Mäklare Martin Berglind

Martin Berglind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gunnebovägen 34, Rönninge, Salems kommun
Gunnebovägen 34, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Gunnebovägen 34, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Gunnebovägen 34

Tomt
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 750 000 kr
3 443 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en lättbyggd tomt om hela 3 443 kvm belägen i högt ostört läge med milsvid utsikt i väster. Har kan ni skapa er framtida bostadsdröm i lugnt område utan insyn från grannar. Avgift för vatten och avlopp är delvis erlagda av nuvarande ägare. Generös byggrätt om 200 kvm byggnadsyta + 50 kvm uthus/garage. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med närhet till Ängstäppans förskola, Nytorpsskolan, idrottsplats och Rönninge elljusspår. Dessutom finns Ersboda 4-H gård i närheten som är en mysig aktivitet för hela familjen.

  • Premium
Snickarstigen 45, Salem, Salems kommun

Snickarstigen 45

Radhus
Salem, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 295 000 kr
93 m²
3 rum
261 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Varmt välkommen till Snickarstigen 45 och detta ljusa radhus där det mesta är i gott skick. I den här bostaden används varje kvadratmeter på ett genomtänkt sätt. Det första som möter dig i huset är en funktionell och öppen hall med gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort och lite äldre kök. Vidare finns två fina sovrum och slutligen ett snyggt nyrenoverat badrum med kaklade väggar och klinker med golvvärme från 2023 samt gästtoalett från 2023.. Huset står på en lättskött och trevlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta och baksida med altan som erbjuder många soltimmar. Snickarstigen ligger mycket centralt med gångavstånd till Salem Centrum, skolor och busskommunikation.

  • Plus
  • Uteplats
Uttringevägen 184, Rönninge, Salems kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Uttringevägen 184, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Uttringevägen 184, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Uttringevägen 184

Villa
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
5 995 000 kr
93 + 3 m²
1 467 m² tomt

Varmt välkomna till "Grindstugan" och denna fastighet om 1 467 kvm i ett perfekt läge intill sjön Uttran. Tomten ligger idylliskt vid sjön, omgiven av grönskande natur och en rogivande atmosfär. Här kan du njuta av soliga dagar vid vattnet, ta ett dopp direkt från din egen brygga. Rönninge erbjuder ett charmigt samhälle med närhet till både skolor, affärer och kommunikationer som gör vardagen bekväm och lättillgänglig. På fastigheten står idag ett äldre hus som kan rivas. Strandskyddsdispens och förhandsbesked medger byggnation av ett nytt hus på samma plats. Tomten sluttar fint mot sjön och ligger i perfekt västläge. Brygga finns nere vid vattnet samt ytterligare en byggnad som ej får rivas men som enkelt kan göras om till bastu eller liknande. Fastigheten "Grindstugan" har en gedigen historik och är en avstyckning från en större fastighet ägd av föreningen Svenska folkdansens vänner. Denna strandtomt erbjuder en unik chans till ett hem i en miljö som kombinerar naturnära lugn med bekväm närhet till stadens puls. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska ställe och göra det till ditt eget paradis vid vattnet. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

  • Premium
Stationsvägen 17, Rönninge, Salems kommun

Stationsvägen 17

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 950 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/3
5 371 kr/mån
33 523 kr/m²

Med gavelläge och ljusinsläpp från tre väderstreck finns denna stilfulla och välplanerade fyrarummare. Hela lägenheten är smakfullt renoverad under de senaste åren och har genomgående moderna färg- och materialval. Nytt kök med hög standard installerat 2022. Lägenheten har ett mycket centralt läge ett bollkast från Rönninge Torg med pendeltåg, busstorg, mataffär och restauranger. Bostaden disponeras med ett modernt snyggt renoverat kök, helkaklat badrum, gästtoalett, tre fina sovrum och vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge. Mycket välskött och stabil bostadsrättsförening som utfört flertalet större renoveringar under de senaste åren. I byggnaden finns även tvättstuga och källarförråd. Välkommen att anmäla ert intresse för denna pärla!

  • Plus
Orrstigen 86, Salem, Salems kommun

Orrstigen 86

Radhus
Salem, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
3 750 000 kr
156 m²
5 rum
260 m² tomt

Mycket trivsamt och rymligt radhus om hela 162 kvm totalyta. Huset som byggdes år 1969 erbjuder tre våningsplan där planlösningen enkelt går att förändra efter varje familjs enskilda behov. Entréplanet har en attraktiv planlösning där kök, vardagsrum och uteplats vävs samman. Köket är hemtrevligt med plats för större middagssällskap och vardagsrummet har plats för större soffgrupp samt flera fönster som ger bra ljusinsläpp. Vidare finns en trevlig hall, kaklat duschrum och sovrum. På suterrängplanet finner ni en möblerbar hall, fint sovrum, stort förråd, snyggt renoverat badrum/tvättstuga och stilfullt vardagsrum med utgång till inglasat uterum samt baksidan. På det översta våningsplanet finns ett rymligt allrum med utgång till balkong belägen ovanför framsidan, gott om förvaring i förråd längs med ena sidan samt duschrum med toalett. Uteplats på både fram- och baksidan. På framsidan finns även förråd och på baksidan en gäststuga. Friköpt tomt! Bostaden är attraktivt belägen med närhet till elljusspår och badplats. Här bor man även med kort promenadavstånd till flera förskolor, skolor, kommunikationer och centrum på bilfria gång- och cykelvägar. Även nära Mölle friluftsområde med bad, elljusspår och tennishall. En dröm för barnfamiljer!

  • Plus
Trädgårdsmästarstigen 8, Salem, Salems kommun

Trädgårdsmästarstigen 8

Lägenhet
Salem, Salems kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 495 000 kr
78,3 m²
3 rum
4 992 kr/mån
31 865 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa trerummare med en öppen planlösning mellan sällskapsytorna. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och stilrena färgval på väggarna. Väldisponerat kök med luckor i massiv ek samt integrerade vitvaror. Vidare finns två fina sovrum, helkaklat badrum med golvvärme och stor balkong i insynsskyddat söderläge. Nära skolor, förskolor, natur och fina promenadstråk. Goda kommunikationer ett stenkast från bostaden. RING FÖR VISNING!

  • Balkong
  • Hiss
Friparksvägen 4, Tullinge, Botkyrka kommun

Friparksvägen 4

Villa
Tullinge, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
4 950 000 kr
167 m²
5 rum
2 047 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma hem med en historia som sträcker sig tillbaka till 1944. Beläget majestätiskt på en kulle erbjuder detta hus inte bara ett hem utan en upplevelse. Den första saken som slår dig är den otroliga utsikten som sträcker sig över mil efter mil. Huset är verkligen en oas på höjden, där du kan njuta av solnedgångar och panoramautsikt från både uteplatsen och den generösa balkongen som vänder sig fritt mot väst. Det är svårt att inte föreställa sig avkopplande stunder och kvällar med vänner och familj här, där varje ögonblick blir ett minne för livet. Morgonkaffet avnjuts dock bäst på verandan som är vänd mot morgonsolen. Väl inne i detta hem möts du av en varm atmosfär, där öppen spis skapar en inbjudande känsla och ger en extra touch av mysighet. Här finns en känsla av att vara hemma, Husets hjärta är det välutrustade köket med en rymlig matplats och fönster i tre olika väderstreck. Här blir matlagning och umgänge till en njutning, medan du samtidigt kan följa solens väg genom dagen. En annan umgängesplats är det generösa vardagsrummet där även här har ljusinsläpp från fönster i olika väderstreck. Den imponerande utsikten blir en naturlig del av din vardag, oavsett om du är inomhus eller utomhus. Med låga uppvärmningskostnader, tack vare en effektiv bergvärmepump, blir detta hem inte bara trivsamt utan även ekonomiskt fördelaktigt. Fastigheten är centralt belägen på en populär adress, bara en kort promenad från Tullinge centrum, pendeltågsstationen, skolor och Brantbrink idrottsplats. Detta gör det till ett idealiskt hem för familjer och pendlare som värdesätter både natur och bekvämlighet. Välkommen att kontakta oss för mer information.

  • Plus

Visar alla 7