Mäklare Sandra Daniels

Sandra Daniels

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2010. Mitt arbete som fastighetsmäklare genomsyras av att jag drivs av det personliga i processen, att hitta lösningar och se det unika i varje situation. Jag är en genuin tävlingsmänniska som alltid lägger ner min själ i arbetet med enorm glädje och högt engagemang. Jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete. Detta är något som speglar mitt sätt att arbeta. Tveka inte på att slå mig en signal så hjälper jag er på bästa sätt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturegatan 99B, Centrum, Falu kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Sturegatan 99B, Centrum, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 99B, Centrum, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 99B

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 100 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/3
6 418 kr/mån
23 077 kr/m²

GENERÖS TRERUMSLÄGENHET MED INGLASAT UTERUM MITT I STAN! ENDAST 1 TRAPPA UPP. Stor trerummare om 91 m² i genomgående välvårdat, fint skick. Välplanerat hem med stort kök som har plats för hela familjen, badrum med tvättmaskin och separat gästtoalett, lättmöblerat vardagsrum, två rymliga sovrum samt klädkammare som även kan användas som ett extrarum. Härligt inglasat uterum vid entrén i soligt läge. Stamrenoverat badrum -19, nya fönster insatta -16 och under -23 har elbilsladdare installerats. I källarplan finns gemensam tvättstuga, förråd samt garage med tvätthall. Lägenhetens läge är ett annat plus i kanten. Du har närhet till allt du behöver, inklusive butiker, restauranger och kommunikationer. Dessutom är området välkänt för sina gröna parker, lekparken "Nybroparken" och natursköna omgivningar som promenadstråk längs Faluån. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun, bild 2
Främby Udde 20 (Stuga 10), Främby Udde, Falu kommun, bild 3

Främby Udde 20 (Stuga 10)

Lägenhet
Främby Udde, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 200 000 kr
24,5 m²
3 rum
2 550 kr/mån
48 980 kr/m²

BR-STUGA MED FANTASTISKT LÄGE VID FALUNS POPULÄRA "SKÄRGÅRDSSJÖ" RUNN! Kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning! Här är det lätt att bli tilltalad av miljön och det unika, härliga läget - en plats som ger en upplevelse året om! För er som drömmer om att äga en stuga med direkt närhet till strand och sjö. Passar för den som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter och möjligheten att ha den egna båten nära, men vill slippa den regelbundna tillsynen av stugan. Konceptet bygger på att stugan hyrs ut när du själv inte bor - Ger hyresintäkter som täcker finansieringen och ger avkastning på ditt köp! 5 bäddar med två sovrum varav ett med dubbelsäng och ett med våningssängar. Genomgående smakfullt inrett med bra standard. Stugan är fullt möblerad och utrustat med allt vad man kan behöva. Detta ingår i köp. Med bekväm närhet till Falu stadskärna, fantastiskt läge och utsikt över skärgårdssjön Runn ligger dessa trivsamma och optimalt planerade fritidshus. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Båtplats, badstrand och bastu m m . Vintertid är Runn ett paradis för skridskoåkare - Udden är dessutom den perfekta start- och pausplatsen både sommar som vinter. Den stora "grosshandlarvillan" Villa Herdin där restaurangen/serveringen är belägen finns också möjlighet till konferens, middagar i stora sällskap och bröllop. Konceptet innebär bland annat att stugan används för uthyrning när du som ägare inte bokat den för egen vistelse i bokningssystemet, vilket ger dig en hyresintäkt som väl bidrar till finansieringen av ditt köp. Hyresintäkterna för stugorna har genom åren varit mycket goda. Som ägare har du ett eget logg-in på en bokningssida. Där blockerar du de perioder du själv vistas i stugan. Bostadsrättsföreningen äger marken och svarar för yttre underhåll. Medlemmarna ansvarar för det inre underhållet. Föreningen driver uthyrningen i egen regi med en service- och uthyrningsenhet som ansvarar för hela området. Uthyrningsenheten servar dig med uthyrningen, nyckelutlämning, städning, avsyning och enklare reparationer m m. Skärgårdssjön Runn och Främby Udde har skaffat sig en plats på kartan internationellt - populärt resmål för turister från bland annat Tyskland och Holland. LÄGET ÄR EN UPPLEVELSE ÅRET OM!! FRITIDSHUS SOM PASSAR BÅDE FÖR BARNFAMILJEN OCH LIVSNJUTAREN!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsgårdsvägen 25, Övre Norslund, Falu kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kungsgårdsvägen 25, Övre Norslund, Falu kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 25, Övre Norslund, Falu kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 25

Lägenhet
Övre Norslund, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
2 450 000 kr
74,5 m²
3 rum
4 452 kr/mån
32 886 kr/m²

DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR - ett boende med huskänsla och bostadsrättens trygga boendeform. Tilltalande bostadsrättsradhus om ca 74 välplanerade kvadratmeter bekvämt belägen i ett plan samt med ett källarplan om ca 20 kvm som ger goda biytor. Ett mycket trivsamt boende med stort härligt vardagsrum där stora fönsterpartier och altandörr ger rummet ett fint ljusinsläpp. Direkt access ut till den trevliga uteplatsen med mindre trädgårdstomt i bästa sydvästläge. Renoverat kök i anslutning till den rymliga matplatsen belägen mellan kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här finns två generösa sovrum varav ett med utgång till altan och trädgård. Fint helkaklat badrum med dusch. I källarplanet finns ett möjligt gästrum/ allrum samt möjlig tvättstuga och flera förråd. Från det egna källarplanet nås även föreningens gemensamma källarutrymme med två extra förråd. Här bor ni i trivsam förening med god ekonomi och bra avgift samt med parkeringsplats bekvämt belägen intill huset. I föreningen finns det även tillgång till sov-, gäst- eller hobbyrum, träningsrum och modernt renoverad tvättstuga. Övre Norslund/Surbrunnshagen är ett grönskande område med naturen alldeles inpå knuten. Fina elljusspår för dig som gillar att åka skidor eller ta sköna skogspromenader. Närhet även till livsmedelsaffärer, vårdcentral, frisör, apotek och post. En promenad på ca 10 minuter tar dig till det närliggande och expansiva affärsområdet vid det gamla regementet samt till Falu Lasarett. Till centrum och resecentrum är det endast ca 2,5 kilometer. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
Sturegatan 83C, Centrum, Falu kommun
Sturegatan 83C, Centrum, Falu kommun, bild 2
Sturegatan 83C, Centrum, Falu kommun, bild 3

Sturegatan 83C

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 250 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
3 000 kr/mån
37 879 kr/m²

ÄR DU STUDENT, HAR PLANER PÅ ATT FLYTTA HEMIFRÅN ELLER BARA SÖKER EN YTEFFEKTIV ETTA? Då har vi den perfekta ettan för dig! Centralt belägen etta med ett helt nyrenoverat badrum från 2024 och ett kök renoverat 2018 med diskmaskin. Mycket funktionell och yteffektivt hem med uppskattad öppen, social planlösning och separat sovalkov. Härlig, stor inbjudande balkong med gott om utrymme för att avnjuta dess soliga läge. I månadsavgiften ingår ALLT så som garageplats, hushållsel, värme, vatten, och tv-utbud. Solid och välskött förening där du i samma hus har tillgång till gym, bastu, garage, gästlägenhet och tvättstuga. Perfekt första bostad, student- eller pendlarlägenhet med den låga avgiften! Här har man den perfekta blandningen av allt som stadens puls erbjuder ett stenkast bort med flertal restauranger och kaféer men också Falu gruvas historia med härliga promenad- och motionsspår. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun, bild 2
Lustigknoppsvägen 1A, Lustigknopp, Falu kommun, bild 3

Lustigknoppsvägen 1A

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
950 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 088 kr/mån
40 426 kr/m²

PERFEKT ETTA FÖR DIG SOM PENDLAR, ÄR STUDENT ELLER VILL KÖPA SIN FÖRSTA LÄGENHET! "All inclusive " avgift - 2088 kr/mån inkluderar bredband, värme, vatten, hushållsel, kabel-TV och br-tillägg. Väldisponerade 1:a med sovalkov, renoverat kök från 2021 och renoverat badrum från 2018. Trots sina få kvadrat om 23,5 m² har en yteffektiv planlösning med en takhöjd över standard och en fransk balkong vilket ger extra rymd åt bostaden. Bra läge med gångavstånd till både högskolan/Lugnet, sjukhuset samt centrum. Välskött HSB-förening som de senaste åren genomgått större renoveringar som stamrenovering, fönsterbyte och under 2018 installerat nya lägenhetsdörrar. Som medlem i föreningen har du även tillgång till bland annat träningsrum och tvättstuga. HÄR ÄR DET BARA ATT FLYTTA IN! Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

  • Premium
Sörbo 173, Aspeboda, Falu kommun
  • Lör 18 maj kl 11:00
Sörbo 173, Aspeboda, Falu kommun, bild 2
Sörbo 173, Aspeboda, Falu kommun, bild 3

Sörbo 173

Villa
Aspeboda, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 295 000 kr
160 m²
7 rum
1 753 m² tomt

BO BEKVÄMT & BILLIGT I ENPLANSVILLA PÅ LANDET - MEN ÄNDÅ NÄRA STAN! I natursköna Aspeboda/Sörbo, beläget mellan Falun och Borlänge ligger detta praktiska enplanshus på stor tomt med garage och växthus. Uppvärmning via bergvärme ger låga driftkostnader. Här finns möjlighet till inflyttning redan vid midsommar! Rymlig familjevilla om ca 160 m² som är idealisk för den större familjen eller "bara" ett perfekt boende med mycket plats och utrymme. Här erbjuds en praktisk planlösning bestående av sju rum och kök, varav fem sovrum. Stort härligt kök, praktisk tvättstuga, stort vardagsrum med braskamin, fem sovrum i bra storlek, bra förvaringsutrymmen, allrum samt både gästtoalett och badrum. Ett hem för er som vill bo bekvämt och bra med ett fridfullt läge och utrymme för hela familjen! Uppvärmning via bergvärme ger låga driftkostnader. Fiber. Aspeboda/Sörbo är känt för sin närhet till naturen men också sitt lantliga läge, en riktig idyll. Närheten till både Falun och Borlänge gör detta också till ett boende med fantastiskt läge. Nybyggda skolan i Aspeboda erbjuder från förskoleklass upp till årskurs 6 och här finns ett aktivt föreningsliv med bl a ridklubb, sportklubb, fiskevårdsområdesförening, gymnastikföreningar, hembygdsförening, församlingshem och kyrka. Falun/ Borlänge golfklubb med fin restaurang ligger alldeles intill, vilket ger möjligheter för golfentusiaster att njuta av sin favoritsport i en vacker miljö. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till kommande visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Esplanaden 5A, Esplanaden, Falu kommun
Esplanaden 5A, Esplanaden, Falu kommun, bild 2
Esplanaden 5A, Esplanaden, Falu kommun, bild 3

Esplanaden 5A

Lägenhet
Esplanaden, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 250 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
4 118 kr/mån
24 038 kr/m²

RENOVERAD TVÅA - MED NÄRHET TILL DET MESTA Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning! Genomgående renoverad tvårummare om 52 m² med ett välutrustat kök (renoverat 2015), helkaklat badrum (stamrenoverat), ljusa färgval, fina trägolv samt takhöjd över standard är detta ett hem som gjort för att trivas i. Vardagsrummet har plats för både matbord och soffgrupp. Köket har goda förvaringsytor och gott om yta för den matlagningsintresserade. Generöst sovrum med plats för dubbelsängen samt ordentliga förvaringsmöjligheter via flertal garderober. Trevlig, lugn omgivning med grönskande innergård med gemensam uteplats och grill. Rogivande promenadstråk i stadsparken och "runt hörnet", endast några få promenadminuter bort når du Faluns affärskvarter och resecentrum för dig som pendlar. HSB:s Brf Esplanaden är en modern, välskött och stabil förening som de senaste åren renoverat de större renoveringarna. De har utvecklat och skapat ekonomist, tryggt och bekvämt boende för nuvarande och kommande generationer. Intresserad? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för visning!

  • Premium
Engelbrektsgatan 18D, Centrum, Falu kommun
  • Budgivning pågår
Engelbrektsgatan 18D, Centrum, Falu kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 18D, Centrum, Falu kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 18D

Lägenhet
Centrum, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
3 345 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/6
5 715 kr/mån
37 167 kr/m²

BEKVÄMT BOENDE MITT I STAN! NYBYGGT 2020 MED LEDORDEN - MODERNA, VÄLPLANERADE OCH FUNKTIONELLA. Denna bostad lämnar ingen besviken. Här erbjuds härliga umgängesytor både inom- och utomhus, öppen social planlösning, genomgående hög standard, tidlösa materialval, två badrum och två balkonger. Välkomnande hall som leder vidare till kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stilrent kök från HTH som är utrustat med alla bekvämligheter. Två påkostade badrum, ett med dusch och wc och det andra med dusch, wc och praktisk tvättavdelning. Tre harmoniska sovrum samt klädkammare. Takhöjden är på hela 2,6 meter vilket ger en härlig rymd, golven är parkettgolv och väggarna är vitmålade. Två balkonger i olika väderstreck, En mycket trevlig inglasad balkong samt en balkong som vetter mot innergården, perfekta platser för mingel och gemenskap. För att boendet ska bli så bekvämt som möjlig finns här hiss som tar er direkt till garaget och förrådet. Trevlig innergård där man kan grilla, umgås och koppla av. Här värdesätts det lugna och centrala läget med direkt närhet till Faluns innerstad, resecentrum, restauranger, teatern, gym och matbutiker. Närhet även till härliga promenad- och motionsspår. Hoppas vi ses på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrhagsvägen 21C, Herrhagen, Falu kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00
Herrhagsvägen 21C, Herrhagen, Falu kommun, bild 2
Herrhagsvägen 21C, Herrhagen, Falu kommun, bild 3

Herrhagsvägen 21C

Lägenhet
Herrhagen, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
850 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 094 kr/mån
20 000 kr/m²

ETT HEM FÖR DET "LILLA" HUSHÅLLET - TOPPFIN ETTA NI INTE FÅR MISSA! Här är den optimala lägenheten för dig som söker en etta. Mycket ljus och trivsam gavellägenhet med inglasad balkong. Ett renoverat hem med praktiskt planlösning så som stort kök med plats för matbord, rymligt allrum med sovalkov, hall med bra förvaring, helkaklat badrum med tvättmaskin och stor inglasad balkong med sol stor del av dagen. Genomgående, smakfulla ytskikt och ljusa färgval. Denna bostad är som gjord för det "lilla" hushållet och måste upplevas på plats. Här bor ni med ett oslagbart läge nära sjö och natur samt inte mer än ca 20 minuters promenad till centrum. Bo lugnt och trivsamt i populär förening med närhet till allt! Föreningen uppskattas av alla åldrar och har blivit väldigt populär de senaste åren mycket tack vare läget och dess omgivningar. I detta sjönära område är det gott om grönska med fina ytor för både lek, umgänge och avkoppling. På innergården finns flera sittplatser, grillplats, omtyckt och välanvänd boulebana samt lekplats och fotbollsplan. Här finns också livsmedelsbutik, pizzeria och gym. För motionärer finns elljusspåret upp till Stångtjärn med löpslingor och skidspår. Under sommartid är Stångtjärn en populär fiske-och badplats. Här får du det bästa av två världar - närhet till centrum och bussar men ändå med naturen runt hörnet.

  • Premium
  • Balkong
Tallbacksvägen 3, Lustigknopp, Falu kommun

Tallbacksvägen 3

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 695 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 4
6 072 kr/mån
24 745 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! HÖGT BELÄGEN HÖRNLÄGENHET PÅ OMTYCKTA LUSTIGKNOPP I HUS MED HISS! Stor tvårummare om 68,5 m² med fantastisk vy över omgivningen och stan! Välplanerad planlösning med nytt påkostat badrum (-20), stort kök, lättmöblerade rum, praktisk klädkammare samt vardagsrum som ger plats för både matsalsbord och soffgrupp. Rikligt ljusinsläpp från fönster i tre olika väderstreck som förstärker hemmets trivsamma atmosfär. Balkongen vetter i fint sydvästligt läge som ger chans till många soltimmar. Denna bostad är bekvämt belägen i en av få fastigheter på Lustigknopp som har hiss. Fastigheten är omgiven av en gemensam, fint anlagd och grönskande trädgård med bland annat lekpark. Som medlem har du tillgång till många bra faciliteter som bl.a. tvättstuga som finns i huset och övernattningsrum i grannfastigheten. Garageplats eller parkering med eluttag går att hyra via separat kö. Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
HINSNORET 1:19 (Del av), Hinsnoret, Falu kommun

HINSNORET 1:19 (Del av)

Tomt
Hinsnoret, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 300 000 kr
2 000 m² tomt

SUGEN PÅ ATT BYGGA NYTT? SJÖNÄRA FASTIGHET MED MÖJLIGHET TILL ETT FRAMTIDA PERMANENTBOENDE ELLER EN KOMMANDE SOMMARDRÖM. Positivt förhandsbesked för enbostadshus finns. På bekvämt avstånd från Falun finner ni denna sjönära tomt vid sjön Liljan. Idylliskt och möjligt drömställe med vacker omgivning, fågelkvitter och naturupplevelser inpå knuten. På den stora tomten om ca 2 000 kvm har man chans till sol större delen av dagen och kanske avsluta dagen med ett kvällsdopp till solnedgången. Nyttjanderätt av bad- och båtplats samt möjlighet till brygga nedanför huset. Unikt tillfälle - bygg nytt och få det precis som ni vill ha det! För mer information om förhandsbesked och tomten se separata PDF-filer Byn Hinsnoret är en gemytlig och trivsam by. Byn har en aktiv bystugeförening med midsommarfirande, levande musik aftnar och andra trevliga by-aktiviteter. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Sandra Daniels 070-279 83 53 för mer information.

Britsarvsvägen 11B, Britsarvet, Falu kommun

Britsarvsvägen 11B

Lägenhet
Britsarvet, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
1 495 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
4 740 kr/mån
21 667 kr/m²

CHARMIG TRERUMMARE I CENTRUMNÄRA BRITSARVET! Optimalt planerad trerummare på 69 m² som erbjuder kök med burspråksparti och fin morgonsol, badrum med tvättmaskin, två generösa sovrum och vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Balkong med högt, fritt solläge med chans till sol från lunch till kväll. En utmärkt planlösning som passar både familjen som paret. Bra avgift - 4740 kr som inkluderar internet (100 Mbt), värme, vatten och el-abonnemang (egen faktisk förbrukning tillkommer). På denna adress får du närhet till det mesta - vattnet, parkerna, kulturen, stadspulsen och ett gott utbud av matbutiker. Endast en kort promenad bort genom kulturkvarteret Östanfors når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. I Britsarvet finns ett eget centrum med livsmedelsaffärer, restaurang, gym och vårdcentral. Ett stenkast från bostaden ligger Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten, löparspår, utomhusgym, park-lekområde, minigolfbana och vacker natur. Sjön Varpan erbjuder bad och fina cykelmöjligheter runt. Närhet även till Lugnets rekreationsområde, Högskolan Dalarna och lasarettet. Här bor du med närhet till allt som gör vardagslivet lättare! Hoppas vi ses på visningen!

  • Plus
Trapplan 2E, Lustigknopp, Falu kommun

Trapplan 2E

Lägenhet
Lustigknopp, Falu kommun
Svensk Fastighetsförmedling Falun
995 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/3
2 847 kr/mån
29 265 kr/m²

YTEFFEKTIV ETTA MED SOVALKOV! Väldisponerade 34 m² med sovalkov, rymligt allrum, arbetskök och badrum med plats för tvättmaskin. Genomgående ljusa färgval och fina, renoverade ytskikt i alla rum. Takhöjd över standard och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och härlig rymd. Behaglig avgift, 2 847 kr som inkluderar; bredband, värme, vatten, tv-utbud, el-abonnemang och br-tillägg. IDEALISK SOM T EX STUDENTLYA, "FÖRSTA-LÄGENHET" ELLER ÖVERNATTNINGSLÄGENHET! Här kan du leva ett bekvämt och aktivt liv då området Lustigknopp, (som kallas "Knoppen") ligger på sluttningen ovanför centrum, en kort promenad från Lugnets unika idrottsanläggning och naturreservat. Det högt belägna och parkliknande området gör området rofyllt och lättillgängligt, med skogspartier, lekplatser och uteplatser som inbjuder till en stadsnära picknick runt husknuten. Hoppas vi ses på visningen!

  • Plus

Visar alla 13