Mäklare Anna Avhede

Anna Avhede

Om mig

Att jobba som mäklare är både roligt, givande och inspirerande. Registrerad mäklare sedan 2007. Ett självständigt, kreativt jobb med fantastiska redskap inom kedjan. Jag är engagerad, lyhörd och mycket tillgänglig i mina affärer. Jag strävar alltid efter att få både säljare och köpare nöjda och trygga med sin bostadsaffär, samt att målsättning är att både köpare och säljare vill rekommendera mig vidare till sina vänner och bekanta. Välkomna att höra av er till mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Åsvägen 5, Torshälla, Eskilstuna kommun
  • Lör 25 mar

Åsvägen 5

Villa
Torshälla, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

5 700 000 kr

175 m²

5 rum

1 373 m² tomt

Välkommen hem till Åsvägen 5, och denna fina villa uppförd 2007 på Torshälla Huvud. Villan är om hela 175 kvm fördelat på generösa sällskapsutrymmen i fil och vacker kakelugn, stort kök med vita profilerade skåpluckor. Två helkaklade badrum samt två sovrum och ett rymligt allrum. Möjlighet finns till att dela av rum för att få upp till fyra sovrum. Härlig friköpt tomt med fina perenner, inglasat uterum, pool och uthuslänga med gästrum och snickarbod. Garage och helkaklat badrum i förlängningen av garaget. Fastigheten omgärdas av en stenmur med belysning. Stenlagd uppställningsplats för två bilar vid groventrén till huset samt plats för flera bilar vid garaget. Sjövatten finns för bevattning. Fiber installerat. Här har ni ca 300 meter till bad i Mälaren. TORHÄLLA-MÄLBY Torshälla-Mälby, eller som platsen också kallas, Torshälla Huvud, är en udde, vackert belägen vid Mälaren 4,5 km norr om Torshälla Centrum, Eskilstuna kommun. Udden och närliggande områden har en bebyggelse som består av omväxlande sommarstugor och permanentboende. Området är kuperat och präglas av natur med bevarade höga träd och Mälaren som omger udden. Nära till golfbana och buss samt cykelavstånd till Torshälla med restauranger, matbutiker, apotek etc. Upptäck även Gamla Torshälla med Bergströmska gården, Torshälla kyrka med anor från 1100-talet och Allan Ebelings Tors bockar i Torshällaån. Här finns charmiga kullerstensgator, caféer, hantverksbutiker, bibliotek och Saga-biografen. Endast 5 minuter med bil till Torshälla centrum, eller 18 minuter till Eskilstuna centrum. Cykelbana finns hela vägen. 7 km till Torshälla golfklubb, 8 km till E20 och ca 1,5 timme med bil till Stockholm.

  • Plus
  • Uteplats
Georg Nyströmsgatan 26, Torshälla, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Georg Nyströmsgatan 26

Lägenhet
Torshälla, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

1 475 000 kr

67 m²

2 rum

3 000 kr/mån

22 015 kr/m²

I en fantastisk förening där allt ingår finns nu denna 2-rummare i markplan till salu! Lägenheten är om 67 kvm fördelat på hall, sovrum, vardagsrum och kök med rymlig matplats. I lägenheten finns även ett förråd samt en klädkammare. Från sovrummet kommer man ut till en plattlagd uteplats samt fin trädgårdstäppa. I den låga avgiften om 3300 kr ingår värme, vatten, hushållsel, bredband och garage i länga. Lägenheten är i originalskick. Närhet till vackra promenadstråk längs Torshällaån, flera matbutiker, vårdcentral, förskola, grundskola och busshållplats. Två busslinjer med täta avgångar och bra cykelbana hela vägen in till centrum. Ca 10 min med bil in till Eskilstuna centrum. Cykelavstånd till de charmiga kulturkvarteren i gamla Torshälla med bland annat Bergströmska gården, Torshälla kyrka och Tors bockar i Torshällaån. Från Holmberget åtnjuts en härlig utsikt över Gamla staden och ån. Ring för att boka visning!

  • Uteplats

Visar alla 2