Mäklare Pontus Skogsberg

Pontus Skogsberg

Om mig

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i livet. Varje bostadsaffär är unik och jag arbetar för att leva upp till dina specifika önskemål och behov. Jag strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra både säljare och köpare nöjda genom ett stort engagemang och tillgänglighet. Självklart önskar och hoppas jag att mina kunder är så nöjda att de rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slätviksvägen 103, Slätviken, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 15:15

Slätviksvägen 103

Villa
Slätviken, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 350 000 kr
35 m²
2 645 m² tomt

Varmt välkommen till Slätviksvägen 103 och detta trevliga fritidshus om 35 kvadratmeter! Fastigheten har ett fantastiskt läge med trevlig sjöutsikt och närhet till både bad- och båtplats. Bostaden erbjuder ett ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng, sovrummet har en fin ljus färgsättning och ett trevligt ljusinsläpp. Vardagsrum utrustat med en härlig braskamin för både värme och mysfaktor! Helkaklat badrum i grått och vitt utförande utrustat med wc-stol, handfat i kommod, duschhörna och tvättmaskin . Ordentligt kök med moderna vitvaror, gula skåpsluckor och goda arbetsytor, här finns gott om utrymme för en ordentlig matplats. Stor och fin tomt med flertalet uteplatser och fantastisk sjöutsikt, detta är ett läge ni inte vill missa. Tomten sträcker sig över 2 645 kvm och erbjuder både naturtomt samt gräsyta. För dig som vill bygga nytt är det enligt gällande detaljplan okej att bygga upp mot 190 kvadratmeter varav 150 kvm huvudbyggnad samt en komplementbyggnad på 40 kvm. Länk till gällande detaljplan: https://karta.eskilstuna.se/dokument/_Extern/Plan/2014_242-0%20PUL.pdf DETALJPLAN Naturnära med blåbärs- och svampskogen runt knuten och bad- och båtlivet en kort promenad bort. Känslan av att befinna sig på landet men ändå med grannar nära utan att störa. Närhet till mysiga Marys café samt jordgubbsplockning och gårdsbutik på Solby Gård. Ca 10 min med bil till Torshälla, eller 15 min till Eskilstuna. I Torshälla finns matbutiker, vårdcentral, apotek, systembolag och restauranger. Endast ca 10 min till Torshälla golfklubb. Upptäck även de vackra promenadstråken längs ån och Gamla Torshälla med Bergströmska gården, Torshälla kyrka med anor från 1100-talet och Allan Ebelings Tors bockar i Torshällaån. Här finns charmiga kullerstensgator, caféer, restauranger, bibliotek och Saga-biografen. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Storgatan 34B, Torshälla, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 10:30

Storgatan 34B

Radhus
Torshälla, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 195 000 kr
120 m²
5 rum
6 144 kr/mån
18 292 kr/m²

Varmt välkommen till Storgatan 34B och detta fina radhus om 120 kvadratmeter! Entréplanet erbjuder ett funktionellt och smakfullt kök i gråa toner med svart kakel mellan bänkskiva och överskåp. Från köket nås det rymliga och fina vardagsrummet med utrymme för både matplats och soffgrupp, vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns även ett nyligen renoverat badrum inrett med plastmatta i ljusa toner. Det övre planet erbjuder tre väl tilltagna sovrum inredda med ljusa väggar och plastmattor, samt ett nyligen renoverat badrum inrett med plastmatta och badrumsinredning. I bostadens källare finner ni ett stort sovrum samt ett rymligt förråd. Trevlig uteplats ut mot föreningens gård. Garage med uttag för motorvärmare samt internet via Stadsnätet. Värme, vatten, garage och bostadsrättsförsäkringstillägg ingår i månadsavgiften. Beläget mitt i gamla Torshälla med närhet till Bergströmska gården, Torshälla kyrka med anor från 1100-talet och Allan Ebelings Tors bockar i Torshällaån. Här finns även charmiga kullerstensgator, caféer, hantverksbutiker, restauranger, bibliotek och Saga-biografen. I centrum finns matbutik, apotek, systembolag och restauranger och från Holmberget åtnjuts en härlig utsikt över Gamla staden och ån. Mellan de gammelrosa radhusen ligger ett lummigt gemensamt grönområde med uteplats, och bakom nästa radhuslänga är det bara några meter med fiskespöet ned till ån. Utmed ån löper vackra promenadstråk och här finns även båtplatser och hamnen med bland annat räkbåtar. Nära till busshållplats, 5 min promenad till Torshälla centrum och 12 min med bil till Eskilstuna centrum. Cykelbana hela vägen in till Eskilstuna centrum. Nära till grundskola och förskola och bad och båtliv i Mälaren.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Östra Åsgatan 13, Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 11:30

Östra Åsgatan 13

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
950 000 kr
54,3 m²
2 rum
vån 1
3 364 kr/mån
17 495 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Åsgatan 13 och denna ljusa och trivsamma lägenhet på 54,3 kvadrat fördelat på två rum och kök. Du välkomnas in i en generös hall med goda förvaringsmöjligheter i och med både inbyggda garderober samt en walk in closet. Sovrummet är målat i en tilltalande dov blå färg och även här finner du ytterligare förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Vidare in i bostaden finner vi köket som har bra med arbetsyta samtligt som du får plats för en matgrupp. Det helkaklade badrummet är renoverat 2018 med smakfull inredning samt färgsättning. Vardagsrummet får ett fantastiskt ljusinsläpp i och med de stora fönsterpartierna, här finner vi även utgång till balkongen som är belägen mot föreningens lugna innergård, här njuter du av eftermiddags och kvällssolen. Nuvarande ägare valde 2018 att montera praktiska markiser över sovrum samt köksfönstren. Den perfekta lägenheten för pendlaren, den som flyttar hemifrån för första gången eller varför inte för den som bara vill flytta in och ha närhet till exakt allt. Här bor man centralt med gångavstånd till högskola och centrum samtidigt som tågstation och matbutik bara ligger ett stenkast bort. Föreningen har gemensam tvättstuga som har blivit helrenoverad nu under 2021/22, det finns även gemensamt torkrum, mangel/strykrum, hobbyrum med verktyg samt en övernattningslägenhet. Till lägenheten tillhör även två förråd, ett vindsförråd samt ett källarförråd. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Heljestrandsgatan 9B, Norr, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 13:45

Heljestrandsgatan 9B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 129 kr/mån
23 585 kr/m²

Varmt välkommen till Heljestrandsgatan 9B och denna fina lägenhet om 53 kvm disponerade på två rum och kök. Detta är verkligen en bostad för den petiga, hela lägenheten har renoverats år 2019. Lägenheten präglas av genomgående ljusa ytskikt och ett snyggt parkettgolv. Du välkomnas in i hallen med förvaring i en garderob, i den inre hallen finner du även en stor klädkammare med goda förvaringsutrymmen. Från hallen når du det väl tilltagna vardagsrummet med plats för både soffa, tv-möbel samt en naturlig kontorsdel. Bostaden har ett stort mysigt sovrum med ett charmigt snedtak, från sovrummet når du ut till den härliga balkongen och utsikt över norr. Stilrent kök i gråa nyanser med alla moderna bekvämligheter du kan tänkas behöva, köket erbjuder även yta för en ordentlig matplats. Modernt och helkaklat badrum inrett med dusch, wc-stol, kommod och egen tvättmaskin. Varmt välkommen att anmäla dig till visning. Här är det bara att flytta in och trivas! BRF Nötkärnan 35 Föreningen är bildad 2019 och består av 10 lägenheter. Trevliga gemensamma ytor på innergården med möjlighet till grillning och bjudningar. Föreningen har genomgått flera stora renoveringar som bland annat stambyte, takbyte och byte av all el. Möjlighet till parkering finns då föreningen har 9 st. parkeringsplatser samt 2 gästparkeringar. Välskötta gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Förvaltas av Redovisarna AB. NORR Centralt läge på expansiva Norr. 12 min promenad till centrumkärna med restauranger, butiker, universitet och Stadsparken. De vackra promenadstråken utmed ån leder vidare mot oasen Rothoffsparken med café och turistcenter, och Munktellområdet med nybyggda badhuset, badmintonhall, Munktellarenan och konstmuseum. Här ordnas även konserter och sportevenemang på Lokomotivet och i Stiga-sports arena. Åt andra hållet leder ån mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Lika nära är det till natursköna strövområden i Årby naturreservat. Busshållplats strax intill.

  • Plus
  • Balkong
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun, bild 2
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun, bild 3

Herrfallet

Fritidshus
Herrfallet, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
800 000 kr
62 m²
4 rum
2 332 kr/mån

Varmt välkommen till detta fritidshus med fantastiskt läge mot Hjälmaren! Du välkomnas in i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter på hatthylla. Hallen leder in till ett luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord vilket skapar härliga sociala ytor, från vardagsrummet når du den härliga takade uteplatsen i sjönära läge! Samtliga stugor erbjuder tre stycken sovrum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i garderober, ytterligare förvaring finns i ett förråd som nås utifrån. Stugorna är alla utrustade med ett nyligen uppdaterat arbetskök med stilrena vita skåpsluckor. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och ugn. Samtliga stugor erbjuder även ett funktionellt badrum utrustat med wc, dusch, torkskåp och handfat. Naturnära läge med vackra promenadstråk och cykelvägar längs Hjälmaren. HERRFALLET Populär camping vackert beläget intill Hjälmaren med flertalet fritidsaktiviteter, butik, restaurang och vacker natur. Herrfallet är ett populärt turistmål som lockar gäster från bland annat Tyskland och Holland såväl som Sverige. Hjälmaren erbjuder möjlighet till både fiske och bad. Området erbjuder vacker natur med promenadstråk längst Hjälmaren, härliga badplatser, möjlighet till båtplats och lekplatser. Ca 15 minuters bilfärd till slalombacke i Arboga. Besök gärna fritidsanläggningen Herrfallets hemsida http://herrfallet.se Vänligen följ länken "Läs mer hos mäklaren" för ytterligare information!

  • Premium
  • Uteplats
Hovängsvägen 26, Fröslunda, Eskilstuna kommun

Hovängsvägen 26

Villa
Fröslunda, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 695 000 kr
94 + 74 m²
4 rum
682 m² tomt

Varmt välkommen till Hovängsvägen 26 och denna trevliga familjevilla om 94+74 kvadratmeter! Bostaden har renoverats genomgående under det senaste året med nya ytskikt, helkaklade badrum och delvis ändrad planlösning. Ni välkomnas in i en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och plats för förvaring i garderober. Från hallen nås det rymliga vardagsrummet som med enkla medel skulle kunna disponeras om för ytterligare ett sovrum. Entréplanet erbjuder även ett rymligt kök med goda arbetsytor och utrymme för matplats. Helkaklat badrum som renoverats under 2023. Det övre planet erbjuder två väl tilltagna sovrum med ljusa ytskikt och goda förvaringsmöjligheter, på övervåningen finns även en mindre wc. Källaren erbjuder ett rymligt sovrum där samtliga ytskikt har renoverats, ett rum som kan nyttjas för antingen förvaring eller göras till sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med wc, dusch, handfat i kommod, tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till huset finns även ett enkelgarage. Plan och fin trädgårdstomt om 682 kvadratmeter. På tomten finns även en trevlig uteplats som nås från vardagsrummet på bostadens entréplan. Hovängsvägen beläget i närheten av Fröslunda och Vilsta i Eskilstuna har ett naturskönt läge. Bostaden har närhet till det mesta, bland annat eskilstuna centrum, bussförbindelser, matbutiker, restauranger och Vilsta naturområde. Vilsta erbjuder både skidåkning badmöjligheter och vackra promenadstråk.

  • Plus
  • Uteplats
Svengrensgatan 36, Nyfors, Eskilstuna kommun

Svengrensgatan 36

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
730 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 2/3
2 571 kr/mån
19 783 kr/m²

Välkommen hem! Perfekt som första boende, för studenten eller som övernattningslägenhet. Centralt läge med närhet till butiker, tågstationen och Eskilstuna centrum. Bostaden om 36,9 kvm erbjuder ett väl tilltaget allrum/sovrum med fint ljusinsläpp och charmig fiskbensparkett, ett ordentligt kök med utrymme för matplats samt ett fräscht badrum i ljusa toner. Bostaden har en genomgående hög takhöjd samt stora fönster vilket bidrar till en känsla av rymd. Månadsavgiften, på humana 2 571 kr/mån inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband! Familjär och välskött förening med gemensam uteplats och renoverad fastighet med fräscha ljusa trapphus, stambytt, nytt tak, 3-glasfönster, utbytt el, säkerhetsdörrar och bredband via Bredbandsbolaget. Centralt läge med några minuters promenad till centrum med shopping, restauranger, tågstation och den expanderande universitetet. Nära till busshållplats. I kvarteret intill finns större matbutik, pizzeria och frisörsalong. På Järntorget en liten bit bort finns flera butiker och restauranger samt biograf och kulturhus Royal. Några minuter bort finns Kronskogen som är en central oas med ordnat elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar.

  • Plus
Eleonoragatan 7C, Eskilstuna, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Eleonoragatan 7C

Lägenhet
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 195 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/7
2 937 kr/mån
21 532 kr/m²

Varmt välkomna till Eleonoragatan 7C och denna välvårdade tvåa på andra våningen! Du välkomnas in i en rymlig hall med plats både avhängning och förvaring, hallen präglas av ljusa ytskikt och ett stilrent golv i gråa toner. Från hallen når du det smakfullt inredda köket utrustat med samtliga moderna bekvämligheter. Köket erbjuder goda arbetsytor på bänkskiva, möjlighet till förvaring och även utrymme för en ordentlig matplats. Vidare in i bostaden når du det väl tilltagna vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet har yta för både soffgrupp med tillhörande tv-möbel som en trevlig matplats för större bjudningar. Från vardagsrummet kommer ni ut på den väl tilltagna balkongen med härligt solläge. Lägenheten har ett ordentligt sovrum med genomgående ljusa ytskikt och utrymme för dubbelsäng. Badrummet är inrett med plastmatta och utrustat med badkar, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp samt handukstork. Lägenheten erbjuder goda förvaringsutrymmen i en stor klädkammare i anslutning till hallen. Brf Eskilstunahus 10 är en populär och välskött bostadsrättsförening med de flesta av de stora renoveringarna bakom sig så som stambyte, fönsterbyte, takomläggning och installation av solceller. I föreningen finns en fin grönskande innergård, gemensam bastu och relax, träningsrum, gästlägenhet, en bra tvättstuga med ett flertal maskiner och torkrum samt ett sopsorteringshus. I föreningen diskuteras renovering av balkonger eller eventuell utbyggnad och inglasning av balkongerna. Hiss finns i denna byggnad! Eleonoragatan ligger mitt på populära Norr, med ett mycket bra läge precis intill de nya expansiva stadsdelarna vid "Nätet" och Munktellstaden. Med några minuters promenad till andra sidan ån ligger centrumkärnan med det nybyggda universitetet, butiker, restauranger och kulturliv. Områdena längs ån erbjuder vackra promenadstråk och närhet till bland annat den vackra Stadsparken, det moderna badhuset Munktellbadet samt Munktellarenan. Det finns gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området.

  • Balkong
  • Hiss
Norrgärdesgatan 1, Munktellområdet, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 1

Lägenhet
Munktellområdet, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 395 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/5
2 890 kr/mån
33 214 kr/m²

Varmt välkommen till Norrgärdesgatan 1 och denna fina studio-tvåa med en härlig öppen planlösning! Belägen på våning fyra finner du denna moderna lägenhet med genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Du välkomnas in i en hall med plats för avhängning och ett praktiskt klinkergolv i ett snyggt svart utförande. I anslutning till hallen finner du det fina köket med vita släta luckor utrustat med bekvämligheter som diskmaskin, fullstor kyl och frys samt en inbyggd mikrovågsugn. I köket finns även goda förvaringsmöjligheter i garderob/linnéskåp. Allrummet bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier ut mot bostadens väl tilltagna balkong. Från vardagsrummet når du sovrummet med goda utrymmen för förvaring och gott om plats för en fullstor dubbelsäng. I lägenheten finner du även ett stort helkaklat badrum i snygga mörkgråa och vita toner, badrummet är utrustat med handukstork och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Brf Munktell har 67 lägenheter fördelat på två huskroppar. En gemensam innergård med planteringar, uteplats, växthus och grönytor. TV-/Internetuppkoppling via Telia (200/200). Garageplats finns att hyra i fastighetens källarplan. I källaren finns även tvättstuga och cykelrum. Som boende i Norra Munktellstaden har du nära till det mesta! Här i kvarteret "Nätet" växer en helt ny stadsdel upp med bla. äldreboende, förskola och där även livsmedelsbutik och utrymmen för caféer/restauranger ligger med i planen. Några minuters promenad till andra sidan ån ligger centrumkärnan med det växande universitetet, butiker, restauranger och kulturliv. Områdena längs ån erbjuder vackra promenadstråk och närhet till bland annat den vackra Stadsparken, det moderna badhuset Munktellbadet samt Munktellarenan. Det finns gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området. Observera att bostaden enligt lägenhetsförteckningen klassas som 1 rum och kök. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Fältgatan 14, Lundby, Eskilstuna kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Fältgatan 14, Lundby, Eskilstuna kommun, bild 2
Fältgatan 14, Lundby, Eskilstuna kommun, bild 3

Fältgatan 14

Villa
Lundby, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 795 000 kr
136 + 43 m²
8 rum
1 043 m² tomt

Varmt välkommen till Fältgatan 14 och denna välvårdade familjevilla i 1,5 plan om 136 kvm! Med förskola, skola, matbutiker och grönområden endast inom några minuters gångavstånd är detta verkligen en bostad för den som vill ha nära till allt. Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden finner du härliga sociala ytor i form av allrum med en stor matplats samt en avskärmad del för mysigt soffhäng. Rymligt kök med stilren inredning och utrymme för en trevlig matplats. Entréplanet erbjuder även ett väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober samt ett mindre rum som idag används som kontor men som även skulle kunna nyttjas som ett sovrum. Nyrenoverat badrum med ljus plastmatta och vita våtrumstapeter från 2020. I anslutning till köket finner du tvättstugan som är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, även denna har renoverats år 2020. Från tvättstugan nås det väl tilltagna garaget med gott om plats för parkering alternativt goda förvaringsutrymmen. Det övre planet inger en mer privat känsla och här finner du 3 av husets 4 sovrum. Trevligt allrum med fint ljusinsläpp från två väderstreck samt ett nyrenoverat badrum. Välskött trädgård om 1 043 kvm(friköpt), här finns ett flertal fruktträd, bärbuskar, odlingslådor, stenläggningar och gott om perenna växter. Plan gräsmatta med gott om utrymme för såväl lek som vila. Utrymme för ett flertal bilar på den asfalterade garageuppfarten. Tomten gränsar mot en allmänning med fotbollsplan och en mindre pulkabacke. Barnvänligt och omtyckt område med fina öppna grönytor, flera lekplatser och närhet till attraktiva Lundbyskolan (förskoleklass till åk 6) endast en kort promenad bort samt ett flertal förskolor i närområdet. Intill Lundbyskolan ligger populära Parken Zoo med tivoli, zoo och Parkenbadet, perfekt för barn i alla åldrar! Några minuter bort nås även Tuna Park med shopping , restauranger, stora matbutiker, apotek, trädgårdsbutik mm. Promenadavstånd till Kronskogen med ordnat elljusspår för motionärer och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar. 10 min promenad, en kortare cykeltur eller några stationer med bussen in till centrum med restauranger, tågstation och universitetet.

  • Premium
  • Uteplats
Heljestrandsgatan 6A, Norr, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 12:45

Heljestrandsgatan 6A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
995 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 2
3 150 kr/mån
18 157 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och välvårdade lägenhet om 54,8 kvadratmeter! På Heljestrandsgatan 6A finner du denna tvåa belägen på 2 våningen, bostaden präglas av genomgående ljusa ytskikt och en trevlig planlösning. Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg. Vidare in i bostaden finner du det stora och trevliga vardagsrummet med utrymme för såväl soffgrupp som en ordentlig matplats, från vardagsrummet nås den trevliga balkongen med utsikt över innergården. Trevligt kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i gråa toner. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och annat möblemang. Helkaklat och fräscht badrum sedan 2008 i vitt/svart utförande utrustat med egen tvättmaskin. Här är det bara att flytta in och trivas, varmt välkommen på visning! Populär förening med låga avgifter och anslutet till Stadsnät! Renoverad fastighet där stammar, tak, säkerhetsdörrar och fönster mm. är utbytta. Lummig och skyddad innergård med gemensam uteplats. Gemensam bastu och fräsch tvättstuga i källaren. Belägen på attraktiva och expansiva Norr med närhet till centrumkärnan med ubiversitet, tågstation och shopping. Strax intill finns även vackra promenadstråk längs Stadsparken, restauranger, café samt flera matbutiker. Nära till de nya växande kvarteren kring Munktellstaden med Munktellbadet och Stiga Sports arena mm. Busshållplats precis intill.

  • Plus
  • Balkong
Tallvägen 35, Kjula, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 13:00

Tallvägen 35

Villa
Kjula, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 195 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
1 106 m² tomt

Varmt välkommen till Tallvägen 35 och denna trevliga enplansvilla med källare! Entréplanet erbjuder tre väl tilltagna sovrum. Här finner ni även bostadens vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med spis, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Wc inredd med kakel och tapetserade väggar, här har det tidigare funnits duschutrymme. Källaren består av en tvättstuga med dusch. Här finns tvättmaskin, torktumlare och duschkabin. I pannrummet, en kombinerad olje-/elpanna. Två av källarens rum används idag för förvaring men skulle kunna göras om till sovrum/hobbyrum/allrum. Här finner ni även bostadens garage. Fin trädgårdstomt i olika etage med goda ytor för lek och avkoppling. På baksidan finns även en takad altan där det går att njuta av lugnet i kvällssolen. KJULA Lugnt läge i attraktiva och barnvänliga Kjula. Ett aktivt och levande villaområde med idrottsföreningar för orientering, skidåkning, ridskola och fotbollsklubb med fina fotbollsplaner. Grundskola med fkl-åk 6 samt två förskolor i området. Här finns även två utegym en nyöppnad matbutik. Busskommunikationer till Eskilstuna och Strängnäs, 10 min med bil till Eskilstuna centrum, eller 1 timme till Stockholm. Lättillgängligt med några minuter med bil till E20 och expansiva logistikparken och Kjula flygfält. En cykeltur tar dig ned till ett svalkande dopp i Mälaren och inom 10 minuter med bil finns även Sundbyholm med bland annat sitt vackra slott intill den lummiga bokskogen, Mälarens längsta naturliga sandstrand och en prisbelönad marina . Här finns golf- och travbana samt en av landets mest uppmärksammade fornlämningar, Sigurdsristningen

  • Plus
  • Uteplats
Tegnérgatan 20, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun

Tegnérgatan 20

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 650 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3
5 007 kr/mån
22 917 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska trea som smakfullt renoverats för endast ett par år sedan. Bostaden om 3 rum och kök har en genomgående trevlig färgsättning, ett flytande golv samt två stora och fina balkonger! Bostaden erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderob samt i en stor klädkammare. Vidare in i bostaden finner ni det rymliga vardagsrummet med plats för såväl matbord som soffgrupp med tillhörande tv-möbel. I anslutning till vardagsrummet finner ni det smakfullt inredda köket med vita profilerade skåpsluckor, moderna vitvaror och en snygg bänkskiva i sten. Köket erbjuder alla moderna bekvämligheter så som diskmaskin, fullstor kyl och frys samt induktionshäll. Från köket nås en av bostadens fantastiska balkonger i nordväst läge. I lägenheten finns ett rymligt sovrum med fönster i två väderstreck, här finns gott om utrymme för både dubbelsäng och annat möblemang. Ytterligare ett mindre sovrum finns med utgång till bostadens andra balkong som är inglasad och ligger i ett perfekt sydväst läge med trevlig eftermiddags- och kvällssol. Helkaklat modernt badrum utrustat med elektrisk golvvärme, duschhörna, wc-stol, tvättmaskin och handfat i kommod. Detta är verkligen en lägenhet för den kräsne, varmt välkommen på visning! Centralt läge med några minuters promenad till centrum med tågstation och det nya universitetet samt även shopping, restauranger och kulturliv. Nära till busshållplats. I kvarteret intill finns en större matbutik och pizzeria. Vid Järntorget en liten bit bort finns flera butiker och restauranger samt biograf och kulturhus Royal. Några minuter bort finns Kronskogen som är en central oas med ordnat elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar.

  • Balkong
John Engellaus gata 6, Munktellområdet, Eskilstuna kommun

John Engellaus gata 6

Lägenhet
Munktellområdet, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 250 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1
2 842 kr/mån
35 211 kr/m²

Varmt välkommen till John Engellaus gata 6 och denna fina lägenhet om 35,5 kvm med högt i tak och 20 kvm uteplats in mot en lugn innergård! Du välkomnas in i en hall med plats för avhängning på hatthylla och goda förvaringsmöjligheter i garderober som avskiljer hallen från sovplatsen. Öppen och social planlösning med genomgående ljus ytskikt och ett snyggt parkettgolv. Snyggt kök från Vedum i vitt utförande och en bänkskiva i sten med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. Härifrån når du den stora uteplatsen om 20 kvm , som kan nyttjas på de varma sommarmånaderna med vänner och familj. Modernt och helkaklat badrum i ett stilrent grått/vitt utförande samt egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Brf Lokomotivet är en bostadsrättsförening med 48 lägenheter, belägen mitt i den nya Munktellstaden. Föreningen har välordnade faciliteter så som rymliga trapphus med hissar från marknivå, barnvagns-/rullatorförråd samt cykelförvaring. God möjlighet att kunna hyra garageplats i samma hus, hissen går ner till garaget! I månadsavgiften, som ligger på humana 2 842 kr/mån ingår värme, vatten, TV/bredband/telefoni samt bostadsrättstillägg. Gasol och elgrillar är godkända i föreningen vilket skapar möjligheter för härliga middagar under sommarmånaderna. Den inhägnade innergården upplevs som en oas i stadsmiljön med mycket rörelse, här kan den boende njuta av lugnet och trevliga grönytor. Munktellstaden I den expansiva Munktellstaden har mycket hänt under de senaste åren. Detta är ett område som har utvecklats succesivt och skapat möjligheter för många. John Engellaus gata ligger intill vackra promenadstråk utmed Eskilstunaån med goda möjligheter att ta en fika eller sitta i solen en stund. Stiga sports arena ligger alldeles runt knuten för den idrottsintresserade, här huserar Eskilstuna Guif som bedriver herr, dam och ungdomsverksamhet. I området finns även gym, badmintonhall, padelhall, Munktellbadet och Munktellarenan. Här finns allt du behöver, restauranger, frisörsalong och endast en kort promenad till matvarubutiken Willys. På endast några minuter når du centrumkärnan med universitet, restauranger, caféer och kulturliv.

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fristadsgatan 4A, Årby, Eskilstuna kommun

Fristadsgatan 4A

Lägenhet
Årby, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
770 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 7/7
2 987 kr/mån
12 126 kr/m²

Ljus, välvårdad 2:a om 63,5 kvm högst upp i huset på sjunde våningen. Ljust fint kök med matplats. Helkaklat, stambytt badrum från 2010. Välplanerad lägenhet med rymliga rum och gott om förvaring. Stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol och härlig utsikt från sjunde våningen. Hiss finns. Centralt läge med närhet till mataffär och gångavstånd via Stadsparken till centrumkärnan. Stabil bostadsrättsförening, stambytt, med nyare tak, 3-glasfönster och rejäla säkerhetsdörrar. Grön innergård med gemensam uteplats och flera lekplatser och fotbollsplan i kvarteret. Fina gemensamhetsutrymmen med bastu och tvättstuga i markplan. Närhet till det mesta, så som mataffärer, busskommunikationer, elljusspår i Årbyskogen mm. Busshållplats med täta avgångar strax utanför. 10 minuter promenad till centrumkärna med högskola, tågstation och shopping. Här finns även vackra promenadstråk längs Stadsparken, restauranger, café samt flera matbutiker, Munktellområdet med nya badhuset och sporthall vid Munktell-arenan. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 15