Mäklare Daniella Ahlström

Daniella Ahlström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holgersgatan 2B, Centrum, Falkenbergs kommun

Holgersgatan 2B

Lägenhet
Centrum, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 795 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 092 kr/mån
24 422 kr/m²

Välkommen till Holgersgatan 2B och denna fantastiska lägenhet med alla bekvämligheter! Här finner du en genomtänkt tvårumslägenhet med en rymlig terrass som kombinerar stadslivets puls med avskildhetens lugn. Bostaden erbjuder ett ljust och fräscht kök med matplats vid fönstret, perfekt för ljusinsläpp och härliga middagar. Vardagsrummet öppnar upp mot den underbara terrassen och skapar en förlängning av bostaden. Sovrummet, badrummet och en praktisk hall kompletterar denna välutrustade bostad. Förvaringsmöjligheterna är generösa både inomhus och med ett extra förråd på markplan. Terrassen bjuder in till avkoppling och sociala sammanhang med tillräckligt med plats för både middagar och bekväma sittplatser - en perfekt plats att njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Här bor ni i en välskött och pålitlig HSB förening. Med sitt centrala läge har denna bostad närhet till naturen och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Hissen i byggnaden erbjuder smidig tillgång och med en tillhörande garageplats kan du känna dig trygg och bekväm i din nya hemmiljö. Låter detta intressant är ni varmt välkomna att kontakta mig eller anmäla er till visning så hör jag av mig, hoppas vi hörs!

  • Balkong
  • Hiss
Arvid Carlsons väg 15, Grimsholmen, Falkenbergs kommun

Arvid Carlsons väg 15

Tomt
Grimsholmen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 695 000 kr
1 446 m² tomt

Här presenterar vi nu en attraktiv tomt med havsutsikt på Grimsholmen i stolt samarbete med VarbergsHus. Här har du som köpare möjlighet att skapa ditt eget drömboende med en husmodell som passar bäst för just dig. Tomten ligger högt och har ett fantastiskt läge med utsikt över havet och natur! Grimsholmen erbjuder ett öppet och naturnära läge och är ett mycket populärt område i Falkenberg. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. Naturreservatet Grimsholmen är otroligt vackert och ligger utmed kustvägen mellan Falkenberg och Halmstad. Från klippor och små badvikar kan du se allt från betande kor till mycket rikt fågelliv. Här är det inte svårt att spendera hela dagen med att bada eller fiska krabbor! Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information 0346-713653 alt. [email protected] Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Observationer: Köpet utav tomten sker separat och kommer vara villkorat om att teckna entreprenadavtal med VarbergsHus och att budgivning kan förekomma på tomten. Entreprenad summan kommer att variera beroende på det hus/val ni som köpare gör. Köpare kommer att tillträda och betala för tomten innan entreprenaden påbörjas. Är du intresserad av att förverkliga en dröm? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Mjölnare Sjöbergs väg 3, Glommen, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mjölnare Sjöbergs väg 3

Lägenhet
Glommen, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
2 250 000 kr
85,1 m²
3 rum
vån 1/1
4 000 kr/mån
26 439 kr/m²

Varmt välkomna till Mjölnare Sjöbergs väg 3! Här finns detta fina parhus i bostadsrättsform med en rogivande trädgård med härlig grönska och havsnära läge. Trerumslägenheten fördelas på lite drygt 85 kvadratmeter med en välkomnande entré, två sovrum, en groventré/tvättutrymme, stilrent kök med sociala ytor mot vardagsrummet och ett helkaklat badrum. Utvändigt erbjuds bland annat en carport, en rymlig trädgård som den boende får nyttja, en härlig altan samt stenlagd uteplats och andra härliga platser man enkelt kan koppla av och njuta på. Bostaden är nyproducerad 2015 och är därefter välbevarad, perfekt för den som vill flytta in direkt till ett stilrent och modernt boende. Ett lättskött och trivsamt boende med ljusa ytskikt som passar de flesta. Bostaden har tilltalande materialval såsom ekparkett och helkaklat badrum. Bostaden ligger i mysiga Glommen som har ett lugnt och havsnära läge. Glommen är ett samhälle strax utanför Falkenbergs centrum som expanderar. Glommen har livsmedelsbutik, grundskola, förskola, restauranger och småbåtshamn m.m. Vill man besöka Falkenbergs centrum tar de ca 10-12 minuter med bil. Glommen har många fina promenadstråk och cykelvägar där man lugnt kan uppleva västkustens omgivningar och fina natur. Med sitt serviceutbud och sitt attraktiva läge med närhet till havet och Falkenbergs centrum är detta ett perfekt tillfälle för dig som gärna njuter utan stadspuls men ändå med närhet till det allra mesta. Låter detta intressant för er så är ni varmt välkomna att kontakta mig eller boka in er på visning så hör jag av mig, hoppas vi hörs!

  • Plus
  • Uteplats
Hålefinas väg 2, Arvidstorp, Falkenbergs kommun

Hålefinas väg 2

Lägenhet
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
1 200 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
4 242 kr/mån
13 483 kr/m²

Varmt välkomna till Hålefinas väg 2 och denna välplanerade bostad om hela 89 kvm! Nu har ni möjlighet att förvärva denna rymlig trerumslägenhet med två härliga uteplatser. Här bor ni på fint läge i området med promenadavstånd till centrum och matbutiker. Bostaden upplevs mycket trivsam och har genomgående fin standard. På framsidan av lägenheten finner ni en härlig uteplats där morgonsolen strålar som bäst. Eftermiddagssolen har ni på baksidan. Lägenheten erbjuder en hall med förvaringsmöjligheter, ett ljust och fräscht kök och ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Här finns även två separata sovrum samt ett badrum med tvättavdelning. Hålefinas väg 2 är väl beläget med ljusinsläpp från två väderstreck, vilket skapar en behaglig känsla med naturligt ljusinsläpp. I Arvidstorp har du nära till stadslivet med närhet till skolor som Tångaskolan, Falkenbergs Montessoriskola och Falkenbergs Gymnasieskola. Dessutom finner du bekvämt avstånd till den närmaste livsmedelsbutiken och centrum. Cykelvägar leder dig smidigt till tågstationen, och det finns även vackra naturstigar i Stafsinge för avkopplande promenader. Stadskärnan är nära till hands med dess utbud av service, restauranger, shopping och mycket mer. Bara en kort cykeltur bort har du Skrea Strand. Låter detta intressant är ni varmt välkomna att kontakt mig eller boka in er på visning så hör jag av mig, hoppas vi hörs!

  • Balkong
  • Uteplats
Källängsvägen 6, Långås, Falkenbergs kommun

Källängsvägen 6

Tomt
Långås, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
3 880 700 kr
1 082 m² tomt

Varmt välkomna till Långås samhälle där det nu finns chansen att förvärva tomt via VarbergsHus. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar! Man bort centralt i Långås men i en lugn miljö, med promenadavstånd till affär, skola och förskola! Pendlingsmöjligheterna är fina då motorvägen är 1 minut bort. Långås har även en idrottsplats, fotbollslaget Långås IF och på sommaren hålls Långås Marknad som brukar locka runt 20 000 besökare. Till Falkenberg tar man sig med bil på 10 minuter, likaså havet med fantastiska stränder! Det är en väldigt generös detaljplan som tillåter att man bebygger så mycket som 35% av tomten, upp till 6 meters byggnadshöjd och 45 graders taklutning! Området kommer säljas i två etapper. Etapp 1: Tomt: 1-2,4-6 säljs nu. Etapp 2: 7-14 kommande tomter. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Priset är enligt VarbergsHus produktionskostnadskalkyl för Villa Ängaviken Traditionell varav tomtpriset är 500 000 kr. Beroende på vilket hus ni vill bygga, vilka materialval ni kommer att välja osv kommer slutpriset att variera. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Källängsvägen 8, Långås, Falkenbergs kommun

Källängsvägen 8

Tomt
Långås, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
480 000 kr
1 102 m² tomt

Varmt välkomna till Långås samhälle där det nu finns chansen att förvärva tomt via VarbergsHus. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar! Man bort centralt i Långås men i en lugn miljö, med promenadavstånd till affär, skola och förskola! Pendlingsmöjligheterna är fina då motorvägen är 1 minut bort. Långås har även en idrottsplats, fotbollslaget Långås IF och på sommaren hålls Långås Marknad som brukar locka runt 20 000 besökare. Till Falkenberg tar man sig med bil på 10 minuter, likaså havet med fantastiska stränder! Det är en väldigt generös detaljplan som tillåter att man bebygger så mycket som 35% av tomten, upp till 6 meters byggnadshöjd och 45 graders taklutning! Området kommer säljas i två etapper. Etapp 1: Tomt: 1-2,4-6 säljs nu. Etapp 2: 7-14 kommande tomter. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Källängsvägen 2, Långås, Falkenbergs kommun

Källängsvägen 2

Tomt
Långås, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
4 158 700 kr
1 127 m² tomt

Varmt välkomna till Långås samhälle där det nu finns chansen att förvärva tomt via VarbergsHus. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar! Man bort centralt i Långås men i en lugn miljö, med promenadavstånd till affär, skola och förskola! Pendlingsmöjligheterna är fina då motorvägen är 1 minut bort. Långås har även en idrottsplats, fotbollslaget Långås IF och på sommaren hålls Långås Marknad som brukar locka runt 20 000 besökare. Till Falkenberg tar man sig med bil på 10 minuter, likaså havet med fantastiska stränder! Det är en väldigt generös detaljplan som tillåter att man bebygger så mycket som 35% av tomten, upp till 6 meters byggnadshöjd och 45 graders taklutning! Området kommer säljas i två etapper. Etapp 1: Tomt: 1-2,4-6 säljs nu. Etapp 2: 7-14 kommande tomter. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Priset är enligt VarbergsHus produktionskostnadskalkyl för Villa Skäret Traditionell varav tomtpriset är 510 000 kr. Beroende på vilket hus ni vill bygga, vilka materialval ni kommer att välja osv kommer slutpriset att variera. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Ätraforsvägen 8, Okome, Falkenbergs kommun

Ätraforsvägen 8

Tomt
Okome, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
280 000 kr
1 101 m² tomt

Varmt välkomna till Okome samhälle nu erbjuds chansen att förvärva en tomt om 1101 kvm via VarbergsHus. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Här bor du nära naturen och bakom fastigheten har ni ett avskilt läge. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. Okome samhälle erbjuder dig och din familj förutsättningar för ett trivsamt boende och här finns det förskola, skola & fritidshem, tvärsöver gatan ligger en fin lekplats placerad på Tvärvägen. Bussförbindelse via linje 556 som tar dig till Falkenbergs centrum eller populära Ullared. Ett populärt destinationsmål för de boende i Okome är populära Ätraforsdammen, här erbjuds gröna ytor och badplatser med mycket aktivitet! Ta med er matsäck och njut av riktigt sköna dagar med familj och vänner. Ortens största företag är Okome träindustri, här hyvlas granvaror som som sågas vid sågverket Maa produktionen är främst inriktad för export. Numera drivs industrin utav Derome Timber AB som är en del utav Derome koncernen och VarbergsHus. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar.

  • Plus
Tranbärsvägen 10, Vinberg, Falkenbergs kommun

Tranbärsvägen 10

Tomt
Vinberg, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
750 000 kr
1 400 m² tomt

Varmt välkomna till Vinbergs samhälle där det nu finns chansen att förvärva en tomt via VarbergsHus. Tomten är en utav två som nyligen är avstyckade och både ligger ute till försäljning. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Fantastisk utsikt åt både norr och söder tack vare tomtens höga läge. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar! I Vinbergs samhälle har man naturen in på knuten men ändå cykelbana hela vägen in till stan! För barnfamiljen finns här både förskola och fina lekplatser. För den idrottande finns det både innebandy, gymnastik och fotboll. Motorvägen och tågstationen finns på behagligt avstånd utan att de stör, men ändå i närheten och därmed lättillgängliga. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren.

  • Plus
Tranbärsvägen 8, Vinbergs Samhälle, Falkenbergs kommun

Tranbärsvägen 8

Tomt
Vinbergs Samhälle, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
750 000 kr
1 257 m² tomt

Varmt välkomna till Vinbergs samhälle där det nu finns chansen att förvärva en tomt via VarbergsHus. Tomten är en utav två som nyligen är avstyckade och både ligger ute till försäljning. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Fantastisk utsikt åt både norr och söder tack vare tomtens höga läge. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar! I Vinbergs samhälle har man naturen in på knuten men ändå cykelbana hela vägen in till stan! För barnfamiljen finns här både förskola och fina lekplatser. För den idrottande finns det både innebandy, gymnastik och fotboll. Motorvägen och tågstationen finns på behagligt avstånd utan att de stör, men ändå i närheten och därmed lättillgängliga. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. I och med att Varbergshus bygger i lösvirke finns det stor flexibilitet i hur du vill utforma ditt hus så länge du håller dig inom detaljplanen för området. Antingen utgår du ifrån en av deras husmodeller eller så anpassar du det efter dina önskemål. Du kan även tillsammans med hussäljaren och husdesignern Maria rita upp ditt drömhus. Hör av dig till henne vid frågor om husen och ritningar. VarbergsHus ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus. Ett nytt hus innebär många fördelar. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänkte på renovering och massa underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren.

  • Plus
Del av Faurås 123, Faurås, Falkenbergs kommun

Del av Faurås 123

Tomt
Faurås, Falkenbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
995 000 kr
1 378 m² tomt

I populära Faurås finns nu chansen att förvärva en tomt och låta dina husdrömmar gå från dröm till verklighet med hjälp utav VarbergsHus. Varbergshus ger dig friheten att bygga helt efter dina egna önskemål samtidigt som de har ett stort utbud utav olika idéhus som är anpassningsbara. VarbergsHus bygger lösvirkesvillor med hög standard. Du får ett nytt hus precis så som du vill ha det, slipp tänka på massa renovering och underhåll, du får låga driftkostnader och dessutom har du 0 kr i fastighetsskatt de kommande 15 åren. I Faurås bor ni lantligt med åkrar, bondgårdar och prästgård som närmsta grannar samtidigt som ni har nära in till centrum. Det är absolut cykelavstånd för den som föredrar det! För er som pendlar når ni både tågstation och E6an på några minuter med bil. Utsikten från tomten är magisk. Tänk dig följa solens vandring ned över vidderna. Åt söder är det utsikt över Ätradalen och åt väster skymtas majestätiska Vinbergs kyrka. Tomten inbjuder till att skapa ett riktigt trädgårdsparadis. På sommaren går ni på några minuter när till Ätran där svalkande bad erbjuds. Fredagsbuketten eller växterna till er trädgård finner ni någon minut bort på Trädgårdsmästeriet i Faurås. Närmsta skola är idag Vinbergs skolan. Tomten är i dagsläget inte avstyckad utan processen för avstyckning sätts igång när vi har en köpare. Säljarna står för avstyckningskostnaderna. På VarbergsHus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. De ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information om de olika husmodellerna 0346-713653 alt. [email protected]. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan. Köpet utav tomten sker separat och kommer vara villkorat om att teckna entreprenadavtal med VarbergsHus. Låter det spännande? Hör av dig till mig så berättar jag mer!

Visar alla 11