Mäklare Kardo Talabani

Kardo Talabani

Om mig

Hej mitt namn är Kardo Talabani och jag jobbar här på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem kontoret. Jag kan hjälpa dig med dina framtida bostadsaffärer. Botkyrka är min egen hemplan då jag själva är uppvuxen här vilket ger oss stora fördelar i din bostadsaffär. Har även god kundkännedom och en bakgrund inom försäljning. Varmt välkommen och ta kontakt med mig oavsett hur långt fram i tankarna du är.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Segersjövägen 31, Uttran, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Segersjövägen 31

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 295 000 kr
38 m²
1 rum
2 224 kr/mån
34 079 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna gavellägenhet om 38 kvm på populära Segersjövägen. Här bor du med en luftig planlösning med ett mysigt kök, vardagsrum med gott om plats för matbord mm. samt generöst ljusinsläpp via flertalet fönster. Vidare erbjuds: - Stor uteplats - Gott om förvaring - Helkaklat badrum med tvättmaskin (Stambytt) - Förråd och matkällare intill lägenheten - Bastu, föreningslokal och gästlägenhet finns i föreningen - Ekonomiskt stabil förening Detta trygga, idylliska och omtyckta område i Uttran är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo familjevänligt, sjönära och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – busshållplats, trevliga promenadstråk, lekparker och vackra grönområden. Området Uttran/ Segersjö är ett lugnt och hemtrevligt område tillsammans med trevliga grannar. Närheten till det mesta med gångavstånd till bl.a. strand, badplats, utegym och löparbana (Rödstuhage). På några minuters promenad kommer man direkt till buss som går till Tumba centrum. Om man önskar att gå, tar det cirka 20 min till Tumba Centrum med kollektivtrafik samt stort utbud av butiker. I närheten av bostaden på promenadavstånd finns två restauranger, Handlarn, frisör samt massage. Föreningen erbjuder mycket faciliteter med grillplats, tvättstuga, gästlägenheten samt gästparkeringar. Känner du att detta kan vara ditt nästa boende, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Uteplats
Lagmansbacken 9, Norsborg, Botkyrka kommun

Lagmansbacken 9

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 195 000 kr
95 m²
4 rum
vån 8/9
7 026 kr/mån
23 105 kr/m²

Varmt välkommen till denna stora fyrrummare på Lagmansbacken om 95 kvm. Lägenheten har öppen planlösning med fina detaljer. Bostaden är belägen högst upp i byggnaden med möjlighet att göra om den övre delen till uthyrningsdel. Vidare erbjuds: - Genomgående parkettgolv och målade väggar - Helkaklat duschrum med tvättdel - Marbodalkök med Siemens vitvaror - Gott om förvaring - Tre sovrum i bra storlek - Balkong med underbar utsikt - Närhet till kommunikation - Härligt ljusinsläpp Säljarens ord: Det vi har uppskattat med lägenheten är att den är så ljus och att vi får både morgon- och eftermiddagssol. Mycket naturligt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Vi gillar den lugna och fridfulla atmosfären i vår lägenhet med fantastiska och hänsynsfulla grannar. Vi har uppskattat den rymliga och öppna känslan i lägenheten som har en praktisk design med en modern touch. Föreningen är mycket hjälpsam när det gäller att lösa problem och svara på frågor. Området: Vi har uppskattat den närhet till natur, sjö och parker läget erbjuder. Det vi framförallt har uppskattat är den närhet till kommunikation och det lilla samhället Tingstorget med flertalet restauranger, bageri, frisör och näringsliv. Dessutom ligger en större handelsplats i närheten med bland annat ICA-Maxi, Bauhaus, Rusta mm. Alby har även en rik kulturell historia och är hem till fler konstgallerier , museum och kulturella institutioner. Hör av dig till mäklaren Kardo Talabani för mer information om bostaden och försäljningen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tre Källors väg 17, Norsborg, Botkyrka kommun

Tre Källors väg 17

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
68,5 m²
2 rum
6 036 kr/mån
24 745 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena tvåa belägen i Eriksberg. Bostaden erbjuder 68,5 välplanerade kvadratmeter. Här bor man verkligen lyxigt med en öppen planlösning och ett fantastiskt materialval. Här kan du njuta av härliga sommarkvällar på den fantastiska uteplatsen eller i föreningens egna spa. Vidare erbjuder bostaden: - Stor altan i västerläge - Öppen planlösning - Badrum med klinker i marmorimitation och två handfat - Förening som erbjuder bl.a. Gym, gästlägenhet, festlokal mm. - Förråd i lägenheten - Tre minuters gång till tunnelbanan Ett mycket bekvämt boende som är perfekt dig som vill ha det lilla extra. Gångavstånd till Hallunda centrum, buss och tunnelbana. Dessutom ligger en större handelsplats i närheten med bland annat ICA-Maxi, Bauhaus, Rusta mm. Bara några minut bort med bil finner du även Slagstabadet. Dessutom ligger Flottbro i närheten där du kan bada om sommaren och åka skidor under vintern. Hör av dig till mäklaren Kardo Talabani för mer information om bostaden och försäljningen.

  • Hiss
Noras väg 7E, Norsborg, Botkyrka kommun

Noras väg 7E

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 095 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/1
3 658 kr/mån
30 362 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade trea om 69 kvm med balkong i härligt västerläge! Bostaden erbjuder även: - Goda förvaringsmöjligheter - Öppen planlösning - Balkong i västerläge! - 5 minuter till tunnelbanan Denna är lägenhet är perfekt för dig som är ute efter en bostad med det lilla extra. Här erbjuds en trea med närhet till kommunikationer samt öppen och social planlösning. Vidare erbjuder lägenheten ett stort badrum med tvättmöjligheter, två sovrum i bra storlek, gott om förvaring och fint kök med rostfria vitvaror. Utöver detta har lägenheten även en stor och fin balkong med många härliga soltimmar! Tillhörande lägenheten finns även separat förråd utanför bostaden. Brf BoKlok är en trevlig och välskött förening med god ekonomi! Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till bland annat matbutiker, skolor, förskolor, lekplatser, trevliga promenadstråk, vackra naturområden, busshållplats, tunnelbanestation, vårdcentral och centrum. Hallunda Centrum och Norsborg Centrum ligger några minuter bort. Varmt välkomna att kontakta Kardo Talabani vid intresse.

Tegelslagarvägen 10, Norsborg, Botkyrka kommun

Tegelslagarvägen 10

Tomt
Norsborg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 200 000 kr
1 008 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga husbyggardrömmen i Slagsta med sjönära läge! Här erbjuds nu en tomt om 1008 kvm på den populära gatan Tegelslagarvägen! Bor man på denna återvändsgata har man närhet till Slagsta badet, Slagsta marina, F-9-skola med förskola samt trevliga grönområden. Största sammanlagda byggnadsarea är 210 m² per fastighet. Byggnaden skall vara uppförd i 1 plan. För varje fastighet ska minst 30m² avsättas för carport/garage. Carport/garage får sammanbyggas med huvudbyggnad. Komplementbyggnad som uppförs fristående får vara högst 45 m². Högst 1 huvudbyggnad får uppföras per fastighet. Högst 2 lägenheter per fastighet, varav en får vara högst 65 m². Huvudbyggnad ska placeras minst 4 meter från tomtgräns. Komplementbyggnad som uthus och garage ska placeras minst 1 meter från tomtgräns. Garage/carport i ett plan som byggts ihop med huvudbyggnad får placeras närmare tomtgräns än 4 meter längs garage/carportsidan, dock ej närmare än 2 meter. Högsta tillåtna taknockshöjd är 10 meter för huvudbyggnad och 4 meter för komplementbyggnad. Taknockshöjd mäts till taknock från befintlig medelmarknivån runt huset. Högsta taklutning är 45° för enplanshus och 32° för tvåplanshus. Minsta tillåtna taklutning är 7°. Hus som uppförs där den befintliga markens höjdskillnad mellan motstående hörn är mer än 1,7 meter ska vara suterräng. För med information se planbestämmelser bifogad under dokument eller kontakta Botkyrka kommun. Gatukostnad är erlagd av nuvarande ägare (Kontrollerat hos Botkyrka kommun 2023-03-06). Anläggningsavgift: ca 285.532 kr Åk gärna förbi och titta på tomten och återkom vid intresse samt frågor!

Visar alla 5