Mäklare Emma Halvarsson

Emma Halvarsson

Om mig

Som mäklare är Emma präglad av alla sina år i fotbollsvärlden, med tävlingsinstinkt, vinnarskalle och ett utvecklat strategitänk. ”Bara för att man kommer med i startelvan har man inte vunnit. Först då börjar det riktigt roliga och tuffa arbetet, när man ska ro jobbet i hamn!” Emma är mäklaren med massor av positiv energi. Det är viktigt för henne med öppenhet, lyhördhet, god kommunikation och en ärlig relation mellan mäklare och kund.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Stomvägen 10, Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Stomvägen 10

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
2 475 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 913 kr/mån
45 000 kr/m²

Modern och välplanerad två med inglasad balkong, nyproducerad under 2011. Denna bostad är en ljus väldisponerad tvåa om 55 kvm som erbjuder stor bekvämlighet och är en av få bostäder med hiss i området. Den öppna planlösningen tillsammans med det stora fönsterpartiet mot balkong ger ett ljust och luftigt intryck som inbjuder till umgänge och gör kök och vardagsrum till de givna samlingspunkterna i bostaden. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som med sin inglasning blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och önskar man en öppen balkong skjuter man smidigt undan glaspartierna. I anslutning till kökavdelsningen finns en given yta för matplats. Intill köket med ingång från hall ligger det smakfulla badrummet med klassiska färgval i vitt och grått, med praktisk tvättavdelningoch värmegolv. Det rogivande sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och nås från två håll i vardagsrummet. I hallen finns gott om plats för avhängning och hallmöbel, likväl som ingång till en rymlig klädkammare. Detta är ett modernt och bekvämt boende i hjärtat av Askim med gångavstånd till goda kommunikationer, naturområden, expansiva Frölunda Torg och endast ca 15 min från centrala Göteborg. Föreningen hyr idag ut lokalerna till en Sushi, liten närbutik samt en frisersalong. Välkommen att trivas, välkommen till Stomvägen 10!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hälleflundregatan 40, Fiskebäck, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15
Hälleflundregatan 40, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Hälleflundregatan 40, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Hälleflundregatan 40

Lägenhet
Fiskebäck, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
5 300 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/4
5 971 kr/mån
52 475 kr/m²

Nu har vi äntligen möjlighet att presentera ett boende utöver det vanliga på eftertraktade Hälleflundregatan, med Fiskebäcks småbåtshamn och Göteborgs skärgård som närmsta granne. Bostaden är en fyra om 101 kvm och är väl disponerad med gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här har du tre stycken lättmöblerade sovrum, stort och luftigt vardagsrum mot modernt kök med allt du kan önska och plats för stor matsalsgrupp om 6-10 personer, samt ett helkaklat och fräscht badrum. Lägenheten nyproducerades under 2012/2013, med genomgående lyxiga och moderna färg- och materialval som gör detta till en bostad att trivas i. Lägenheten har två inglasade balkonger där dagar kan spenderas på absolut bästa sätt med vy mot havet. Garageplatser finns under huset och nås direkt från hissen. Bor du i Fiskebäck bor du i ett populärt och omtyckt område med närhet till badplatser, affärer, skolor och allmänna kommunikationer. De allmänna kommunikationerna tar dig med lätthet till city och om så önskas kan de goda gång- och cykellederna även utnyttjas. Observera att bostaden är registrerad som en 3 rok i föreningens register men nyttjas idag som en 4 rok och går enkelt att återställa för den som önskar. Varmt välkommen på visning av Hälleflundregatan 40! Kontakta ansvarig mäklare för att anmäla ditt intresse för visning! Säljarens egna ord: Vi har alltid upplevt bostaden som luftig, stilig och modern såväl som mysig, avslappnad och bekväm. Här kan man inte riktigt skilja bostaden från omgivningen då upplevelsen är att båda samexisterar på ett harmoniskt och fantastiskt sätt. En av våra favoritstunder är helgens morgonkaffe på balkongen som tillhör till stora rummet. Dessutom är det en riktig upplevelse att sitta på balkongen på framsidan bostaden och njuta av en strålande och lugnande atmosfär vid solnedgång över marinan. Men det som för oss verkligen är unikt är friheten och vi njuter som mest av att omfamnas av havet och dess skönhet. Vi beger oss ofta till stranden i våra morgonrockar för ett snabbt morgondopp innan jobbet, eller njuter av stranden efter jobbet under de långa sommarkvällarna och även genom att sitta på en klippa och beundra solnedgången över havet. Detta är ett paradis.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Famngatan 32, Flatås, Göteborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Famngatan 32

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 600 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/4
2 259 kr/mån
53 333 kr/m²

Nyproducerad 1 rok från 2022-2023 med materialval av hög kvalitét i behagliga färgval som ger en exklusiv känsla. Bostaden är mycket stilren och har en tilltalande planlösning med utgång till stor balkong. Stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och smart förvaringutrymme i klädkammaren. Kvalitetskök från Ballingslöv och en ljus ekparkett på golvet. Helkaklat badrum med värmegolv, modern inredning och regndusch. Här bor man bekvämt i ett omtyckt område med närhet till Frölunda Torg med dess serviceutbud och härliga grönområden såsom Änggårdsbergen och Ruddalen. Goda kommunikationer i form av flera spårvagnslinjer tar dig även snabbt in till centrala Göteborg, exempelvis når du Linnéområdet med sitt stora restaurangutbud på ca 15 minuter. Både Sahlgrenska, Handels och Chalmers nås på endast 10 minuter. Med kollektivtrafik eller med cykel har ni även möjlighet att enkelt ta er ut till havet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för privatvisning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Basungatan 40, Ruddalen, Göteborgs kommun

Basungatan 40

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 5/8
4 420 kr/mån
30 692 kr/m²

Ljus trea om 65 kvm på vån 5 av 8 med nyrenoverat kök-22 och härlig inglasad balkong i soligt läge. Köket är stilrent och lättarbetat med goda arbetsytor, praktisk förvaring matplats för fyra personer vid fönster. Vardagsrummet är ljust och erbjuder gott om plats för soffmöbel såväl som matsalsmöbel och härifrån når man den trevliga balkongen med vacker utsikt. Det större sovrummet är rymligt och har gott om plats för förvaringsmöbler såväl som dubbelsäng. I anslutning till vardagsrummet ligger även det mindre sovrummet med plats för säng och- eller annat möblemang. Stamrenoverat badrum sedan med badkar. Slutligen erbjuder bostaden en välkomnande hall med plats för avhänging samt klädkammare. Till bostaden hör två förråd. Bor du här har du gångavstånd till affär och kommunikationer. Ett par minuter bort ligger Frölunda Torg, där man finner allt från mat, kläder och apotek, till blomsteraffärer och caféer. För dig som gillar att cykla eller promenera så finner du cykelleden några minuter bort och den tar dig ut mot Särö eller in mot Göteborgs stad. Detta är ett lugnt område med välskötta omgivningar och närhet till det mesta. Välkommen till Basungatan 40 i en omtyckt och stabil förening mitt i hjärtat av Ruddalen!

  • Hiss
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Idag kl 17:15
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Basungatan 28, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Basungatan 28

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
3 511 kr/mån
34 259 kr/m²

Välplanerad genomgångs-lägenhet på våning 3 med hiss i ett lugnt läge på återvändsgata och Ruddalens grönska runt hörnet. Lättmöblerat och rymligt vardagsrum med utgång till väl tilltagen och inglasad balkong i soligt sydvästligt läge med utsikt över Ruddalen. Trivsamt kök med matplats vid fönster och utsikt. Bostaden erbjuder även ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett ljust helkaklat och stambytt badrum, samt en välkomnande hall. Till lägenheten tillkommer förråd samt tillgång till föreningens egna faciliteter såsom tvättstuga, träningslokal, bastu och övernattningslägenhet. Här bor man bekvämt i en stabil och omtyckt förening med låg avgift och i hjärtat av Ruddalens grönska samtidigt som det är nära till goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg, Frölunda Torg eller ut till havet. Både vindsförråd och källarförråd tillhör lägenheten! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Högsbogatan 27, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Högsbogatan 27

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
3 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 8/9
6 350 kr/mån
42 053 kr/m²

Välkommen till denna optimalt disponerade bostaden om 4 rok på åttonde våningen med fri utsikt. Inbjudande ytor där öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och utgång till bostadens hjärta som är den magiska loggian i sydostläge bjuder in till det sociala. Här möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp som flödar genom generösa fönsterpartier. Inbjudande och modern planlösning med köket mot matplats och sällskapsrummet så att hela familjen kan samlas kring matlagningen. Fullutrustat kvalitétskök från Marbodal med rostfria vitvaror och generösa arbetsytor. I anslutning till sällskapsrummet når du master bedroom med stora fönsterpartier som skapar en lyxig känsla och gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderober. Utöver master bedroom finns även två mindre sovrum med garderober som enkelt går att göra om till ett större för den som önskar. I anslutning till den välkomnande hallen finns en rymlig klädkammare samt badrum med egen tvättutrustning och en separat gäst-wc. Här bor du bekymmersfritt med bekvämligheter så som hiss direkt ner till garaget med möjlighet till laddplats, generös gemensam takterass, gott om förvaringsmöjligheter samt allt man önskar inom räckhåll. Beläget ostört med natursköna områden som Ruddalen, Svaleboskogen och inom gångavstånd ligger mataffär, närservice, bra kommunikationer från knytpunkten Marklandsgatan samt härlig grönska i Änggårdsbergen. Det går enkelt att ta sig in till både Majorna och Linnés breda utbud av caféer och restauranger tillsammans med Botaniska trädgården och Slottsskogen. En kort cykeltur västerut nås även Frölunda torg och salta bad! Ta tillfället i akt – varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss

Visar alla 6