Mäklare Andreas Langetun

Andreas Langetun

Om mig

Att köpa eller sälja en bostad kan vara en komplex process, men med mitt engagemang kommer jag att vara din pålitliga partner genom hela resan. Jag förstår att varje kund är unik och har olika behov och önskemål. Att skapa en skräddarsydd strategi som passar just dig och dina unika behov är för mig en självklarhet. Jag har valt Svensk Fastighetsförmedling för att vi har de bästa verktygen för att kunna genomföra den bästa bostadsaffären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Lindeströms väg 121, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Per Lindeströms väg 121

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 175 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 772 kr/mån
57 727 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a på 55 kvadratmeter! Stig in i vardagsrummet och förbered dig för en omedelbar känsla av hemtrevnad. Här har du gott om utrymme samtidigt som vardagsrummet fylls upp med naturligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet. Sovrummet är stort och har även en stor inbyggd garderob. Vilket gör att dina kläder, skor och accessoarer hålls organiserade och fritt från röra. Det charmiga köket har gott om yta för stora middagar med vänner och familj. Köket och matplatsen har även två stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Det går även att göra om lägenheten till en 3:a (se alternativ planlösning). Se det som en möjlighet att göra en smart investering i ditt framtida boende samtidigt som du skapar din drömbostad. Hammarbyhöjden är ett barnvänligt område med flera mysiga caféer och med tunnelbanan eller en bekväm cykeltur tar du dig snabbt in till innerstan. Har du bil finns det tillgång till boendeparkering i området för 500 kr/mån. Lägenheten ligger väldigt nära Nackareservatet, en av Stockholms mest unika naturområden. Detta reservat erbjuder enastående friluftsområden där du kan njuta av naturens lugn och skönhet. Att bo i Hammarbyhöjden är den perfekta kombinationen två världar. Naturens rofyllda charm och samtidigt närheten till stadens puls. Så oavsett om du föredrar en stillsam promenad i Nackareservatet eller en kväll i stadens centrum, så har du allt du behöver precis runt hörnet. Sammanfattningsvis är denna lägenhet på 55 kvadratmeter ett fantastiskt exempel på hur du kan få ut det mesta av ditt boende. Den smarta planlösningen, de stora fönsterna i olika väderstreck och den rymliga inbyggda klädkammaren gör denna lägenheten till ett utmärkt val för ditt nästa boende. Läget på Per Lindeströms väg 121 är riktigt bra men närhet till allt du kan önska samtidigt som bor i den välskötta bostadsrättsföreningen Sjöfararen 4.

  • Plus
Lidköpingsvägen 53, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30

Lidköpingsvägen 53

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 975 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/3
4 354 kr/mån
61 979 kr/m²

Välkommen till denna exceptionella 2:a om 48 kvm med balkong i sydvästläge. Stig in i vardagsrummet och förbered dig för en omedelbar känsla av hemtrevnad. Här har du gott om utrymme samtidigt som vardagsrummet fylls upp med naturligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet från balkongdörren. Den härliga balkongen som du når ifrån vardagsrummet är rymlig och ligger i sydvästläge. Charmigt kök med gott om plats för stora middagar med vänner och familj. Köket har även två stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Sovrummet är stort och har även en stor inbyggd garderob. Vilket göra att dina kläder, skor och accessoarer hålls organiserat och fritt från röra. Badrummet som är helkaklat är helt nyrenoverat med golvvärme samt draget för att ha tvättmaskin. Badrummet har även ett fönster vilket ger ett härligt ljus till rummet. Det går även att göra om lägenheten till en 3:a (se alternativ planlösning), Se det som en möjlighet att göra en smart investering i ditt framtida boende samtidigt som du skapar din drömbostad. Hammarbyhöjden är ett barnvänligt område med flera mysiga caféer och med tunnelbanan eller en bekväm cykeltur tar du dig snabbt in till innerstan. Lägenheten ligger väldigt nära Nackareservatet, en av Stockholms mest unika naturområden. Detta reservat erbjuder enastående friluftsområden där du kan njuta av naturens lugn och skönhet. Det är en oas av grönska och frisk luft som bara väntar på att utforskas. Det är den perfekta kombinationen av det bästa av två världar. Naturens rofyllda charm och samtidigt närheten till stadens puls. Så oavsett om du föredrar en stillsam promenad i Nackareservatet eller en kväll i stadens centrum, så har du allt du behöver precis runt hörnet. Till lägenheten ingår även två förråd. Ett större på ca 8 kvm och ett mindre matförråd. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
Farsta Strandplan 2, Farsta, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Farsta Strandplan 2

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
3 175 000 kr
83 m²
4 rum
vån 2/5
5 942 kr/mån
38 253 kr/m²

Välkommen till denna enastående 4:a på 83 kvadratmeter med inglasad balkong som vätter ut mot föreningens innegård. Stig in i vardagsrummet och förbered dig för en omedelbar känsla av hemtrevnad. Här har du gott om utrymme samtidigt som vardagsrummet fylls upp med naturligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet. Med tre generösa sovrum där du får plats med sängar och övrig möblering. Det större sovrummet når du ifrån vardagsrummet och är i direktanslutning till lägenhetens inglasade balkong. Köket är hjärtat i hemmet, här erbjuds ett härligt ljusinsläpp från det fönstret och väldigt generösa ytor. Köket är av modern och elegant design samt har en trevlig köksö. Lägenheten har ett eftertraktat läge med fönster som sträcker sig i två olika väderstreck som gör att ljusinsläppet blir enastående och skapar en harmonisk atmosfär till hela lägenheten. I det stora badrummet hittar du ett stort badkar samt tvättmaskin och torktumlare . Det är både tidsbesparande och bekvämt. Badrummet har även en ny kommod och fönster för extra ljus. Här bor du i ett lugnt och attraktivt läge med närhet till pendeltåg, t-bana, bussförbindelser, mataffärer, lekplatser och restauranger. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet det perfekta hemmet för den som värdesätter stil och komfort men samtidigt vill bo i en stabil och trygg förening. Det ingår även ett förråd på 12 kvm till lägenheten. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Borensvägen 28, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Borensvägen 28

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
4 421 kr/mån
48 190 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a på 58 kvm med känslan från Grekland! Stig in i vardagsrummet och förbered dig för en omedelbar känsla av hemtrevnad. Här har du gott om utrymme samtidigt som vardagsrummet fylls upp med naturligt ljus tack vare det stora fönsterpartiet från balkongdörren. Den härliga balkongen som du når ifrån vardagsrummet är rymlig och ligger i sydvästläge. Sovrummet är stort och har även en stor inbyggd klädkammare. Vilket göra att dina kläder, skor och accessoarer hålls organiserade och fritt från röra. Charmigt kök med matplats med gott om yta för stora middagar med vänner och familj. Köket och matplatsen har även två stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Med lite fantasi och kreativitet kan du förvandla denna lägenhet till något alldeles speciellt, skräddarsytt efter dina egna behov och önskemål. Det går även att göra om lägenheten till en 3:a (se alternativ planlösning). Se det som en möjlighet att göra en smart investering i ditt framtida boende samtidigt som du skapar din drömbostad. Årsta är rikt på grönområden, parker och skogspartier där du kan njuta av avkopplande promenader, löpturer och picknickar. Årstaviken och Årstaskogen är två natursköna platser som ger dig möjlighet att komma bort från stadens stress och koppla av i vacker omgivning. Årsta är ett av Stockholms mest barnvänliga områden. Här hittar du utmärkta skolor, lekplatser och aktiviteter för barn i alla åldrar. Med en trygg och trivsam atmosfär är Årsta en idealisk plats att se dina barn växa upp och utvecklas i. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4