Mäklare Emma Östman

Emma Östman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Infartsstigen 8, Torsjödal, Södertälje kommun

Infartsstigen 8

Fritidshus
Torsjödal, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
450 000 kr
30 m²
2 rum

Välkommen till Torsjödals koloniområde och denna lilla stuga med vardagsrum, kök med vedspis och kyl, sovrum med våningssäng och ett litet tvättrum. Från entrén kan man kliva rakt ut på den lummiga tomten med fint hörnläge i området. Här råder ett härligt lugn - perfekt för er som vill komma bort och ladda batterierna då tid för detta erbjuds. På den lättskötta tomten finns ett fristående uterum med infravärme, ett friggebod och den tillhörande odlingslotten ligger bara ett stenkast bort. *Huset säljes med inventarier såsom husgeråd, trädgårdsmöbler samt samtliga trädgårdsredskap. Välkomna att boka in en visning! Toaletter i gemensam byggnad finns endast några minuters promenad bort. Torsjödals koloniområde ligger med bekväm närhet till busshållplats gränsande mot större skogar med gott om svamp och bär. Trevlig cykelutflykt på ca 30 min till bad i närliggande Malmsjön. Buss 780 till Nykvarn, hållplats Hanstavreten alt. Torsjödal. Hållplatserna finns bredvid infarterna till området. Restid ca. 12 minuter från pendelstationen. Från centrum, kör till gamla Strängnäsvägen. Följ vägen ca 800 meter. Infart höger sida.

  • Plus
  • Uteplats
Sågverksvägen 3, Igelsta strand, Södertälje kommun

Sågverksvägen 3

Lägenhet
Igelsta strand, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
5 141 kr/mån
41 597 kr/m²

Nyproducerad 3:a med fina tillval! Välplanerad lägenhet om 72 kvm, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en härlig uteplats. Två sovrum varav det ena har garderober. Praktiskt klädkammare med hyllor. Stort badrum med tvättavdelning. Här bor du bara 300 meter från Östertälje station med endast 35 min tågresa till Stockholms C samt närhet till nyanlagd parkmiljö längs vattnet, lugna solbryggor och lekplatser. Här är det dessutom promenadavstånd till skolor och förskolor. Varmt välkommen att kontakta Nancy Chamaly för mer information!

  • Hiss
Bergviksgatan 6G, Bergvik, Södertälje kommun
Bergviksgatan 6G, Bergvik, Södertälje kommun, bild 2
Bergviksgatan 6G, Bergvik, Södertälje kommun, bild 3

Bergviksgatan 6G

Lägenhet
Bergvik, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
2 100 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2
3 582 kr/mån
38 182 kr/m²

Välplanerad lägenhet med extra fina detaljer! Boytan är optimalt utnyttjad för att skapa öppenhet och ge plats för kreativa lösningar. - Högt till tak och stora fönster. - Svängd vägg i vardagsrummet. - Stor uteplats om cirka 30 kvm. - Sovrum med platsbyggd sovloft. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som man ordnar i köket. Under sommartid kan man flytta ut till den stora uteplatsen om cirka 30 kvm. Det ljusa sovrummet har platsbyggd loftsäng vilket frigör golvyta som kan användas för skrivbord, förvaring eller till och med en barnkammare. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och inbyggd mikro. I det helkaklade badrummet med fönster och dusch finns det en arbetsbänk ovan tvättmaskin/torktumlare. Brf Monopolet är en välskött förening som erbjuder garage i huset med ingång från trapphuset. Laddplatser finns för elbilar. Parkering finns även utomhus. Från trapphuset når man lägenhetsförrådet. Det gedigna huset är en K-märkt industribyggnad i en historisk park- och fabriksmiljö. Läget är det bästa tänkbara, nära vatten och natur. Strandpromenaden till Ragnhildsborg kantas av badplatser, små bryggor, möjlighet till fiske och skogspromenader eller bara sätta sig längs vattnet med en picknickkorg en varm sommarkväll. En minigolfbana ligger en stenkast ifrån. Under våren kör Friskis & Svettis och Korpen utegympa på gräsplanen vid bangolfen. Längs med skogspromenaden finns en hundrastgård och i början av gatan ligger en stor lekplats. Ett stenkast från huset kan du ta dig Liljeholmen med bussen som tar ca 35 min. Följer man stranden åt andra hållet kommer man till centrum på gångavstånd. Praktiskt både om man vill gå på stan, ta tåget in till Stockholm eller en kvällspromenad hem efter ett restaurangbesök. Södertälje är en kultur- och industristad som har långa historiska anor med sin plats mellan Mälaren och Östersjön. Skolor och utbildning finns på alla nivåer. Är du intresserad av att veta mer eller få en privatvisning? Kontakta ansvarig mäklare Emma Östman!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Biborgsgatan 4, Centrala Södertälje, Södertälje kommun

Biborgsgatan 4

Lägenhet
Centrala Södertälje, Södertälje kommun
Svensk Fastighetsförmedling Södertälje
900 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2
3 589 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till denna fina och inbjudande etta på centralt belägna Biborgsgatan! Bostaden är i fint skick och erbjuder bl. a fint kök, balkong, vardagsrum med sovalkov och stambytt duschrum. Här bor man med närhet till stadskärnan och allt den har att erbjuda samt fina promenadstråk längs med kanalen. Nära till direkt bussen mot Liljeholmen och bussar mot Östertälje och pendeltåg! Är du intresserad av att veta mer eller få en privatvisning, hör av dig till ansvarig mäklare Emma Östman!

Visar alla 4