Mäklare Daniel Eriksson

Daniel Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kullen, Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun
 • 2 lediga bostäder

Kullen

Lägenhet
Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun
fr. 2 425 000 kr
101 m²
4 rum
9 245 kr/mån

Köp din bostad nu – bo avgiftsfritt i 2 år! Inflyttningsklara lägenheter nära Hammarkulletorget, kollektivtrafik och natur.

 • Nybyggnadsprojekt
Hammarkullegatan 8, Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun

Hammarkullegatan 8

Lägenhet
Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun
2 495 000 kr
101 m²
4 rum
9 245 kr/mån
24 703 kr/m²

Stor vindsfyra med två balkonger i olika väderstreck. Söker du en fyrarumslägenhet utöver det vanliga? Då kan den här nyproducerade vindslägenheten på 101 kvadratmeter passa dig. Den ligger högst upp i huset med snedtak och takfönster, två rymliga badrum och bra förvaring. Lägenheten har två stora balkonger, en i söder och en i väster. Du tar hissen högst upp i huset och bakom dörren möts du först av en hall med gott om plats för avhängning, med både kapphylla och garderober. Dessutom finns ett extra förråd på cirka fyra kvadratmeter. Precis som i resten av lägenheten är hallens väggar vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Rakt fram från hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Under snedtaket intill köket finns plats för en stor matgrupp, och intill kan du placera såväl en soffgrupp som andra möbler. De ljusa färgerna och den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak. Härifrån når du även lägenhetens ena balkong. Den ligger i väster, med utsikt mot både grönska och bostadsområdet. Balkongen är åtta kvadratmeter stor och har därmed plats för till exempel ett matbord eller en soffgrupp och växter. Genomgående god standard Köket kommer från HTH och har släta vita luckor med rostfria handtag som matchar vitvarorna i rostfritt. Ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Här finns även dörren till en kattvind som ger extra förvaringsutrymme. Den goda standarden fortsätter i lägenhetens två badrum. De är fräscha och moderna med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Båda badrummen är utrustade med wc, handfat, vit kommod, spegel och handdukstork. Det ena badrummet har även en duschhörna i klarglas. Det andra har en praktisk tvätthörna med väggskåp och arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare, samt ett badrumsskåp och takfönster. Tre sovrum med bra förvaring Lägenheten ligger på husets gavel vilket gör att rummen har fönster i tre olika väderstreck. Från hallen når du det största sovrummet som har plats för såväl dubbelsäng som andra möbler. Längs rummets ena vägg finns tre garderober i vitt. Här finns också utgången till lägenhetens andra balkong, som är nio kvadratmeter stor och vetter mot grönskan och berget på husets baksida. Det andra sovrummet som nås från hallen har snedtak och takfönster, samt en vägg med garderob, linneskåp och städskåp. Här finns plats för en enkelsäng och andra möbler.Det tredje sovrummet har ingång från vardagsrummet. Det har snedtak och både takfönster och vanligt fönster. Här finns två garderober och plats för såväl en enkelsäng som andra möbler.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hammarkullegatan 6, Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun

Hammarkullegatan 6

Lägenhet
Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun
2 425 000 kr
101 m²
4 rum
9 245 kr/mån
24 010 kr/m²

Stor vindsfyra med två balkonger i olika väderstreck. Söker du en fyrarumslägenhet utöver det vanliga? Då kan den här nyproducerade vindslägenheten på 101 kvadratmeter passa dig. Den ligger högst upp i huset med snedtak och takfönster, två rymliga badrum och bra förvaring. Lägenheten har två stora balkonger, en i söder och en i öster. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Fjällbo Park, Fjällbo Park, Utby, Göteborgs kommun

Fjällbo Park

Lägenhet
Fjällbo Park, Utby, Göteborgs kommun
fr. 3 140 000 kr
64 m²
2 rum
5 624 kr/mån

I Fjällbo Park bygger vi 90 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4