Mäklare Arben Ahmeti

Arben Ahmeti

Om mig

Arben har med över 10 års bakgrund inom sälj och service en gedigen erfarenhet av att hantera kundrelationer och leverera högkvalitativa resultat. En av de mest tillfredsställande aspekterna av mäklarrollen för Arben är möjligheten att träffa nya människor. Att kunna hjälpa dem genom att göra deras livs kanske största affär så bekväm och smidig som möjligt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rönnebergavägen 3B, Eslöv Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 3B

Lägenhet
Eslöv Rönneberga, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
795 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 757 kr/mån
12 619 kr/m²

Välplanerad lägenhet i barnvänligt område, perfekt för förstagångsköpare! Lägenheten har ett generöst ljusinsläpp med fönster ifrån två väderstreck. Trevlig entréhall som leder vidare till köket med utgång till balkongen, sovrum och rymligt vardagsrum. Sovrummet har inbyggd garderob. Badrum med badkar och dusch. Njut av kvällssol på den inglasade balkongens i tre sektioner i västerläge som erbjuder utsikt över innergården. Separat förråd i anslutning till lägenheten. Bra parkering ingår och gästparkering finns. Härifrån har man ungefär 600 m till landsvägen som vetter mot Landskrona/Kävlinge alternativt Lund/Malmö. I området ligger flertalet förskolor, Norrevångsskolan F-9, Eslövshallen, matbutik men även Onsjöparken med en motionsslinga och natur. Busshållplats (Eslöv Sextorpsvägen) finns inom gångavstånd. Varmt välkomna till visningen!

  • Balkong
Mullbärsgatan 5F, Eslöv Bäckdala, Eslövs kommun

Mullbärsgatan 5F

Lägenhet
Eslöv Bäckdala, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
1 645 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 767 kr/mån
20 309 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade lägenhet på andra våningen på Bäckdala, Eslöv. Lugnt belägen i ett mycket populärt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och allmänna kommunikationer (3 min till busshållplats). En supertrevlig planlösning om 81 kvm fördelad på stor hall med tillgång till klädkammare, helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter, tre rymliga sovrum, vardagsrum och kök i en öppen planlösning samt balkong med utsikt över Bäckdala. Här bor man bra! Mycket trevlig förening med god sammanhållning grannar emellan. Här bor såväl barnfamiljer som enfamiljshushåll vilket gör att man trivs över generationsgränserna. Jättefin utsikt härifrån och man njuter av kaffet i balkongen på morgonen. Gemensamma trädgårdsdagar några gånger per år som avslutas med traditionsenlig korvgrillning. Gemensamma grönytor med möjlighet till utemöbler (finns också i föreningen) samt att ha en grill på. Förråd med mycket förvaringsmöjligheter i anslutning till utemiljö. Här finns också gästparkeringar som underlättar mycket när man har vänner och familj på besök. Laddstolpar till såväl egen bil som gästparkering. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Södergatan 34C, Eslöv Centralt, Eslövs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södergatan 34C

Lägenhet
Eslöv Centralt, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
1 200 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 685 kr/mån
15 484 kr/m²

Välkommen till en ljus gavellägenhet på första våningen med balkong mot väster, högt i tak och en smart planlösning. En luftig hall i anslutning till ett ljust vardagsrum med burspråk. Kök med matplats åt 4 personer, bra förvaringsutrymmen och utgång till balkongen. Ett större sovrum med garderober samt ett mindre sovrum med både klädkammare och garderober. Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin. Bekvämt boende, centralt beläget med närhet till Trollsjön, Stadsparken, butiker och kommunikationer. Här bor man bra! Lägenheten ligger i entréplan, vilket har varit mycket praktiskt. Uteplatsen förlänger köket under sommarhalvåret. Badrummet är rymligt och det finns inga trösklar. Vardagsrummet är ljust tack vare mycket ljusinsläpp från burspråket. Läget är centralt med en busshållplats mycket nära och lite biltrafik i området. Välkommen till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Fjärdingsvägen 5, Eslöv Västerdala, Eslövs kommun

Fjärdingsvägen 5

Lägenhet
Eslöv Västerdala, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
2 995 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1
6 278 kr/mån
33 278 kr/m²

Väldigt trevligt och välplanerat bostadsrättsradhus, beläget i ett lugnt och trivsamt område. En charmig planlösning som inkluderar en inbjudande entréhall i vinkel, ett modernt kök, rymligt vardagsrum, tvättstuga och helkaklat badrum. Köket välkomnar med rikligt naturligt ljus genom de stora fönstren och erbjuder en matplats för upp till sex personer. Tvättstugan är praktiskt placerad intill köket, komplett med tvättmaskin, torktumlare och förvaring. Vardagsrummet förmedlar en varm och härlig känsla med plats för ett större matbord alt flera sittgrupper och utgång till bostadens inglasade uterum. Uterummet öppnar upp till ett trevligt trädäck och trädgård, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter. Samtliga sovrum är utrustade med garderober för optimal förvaring. I carporten finns det även ett ytterförråd för förvaring av trädgårdsredskap och dylikt. Solcellerna bidrar till ett ekonomiskt fördelaktigt boende. Med den strategiska placeringen på en hörntomt erbjuds gott om utrymme för trädgårdsarbete och skapande av en privat oas att njuta av. Här bor man bra! Här trivs man som fisken i vattnet, omringad av en härlig atmosfär och en känsla av gemenskap. Styrelsen i föreningen är inte bara kunnig utan även oerhört engagerad i att skapa de bästa förutsättningarna för ett fantastiskt boende. Bostaden är genomtänkt och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med det praktiska grovköket och en rymlig klädkammare. Köket är välutrustat med generösa arbetsytor som gör matlagningen till en ren fröjd. Det ljuvliga och soliga uterummet är en oas av lugn och ro, med en vacker trädgård som är lättskött och lockar till avkopplande stunder utomhus. På framsidan av huset kan man avnjuta sitt morgonkaffe i solens varma strålar och starta dagen på bästa sätt. Det stora och ljusa vardagsrummet bjuder in till både avslappnade stunder och festliga tillfällen med nära och kära. Sen har vi grannarna - väldigt trevliga och välkomnande, redo att skapa minnen och dela glädje med varandra. Det här är verkligen en plats där man inte bara bor, utan lever livet fullt ut.

  • Uteplats
Kanalgatan 41C, Eslöv Centralt, Eslövs kommun

Kanalgatan 41C

Lägenhet
Eslöv Centralt, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
895 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 399 kr/mån
16 126 kr/m²

Välplanerad tvårummare centralt belägen i Eslöv. Den genomgående lägenheten öppnar upp med en välkomnande entréhall, ljus och luftig med klädkammare som ger förvaringsmöjligheter. Det rymliga vardagsrummet utgör en central punkt och har utgång till balkongen med västläge. Köket är praktiskt och funktionellt, här finns plats för matlagning och umgänge. Sovrummet är tilltaget och erbjuder gott om utrymme för avkoppling och vila, helkaklat badrum med dusch. Dessutom har lägenheten ett attraktivt läge med närhet till alla bekvämligheter centrala Eslöv har att erbjuda. På bara några minuters promenad når du Eslövs Station samt ett brett utbud av allmänna kommunikationer, matbutiker, kaféer, bagerier, restauranger och klädbutiker. Här kan du verkligen njuta av allt det bästa som Eslöv har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Rönnebergavägen 47A, Eslöv Rönneberga, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 47A

Lägenhet
Eslöv Rönneberga, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eslöv
795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 409 kr/mån
10 000 kr/m²

Välkommen till en välplanerad lägenhet med inglasad balkong på tredje våningen. Öppen entréhall med avhängningsplats. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Från köket når man den inglasade balkongen med västerläge. Två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet. Trivsamt bostadsområde med rekreationsområdet Onsjöparken intill där du kan gå, springa eller motionera utifrån det du gillar. Aktivitetsrundan ”Puls och styrka” finns längs med motionsslingan som är 1 km lång och möjliggör för alla, ung som äldre att utföra de olika övningarna i din egen takt. Bostaden är belägen på lugnt och bilfritt område, med närhet till parkering och garage längor, Coop Extra samt busshållplats. I området finns förskolor, skola, livsmedelsbutik och motionsslinga. STAMBYTE ÄR GJORT 2021-2022. Välkommen till visning! Här bor man bra! Jag har en ljus och luftig lägenhet som ligger nära till förskola, skola och närbutik samt Eslövshallen som erbjuder mycket aktiviteter . Jag har cykelavstånd till simhallen/utomhusbad. Lägenheten ligger i ett lugn område, nära till lekplats med uppsikt från lägenheten. Bra utomhusmiljö med möjlighet att fika och umgås med grannar. Med fem minuters promenad till stadsbuss och i omedelbar närhet har kommunen anlagt en kuperad motionsslinga som jag själv har utnyttjat vid ett flertal tillfällen.

  • Balkong

Visar alla 6