Mäklare Alexander Castro

Alexander Castro

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Liljevägen 12, Villastaden, Gävle kommun

Liljevägen 12

Lägenhet
Villastaden, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 195 000 kr
88 m²
3 rum
vån 0/4
5 320 kr/mån
24 943 kr/m²

Varmt välkomna till denna toppmoderna och ljusa gaveltrea om 88 välplanerade kvm byggd 2016. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till inhängnad altan i fritt läge med eftermiddags- och kvällssol. Två trivsamma sovrum, toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-wc. Lägenheten kan med enkla medel byggas om till en fyra, se alt planskiss. Unikt läge mitt i Villastadens omtyckta bebyggelse med promenadavstånd till Stortorget och Gävles stadskärna samt Högskolan, Boulognerskogen och Gävle Konserthuset. Möjlighet till p-plats!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sekatörsslingan 32, Strömsbro, Gävle kommun
Sekatörsslingan 32, Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Sekatörsslingan 32, Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Sekatörsslingan 32

Radhus
Strömsbro, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 850 000 kr
120 m²
6 rum
6 044 kr/mån
23 750 kr/m²

Välkomna till detta välskötta och moderna radhus i absoluta toppskick! Praktiskt och lättskött boende i modernt radhus uppfört 2021 som är utrustat med alla tänkbara bekvämligheter och påkostade materialval. Bostaden är fördelad över två plan där entréplanet består av ett stort vardagsrum med ett smakfullt kök i öppen planlösning, ett helkaklat duschrum med tvättpelare och en inbjudande hall. Övre plan består av 4 bra sovrum, ett trivsamt allrum och badrum med inkaklat badkar. Skön komfort i radhuset då både entré- och övre plan har vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Parkering för två bilar vid entrén underlättar vardagen. Vid entrén finns ytterligare en altan samt ett praktiskt förråd om ca 8kvm. Fantastiskt läge i Strömsbro med närhet till golfbana, bad, skola, förskola, affärer, hälsocentral, buss och elljusspår.

  • Premium
  • Uteplats
Eiraplan 4 B, Gävle, Gävle kommun
Eiraplan 4 B, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Eiraplan 4 B, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Eiraplan 4 B

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 595 000 kr
78 + 35 m²
3 rum
4 390 kr/mån
33 269 kr/m²

Välkomna till detta välrenoverade radhus som erbjuder det mesta! Här finns bland annat två uteplatser med sol från morgon till kväll, parkeringsplats som är inkluderat i månadsavgiften och ett genomgående fint skick, med andra ord är det bara att flytta in! Radhuset är fördelat på två plan + källare. I entréplanet inryms hall med klinker, ett fräscht kök och vardagsrum med hög mysfaktor tack vare en fungerande öppen spis. Från vardagsrummet har man även direktaccess till den stora uteplatsen på radhusets baksida, den andra uteplatsen är belägen på entrésidan. Övre plan bjuder på två bra sovrum, ett helkaklat badrum med både badkar och dusch. Här finns dessutom utmärkta förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare och garderober. Källarplanet renoverades under 2022 och är i utmärkt skick, här finns en rymlig gillestuga, förråd och ett helkaklat duschrum med wc och tvättmaskin. Sammanfattningsvis är detta ett radhus med många rätt, här bor du med en låg månadsavgift i en ekonomiskt trygg förening. Vidare bor du med ett centralt läge med närhet till såväl skolor, förskolor, lekplatser, restauranger, matbutiker, gym, badhus och gångavstånd till centrum.

  • Premium
  • Uteplats
Brunnsgatan 51B, Söder, Gävle kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Brunnsgatan 51B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Brunnsgatan 51B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Brunnsgatan 51B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
675 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/3
2 532 kr/mån
25 962 kr/m²

I lugna kvarter på populära Söder, granne med Brunnsparken och ett par stenkast från Södermalmstorg finns denna ljusa och mycket fina 1:a! Väldisponerade kvadrat med 40-talscharm med lite högre i tak (2,7m) som gör det möjligt att ha loftsäng om man önskar, praktisk nyrustad kokvrå (-21) med kombinerad ugn/micro och ett rymligt duschrum. Tillgång till mysig gemensam gård med grillplats. Perfekt som första lägenhet, övernattningslägenhet och 10min på cykel till Högskolan för den studerande. Enhetsmätning av el installeras just nu. Nyrenoverat övernattningsrum med kokvrå och wc i huset för medlem att nyttja. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Trädgårdsmästarevägen 19, Strömsbro, Gävle kommun
Trädgårdsmästarevägen 19, Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Trädgårdsmästarevägen 19, Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Trädgårdsmästarevägen 19

Radhus
Strömsbro, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 550 000 kr
120 m²
6 rum
6 693 kr/mån
21 250 kr/m²

Tillfälle att förvärva ett nybyggt gavelradhus i absolut toppskick som ligger lugnt beläget i mycket attraktiva Strömsbro. Bostaden som är fördelad över två plan om rymliga 120kvm lämnar inget att önska. Entréplanet bjuder på en social planlösning med stora ytor, ett stilrent och påkostat kök med köksö, vardagsrum med fantastiska fönsterpartier och dubbla utgångar till baksidan, ett stilrent duschrum med tvättmöjlighet och en inbjudande hall. Övre plan med stort allrum med plats för valfritt möblemang, 4 bra sovrum och ett badrum med badkar. Genomgående hög standard med bland annat vattenburen golvvärme på både entré- och övre plan, ljust och enhetligt parkettgolv samt vitmålade väggar. Altan och baksida med morgon- och eftermiddags/kvällssol. Nära till golfbana, bad, skola, förskola, affärer, hälsocentral, buss och elljusspår.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sjätte Tvärgatan 39, Gävle, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 16:15
Sjätte Tvärgatan 39, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Sjätte Tvärgatan 39, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Sjätte Tvärgatan 39

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 709 kr/mån
14 408 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade hörntrea om 76kvm belägen på våning 1 av 3 i välskött fastighet med balkong i soligt västerläge. Lägenheten är i genomgående gott skick och bjuder på ett trevligt kök, ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, dubbla sovrum i bra storlek med inbyggda garderober, hall med garderob samt ett rymligt och helkaklat duschrum med tvättmaskin. Här bor man i en ljus och fin lägenhet med fönster åt tre väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp till bostaden. Bostaden är belägen med ett perfekt läge på Brynäs med närhet till bussar, Brynäs Centrum med affärer och restauranger samt med promenadavstånd till Söders restaurangstråk, Stortorget och Centralstationen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sörbygatan 71 E, Söder, Gävle kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Sörbygatan 71 E, Söder, Gävle kommun, bild 2
Sörbygatan 71 E, Söder, Gävle kommun, bild 3

Sörbygatan 71 E

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 795 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/4
4 545 kr/mån
24 589 kr/m²

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade 3:a i mycket gott skick med balkong i soligt sydvästläge mot innergården. Hiss finns! Lägenheten har under 2019 genomgått en omfattade renovering i form av nytt kök, nya golv och ytskikt. Bostaden bjuder på en fantastisk planlösning med stora öppna ytor och modern inredning. Här finns två bra sovrum, ett välutrustat och stilrent kök, ett rymligt vardagsrum, badrum med tvättmaskin och goda förvaringsmöjligheter. Mycket välskött och populär förening med god ekonomi. Trevliga innergårdar med grönytor, lusthus, lekytor och sittgrupper. Bredband ingår i månadsavgiften! Lugnt läge på Söder men med närhet till bland annat mataffärer, hälsocentral, apotek samt gångavstånd till Söders restaurangstråk.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brynäsgatan 99, Brynäs, Gävle kommun

Brynäsgatan 99

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 550 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/4
5 791 kr/mån
17 222 kr/m²

Varmt välkommen till denna totalrenoverade och välplanerade 4:a med balkong i soligt söderläge. Bostaden som helrenoverades från 2021 är i genomgående utmärkt skick och lämnar här inget att önska. Stilrent kök med en social och delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat duschrum från 2022 med tvättmaskin samt en inbjudande hall. Här bor man på våning 3 av 4 i välskött fastighet i populära HSB Brf Herrgårdshagen med hiss och faciliteter som tvättstugor (utanför entrén), gym, bastu, övernattningslägenhet och bollplan. Bredband ingår i månadsavgiften! Möjlighet till parkeringsplats direkt vid inflytt för den som önskar. Lugnt område med direkt närhet till affärerna på Fjällbacken, idrottsanläggningar (Måsberget, Brynäsvallen), allmänna kommunikationer samt promenadavstånd till naturreservatet vid T-udden med fiske och fin natur. Hiss finns i huset.

  • Hiss
Norra Skeppargatan 3C, Centralt, Gävle kommun
Norra Skeppargatan 3C, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Skeppargatan 3C, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Skeppargatan 3C

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 750 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
2 768 kr/mån
29 167 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade och välplanerade tvårummare, mitt i stan, med balkong i västerläge och en månadsavgift om endast 2768kr. Lägenheten är i genomgående mycket gott skick med fina ytskikt och golv. Bostaden bjuder på ett helrenoverat och välutrustat kök från 2016, ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen, ett trivsamt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och ett helkaklat duschrum från 2016. Möjlighet att överta garageplats i källarplanet direkt till en månadskostnad om 1000 kr. Här bor du i ett av Gävles mest centralaste läge, endast ett stenkast från Stortorget och Gallerian Nian med flertalet affärer och restauranger. Som boende på Norra Skeppargatan 3C har man också promenadavstånd till såväl Högskolan, Gävle sjukhus, Boulognerskogen samt tåg- och busstation.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fleminggatan 20 A, Hemsta, Gävle kommun
Fleminggatan 20 A, Hemsta, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 20 A, Hemsta, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 20 A

Lägenhet
Hemsta, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
850 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 700 kr/mån
21 795 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma, välplanerade och ljusa 1:a belägen högst upp i huset med balkong i soligt sydvästläge (eftermiddags- och kvällssol). Lägenheten är i genomgående gott skick med renoverat kök, vackra trägolv och ett fantastiskt ljusinsläpp. bostaden bjuder dessutom på ett stort och välutrustat kök, ett allrum med utgång till balkongen, en inbjudande hall med inbyggda garderober och ett helkaklat duschrum. Här bor man i lugna omgivningar med närhet till parker och grönområden men också med närhet till såväl centrum, restauranger, butiker och nöjesliv som Högskolan och Hemlingby.

  • Premium
  • Balkong
Kopragränd 3, Gävle, Gävle kommun
Kopragränd 3, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Kopragränd 3, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Kopragränd 3

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
6 889 kr/mån
27 099 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska hörntreatrea belägen högt upp på våning 3 i modern fastighet med hiss. Lägenheten är byggd under 2018 och präglas av en hög standard som tillsammans med den genomgående takhöjden om 3 meter skapar en härlig rymd och känsla. Det påkostade Marbodalköket är utrustat med moderna köksluckor, stenbänkskivor och rostfria vitvaror. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket bidrar till ett socialt intryck med plats för valfri önskad möblering. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen som vetter mot föreningens trivsamma innergård. Bostaden bjuder dessutom på två bra sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymmen i flertalet garderober. Toppfräscht badrum med stilren kommod, duschväggar, handduksvärmare, tvättmaskin och torkmaskin med ovanliggande arbetsbänk. Garageplats (med elbilsladdare) i källarplan ingår i månadsavgiften! Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom Fullriggaren med tillhörande skybar, Fiskemagasinet samt Aktern och Fören. I området finns även lekplatser, Skatepark samt förskola.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brändströmsgatan 1 A, Centralt, Gävle kommun
Brändströmsgatan 1 A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 1 A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 1 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
780 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 121 kr/mån
34 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna yteffektiva och fina etta om 22,5 kvm som erbjuder ett bekvämt, stilrent och billigt boende med låg månadsavgift där även hushållselen ingår. Optimalt planerad etta där man nyttjar samtliga kvadratmeter på bästa sätt och har praktiska förvaringslösningar. Lägenheten är totalrenoverad från -16 med ett ljust vardagsrum, stilrent kök med rostfria vitvaror inkl diskmaskin samt ett helkaklat badrum med golvvärme. Enhetligt parkettgolv och vita väggar i hela lägenheten. Lägenheten lämpar sig perfekt för dig som studerar, ska skaffa ett första boende eller söker en övernattningslägenhet. Fina promenad-och löpspår finns längsmed Boulognerskogen och vid Boulognerbadet erbjuds badmöjligheter, volleybollplaner, soldäck, utegym, grillplats m.m. Ett stenkast från porten går flertalet busslinjer (bl.a. buss 1 som tar er till Valbo/Ikea i ena riktningen och till Centrum i andra riktningen) och endast 300 meter från lägenheten ligger den välsorterade matbutiken Coop Eken. Sammanfattningsvis ett optimalt boende för den som vill bo kvadratsmart med närhet till allt som Gävle erbjuder!

  • Premium

Visar alla 12