Mäklare Elin Jansson

Elin Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintervädersgatan 21, Göteborg, Göteborgs kommun

Vintervädersgatan 21

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
995 000 kr
52,9 m²
2 rum
vån 3
3 275 kr/mån
18 809 kr/m²

Ta hissen upp till tredje våningen och kliv in i detta ljusa och välplanerade hem. Bostaden präglas av härliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier med högt och insynsskyddat läge. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Till höger om hallen ligger bostadens rymliga vardagsrum med en vacker fiskbensparkett och ljusa väggar. Här finns gott om plats att möblera med både soffgrupp och matbord, perfekt för trevliga middagar. Köket är inrett med ljus inredning och kakel ovan bänkskivorna. Här finns gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här finns plats för ett matbord. Sovrummet har ett insynsskyddat och lugnt läge med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring i form av två garderober. Hemmets badrum är helkaklat och rymligt. Föreningen har en stor och grönskande innergård med gemensam grillplats, en underbar tillgång under varma sommardagar! HSB Brf Soluret är en välskött och stabil förening som återfinns på Vintervädersgatan. Föreningen erbjuder sina medlemmar bekvämligheter såsom tvättstugor, cykelförråd, parkeringsplatser samt lägenhetsförråd – dessutom har föreningens medlemmar möjlighet att hyra två gästlägenheter via en samfällighetsförening om man får långväga besök. Här bor man med närhet till både härliga natur- och strövområden samt till mycket goda kommunikationer. Närmsta spårvagn- och busshållplats nås endast ett par minuter ifrån bostaden - ca 200 meter promenad och resan in till city tar ca 20 minuter.

 • Hiss
Madängsgatan 4A, Centrala Hisingen - Kvillestaden, Göteborgs kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00
Madängsgatan 4A, Centrala Hisingen - Kvillestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Madängsgatan 4A, Centrala Hisingen - Kvillestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Madängsgatan 4A

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 725 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/4
2 241 kr/mån
53 906 kr/m²

Välkommen till Madängsgatan 4A! Här erbjuds en charmig vindslägenhet högst upp i huset med möjlighet till uthyrning. Lägenheten är nyproducerad 2021 och har en öppen planlösning mellan kök och allrum. Stilrent och praktiskt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket innehar all maskinell utrustning man behöver för att lyckas med maten. Badrummet är stilrent helkaklat i tidlösa färgval och det är även förberett för tvättmaskin. Den höga takhöjden gör att den upplevs ljus och luftig. Bostaden karaktäriseras av genomgående hög standard samt fina materialval kombinerat med den äldre charmen. Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera. Välkommen att anmäla dig på visning!

 • Premium
Vallfrögatan 10, lgh 4-1003, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 10, lgh 4-1003

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
1 580 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/4
2 729 kr/mån
46 471 kr/m²

Trevlig etta med balkong. I bostaden möts du av en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du vinkelköket med gott om plats för matlagning. Det smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta. Från vardagsrummet når du sovalkoven som har tre garderober och ett linneskåp. Till sist har du den härliga balkongen med utsikt i två väderstreck.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Jöns Rundbäcks Plats 3B, Göteborg, Göteborgs kommun
 • Fre 31 maj kl 16:00
Jöns Rundbäcks Plats 3B, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 2
Jöns Rundbäcks Plats 3B, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 3

Jöns Rundbäcks Plats 3B

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 750 000 kr
39 m²
1 rum
vån 0
2 867 kr/mån
44 872 kr/m²

Välkommen till Jöns Rundbäcks Plats 3B! Här möts du av en unik och modern bostad som har allt du kan önska! Här har du en egen entré som ger en känsla av ett enskilt boende! Bostaden är försedd med rejäl takhöjd och ett sovloft som skiljer sig från många andra ettor. Luftiga ytor med ett socialt samspel mellan kök och vardagsrum där ljus flödar in från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet finns en trapp som tar dig upp till det praktiska sovloftet med generöst utrymme för dubbelsäng, sovloftet är justerbart och går att göra mindre och större. Köket är välutrustat med vitvaror i form av en fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis och tvättmaskin. Från köket når du ett helkaklat och rymligt badrum. Bli en del av en trivsam förening med garageplatser i samma hus. Perfekt läge intill Backaplan med shopping, butiker och snabba kommunikationer som enkelt tar dig till city. Här bor du i ett växande område med flertalet trendiga restauranger, caféer, mataffärer och gym samt närheten till naturen i Hisingsparken och Keillers Park. Välkommen att anmäla dig på visning!

 • Premium
Vallfrögatan 10, lgh 4-1305, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 10, lgh 4-1305

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
1 500 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
2 733 kr/mån
44 118 kr/m²

Välkommen in till en mysig och välplanerad etta. Här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i två garderober. Till vänster når du sovalkoven som är lätt att skärma av. Intill sovalkoven finns den franska balkongen med utsikt mot gården. Vidare in i hemmet har du den stora sociala ytan där vardagsrum och kök smälter samman. Längst in hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Trettioett, Tolered, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
 • 3 lediga bostäder

Trettioett, Tolered

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
fr. 1 500 000 kr
34 m²
1 rum
2 729 kr/mån

Välkommen till Tolered och Brf Trettioett! Nu kan du gå på visning i alla bostäder som fortfarande finns till salu. Hör av dig och boka en visning! Kvarteret byggs mitt i hjärtat av Hisingen, Tolered. En plats för dig som längtar efter att leva storstadsliv men samtidigt gillar småstadens charm och naturens frihet. Med stombussen tar du dig in till centrala staden på under 15 minuter. På andra sidan Björlandavägen ligger Bjurslätts Torg med närservice.

 • Nybyggnadsprojekt
Vallfrögatan 4, lgh 1-1001, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 4, lgh 1-1001

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
1 545 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/3
3 237 kr/mån
45 441 kr/m²

Skanska Räntegaranti - En tryggare affär Visst är det självklart att du ska känna dig trygg när du gör ett av ditt livs största och viktigaste affärer. Därför får Brf Trettioett en räntegaranti av Skanska. Räntegarantin innebär att Skanska kompenserar för den höjda kostnaden för bostadsrättsföreningens lån under de första åren. På så vis slipper du och dina grannar riskera kraftigt höjda månadsavgifter i ert nya hem. Lycka till med ditt bostadsköp! Välkommen in till en mysig etta med en avskild sovalkov och bra förvaring i flera garderober. Hemmets sociala yta får ett trevligt ljusinsläpp tack vare både fönster och fransk balkong i västerläge.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Vallfrögatan 8, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 8

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 545 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0
2 737 kr/mån
45 441 kr/m²

Kom in till denna mysiga etta, här möts du av en hall med plats för avhängning samt hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den avskilda sovalkoven med en garderob. Precis utanför sovalkoven finns två garderober och ett linneskåp för ytterligare förvaring. Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en social yta som avslutas med en härlig uteplats mot gården. Fin ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Varmt välkommen att boka in er på visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 8