Mäklare Alexander Lindeberg

Alexander Lindeberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Katrinebergsvägen 86C, Tullinge, Botkyrka kommun

Katrinebergsvägen 86C

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

2 650 000 kr

71,5 m²

4 rum

5 289 kr/mån

37 063 kr/m²

Välkommen till Katrinebergsvägen 86C och denna fina fyra(ombyggd trea) om 71,5kvm. Lägenheten erbjuder: -Tre sovrum i bra storlek -Stor balkong -Flertalet väggar är nymålade -Genomgående parkettgolv -Fint kök i vinkel, med bra maskinell utrustning -Helkaklat duschrum med tvättdel -Stort förråd som tillhör lägenheten -Nära till barnomsorg och skola -Närhet till kommunikationer, Huddinge sjukhus och Södertörns högskola Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Länsmansvägen 8C, Tumba, Botkyrka kommun

Länsmansvägen 8C

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

2 050 000 kr

54 m²

2 rum

3 545 kr/mån

37 963 kr/m²

Varmt välkomna till Länsmansvägen 8C och denna fina två om 54kvm. Lägenheten erbjuder: -Högst upp i huset -Bra planlösning -Fint kök i grått -Helkaklat badrum -Stor balkong utan insyn -Förråd i källaren Här bor ni i ett lugnt och grönskande område med bara en kort promenad från Tumba centrum. Skola och förskola finns belägna i närområdet. Tumba C erbjuder butiker, apotek och pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på ca 25min! Om du åker bil har du närhet till E4:an för att snabbt ta sig till Stockholms centrala delar. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden. "Säljaren ord" Bostaden: Lägenheten är en del av en mindre föreningen med god grannsämja. Ett stenkast från Tumba C med flera matbutiker, apotek och klassiskt bageri mm. Föreningens innergård har en trevlig grillplats med delad grill. Lägenheten har genomgående ljus från fönster, extra takhöjd och charmen av en äldre byggnad. Balkongen ut mot baksidan erbjuder mycket grönska med träd som avgränsar tomten från det bakomliggande villaområdet. Högst upp i ett tvåvåningshus. Området: Förutom trevliga Tumba C med allt du behöver så finns flera gym och padel/rackethallar i området. Från lägenheten har du nära till pendeltåget 25min resa till centrala Stockholm likväl med närhet till Grödingelandet, Sandviksbadet och Skanssundet. I Tumba/Uttran finns flera badplatser såsom Broängsbadet och Möllebadet samt naturreservatet Vinterskogen med trevliga vandringsleder. Jag brukar beskriva Tumba som den perfekta mixen av närhet till natur och närhet till centrala Stockholm. I området finns allt från förskola till gymnasium samt bra föreningsliv med stora sporthallar samt ishallar. Årstiderna: Tackvare träden utanför fönstren är alla årstider vackra, gröna blad, rödgula blad eller snö på grenarna ger myskänslor. Den lilla gården med rabatter och grillplats gör ju att man verkligen kan njuta av sommar och vår.

  • Balkong
Vandrarvägen  9A, Riksten, Botkyrka kommun

Vandrarvägen 9A

Lägenhet
Riksten, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

3 195 000 kr

82 m²

4 rum

5 213 kr/mån

38 963 kr/m²

Varmt välkomna till Vandrarvägen och denna nyproducerade lägenhet i BRF Majoren. Lägenheten är 82kvm fördelad på fyra rum och kök varav tre sovrum. Lägenheten erbjuder: -Gavelläge med upplåten mark intill huset -Markplan med egen ingång samt radhuskänsla -Bra tillval är gjorda såsom rostfria vitvaror, tillvals köksluckor samt marble imitation i laminat bänkskiva -Närhet till skola och förskola -Bredband, fjärrvärme och vatten ingår i avgiften -Bra planlösning -Bra parkeringsmöjligheter i föreningen Rikstens Friluftsstad är ett mycket populärt och modernt området med fina förskolor och skolor, välsorterad ICA på kort gångavstånd, pizzeria, lekplatser och inte minst stora naturområden och möjligheter för sportaktiviteter. Ett lättskött och problemfritt boende som ger tid åt att njuta av de härliga orienteringsstråken runt området, is- och tennishallarna i Brantbrink, Rikstens golfklubb eller varför inte åka till närliggande Lida med badvänliga sjön på sommaren och isbana och skidspår på vintern. Bostaden säljs till högstbjudande. Bilderna är exempelbilder och kan skilja från verkligheten i form av tillval etc. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Uteplats

Visar alla 3