Mäklare Per Åhlberg

Per Åhlberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vattentornsvägen 9, Vallmo, Hallstahammars kommun

Vattentornsvägen 9

Villa
Vallmo, Hallstahammars kommun
3 950 000 kr
157 m²
6 rum
907 m² tomt

Har du alltid drömt om att få flytta in i ett nytt hem men känner att byggnadsprocessen blir för tung? Då har du chansen här! Nyckelfärdig enplansvilla från Mjöbäcksvillan med närhet till både centrum i Kolbäck och naturen kring ån, förskola, skola och inomhusbad. Med ljusa, härliga ytskikt, och två badrum, som du blir den första att inviga. Carport och färdiga, stenlagda gångar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och överlag vita och gråa toner. Bara att flytta in med färdigt trädäck mot väster och gräsmattan klar att leka på. Din dröm om ett nytt hem kan gå i uppfyllelse.

  • Nyproduktion
Trädgårdsgatan 9C, Barnängen, Hallstahammars kommun

Trädgårdsgatan 9C

Lägenhet
Barnängen, Hallstahammars kommun
660 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 121 kr/mån
11 786 kr/m²

På första våningen väntar två rum och kök med balkong i toppklass. Renoverat från topp till tå under de 3 senaste åren, i ljusa, moderna färger. Härlig innergård med parkeringar och grönytor. Gott om förråd i källarplan. Brf Vävaren nr 3 är en fin och stabil förening med god ekonomi. Grundligt renoverad fastighet under det senaste decenniet. Här bor du verkligen i hjärtat av Hallstahammar, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden når ni med en kort promenad. Butiker, caféer och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Hallstahammar tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer.

Tråddragargatan 1D, Centralt, Hallstahammars kommun

Tråddragargatan 1D

Lägenhet
Centralt, Hallstahammars kommun
520 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
4 222 kr/mån
8 525 kr/m²

På övre plan med vid utsikt mot söder och norr. Balkong med solläge. Ett hem som vårdats ömt och som nu väntar på Dig! Gott om förvaring och rymlig hall. Förråd i källarplan och tillgång till gemensam trädgård i föreningen. Mindre utrymme vid entré med plats för solstolen och kanske din favoritblomma! Välvårdad förening med tre byggnader precis intill affärscentrum.

Hallonvägen 5, Tuna, Hallstahammars kommun

Hallonvägen 5

Radhus
Tuna, Hallstahammars kommun
1 225 000 kr
88 m²
4 rum
364 m² tomt

Med allt samlat i ett plan och med lättsam, friköpt trädgård kan boendet nästan inte bli enklare! Här finns trots mindre yta möjlighet att inrymma upp till 4 sovrum och ändå plats för sociala stunder i allrum och vardagsrum vid den sprakande brasan. Praktiskt arbetskök där du lätt når till altanen för kommande sommarluncher! I lä och utan insyn. Kom och upptäck Hallonvägen 5.

Västtunagatan 39, Barnängen, Hallstahammars kommun

Västtunagatan 39

Villa
Barnängen, Hallstahammars kommun
1 395 000 kr
72 + 67 m²
3 rum
1 133 m² tomt

Gedigen och välbyggd villa med uteplatser i morgon- och kvällssol. Enplanshus i den mindre modellen med centralt läge och stor, friköpt trädgård. Praktisk, öppen planlösning med högt i tak. Vacker fiskbensparkett och fristående, rymligt garage. Källarplan med gott om hobbyutrymmen och möjligheter till spännande inredning. Bergvärme för bästa värmeekonomi och ett lättillgängligt vindsutrymme för alla saker!

Håskesta 2, Håskesta, Hallstahammars kommun

Håskesta 2

Villa
Håskesta, Hallstahammars kommun
2 895 000 kr
138 + 35 m²
4 rum
1 791 m² tomt

En oas med det bästa av båda världar - naturen inpå knuten och bara ett par minuters bilväg till både den stora staden och den lilla. Tillbyggt Eksjöhus i 1 plan med fokus på stora sällskapsutrymmen och med eldstäder för skön värme när höst och vinter smyger på. Garage och carport. Ett större och ett mindre badrum och ett verkligt härligt uterum med vid utsikt mot väster. Allt inramat av en uppvuxen trädgård samt skog och mark.

Enhagen Årby 53, Årby, Hallstahammars kommun

Enhagen Årby 53

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
1 275 000 kr
2 188 m² tomt

Här kan du sitta och njuta av kvällssolen när du kommer hem från arbetet. Tomten vänder sig mot väster med en svag sluttning. Denna tomt ligger vid "vägs ände" så här slipper du helt förbifarande trafik! Säljaren har förberett tomten med stor hänsyn och kärlek till naturvärden och befintlig växtlighet. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Visar alla 7