Mäklare Dino Kara

Dino Kara

Om mig

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa affär genom att skräddarsy en lösning som passar dig perfekt! Jag är en driven mäklare med god lokal kännedom och strävar efter att leverera en upplevelse i världsklass. Jag är engagerad och har ett ständigt fokus på att affären ska vara så enkel som möjligt för dig med bästa möjliga utfall. Välkommen att kontakta mig så planerar vi för framgång tillsammans!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjärdingsstigen 11A/11B, Halmstad, Halmstads kommun

Fjärdingsstigen 11A/11B

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 100 000 kr
129 + 59 m²
6 rum
703 m² tomt

Denna fantastiska fastighet är din chans att äga ett imponerande bostadshus som erbjuder hög trivsel och stora möjligheter. Oavsett om du letar efter det perfekta familjehemmet eller möjligheten till generationsboende, är detta den idealiska platsen för dig. Här är vad som gör detta objekt till en unik pärla: Stora renoveringar utförda: Detta bostadshus har genomgått stora renoveringar vilket ger dig en härlig boendemiljö. De moderna och smakfulla uppgraderingarna har skapat ett harmoniskt hem med en perfekt balans mellan charm och modernitet. Stor tomt: Fastigheten ligger på en rymlig tomt, vilket ger dig obegränsade möjligheter att skapa din drömträdgård eller utveckla den efter dina behov. En perfekt plats för barn att leka och utforska. Strålande läge: Med närhet till högskola har du bekvämt gångavstånd till utbildningsmöjligheter. Dessutom finner du matbutiker och vackra promenadstråk inom räckhåll, vilket gör din vardag bekväm och avkopplande. Smart investering: Denna fastighet erbjuder fantastiska möjligheter till hyresintäkter, i dagsläget genererar fastigheten intäkter om ca 300,000 kr i kallhyra. Med dess storlek och attraktiva läge kan du enkelt hyra ut hela eller delar av fastigheten och öka din investeringsavkastning. Promenad och cykelvänligt: Vill du ha möjlighet att låta bilen stå? Här får du behagligt cykelavstånd till både centrum och Hallarnas köpcentrum, vilket ger dig tillgång till shopping, restauranger och fritidsaktiviteter på ett smidigt sätt. Tilltalande: Denna fastighet är en ypperlig möjlighet att äga ett bostadshus som uppfyller dina önskemål. Oavsett om du är en familj som söker ditt drömhem eller en investerare som letar efter en lönsam fastighet, så har du hittat det här. Tveka inte, detta är en chans du inte vill missa! Anmäl ditt intresse nu. upplev detta enastående bostadshus på nära håll. Välkommen till ditt nya hem och investeringsmöjlighet!

  • Balkong
  • Uteplats
Munkflyvägen 15, Åled, Halmstads kommun

Munkflyvägen 15

Villa
Åled, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 500 000 kr
140 + 30 m²
6 rum
545 m² tomt

Njut av lugnet och skönheten i denna charmiga villa, belägen på en stilla gata i ett familjevänligt område. Omringad av lummig grönska, erbjuder denna bostad en harmonisk tillflyktsort från vardagens stress och brus. Med en väldisponerad planlösning som möjliggör för fler rum, är detta hemmet idealiskt för både stora och små familjer. Ett av de mest slående inslagen i detta hem är det inglasade uterummet, en plats där du kan njuta av tillvaron och förlänga årstiderna. Detta rum ger dig möjlighet att koppla av med en bok eller att bara sitta och beundra naturen utanför fönstret. Bostaden har även en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum som smälter samman till perfektion. Denna öppna planlösning skapar ett rymligt och luftigt utrymme som är perfekt för sociala tillställningar eller lugna hemmakvällar med familjen. Här kan du bjuda in nära och kära på middagar, fester eller bara umgås över en kopp kaffe. Från balkongen sträcker sig en underbar utsikt över den frodiga grönskan som omger bostaden. Detta ger dig möjligheten att starta dagen med en harmonisk kopp kaffe. För barnfamiljer ligger en lekplats bekvämt nära bostaden, vilket gör det lätt att hålla barnen underhållna. Och för den aktiva finns det gott om utomhusaktiviteter att utforska i närheten. Denna villa ligger i en trivsam miljö där grannskapet präglas av gemenskap och vänlighet. Här kan du känna dig trygg och välkommen, samtidigt som du njuter av livets goda i ditt nya hem. Trots sin lugna belägenhet är villan ändå nära till stadens alla bekvämligheter - från shoppingcenter till restauranger och caféer. Du får det bästa av två världar: tystnaden och fridfullheten från landsbygden kombinerat med bekvämligheten av stadslivet. Framtida ägare kommer ha glädje av detta hem under många år framöver tack vare dess hållbara konstruktion och tidlösa design. Fler detaljer om fastighetens specifikationer kommer finnas tillgängliga vid visningen. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa allt du behöver för att leva ett bekymmersfritt liv fyllt med komfort, gemenskap och naturlig skönhet. Har du letat efter ett trivsamt boende för familjen då har du hittat helt rätt här, se till att anmäla ditt intresse redan nu för att inte gå miste om denna möjlighet! Varmt välkommen.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 2