Mäklare Mattias Grönnslett

Mattias Grönnslett

Om mig

"Bäst Betyg Eskilstuna Q3 RECO" "Bäst Betyg Eskilstuna Q4 RECO" Varje bostadsaffär och situation är unik, därför lägger jag ner tid och energi för att förstå ert behov och önskemål för att kunna skräddarsy en lösning som passar just er. Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag kan hjälpa just dig på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ostra allé 28, Sundbyholm, Eskilstuna kommun
Ostra allé 28, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 2
Ostra allé 28, Sundbyholm, Eskilstuna kommun, bild 3

Ostra allé 28

Tomt
Sundbyholm, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
995 000 kr
1 044 m² tomt

Möjlighet att förvärva en friköpt tomt om 1 044 kvm i trivsamma Sundbyholm! Här kan du skapa ditt eget drömboende från grunden. Tomten är inte knuten till någon husleverantör och området är inte detaljplanerat, vilket ger större möjlighet att bygga efter egna drömmar! Anslutningsavgifter för vatten/avlopp, väg, el samt ev. fiber tillkommer. Kom ihåg att nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren! På tomten idag står ett garage om ca 45kvm med fönster mot åkern. Sundbyholm I naturnära och lantliga Sundbyholm har du grannar nära, men utan att störa. Ett charmigt Mälarnära område med blandad bebyggelse av stugor och nybyggda villor. Den kuperade naturen ger vackra promenadstråk utmed hästhagar och i svamp- och bärskog. 7 minuter på cykel till Sundbyholms gästhamn med sitt vackra slott intill den lummiga bokskogen, Mälarens längsta naturliga sandstrand och en prisbelönt marina. I hamnen finns restauranger och i slottsträdgården anordnas på sommaren ett flertal konserter och evenemang. Strax intill finns även travbana, gårdsbutik, dansbana samt en av landets mest uppmärksammade fornlämningar, Sigurdsristningen. I närheten finns även den lilla landsbyggdsskolan Vallby skola, med fk-åk3, samt förskolan Åkersorken. Nyanlagd cykelbana hela vägen in till centrum. 10 minuter med bil till ICA Maxi och E20, ca 15 min till centrum och ca 1 timme till Stockholm.

  • Premium
Rothoffsvägen 16A, Rinmansparken, Eskilstuna kommun

Rothoffsvägen 16A

Lägenhet
Rinmansparken, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 095 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/2
3 927 kr/mån
15 643 kr/m²

Upplev denna underbara radshuskänsla i Rinmansparken! Totalrenoverat från golv till tak under 2018! Nya golv, snyggt kakel och klinker samt ljusa tapeter i hela lägenheten, påkostat kök, helkaklat badrum med golvvärme. Rymliga 2 rum och kök, om hela 70 kvm. Mycket bra läge med egen ingång och uteplats mot den lummiga innergården. Här njuter man av solen hela dagen, fram till kvällen. Centralt boende med attraktivt lugnt läge. Totalrenoverad och mycket ljus lägenhet med stilrena och påkostade materialval. Ljusa tapetserade väggar och samma golv som knyter ihop ytorna i hela lägenheten. Entréhallen har gott om förvaringsutrymmen i klädkammare. Hallen öppnar upp mot ett kök med bra förvaring i höga överskåp med vita luckor, ljus bänkskiva och vitt kakel. Vitvaror i sammanhängade vitt samt plats för matplats för 6 personer. Från köksfönstret har man perfekt utsikt över den trivsamma gården utanför. Rakt fram från entrén nås ett generöst vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbler. Det rymliga sovrummet vägg i vägg har bra med förvaring i garderober. Lägenheten har även ett helkaklat badrum med golvvärme. Allt renoverat 2018 och utfört av fackman! HSB BRF RINMANSPARKEN Attraktiv HSB-förening i trevligt bostadskvarter byggt ca 1990. De bilfria innergårdarna är skyddade och lummiga, med lekplatser och gemensamma uteplatser bland vackra blommande planteringar. De många gårdarna och låga husen i mitten av kvarteret ger en gemytlig radhuskänsla till området. RINMANSPARKEN Med sitt centrala läge finns centrumkärna med shopping, restauranger och underhållning inom några minuters promenad. Busshållplats strax intill och bekvämt gångavstånd till stor matbutik, padelhall, nyöppnade Biostaden och endast ett par minuters promenad till tågstationen för dig som pendlar. Granne med Actic och den gröna Rinmansparken som har en fin nyare lekplats. I närheten nås oasen Rothoffsparken och kulturkvarteret Rademachersmedjorna. Via den nya gångbron över ån nås även det expansiva Munktellområdet med bland annat nybyggda badhuset, Munktellarenan, badmintonhall och Volvo CE Arena. Härifrån löper vackra promenadstråk utmed ån, genom Stadsparken och vidare mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger.

Orrvägen 8, Ängsholmen, Eskilstuna kommun
  • Sön 5 maj
Orrvägen 8, Ängsholmen, Eskilstuna kommun, bild 2
Orrvägen 8, Ängsholmen, Eskilstuna kommun, bild 3

Orrvägen 8

Villa
Ängsholmen, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 795 000 kr
97 + 80 m²
3 rum
1 086 m² tomt

Välkommen till Orrvägen 8! Här finner du en 1-plansvilla med källare, i attraktiva och barnvänliga Ängsholmen. Villa i ett plan med källare om 97 kvm boarea och 80kvm biarea. Trevlig planlösning om 3 rum och kök, med möjlighet till 2 sovrum. Stort ljust vardagsrum med braskamin, genomgående golv. Välvårdat kök med rymlig matplats och utgång till den takade uteplatsen. Rymligt sovrum med garderober och möjlighet finns till fler sovrum på såväl entréplan som källarplan. Källare med gott om biutrymmen så som rymlig verkstad, allrum, tvättstuga och ett förråd som även kan användas som tonårsrum/hobbyrum. Villan har endast haft en ägare sedan 1974 och huset har genom åren renoverats löpande. Visst moderniseringsbehov föreligger men stor potential finns. Takad uteplats i trevlig solläge. Mycket barnvänligt läge med närhet till badplats och på lugn gata med lite biltrafik. Friköpt tomt och plana lekvänliga gräsytor samt med häckar, buskar och egen infart till baksidan där gästtugan finns. Möjlighet till båtplats finns. ÄNGSHOLMEN Vackra Ängsholmen med slingrande smala vägar och charmiga små stugor har fått behålla sin pittoreska karaktär. Här finns stora badplatser med sandstrand, båtplatser och flera små skyddade badplatser för mer enskilda bad. Området är kuperat och präglas av natur med bevarade höga träd och Mälaren utmed hela området. Här finns många vackra strövområden och gemensamma grönområden med dansbana, fotbollsplan och boulebana. I området anordnas gemensamma aktiviteter såsom midsommar- och valborgsfirande vid områdets festplats. Nära till golfbana och buss samt cykelavstånd till Torshälla med restauranger, matbutiker, apotek etc. Upptäck även Gamla Torshälla med Bergströmska gården, Torshälla kyrka med anor från 1100-talet och Allan Ebelings Tors bockar i Torshällaån. Här finns charmiga kullerstensgator, caféer, hantverksbutiker, bibliotek och Saga-biografen. 2 min promenad till stranden, 5 minuter med bil till Torshälla centrum, eller 18 minuter till Eskilstuna centrum. Cykelbana finns hela vägen. 7 km till Torshälla golfklubb, 8 km till E20, 45 min med bil till Västerås och ca 1,5 timme till Stockholm. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Bondökna 1, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Bondökna 1

Tomt
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
850 000 kr
5 886 m² tomt

Rymlig lada på ca 1000kvm enligt uppskattning från säljaren. Renoveringsbehov finns. I ladan finns det ett varm garage/rum med gjuten platta och gipsade väggar. El finns, ej vatten och avlopp. Här är det bara fantasin som sätter stopp, förvaring för företaget, plats för husvagnen eller båten eller funderar du på att bygga ditt drömhem på denna underbara tomt som ligger utanför detaljplanerat område. Stor och rymlig tomt om 5 886 kvm med härlig utsikt över åkrarna. Nuvarande ägare har tidigare hyrt ut ladan för kallförvaring till företag. För mer information och din visningstid, kontakta ansvarig mäklare.

Rosenhällsgatan 8, Snopptorp, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår

Rosenhällsgatan 8

Lägenhet
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
735 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/7
2 853 kr/mån
19 865 kr/m²

Varmt välkommen till Rosenhällsgatan 8 och denna rymliga 1:a om 37 m² med stor inglasad balkong och möjlighet för parkering! Här erbjuds ett rymligt allrum med fint ljusinsläpp från stora fönster och med utrymme för soffa, social yta, samt säng. Från allrummet nås en generös inglasad balkong med nålfiltsmatta som förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Kök med bra förvaring och plats för matbord för 4 personer vid fönstret. Vidare finns ett helkaklat badrum från stambytet med tvättmaskin för vardagslyxet, vägghängd wc med bänkskiva i sten. Entréhall med plats för avhängningsyta och förvaring i garderob samt klädkammare i anslutning till allrummet. Avgift inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg, basutbud via kabel-tv och bredband. Populär HSB-förening där de stora renoveringarna är genomförda, bland annat stambyte, tak, fönster och balkonger. Fastigheten har även bredband och hiss, nyrenoverad lekplats i markplan och mysig skyddad innergård ovanpå föreningens garagebyggnad. Hiss finns och är under renovering. SNOPPTORP Attraktivt, lugnt och centralt läge i lugna Snopptorp. Inom några minuters promenad finns vackra promenadstråk med bänkar och utegym utmed ån. Härifrån nås Vilsta friluftsområde med bland annat badplats, elljusspår, skidbacke och minigolfbana. Via parken vid Fors kyrka är det lika nära till centrumkärna med shopping, tågstation och högskola. Busshållplats precis strax intill. På Söder, i kvarteret intill, finns mysiga caféer och restauranger.

  • Balkong
  • Hiss
Långbergsgatan 15, Skiftinge, Eskilstuna kommun
Långbergsgatan 15, Skiftinge, Eskilstuna kommun, bild 2
Långbergsgatan 15, Skiftinge, Eskilstuna kommun, bild 3

Långbergsgatan 15

Villa
Skiftinge, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 550 000 kr
118 + 118 m²
8 rum
912 m² tomt

Varmt välkommen hem till Långbergsgatan 15 och denna trevliga familjevilla om 118+118 kvadrat fördelat på 8 rum och kök! Mycket välvårdat och fint hus på återvändsgata. Trivsam planlösning där man lagt fokus på de stora sociala sällskapsytorna. Köket totalrenoverades 2014 och bjuder på stora praktiska arbetsytor, här har du det perfekta köket för den sociala familjen som tycker om att samlas rund köksbordet! Mindre matplats i köket och precis intill finner du matsal i direkt anslutning till vardagsrummet med möjlighet för större matgrupp. Det generösa vardagsrummet ger plats åt den stora soffgruppen och genom vardagsrummet har man tillgång till det mycket omtyckta uterummet vidare till altandäck och trädgård. Uterummet/altan är isolerat och uterummet har även infravärmare som möjliggör att man kan nyttja det tidigt på våran samt långt in på hösten. På entréplan finner vi även de 3 sovrummen, en gäst wc samt ett större badrum med wc, duschkabin och handfat i kommod. En våning ner finner vi källarplanet där man möts av gillestugan med öppenspis, intill där ett rum som idag används som gästrum. Vidare har vi ett badrum med relax avdelning i form av bubbelbadkar samt bastu, en generös tvättstuga med alla förnödenheter man kan tänkas behöva. Vi finner även ett till rum som används som sovrum och där intill en väl påkostad walk in closet. Det finns även ett hobbyrum, perfekt att ha som ett till vardagsrum. Vidbyggt garage samt 2 bilplatser på uppfarten. Naturnära läge med 15 min cykelväg till centrum, busshållplats med täta avgångar och 10 min med bil till Sundbyholm med bad och båtliv, charmiga gårdsbutiker och vackra strövområden i bland annat Sveriges nordligaste bokskog. Nära till flera förskolor, två grundskolor och stor matbutik, apotek, frisör och pizzeria. En kort promenad bort nås även Årby med naturreservat och elljusspår för motionärer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Lindtorpsgatan 8A, Nyfors, Eskilstuna kommun
Lindtorpsgatan 8A, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 2
Lindtorpsgatan 8A, Nyfors, Eskilstuna kommun, bild 3

Lindtorpsgatan 8A

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
795 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 1
1 887 kr/mån
19 157 kr/m²

Anmäl ditt intresse för att få din personliga visningstid! Vill du bo i en trygg, välskött förening med låg skuldsättning? Då är du välkommen till Lindtorpsgatan 8A och denna smart planerade 1:a med mycket låg månadsavgift! Lägenheten har härligt ljusinsläpp, rymligt allrum med plats för både sovalkov, social yta och kontorsdel. Praktiskt badrum med plastmatta som renoverades 2016. Från allrummet är det utgång till den stora inglasade uteplatsen där man ser det charmiga smidesstaketet i bästa västerläge. Perfekt om man vill bo i centrum men ändå känna lugnet. Fullstort och smart planerat kök med allt man behöver. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt en plats för avhängning. Till lägenheten tillhör två förråd. Välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Många av de stora renoveringarna i fastigheten är gjorda så som tak- fönster- och stamrenovering. Detta ger den här lägenheten en väldigt låg månadsavgift på 1887 kr. Här är det bara att flytta in! Indirekt netto skuldsättning på låga 28021kr. Centralt läge med endast några minuters promenad till såväl tågstationen som centrum med den expanderande högskolan och diverse shopping mm. I närområdet finns flera matbutiker och restauranger. Intill det nyligen upprustade Järntorget ligger Royal Biografen med ett spännande program av filmer och föreställningar. Närmaste skyddsrum finns i kvarteret på Formannen 11.

  • Premium
Norrgärdesgatan 12, Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 12

Lägenhet
Norra Munktellstaden, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 650 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/8
3 386 kr/mån
33 000 kr/m²

Anmäl dig på svenskfast.se för din personliga visningstid! Bostaden erbjuder 50 välplanerade kvadratmeter fördelat på 2 rum och kök. Direkt när du kommer in i lägenheten slås du av den ljusa och luftiga känslan som skapas tack var den öppna planlösningen samt de stora fönsterpartierna. Du finner goda avhängningsmöjligheter i hallen och direkt till höger hittar vi det moderna badrummet med alla lyxiga förnödvänigheter man kan tänkas önska sig som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Vidare till köket som är ett väl påkostat Marbodal Kök med släta ljusgrå luckor och rostfria stilrena vitvaror, här finner vi även en integrerad diskmaskin samt inbyggd micro. Hela lägenhet har genomgången ljusa fina ytskikt samt ekparkett (2stav) och takhöjd om 2,70. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger chans till både soffgrupp samt matbord. Genom vardagsrummet kommer man ut till den fantastiska balkongen som tack vare dess generösa storlek ger möjlighet till möblering med både loungemöbel samt matbord. Här har man morgon och eftermiddagssol. Sovrummet har inbyggd garderob samt ger plats för dubbelsäng och skrivbord. Bra förvaringsutrymme i stort förråd/klädkammare. BRF GJUTERIET Norrgärdesgatan 12 är en del i Brf Gjuteriet som är en modern och arkitektritad fastighet som har en enastående fasat bestående av corten, tegel och puts som ger en exklusiv och unikt känsla. Månadsavgiften inkluderar värme, kabel-TV och 100 mBit bredband. Hiss från markplan, här är det bara att flytta in och trivas! NORR - NÄTET På Norrgärdesgatan har du nära till det mesta! I kvarteret "Nätet" växer en helt ny stadsdel upp med bl.a. äldreboende, förskola, matbutik och utrymmen för caféer och restauranger. Det finns även gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området, och garage att hyra på flera håll i området. Med sitt centrala läge finns centrumkärnan med tågstation, den helt nya högskolan, stadens alla busslinjer, shopping, restauranger och underhållning inom några minuters promenad. I bostadens närhet finns kvartersbutik, gym, pizzerior, sushirestaurang och bensinstation. Strax intill nås vackra promenadstråk längs med ån mot det expansiva Munktellområdet, med bland annat badhus, Volvo CE arena, nybyggd sporthall och badmintonhall. Busshållplats finns strax intill. Det perfekta läget för dig som vill njuta av allt det bästa med Eskilstuna!

  • Plus
  • Hiss
Kungsvägen 18C, Sveaplan, Eskilstuna kommun

Kungsvägen 18C

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 871 kr/mån
21 727 kr/m²

Anmäl dig på svenskfast.se för din personliga visningstid! Varmt välkommen hem till Kungsvägen 18C! Beläget högst upp i huset med en fantastisk utsikt över den trevliga och välskötta innergården finner vi denna ljusa tvårummare med kvadratsmart planlösning! Du välkomnas in i bostaden av en rymlig hall med utmärkta förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober med skjutdörrar. Hela lägenheten präglas av ljust målade eller tapetserade väggar och ett mörkt väl omhändertaget golv. Från hallen nås det generösa sovrummet som har ytterligare förvaringsmöjligheter i garderober. Köket med vita stilrena luckor är utrustad med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva och trots dess storlek har du bra arbetsytor samt får plats med en matgrupp. Badrummet är helkaklat i stilrent grått och vitt utförande med natursten på golvet i duschen, wc och handfat i kommod. Mittemot badrummet finner du även ett praktiskt och rymligt städskåp/garderob. Vidare till vardagsrummet som även det är präglat av ljusa väggar och samma mörka golv, här finner vi även utgången till balkongen med trevlig utsikt över innergården. Lägenheten är belägen i en attraktiv HSB-förening med god ekonomi och fina gemensamma utrymmen så som relax med bastu, gym och hobbyrum som får nyttjas av medlemmarna. Tvättstuga med tillhörande torkrum finns även. Väl omhändertagen innergård med lekplats, grillplats samt parkeringsplatser. På Kungsvägen bor du med närhet till det mesta! Matbutiker, apotek, vårdcentral och gym hittar du runt hörnet vid Sveaplan. En kortare promenad bort hittar du tågstationen, centrum och Mälardalens Universitet samtidigt som du har möjlighet till en lugn söndagspromenad i lummiga Djurgårdsparken. Sveaplan är ett populärt centralt bostadsområde med nästan uteslutande bostadsrätter. 250/250 Mbit bredband ingår även i månadsavgiften! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 9