Mäklare Liselott Jarkman

Liselott Jarkman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hälsovägen 6, Örserum, Jönköpings kommun

Hälsovägen 6

Villa
Örserum, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 795 000 kr
168 m²
6 rum
1 051 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa byggd 1977 med garage och en trivsam trädgårdstomt. Husets 168 kvm är i två plan och fördelade på 6 rok samt tre badrum. Praktisk planlösning där entréplan rymmer välkomnande hall som binder samman husets rum, stort kök med matplats och utgång till plattlagd skön frukostplats i sydostläge. Rymligt sällskapsrum med utgång till trädgårdens härliga gräsmatta på baksidan, sovrum med hel garderobsvägg, wc/dusch samt tvättstuga/groventré. Övre plan har ett ljust allrum med eldstad, wc/dusch, två sovrum till vänster om allrummet och ett stort sovrum till höger om allrummet. I det stora sovrummet finns inte bara en trevlig balkong utan även en-suite wc/dusch. Framsida är plattlagd och har plats för möbelgrupp i sydvästläge, på tomten finns även blomsterrabatter och gräsmatta med plats för lek, odling och vila. Uppfarten är asfalterad och har ett garage. Fint område för både stora och små med promenadavstånd till allt Örserum har att erbjuda. Bland annat badplatser, byskola F-6, lanthandel, mikrobageri, idrottsklubb och samhällets två hotell/restauranger. Önskar du mer än så har du 10 min till Gränna och ca 30 min till de större städerna Jönköping och Tranås. Vill du flytta till ett hem där du har möjlighet att sätta din egen prägel? Välkommen på visning! Anmäl dig genom att fylla i formuläret på hemsidan eller kontakta Liselott Jarkman på 0708-120162.

  • Balkong
  • Uteplats
Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun
Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Ravelsmark 7, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Ravelsmark 7

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 995 000 kr
78 + 73 m²
4 rum
1 283 m² tomt

Välkommen hem till Ravelsmark 7 - Rött hus med vita knutar som bjuder på ljuvlig utsikt över Vättern. Husets entréplan rymmer två gedigna sovrum, sällskapsrum med eldningsbar braskamin, stilrent helkaklat badrum samt stort kök med matplats i vackert burspråk som bjuder in till härliga middagar med sjöutsikt. Köket är delvis uppdaterat genom att luckorna från Marbodal målades, spis/fläkt byttes ut 2013 och diskmaskin samt kyl & frys byttes 2022. Från hallen finns trappa upp till ett loft som kan inredas till en mysig plats för hela familjen. Läshörna, sovplats eller varför inte ett kreativt utrymme för pyssel, skapande och skrivande? Loftet har en takhöjd på ca 180 cm i mitten av rummet. Källaren har tvättstuga, pannrum, matkällare, förvaringsutrymmen och ett rum vilket idag nyttjats som sovrum. Härifrån kommer man också smidigt ut i trädgården genom källartrapp. Utemiljön bjuder på en lagom stor trädgård som kan formas fritt efter behov - passar både den trädgårdsintresserade och den som är ute efter något mer lättskött. På husets baksida finns ett trädäck med nedsänkt pool i österläge som lockar till sköna stunder i solen. På framsidan en underbar uteplats i västerläge där du kan njuta av färgskådespelet över Vättern då solen går ner. Tomten rymmer även en isolerad gäststuga samt del av ett förråd som delas med grannen. Vattenburet värmesystem med pelletspanna/elpatron som kan bytas ut mot exempelvis luft-/vattenvärmepump om så önskas. Behöver du fler kvadratmeter att leva på har du möjlighet att bygga ut. Det finns ett tidigare bygglov på tillbyggnad av en till våning om ca 80 kvm, arkitektritningar finns att tillgå för den intresserade. Med lantlig läge, gångavstånd till busshållsplats och med centrala Gränna inom bra avstånd är vardagen enkel och bekväm. Ett stenkast till Ravelsmarks gård med café och gårdsbutik där du kan inhandla många lokala produkter, bland annat deras egenodlade grönsaker och kött från gården. Sommartid då cafét har öppet har du även alltid nära till en god fika eller svalkande glass. I närområdet ligger Grännas golfbana, Grännaberget med friluftsområde och kaffestuga samt Röttle by med badplats, vattenfall och historiska anor. Välkommen på visning, anmäl dig gärna till Liselott Jarkman 0708-120162 eller genom att fylla i formuläret på hemsidan.

  • Premium
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun
  • Tor 25 jul kl 11:00
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun, bild 2
Skarpavägen 2, Gränna, Jönköpings kommun, bild 3

Skarpavägen 2

Villa
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
2 750 000 kr
115 m²
6 rum
1 365 m² tomt

Här bor du med Grännabergets fot i ryggen och Vättern i blickfånget! Röda byggnader, gärdesgård, trägrind i gammaldags stil och en porlande bäck vid tomtgränsen. Husets äldre del har trevligt sällskapsrum med trägolv och fungerande kakelugn, kök, badrum samt kontor/gästrum på entréplan. På övre plan huserar två sovrum, generös altan om hela 30 kvm samt en vacker "utkik" där du kan varva ner om kvällarna och blicka ut över sjön eller njuta av en värmande brasa i kaminen. 2011 byggdes huset ut på entréplan med ateljé, tvättstuga samt en gästlägenhet med egen ingång, pentry och badrum. Denna del passar perfekt för ditt hobbyrum, tonåringens egna kryp in och/eller din egen verksamhet så som musikstudio, hemmakontor, behandlingsrum, frisörsalong, ateljé, keramikverkstad - möjligheterna är många! Vill du istället hyra ut är detta möjligt antingen som en 1:a eller 2:a vilket kan finansiera delar av boendet (se alternativ planlösning för uthyrningsdel om 2 rok). Trädgården är ombonad och full av skatter! En fridfull plats med bärbuskar, fruktträd och blomster. Vinbär, krusbär, hallon, äpple, päron och plommon finns det gott om. På våren kommer ljuvlig doft från syrénen som sedan schersminen löser av innan rosorna börjar blomma mitt i sommaren. Blåsippa, gullviva och förgätmigej är några av de blommor som växer i backen bredvid huset. På tomten finns även två uthus, mindre carport och en jordkällare. Du finner detta unika boende på höjden i Grännas norra del, 10-15 min promenad från stadens bekvämligheter så som busshållsplats, butiker, restauranger, kaféer, vårdcentral och skola. Gränna ligger dessutom inom pendelavstånd till bland annat Jönköping, Tranås och Linköping. Välkommen på visning!

  • Premium
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Bergsgatan 85, Gränna, Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Bergsgatan 85

Villa
Gränna, Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
4 500 000 kr
178 + 118 m²
8 rum
320 m² tomt

Funkisvilla på attraktiva Bergsgatan där utsikten är ett skådespel med Vätterns färger och himlen ovanför som skiftar från dag till dag. Välkommen hem! Villans 178+118 kvm är fördelade på två lägenheter och källare i suterräng. Lägenheten i entréplan är på 3 rok och den på övre plan är på 5 rok då den även har en vindsvåning med två rum bland vinklar och vrår. Båda lägenheterna har fungerande eldstad och järnspis samt generösa balkonger med otroliga vyer. Vättern i all sin prakt glittrade i solen medan Grännas pittoreska hus och trädgårdar breder ut sig samt Brahehus som tronar på sin klippa i norr. Allt detta kan du njuta av när du sitter på balkongen med din frukost, gärna med lite aprikosmarmelad gjord på aprikoser från trädet i trädgården. Eller på nyårsafton när du står på balkongen insvept i en filt med infravärmen igång och tittar ut över staden, stjärnorna och alla fyrverkerier nära och i fjärran. Källarplanet har tvättstuga, förråd-, gym- och verkstadsutrymmen. Från källaren når du stenlagda uteplatsen där långbord och bänkar ryms - perfekt för en festlig grillkväll med lyktor i taket! Den mysiga insynsskyddade trädgården bjuder in till sköna stunder, en kopp te/kaffe med bok och Grännapralin i bersån eller kvällsmat på picknickfilt på gräsmattan. För den odlingsintresserade finns goda möjligheter med Grännas fantastiska växtzon. Att bo på Bergsgatan, dessutom lite norr om centrum, upplever nuvarande ägare som ett perfekt Gränna-läge. Kunna strosa längs med Bergsgatan bort till torget och ta en glass, eller bege sig upp på berget för en motionsrunda, räksmörgås på kaffestugan eller svängom på dansbanan under Grännas Bluegrassfestival. Bo i en lägenhet och hyr ut den andra så driftskostnad täcks, disponera huset som generationsboende eller öppna upp till enfamiljshus - möjligheterna är många! Visas 4/8 eller enligt överenskommelse - välkommen att höra av dig till Liselott Jarkman 0708-120162 eller genom att fylla i formuläret på hemsidan.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mellbygatan 34A, Gränna, Jönköpings kommun

Mellbygatan 34A

Tomt
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 560 000 kr
733 m² tomt

Ta möjligheten att förverkliga ert drömboende med sjöutsikt i ett trevligt område med gångavstånd till centrala Gränna. Fin villatomt med befintliga äppelträd, rabarberbuske och utsikt över Vättern. Fastigheten är belägen inom detaljplanerat område som får användas för bostadsändamål. Enligt detaljplanen får huvudbyggnad uppföras fristående i max två plan, 6 m högt. Förhandsbesked/bygglov är ej sökt. För mer information se dokumentet "byggnadsplan". Tomten är belägen i direkt anslutning till befintlig väg där kommunala ledningar för vatten och avlopp finns, likaså el och fiber. Bostadsområdet Mellby ligger i Grännas norra del mellan berg, åkerlandskap och sjö. Ca 15 min promenad till pittoreska huvudgatan Brahegatan med handelsstråk, kaféer, restauranger, Grenna museum och Hallska gården. Busshållplats med täta turer till Huskvarna, Jönköping och Tranås. Bekvämligheter så som livsmedelsbutik, förskola, skola F-6 , vårdcentral och apotek. Gränna stoltserar även med en vacker golfbana, ett trivsamt hamnområde, Grännabergets friluftsområde, Röttle by med sin historiska miljö och vandringsleder samt mycket mer! Visas enligt överenskommelse, välkommen att kontakta fastighetsmäklare Liselott Jarkman 0708-12 01 62 för att avtala tid eller för mer information.

Jakobstorp 18, Gränna, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jakobstorp 18

Fritidshus
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
995 000 kr
41 m²
3 rum
1 950 m² tomt

Välkommen till Jakobstorp 18, härligt beläget fritidshus bland skog och åkerlandskap! Den tilläggsisolerade stugan har sin entré via ett rymligt uterum med plats för stor möbelgrupp, perfekt för midsommarlunchen när regnet plötsligt kommer. Härifrån passerar du genom dubbeldörrar till en ljus matplats med wc/tvätt i anslutning. Köket är lagom stort med kombinerad kyl/frys, spis/ugn/köksfläkt samt bra med bänkyta och skåpsförvaring. Sällskapsrum med fönster i två väderstreck samt öppenspis med braskassett, här är det ca 180 cm i takhöjd. Trapp till loft med möblerbar hall och ett sovrum med garderob. På tomten har du även vedbod, friggebod med trädgårdsskjul samt ett "hemmasnickrat" enkelt gästhus där el är indraget från fritidshuset, här finns ett litet uterum, matrum och två sovrum. Trädgårdstomten är stor och det virvlar av olika perenner, buskar och träd, bland annat vinbärsbuskar samt äppel- och plommonträd. I området finns det oändliga promenad- och cykelvägar samt riklig kantarellskog och inom behändigt avstånd har ni även sjöarna Bunn och Ören. Nuvarande ägare har endast nyttjat det under sommartid men tidigare ägare bodde här permanent. För dig som vill ha en skön plats att nyttja under sommarhalvåret eller vill skapa din egen åretruntbostad i en härlig miljö! Visas enligt överenskommelse - kontakta Liselott Jarkman 0708-120162 eller fyll i formuläret på hemsidan för att avtala tid.

Väderberg 14, Ölmstad, Jönköpings kommun

Väderberg 14

Tomt
Ölmstad, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 250 000 kr
1 298 m² tomt

I Väderberg, bland skogar och fågelkvitter finns nu chansen att köpa en byggklar tomt med högt läge och viss utsikt över Vättern. Två av tre tomter är redan sålda, så är endast en tomt kvar. Här har säljarna förberett väldigt mycket så det är bara att börja planera drömhuset och börja bygga! Det som ingår är: Avloppsanläggning, enskild borrad vattenbrunn på egna tomten, elanslutning med tillhörande anslutningsavgift, anslutningsavgift för delägande i vägsamfällighet, lantmäterikostnader, väg till tomtgräns, avlopp och elledningar till tomtgräns samt fiberanslutning. Vägen som går över tomten på bilderna är tillfällig och kommer läggas igen. Den används nu bara för att underlätta för de som bygger sitt hus på den övre tomten. Du tar dig ut på e4:an på bara 3 min, därifrån når du Gränna på 14 min och Jönköping på 20 min. Välkommen att höra av dig!

Målskog 16, Målskog, Jönköpings kommun

Målskog 16

Gård/Skog
Målskog, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
1 495 000 kr
25 m²
3 rum
3,1 ha tomt

Förverkliga drömmen om livet på landet i naturskön omgivning! Varmt välkommen till denna gård om 3 ha med skog, betesmark och trädgårdstomt med syrénbuske, körsbärsträd och berg i dager. Här finns en torpbyggnad i 1,5 plan som troligtvis uppfördes under mitten av 1800-talet, gästhus, utedass och ladugård. Torpet har i modern tid endast använts som fritidshus och har sällskapsrum, kök och groventré på entréplan samt två sovrum på övre plan. Uppvärmning med renoverad kakelugn, vedspis samt el-element. Fiber finns i området men är ej inkopplat, vatten från enskild grävd brunn, avlopp saknas. Ladugård med verkstadsdel/snickarbod, maskinhall/festsal och loft med förvaringsyta. I anslutning till ladan finns ett duschrum med varmvattenberedare. Gästhuset är i behov av renovering och används idag som förråd. Gården ligger i slutet av mindre grusväg genom kohagar i Målskog, ca 1 mil norr om Gränna. Närhet till fina vandringsleder, Biosfärområdet Östra Vätterbranterna, Klevens Loge med sommarkafé samt Girabäckens naturresrvervat med badplats. Här kan du skapa din egen gård med plats för självförsörjning, djurhållning i mindre skala och sommarfester i ladan. Välkommen med din intresseanmälan, drömmar och snickarbälte!

Visar alla 8