Mäklare Jacob Bryngelsson

Jacob Bryngelsson

Om mig

För många är bostadsaffären den största affären i ens liv vilket jag som fastighetsmäklare tar på största allvar. För att du som kund ska få den bästa förväntade upplevelsen av din bostadsaffär vet jag att det krävs både hårt arbete och tät återkoppling. Med sex års erfarenhet ifrån sälj och servicebranschen har jag lärt mig att trygga, stabila och lyckade affärer är nyckeln till nöjda kunder, därför tar jag mig an varje enskild affär med stor ödmjukhet och ett helhjärtat engagemang.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Futura Götaverksgatan, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
  • 56 lediga bostäder

Brf Futura Götaverksgatan

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 1 495 000 kr
28-96 m²
1-4 rum
3 288 kr/mån

Våren 2024 startar försäljningen av bostäderna i Futuras sista etapp - Brf Futura Götaverksgatan - som har ett av områdets bästa sollägen. I Kvarteret Futura kombineras ett hållbart boende med fin gemenskap för alla åldrar i en av Göteborgs mest spännande och dynamiska stadsdelar. Här bor du nära naturen, vattnet och övriga delar av centrala stan. I kvarteret finns både bostadsrätter som kooperativa hyresrätter och alla boende i kvarteret delar bland annat på en grön och social innergård samt en stor luftig gemensamhetslokal.

  • Nybyggnadsprojekt
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 22D

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
2 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
4 623 kr/mån
50 763 kr/m²

Välplanerad och rymlig 2:a på 59m² med mysig uteplats mot den fina innergården. På dessa 59m² finner du badrum med tvättavdelning och ett toppmodernt kök från Marbodal. Köket är utrustat med bl.a induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, allt byggt efter att optimera ytan. Förråd i källaren inklusive plats för 2 cyklar. Varmt välkommen att boka in er på visning och upplev bostaden på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Lindholmsallén 22B, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 22B

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3
5 747 kr/mån
54 817 kr/m²

Varmt välkommen upp till våning 3 där ni hittar denna trevliga genomgångslägenhet på 82m² med balkong. I denna 3:a finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och ett kök från Marbodal. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn där den öppna planlösningen ut mot vardagsrummet ger en luftig känsla. Sovrummen är rymliga med gott om plats för förvaring. Förråd i källaren och i lägenheten inklusive plats för 2 cyklar. Observera att bilderna är blandade med exempelbilder från liknande lägenhet på annat våningsplan, Varmt välkommen på visning och upplev bostaden på plats!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Götaverksgatan 5, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 5

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 095 000 kr
33 m²
1 rum
3 530 kr/mån
63 485 kr/m²

JUST NU ERBJUDANDE - AVGIFTSFRITT I ETT HELT ÅR Perfekt lägenhet för Compact living! Ettorna är planerade lite som ett stort hotellrum, fast med ett kök adderat. Redan i hallen tar blicken fart rätt ut genom fönstren mot staden. Du ser faktiskt ut redan innan du stigit in över tröskeln, tack vare fin siktlinje rätt igenom lägenheten. Så mycket bättre kan inte ett första boende bli. Kvarteret Futura ligger ett stenkast från Lindholmshamnens vattenspegel på Norra Älvstranden. Det centrala läget vid vattnet, ett växande utbud av handel och kultur och goda kommunikationer gör området till ett av Göteborgs mest dynamiska. Här arbetar och studerar över 21 000 människor i en innovativ, internationell miljö. Fram till år 2026 ska 2 700 nya bostäder byggas här, parallellt anläggs parker och grönområden. Lindholmshamnen, som förr dominerades av varvsindustrin, präglas idag av en spännande blandning av industrihistoria och modern arkitektur. I området ligger även Lindholmen Science Park, som är ett världsledande centrum för forskning och utveckling med fokus på mobil datakommunikation, intelligenta fordon och transportsystem samt modern media och design. De är en tillväxtmotor för många företag i området som till exempel Ericsson, Volvo, Chalmers, Semcon och SVT med flera andra. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Götaverksgatan 5, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 5

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
61 m²
2 rum
5 196 kr/mån
54 016 kr/m²

JUST NU ERBJUDANDE - AVGIFTSFRITT I ETT HELT ÅR 2:a full av livskvalitet! Ett knapptryck i hissen och du är uppe i denna fina lägenhet om hela 61kvm. Härlig rymd i kök och vardagsrum som vetter mot den gröna innergården. Här finns också lägenhetens balkong. Kvarteret Futura ligger ett stenkast från Lindholmshamnens vattenspegel på Norra Älvstranden. Det centrala läget vid vattnet, ett växande utbud av handel och kultur och goda kommunikationer gör området till ett av Göteborgs mest dynamiska. Här arbetar och studerar över 21 000 människor i en innovativ, internationell miljö. Fram till år 2026 ska 2 700 nya bostäder byggas här, parallellt anläggs parker och grönområden. Lindholmshamnen, som förr dominerades av varvsindustrin, präglas idag av en spännande blandning av industrihistoria och modern arkitektur. I området ligger även Lindholmen Science Park, som är ett världsledande centrum för forskning och utveckling med fokus på mobil datakommunikation, intelligenta fordon och transportsystem samt modern media och design. De är en tillväxtmotor för många företag i området som till exempel Ericsson, Volvo, Chalmers, Semcon och SVT med flera andra. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Götaverksgatan 5, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 5

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 495 000 kr
94 m²
4 rum
7 467 kr/mån
69 096 kr/m²

JUST NU ERBJUDANDE - AVGIFTSFRITT I ETT HELT ÅR En våning upp finns denna trevligt planerade fyra. Hjärtat i lägenheten är det stora utrymmet för kök och vardagsrum. Här finns plats för både långbord och go soffgrupp. I änden på hjärtat hittar du ett sovrum. Övriga sovrum samt badrummen ligger avskilt i andra hörnet av bostaden. Gott om förvaring i hallen. Kvarteret Futura ligger ett stenkast från Lindholmshamnens vattenspegel på Norra Älvstranden. Det centrala läget vid vattnet, ett växande utbud av handel och kultur och goda kommunikationer gör området till ett av Göteborgs mest dynamiska. Här arbetar och studerar över 21 000 människor i en innovativ, internationell miljö. Fram till år 2026 ska 2 700 nya bostäder byggas här, parallellt anläggs parker och grönområden. Lindholmshamnen, som förr dominerades av varvsindustrin, präglas idag av en spännande blandning av industrihistoria och modern arkitektur. I området ligger även Lindholmen Science Park, som är ett världsledande centrum för forskning och utveckling med fokus på mobil datakommunikation, intelligenta fordon och transportsystem samt modern media och design. De är en tillväxtmotor för många företag i området som till exempel Ericsson, Volvo, Chalmers, Semcon och SVT med flera andra. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Götaverksgatan 9, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 9

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 295 000 kr
55 m²
2 rum
4 946 kr/mån
59 909 kr/m²

Trevligt planerad tvåa med stort sovrum och bra förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning i kök och vardagsrum och utgång till den härligt soliga balkongen. Kvarteret Futura ligger ett stenkast från Lindholmshamnens vattenspegel på Norra Älvstranden. Det centrala läget vid vattnet, ett växande utbud av handel och kultur och goda kommunikationer gör området till ett av Göteborgs mest dynamiska. Här arbetar och studerar över 21 000 människor i en innovativ, internationell miljö. Fram till år 2026 ska 2 700 nya bostäder byggas här, parallellt anläggs parker och grönområden. Lindholmshamnen, som förr dominerades av varvsindustrin, präglas idag av en spännande blandning av industrihistoria och modern arkitektur. I området ligger även Lindholmen Science Park, som är ett världsledande centrum för forskning och utveckling med fokus på mobil datakommunikation, intelligenta fordon och transportsystem samt modern media och design. De är en tillväxtmotor för många företag i området som till exempel Ericsson, Volvo, Chalmers, Semcon och SVT med flera andra. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Lindholmsallén 22D, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lindholmsallén 22D

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
5 915 000 kr
84 m²
3 rum
vån 7
5 995 kr/mån
70 417 kr/m²

Stor 3:a på 84m² med balkong mot den fina innergården och vattnet. På dessa 84m² finner du två sovrum, klädkammare, två badrum varav ett med tvättavdelning och ett toppmodernt kök från Marbodal. Köket är utrustat med bl.a induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn, allt byggt efter att optimera ytan. Balkong i fantastiskt läge som bjuder på utsikt. Förråd finns i lägenhet samt i källaren inklusive plats för 2 cyklar. Varmt välkommen att boka in er på visning och upplev bostaden på plats!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Götaverksgatan 17, Lindholmshamnen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 17

Lägenhet
Lindholmshamnen, Göteborgs kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
6 295 000 kr
91 m²
3 rum
6 843 kr/mån
69 176 kr/m²

Tre rum och kök med väl definierade och planerade kvadratmeter. Två sovrum för den växande familjen eller för er med barnbarn som gärna hälsar på! Gott om förvaring, helkaklat badrum och klädkammare med fönster är några av alla de kvaliteter som lägenheten bjuder på. Kvarteret Futura ligger ett stenkast från Lindholmshamnens vattenspegel på Norra Älvstranden. Det centrala läget vid vattnet, ett växande utbud av handel och kultur och goda kommunikationer gör området till ett av Göteborgs mest dynamiska. Här arbetar och studerar över 21 000 människor i en innovativ, internationell miljö. Fram till år 2026 ska 2 700 nya bostäder byggas här, parallellt anläggs parker och grönområden. Lindholmshamnen, som förr dominerades av varvsindustrin, präglas idag av en spännande blandning av industrihistoria och modern arkitektur. I området ligger även Lindholmen Science Park, som är ett världsledande centrum för forskning och utveckling med fokus på mobil datakommunikation, intelligenta fordon och transportsystem samt modern media och design. De är en tillväxtmotor för många företag i området som till exempel Ericsson, Volvo, Chalmers, Semcon och SVT med flera andra. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Stora Kronogårdsgatan 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Stora Kronogårdsgatan 17

Villa
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
4 395 000 kr
170 + 6 m²
7 rum
413,1 m² tomt

Varmt välkomna till ett av de fåtal friliggande villor på Stora Kronogårdsgatan. Hus nummer sjutton ligger i souterräng och har ett högt läge mot grönområdet åt öster. Här finns plats för den stora familjen och de som önskar många rum. Perfekt att kunna kombinera boende med hemmakontor. I huset finns sex st sovrum varav fem sovrum. De tre sovrummen på entréplanet ligger i en separat del och i suterrängplanet finns ytterligare två sovrum. I hallen som förbinder sovrummet finns ett fint renoverat och helkaklat badrum. I andra delen av entréplanet finns ett bra arbetskök. I anslutning till arbetsköket finns den stora matplatsen med möjlighet till många gäster. Även från matplatsen har man grönskan utanför fönstren. Vardagsrummet är även det väl tilltaget och har dessutom fönsterparti och utgång till den insynsskyddade uteplatsen där även två st förråd nås. Uteplatsen och trädgården är inhägnad med ett plank och ligger i söder/väster läge. Om skugga önskas under varma sommarmånader finns svalka att finna på verandan vid husets entré eller i trädgården på baksidan som är insynsskyddad med grönområdet som närmaste granne. Trappan från övre planet leder ner till allrummet på suterrängplan där även utgång finns till baksidan. Från allrummet nås ytterligare två sovrum. I andra delen av suterrängplanet finns husets relaxavdelning med stor bastu, dusch, omklädningsrum och separat toalett. Området runt Bällskär är ett etablerat område med lugn och trivsam atmosfär. Här bor man utan biltrafik i området och gångavstånd finns till flera affärer, apotek, frisör, café och restaurang. Även förskola och skola finns i närområdet. Trots det gröna läget är det mycket nära in till stan. Det är enkelt och snabbt att ta cykeln och busshållplatsen med bra kommunikationer är bara 150 m bort.

  • Plus

Visar alla 10