Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Svensk Fastighetsförmedling Gränna

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Jönköpingsvägen 71, Gränna, Jönköpings kommun

Jönköpingsvägen 71

Lägenhet
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
2 200 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3
5 081 kr/mån
27 160 kr/m²

Fantastisk trea med alla rätta förutsättningar för att trivas i bostaden. Ljus, rymlig och med god planlösning. Här erbjuds en välplanerad bostad med noga utvalda exklusiva materialval i klassisk skandinavisk stil med ekparkett och ljus färgsättning. Lägenheten har två fina sovrum, stort badrum med tvätt-del, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där generösa ytor inbjuder till samvaro och gemenskap. Från vardagsrummet nås den inglasad balkongen, härlig stor balkong med en fantastisk utsikt över Vättern. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten såsom Gemensam tillgång till relaxavdelning, gästrum, trädgård med sittgrupp och en parkbänk vid utsikten uppe vid bergskanten.

  • Hiss
Östanå 15, Bunnström, Jönköpings kommun

Östanå 15

Villa
Bunnström, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
4 500 000 kr
56 + 12 m²
3 rum
1 230 m² tomt

Välkommen till Östanå 15 strandtomt till sjön Bunn - ett attraktivt fritidsboende belägen med ett magiskt läge vid den populära sjön Bunn. Ljus och luftig planlösning med två gedigna sovrum, allrum samt matplats och kök i ett. På gaveln finns ett underbart inglasat uterum samt uteplats med panoramautsikt över Bunn, helt insynsskyddad. Fiskerätt ingår i sjön Bunn. Ett fritidsboende där man kan bo permanent, som måste upplevas på plats. Välkommen på visning!

  • Plus
Jonstorpsvägen 6, Gränna, Jönköpings kommun

Jonstorpsvägen 6

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
2 500 000 kr
118 + 75 m²
5 rum
1 247 m² tomt

Välkommen till Jonstorpsvägen 6 i Örserum - en praktisk familjevilla belägen i lugn miljö. I Örserum finns förskola, samt Örserumsskolan som är en F-6 skola. Skolans unika närmiljö erbjuder goda möjligheter till lek och inlärning. Lärglädje, värdegrundsarbete och daglig rörelse står i centrum för all verksamhet. Örensvallen med olika aktiviteter i anslutning till Örensvallen finna en fin badplats i sjön Ören. I Örserum finns även en Lanthandel. Bra pendlingsavstånd både till Tranås och Jönköping. Villan har en bra planlösning med gott om sovrum samt ett underbart inglasat uterum. Här finns en lagom stor trädgård som passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter en mer lättskött utemiljö. Välkomne på visning!

  • Plus
Norra Boarp 15, Gränna, Jönköpings kommun

Norra Boarp 15

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
5 500 000 kr
110 + 30 m²
7 rum
1,3 ha tomt

På höjderna ovanför Gränna finns denna fantastiskt trevliga by kallad Norra Boarp! Här finns ett antal fastigheter där de flesta bor här permanent och man har en vägförening tillsammans och här hjälper man varandra med vissa göromål, som är brukligt ute på landet. Utsikten, kvällssolen och det lugna läget måste upplevas på plats. Vill ni bo helt underbart på landet och har behov av en ladugård med ombyggd loge för tex affärs/hobbyverksamhet är denna fastighet ett utmärkt alternativ. För er som håller på med hästar finns ett mycket fint stall med fyra boxar, indraget vatten, sadelkammare, foderrum mm inomhus, 2 utomhusboxar, en paddock och två beteshagar. Här finns en fullisolerad gäststuga och ett helt underbart charmigt boningshus byggt 1870 där mycket är moderniserat, men där man behållit husets äldre charm, takbjälkar, plankgolv mm. I boningshuset finns idag fyra sovrum, ett underbart lantligt kök med tillhörande matplats, ett stort fullutrustat badrum med dusch och badkar och här finns även husets tvättstuga, en mysig entréhall med en trappa till övervåningen samt ett stort vardagsrum med eldningsbar kakelugn och utgång till det stora inglasade uterummet. En våning upp finns 3-4 sovrum, en kontorsyta/läshörna mm. Huset måste upplevas på plats för att man skall kunna känna in charmen med detta boende. Gäststugan har ett fint sovrum med dubbla glasdörrar ut mot verandan, ett stort allrum/kök i helt öppen planlösning och ett mycket fräscht badrum med wc, badrumskommod, duschhörna med klinkergolv och golvvärme för att nämna något. Detta hus har nyttjats som generationsboende de senaste åren och har permanentstandard. Fastigheten visas efter tidsbokning med mäklare Henrik Holm men vi kommer inte att ha några visningar före den 8 juli då huset kommer att besiktigas av Anticimex. Nuvarande ägare har redan flyttat sin verksamhet och familjen har även de flyttat härifrån nyss, så tillträde till fastigheten kan ske helt enligt köparnas önskemål. Välkommen hem!

Jakobstorp 18, Gränna, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jakobstorp 18

Fritidshus
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
995 000 kr
41 m²
3 rum
1 950 m² tomt

Välkommen till Jakobstorp 18 - fritidshus härligt avskilt bland skog och åkerlandskap! Fritidshuset, som är tilläggsisolerat, har ett stort uterum med plats för stor möbelgrupp, perfekt för midsommarlunchen när regnet plötsligt kommer och kan fungera som ett andra vardagsrum. Härifrån passerar ni genom dubbeldörrar till en ljus hall/matplats med wc/tvätt i anslutning. Rymlig storstuga med fönster i två väderstreck samt öppenspis med braskassett, här är det ca 180 cm i takhöjd. Köket är lagom stort med kombinerad kyl/frys, spis/ugn/köksfläkt samt bra med bänkyta och skåpsförvaring. Trapp till loft med möblerbar hall och ett sovrum med garderob. På tomten har du även vedbod, friggebod med trädgårdsskjul samt ett "hemmasnickrat" enkelt gästhus där el är indraget från fritidshuset, här finns ett litet uterum, matrum och två sovrum. Trädgårdstomten är stor och det virvlar av olika perenner, buskar och träd, bland annat vinbärsbuskar samt äppel- och plommonträd. I området finns det oändliga promenad- och cykelvägar samt riklig kantarellskog och inom behändigt avstånd har ni även sjöarna Bunn och Ören. Här kan du njuta av lata och lugna sommardagar, välkomna!

Mellbygatan 11, Gränna, Jönköpings kommun

Mellbygatan 11

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
4 500 000 kr
240 m²
9 rum
712 m² tomt

Välkomna till den här familjära villan på Mellbygatan i Gränna! Huset renoverades 2010 och övervåningen byggdes då ut för att få fler rum. Perfekt för den stora familjen eller för de som behöver utrymmen. Entréplan rymmer, kök, klädvård, dubbla badrum, sällskapsrum och två bra sovrum samt ett mindre rum som passar bra för hemmakontor. På övre plan slås man direkt av utsikten från de stora fönstren i allrummet och utgång till balkongen, här finns även ett badrum, 4 sovrum och en klädkammare. Villan omges av en härlig trädgård med plats för både lek och vila, flertal uteplatser så man kan följa solen under hela dagen och njuta av magiska solnedgångar över sjön kvällstid. Här bor man bra med låga driftskostnader och nära till allt Gränna har att erbjuda. Finns även en möjlighet att ta över säljarnas bundna lån med låg ränta, boendekostnaden med driftskostnaden blir då ca 15 000 kr i månaden. Kontakta gärna oss för en personlig boendekostnadskalkyl. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Väderberg 14, Ölmstad, Jönköpings kommun

Väderberg 14

Tomt
Ölmstad, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 250 000 kr
1 298 m² tomt

I Väderberg, bland skogar och fågelkvitter finns nu chansen att köpa en byggklar tomt med högt läge och viss utsikt över Vättern. Två av tre tomter är redan sålda, så är endast en tomt kvar. Här har säljarna förberett väldigt mycket så det är bara att börja planera drömhuset och börja bygga! Det som ingår är: Avloppsanläggning, enskild borrad vattenbrunn på egna tomten, elanslutning med tillhörande anslutningsavgift, anslutningsavgift för delägande i vägsamfällighet, lantmäterikostnader, väg till tomtgräns, avlopp och elledningar till tomtgräns samt fiberanslutning. Vägen som går över tomten på bilderna är tillfällig och kommer läggas igen. Den används nu bara för att underlätta för de som bygger sitt hus på den övre tomten. Du tar dig ut på e4:an på bara 3 min, därifrån når du Gränna på 14 min och Jönköping på 20 min. Välkommen att höra av dig!

Visar alla 7