Mäklare Hanna Malnacs

Hanna Malnacs

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallfrögatan 10, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 500 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3
2 733 kr/mån
44 118 kr/m²

Studenterbjudande: Skanska bjuder på 36 avgiftsfria månader! Ditt nya studentäventyr börjar i hjärtat av Hisingen! Tänk dig att kunna njuta av friheten och spänningen i staden, och ändå bara vara en kort bussresa från universitetets dynamiska värld. För dig som är redo att påbörja dina studier i september, har vi ett erbjudande som du inte kan tacka nej till: 36 avgiftsfria månader i vid köp av denna lägenhet. Detta erbjudande är skapat bara för dig som har säkrat en plats på universitetet och som stolt kan visa upp ett giltigt Mecenatkort vid tillträde. Men vänta inte för länge – det är en tidsbegränsad möjlighet att starta studentlivet med en extra fördel som gäller från den 1:a juli till den 1:a september. Välkommen in till en mycket välplanerad etta. Här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i två garderober. Till vänster når du den mysiga sovalkoven som är lätt att skärma av. Intill sovalkoven finns den franska balkongen med utsikt mot gården. Vidare in i hemmet har du den stora sociala ytan där vardagsrum och kök smälter samman. Längst in hittar du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Bostaden är inredd med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och ljusmålade väggar som är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köket har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Vallfrögatan 8, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 8

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 600 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1
2 729 kr/mån
47 059 kr/m²

Studenterbjudande: Skanska bjuder på 36 avgiftsfria månader! Ditt nya studentäventyr börjar i hjärtat av Hisingen! Tänk dig att kunna njuta av friheten och spänningen i staden, och ändå bara vara en kort bussresa från universitetets dynamiska värld. För dig som är redo att påbörja dina studier i september, har vi ett erbjudande som du inte kan tacka nej till: 36 avgiftsfria månader i vid köp av denna lägenhet. Detta erbjudande är skapat bara för dig som har säkrat en plats på universitetet och som stolt kan visa upp ett giltigt Mecenatkort vid tillträde. Men vänta inte för länge – det är en tidsbegränsad möjlighet att starta studentlivet med en extra fördel som gäller från den 1:a juli till den 1:a september. Välkommen in till en mysig etta med en avskild sovalkov och bra förvaring i flera garderober. Hemmets sociala yta får ett trevligt ljusinsläpp tack vare både fönster och balkong i västerläge. Här möts du av en trevlig hall samt hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den avskilda sovalkoven med en garderob. Precis utanför sovalkoven finns två garderober och ett linneskåp för ytterligare förvaring. Kök och vardagsrum smälter samman och bildar en social yta som avslutas med en balkong i härligt västerläge. Bostaden präglas av ekparkett, släta gråa köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar som är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Vänligen observera att bilderna är exempel på liknande lägenhet med samma planlösning. dock skiljer sig köket och vitvarorna då det är vitt kök och vita vitvaror lägenheten som säljs. Varmt välkomna att komma på visning och uppleva bostaden på plats!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Mellangårdsvägen 6, Centrala Hisingen - Kärrdalen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mellangårdsvägen 6

Villa
Centrala Hisingen - Kärrdalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 995 000 kr
111 + 70 m²
7 rum
1 008 m² tomt

Väldisponerad villa i populära och familjevänliga Kärrdalen om 111 + 70 kvm med gott om utrymme! Här erbjuds b.la. flertalet sovrum, vackert kök och nyrenoverat badrum. Härlig trädgård med stor altan - perfekt för trevliga grillkvällar och umgänge med familj och vänner. Tomten är välskött och erbjuder förråd, växthus samt stor carport och parkering med plats för flera bilar. Ett idealiskt hem för en familj som söker både utrymme och trivsel! I Kärrdalen har man nära till allt en familj behöver. På promenadavstånd nås bussen för snabba transporter in till centrala delarna av Göteborg. Med buss åt andra hållet nås badplatsen vid Kippholmen utan något byte. Den populära Kärrdalsskolan ligger i området och på bekvämt avstånd finns även Toleredsskolan och Lerlyckeskolan. Naturen ligger nära in på knuten då det bara är några minuters promenad till den härliga Hisingparken med bl.a. två stora lekplatser och flera motionsslingor.

Vallfrögatan 10, Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 10

Lägenhet
Centrala Hisingen - Tolered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 490 000 kr
34 m²
1 rum
vån 0
2 729 kr/mån
43 824 kr/m²

Välkommen in till denna mysiga etta, här möts du av en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du vinkelköket med gott om plats för matlagning. Det smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta. Från vardagsrummet når du sovalkoven som har tre garderober och ett linneskåp. Till sist har du den härliga balkongen med utsikt i två väderstreck. Bostaden är inredd med bland annat ekparkett, släta gråa köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar som är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köket har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Varmt välkommen att boka in er på visning!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4