Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nordgårdsgatan 7, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Nordgårdsgatan 7, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Nordgårdsgatan 7, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Nordgårdsgatan 7

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
2 225 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/6
2 576 kr/mån
66 418 kr/m²

Nyproducerad etta med härlig balkong! Nu ges möjligheten att förvärva en toppmodern nyproducerad bostad i Skanskas fina projekt Krokslätts Terrasser. Bostaden är utrustad med alla moderna bekvämligheter. På våning två bor ni med ett högt läge och en mycket trivsam planlösning med social yta mellan kök och vardagsrum. Huset byggs efter Svanens miljökrav för att bli "Svanenmärkt". Här bor ni endast tre hållplatser från Korsvägen nära stadens shopping- och nöjesstråk men även med gångavstånd till vackra grönområden. Bekvämt boende i en expansiv stadsdel med all tänkbar service nära tillhands - mataffärer, vårdcentral, gym, restauranger och kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Henric Gillner för mer info om bostaden!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 6C, Johanneberg, Göteborgs kommun
Ebbe Lieberathsgatan 6C, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Ebbe Lieberathsgatan 6C, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Ebbe Lieberathsgatan 6C

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
3 395 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 6/6
3 112 kr/mån
71 474 kr/m²

Upplev drömlivet högst upp i detta moderna bostadshus med en exceptionell tvåa som erbjuder 47 kvadratmeter välplanerad yta och en imponerande 36 kvadratmeter stor terrass i soligt och skyddat sydvästläge. Detta är verkligen en unik möjlighet att äga en helt nybyggd pärla med generösa ytor. Det rymliga och helkaklade badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen både bekväm och effektiv. Den moderna och stilfulla designen fortsätter in i det öppna köket som smidigt sammanfogas med den sociala planlösningen. Vinkelköket erbjuder gott om arbetsyta och god förvaring. Här finner du en väl tilltagen kyl/frys, spishäll, varmluftsugn, micro samt diskmaskin. Här har du gott om plats att umgås med vänner och familj. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig sovrumsmöbel. Massor av förvaring bakom längsgående skjutdörrsgarderob. Ytterligare förvaring i hallen, även denna bakom skjutdörrar. Men kronan på verket är den fantastiska terrassen. Med sina 36 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för utomhusmöbler, växter och avkoppling i det varma solskenet. Här kan du njuta av långa sommarkvällar, ta en kopp kaffe på morgonen eller ordna grillkvällar med vänner och familj. Denna bostad erbjuder absolut det bästa läget i området, och nu har du möjlighet att göra den till din alldeles egna oas. Missa inte chansen att leva livet i detta drömhem! Tillhörande bostaden finns ett förråd i källaren. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ebbe Lieberathsgatan 6 C, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun

Ebbe Lieberathsgatan 6 C

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
2 750 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 341 kr/mån
52 381 kr/m²

Välkommen in till en ovanligt ljus tvåa där du kan njuta av sköna dagar på en balkong i soligt och fritt västerläge. Bostaden nås via loftgången som vetter mot öster på vilken man har morgonsol. Den öppna, sociala planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Sovrummet har ett lugnt läge och i det här hemmet har du gott om förvaring i ett förråd/klk samt skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Grafiska vägen 4C, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun

Grafiska vägen 4C

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
2 050 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 10/12
2 986 kr/mån
59 420 kr/m²

Gillar ni ett högt läge med härlig utsikt och kvällssol på balkongen? Då finns nu denna fina lägenhet för er som bara vill flytta rakt in, snabbt tillträde går att lösa. Lägenheten har allt du kan önska dig och kvällssolen på balkongen måste bara avnjutas på plats. Den tilltalande planlösningen ger plats för både sällskapsdel, matplats och en sovalkov. Lägenheten har smarta funktioner som gör att du kan styra vissa av dina eluttag och dörrlås med mobilen samt få notiser om brandvarnaren eller läckagevakten skulle gå igång. På våning nio finns föreningens stora gemensamma takterrass där man kan njuta av solen och den fina utsikten. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller om ni önskar en förhandsvisning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Scoutgatan 8, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun

Scoutgatan 8

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
5 095 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/7
4 949 kr/mån
59 941 kr/m²

Välkommen till din nya lägenhet! Denna fantastiska nyproducerade fyrarumslägenhet är perfekt för dig som söker det ultimata boendet. Här kan du njuta av en modern och stilren design som kombinerar elegans med funktionalitet. De fyra rummen ger dig gott om utrymme att skapa ett personligt hem. Lägenheten har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en rymlig känsla. De öppna ytorna i kök och vardagsrum är perfekta för de sociala sammanhangen och bjuder in till en härlig livsstil. Härlig balkong i anslutning till vardagsrummet gör det hela ännu bättre. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av dubbla badrum vilket gör att du förmodligen aldrig behöver vänta på att använda badrummet. Ytterst bra förvaring i skjutdörrsgarderob och flera garderober. Beläget i en attraktiv växande stadsdel, har du också tillgång till ett bra utbud av butiker, restauranger och gym. Med närhet till kollektivtrafik kan du enkelt ta dig runt i staden och upptäcka allt den har att erbjuda. Välkommen hem till din drömlägenhet – boka en visning idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5