Mäklare Liselott Jarkman

Liselott Jarkman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Ravelsmark 7

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
2 295 000 kr
78 + 73 m²
4 rum
1 283 m² tomt

Välkommen hem till Ravelsmark 7 - Rött hus med vita knutar som bjuder på ljuvlig utsikt över Vättern. Husets entréplan rymmer två gedigna sovrum, sällskapsrum med eldningsbar braskamin, stilrent helkaklat badrum samt stort kök med matplats i vackert burspråk som bjuder in till härliga middagar. Köket är delvis uppdaterat genom att luckorna från Marbodal målades, spis/fläkt byttes ut 2013 och diskmaskin samt kyl & frys byttes 2022. Från hallen finns trappa upp till ett loft som kan inredas till en mysig plats för hela familjen. Läshörna, sovplats eller varför inte ett kreativt utrymme för pyssel, skapande och skrivande? Loftet har en takhöjd på ca 180 cm i mitten av rummet. Källaren har tvättstuga, pannrum, matkällare, förvaringsutrymmen och ett rum vilket idag nyttjats som sovrum. Härifrån kommer man också smidigt ut i trädgården genom källartrapp. Utemiljön bjuder på en lagom stor trädgård som kan formas fritt efter behov - passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter något mer lättskött. På husets baksida finns ett trädäck med nedsänkt pool i österläge som lockar till sköna stunder i solen. På framsidan en underbar uteplats i västerläge där du kan njuta av färgskådespelet över Vättern då solen går ner. Tomten rymmer även en isolerad gäststuga samt del av ett förråd som delas med grannen. Vattenburet värmesystem med pelletspanna/elpatron som kan bytas ut mot exempelvis luft-/vattenvärmepump om så önskas. Med lantlig läge, gångavstånd till busshållsplats och med centrala Gränna inom bra avstånd är vardagen enkel och bekväm. Ett stenkast till Ravelsmarks gård med café och gårdsbutik där du kan inhandla många lokala produkter, bland annat deras egenodlade grönsaker och kött från gården. Sommartid då cafét har öppet har du även alltid nära till en god fika eller svalkande glass. I närområdet ligger Grännas golfbana, Grännaberget med friluftsområde och kaffestuga samt Röttle by med badplats, vattenfall och historiska anor. Behöver du fler kvadratmeter att leva på har du möjlighet att bygga ut. Det finns ett tidigare bygglov på tillbyggnad av en till våning om ca 80 kvm, arkitektritningar finns att tillgå för den intresserade. Välkommen på visning eller hör av dig till Liselott Jarkman för mer information, 0708-12 01 62.

  • Premium
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Bergsgatan 85

Villa
Gränna, Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
4 500 000 kr
178 + 118 m²
8 rum
320 m² tomt

Funkisvilla på attraktiva Bergsgatan där utsikten är ett skådespel med Vätterns färger och himlen ovanför som skiftar från dag till dag. Välkommen hem! Villans 178+118 kvm är fördelade på två lägenheter och källare i suterräng. Lägenheten i entréplan är på 3 rok och den på övre plan är på 5 rok då den även har en vindsvåning med två rum bland vinklar och vrår. Båda lägenheterna har generösa balkonger med otroliga vyer. Vättern i all sin prakt glittrade i solen medan Grännas pittoreska hus och trädgårdar breder ut sig samt Brahehus som tronar på sin klippa i norr. Allt detta kan du njuta av när du sitter på balkongen med din frukost, gärna med lite aprikosmarmelad gjord på aprikoser från trädet i trädgården. Eller på nyårsafton när du står på balkongen insvept i en filt med infravärmen igång och tittar ut över staden, stjärnorna och alla fyrverkerier nära och i fjärran. Källarplanet har tvättstuga, förråd-, gym- och verkstadsutrymmen. Från källaren når du stenlagda uteplatsen där långbord och bänkar ryms - perfekt för en festlig grillkväll med lyktor i taket! Den mysiga insynsskyddade trädgården bjuder in till sköna stunder, en kopp te/kaffe med bok och Grännapralin i bersån eller kvällsmat på picknickfilt på gräsmattan. För den odlingsintresserade finns goda möjligheter med Grännas fantastiska växtzon. Att bo på Bergsgatan, dessutom lite norr om centrum, upplever nuvarande ägare som ett perfekt Gränna-läge. Kunna strosa längs med Bergsgatan bort till torget och ta en glass, eller bege sig upp på berget för en motionsrunda, räksmörgås på kaffestugan eller svängom på dansbanan under Grännas Bluegrassfestival. Bo i en lägenhet och hyr ut den andra så driftskostnad täcks, disponera huset som generationsboende eller öppna upp till enfamiljshus - möjligheterna är många! Välkommen med din visningsanmälan eller hör av dig till Liselott Jarkman, 0708-12 01 62, för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Jakobstorp 18, Gränna, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jakobstorp 18

Fritidshus
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
995 000 kr
41 m²
3 rum
1 950 m² tomt

Välkommen till Jakobstorp 18 - fritidshus härligt avskilt bland skog och åkerlandskap! Fritidshuset, som är tilläggsisolerat, har ett stort uterum med plats för stor möbelgrupp, perfekt för midsommarlunchen när regnet plötsligt kommer och kan fungera som ett andra vardagsrum. Härifrån passerar ni genom dubbeldörrar till en ljus hall/matplats med wc/tvätt i anslutning. Rymlig storstuga med fönster i två väderstreck samt öppenspis med braskassett, här är det ca 180 cm i takhöjd. Köket är lagom stort med kombinerad kyl/frys, spis/ugn/köksfläkt samt bra med bänkyta och skåpsförvaring. Trapp till loft med möblerbar hall och ett sovrum med garderob. På tomten har du även vedbod, friggebod med trädgårdsskjul samt ett "hemmasnickrat" enkelt gästhus där el är indraget från fritidshuset, här finns ett litet uterum, matrum och två sovrum. Trädgårdstomten är stor och det virvlar av olika perenner, buskar och träd, bland annat vinbärsbuskar samt äppel- och plommonträd. I området finns det oändliga promenad- och cykelvägar samt riklig kantarellskog och inom behändigt avstånd har ni även sjöarna Bunn och Ören. Här kan du njuta av lata och lugna sommardagar, välkomna!

Visar alla 3