Mäklare Liselott Jarkman

Liselott Jarkman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Bergsgatan 85

Villa
Gränna, Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
4 400 000 kr
178 + 118 m²
8 rum
320 m² tomt

Funkisvilla på attraktiva Bergsgatan som måste upplevas på plats! Här bjuder varje dag på ett skådespel av Vätterns skimrande färger och en himmel som ständigt förändras. Ett hem för dig som söker något extra. Villans 178+118 kvm är fördelade på två lägenheter och källare i suterräng. Entréplanet erbjuder en ljus och luftig 3-rumslägenhet, medan den övre våningen stoltserar med en 5-rumslägenhet då den har en charmig vindsvåning med två rum i olika vinklar och vrår. Båda lägenheterna har generösa balkonger med otroliga vyer. Vättern i all sin prakt glittrade i solen medan Grännas pittoreska hus och trädgårdar breder ut sig samt Brahehus som tronar på sin klippa i norr. Allt detta kan du njuta av när du sitter på balkongen med din frukost, gärna med lite aprikosmarmelad gjord på aprikoser från trädet i trädgården. Eller på nyårsafton när du står på balkongen insvept i en filt med infravärmen igång och tittar ut över staden, stjärnorna och alla fyrverkerier nära och i fjärran. Källarplanet rymmer tvättstuga, förråd, gym och verkstad. Härifrån når du den stenlagda uteplatsen, perfekt för sommarens grillfester med långbord och bänkar samt lyktor i taket som skapar en magisk stämning. Den insynsskyddade trädgården är en oas för avkoppling, oavsett om du föredrar att läsa en bok i bersån med en kopp te, eller njuta av en picknick på gräsmattan. För dig som har gröna fingrar finns goda odlingsmöjligheter i Grännas gynnsamma växtzon. Att bo på Bergsgatan, dessutom lite norr om centrum, upplever nuvarande ägare som ett perfekt Gränna-läge. Kunna strosa längs med Bergsgatan bort till torget och ta en glass, eller bege sig upp på berget för en motionsrunda som avslutas med räksmörgås på kaffestugan. För den musikintresserade är en svängom på dansbanan under Grännas Bluegrassfestival en årlig höjdpunkt! Med dagens utformning passar huset utmärkt som generationsboende eller för den som vill hyra ut en lägenhet och täcka driftkostnaderna. Alternativt kan du öppna upp villan till ett stort enfamiljshus. Visas enligt överenskommelse, välkommen att höra av dig till Liselott på 0708-120162 för bokning eller fyll i formuläret via vår hemsida.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mantalsvägen 5, Örserum, Jönköpings kommun
Mantalsvägen 5, Örserum, Jönköpings kommun, bild 2
Mantalsvägen 5, Örserum, Jönköpings kommun, bild 3

Mantalsvägen 5

Villa
Örserum, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
3 150 000 kr
125 + 70 m²
5 rum
1 201 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat och rymligt hus med härlig trädgård i populära Örserum! Huset har sina 5 rok fördelade på två plan där du finner de sociala utrymmena på entréplanet och 3 sovrum på övre plan. Öppen spis med insatskamin som sprider trivsel och värme under mysiga höst- och vinterkvällar. Källaren är praktisk med bra förvaringsmöjligheter, matkällare, hobbyrum för lite snickeri och mekande, stor tvättstuga och källarutgång till trädgården. Sommarsäsongen förlängs med det stora uterummet som kan avnjutas från tidig vår till höst, en fikastund här på vårvintern när solen börjat värma är guld! I anslutning till uterummet finns härliga altanytor för soldyrkaren eller sköna grillkvällar. Den plana trädgården är som gjord för att sparka boll och spela kubb samtidigt som den har flera behagliga platser för återhämtning. För den odlingsintresserade finns goda möjligheter att ta ut svängarna och fruktträden ger god äppelskörd på hösten. På tomten finns även uthus, vedbod och en fin lekstuga. Här bor du i ett barnvänligt område nära skola och förskola (ca300 m) dit du kommer genom villaområdet utan att passera större väg. Givetvis har du också närhet till sjön Ören och Örserumsbadet som är en fin och barnvänlig badplats med sandstrand och långgrunt. Saknar du något till matlagningen har du en kort promenad till lanthandeln med bra utbud och intill finns busshållplats med turer till Gränna och Tranås. Örserum bjuder på fina promenadstråk under alla årstider och har även en aktiv idrottsförening som bland annat erbjuder fotboll, motion med träningspass i idrottshallen och elljusspår. Strax utanför samhället ligger stall och ridskola. Välkommen hem! Visas enligt överenskommelse, välkommen att höra av dig till Liselott på 0708-120162 för bokning eller fyll i formuläret via vår hemsida.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Alboga 17, Alboga, Gränna, Jönköpings kommun
Alboga 17, Alboga, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Alboga 17, Alboga, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Alboga 17

Tomt
Alboga, Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
675 000 kr
2 949 m² tomt

Vill du skapa ditt egna hem med ett lantligt läge i naturskön omgivning? Då har du hittat rätt! Här på Alboga 17 har du nu möjlighet att köpa en fin tomt om 2 949 kvm med endast två grannar, skogen i ryggen och fårhage intill. Alboga är ett populärt område under bebyggelse med en uppskattad omgivning. Närmsta samhället är Ölmstad med F-6 skola, lanthandel, rikt föreningsliv och bra bussförbindelser. Till Jönköping är det ca 20 min och till Gränna ca 15 min med bil. Låt nu era drömmar och visioner bli verklighet! Nuvarande ägare har beviljat bygglov för nybyggnad av enbostadshus och komplementbyggnad (garage), startbesked från 2023-05-29. El är framdraget och det är förberett för fiber (ej anslutet). Tillstånd finns att inrätta avloppsbrunn med infiltration och servitut finns för avloppsledning och markbädd på grannfastigheten. Välkommen till ditt blivande hem - anmäl intresse till Liselott Jarkman på 0708-120162 eller fyll i intresseanmälan via hemsidan.

  • Premium
Rådmansgränd 37, Centralt, Gränna, Jönköpings kommun

Rådmansgränd 37

Radhus
Centralt, Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 995 000 kr
110 m²
4 rum
173 m² tomt

Välkommen till ett fint och väldisponerat radhus i två plan där det bara är att flytta in, bo och trivas! Här öppnar du dörren till ett hemtrevligt och ljust boende på 110 kvm där varje kvadratmeter är väl avvägd i praktisk planlösning. Nedre plan rymmer entré, wc/dusch, välutrustat kök med matplats och bekvämt placerad tvättstuga intill. Rymligt sällskapsrum med utgång till ombonad uteplats under tak samt socialt trädäck i olika nivåer. Härifrån är det bara några få steg till husets odlingslott där du kan ha din egna köksträdgård eller barnens lekyta på gräsmattan. På övre plan finns badrum och tre sovrum varav ett med klädkammare och skön balkong i västerläge. Samfällighet som ger tillgång till egen odlingslott, garage, förråd och redskapsbod samt gemensam carport, p-platser och festlokal. Trivsamt och fint villaområde för både stora och små med närhet till "stora lek" som har fina grönytor, pulkabacke och lekplats. Bilfria gångar där barn lär sig cykla och man bekvämt tar sig vidare till all tänkbar service samt Vättern och hamninloppet med småbåtshamn, badplatser, restauranger mm. Välkommen på visning! Anmäl dig till Liselott Jarkman, 0708-120162 eller fyll i formuläret på hemsidan.

  • Balkong
  • Uteplats
Hälsovägen 6, Örserum, Jönköpings kommun

Hälsovägen 6

Villa
Örserum, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 795 000 kr
168 m²
6 rum
1 051 m² tomt

Välkommen till Hälsovägen 6 i trivsamma Örserum – en rymlig och välplanerad villa byggd 1977 med trevlig trädgårdstomt och garage, perfekt för både stora och små familjer! Denna rymliga villa på 168 kvm, fördelad på två plan med 6 rum och kök samt tre badrum, erbjuder gott om plats för både socialt umgänge och privatliv. Entréplanet bjuder på en hall som binder samman husets ytor. Här finns ett rymligt kök med matplats och utgång till en fridfull, plattlagd uteplats i soligt sydostläge – perfekt för morgonkaffet. Det stora sällskapsrummet välkomnar härliga stunder och har direktaccess till trädgårdens gräsmatta. Dessutom finns ett sovrum med en hel garderobsvägg, wc/dusch och en praktisk tvättstuga med groventré på detta plan. Övre våningen imponerar med ett ljust allrum där en mysig eldstad skapar en varm atmosfär. Här finns två mindre sovrum till vänster och ett stort sovrum till höger vilket erbjuder en balkong med utsikt över trädgården samt en-suite wc/dusch. Trädgården med gräsmatta och blomsterrabatter är en skön plats för både lek, odling och avkoppling. På framsidan finns en plattlagd yta för utemöbler i sydvästläge, medan uppfarten är asfalterad och leder till ett rymligt garage. Läget är oslagbart – ett barnvänligt och naturnära område med gångavstånd till Örserums alla bekvämligheter. Här finner du badplatser, en byskola (F-6), charmig lanthandel, mikrobageri, idrottsklubb samt två hotell och restauranger med olika aktiviteter . Om du vill utforska mer, når du Gränna på bara 10 minuter och Jönköping eller Tranås på cirka 30 minuter. Är du på jakt efter ett hem där du kan sätta din egen prägel? Missa inte chansen att uppleva detta trivsamma boende som visas enligt överenskommelse - varmt välkommen att kontakta Liselott på 0708-120162 för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Mellbygatan 34A, Gränna, Jönköpings kommun

Mellbygatan 34A

Tomt
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 560 000 kr
733 m² tomt

Ta möjligheten att förverkliga ert drömboende med sjöutsikt i ett trevligt område med gångavstånd till centrala Gränna. Fin villatomt med befintliga äppelträd, rabarberbuske och utsikt över Vättern. Fastigheten är belägen inom detaljplanerat område som får användas för bostadsändamål. Enligt detaljplanen får huvudbyggnad uppföras fristående i max två plan, 6 m högt. Förhandsbesked/bygglov är ej sökt. För mer information se dokumentet "byggnadsplan". Tomten är belägen i direkt anslutning till befintlig väg där kommunala ledningar för vatten och avlopp finns, likaså el och fiber. Bostadsområdet Mellby ligger i Grännas norra del mellan berg, åkerlandskap och sjö. Ca 15 min promenad till pittoreska huvudgatan Brahegatan med handelsstråk, kaféer, restauranger, Grenna museum och Hallska gården. Busshållplats med täta turer till Huskvarna, Jönköping och Tranås. Bekvämligheter så som livsmedelsbutik, förskola, skola F-6 , vårdcentral och apotek. Gränna stoltserar även med en vacker golfbana, ett trivsamt hamnområde, Grännabergets friluftsområde, Röttle by med sin historiska miljö och vandringsleder samt mycket mer! Visas enligt överenskommelse, välkommen att kontakta fastighetsmäklare Liselott Jarkman 0708-12 01 62 för att avtala tid eller för mer information.

Målskog 16, Målskog, Jönköpings kommun

Målskog 16

Gård/Skog
Målskog, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 495 000 kr
25 m²
3 rum
3,1 ha tomt

Förverkliga drömmen om livet på landet i naturskön omgivning! Varmt välkommen till denna gård om 3 ha med skog, betesmark och trädgårdstomt med syrénbuske, körsbärsträd och berg i dager. Här finns en torpbyggnad i 1,5 plan som troligtvis uppfördes under mitten av 1800-talet, gästhus, utedass och ladugård. Torpet har i modern tid endast använts som fritidshus och har sällskapsrum, kök och groventré på entréplan samt två sovrum på övre plan. Uppvärmning med renoverad kakelugn, vedspis samt el-element. Fiber finns i området men är ej inkopplat, vatten från enskild grävd brunn, avlopp saknas. Ladugård med verkstadsdel/snickarbod, maskinhall/festsal och loft med förvaringsyta. I anslutning till ladan finns ett duschrum med varmvattenberedare. Gästhuset är i behov av renovering och används idag som förråd. Gården ligger i slutet av mindre grusväg genom kohagar i Målskog, ca 1 mil norr om Gränna. Närhet till fina vandringsleder, Biosfärområdet Östra Vätterbranterna, Klevens Loge med sommarkafé samt Girabäckens naturresrvervat med badplats. Här kan du skapa din egen gård med plats för självförsörjning, djurhållning i mindre skala och sommarfester i ladan. Välkommen med din intresseanmälan, drömmar och snickarbälte!

Visar alla 7