Mäklare Elin Jansson

Elin Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bygdeborgsvägen 21, Göteborg, Göteborgs kommun

Bygdeborgsvägen 21

Villa
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
5 000 000 kr
176 + 64 m²
8 rum
1 208 m² tomt

Varmt välkomna till Bygdeborgsvägen 21 - Ett hus med toppenläge i populära Kärrdalen! Huset är i äldre skick och ger en sällsynt fin chans till att skapa ett boende precis så som man vill ha det. Uppe på höjden där Bygdeborgsvägen slutar finner ni detta charmiga hus. Redan vid entrén slås ni av läget och utsikten över området och lugnet som omger Bygdeborgsvägen och Kärrdalen som område. Det som fångar ens uppmärksamhet med just detta huset är dess fina sällskapsytor med härliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Väl inne i huset på entréplan möts ni av en hall med avhängningsyta samt en klädkammare. Bostadens badrum ligger till vänster och är utrustat med handfat, wc och spegel. Duschen ligger separat i ett rum bredvid som är helkaklat och är i äldre skick. På entréplan finns två sovrum. I anslutning till tvättstugan finns en praktisk verkstad med en dörr ut till trädgården, en kreativ plats för projekt och passioner. En trapp upp möts ni av en hall som leder in till bostadens tredje sovrum, här finns två inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Intill sovrummet finns en mindre toalett som är utrustad med wc och handfat. Rakt fram från hallen nås bostadens vardagsrum som är av tilltagen storlek och har en braskamin att njuta av under höst och vinterhalvåret. Från vardagsrummet nås bostadens fjärde sovrum som även det är av tilltagen storlek. Härifrån nås även allrummet med loft som är husets hjärta. Här finns det gott om sällskapsyta och härliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I anslutning till allrummet finner ni köket som är utrustat med spis, fläkt, kyl, diskho. förvaring finns i form av överskåp. I köket finns plats för matbord. Från hallen nås även ett rum som idag används som kontor, det har stora fönsterpartier. Härifrån nås även balkongen, låt dig förtrollas av en oslagbar utsikt. Solljuset flödar in i huset från olika väderstreck. Det här huset erbjuder ett spännande boende där det finns många möjligheter. Vid entrén finns även en bastu samt dusch, oavsett årstid kan du njuta av avslappnande stunder med spa-känsla. På bara några minuter nås bussen för snabba transporter in till centrala delarna av Göteborg. Den populära Kärrdalsskolan ligger i området och på bekvämt avstånd finns även Toleredsskolan och Lerlyckeskolan. Med bara någon sekunds promenad nås den härliga Hisingsparken med bland annat två stora lekplatser och flera motionsslingor. Även en mindre damm (Svinemossen) är närbelägen, här kan man åka skridskor under vinterhalvåret. Vill man få en ännu lantligare känsla kan man besöka 4H-gården i Kättilsröd som ligger i anslutning till parken. Välkommen på visning!

Arves Marias väg 16, Göteborg, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Arves Marias väg 16, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 2
Arves Marias väg 16, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 3

Arves Marias väg 16

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/5
5 254 kr/mån
38 397 kr/m²

Söker du det perfekta hemmet som kombinerar modern komfort med en känsla av hemtrevnad? Då har du hittat rätt! Nu ges möjligheten att förvärva en av Tuves finaste trerummare på 78 kvadratmeter högst upp i huset. Lägenheten är modernt inredd med genomgående ljus färgsättning och en fin ekstavsparkett i samtliga utrymmen. Gott om utrymme i hallen som har bra förvaringsmöjligheter. Här möts du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, varifrån du når den härliga och rymliga balkongen med en fantastisk utsikt. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring samt badrum utrustat med dusch och egna tvättmöjligheter. Oavsett om du behöver ett extra sovrum, ett hemmakontor eller en ateljé, så finns det utrymme för det här. Om du väljer att köpa en bostad i Kvarteret Tuvebo får du inte bara en lägenhet. Föreningen har lyssnat på önskemål från egna och andras kunder och utformat ett kvarter med det lilla extra. Till exempel finns ett gårdshus för gemensamma aktiviteter, fester och möten, en gästlägenhet och en gemensam tvättstuga. Hissen går ända från garaget och upp till den härliga takterrassen som du har gemensamt med dina grannar. Det här är chansen att ta klivet in i ett nytt kapitel i ditt liv och uppleva bekväm och lyxigt boende. Högt i huset, med en underbar utsikt och moderna bekvämligheter, är detta hemmet du har drömt om. Varmt välkommen att kontakta ansvarige fastighetsmäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Jöns Rundbäcks Plats 3B, Göteborg, Göteborgs kommun
Jöns Rundbäcks Plats 3B, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 2
Jöns Rundbäcks Plats 3B, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 3

Jöns Rundbäcks Plats 3B

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 700 000 kr
39 m²
1 rum
vån 0
2 867 kr/mån
43 590 kr/m²

Välkommen till Jöns Rundbäcks Plats 3B! Här möts du av en unik och modern bostad som har allt du kan önska! Här har du en egen entré som ger en känsla av ett enskilt boende! Bostaden är försedd med rejäl takhöjd och ett sovloft som skiljer sig från många andra ettor. Luftiga ytor med ett socialt samspel mellan kök och vardagsrum där ljus flödar in från de stora fönsterpartierna. Från vardagsrummet finns en trapp som tar dig upp till det praktiska sovloftet med generöst utrymme för dubbelsäng, sovloftet är justerbart och går att göra mindre och större. Köket är välutrustat med vitvaror i form av en fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis och tvättmaskin. Från köket når du ett helkaklat och rymligt badrum. Bli en del av en trivsam förening med garageplatser i samma hus. Perfekt läge intill Backaplan med shopping, butiker och snabba kommunikationer som enkelt tar dig till city. Här bor du i ett växande område med flertalet trendiga restauranger, caféer, mataffärer och gym samt närheten till naturen i Hisingsparken och Keillers Park. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
Trettioett, Tolered, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
  • 4 lediga bostäder

Trettioett, Tolered

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
fr. 1 545 000 kr
34 m²
1 rum
2 590 kr/mån

Välkommen till Tolered och Brf Trettioett! Nu kan du gå på visning i alla bostäder som fortfarande finns till salu. Hör av dig och boka en visning! Kvarteret byggs mitt i hjärtat av Hisingen, Tolered. En plats för dig som längtar efter att leva storstadsliv men samtidigt gillar småstadens charm och naturens frihet. Med stombussen tar du dig in till centrala staden på under 15 minuter. På andra sidan Björlandavägen ligger Bjurslätts Torg med närservice.

  • Nybyggnadsprojekt
Madängsgatan 4A, Centrala Hisingen - Kvillestaden, Göteborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 17:45
Madängsgatan 4A, Centrala Hisingen - Kvillestaden, Göteborgs kommun, bild 2
Madängsgatan 4A, Centrala Hisingen - Kvillestaden, Göteborgs kommun, bild 3

Madängsgatan 4A

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillestaden, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 725 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/4
2 241 kr/mån
53 906 kr/m²

Välkommen till Madängsgatan 4A! Här erbjuds en charmig vindslägenhet högst upp i huset med möjlighet till uthyrning. Lägenheten är nyproducerad 2021 och har en öppen planlösning mellan kök och allrum. Stilrent och praktiskt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket innehar all maskinell utrustning man behöver för att lyckas med maten. Badrummet är stilrent helkaklat i tidlösa färgval och det är även förberett för tvättmaskin. Den höga takhöjden gör att den upplevs ljus och luftig. Bostaden karaktäriseras av genomgående hög standard samt fina materialval kombinerat med den äldre charmen. Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, eller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
Vallfrögatan 4, lgh 1-1001, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 4, lgh 1-1001

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
1 545 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/3
3 237 kr/mån
45 441 kr/m²

Välkommen in till en mysig etta med en avskild sovalkov och bra förvaring i flera garderober. Hemmets sociala yta får ett trevligt ljusinsläpp tack vare både fönster och fransk balkong i västerläge. Kontakta mäklaren för visning. *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i projektet.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Hiss
Vallfrögatan 4, lgh 1-1002, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 4, lgh 1-1002

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
1 580 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/3
2 598 kr/mån
46 471 kr/m²

Kom in till denna mysiga etta, här möts du av en hall med plats för avhängning samt hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den avskilda sovalkoven med en garderob. Precis utanför sovalkoven finns två garderober och ett linneskåp för ytterligare förvaring. Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en social yta som avslutas med en härlig uteplats mot gården. Kontakta mäklaren för visning. *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i projektet.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Hiss
Vallfrögatan 6, lgh 2-1001, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 6, lgh 2-1001

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
1 545 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0/3
2 590 kr/mån
45 441 kr/m²

Kom in till denna mysiga etta, här möts du av en trevlig hall samt hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den avskilda sovalkoven med en garderob. Precis utanför sovalkoven finns två garderober och ett linneskåp för ytterligare förvaring. Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en social yta som avslutas med en fransk balkong i härligt västerläge. Kontakta mäklaren för visning. *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i projektet.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Hiss
Vallfrögatan 6, lgh 2-1301, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 6, lgh 2-1301

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Skanska Sverige AB
1 640 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/3
2 590 kr/mån
48 235 kr/m²

Kom in till denna mysiga etta, här möts du av en trevlig hall samt hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den avskilda sovalkoven med en garderob. Precis utanför sovalkoven finns två garderober och ett linneskåp för ytterligare förvaring. Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en social yta som avslutas med en balkong i härligt västerläge. Kontakta mäklaren för visning. *Bilderna i annonsen kan vara fotograferade i en annan lägenhet i projektet.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Vintervädersgatan 21, Göteborg, Göteborgs kommun

Vintervädersgatan 21

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
995 000 kr
52,9 m²
2 rum
vån 3
3 275 kr/mån
18 809 kr/m²

Ta hissen upp till tredje våningen och kliv in i detta ljusa och välplanerade hem. Bostaden präglas av härliga ljusinsläpp från stora fönsterpartier med högt och insynsskyddat läge. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Till höger om hallen ligger bostadens rymliga vardagsrum med en vacker fiskbensparkett och ljusa väggar. Här finns gott om plats att möblera med både soffgrupp och matbord, perfekt för trevliga middagar. Köket är inrett med ljus inredning och kakel ovan bänkskivorna. Här finns gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. Här finns plats för ett matbord. Sovrummet har ett insynsskyddat och lugnt läge med gott om plats för dubbelsäng samt förvaring i form av två garderober. Hemmets badrum är helkaklat och rymligt. Föreningen har en stor och grönskande innergård med gemensam grillplats, en underbar tillgång under varma sommardagar! HSB Brf Soluret är en välskött och stabil förening som återfinns på Vintervädersgatan. Föreningen erbjuder sina medlemmar bekvämligheter såsom tvättstugor, cykelförråd, parkeringsplatser samt lägenhetsförråd – dessutom har föreningens medlemmar möjlighet att hyra två gästlägenheter via en samfällighetsförening om man får långväga besök. Här bor man med närhet till både härliga natur- och strövområden samt till mycket goda kommunikationer. Närmsta spårvagn- och busshållplats nås endast ett par minuter ifrån bostaden - ca 200 meter promenad och resan in till city tar ca 20 minuter.

  • Hiss
Vallfrögatan 8, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 8

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 545 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0
2 737 kr/mån
45 441 kr/m²

Kom in till denna mysiga etta, här möts du av en hall med plats för avhängning samt hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den avskilda sovalkoven med en garderob. Precis utanför sovalkoven finns två garderober och ett linneskåp för ytterligare förvaring. Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en social yta som avslutas med en härlig uteplats mot gården. Fin ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 11