort badrum - Förråd/extra sovrum med fönster - Balkong i söderläge mot innergården - Bredband ingår i avgiften - Privat innergård för medlemmar i föreningen - Gångavstånd till pendeltåg - Närhet till matbutik, apotek och restauranger Ett mycket bekvämt boende i en välskött förening. Här bor du med en minuts promenad till Tumba Centrum som erbjuder ett bra utbud av butiker, pendeltåg och busstorg. Välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Myntvägen 10, Tumba, Botkyrka kommun

Myntvägen 10

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 438 kr/mån
38 523 kr/m²

Varmt välkomna till Myntvägen 10 och denna fina 1.5a om 44 kvm med fin balkong högst upp i huset med mängder av ljusinsläpp. Lägenheten ligger i ett hus med ett bra läge nära grönområden, idrottsanläggningar och Tumba C! Lägenheten erbjuder: -Fin balkong -Kök i öppen planlösning mot vardagsrum -Genomgående ekparkett och målade väggar -Helkaklat duschrum med tvättmöjligheter -Bra planlösning -Bra sovalkov med garderober -Bredband och tv ingår i avgiften I Tumba Park och Brf Valvet bor ni i moderna lägenheter på Tumbas populäraste adress. Ekonomiskt stabil förening med närhet till skola och förskola i närområdet. Du har promenadavstånd till Tumba C där det finns restauranger, butiker, apotek och pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på ca 25min! Om du åker bil har du närhet till E4:an för att snabbt ta sig till Stockholms centrala delar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare! "Säljarens ord" En hörnlägenhet högst uppe i huset som ger en känslan utav ett lugn i ett fint, lugnt & harmoniskt område. Ljusinsläppet genom hela lägenheten ger även en möjligheten att alltid vakna med lite extra energi och en fin utsikt över en väl skött innegård. Otroligt stillsamt. Med tanke på lägenhetens läge i huset får man året runt en fin utsikt över alla fina årstider Sverige erbjuder.

  • Balkong
  • Hiss
Storkärrsvägen 23, Grödinge, Botkyrka kommun

Storkärrsvägen 23

Villa
Grödinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 995 000 kr
151 m²
5 rum
1 312 m² tomt

Varmt välkomna till Storkärrsvägen 23 och denna fina villa i populära Vårsta. Här finns ett modernt och futuristisk hus. Belägen på en rymlig tomt, omgiven av naturskön skönhet, erbjuder detta hem en perfekt kombination av lyx och bekvämlighet. Villan har en futuristisk utformning som sticker ut i grannskapet. De rena linjerna och det moderna uttrycket ger ett distinkt intryck och skapar en tidlös estetik. Här har inget lämnats åt slumpen. Trä, sten och glas samverkar för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Villan erbjuder fyra generösa sovrum med gott om plats för både avkoppling och förvaring. Varje sovrum har stora fönster som ger fantastiskt dagsljus och natursköna vyer. För dem som uppskattar bilar och fordon kommer den rymliga uppfarten att vara en dröm. Här finns gott om plats för flera större fordon. Med naturen nära inpå knuten kan du njuta av skogspromenader, löprundor och avkoppling i den vackra omgivningen. Huset erbjuder en öppen planlösning som sammanför vardagsrummet och köket. En kamin i vardagsrummet skapar en mysig atmosfär och fungerar som en central punkt för umgänge och avkoppling. Ett fint hem för den som söker det allra bästa i boendekomfort och stil. I Vårsta bor ni i ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Två golfklubbar i området, närhet till badplatser samt flertalet förskolor samt F-9skola. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info.

  • Uteplats
Salarpsbacken 1, Rönninge, Salems kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00

Salarpsbacken 1

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
3 363 kr/mån
42 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna nyligen producerade tvåa på Salarpsbacken 1 i centrala Rönninge. Lägenheten ligger fint placerat i huset med en soldränkt uteplats. Vidare erbjuder lägenheten: -Fina materialval -Bra förvaringsmöjligheter -Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum -Helkaklat badrum med tvättmöjligheter -Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt kontorsdel -Fiber I Rönninge bor ni i ett fantastiskt trevligt område med närhet till grönska, Rönninge C med pendeltåg som tar dig in till Stockholm City på ca 30min, restauranger, butiker och motorvägen endast ett par minuter bilfärd från lägenheten. Intill Uttran Sjön finns ett trevlig löparspår samt utegym för den hurtige och det finns även möjlighet till småbåtplats i Uttran sjön. I Brf Pärla Boktorp bor ni i ett nyligen byggt hus med fin standard. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Middagsvägen 12, Tullinge, Botkyrka kommun

Middagsvägen 12

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 495 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 754 kr/mån
37 784 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga trerummare om 92.5 kvm i populära Brf Römossen! Lägenheten erbjuder en härlig och stor inglasad balkong, där många timmar spenderats med familj och vänner. Här erbjuds två stora sovrum, nyligen renoverat badrum, kök i öppen planlösning mot matplats samt ett stort vardagsrum. Vidare erbjuds: - Bra planlösning - Nyrenoverat badrum - Stor trea - Förråd i lägenhet - Externt förråd - Gavelläge - Fönster i två väderstreck - Tvättstuga i samma hus - Bredband ingår i avgiften - Ekonomiskt stabil förening - Bastu samt föreningslokal finns Brf Römossen är en mycket attraktiv förening som ligger med närhet till både buss, pendeltåg, Tullinge Vårdcentral & Folktandvården samt gångavstånd till Tullinge Centrum. Föreningen är välskött med stabil ekonomi och låga månadsavgifter. I föreningen finns tvättstugor, bastu, motionslokal, festlokal, pingisrum, snickarbod, vävstuga mm. Närhet till skolor dagis idrottsplats, natur med stora skogsområden, badsjöar och Rikstens Golfbana. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sjövägen 12, Tumba, Botkyrka kommun

Sjövägen 12

Tomt
Tumba, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 250 000 kr
1 270 m² tomt

Varmt välkomna till denna tomt om 1 270kvm i ett lugnt område i populära Vretarna! Tomten ligger utanför detaljplanerat område. Tidigare strandskydd och förhandsbesked har godkänts vid styckning av tomten. Dock behövs styrandskyddet uppdateras i dagsläget. Byggnadsarea om 95kvm och bruttoarea ca 190kvm och per komplementbyggnad byggnads- och bruttoarea 40kvm, kolla under fliken dokument för förhandsbesked. Tomten är nyligen styckad och exakt taxeringsvärde finns ej. Möjlighet att koppla in kommunalt vatten och avlopp som ligger i gatan utanför tomten, enligt Botkyrka Kommun ligger 2023 års taxa för Vatten/Avlopp på 214.686:- I Vretarna bor ni i ett populärt område nära naturen, sjön Aspen samt med förskolor i närheten. För den med bil är det när till motorväg samt köpcentrum. Buss finns utanför området till Tumba C, där finns pendeltåg som enkelt tar er in till Stockholms City. Kontakta fastighetsmäklaren för frågor eller visning!

Visar alla 13