Mäklare Jacob Bryngelsson

Jacob Bryngelsson

Om mig

För många är bostadsaffären den största affären i ens liv vilket jag som fastighetsmäklare tar på största allvar. För att du som kund ska få den bästa förväntade upplevelsen av din bostadsaffär vet jag att det krävs både hårt arbete och tät återkoppling. Med sex års erfarenhet ifrån sälj och servicebranschen har jag lärt mig att trygga, stabila och lyckade affärer är nyckeln till nöjda kunder, därför tar jag mig an varje enskild affär med stor ödmjukhet och ett helhjärtat engagemang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindholmsallén 24C, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 24C

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 650 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5
2 999 kr/mån
56 897 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad och trivsam 1:a på 30m² uppe på våning 4 med ett fint ljusinsläpp. På dessa 30m² finner du en duschhörna, tvättavdelning (kombimaskin) och ett toppmodernt kök från Marbodal. Köket är utrustat med bl.a induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, allt byggt efter att optimera ytan. Förråd i källaren inklusive plats för 2 cyklar. Inflyttningsklar under mitten av mars. Varmt välkommen att kontakta mig för att komma på visning!

 • Hiss
 • Energieffektiv
Vintervädersgatan 3, Göteborg, Göteborgs kommun
Vintervädersgatan 3, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 2
Vintervädersgatan 3, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 3

Vintervädersgatan 3

Lägenhet
Göteborg, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
1 650 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/7
3 924 kr/mån
24 627 kr/m²

Denna fina trerumslägenhet erbjuder 67.1 kvadratmeter i renoverat och gott skick med ett utmärkt läge. Här erbjuds ni tre rum och kök med allt som behövs för att riktigt trivas. Ta chansen att flytta in i denna lägenhet där det inte finns några som helst måsten! Lägenheten utgörs av en praktisk och inbjudande hall med skjutdörrs garderob som innehar mycket goda förvaringsmöjligheter. Ett härligt, ljust och rymligt vardagsrum med generösa ytor, två trevliga sovrum, samt ett ljust modernt kök med tidlösa färgval, här ryms plats för matbord. Här finns även ett funktionellt och helkaklat badrum utrustat med badkar, badrumsskåp och kommod! På Vintervädersgatan bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i huset där det bor många barnfamiljer. Anmäl ert intresse redan i dag och ring gärna för mer information! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lindholmsallén 24C, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 24C

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 105 000 kr
29 m²
1 rum
2 999 kr/mån
72 586 kr/m²

Högt upp i huset erbjuds du en välplanerad och trivsam 1:a på 29m med ett fantastiskt ljusinsläpp. På dessa 29m finner du en duschhörna, tvättavdelning (kombimaskin) och ett toppmodernt kök från Marbodal. Köket är utrustat med bl.a induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, allt byggt efter att optimera ytan. Förråd i källaren. Inflyttning beräknas bli i början av 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Lindholmsallén 24 C, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 24 C

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 375 000 kr
53 m²
2 rum
4 307 kr/mån
63 679 kr/m²

På våning fyra finns denna genomgångslägenhet på 53m med 6m balkong som vetter in mot innergården, som är belägen i solläge. Lägenheten har ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köket är från Marbodal och är bland annat utrustat med induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Den öppna planlösningen ut mot vardagsrummet ger en luftig känsla. Sovrummet är rymligt med gott om plats för förvaring. Dessutomfinns det ett förråd i lägenheten. Inflyttning i början av 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Balkong
 • Hiss
Lindholmsallén 22 B, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 22 B

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
5 075 000 kr
76 m²
3 rum
4 463 kr/mån
66 776 kr/m²

Härlig genomgångslägenhet på 75 kvm med en balkong mot innergården som är belägen i solläge. I denna 3:a finner du ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett modernt kök från Marbodal, utrustat med induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Den öppna planlösningen ger vardagsrummet en rymlig känsla. Sovrummen är luftiga med gott om förvaring. Förråd i lägenheten och i källaren, inklusive plats för två cyklar. Inflyttning kvartal 2 2024. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Balkong
 • Hiss
Lindholmsallén 22 B, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 22 B

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
4 025 000 kr
69 m²
3 rum
4 138 kr/mån
58 333 kr/m²

På våning två finns denna genomgångslägenhet på 69m² med ett fantastiskt ljusinsläpp. I denna ljusa och luftiga 3:a finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett modernt kök från Marbodal. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn där den öppna planlösningen ut mot vardagsrummet ger en luftig känsla. Sovrummen är rymliga med gott om plats för förvaring. Förråd i källaren inklusive plats för en cykel. Inflyttning kvartal 2, 2024. Riksbyggens trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Maj 2024
 • Hiss
Brf Futura Lindholmsallén, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
 • 4 lediga bostäder

Brf Futura Lindholmsallén

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 105 000 kr
29-76 m²
1-3 rum
2 472 kr/mån

I Lindholmshamnen bygger vi 91 välplanerade bostadsrättslägenheter i Brf Futura Lindholmsallén. Det ligger i kvarteret Futura i en av Göteborgs mest spännande och dynamiska stadsdelar. Lägenheterna omfattar allt från yteffektiva ettor till rymliga fyror. Brf Futura Lindholmsallén består av tre sammanhängande byggnader varav den största har åtta våningar med lägenheter inklusive entréplan med kommersiella lokaler. I föreningen finns en övernattningslägenhet för långväga gäster samt en lådcykelpool för att lättare kunna lösa vardagspusslet. Under huset och innergården finns en källare och ett garage som är gemensamt för kvarteret.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7