Mäklare Per Åhlberg

Per Åhlberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Håskesta 2, Håskesta, Hallstahammars kommun

Håskesta 2

Villa
Håskesta, Hallstahammars kommun
1 890 000 kr
138 + 35 m²
4 rum
1 791 m² tomt

En oas med det bästa av båda världar - naturen inpå knuten och bara ett par minuters bilväg till både den stora staden och den lilla. Tillbyggt Eksjöhus i 1 plan med fokus på stora sällskapsutrymmen och med eldstäder för skön värme när höst och vinter smyger på. Garage och carport. Ett större och ett mindre badrum och ett verkligt härligt uterum med vid utsikt mot väster. Allt inramat av en uppvuxen trädgård samt skog och mark.

Åsgränd 3, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Åsgränd 3

Villa
Kolbäck, Hallstahammars kommun
1 295 000 kr
111 + 96 m²
5 rum
2 494 m² tomt

Där åren har gått men känslan finns bevarad. Urspungligt utförande i rum och planering med mycket inströmmande ljus och högt i tak. Belägen i Kolbäcks centrala delar med ca 200 m till affärsstråket men ändå lugn och stillsam omgvning. Stor trädgård om över 2400kvm. Källare med garage och vädringsbalkong mot söder. Rymliga rum med känsla att utveckla och inreda. Kom och upptäck Åsgränd 3 mitt i Kolbäck!

Västtunagatan 42a, Hallstahammar, Hallstahammars kommun

Västtunagatan 42a

Lägenhet
Hallstahammar, Hallstahammars kommun
395 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 651 kr/mån
10 000 kr/m²

Totalrenoverad lägenhet med alla delar utbytta under 2023. Bara att landa med ditt eget bohag och njuta av nya golv, väggar, kök och bad. Flytta ut med favoritstolen på balkongen och njut av eftermiddagssolen! Allt du behöver finns i samma också i samma byggnad. Kort promenadavstånd till köpcentrum, bussar och tåg. Bli först med att inta denna mysiga och helt nya lägenhet med rejält tilltaget kök!

  • Balkong
Finntorpet 12, Finntorpet, Hallstahammars kommun

Finntorpet 12

Villa
Finntorpet, Hallstahammars kommun
4 700 000 kr
143 m²
4 rum
3 854 m² tomt

Inte långt från Kolbäcksåns vatten någon kilometer norr om tätorten ligger denna drömlika fastighet och bara väntar på Dig. Tidlöst inredda rum med spår av det ursprungliga men i modern tappning. Stor trädgårdsarel om dryga 3600 kvm med plats för människor och djur. Mindre bebyggelse med hus omkring men lugnt och ostört ändå. Här har ett modernt hem med tillhörande verkstadsgarage vuxit fram under de senate 10-15 åren med möjligheter för den som vill att bedriva verksamhet hemma eller bara kunna få plats med alla egna intressen. Ursprunglig uthuslänga, jordkällare och stor hundgård är bara något av det som finns att upptäcka.

Förunda 18, Berg, Hallstahammars kommun
Förunda 18, Berg, Hallstahammars kommun, bild 2
Förunda 18, Berg, Hallstahammars kommun, bild 3

Förunda 18

Villa
Berg, Hallstahammars kommun
2 725 000 kr
76 m²
2 rum
2 733 m² tomt

Ett verkligt paradis! Under sommarhalvåret omsluten av grönska och med ljudet från den porlande bäcken. Vintertid lika vackert omgiven av snö och frost med sprakande vedspis innanför fönstren. Ett hem fyllt av omsorgsfull kärlek till golv och väggar genom outtröttlig renovering och tillbyggnad. I badrummet vill man låta dörren stå öppen för att njuta av den spektakulära fönsterväggen som bjuder på skön utsikt. Förberett för att placera ett badkar att njuta i och aldrig vilja gå ur! Gårdshus på tomten som vänner och släkt kan bo över i och ett ute-kök som kan få vem som helst att gilla att laga mat. Vilken dröm Förunda 18 är. Välkomna att anmäla dig till visning!

  • Premium
Trädgårdsgatan 9C, Barnängen, Hallstahammars kommun

Trädgårdsgatan 9C

Lägenhet
Barnängen, Hallstahammars kommun
640 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 121 kr/mån
11 429 kr/m²

På första våningen väntar två rum och kök med balkong i toppklass. Renoverat från topp till tå under de 3 senaste åren, i ljusa, moderna färger. Härlig innergård med parkeringar och grönytor. Gott om förråd i källarplan. Brf Vävaren nr 3 är en fin och stabil förening med god ekonomi. Grundligt renoverad fastighet under det senaste decenniet. Här bor du verkligen i hjärtat av Hallstahammar, med närhet till allt man kan önska. Vackra grönområden når ni med en kort promenad. Butiker, caféer och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Hallstahammar tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer.

Jättekastet Årby  50, Årby, Hallstahammars kommun

Jättekastet Årby 50

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
1 400 000 kr
2 454 m² tomt

Jättekastet har fått sitt namn från det stora klippblocket som är "utkastat" bland träden. Blocket är en rest från inlandsisen. Tomten bjuder på ett mycket vackert och soligt läge med utsikt över de omgivande åkrarna. Mot söder utgör ett litet dike gräns för fastigheten. Utanför fastigheten ligger ett område som omfattas av strandskydd längs ytterligare ett dike som är vattenförande stora delar av året och som utgör gräns mot det öppna fältet. I öster öppnar sig en gles skog och tomten ringas in av en liten höjd med små vackra vindpinade tallar. Tomten är en kuperad tallbacke och på två platser är det möjligt att gräva dammar som håller vatten stora delar av året och på en av höjderna går det troligen att bygga utan pålning. Här har du sol från morgon till kväll och en fantastisk utsikt över åker och äng. Säljaren har förberett tomten med stor hänsyn och kärlek till naturvärden och befintlig växtlighet. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

  • Plus
Enhagen Årby 53, Årby, Hallstahammars kommun

Enhagen Årby 53

Tomt
Årby, Hallstahammars kommun
1 275 000 kr
2 188 m² tomt

Här kan du sitta och njuta av kvällssolen när du kommer hem från arbetet. Tomten vänder sig mot väster med en svag sluttning. Denna tomt ligger vid "vägs ände" så här slipper du helt förbifarande trafik! Säljaren har förberett tomten med stor hänsyn och kärlek till naturvärden och befintlig växtlighet. Tomten är inte knuten till någon byggfirma utan det står köparen fritt att välja, eller att bygga själv. Tomten är belägen strax utanför Kolbäck, endast ca 5 minuter med bil, och Västerås nås på 20 minuter. I Kolbäck finns både en bra livsmedelsbutik, pizzerior, vårdcentral och bra kommunikationer. Självklart både förskola och skola. Här får du möjlighet att bygga ett riktigt energisnålt hus som dessutom de första 15 åren är befriat från fastighetsavgift!

Visar alla 8