Svensk Fastighetsförmedling Hallstahammar

Svensk Fastighetsförmedling Hallstahammar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Barnängsgatan 13b, Hallstahammar, Hallstahammars kommun
 • Tor 12 okt kl 16:45

Barnängsgatan 13b

Lägenhet
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
395 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/2
3 760 kr/mån
10 395 kr/m²

Fräsch och fin lägenhet endast en halvtrappa upp. Ett separat sovrum med utsikt mot föreningens trädgård, här får du vakna med trevlig utsikt och kanske lite fågelkvitter? Du bor i ett lugnt område men ändå nära ner till centrum med service och kommunikationer. Några kvarter bort ligger flera restauranger om du vill fira någon kväll, eller varför inte hämta hem en matlåda?

 • Plus
Snevringevägen 7, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Snevringevägen 7

Villa
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
1 550 000 kr
85 + 85 m²
4 rum
660 m² tomt

Med lummig trädgård och i lugna villakvarter ligger denna trevliga villa. Precis lagom stor med tre sovrum och plats för allt man behöver i källaren. Köksfönstret ligger fint med utsikt mot gatan, här kan du se när gästerna kommer! Inte långt från huset ligger en fin motionsanläggning, snörika vintrar finns t.o.m. en liten slalombacke perfekt att lära sig åka i. Skogen runt backen och norr därom brukar vara en bra fyndplats för trattkantareller! Detta hus säljs med friskrivning från sk. dolda fel.

 • Uteplats
Tegelbruksvägen 38, Tuna, Hallstahammars kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Tegelbruksvägen 38

Villa
Tuna, Hallstahammars kommun
2 090 000 kr
123 + 62 m²
4 rum
1 429 m² tomt

Gedigen och välbyggd villa med högt läge angränsande mot natursköna Handbacken. Lätt sluttande tomt med naturinslag och uppvuxen trädgård. Altan mot morgonsolen med öppet soldäck och plats för spa-badet. Rymliga rum med bl a stora sällskapsytor och källare med bastu mm. Braskamin för mysiga höstkvällar. Nya våtrum under de senaste åren. Garage med infart i markplan. Kom och upptäck Tegelbruksvägen 38.

Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun
 • Tor 12 okt kl 17:45
Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun, bild 2
Nibblegatan 11, Nibble, Hallstahammars kommun, bild 3

Nibblegatan 11

Lägenhet
Nibble, Hallstahammars kommun
625 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 960 kr/mån
9 328 kr/m²

Med ett ur-mysigt kök, där en varm känsla infinner sig, vill man att några vänner förgyller en middag en vardagskväll. Här bor du högst upp och har en rymlig balkong med kvällssol. Vardagsrum och badrum med delvis snedtak som sätter en egen prägel på ditt boende, vem vill inte bo unikt? Välkommen till Nibblegatan 11!

 • Premium
 • Balkong
Johan Forsells väg 34, Näs, Hallstahammars kommun

Johan Forsells väg 34

Villa
Näs, Hallstahammars kommun
2 495 000 kr
99 + 97 m²
4 rum
853 m² tomt

Ombonat och noga vårdat av ägarna under många år. Stilfull och trivsam villa från FALU-hus med välisolerade väggar och en ny anläggning med solceller som ger en oslagbar driftekonomi. Friköpt lummig trädgård med altan och sköna, gröna platser att försjunka i och använda dina gröna fingrar. Stort källarplan ed bl a bastu och sällskapsdel och ett klassiskt "pingis-rum" för hobby, motion ed. Lugna kvarter med uppvuxna trädgårdar och grönområden för lek och spel itill. Perfekt för barnen att växa upp i och med gångavstånd till förskola/skola.

Höjdgatan 13, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Höjdgatan 13

Lägenhet
Kolbäck, Hallstahammars kommun
1 350 000 kr
122 m²
4 rum
7 092 kr/mån
11 066 kr/m²

Bekväm bostadsrättsvilla i två plan med områdets bästa hörnläge! Mitt i Kolbäck med närhet till allt du kan tänka dig behöva. Två stora altaner med både skydd under tak och bästa solläge. Dubbla badrum, varav ett nyligen renoverat med kakel och klinker. Rymligt kök med vackert burspråk. Garage och p-platser. Välskött förening och med tågstationen runt knuten där du tar dig till Västerås på 10 minuter.

Norra Strandvägen 4, Gamla Näs, Hallstahammars kommun

Norra Strandvägen 4

Villa
Gamla Näs, Hallstahammars kommun
2 750 000 kr
222 + 111 m²
6 rum
1 003 m² tomt

Med vackert Mansard-tak och separata lägenheter på markplan och övre plan levererar Norra Strandvägen 4 ett boende med flera dimensioner. Möjligheter till hyresintäkter eller kanske generationsboende? Närhet till åns lugna vatten precis utanför dörren och en rymlig trädgård att verkligen förlora sig i! Stor boarea och hel källare med rum för sociala stunder eller kanske hemmabion? Här kan familjen leva och växa i en underskön miljö ett stenkast från ortens centrala delar.

Östtunagatan 7, Hallstahammar, Hallstahammars kommun
 • Tis 17 okt kl 16:45

Östtunagatan 7

Lägenhet
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
380 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 264 kr/mån
7 037 kr/m²

Lägenheten har sin balkong, med trätrall under fötterna, mot sydost, rakt mot eftermiddags- och kvällssolen så här kan du sitta sent inpå kvällen och njuta av solen. Ett rejält, ljust och fräscht kök och en stor klädkammare som gör att du har gott om förvaring. Välkommen att anmäla dig till visningarna.

 • Plus
Vattentornsvägen 9, Vallmo, Hallstahammars kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vattentornsvägen 9

Villa
Vallmo, Hallstahammars kommun
4 450 000 kr
157 m²
6 rum
907 m² tomt

Har du alltid drömt om att få flytta in i ett nytt hem men känner att byggnadsprocessen blir för tung? Då har du chansen här! Nyckelfärdig enplansvilla från Mjöbäcksvillan med närhet till både centrum i Kolbäck och naturen kring ån, förskola, skola och inomhusbad. Med ljusa, härliga ytskikt, och två badrum, som du blir den första att inviga. Carport och färdiga, stenlagda gångar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och överlag vita och gråa toner. Bara att flytta in med färdigt trädäck mot väster och gräsmattan klar att leka på. Din dröm om ett nytt hem kan gå i uppfyllelse.

 • Nyproduktion
Alvägen 10, Lyckhem, Hallstahammars kommun

Alvägen 10

Villa
Lyckhem, Hallstahammars kommun
1 995 000 kr
153 m²
7 rum
583 m² tomt

Ett rymligt och välskött hus för den stora familjen eller för den som vill ha kontoret hemma! Här bor du i Lyckhem, en kort promenad från Kolbäcksån, för dig som vill ta ett dopp eller prova fiskelyckan. Fina sammanhängande umgängesytor med vardagsrum, kök och altan när vännerna kommer på besök. Egna blåbär, hallon och jordgubbar i den ombonade trädgården. Perfekt läge för den som pendlar med bil då du är ute på E18 på någon minut. Välkommen till Alvägen 10!

 • Plus
Domherrevägen 14, Lövboås, Hallstahammars kommun

Domherrevägen 14

Villa
Lövboås, Hallstahammars kommun
1 995 000 kr
108 + 63 m²
4 rum
660 m² tomt

En storlek större av Hallstahammars kanske mest populära husmodell med allt i ett plan och lagom stor trädgård för odling och lek. Här kan familjen samlas i rymliga sällskapsdelar och när kylan kryper på finns bastun att njuta av. Tillbyggd med större hall och lättillgängligt kök i vitt samt en rejäl tvättstuga. Garaget rymmer både bil och arbetsbänkar. Här får Du och familjen lite mer av allt i en miljö nära skog och friluftsområden där det är nära till skolor och barnomsorg. Kom och upptäck Domherrevägen 14.

Jättekastet Årby 50, Årby, Hallstahammars kommun

Jättekastet Årby 50

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
1 400 000 kr
2 454 m² tomt

Jättekastet har fått sitt namn från det stora klippblocket som är "utkastat" bland träden. Blocket är en rest från inlandsisen. Tomten bjuder på ett mycket vackert och soligt läge med utsikt över de omgivande åkrarna. Mot söder utgör ett litet dike gräns för fastigheten. Utanför fastigheten ligger ett område som omfattas av strandskydd längs ytterligare ett dike som är vattenförande stora delar av året och som utgör gräns mot det öppna fältet. I öster öppnar sig en gles skog och tomten ringas in av en liten höjd med små vackra vindpinade tallar. Tomten är en kuperad tallbacke och på två platser är det möjligt att gräva dammar som håller vatten stora delar av året och på en av höjderna går det troligen att bygga utan pålning. Här har du sol från morgon till kväll och en fantastisk utsikt över åker och äng. Säljaren har förberett tomten med stor hänsyn och kärlek till naturvärden och befintlig växtlighet. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Talldungen Årby 51, Årby, Hallstahammars kommun

Talldungen Årby 51

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
950 000 kr
1 382 m² tomt

Denna fina tomt omringas av två små höjder med tallar i norr och i söder. I väster utgör ett mindre dike gräns mot en äng. Tomten höjer sig fint över den framförliggande ängen och de höga tallarna ger ett fridfullt intryck. Detta kan bli din plats i världen, en plats att kalla hemma. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Aspbacken Årby 52, Årby, Hallstahammars kommun

Aspbacken Årby 52

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
1 050 000 kr
2 266 m² tomt

Denna vackra tomt sluttar svagt ner mot ängen och mot det lilla diket som är vattenförande delar av året. Här får du känslan av att bo i en lövsal med det speciella ljuset som silar ner genom lövverket. Säljaren har förberett tomten med stor hänsyn och kärlek till naturvärden och befintlig växtlighet. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Enhagen Årby 53, Årby, Hallstahammars kommun

Enhagen Årby 53

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
1 275 000 kr
2 188 m² tomt

Här kan du sitta och njuta av kvällssolen när du kommer hem från arbetet. Tomten vänder sig mot väster med en svag sluttning. Denna tomt ligger vid "vägs ände" så här slipper du helt förbifarande trafik! Säljaren har förberett tomten med stor hänsyn och kärlek till naturvärden och befintlig växtlighet. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Visar alla 15