Mäklare Nora Carlsson Mazetti

Nora Carlsson Mazetti

Om mig

Kanske är det den stabila grunden som utbildad fastighetsekonom, eller hennes noggrannhet och sinne för detaljer som gör Nora så framgångsrik när det kommer till att sälja bostadsrätter. ”Trevlig, lyhörd, professionell och hjälpsam” är några av de omdömen som kunder ofta ger om Nora. Att hjälpa människor att hitta hem är en grundläggande drivkraft hos Nora, och hon trivs med att ta sig tid till att verkligen sitta ner med sina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mandolingatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Mandolingatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 2
Mandolingatan 3, Ruddalen, Göteborgs kommun, bild 3

Mandolingatan 3

Lägenhet
Ruddalen, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/12
3 801 kr/mån
29 338 kr/m²

I denna välskötta och skuldfria förening kan ni nu förvärva en välplanerad trea. Bevarat originalskick så som köksstomme, vacker ekparkett och garderobslösning i hallen. Badrummet är helkaklat och renoverat i föreningens regi i samband med stambytet år 2004/2005. Här finns två bra sovrum och ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier! Välkomnande hall med både säkerhetsdörr och porttelefon installerat. Välplanerat kök i vinkel med en naturlig plats för matbord, samt med utgång till den inglasade balkongen. Föreningen har beslutat att bygga ut och glasa in samtliga balkonger, ett projekt som redan påbörjats (se mer info på föreningens hemsida). Välskött Riksbyggen-förening som är skuldfri och med både tv och fiber inkluderat i avgiften. På gångavstånd från bostaden finner du såväl natur och promenadslingor som spårvagn och köpcentrum. Härifrån tar du dig snabbt och smidigt in till centrala Göteborg och allt vad det innebär. Bor du här har du cykelavstånd till Linnégatans trevliga café- och restaurangliv, samt parkmiljön kring Slottsskogen och Botaniska Trädgården. På cykelavstånd når du även salta havsbad, fina sandstränder och vackra klipphällar. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 2
Turkosgatan 21, Tynnered, Göteborgs kommun, bild 3

Turkosgatan 21

Lägenhet
Tynnered, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 350 000 kr
32,4 m²
1 rum
vån 0/3
2 690 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkommen till en fräsch och kvadratsmarta etta med lugnt och grönskande gårdsläge samt inglasad balkong i soligt västerläge. Denna ljusa och yteffektiva bostad som är praktisk belägen i markplan har ljusa färg- och materialval skapar en neutral bas att inreda efter. Bostaden erbjuder optimal planlösning med renoverat kök i stilrent vitt och med matplats vid fönster, lättmöblerat allrum med utgång till inglasad västerbalkong vilken blir som en naturlig förlängning av rummet, badrum med dusch samt hall med flera garderober, säkerhetsdörr och porttelefon. Parkeringsplats, bredband, kabel-tv, värme, vatten och brf-försäkring ingår i avgiften. Inre reparationsfond om 7620 kr finns! Här bor man i en stabil och omtyckt HSB-förening med stora vackra innergårdar och välutrustade lekplatser. Närhet till expansiva Frölunda Torg, härliga grönområde och hav, samt goda kommunikationer som snabbt tar dig in till centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
Askåkersplan 22, Vita Fläcken, Göteborgs kommun

Askåkersplan 22

Lägenhet
Vita Fläcken, Göteborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster
1 650 000 kr
42,3 m²
1 rum
vån 0/2
2 993 kr/mån
39 007 kr/m²

Välkommen till en trevligt planerad etta i markplan med en stor uteplats i ett lugnt och soligt gårdsläge i attraktiva Askim. Bostadens 42,3kvm är disponerade över ett kök med matplats, helkaklat badrum från stambytet 2005, klädkammare samt ett stort vardagsrum med plats för sovalkov. Optimalt planerad yta med många möjligheter! Från vardagsrummet nås uteplatsen, väl tilltagen med gott om plats för loungemöbler, matgrupp eller odling om så önskas. Askim Vita Fläcken är en omtyckt och stabil HSB förening med god ekonomi. I avgiften ingår bredband från Com Hem och parkeringsplatser finns till en låg kostnad. Föreningens fastigheter är välskötta och de tunga renoveringar såsom t ex stambytet är avklarat. Mellan husen ligger öppna gårdar med planteringar, sittgrupper samt lekplatser. Vita Fläcken ligger i hjärtat av Askim! Här bor du nära Askimsbadet, Sisjöns shoppingområde, goda kommunikationer, golfbanor samt nära skolor och förskolor. Inom promenadavstånd nås havet med fina promenadstråk samt Sisjön med sina fina badplatser och strövområden. Den gamla Säröleden ligger intill och där kan man cykla på den gamla banvallen ner till Särö. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats

Visar alla 3