Mäklare Henric Gillner

Henric Gillner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra liden 4, Kungshöjd, Göteborgs kommun
 • Ons 27 sep kl 17:00
Norra liden 4, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Norra liden 4, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Norra liden 4

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
6 975 000 kr
123 m²
4 rum
vån 3/7
7 769 kr/mån
56 707 kr/m²

Högt upp i huset på Norra liden 4 finner ni denna underbara lägenhet om hela 123 kvm! Här bor du med två härliga balkonger varav den största om ca 16 kvm med en oslagbar och vidsträckt utsikt över hamninloppet. Från de sociala delarna av lägenheten görs sig den härliga utsikten påmind var ni än befinner er. När skymningen faller på uppstår det en annan vy som är få förunnat att uppleva. Här bor ni i toppläge med ett expansivt område alldeles nedanför porten där kajpromenad, parker, hamnbad, caféer och restauranger ut mot vattnet utvecklas. Från Stenpiren har ni utmärkt kommunikation till alla delar av staden, bland annat tar ni er smidigt över till Lindholmen med färja på några minuter. En kort promenad bort ligger även de populära gågatorna med stans bästa shopping och knytpunkten Domkyrkan. Här bor ni i en välfungerande förening med god ekonomi. Välkommen till ett fantastiskt hem som måste upplevas på plats! För mer information om bostaden, kontakta Henric som är ansvarig mäklare.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Första Långgatan 6C, Linné, Göteborgs kommun
 • Tis 26 sep kl 17:00
Första Långgatan 6C, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Första Långgatan 6C, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Första Långgatan 6C

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
3 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
3 585 kr/mån
61 210 kr/m²

Med ett absolut toppläge i Linné, precis i början av Första Långgatan, erbjuds en riktigt bra sekelskiftestvåa till försäljning. Ett tyst och ostört gårdsläge och med en härlig balkong med kvällssol. Fina originaldetaljer såsom profilerade fotlister, kakelugn (ej i bruk) stuckaturer och dekorativa listverk.

 • Premium
 • Balkong
Cederbourgsgatan 9, Göteborg, Göteborgs kommun
 • Ons 27 sep kl 18:00
Cederbourgsgatan 9, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 2
Cederbourgsgatan 9, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 3

Cederbourgsgatan 9

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
2 795 000 kr
37 m²
2 rum
vån 2/7
2 405 kr/mån
75 541 kr/m²

Välkommen till Cederbourgsgatan 9 och denna kvadratsmarta och fina tvåa med balkong belägen på våning två av sju. Här finns allt man kan önska med en fantastisk yteffektivitet och bra förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att lägenheten upplevs som mycket rymlig och social. Detta är ett perfekt centralt läge i ett fantastiskt kvarter som erbjuder allt man kan önska sig i form av caféer, restauranger och grymma kommunikationer vid Korsvägen. Härliga grönområden som Näckrosdammen och Carlanderska parken har ni endast ett par minuter till fots från lägenheten och forsätter ni ett par minuter till så är ni på Avenyn. Brf Söderbourgen är en stabil och välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter! Välkomna att kontakta mig för förhandsvisning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nordgårdsgatan 7, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Nordgårdsgatan 7, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Nordgårdsgatan 7, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Nordgårdsgatan 7

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
2 225 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/6
2 576 kr/mån
66 418 kr/m²

Nyproducerad etta med härlig balkong! Nu ges möjligheten att förvärva en toppmodern nyproducerad bostad i Skanskas fina projekt Krokslätts Terrasser. Bostaden är utrustad med alla moderna bekvämligheter. På våning två bor ni med ett högt läge och en mycket trivsam planlösning med social yta mellan kök och vardagsrum. Huset byggs efter Svanens miljökrav för att bli "Svanenmärkt". Här bor ni endast tre hållplatser från Korsvägen nära stadens shopping- och nöjesstråk men även med gångavstånd till vackra grönområden. Bekvämt boende i en expansiv stadsdel med all tänkbar service nära tillhands - mataffärer, vårdcentral, gym, restauranger och kommunikationer. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Henric Gillner för mer info om bostaden!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mölndalsvägen 87 B, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Mölndalsvägen 87 B, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Mölndalsvägen 87 B, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Mölndalsvägen 87 B

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
2 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/10
2 396 kr/mån
59 857 kr/m²

På våning två av tio (en trappa upp) hittar du denna moderna och stilfulla studiolägenhet med hög standard och en behaglig industriell atmosfär. Lägenheten är verkligen en kvadratsmart 1:a med en yta på 35 kvadratmeter med en öppen planlösning som skapar en rymlig känsla. Här finns också bra förvaringsmöjligheter för att hålla ordning och organisera dina ägodelar. Lägenheten är målad i en bruten vit kulör och mörka trägolv som tillsammans skapar en varm och naturlig atmosfär. Den moderna och industriella stilen förstärks av svarta detaljer och rumsavdelare i galvaniserad sträckmetall, vilket ger en intressant kontrast och en unik touch till utrymmet. Ett vackert fönsterparti ger gott om naturligt ljus och har en djup fönsternisch, vilket skapar möjligheter att skapa en mysig hörna där du kan koppla av och njuta. Ett väl tilltaget badrum med kakel och klinker i två olika grå kulörer.

 • Premium
 • Hiss
Mölndalsvägen 89B, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun

Mölndalsvägen 89B

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
3 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/10
4 309 kr/mån
50 641 kr/m²

Endast ett stenkast från service och grymma kommunikationer ligger denna trevligt belägna och fina trea om ca 78 kvm. Lägenheten som stod klar 2018 är i ett absolut toppskick och har ett mycket fint läge i huset med en stor härlig uteplats i västerläge. På den möblerbara uteplatsen som är inglasad med skjutbara partier kan ni verkligen njuta av solen och det lugna läget. Lägenheten har en mycket tilltalande planlösning med trevligt vardagsrum, fint och välutrustat kök, två bra sovrum, och ett rymligt badrum med dusch och tvättavdelning.

 • Uteplats
 • Hiss
Scoutgatan 8, Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun

Scoutgatan 8

Lägenhet
Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
5 095 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/7
4 949 kr/mån
59 941 kr/m²

Välkommen till din nya lägenhet! Denna fantastiska nyproducerade fyrarumslägenhet är perfekt för dig som söker det ultimata boendet. Här kan du njuta av en modern och stilren design som kombinerar elegans med funktionalitet. De fyra rummen ger dig gott om utrymme att skapa ett personligt hem. Lägenheten har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en rymlig känsla. De öppna ytorna i kök och vardagsrum är perfekta för de sociala sammanhangen och bjuder in till en härlig livsstil. Härlig balkong i anslutning till vardagsrummet gör det hela ännu bättre. I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av dubbla badrum vilket gör att du förmodligen aldrig behöver vänta på att använda badrummet. Ytterst bra förvaring i skjutdörrsgarderob och flera garderober. Beläget i en attraktiv växande stadsdel, har du också tillgång till ett bra utbud av butiker, restauranger och gym. Med närhet till kollektivtrafik kan du enkelt ta dig runt i staden och upptäcka allt den har att erbjuda. Välkommen hem till din drömlägenhet – boka en visning idag!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7