Mäklare Alexander Castro

Alexander Castro

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Toppsockergränd 6, Gävle Strand, Gävle kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00
Toppsockergränd 6, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Toppsockergränd 6, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Toppsockergränd 6

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 850 000 kr
95,3 m²
4 rum
vån 2/6
5 766 kr/mån
29 906 kr/m²

Modern fyrarummare på attraktiva Gävle strand med dubbla balkonger som bjuder på en fantastisk utsikt över kanalen och havet. Lägenheten har en skön luftig känsla tack vare den härliga takhöjden om 2,7m, öppenheten mellan kök och vardagsrum samt fönster i tre väderstreck. Det ger dig ett ljust vardagsrum där du har utgång till den inglasade balkongen med utsikt över vattnet. I direkt anslutning med vardagsrummet har du ett trevlig och fullt utrustat kök. Tillsammans med detta innehåller lägenheten ytterligare en balkong, ett fräsch helkaklat badrum med tvättdel och tre bra sovrum. Här har du en bostad men bra standard där du har genomgående och enhetlig parkettgolv i lägenheten, utom i hall och badrum där du självklart har klinkergolv. Bostaden passar således perfekt för dig som vill ha en högklassig bostad i ett eftertraktat läge! Föreningen har dessutom en brygga precis nedanför byggnaden från vilken du enkelt och smidigt kan ta ett dopp under de varma sommardagarna. Föreningen har även bryggförening med båtplatser tillsammans med grannföreningen. Möjlighet att överta säljarens garageplats i närområdet samt båtplats för den som önskar. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom Fullriggaren med tillhörande Skybar, Fiskemagasinet samt Fören o Aktern. I området finns även lekplatser, Skatepark samt dagis.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Islandsgatan 31, Brynäs, Gävle kommun

Östra Islandsgatan 31

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 2/4
4 210 kr/mån
20 822 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och renoverade 3:a om 76kvm med balkong belägen på våning 2 av 4 i välskött fastighet med hiss. Bostaden är i ett genomgående gott skick med både kök och duschrum renoverat samt stambytt under 2015. Lägenheten bjuder på ett modernt kök, ett stort vardagsrum med utgång till en möblerbar balkong, helkaklat duschrum med golvvärme och tvättmaskin, två trivsamma sovrum, en hall med utmärkt förvaring i form av en stor klädkammare. Uteplatsmöjligheter finns även på loftgången med eftermiddagssol samt innergård med trädäck och utemöbler. Centralt belägen med endast ett par minuters gångväg till Gävle Centralstation och ytterligare ett par minuter till bl.a. Stortorget. I området finns ett flertal mysiga restauranger och lekplats.

 • Balkong
 • Hiss
Krusbärsvägen 26B, Gävle, Gävle kommun
Krusbärsvägen 26B, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Krusbärsvägen 26B, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Krusbärsvägen 26B

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
111,5 m²
4 rum
5 953 kr/mån
11 614 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade och trivsamma boende på omtyckta Krusbärsvägen med en fantastisk uteplats på framsidan i soligt västerläge samt baksida i öst. På entréplanet finner du det stilrena och helrenoverade köket från 2019, ett stort vardagsrum med utgång till baksidan, ett fint duschrum med tvättavdelning, ett rymligt sovrum och en inbjudande hall. På övre plan på finns idag två sovrum (med möjlighet att dela av hallen för att skapa ett extra rum), en stor klädkammare och ett stilrent badrum med badkar. Garage i länga ingår i avgiften! Här bor man med närhet till naturen, bussar, skola, förskola och affärer. Lugnt och barnvänligt område med grönytor och lekplats i direkt närhet. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sveavägen 17 B, Hemsta, Gävle kommun
Sveavägen 17 B, Hemsta, Gävle kommun, bild 2
Sveavägen 17 B, Hemsta, Gävle kommun, bild 3

Sveavägen 17 B

Lägenhet
Hemsta, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
60 m²
3 rum
vån 2/2
4 391 kr/mån
26 583 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma och välplanerade trea om 60 kvm belägen på andra våningen i omtyckta Brf Bo Klok Hemsta. Bostaden är genomgående smakfullt inredd med ekparkett, modernt kök och fräscha ytskikt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger ett socialt boende med flera passande möbleringsalternativ. Utgång till balkong i lugnt och harmoniskt läge. Två välplanerade sovrum samt ett fräscht och rymligt duschrum med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare och flera garderober. Ljusinsläpp från flera håll och möjlighet att nyttja föreningens gemensamma grönytor. Parkeringsplats med motorvärmaruttag ingår i avgiften. Här bor man lugnt, med nära till allt! Södra koloniträdgårdens lugna grönområde ligger runt knuten och på andra sidan gatan finner du bussförbindelser och kommunikationer, Willys och matställen. En promenad bort når du såväl Söders utbud av restauranger och butiker och åt andra hållet når du enkelt Hemlingby friluftsområde, Hemsta med Ica Maxi och mängder av butiker.

 • Premium
 • Balkong
Furumovägen 21 G, Stigslund, Gävle kommun
Furumovägen 21 G, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Furumovägen 21 G, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Furumovägen 21 G

Radhus
Stigslund, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 895 000 kr
89 m²
4 rum
5 973 kr/mån
21 292 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma och välplanerade radhus med lummig baksida i söderläge mot skogsparti i mycket omtyckta Stigslund! Bostaden är fördelad över två plan där entréplanet bjuder på ett stort vardagsrum med utgång till baksidan, ett trevligt kök med fint ljusinsläpp, hall med god förvaring och gäst-wc. Övre plan med tre bra sovrum, ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och en hall med utmärkta förvaringsmöjligheter i form av lång garderobsvägg. Fiberbredband från Gavlenet om 200mbit ingår i månadsavgiften! Parkeringsmöjlighet finns direkt vid inflytt! Lugnt och fint läge i området med parkeringsplatser och gemensam tvättstuga i direkt närhet. Två lekplatser i området, bussarna går precis utanför parkeringen och två förskolor och skola inom några hundra meters avstånd. Nedanför backen ligger både Coop och Lidl samt flertalet matställen. Även promenadavstånd till en liten badplats vid Testeboån och för den sportintresserade ligger området precis i anslutning till Gavlehov med sina idrottsanläggningar, gym, hockey- och fotbollsarena samt Gävletravet. Elljusspår i skogen ligger precis bakom radhuslängan. Till centrum cyklar du på ca 15 minuter eller fem minuter med bil.

 • Premium
Nygatan 35, Centralt, Gävle kommun
Nygatan 35, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Nygatan 35, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Nygatan 35

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 750 000 kr
142 m²
4 rum
vån 3/3
6 889 kr/mån
19 366 kr/m²

Fantastisk sekelskifteslägenhet om 142 kvm med generösa ytor och ett högt läge i vacker sekelskiftesfastighet anno 1876 där charm och karaktär är framträdande drag. Bostaden är genomgående i gott skick där merparten av bostaden totalrenoverades under 2011. Här kombineras klassiska originaldetaljer med moderna inslag, vilket skapar en varm och helt unik atmosfär. Bostaden har generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp till samtliga rum. Trevlig disposition med ett modernt kök, rymlig matsal, vardagsrum med vacker fiskbensparkett och fungerande öppen spis, rymliga sovrum samt två helkaklade badrum, varav ett med separat tvättdel. Bostaden präglas av vackra originaldetaljer så som pardörrar, högt till tak, djupa fönsternischer och takrosetter. Balkong i söderläge med utsikt över Nygatans allé. Här bor man med ett väldigt centralt läge med bara några minuters promenad till såväl Stortorget med dess utbud av affärer, restauranger och service som till Centralstationen. I närheten ligger även Boulognerskogen med mysiga promenadstråk, grönområden, utegym och badplats. Stabil och trivsam bostadsrättsförening. En bostad som bör upplevas på plats - Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun, bild 2
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun, bild 3

Brunnsgatan 66

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 150 000 kr
69,1 m²
3 rum
vån 3
2 610 kr/mån
31 114 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade och välplanerade gaveltrea om 69,1 kvm belägen på tredje våningen i välskött fastighet byggd 1957 med hiss i huset! Lägenheten har under åren renoverats varsamt och bjuder på ett stilrent kök från 2022, ett stort vardagsrum med utgång till den soliga balkongen med utsikt över Södermalmstorg, två bra sovrum, ett helkaklat badrum från 2018 samt en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Goda parkeringsmöjligheter då föreningen har 18 st parkeringsplatser, till vilka man får ett parkeringstillstånd där man får stå på ledig plats. Tillgången till lediga platser är mycket goda! Brf Södertorg har god ekonomi och i den låga månadsavgiften ingår förutom parkeringen även bredband, kabel TV och hushållsel. Man har också tillgång till bra gemensamhetsutrymmen såsom bl.a. en bastu/relax som byggdes -18 och en totalrenoverad övernattningslägenhet i huset på plan 2. Vid södertorg på Brunnsgatan 66 bor du i ett lugnt och trevligt område med gångavstånd till Centralstationen, Centrum, restauranger och Gävles högskola. Till Stortorget och Centralstationen är det ca 5-10 minuters promenad. Lägenheten ligger på femte våningen. Hiss finns i huset. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett förråd på våning 6. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sekatörsslingan 80, Strömsbro, Gävle kommun

Sekatörsslingan 80

Radhus
Strömsbro, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
120 m²
6 rum
4 990 kr/mån
24 958 kr/m²

Ett av områdets bästa radhus i Brf Strömsbro Trädgårdar med områdets lägsta månadsavgifter om endast 4 995:- finns nu till salu, med slående vy över grönska och natur som närmsta granne. Praktiskt och lättskött boende i modernt radhus uppfört 2020 som är utrustat med alla tänkbara bekvämligheter och påkostade materialval. Stort plus med hörntomt och baksidan belägen mot naturen vilket skapar en lugn atmosfär. Bostaden är fördelad över två plan där entréplanet består av ett stort vardagsrum med ett smakfullt kök i öppen planlösning, ett helkaklat duschrum med tvättpelare och en inbjudande hall. Övre plan består av 4 bra sovrum, ett trivsamt allrum och badrum med inkaklat badkar. Skön komfort i radhuset då både entré- och övre plan har vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Parkering för tre bilar vid entrén underlättar vardagen. Vid entrén finns ytterligare en altan samt ett praktiskt förråd om ca 8kvm. Här bor du i ett fritt läge med naturen utanför dörren och i en välskött förening med mycket god ekonomi. Fantastiskt läge i Strömsbro med närhet till golfbana, bad, skola, förskola, affärer, hälsocentral, buss och elljusspår. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
 • Uteplats
Brändströmsgatan 1 A, Centralt, Gävle kommun
Brändströmsgatan 1 A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 1 A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 1 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
780 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 121 kr/mån
34 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna yteffektiva och fina etta om 22,5 kvm som erbjuder ett bekvämt, stilrent och billigt boende med låg månadsavgift där även hushållselen ingår. Optimalt planerad etta där man nyttjar samtliga kvadratmeter på bästa sätt och har praktiska förvaringslösningar. Lägenheten är totalrenoverad från -16 med ett ljust vardagsrum, stilrent kök med rostfria vitvaror inkl diskmaskin samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Enhetligt parkettgolv och vita väggar i hela lägenheten. Lägenheten lämpar sig perfekt för dig som studerar, ska skaffa ett första boende eller söker en övernattningslägenhet. Fina promenad-och löpspår finns längsmed Boulognerskogen och vid Boulognerbadet erbjuds badmöjligheter, volleybollplaner, soldäck, utegym, grillplats m.m. Ett stenkast från porten går flertalet busslinjer (bl.a. buss 1 som tar er till Valbo/Ikea i ena riktningen och till Centrum i andra riktningen) och endast 300 meter från lägenheten ligger den välsorterade matbutiken Coop Eken. Sammanfattningsvis ett optimalt boende för den som vill bo kvadratsmart med närhet till allt som Gävle erbjuder!

 • Premium
Grafikergatan 33, Södra Hemlingby, Gävle kommun

Grafikergatan 33

Lägenhet
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/4
3 873 kr/mån
31 275 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfulla och påkostade tvårummare med balkong belägen högst upp i huset på våning 4 av 4 med slående utsikt över skog och himmel. Lägenheten är i absoluta toppskick och stod klar under 2022. Bostaden bjuder på en tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till stor balkong om ca 8kvm med kvällssol. Därtill finns ett stort sovrum med utmärkt förvaring, ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och golvvärme, en rymlig klädkammare med elfa-system och en inbjudande hall. I Södra Hemlingby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Hemlingborgs förskola har precis öppnat och skolan öppnar höstterminen 2023.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10