Mäklare Martin Berglind

Martin Berglind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vattentornsvägen 15, Söderby, Salems kommun
Vattentornsvägen 15, Söderby, Salems kommun, bild 2
Vattentornsvägen 15, Söderby, Salems kommun, bild 3

Vattentornsvägen 15

Villa
Söderby, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
6 795 000 kr
158 m²
8 rum
574 m² tomt

I attraktiva Söderby finns denna trivsamma 1 ½ plans villa om 158 kvm fördelat på hela 8 rum och kök. Fastigheten ligger högt upp med ogenerad baksida i soligt fritt sydvästläge. Här är det en stor träaltan som sträcker sig hela vägen från poolområdet till friggeboden. Dessutom finns en plan gräsmatta för lek och spel. Huset ligger med gångavstånd till förskola, skola och busshållplats och endast ett par minuter ifrån fina strövområden, fotbollsplan och padelhall.

  • Premium
  • Uteplats
Sedelvägen 42, Tumba, Botkyrka kommun

Sedelvägen 42

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 395 000 kr
88 + 14 m²
4 rum
124 m² tomt

Kanonfint 1½ plans radhus om totalt 102 kvm - som löpande renoverats under senare år. Huset är genomgående renoverat såväl ut- som invändigt med smakfulla och påkostade material vilket gör detta till en bostad som man kan börja bo i från första dag. Attraktiv planlösning med sällskapsytorna på entréplanet, två stora sovrum på övre plan (med möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum) och en inredd vind som extra sovrum eller allrum. Två fina insynsskyddade uteplatser varav baksidan med en stor altan, välskött gräsmatta, bärbuskar mm. och framsidan med altan, stenläggning, planteringar och en mindre gräsmatta. Mycket centralt läge med kortare promenad till Tumba Centrum, skolor och idrottsplats via bilfria gång- och cykelvägar. Garage finns i länga. Säljarnas ord: "Lä på uteplatserna så att man i bästa fall redan i februari kan dricka kaffet ute i solen. Uteplatserna ger solchanser hela dagen och häcken ett fint insynsskydd och avskildhet på både fram och baksida. Bra ljusinsläpp i huset med stora fönster och öppna trappor. Som barnfamilj har vi uppskattat lugnet och de stora bilfria ytorna i området.”

  • Plus
  • Energieffektiv
Floravägen 15, Uttran, Botkyrka kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Floravägen 15, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Floravägen 15, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Floravägen 15

Villa
Uttran, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
6 195 000 kr
152 + 48 m²
6 rum
1 175 m² tomt

Välkomna till denna topprenoverade och tillbyggda 2 plans villa i suterräng belägen i omtyckt trivsamt villaområde. Huset är ursprungligen från år 1956 men har under de senaste åren på ett mycket smakfullt sätt moderniserats och fått en generösare planlösning genom tillbyggd framsida. Fastigheten är om totalt 1 175 kvm och ligger i sydvästsluttning. Flera uteplatser runt om huset från framsidan till baksidan. En nivå ner från baksidan finns även en plan bra gräsyta som passar utmärkt för lek och spel. Fin anlagd parkeringsplats med laddstolpe för elbil. Från Floravägen nås buss inom ett bollkast. Även nära till skolor och förskolor samt Tumba Centrum Husets entréplan består av en stor praktisk hall med klinkergolv, högkvalitativt renoverat badrum med golvvärme, modernt kök med rejäl köksö och utgång till uteplats på gavelsidan. I öppen planlösning fortsätter sedan köket in till vardagsrummet som har ljusinsläpp via två väderstreck, plats för soffgrupp vid öppen spis med kassett och utgång till balkong. Slutligen finns två bra sovrum på entréplanet. Källarplanet erbjuder en rymlig hall, allrum med braskamin tillsammans med stora glasade dörrar mot uteplats och gavel, mysigt sovrum, kontor/barnkammare, klädkammare/förråd samt rymlig tvättstuga med gott om förvaringsutrymme. Samtliga dessa utrymmen har klinkergolv med vattenburen golvvärme. Slutligen har vi ett exklusivt badrum med både badkar och dusch tillsammans med elburen golvvärme.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gunnebovägen 34, Rönninge, Salems kommun
Gunnebovägen 34, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Gunnebovägen 34, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Gunnebovägen 34

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 750 000 kr
3 443 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en lättbyggd tomt om hela 3 443 kvm belägen i högt ostört läge med milsvid utsikt i väster. Har kan ni skapa er framtida bostadsdröm i lugnt område utan insyn från grannar. Avgift för vatten och avlopp är delvis erlagda av nuvarande ägare. Generös byggrätt om 200 kvm byggnadsyta + 50 kvm uthus/garage. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med närhet till Ängstäppans förskola, Nytorpsskolan, idrottsplats och Rönninge elljusspår. Dessutom finns Ersboda 4-H gård i närheten som är en mysig aktivitet för hela familjen.

  • Premium

Visar alla 4