Mäklare Dino Kara

Dino Kara

Om mig

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär genom att skräddarsy en lösning som passar dig perfekt! Jag är en driven mäklare med god lokal kännedom och strävar efter att leverera en upplevelse i världsklass. Jag är engagerad och har ett ständigt fokus på att affären ska vara så enkel som möjligt för dig med bästa möjliga utfall. Välkommen att kontakta mig så planerar vi för framgång tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rösvägen 1, Harplinge, Halmstads kommun

Rösvägen 1

Villa
Harplinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 495 000 kr
210 + 100 m²
5 rum
1 433 m² tomt

Varmt välkommen till Harplinge och denna oerhört attraktiva bostad adresserad Rösvägen 1,. Här i ett lugnt och familjevänligt område, erbjuds du en perfekt balans mellan avkoppling och bekvämlighet. Med närhet till skolor, förskolor och idrottsplatser, är detta ett drömhem för den hela familjen. Den så gott som totalrenoverade huvudbostaden välkomnar dig med öppna och sociala ytor på entréplanet vilka är perfekta för både avslappnade familjekvällar och underhållande tillställningar. Huset erbjuder två badrum, vars material noggrant valts ut, här kombineras stil och funktionalitet vilket ger ett iögonfallande resultat. På övre plan finns fyra rymliga sovrum, varav två öppnar upp mot terrassen med skjutbara partier, vilket ger en känsla av frihet och lyx. Stora fönsterpartier och spotlights skapar en ljus och inbjudande atmosfär genom hela bostaden och säkerställer hög trivsel samt en perfekt kontrast mot de mörka färgerna i köket. Gäststugan är en idealisk plats när vänner eller släktingar kommer på besök, här kan de enkelt bo med fullständigt utrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum och ett helkaklat badrum. Möjligheterna till utveckling är stora och erbjuder flexibilitet för framtida behov. Dessutom har vi källaren som imponerar med ett stort kök som smälter samman med en generös sällskapsyta, dessutom finns här två rum som lämpar sig perfekt som sovrum samt ett helkaklat badrum och gott om förvaringsutrymmen. Sammanfattningsvis är detta en bostad där hela familjen kommer stortrivas under lång tid framöver där du erbjuds en generös trädgårdstomt vilken bjuder in till lek och avkoppling under soliga dagar, en imponerande bostadsyta om 210 kvm i huvudbostaden samt en källaren och gäststuga som erbjuder flexibilitet och frihet. Halmstad centrum ligger endast 15 minuter bort med bil och tillsammans med bra bussförbindelser är detta det perfekta området för den moderna familjen som söker harmoni och närhet till både stadsliv och natur. Denna bostad är en investering som lönar sig, och dess attraktivitet och bekvämlighet gör den till ett drömhem för både nuet och framtiden. Se till att inte gå miste om denna möjlighet, anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen.

Bryngelshusgatan 115, Halmstad, Halmstads kommun
Bryngelshusgatan 115, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Bryngelshusgatan 115, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Bryngelshusgatan 115

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 395 000 kr
113 m²
5 rum
7 600 kr/mån
30 044 kr/m²

Denna charmiga bostad är belägen i ett familjevänligt område och erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och komfort. Med tre våningar och en imponerande storlek har denna bostad det som behövs för en trivsam tillvaro. Med sin eleganta townhouse-stil, som ger den en tidlös och sofistikerad karaktär, kommer du charmas av denna bostad. På plan två välkomnas du av ett rymligt vardagsrum och ett modernt kök, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär för samvaro med familj och vänner. Här finns gott om plats för gemensamma måltider och avslappnade kvällar. Två rymliga balkonger är några av höjdpunkterna i denna bostad. Den ena är inglasad och fungerar som ett förlängt vardagsrum, vilket gör det till det perfekta utrymmet för att njuta av frukost eller kaffe i alla väder. Den andra balkongen har en tilltalande storlek och erbjuder möjligheten att skapa en loungeliknande miljö för trevliga stunder i gott sällskap. Dessutom erbjuds du direkt närhet till bland annat skola, förskola och matbutik, vilket gör det enkelt att hantera vardagens ärenden. Dessutom är centrum inom behagligt promenadavstånd, vilket innebär att shopping och restauranger alltid finns inom räckhåll. Med sitt familjevänliga område och de generösa utrymmena som detta townhouse erbjuder, är detta en plats där hela familjen kan trivas och skapa minnen tillsammans. Här har du allt du behöver för att njuta av en fantastisk tillvaro. Har du letat efter den perfekta bostaden för hela familjen då har du hittat helt rätt här! Se till att anmäla ditt intresse redan nu! Välkommen till ditt framtida hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hertig Knutsgatan 37A, Halmstad, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37A

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
3 810 kr/mån
42 714 kr/m²

Denna nybyggda bostad från 2021 erbjuder det perfekta boendet med sitt strategiska läge endast 200 meter från Högskolan. Med en väldisponerad yta om 35 kvadratmeter och låga avgifter till bostadsrättsföreningen är detta en idealisk investering. Lägenheten är präglad av smart planering och hög standard. I det moderna badrummet finner du en praktisk tvättmaskin, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Köket imponerar med gott om arbetsyta och är komplett med en diskmaskin för att underlätta hanteringen av vardagssysslor. Belägen på ett högt läge i byggnaden erbjuder bostaden en vacker utsikt och en lugn atmosfär. Den oerhört välskötta bostadsrättsföreningen adderar ett extra lager av trygghet och gemenskap. I källaren har du tillgång till bekvämligheter som gym, bastu och tvättstuga, vilket förhöjer trivseln ytterligare. Den strategiska placeringen gör det möjligt att cykla till centrum på endast 5-10 minuter, medan närheten till Maxi, apotek, vårdcentral och andra matbutiker skapar en bekväm vardag. Här får du inte bara en bostad utan även en levnadsmiljö där allt du behöver finns inom räckhåll. Sammanfattningsvis är denna bostad en strålande möjlighet för dig som söker en trivsam och modern boendemiljö med bekvämligheter som möter och överträffar dina förväntningar. Letar du efter en perfekt studentbostad då har du hittat helt rätt här! Anmäl ditt intresse redan nu. Välkommen!

Fjärdingsstigen 11A/11B, Halmstad, Halmstads kommun

Fjärdingsstigen 11A/11B

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 095 000 kr
129 + 59 m²
6 rum
703 m² tomt

Denna fantastiska fastighet är din chans att äga ett imponerande bostadshus som erbjuder hög trivsel och stora möjligheter. Oavsett om du letar efter det perfekta familjehemmet eller möjligheten till generationsboende, är detta den idealiska platsen för dig. Här är vad som gör detta objekt till en unik pärla: Stora renoveringar utförda: Detta bostadshus har genomgått stora renoveringar vilket ger dig en härlig boendemiljö. De moderna och smakfulla uppgraderingarna har skapat ett harmoniskt hem med en perfekt balans mellan charm och modernitet. Stor tomt: Fastigheten ligger på en rymlig tomt, vilket ger dig obegränsade möjligheter att skapa din drömträdgård eller utveckla den efter dina behov. En perfekt plats för barn att leka och utforska. Strålande läge: Med närhet till högskola har du bekvämt gångavstånd till utbildningsmöjligheter. Dessutom finner du matbutiker och vackra promenadstråk inom räckhåll, vilket gör din vardag bekväm och avkopplande. Smart investering: Denna fastighet erbjuder fantastiska möjligheter till hyresintäkter, i dagsläget genererar fastigheten intäkter om ca 300,000 kr i kallhyra. Med dess storlek och attraktiva läge kan du enkelt hyra ut hela eller delar av fastigheten och öka din investeringsavkastning. Promenad och cykelvänligt: Vill du ha möjlighet att låta bilen stå? Här får du behagligt cykelavstånd till både centrum och Hallarnas köpcentrum, vilket ger dig tillgång till shopping, restauranger och fritidsaktiviteter på ett smidigt sätt. Tilltalande: Denna fastighet är en ypperlig möjlighet att äga ett bostadshus som uppfyller dina önskemål. Oavsett om du är en familj som söker ditt drömhem eller en investerare som letar efter en lönsam fastighet, så har du hittat det här. Tveka inte, detta är en chans du inte vill missa! Anmäl ditt intresse nu. upplev detta enastående bostadshus på nära håll. Välkommen till ditt nya hem och investeringsmöjlighet!

  • Balkong
  • Uteplats
Munkflyvägen 15, Åled, Halmstads kommun

Munkflyvägen 15

Villa
Åled, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 795 000 kr
140 + 30 m²
6 rum
545 m² tomt

Njut av lugnet och skönheten i denna charmiga villa, belägen på en stilla gata i ett familjevänligt område. Omringad av lummig grönska, erbjuder denna bostad en harmonisk tillflyktsort från vardagens stress och brus. Med en väldisponerad planlösning som möjliggör för fler rum, är detta hemmet idealiskt för både stora och små familjer. Ett av de mest slående inslagen i detta hem är det inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av tillvaron och förlänga årstiderna. Detta rum ger dig möjlighet att koppla av med en bok eller att bara sitta och beundra naturen utanför fönstret. Bostaden har även en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som smälter samman till perfektion. Denna öppna planlösning skapar ett rymligt och luftigt utrymme som är perfekt för sociala tillställningar eller lugna hemmakvällar med familjen. Här kan du bjuda in nära och kära på middagar, fester eller bara umgås över en kopp kaffe. Från balkongen sträcker sig en underbar utsikt över den frodiga grönskan som omger bostaden. Detta ger dig möjligheten att starta dagen med en harmonisk kopp kaffe. För barnfamiljer ligger en lekplats bekvämt nära bostaden, vilket gör det lätt att hålla barnen underhållna. Och för den aktiva finns det gott om utomhusaktiviteter att utforska i närheten. Denna villa ligger i en trivsam miljö där grannskapet präglas av gemenskap och vänlighet. Här kan du känna dig trygg och välkommen, samtidigt som du njuter av livets goda i ditt nya hem. Trots sin lugna belägenhet är villan ändå nära till stadens alla bekvämligheter - från shoppingcenter till restauranger och caféer. Du får det bästa av två världar: tystnaden och fridfullheten från landsbygden kombinerat med bekvämligheten av stadslivet. Framtida ägare kommer ha glädje av detta hem under många år framöver tack vare dess hållbara konstruktion och tidlösa design. Fler detaljer om fastighetens specifikationer kommer finnas tillgängliga vid visningen. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa allt du behöver för att leva ett bekymmersfritt liv fyllt med komfort, gemenskap och naturlig skönhet. Har du letat efter ett trivsamt boende för familjen då har du hittat helt rätt här, se till att anmäla ditt intresse redan nu för att inte gå miste om denna möjlighet! Varmt välkommen.

  • Balkong
  • Uteplats
Stora Nydala allé 4, Halmstad, Halmstads kommun

Stora Nydala allé 4

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
5 695 000 kr
235 + 45 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Har du drömt om att driva eget företag nära hemmet? Då bör du boka din visningstid till Stora Nydala allé 4 för denna möjligheten vill du inte gå miste om! Här får du en tomt om hela 15,000 kvm där du idag finner ett inbjudande boningshus samt verkstad som lämpar sig perfekt för flertalet yrken. Inne i boningshuset möts vi av en tilltalande planlösning med bland annat fyra rymliga sovrum, två badrum, välplanerat kök med köksö och inglasat uterum med behaglig golvvärme som är lättillgängligt från den stora matplatsen i köket. Ny luft/vattenpump har installerats i januari 2023 och på övre plan har nuvarande ägare installerat en luft/luftvärmepump i samband med att den sista delen av råvinden inreddes och gjordes om till sovrum under 2021. Komplementsbyggnaden är ca 400 kvm stor och erbjuder fantastiska möjligheter för dig som driver eller funderar på att starta eget företag. Komplementsbyggnaden är smart planerad och består av en stor verkstad, mindre verkstad (bilden i annonsen visar den mindre verkstaden), förvaringsutrymmen både inne och ute. Om företaget ska ta emot kunder på plats finns både kundmottagning, kontor, konferensrum och toalett i komplementsbyggnaden. För de som arbetar finns ett omklädningsrum med skåp och ett kök. Denna fastigheten har planerats noggrant av nuvarande ägare vilket inte minst märks på uppvärmnings-/och effektiviseringssystem. På komplementsbyggnaden har vi solceller som producerar ca 6000 kWh, heatpipeanläggning (här behöver beredaren bytas för full funktionalitet), ny luft/vattenpump januari 2023, luft/luftvärmepump, pelletspanna av större modell och givetvis finns fiber indraget till både boningshus och till komplementsbyggnaden. Fibern är uppdelad i två delar där den ena är vanlig fiber för privatbostad medan den andra delen är anpassad för företag. I dagsläget hyrs fastigheten ut av nuvarande ägare och ger en intäkt på ca 330,000 kr/år och driftnetto på ca 315,000 kr/år. Sammanfattningsvis kan man säga att detta är en fastighet som erbjuder ovanstående samt mycket mer och här kommer du med största säkerhet trivas oerhört bra under lång tid framöver. Låt inte denna möjlighet glida dig ur händerna, anmäl ditt intresse redan idag. Varmt välkommen!

  • Plus
Gäddvägen 3, Fyllinge, Halmstads kommun

Gäddvägen 3

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 395 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/2
6 303 kr/mån
15 852 kr/m²

Varmt välkommen Gäddvägen 3. Med närhet till både skola och förskola, Hallarnas köpcentrum och matbutik kan vi nu erbjuda denna välskötta bostad i populära och natursköna Fyllinge. Inne i bostaden möts vi av en öppen yta där socialt umgänge ligger i fokus, 2 generösa sovrum, inbjudande kök med plats för matgrupp och ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. När sedan de varma sommardagarna kommer erbjuder denna bostad en terrass på markplan med generös grill-/ och umgängesyta. Dessutom får du en balkong i strålande solläge där du kan njuta av tillvaron och lugnet. Allt detta och mycket mer kan du nu få i en välskött och stabil bostadsrättsförening. Så om du har letat efter en bostad där du kommer trivas under lång tid framöver då har du hittat den här. Så vänta inte, anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet. Välkommen!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 7