Mäklare Amanda Daag Svanström

Amanda Daag Svanström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Surbrunnsvägen 5C, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Surbrunnsvägen 5C

Lägenhet
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
430 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 0/4
2 153 kr/mån
10 886 kr/m²

I den populära föreningen Växthuset har du nu chansen att köpa en bostadsrätt på ett rum och kök i markplan. Här bor du i en välplanerad lägenhet med en mysig sovalkov. Köket i öppen planlösning mot vardagsrummet gör att lägenheten upplevs både luftig och social. Stabil förening, låg avgift och ett stenkast från centrum med allt du kan tänkas behöva så som bank, restauranger, affärer, gym och kollektivtrafik. Som om inte de vore nog, varför inte lyxa till det med en bastukväll nere i föreningens relaxrum? Varmt välkommen på visning!

Hässelby 12, Kolbäck, Hallstahammars kommun
 • Imorgon kl 12:15

Hässelby 12

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
2 495 000 kr
115 m²
5 rum
1 493 m² tomt

Lite på höjden, granne med naturen ligger detta mysiga röda hus med vita knutar. Här bor du med allt i ett plan och en inredd vind som är perfekt som ett kontor. Huset har solceller, garage, gott om förvaring i diverse bodar och bastu. En hemtrevlig utemiljö med ett härligt inglasat uterum och lummig trädgård med odlingsmöjligheter. Ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Uteplats
Gjuterivägen 3A, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Gjuterivägen 3A

Lägenhet
Kolbäck, Hallstahammars kommun
1 450 000 kr
122,5 m²
5 rum
6 500 kr/mån
11 837 kr/m²

Välkommen till ett hemtrevligt och välplanerat parhus fördelat på två plan. På entréplan finns de sociala ytorna som både kök och vardagsrum och den härliga uteplatsen skapar en förlängning av vardagsrummet sommartid. Ovanvåningen har fyra sovrum och båda plan har ett varsitt badrum. Här kan du njuta av din egna trädgård och du har ett eget garage. Du bor ett stenkast ifrån Kolbäcksån och med perfekt pendlarläge med både bil, tåg och buss. Närhet till både mataffär, pizzerior och utegym. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun
Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun, bild 2
Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun, bild 3

Nibblegatan 11

Lägenhet
Nibble, Hallstahammars kommun
495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 960 kr/mån
7 388 kr/m²

Med ett ur-mysigt kök, där en varm känsla infinner sig, vill man att några vänner förgyller en middag en vardagskväll. Här bor du högst upp och har en rymlig balkong med kvällssol. Vardagsrum och badrum med delvis snedtak som sätter en egen prägel på ditt boende, vem vill inte bo unikt? Välkommen till Nibblegatan 11!

 • Premium
 • Balkong
Snevringevägen 64, Lövboås, Hallstahammars kommun

Snevringevägen 64

Lägenhet
Lövboås, Hallstahammars kommun
220 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2
2 478 kr/mån
7 857 kr/m²

Det lätta livet som första lya eller kanske övernattningslägenhet? Lägenhet med ett rum och kök i det mindre formatet. Planlösningen gör lägenheten öppen och social med neutrala ytskikt som skapar harmoni. Några minuters promenad till affärscentrum och fint grönområde inom föreningens mark. Fint intryck exteriört med nyrenoverad fasad! Hiss ända ner i källarplanet till tvättstugan.

 • Hiss
Köpingsvägen 41, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Köpingsvägen 41

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
1 595 000 kr
69 m²
4 rum
8 715 m² tomt

Ett charmigt hus, ett stenkast från skog och natur, men ändå nära till allt! Här bor du med stor tomt, hönshus, odling och utsikt över åkrar. För den händige finns ett stort garage med både förvaring och smörjgrop. Som om inte de vore nog, så finns även nästa års vedförråd redan klart!

 • Uteplats
Norra Idrottsvägen 3, Trollebo, Hallstahammars kommun

Norra Idrottsvägen 3

Villa
Trollebo, Hallstahammars kommun
1 750 000 kr
112 + 53 m²
5 rum
1 660 m² tomt

På äldre uppvuxet kvarter finns nu denna röda villa till salu! Garagelänga med dubbla garage, snickeboa och förrådsdel. Här bor du med en härlig inglasad altan, bastu i källaren och nära natur och idrottsanläggning. Välkommen på visning!

Barnängsgatan 15C, Barnängen, Hallstahammars kommun

Barnängsgatan 15C

Lägenhet
Barnängen, Hallstahammars kommun
445 000 kr
42,4 m²
2 rum
vån 1/2
4 080 kr/mån
10 495 kr/m²

Två härliga rum och kök på nedre botten en kort promenad från centrum. Här kan du bara flytta in och landa i ljusa och härliga färgskalor. Ett badrum med klinker på väggarna och balkong mot väster. Nyrenoverat kök och en välmående förening. På någon minut är du nere i centrum med affärer och kollektivtrafik Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
Oxelbacksvägen 8E, Centralt, Hallstahammars kommun

Oxelbacksvägen 8E

Radhus
Centralt, Hallstahammars kommun
1 395 000 kr
116 + 58 m²
4 rum
290 m² tomt

Drömmer du om ett lätt och ledigt boende så har du nu chansen! Bra planlösning, mycket plats för förvaring och mitt i centrum med egen liten trädgård. Friköpt tomt med dubbla uteplatser för lata dagar och härliga grillstunder. Samfälligheten har en egen lekplats, perfekt för lek med barnen eller barnbarnen! Här har du promenadavstånd till allt du kan behöva så som affärer, kollektivtrafik, bageri, gym och restauranger.

 • Uteplats
Barnängsgatan 13 A-B, Centralt, Hallstahammars kommun

Barnängsgatan 13 A-B

Lägenhet
Centralt, Hallstahammars kommun
695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2
7 520 kr/mån
9 145 kr/m²

Här kommer ett rymligt boende nära centrum. Med dubbla badrum, med duschmöjlighet i båda, och en dubbelt så stor balkong är detta ett tillfälle du inte får missa om du letar efter ett rymligt boende nära centrum. Här har man slagit ihop två 1:or till en stor 3:a. Tvättstugan finns bekvämt i källaren och föreningen erbjuder bastu.

 • Balkong
Långgatan 2A, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Långgatan 2A

Lägenhet
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
299 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/2
3 760 kr/mån
7 868 kr/m²

En mysig lägenhet med ett nyrenoverat kök och vardagsrum med balkongen i solläge. Vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll och det finns möjlighet att göra ett mindre sovrum intill köket. En liten lägenhet som ändå rymmer det mesta! Här bor du bekvämt, endast ett stenkast från centrum med affärer och kollektivtrafik!

 • Balkong
Byggmästarvägen 6, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Byggmästarvägen 6

Radhus
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
2 175 000 kr
124 m²
5 rum
433 m² tomt

Med promenadavstånd till centrum och nära ut till både buss och E18 ligger detta trevliga kedjehus. Praktiskt och ombonad köksmiljö. Stort vardagsrum för årets alla festliga tillfällen, eller bara en plats för underbart soff-mys, med utgång till trädgården och altanen som en förlängning av vardagsrummet. På baksidan finns både soldäck och en lagom stor gräsmatta för att mer njuta av än att jobba på. Ett bekvämt boende med plats för hela familjen!

 • Uteplats

Visar alla 12