Mäklare Per Åhlberg

Per Åhlberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Skogsvägen 36, Lövboås, Hallstahammars kommun

Skogsvägen 36

Villa
Lövboås, Hallstahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hallstahammar

1 950 000 kr

86 m²

5 rum

669 m² tomt

Mitt i det lugna villakvarteret väntar detta hemtrevliga enplanshus med källare som gör intryck! Ett charmigt hem med ljusa ytskikt, många sovrum och fiffigt inredd källare med ytterligare rum för t ex tonåringarna. Luftigt kök med egen terrass för frukostkaffestunden. Här är det lätt att trivas och den plana trädgårdstomten erbjuder fina möjligheter till lek och sällskapsliv. Dubbla badrum om ni är många. Platsen är barnvänlig med trevligt läge i direkt närhet till bland annat skola, fina grönområden och idrottsanläggningar. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Västerås och Erikslund shoppingcenter. Ett hem med många fördelar i hjärtat av Hallstahammar.

Agnegatan 9, Vänsta, Hallstahammars kommun

Agnegatan 9

Villa
Vänsta, Hallstahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hallstahammar

1 795 000 kr

85 m²

3 rum

882 m² tomt

Många år av noggrann omvårdnad och skötsel av detta fina hem lämnas nu till Dig att ta vid! Här finns gott om plats i vardagsrum för både middagsgäster och tv-soffan. Trädgården väntar på sommarens grillkvällar och om Du har gröna fingrar och odlarlust. Rymligt källarplan för både sköna bastubad, rum för pingismatchen och med stora förvaringsutrymmen. Här kan du lätt hålla nere driftkostnaderna med den effektiva bergvärmen och bilen står säkert i det fristående garaget. Vänsta-området, nära skogsområden och inte långt från Kolbäcks-ån, hälsar dig välkommen!

  • Uteplats
Jutbodavägen 21, Tuna, Hallstahammars kommun

Jutbodavägen 21

Villa
Tuna, Hallstahammars kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hallstahammar

2 940 000 kr

136 m²

6 rum

1 147 m² tomt

Här väntar ett hem med modern känsla och många sovrum på just Dig och din familj! Perfekt beläget om arbetet ligger i närliggande orter. Ljusa rum och badrum i båda plan. Här flyttar du med solen runt på de olika uteplatserna från öst till väst. Myresjöhus med gedigen känsla och toppenfina garageytor för dig som vill skruva! Ta chansen och upptäck Jutbodavägens alla fördelar. Varför inte ett härligt bastubad nu under mörka och kyliga kvällar! Välkommen på visning.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3