Mäklare Pontus Skogsberg

Pontus Skogsberg

Om mig

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i livet. Varje bostadsaffär är unik och jag arbetar för att leva upp till dina specifika önskemål och behov. Jag strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och göra både säljare och köpare nöjda genom ett stort engagemang och tillgänglighet. Självklart önskar och hoppas jag att mina kunder är så nöjda att de rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla vägen 6, Mälarbaden, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 12:05

Gamla vägen 6

Villa
Mälarbaden, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
6 000 000 kr
171 + 26 m²
6 rum
3 772 m² tomt

Är solceller, dubbelgarage, pool, båtplats och ett sjönära läge med gemensam brygga något som lockar? Då är du varmt välkommen till Gamla Vägen 6 och denna fantastiska villa om 171 + 26 kvm i populära Mälarbaden. Bostaden präglas av genomgående ljus färgsättning och är smakfullt inredd. Det övre planet erbjuder ett kök i öppen planlösning mot det stora vardagsrummet, härifrån slås man av den fantastiska utsikten. Vidare in i bostaden finner man två väl tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum inrett med badkar, handfat i kommod och wc-stol. Det nedre planet erbjuder två ordentliga sovrum varav ett skulle kunna nyttjas som vardagsrum med en värmande öppen spis. Här finner du även ett badrum med bastu samt en ordentlig tvättstuga. Detta är verkligen ett boende för den kräsne. Insynsskyddad tomt om 3 772 kvadratmeter i olika nivåer. Här kan ni njuta av lugnet och den närliggande naturen. På baksidan av huset finner ni ett trevligt inglasat uterum samt ett altandäck med pool. Otroligt välvårdad trädgård med flertalet fruktträd och annan växtlighet. På tomten finner ni även att dubbelgarage samt en stor grusad uppfart. Endast några hundra meter från fastigheten finns en badbrygga och båtbrygga som kan nyttjas gemensamt tillsammans med grannarna, här finns även båtplats som tillhör fastigheten. Solcellerna producerar ca 8 000 kWh per år. Mälarbaden kan nås med buss och hit finns även cykelväg till den omtyckta badplatsen samt gästbrygga för de som vill komma sjövägen! Med bil är det cirka 10 minuter från Torshälla centrum och 20 minuter från Eskilstuna centrum. Det är goda pendlingsmöjligheter till såväl Västerås, Örebro och till Stockholm tar det dryga timmen med bil eller tåg

  • Plus
Salvägen 18, Ärsta, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 13:00

Salvägen 18

Villa
Ärsta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
3 295 000 kr
153 + 100 m²
1 509 m² tomt

Varmt välkommen till Salvägen 18 och denna stora familjevilla om hela 153+100 kvm Bostaden präglas av genomgående ljusa ytskikt och en gedigen takhöjd. Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med utrymme för både matplats och soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet finner ni köket med en stor matplats i anslutning, modernt och funktionellt kök med goda arbetsytor och utrymme för förvaring. På entréplanet finns även två ordentliga sovrum med förvaring i garderober samt ett funktionellt badrum i blåa toner. Det övre planet erbjuder ett stort allrum samt 3 sovrum. Ett av sovrummen skulle med enkla medel kunna delas av för ytterligare ett sovrum. Här finner ni även ett badrum inrett med plastmatta. I källaren finns bland annat en tvättstuga, två potentiella sovrum som idag nyttjas som förråd/hobbyrum. Källaren erbjuder även ett rymligt förråd, ett pannrum samt en dusch i anslutning till husets bastu. Detta är ett genomgående välskött hus för den stora familjen! Plan och fin trädgårdstomt om 1 509 kvm i anslutning till den närliggande skogen. Tomten har goda parkeringsmöjligheter på den stora grusade uppfarten samt ett modernt dubbelgarage. På baksidan finns ett gästrum samt en verkstad med ett fint altandäck utanför. Nära till ICA-Maxi, grundskola, förskola och vårdcentral. Endast ca 10 minuter med bil till Sundbyholm med bad, båtplatser och fin natur. 15 min på cykel via cykelväg ända in till centrum. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
Lövstavret 7, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Lövstavret 7

Villa
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 495 000 kr
38 m²
3 rum
1 355 m² tomt

Varmt välkommen till Lövstavret 7 och detta trevliga boende med natur- och sjönära läge! Bostaden erbjuder trevliga öppna ytor och är i genomgående gott skick. Ni välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och ett praktiskt klinkergolv. Vidare in i bostaden nås det trevliga köket i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är utrustat med moderna vitvaror och i ett snyggt vitt utförande. Från köket nås det trevliga vardagsrummet med en värmande kamin. Bostaden erbjuder även ett mindre sovrum med fint ljusinsläpp. Nyligen renoverat badrum i mörka toner utrustat med wc-stol, handfat, badkar och egen tvättmaskin. detta är det perfekta boendet för den lilla familjen alternativt för dig som söker fritidsboende! Den friköpta tomten om 1355 kvadratmeter erbjuder fina grönytor för lek och spel. Trevligt belägen med utsikt över de närliggande ängarna. På tomten finns även en bastustuga samt en mindre gäststuga som tidigare nyttjats som förråd. Detaljplanen medger byggrätt om 120+30 kvm i ett våningsplan, för dig som vill utveckla boendet vidare. Denna bostad är Varudeklarerad, marknadens mest omfattande paket för dolda fel. Se besiktningsprotokoll under fliken dokument. SOLVIK Familjärt, lugnt område med en känsla av landet men ändå närhet till skola och förskola, natur, friluftsliv, idrottsplatser och golfbana. Närhet till Mälaren som erbjuder ett svalkande dopp på sommaren eller skridskoåkning på vintern. I området finns flera mindre badplatser i Väsbyviken, här finns även en marina med båtplatser som går att hyra. Det finns gång- och cykelväg från Folkestavägen in till Torshälla med restauranger, matbutiker, apotek etc. Torshälla golfklubb ligger ca 4 km från bostaden och ytterligare 2 golfbanor ligger inom ca 1 mils avstånd. Det finns även en busshållplats i närheten av boendet för skolskjuts. Dryga milen in till Eskilstuna centrum och 4 km till påfart E20 där även Folkesta köpcenter med bla. en stor mataffär finns.

  • Uteplats
Bryggaregatan 11A, Norr, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 10:00

Bryggaregatan 11A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 395 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3
4 091 kr/mån
23 846 kr/m²

Varmt välkommen till Bryggaregatan 11A och denna trevliga lägenhet om två rum och kök fördelad på 58,5 kvadratmeter! Bostaden präglas av genomgående ljusa ytskikt och ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Ni välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och hatthylla. Rymligt vardagsrum med charmig fiskbensparkett, här finns utrymme för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet nås bostadens rymliga inglasade balkong i perfekt solläge med å-glimt. Smakfullt inrett kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i grått, här finns goda arbetsytor och utrymme för matplats. Bostaden erbjuder även ett helkaklat och fräscht badrum i ljusa toner inrett med wc, handfat i kommod, duschhörna samt en egen tvättmaskin. Stort och fint sovrum i neutrala och ljusa färger, i anslutning till sovrummet finns även en stor klädkammare för förvaring. Brf Nordstjärnan 10 är en välmående förening med bastu/relax och fräsch tvättstuga med elektroniskt bokningssystem. Bra cykelförvaring och prydlig sopsortering. Många av de stora fastighetsrenoveringarna är gjorda. Fin gräsyta mellan husen med utemöbler, och alldeles intill finns en lekplats i skyddat läge. Bredband (100 Mbit) via ComHem ingår i månadsavgiften! Centralt läge precis intill den nya Munktellstaden med tex. Munktellbadet och Volvo CE Arena. Här kommer inom kort de nya stadsdelarna att blomma ut med tex. skola, dagligvaruhandel och affärsverksamheter som vävs samman med bostäder. En trevlig promenad genom Stadsparken längs ån leder över till centrum med universitetet, tågstationen samt allehanda restauranger, barer och kulturliv.

  • Plus
  • Balkong
Smedjegatan 26, Centrum, Eskilstuna kommun

Smedjegatan 26

Lägenhet
Centrum, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 995 000 kr
96,5 m²
3 rum
vån 1
5 469 kr/mån
20 674 kr/m²

Varmt välkommen till Smedjegatan 26 och denna rymliga trea om hela 96,5 kvadratmeter! Bostaden, belägen på första våningen, erbjuder två väl tilltagna sovrum med fint ljusinsläpp och goda utrymmen för både säng och annat möblemang. Trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från de stora fönstren, här finns plats för både soffgrupp med tillhörande tv-möbel samt ett ordentligt matbord. Smakfullt kök i ljus ek renoverat år 2010, köket erbjuder moderna vitvaror samt utrymme för matbord. Som en trevlig förlängning till köket finner ni den trevliga inglasade balkongen ut mot innergården. Helkaklat badrum sedan 2012 i tidlösa färger, utrustat med golvvärme och egen tvättmaskin. Bostaden erbjuder även två rymliga klädkammare i anslutning till hallen. Här är det bara att flytta in och trivas. Varmt välkommen på visning! CENTRUM - Brf Vaksamheten Attraktiv och välskött förening som förvaltas av HSB. Trevligt och lugnt bostadskvarter byggt 1991. Inramad av föreningens byggnader finns en nyrenoverad och lummiga innergårdar med lekplats och gemensam uteplatser bland vackra blommande planteringar. Gårdens grindar är låsta och öppnas med samma taggar som portsystemet. Bra tvättmöjligheter med fräscht tvättrum, torkrum med torkskåp och torktumlare samt mangelrum. Beläget mitt i centrum med restauranger, butiker, högskolan och centralstationen runt husknuten. Strax intill finns även vackra promenadstråk ut med ån, längs Rothoffsparken eller Stadsparken mot Munktellområdet med nybyggda badhuset och sporthall vid Munktell-arenan, eller till mysiga kvarter för en gofika i Gamla stan.

Grangärdesgatan 10, Grangärdet, Eskilstuna kommun

Grangärdesgatan 10

Villa
Grangärdet, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
6 495 000 kr
159 + 60 m²
5 rum
1 188 m² tomt

Kontakta mäklaren på 072-920 1001 för bokning av visning. I kanonläge i attraktiva Grangärdet finns nu möjlighet att förvärva denna otroligt smakfullt renoverade och tillbyggda 20-talsvilla! Ljust och fint 1,5-planshus med källare om 159 kvm boarea och 60 kvm biarea, fördelat på 6 rum och kök varav 4-5 sovrum. Huset byggdes till år 2019 och har de senaste 8 åren renoverats löpande och är i mycket gott skick såväl utvändigt som invändigt. Huset är utrustat med ett magiskt fint påkostat kök med stor sällskapsvänlig köksö. Intill kök, i öppen planlösning, ett 45 kvm tillbyggt matrum och vardagsrum med stora härliga fönsterpartier. Nyrenoverat smakfullt badrum samt fräsch wc på det övre planet och tvätt/dusch/bastu i källaren. Gott om förvaring med garderober, klädkammare samt bra förvaringsutrymmen i källaren. Genomgående fina golv och moderna kulörer/tapeter på väggarna. Låg uppvärmningskostnad med fjärrvärmen. Fibernät. Stor, härlig oas på baksidan med ett rejält trädäck delvis under tak. Här kan du njuta av lata sommardagar i ett helt insynsskyddat och lummigt läge omgiven av en stor mängd fantastiskt fina trädgårdsarrangemang. Friköpt mycket välskött trädgårdstomt med plana lekvänliga gräsytor, grusgångar, fruktträd, bärbuskar, fasad-/trädgårdsbelysning och mycket mera. Centralt belägen fastighet i mycket populärt område med närhet till tågstation, förskola, skolor, fina promenadstråk, elljusspår i Kronskogen och närhet till Parken Zoo, Tuna Park mm. Endast några minuter med bil till centrumkärnan. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Sveavägen 7B, Sveaplan, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 14:30
Sveavägen 7B, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 2
Sveavägen 7B, Sveaplan, Eskilstuna kommun, bild 3

Sveavägen 7B

Lägenhet
Sveaplan, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
640 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1
2 449 kr/mån
22 857 kr/m²

Välkommen hem! En halvtrappa upp från innergården når vi denna väldisponerade 1:a om 28,5 m² med en härlig rymd och 40-talscharm . Hallen har utrymme för avhängning i klädhängare, en stor garderob samt överskåp. I rummet finns originalparketten bevarad och burspråket med de stora fönstren ger karaktär och ett härligt ljusinsläpp till lägenheten. Bostaden har ett mindre kök med fina vita skåpsluckor och är utrustat med spis och ugn. Badrummet är inrett med golv av plastmatta samt vitt kakel på väggarna. I badrummet finns även en egen toppmatad tvättmaskin. HSB sånglärkan är en attraktiv förening med centralt läge och avgift där värme, vatten, kabel-TV, IP-telefoni och bredband ingår. Föreningen har även ett välskött gym samt en relax-avdelning med bastu som får nyttjas av medlemmarna. Renoverade fastigheter med fina gemensamma utrymmen så som relax med bastu, gym och hobbyrum som får nyttjas av medlemmarna. Lummig och fin innergård med lekplats, grillplats samt parkeringsplatser. Centralt beläget med närhet till stadspulsen med restauranger och butiker men även nära en lugn söndagspromenad i lummiga Djurgårdsparken. Strax intill finns Sveaplan med bland annat mataffär, apotek och gym. För pendlaren ligger tågstationen endast några minuters promenad bort, även nya Mälardalens universitet ligger en kort promenad bort.

  • Premium
Stenkvistavägen 3, Eskilstuna, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår

Stenkvistavägen 3

Lägenhet
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
630 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 5
1 613 kr/mån
24 706 kr/m²

Varmt välkommen till Stenkvistavägen 3 och detta optimala första boende! Bostaden om 25,5 kvadratmeter erbjuder en väldisponerad planlösning med ett ljust och fint allrum/sovrum med utrymme för både säng, soffa och en mindre matplats. Bostaden erbjuder även en trevlig balkong in mot den närliggande naturen. I anslutning till allrummet finns en nyligen renoverad kokvrå med moderna vitvaror i rostfritt, snygga vita luckor samt en svart mönstrad bänkskiva. Badrum inrett med plastmatta och kaklade väggar, i badrummet finns ett handfat, wc-stol samt en duschhörna. Här är det bara att flytta in och trivas! Mycket välskött och populär bostadsrättsförening med en gemensam bastu och relaxavdelning, gym och föreningslokal för fester eller övernattande gäster. Nyrenoverade hissar i föreningen. Perfekt belägen för studenter med endast 10-15 minuters promenad till centrum med nattliv och det växande universitetet. Endast ett stenkast bort finns matbutik, pizzeria och restauranger. Promenadavstånd till centralstationen och bra bussförbindelser finns i närheten. Fina promenadstråk utmed Eskilstunaån och närhet till Vilsta friluftsområde med motionsspår, badplats och skidbacke mm.

  • Balkong
  • Hiss
Ytterells väg 6, Borsökna, Eskilstuna kommun
  • Idag kl 11:00

Ytterells väg 6

Fritidshus
Borsökna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 295 000 kr
59 m²
2 rum

Välkommen till Ytterells väg 6 och detta fritidsboende med friköpt tomt om 2 036 kvm. Perfekt för dig som söker ett fritidsboende eller drömmer om att bygga nytt! I Sandhem, mellan Närsjös alla fritidshus och villorna i Borsökna finner vi detta enkla sommarnöje. En lummig trädgård med höga insynsskyddande träd och buskar omger den vinterbonade stugan, den intilliggande lilla gäststugan och förrådsbyggnaden. Här bor du lika naturnära som praktiskt, med svampskogen inpå knuten och busshållplats ett stenkast bort. En tur på cykeln leder dessutom snabbt ned till flera badplatser och bryggor i Närsjöfjärden. Lika nära är det till bad i Borsöknasjöns klara källvatten. Stugan har en välkomnande entré via takad veranda, här finns en gammal Bergslagsugn från 1869. Huset om ca 59 kvm har praktiskt kök med egen utgång och plats för matbord, intill finns vardagsrum med öppen spis samt ett tv-rum innanför med öppen spis. En trappa upp nås ett sovloft med plats för 180 säng. På fastigheten finns en liten gäststuga samt förrådsbyggnad med snickarbod, liten tvättdel med varmvattenberedare samt badrum med mulltoa och dusch. BYGGA NYTT? En lättbebyggd och plan trädgård i detaljplanerat område med generös byggrätt gör tomten perfekt för framtida nybyggnation. Utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp, fiber samt nyanläggning av vägnätet pågår. Byggrätt 150 + 40 kvm. SANDHEM-BORSÖKNA Sandhem är ett trivsamt fritidshusområde beläget intill villaområdet Borsökna. Området präglas av sitt sjönära och naturnära läge med en charmig blandning av fritidshus, nybyggda och äldre villor. Här bor man med både blåbärs- och svampskogen och bad- och båtlivet runt knuten. Runt Borsöknasjön löper ett vackert promenadstråk om 4 km. Här finns flera badplatser, stora som små. På vintern förvandlas sjön till skridskobana och elljusspåret till skidspår. Nära till busshållplats och ca 15 min med bil till Eskilstuna, eller E20, eller drygt en timme till Stockholm.

  • Plus
  • Uteplats
Nyforsgatan 16B, Nyfors, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 15:50

Nyforsgatan 16B

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 095 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
3 845 kr/mån
14 797 kr/m²

Varmt välkommen till Nyforsgatan 16 B och denna välvårdade trea om 74 kvm. Ni välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i två klädkammare. I anslutning till hallen finner ni det funktionella köket med goda arbetsytor, utrymme för matplats och goda förvaringsmöjligheter i skåp. Bostaden erbjuder två stycken väl tilltagna sovrum med fint ljusinsläpp. Sovrummen har goda förvaringsmöjligheter i garderober och inrymmer en fullstor säng samt övrigt möblemang. Vardagsrummet är stort och luftigt med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster, här finns utrymme för både matplats samt soffgrupp med tillhörande tv-möbel, i vardagsrummet finner ni även den franska balkongen. Helkaklat badrum sedan stambyte i neutrala och ljusa toner, utrustat med wc-stol, duschhörna och handfat i kommod. Till bostaden hör två ordentliga källarförråd. Brf Filhuggaren 8 är en stabil förening med välvårdade gemensamma utrymmen och många renoveringar utförda såsom stambyte, säkerhetsdörrar och renovering av tak. I källaren finns bla. gym, hobbyrum och en bra tvättstuga. Låst innergård med gemensamma utemöbler och ett antal parkeringar. Låg avgift om endast 3845 kr/mån där både bredband och basutbud av tv-kanaler ingår! Centralt läge med endast några minuters promenad till såväl tågstationen som centrum med den expanderande högskolan och diverse shopping mm. I närområdet finns flera matbutiker och restauranger. Intill det nyligen upprustade Järntorget ligger Royal Biografen med ett spännande program av filmer och föreställningar. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Carlavägen 33A, Djurgården, Eskilstuna kommun

Carlavägen 33A

Lägenhet
Djurgården, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 575 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 145 kr/mån
20 724 kr/m²

Varmt välkommen till Carlavägen 33A och denna fina 3:a om 76 kvadratmeter! Med ett stilrent kök, nyrenoverat badrum, möjlighet till egen parkeringsplats och väl tilltagna ytor är detta en fantastisk lägenhet med naturnära och centralt läge. Vackra Djurgårdsparken med fina promenadstråk, trevliga gräsytor och lummig natur ligger alldeles intill. Välkommen in i den väl tilltagna hallen med goda möjligheter för avhängning på hatthylla samt i en rymlig klädkammare. I anslutning till hallen finner du det stilrena köket med vita profilerade luckor och ett härligt ljusinsläpp. I köket finns bra arbetsytor på bänkskivor, goda förvaringsutrymmen samt plats för matbord. Lägenheten erbjuder även ett rymligt vardagsrum med genomgående ljusa ytskikt och ett snyggt parkettgolv. I vardagsrummet finns yta för en stor matplats, soffgrupp och tillhörande tv-möbel. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med utsikt över Djurgården med sin vackra natur, promenadstråk och fina grönytor. Här bor du med både ett naturnära och centralt läge! Vidare i bostaden finner du två stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Helkaklat badrum i modern ljus färgsättning utrustat med duschhörna, handfat med tillhörande kommod, wc-stol samt handuksstork. I föreningen HSB Östergården finns goda gemensamma utrymmen och till lägenheten hör två stora förråd, det finns även goda möjligheter att överta parkeringsplats. Här är det bara att flytta in och trivas! Centralt beläget med lika nära till stadspulsen som en fika i Gamla stan eller söndagspromenad i lummiga Djurgårdsparken. Strax intill finns Sveaplan med bl a mataffär, vårdcentral, apotek och Friskis & Svettis. Nära Mälarsjukhuset och några minuters promenad till centrumkärna med tågstation och universitet etc. Kabel-TV, värme och vatten ingår i avgiften! Föreningen har tecknat ett avtal för fastighetselen som kommer från HSB solcellspark vilket bidrar till stabilare månadsavgift. Goda gemensamma utrymmen med fräsch tvättstuga, stora förråd, trevlig innergård med både grönyta och parkeringsmöjligheter. I närområdet finner du flera restauranger och på några minuters promenad når du både skola, förskola och livsmedelsbutiker! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Norrbovägen 10D, Slagsta, Eskilstuna kommun

Norrbovägen 10D

Villa
Slagsta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 995 000 kr
115 m²
5 rum
477 m² tomt

Varmt välkommen till Norrbovägen 10D och detta optimalt planerade parhus om 115 kvadratmeter! Bostaden erbjuder trevliga sociala ytor på entréplanet med kök och vardagsrum och en mer avskild övervåning med tre väl tilltagna sovrum. Ni välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. I anslutning till hallen ligger det helkaklade duschrummet med en bastu. Vidare in nås det trevliga köket med goda bänkytor, moderna vitvaror och utrymme för en ordentlig matplats. Trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier, från vardagsrummet nås det rymliga inglasade uterummet. Entréplanet erbjuder även en ordentlig tvättstuga inredd med tvättmaskin, torktumlare och wc-stol. Det övre planet erbjuder ett badrum och tre ordentliga sovrum. Badrummet är inrett med plastmatta, våtrumstapet, wc-stol och duschhörna. Här är det vara att flytta in och trivas! Plan och fin trädgårdstomt om 477 kvm med ett förråd och fina gräsytor. Belägen på en lugn gata i Slagsta som är ett populärt och barnvänligt bostadsområde med ett flertal förskolor, grundskola för barn från förskoleklass till årskurs 6, matbutik med postombud samt en populär glasskiosk. Nära till längre promenader i naturen samt motionsspår i Årby naturreservat. Två busslinjer med täta turer in till centrum och cykelbanor till centrum och Torshälla.

  • Plus
  • Uteplats
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 2
Grönfinkvägen 15, Borsökna, Eskilstuna kommun, bild 3

Grönfinkvägen 15

Villa
Borsökna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 900 000 kr
102 m²
4 rum
1 107 m² tomt

Varmt välkommen till Grönfinkvägen 15 och denna fina enplansvilla om 102 kvm fördelat på 4 rum och kök, varav 2 sovrum. Här bor ni på en lugn återvändsgata i populära och trivsamma Borsökna. Huset är tillbyggt och totalrenoverat under senare år av tidigare ägare. Väldisponerat boende med trevliga gemensamma utrymmen både inne och ute. Kök och matsal/allrum i öppen planlösning med värmande insatskamin och utgång till inglasat uterum. Mindre entréhall med plats för avhängning och från hallen nås ett minde sovrum samt ett helkaklat badrum. Badrummet har el-golvvärme, både badkar och dusch samt tvättavdelning. I den tillbyggda delen finns ett rymligt vardagsrum med spotlights i taket och ett stort sovrum med egen klädkammare, loft för förvaring samt utgång till altandäcket. Härlig trädgårdstomt om 1 107 kvm samt fint altandäck om ca 50 kvm utmed hela baksidan av huset. Litet uthusskjul, friggebod och uppställningsplats för flera bilar på den grusade uppfarten. Fiber indraget och huset är app-styrt. Borsökna är ett mycket attraktivt och barnvänligt villaområde med närhet till busshållplats, förskola och skola. Naturen finns nära inpå med skog och grönområden samt idrottsplats med fotbollsplaner. En trevlig promenad utgör det 4 km långa promenadstråk som löper runt Borsöknasjön. Här finns flera badplatser, stora som små. På vintern förvandlas sjön till skridskobana och elljusspåret till skidspår. Endast ca 10-15 min med bil in till centrumkärnan.

  • Premium
  • Uteplats
Slätviksvägen 103, Slätviken, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Slätviksvägen 103

Fritidshus
Slätviken, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 350 000 kr
35 m²
2 645 m² tomt

Varmt välkommen till Slätviksvägen 103 och detta trevliga fritidshus om 35 kvadratmeter! Fastigheten har ett fantastiskt läge med trevlig sjöutsikt och närhet till både bad- och båtplats. Bostaden erbjuder ett ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng, sovrummet har en fin ljus färgsättning och ett trevligt ljusinsläpp. Vardagsrum utrustat med en härlig braskamin för både värme och mysfaktor! Helkaklat badrum i grått och vitt utförande utrustat med wc-stol, handfat i kommod, duschhörna och tvättmaskin . Ordentligt kök med moderna vitvaror, gula skåpsluckor och goda arbetsytor, här finns gott om utrymme för en ordentlig matplats. Stor och fin tomt med flertalet uteplatser och fantastisk sjöutsikt, detta är ett läge ni inte vill missa. Tomten sträcker sig över 2 645 kvm och erbjuder både naturtomt samt gräsyta. För dig som vill bygga nytt är det enligt gällande detaljplan okej att bygga upp mot 190 kvadratmeter varav 150 kvm huvudbyggnad samt en komplementbyggnad på 40 kvm. Länk till gällande detaljplan: https://karta.eskilstuna.se/dokument/_Extern/Plan/2014_242-0%20PUL.pdf DETALJPLAN Naturnära med blåbärs- och svampskogen runt knuten och bad- och båtlivet en kort promenad bort. Känslan av att befinna sig på landet men ändå med grannar nära utan att störa. Närhet till mysiga Marys café samt jordgubbsplockning och gårdsbutik på Solby Gård. Ca 10 min med bil till Torshälla, eller 15 min till Eskilstuna. I Torshälla finns matbutiker, vårdcentral, apotek, systembolag och restauranger. Endast ca 10 min till Torshälla golfklubb. Upptäck även de vackra promenadstråken längs ån och Gamla Torshälla med Bergströmska gården, Torshälla kyrka med anor från 1100-talet och Allan Ebelings Tors bockar i Torshällaån. Här finns charmiga kullerstensgator, caféer, restauranger, bibliotek och Saga-biografen. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Storgatan 34B, Torshälla, Eskilstuna kommun

Storgatan 34B

Radhus
Torshälla, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 195 000 kr
120 m²
5 rum
6 144 kr/mån
18 292 kr/m²

Varmt välkommen till Storgatan 34B och detta fina radhus om 120 kvadratmeter! Entréplanet erbjuder ett funktionellt och smakfullt kök i gråa toner med goda arbetsytor. Från köket nås det rymliga och fina vardagsrummet med utrymme för både matplats och soffgrupp, vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns även ett nyligen renoverat badrum inrett med plastmatta i ljusa toner. Det övre planet erbjuder tre väl tilltagna sovrum inredda med ljusa väggar och plastmattor, samt ett nyligen renoverat badrum inrett med plastmatta och badrumsinredning. I bostadens källare finner ni ett stort sovrum samt ett rymligt förråd. Trevlig uteplats ut mot föreningens gård. Garage med uttag för motorvärmare samt internet via Stadsnätet. Värme, vatten, garage och bostadsrättsförsäkringstillägg ingår i månadsavgiften. Beläget mitt i gamla Torshälla med närhet till Bergströmska gården, Torshälla kyrka med anor från 1100-talet och Allan Ebelings Tors bockar i Torshällaån. Här finns även charmiga kullerstensgator, caféer, hantverksbutiker, restauranger, bibliotek och Saga-biografen. I centrum finns matbutik, apotek, systembolag och restauranger och från Holmberget åtnjuts en härlig utsikt över Gamla staden och ån. Mellan de gammelrosa radhusen ligger ett lummigt gemensamt grönområde med uteplats, och bakom nästa radhuslänga är det bara några meter med fiskespöet ned till ån. Utmed ån löper vackra promenadstråk och här finns även båtplatser och hamnen med bland annat räkbåtar. Nära till busshållplats, 5 min promenad till Torshälla centrum och 12 min med bil till Eskilstuna centrum. Cykelbana hela vägen in till Eskilstuna centrum. Nära till grundskola och förskola och bad och båtliv i Mälaren.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Östra Åsgatan 13, Nyfors, Eskilstuna kommun

Östra Åsgatan 13

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
950 000 kr
54,3 m²
2 rum
vån 1
3 364 kr/mån
17 495 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Åsgatan 13 och denna ljusa och trivsamma lägenhet på 54,3 kvadrat fördelat på två rum och kök. Du välkomnas in i en generös hall med goda förvaringsmöjligheter i och med både inbyggda garderober samt en walk in closet. Sovrummet är målat i en tilltalande dov blå färg och även här finner du ytterligare förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Vidare in i bostaden finner vi köket som har bra med arbetsyta samtligt som du får plats för en matgrupp. Det helkaklade badrummet är renoverat 2018 med smakfull inredning samt färgsättning. Vardagsrummet får ett fantastiskt ljusinsläpp i och med de stora fönsterpartierna, här finner vi även utgång till balkongen som är belägen mot föreningens lugna innergård, här njuter du av eftermiddags och kvällssolen. Nuvarande ägare valde 2018 att montera praktiska markiser över sovrum samt köksfönstren. Den perfekta lägenheten för pendlaren, den som flyttar hemifrån för första gången eller varför inte för den som bara vill flytta in och ha närhet till exakt allt. Här bor man centralt med gångavstånd till högskola och centrum samtidigt som tågstation och matbutik bara ligger ett stenkast bort. Föreningen har gemensam tvättstuga som har blivit helrenoverad nu under 2021/22, det finns även gemensamt torkrum, mangel/strykrum, hobbyrum med verktyg samt en övernattningslägenhet. Till lägenheten tillhör även två förråd, ett vindsförråd samt ett källarförråd. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Köpmangatan 11B, Gamla Staden, Eskilstuna kommun

Köpmangatan 11B

Lägenhet
Gamla Staden, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 575 000 kr
89 m²
3 rum
vån 1
5 795 kr/mån
28 933 kr/m²

Varmt välkommen till Stockholmshuset och en av Eskilstunas absolut vackraste byggnader! Här bor du med ett alldeles fantastiskt läge precis intill Eskilstunaån, mitt i den charmiga Gamla staden. Ett unikt boende som verkligen måste upplevas på plats. Det vackra huset byggdes 1898 och hela bostaden präglas av en rad tidstypiska detaljer som sammantaget ger en sällsynt charm och karaktär: ca 3,20 meter i takhöjd med stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar, rejäla profilerade golvsocklar och lister, höga vackra fönster och skjutdörrar mm. Vyn över ån och Fors kyrka mittemot är helt sagolik från de stora fönstren i vardagsrum och matrum. Här finns alltid något att beskåda: människor som rör sig över gångbron, evenemang vid kyrkan, fågelliv på ån eller kanske en bäver som tar sig en simtur om kvällen. De härliga sociala ytorna i lägenheten vetter ut mot ån och här följer man från första parkett årstidernas och väderlekens växlingar. Denna lägenhet är 89 kvm stor och disponerar över 3 rum och kök: ett magnifikt vardagsrum, matrum, ett hemtrevligt kök med riktigt skafferi, rymligt sovrum och som pricken över i:et ett sprillans nytt badrum. Matrummet kan med fördel nyttjas som sovrum om så önskas. Förvaring i platsbyggda serveringsskåp, skrubb i hallen, skafferi och garderober. Två förråd tillhör lägenheten. Här bor du verkligen i hjärtat av Eskilstuna, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden i Eskilsparken eller längs ån mot Vilsta. Gamla stadens och Köpmangatans mysiga butiker, caféer och salonger har mycket att erbjuda! Vid Sveaplan finns allehanda service så som motionscenter, mataffär, vårdcentral, bageributik och lunchrestaurang mm. Såväl Mälarsjukhuset som Fristadstorget och Mälardalens Universitet nås inom 10 min promenad. Skulle du någon gång, mot förmodan, vilja lämna Eskilstuna tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer med bara några minuters promenad upp till tågstationen, där Stockholms C nås på en timme!

Heljestrandsgatan 9B, Norr, Eskilstuna kommun

Heljestrandsgatan 9B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 250 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 129 kr/mån
23 585 kr/m²

Varmt välkommen till Heljestrandsgatan 9B och denna fina lägenhet om 53 kvm disponerade på två rum och kök. Detta är verkligen en bostad för den petiga, hela lägenheten har renoverats år 2019. Lägenheten präglas av genomgående ljusa ytskikt och ett snyggt parkettgolv. Du välkomnas in i hallen med förvaring i en garderob, i den inre hallen finner du även en stor klädkammare med goda förvaringsutrymmen. Från hallen når du det väl tilltagna vardagsrummet med plats för både soffa, tv-möbel samt en naturlig kontorsdel. Bostaden har ett stort mysigt sovrum med ett charmigt snedtak, från sovrummet når du ut till den härliga balkongen och utsikt över norr. Stilrent kök i gråa nyanser med alla moderna bekvämligheter du kan tänkas behöva, köket erbjuder även yta för en ordentlig matplats. Modernt och helkaklat badrum inrett med dusch, wc-stol, kommod och egen tvättmaskin. Varmt välkommen att anmäla dig till visning. Här är det bara att flytta in och trivas! BRF Nötkärnan 35 Föreningen är bildad 2019 och består av 10 lägenheter. Trevliga gemensamma ytor på innergården med möjlighet till grillning och bjudningar. Föreningen har genomgått flera stora renoveringar som bland annat stambyte, takbyte och byte av all el. Möjlighet till parkering finns då föreningen har 9 st. parkeringsplatser samt 2 gästparkeringar. Välskötta gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Förvaltas av Redovisarna AB. NORR Centralt läge på expansiva Norr. 12 min promenad till centrumkärna med restauranger, butiker, universitet och Stadsparken. De vackra promenadstråken utmed ån leder vidare mot oasen Rothoffsparken med café och turistcenter, och Munktellområdet med nybyggda badhuset, badmintonhall, Munktellarenan och konstmuseum. Här ordnas även konserter och sportevenemang på Lokomotivet och i Stiga-sports arena. Åt andra hållet leder ån mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Lika nära är det till natursköna strövområden i Årby naturreservat. Busshållplats strax intill.

  • Plus
  • Balkong
Bryggaregatan 9A, Norr, Eskilstuna kommun

Bryggaregatan 9A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 295 000 kr
55,9 m²
2 rum
vån 4/4
3 172 kr/mån
23 166 kr/m²

Välkommen till Bryggaregatan 9A och denna fina 2:a om 55,9 kvm högst upp i huset med härlig utsikt mot Eskilstunaån och universitetet. Här erbjuds en välplanerad genomgångslägenhet med härligt ljusinsläpp, ljusa ytskikt och vackra fiskbensparkettgolv. Här är det bara att flytta in! Fint kök i grått och vitt med bra arbetsyta och förvaring, här finns plats för matbord för 4 personer. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel eller kontorshörna. Från vardagsrummet nås den takade balkongen med trevlig å-utsikt. Vidare erbjuds ett bra sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat badrum samt gott om förvaring i klädkammare och garderob med skjutdörrar i hallen. Månadsavgift om 3 172 kr som inkluderar värme, vatten och basutbud via kabel-tv. Stabil och välskött bostadsrättsförening med låga avgifter. Många av de stora renoveringarna i föreningen är gjorda. Här finns en fin innergård med trädäck, spaljéer och konstgräs. Föreningen har centralgarage (separat kö), kostnad per plats ca 400-450 kr/månad. Bredband genom fiber eller Comhem. Gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området. Centralt belägen i populära kvarter på expansiva Norr med Munktellstaden och bland annat Volvo CE Arena, badhus, badmintonhall och Munktellarenan. Promenadavstånd till universitetet och centrumkärnan med nöjesliv, restauranger, caféer och underhållning Endast ett stenkast till vackra promenadstråk längs ån och Stadsparken. Åt andra hållet leder Stadsparken mot pittoreska Gamla stan med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Busshållplats strax intill och en kort promenad bort nås även kulturkvarteret Rademachersmedjorna och tågstationen.

  • Plus
  • Balkong
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun, bild 2
Herrfallet , Herrfallet, Eskilstuna kommun, bild 3

Herrfallet

Fritidshus
Herrfallet, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
800 000 kr
62 m²
4 rum
2 332 kr/mån

Varmt välkommen till detta fritidshus med fantastiskt läge mot Hjälmaren! Du välkomnas in i en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter på hatthylla. Hallen leder in till ett luftigt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord vilket skapar härliga sociala ytor, från vardagsrummet når du den härliga takade uteplatsen i sjönära läge! Samtliga stugor erbjuder tre stycken sovrum som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i garderober, ytterligare förvaring finns i ett förråd som nås utifrån. Stugorna är alla utrustade med ett nyligen uppdaterat arbetskök med stilrena vita skåpsluckor. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och ugn. Samtliga stugor erbjuder även ett funktionellt badrum utrustat med wc, dusch, torkskåp och handfat. Naturnära läge med vackra promenadstråk och cykelvägar längs Hjälmaren. HERRFALLET Populär camping vackert beläget intill Hjälmaren med flertalet fritidsaktiviteter, butik, restaurang och vacker natur. Herrfallet är ett populärt turistmål som lockar gäster från bland annat Tyskland och Holland såväl som Sverige. Hjälmaren erbjuder möjlighet till både fiske och bad. Området erbjuder vacker natur med promenadstråk längst Hjälmaren, härliga badplatser, möjlighet till båtplats och lekplatser. Ca 15 minuters bilfärd till slalombacke i Arboga. Besök gärna fritidsanläggningen Herrfallets hemsida http://herrfallet.se Vänligen följ länken "Läs mer hos mäklaren" för ytterligare information!

  • Premium
  • Uteplats
Hovängsvägen 26, Fröslunda, Eskilstuna kommun

Hovängsvägen 26

Villa
Fröslunda, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 695 000 kr
94 + 74 m²
4 rum
682 m² tomt

Varmt välkommen till Hovängsvägen 26 och denna trevliga familjevilla om 94+74 kvadratmeter! Bostaden har renoverats genomgående under det senaste året med nya ytskikt, helkaklade badrum och delvis ändrad planlösning. Ni välkomnas in i en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och plats för förvaring i garderober. Från hallen nås det rymliga vardagsrummet som med enkla medel skulle kunna disponeras om för ytterligare ett sovrum. Entréplanet erbjuder även ett rymligt kök med goda arbetsytor och utrymme för matplats. Helkaklat badrum som renoverats under 2023. Det övre planet erbjuder två väl tilltagna sovrum med ljusa ytskikt och goda förvaringsmöjligheter, på övervåningen finns även en mindre wc. Källaren erbjuder ett rymligt sovrum där samtliga ytskikt har renoverats, ett rum som kan nyttjas för antingen förvaring eller göras till sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med wc, dusch, handfat i kommod, tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till huset finns även ett enkelgarage. Plan och fin trädgårdstomt om 682 kvadratmeter. På tomten finns även en trevlig uteplats som nås från vardagsrummet på bostadens entréplan. Hovängsvägen beläget i närheten av Fröslunda och Vilsta i Eskilstuna har ett naturskönt läge. Bostaden har närhet till det mesta, bland annat eskilstuna centrum, bussförbindelser, matbutiker, restauranger och Vilsta naturområde. Vilsta erbjuder både skidåkning badmöjligheter och vackra promenadstråk.

  • Plus
  • Uteplats
Svengrensgatan 36, Nyfors, Eskilstuna kommun

Svengrensgatan 36

Lägenhet
Nyfors, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
730 000 kr
36,9 m²
1 rum
vån 2/3
2 571 kr/mån
19 783 kr/m²

Välkommen hem! Perfekt som första boende, för studenten eller som övernattningslägenhet. Centralt läge med närhet till butiker, tågstationen och Eskilstuna centrum. Bostaden om 36,9 kvm erbjuder ett väl tilltaget allrum/sovrum med fint ljusinsläpp och charmig fiskbensparkett, ett ordentligt kök med utrymme för matplats samt ett fräscht badrum i ljusa toner. Bostaden har en genomgående hög takhöjd samt stora fönster vilket bidrar till en känsla av rymd. Månadsavgiften, på humana 2 571 kr/mån inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband! Familjär och välskött förening med gemensam uteplats och renoverad fastighet med fräscha ljusa trapphus, stambytt, nytt tak, 3-glasfönster, utbytt el, säkerhetsdörrar och bredband via Bredbandsbolaget. Centralt läge med några minuters promenad till centrum med shopping, restauranger, tågstation och den expanderande universitetet. Nära till busshållplats. I kvarteret intill finns större matbutik, pizzeria och frisörsalong. På Järntorget en liten bit bort finns flera butiker och restauranger samt biograf och kulturhus Royal. Några minuter bort finns Kronskogen som är en central oas med ordnat elljusspår för motionärer, grillplatser och vackra promenadstråk bland skog och fårhagar.

  • Plus
Eleonoragatan 7C, Eskilstuna, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Eleonoragatan 7C

Lägenhet
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 180 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/7
2 937 kr/mån
21 261 kr/m²

Varmt välkomna till Eleonoragatan 7C och denna välvårdade tvåa på andra våningen! Du välkomnas in i en rymlig hall med plats både avhängning och förvaring, hallen präglas av ljusa ytskikt och ett stilrent golv i gråa toner. Från hallen når du det smakfullt inredda köket utrustat med samtliga moderna bekvämligheter. Köket erbjuder goda arbetsytor på bänkskiva, möjlighet till förvaring och även utrymme för en ordentlig matplats. Vidare in i bostaden når du det väl tilltagna vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet har yta för både soffgrupp med tillhörande tv-möbel som en trevlig matplats för större bjudningar. Från vardagsrummet kommer ni ut på den väl tilltagna balkongen med härligt solläge. Lägenheten har ett ordentligt sovrum med genomgående ljusa ytskikt och utrymme för dubbelsäng. Badrummet är inrett med plastmatta och utrustat med badkar, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp samt handukstork. Lägenheten erbjuder goda förvaringsutrymmen i en stor klädkammare i anslutning till hallen. Brf Eskilstunahus 10 är en populär och välskött bostadsrättsförening med de flesta av de stora renoveringarna bakom sig så som stambyte, fönsterbyte, takomläggning och installation av solceller. I föreningen finns en fin grönskande innergård, gemensam bastu och relax, träningsrum, gästlägenhet, en bra tvättstuga med ett flertal maskiner och torkrum samt ett sopsorteringshus. I föreningen diskuteras renovering av balkonger eller eventuell utbyggnad och inglasning av balkongerna. Hiss finns i denna byggnad! Eleonoragatan ligger mitt på populära Norr, med ett mycket bra läge precis intill de nya expansiva stadsdelarna vid "Nätet" och Munktellstaden. Med några minuters promenad till andra sidan ån ligger centrumkärnan med det nybyggda universitetet, butiker, restauranger och kulturliv. Områdena längs ån erbjuder vackra promenadstråk och närhet till bland annat den vackra Stadsparken, det moderna badhuset Munktellbadet samt Munktellarenan. Det finns gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området.

  • Balkong
  • Hiss
Norrgärdesgatan 1, Munktellområdet, Eskilstuna kommun

Norrgärdesgatan 1

Lägenhet
Munktellområdet, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 395 000 kr
42 m²
2 rum
vån 4/5
2 890 kr/mån
33 214 kr/m²

Varmt välkommen till Norrgärdesgatan 1 och denna fina studio-tvåa med en härlig öppen planlösning! Belägen på våning fyra finner du denna moderna lägenhet med genomgående ljusa ytskikt och parkettgolv. Du välkomnas in i en hall med plats för avhängning och ett praktiskt klinkergolv i ett snyggt svart utförande. I anslutning till hallen finner du det fina köket med vita släta luckor utrustat med bekvämligheter som diskmaskin, fullstor kyl och frys samt en inbyggd mikrovågsugn. I köket finns även goda förvaringsmöjligheter i garderob/linnéskåp. Allrummet bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier ut mot bostadens väl tilltagna balkong. Från vardagsrummet når du sovrummet med goda utrymmen för förvaring och gott om plats för en fullstor dubbelsäng. I lägenheten finner du även ett stort helkaklat badrum i snygga mörkgråa och vita toner, badrummet är utrustat med handukstork och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Brf Munktell har 67 lägenheter fördelat på två huskroppar. En gemensam innergård med planteringar, uteplats, växthus och grönytor. TV-/Internetuppkoppling via Telia (200/200). Garageplats finns att hyra i fastighetens källarplan. I källaren finns även tvättstuga och cykelrum. Som boende i Norra Munktellstaden har du nära till det mesta! Här i kvarteret "Nätet" växer en helt ny stadsdel upp med bla. äldreboende, förskola och där även livsmedelsbutik och utrymmen för caféer/restauranger ligger med i planen. Några minuters promenad till andra sidan ån ligger centrumkärnan med det växande universitetet, butiker, restauranger och kulturliv. Områdena längs ån erbjuder vackra promenadstråk och närhet till bland annat den vackra Stadsparken, det moderna badhuset Munktellbadet samt Munktellarenan. Det finns gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området. Observera att bostaden enligt lägenhetsförteckningen klassas som 1 rum och kök. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Tallvägen 35, Kjula, Eskilstuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:45

Tallvägen 35

Villa
Kjula, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 050 000 kr
88 + 88 m²
4 rum
1 106 m² tomt

Varmt välkommen till Tallvägen 35 och denna trevliga enplansvilla med källare! Entréplanet erbjuder tre väl tilltagna sovrum. Här finner ni även bostadens vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Köket är utrustat med spis, fläkt samt kombinerad kyl och frys. Wc inredd med kakel och tapetserade väggar, här har det tidigare funnits duschutrymme. Källaren består av en tvättstuga med dusch. Här finns tvättmaskin, torktumlare och duschkabin. I pannrummet, en kombinerad olje-/elpanna. Två av källarens rum används idag för förvaring men skulle kunna göras om till sovrum/hobbyrum/allrum. Här finner ni även bostadens garage. Fin trädgårdstomt i olika etage med goda ytor för lek och avkoppling. På baksidan finns även en takad altan där det går att njuta av lugnet i kvällssolen. KJULA Lugnt läge i attraktiva och barnvänliga Kjula. Ett aktivt och levande villaområde med idrottsföreningar för orientering, skidåkning, ridskola och fotbollsklubb med fina fotbollsplaner. Grundskola med fkl-åk 6 samt två förskolor i området. Här finns även två utegym en nyöppnad matbutik. Busskommunikationer till Eskilstuna och Strängnäs, 10 min med bil till Eskilstuna centrum, eller 1 timme till Stockholm. Lättillgängligt med några minuter med bil till E20 och expansiva logistikparken och Kjula flygfält. En cykeltur tar dig ned till ett svalkande dopp i Mälaren och inom 10 minuter med bil finns även Sundbyholm med bland annat sitt vackra slott intill den lummiga bokskogen, Mälarens längsta naturliga sandstrand och en prisbelönad marina . Här finns golf- och travbana samt en av landets mest uppmärksammade fornlämningar, Sigurdsristningen

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 27