Mäklare Kardo Talabani

Kardo Talabani

Om mig

Hej mitt namn är Kardo Talabani och jag jobbar här på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem kontoret. Jag kan hjälpa dig med dina framtida bostadsaffärer. Botkyrka är min egen hemplan då jag själva är uppvuxen här vilket ger oss stora fördelar i din bostadsaffär. Har även god kundkännedom och en bakgrund inom försäljning. Varmt välkommen och ta kontakt med mig oavsett hur långt fram i tankarna du är.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Myntvägen 22, Tumba, Botkyrka kommun

Myntvägen 22

Lägenhet
Tumba, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
5 258 kr/mån
28 506 kr/m²

I den mycket omtyckta och välskötta föreningen Sedelpressen söker nu denna trerummare sin nästa ägare. Här bor du i Tumbas populäraste område i ett av områdets bästa läge, blir inte mycket bättre än så. Denna gaveltrea om 77 kvm finner du högst upp i huset med fönster i tre väderstreck. Detta gör att du kan njuta av den fina soluppgången från balkongen på morgonen, och den fina solnedgången från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder: - Två sovrum i bra storlek - Helkaklat duschrum med tvättmöjligheter - Bra planlösning - Bra med förvaring - Fönster i tre väderstreck - Tv och internet ingår i avgiften - Ekonomisk stabil förening I Tumba Park och Brf Sedelpressen bor ni i moderna lägenheter på Tumbas populäraste adress. Ekonomiskt stabil förening med närhet till skola och förskola i närområdet. Du har promenadavstånd till Tumba C där det finns restauranger, butiker, apotek och pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på ca 25min! Om du åker bil har du närhet till E4:an för att snabbt ta sig till Stockholms centrala delar. Passa på att uppfylla din bostadsdröm - ring mäklaren Kardo Talabani 073 555 25 50

  • Hiss
Nibblevägen 6 , Tullinge, Botkyrka kommun
Nibblevägen 6 , Tullinge, Botkyrka kommun, bild 2
Nibblevägen 6 , Tullinge, Botkyrka kommun, bild 3

Nibblevägen 6

Lägenhet
Tullinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 0/5
5 706 kr/mån
26 600 kr/m²

Välkommen till denna fina trea om 75 kvm belägen i Tullinge centrum. Med bostadens fina renoveringar och läge så är detta ett drömboende för dig som söker bekvämlighet och närhet till det mesta. Utöver detta erbjuder bostaden även: - Genomgående parkettgolv - Stor balkong - Två sovrum i bra storlek - Stort kök med gott med arbetsytor - Helkaklat badrum - Gott om förvaring - Tre minuter till Tullinge station HSB Slätten är en välskött förening där de nyligen bytt alla fönster i föreningen, taken och fasaderna är renoverade. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bredband. I föreningen finns även en övernattningslägenhet samt en föreningslokal som kan hyras mot avgift. Utanför porten både på fram och baksida har föreningen två trevliga grillplatser som får nyttjas av de boende samt även en lekpark. Här bor i med ett centralt läge med promenadavstånd till det mesta som Tullinge Centrum, pendeltåg, busstationen, Tullinge strand samt förskolor och skolor. Känner du att detta kan vara ditt nästa boende, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Hiss
Skarpbrunnavägen 17, Norsborg, Botkyrka kommun

Skarpbrunnavägen 17

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 250 000 kr
45,5 m²
1.5 rum
vån 3/7
4 387 kr/mån
27 473 kr/m²

Denna välbelägna bostad på Eriksberg erbjuder en mysig och praktisk 1,5-rummare om 45,5 kvm. Här kan du njuta av en inglasad balkong där du har möjlighet att beundra solnedgången över Hallunda/Norsborg. Lägenheten är genomtänkt och har en bra planlösning med öppna ytor. Med närhet till naturområden och kommunikation är detta ett perfekt hem för den som vill ha både avkoppling och bekvämlighet. Vidare erbjuder bostaden: - Sovrum i bra storlek - Vardagsrum i bra storlek - Inglasad balkong - Förening som erbjuder bl.a. Gym, gästlägenhet, festlokal mm. - Förråd - Tre minuters promenad till tunnelbanan och centrum Gångavstånd till Hallunda centrum, buss och tunnelbana. Dessutom ligger en större handelsplats i närheten med bland annat ICA-Maxi, Bauhaus, Rusta mm. Bara några minut bort med bil finner du även Slagstabadet. Dessutom ligger Flottbro i närheten där du kan bada om sommaren och åka skidor under vintern. Hör av dig till mäklaren Kardo Talabani för mer information om bostaden och försäljningen.

  • Hiss
Tre Källors väg 17, Norsborg, Botkyrka kommun

Tre Källors väg 17

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
68,5 m²
2 rum
6 036 kr/mån
24 745 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena tvåa belägen i Eriksberg. Bostaden erbjuder 68,5 välplanerade kvadratmeter. Här bor man verkligen lyxigt med en öppen planlösning och ett fantastiskt materialval. Här kan du njuta av härliga sommarkvällar på den fantastiska uteplatsen eller i föreningens egna spa. Vidare erbjuder bostaden: - Stor altan i västerläge - Öppen planlösning - Badrum med klinker i marmorimitation och två handfat - Förening som erbjuder bl.a. Gym, gästlägenhet, festlokal mm. - Förråd i lägenheten - Tre minuters gång till tunnelbanan Ett mycket bekvämt boende som är perfekt dig som vill ha det lilla extra. Gångavstånd till Hallunda centrum, buss och tunnelbana. Dessutom ligger en större handelsplats i närheten med bland annat ICA-Maxi, Bauhaus, Rusta mm. Bara några minut bort med bil finner du även Slagstabadet. Dessutom ligger Flottbro i närheten där du kan bada om sommaren och åka skidor under vintern. Hör av dig till mäklaren Kardo Talabani för mer information om bostaden och försäljningen.

  • Hiss
Noras väg 7E, Norsborg, Botkyrka kommun

Noras väg 7E

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 950 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/1
3 658 kr/mån
28 261 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade trea om 69 kvm med balkong i härligt västerläge! Bostaden erbjuder även: - Goda förvaringsmöjligheter - Öppen planlösning - Balkong i västerläge! - 5 minuter till tunnelbanan Denna är lägenhet är perfekt för dig som är ute efter en bostad med det lilla extra. Här erbjuds en trea med närhet till kommunikationer samt öppen och social planlösning. Vidare erbjuder lägenheten ett stort badrum med tvättmöjligheter, två sovrum i bra storlek, gott om förvaring och fint kök med rostfria vitvaror. Utöver detta har lägenheten även en stor och fin balkong med många härliga soltimmar! Tillhörande lägenheten finns även separat förråd utanför bostaden. Brf BoKlok är en trevlig och välskött förening med god ekonomi! Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till bland annat matbutiker, skolor, förskolor, lekplatser, trevliga promenadstråk, vackra naturområden, busshållplats, tunnelbanestation, vårdcentral och centrum. Hallunda Centrum och Norsborg Centrum ligger några minuter bort. Varmt välkomna att kontakta Kardo Talabani vid intresse.

Visar alla 5