Mäklare Jörgen Ivarsson

Jörgen Ivarsson

Om mig

Resultatorienterad, noggrann och med kunden i fokus är det som bäst beskriver mig i min yrkesroll som fastighetsmäklare. För mig är det viktigt att det finns en förtroendefull relation vid försäljning och köp av en bostad. Jag värdesätter den personliga biten och få saker får mig att må så gott som fina omdömen från riktigt nöjda kunder. Som mäklare i Halmstad har jag en härlig variation genom förmedling av allt från villor och bostadsrätter till nyproduktion. Ser fram emot att träffa Dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandåsvägen 52, Kärleken/Sofieberg, Halmstads kommun
 • Ons 6 dec kl 16:30
Sandåsvägen 52, Kärleken/Sofieberg, Halmstads kommun, bild 2
Sandåsvägen 52, Kärleken/Sofieberg, Halmstads kommun, bild 3

Sandåsvägen 52

Villa
Kärleken/Sofieberg, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 080 000 kr
128 + 32 m²
6 rum
491 m² tomt

Välkomna till denna fräscha villa på en insynsskyddad tomt på lugna och trevliga Sandåsvägen 52. När vi kliver in på entréplan möts vi av ett stort vardagsrum med generösa sällskapsytor, öppen planlösning mellan kök och matplats och en kamin som höjer mysfaktorn. Från vardagsrummet nås uterummet, vilket förlänger säsongerna och ger ytterligare yta att umgås på. Här finns även ett helkaklat badrum, sovrum/kontor och en kombinerad groventré/tvättstuga. Husets övervåning utgörs av ett allrum, helkaklat badrum samt tre sovrum, varav ett med en klädkammare. På utsidan möts vi av en skyddad trädgård där det är fritt fram för barnen att springa och uteplatser i olika väderstreck bjuder in till socialt umgänge. På framsida finner vi en vidbyggd carport och en uteplats där kvällssolen kan avnjutas. Baksidan erbjuder uteplats med trätrall i soligt söderläge samt en mindre grästäppa. På Sandåsvägen 52 bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sandåsvägen 38, Kärleken/Sofieberg, Halmstads kommun
 • Tor 7 dec kl 16:30

Sandåsvägen 38

Villa
Kärleken/Sofieberg, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 680 000 kr
137 m²
5 rum
603 m² tomt

Välkommen till denna underbara familjevilla belägen på en lugn och barnvänlig återvändsgata med insynsskyddad tomt. Här erbjuds ett ljust och välplanerat boende i två plan som bara är att flytta rakt in i och njuta till fullo. När vi kliver in på entréplan möts vi av ett stort vardagsrum med generösa sällskapsytor och en braskamin som höjer mysfaktorn, öppen planlösning mellan kök och matplats och ett rymligt sovrum. Från sovrummet nås det fantastiska vinterisolerade uterummet med golvvärme. Här slås man av den påtagliga utsikten och nära kontakten med den lummiga baksidan. Här finns även ett helkaklat badrum med golvvärme och en kombinerad groventré/tvättstuga. Husets övervåning utgörs av ett stort allrum, badrum samt två rymliga sovrum. På utsidan möts vi av en välplanerad utemiljö med goda parkeringsmöjligheter och trevliga stenläggningar samt uteplatser i olika väderstreck. Här finns även ett vidbyggt garage med ett isolerat rum som idag används som kontor och en friggebod för trädgårdsredskap och ved. Den lummiga och insynsskyddade baksidan erbjuder två uteplatser som bjuder på flera möjligheter att njuta av naturen och omgivningarna. På Sandåsvägen 38 bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Signalgången 1, Centrum, Halmstads kommun

Signalgången 1

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
5 750 000 kr
131 m²
5 rum
vån 5/5
7 058 kr/mån
43 893 kr/m²

Välkommen in högst upp i huset till en fantastisk femma med takhöjd upp i nock i de sociala ytorna, takfönster och dubbla balkonger i sydostligt läge mot gården. Här hittar du sociala ytor med plats för många gäster och mer avskilda delar för umgänge med familjen framför en film. Gäst-wc och förvaring i flera skjutdörrsgarderober underlättar livet här. Köksö. Räntegaranti i föreningen. Inflyttningsklar! Obs, bilder från annan lgh i projektet.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Ranagårdsvägen 14, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 14

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
2 245 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 044 kr/mån
47 263 kr/m²

Välplanerad tvåa med vinkelkök och balkong mot den gröna gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Inflyttningsklar. Räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Skånegatan 57A, Centrum, Halmstads kommun

Skånegatan 57A

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
3 350 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 099 kr/mån
47 518 kr/m²

Inflyttningsklar genomgångstrea högt upp i huset. Här njuter du av den värmande kvällssolen på den stora balkongen med gott om plats för middagar med vänner. Trivsam innergård med gemensamt växthus. Räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Flygaregatan 6D, Centrum, Halmstads kommun

Flygaregatan 6D

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
5 750 000 kr
131 m²
5 rum
vån 5/5
7 058 kr/mån
43 893 kr/m²

Taklägenhet om fem rum och kök med en imponerande takhöjd, takfönster och dubbla balkonger med utsikt mot den gröna gården. Med sina öppna sociala ytor, gäst-wc och bra förvaring rymmer den både familjevardag och fest med många gäster. Hiss, garage under huset samt ett växthus på den grönskande innergården. Räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Kattfotsvägen 14, Holm, Halmstads kommun

Kattfotsvägen 14

Villa
Holm, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 480 000 kr
140 m²
7 rum
921 m² tomt

Ta chansen att upptäcka denna villa med alla tänkbara bekvämligheter på mysiga Kattfotsvägen! Här slipper du tänka på allt vad renoveringar och hantverkare heter - det är bara att flytta in! Denna villa, som utgörs av sju rum och kök, är mycket väldisponerad och utrustad med all modernitet. Till huset hör en härlig och inbjudande tomt som lämpar sig ypperligt för lek och sociala aktiviteter. På entréplan hittar vi hall, kök, helkaklat badrum, tvättstuga/groventré, två sovrum samt ett vardagsrum som ligger med öppen planlösning mot köket/matplatsen med en braskamin som höjer mysfaktorn i rummet. Går vi sedan en trappa upp finner vi ett allrum, ett stort sovrum med luftkylare, två mindre barnrum samt ett större badrum med golvvärme. Huset står på en barnvänlig trädgårdstomt och har en vy över vackra fält. En uppvuxen bokhäck skyddar mot insyn. I Holm bor man nära naturen på trampvänligt avstånd in till city med rogivande omgivningar runt husknuten. En vilsam atmosfär som passar för alla generationer, gammal som ung. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Signalgången 3, Centrum, Halmstads kommun

Signalgången 3

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
4 850 000 kr
131 m²
5 rum
vån 5/5
7 058 kr/mån
37 023 kr/m²

Ljus och rymlig femma med dubbla balkonger och takfönster. Välkommen högst upp i huset till en fantastisk femma med takhöjd upp i nock i de sociala ytorna, takfönster och dubbla balkonger i sydostligt läge mot gården. Här hittar du sociala ytor med plats för många gäster och mer avskilda delar för umgänge med familjen framför en film. I köket finns en köksö att samlas kring eller för att duka upp smårätter på vid bjudningar. Gäst-wc och förvaring i flera skjutdörrsgarderober underlättar livet här. Varmt välkommen på visning och upplev hemmet på plats!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Skymningsvägen 3, Ranagård, Halmstads kommun

Skymningsvägen 3

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
3 750 000 kr
125,5 m²
6 rum
vån 1/2
6 628 kr/mån
29 880 kr/m²

Inflyttningsklart brf-radhus i två plan. Här kan du njuta av livet med dubbla uteplatser i olika väderstreck och en behändig liten trädgård. Vinkelkök och matplats för flera gäster är perfekt för långa middagar och roliga kalas. Med en flexibel planlösning kan du själv planera bostaden efter din familjs storlek och behov. Två badrum, förvaring i flera skjutdörrsgarderober och förråd underlättar livet här. Solceller på taket och räntegaranti. Observera att bilderna är från en liknande bostad i föreningen.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Ranagårdsvägen 14, Halmstad, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 14

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/4
4 352 kr/mån
37 770 kr/m²

Vi presenterar med stolthet denna kvadratsmarta trea som stod inflyttningsklar i början av oktober 2023! Känslan av nyproduktion är svårslagen! Ni som nya köpare blir första att nyttja denna bostad. Upptäck en social och ljus gaveltrea högst upp i huset med fönster i tre väderstreck och balkong. Den öppna planlösningen, det praktiska vinkelköket med två fönster och den rymliga matplatsen passar perfekt för dig som gärna bjuder in till middag. Hemmet har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt stort badrum med fönster, tvättmaskin och torktumlare. Välkommen att boka din personliga visningstid!

 • Balkong
 • Hiss
Ranagårdsvägen 18, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 18

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
1 950 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 044 kr/mån
41 053 kr/m²

Inflyttningsklar och välplanerad tvåa med balkong mot den gröna innergården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Räntegaranti. Observera att bilderna är inspiration från liknande bostad i projektet.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Ranalyckan, Ranagård, Halmstads kommun
 • 22 lediga bostäder

Ranalyckan

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
fr. 1 950 000 kr
45,5-125,5 m²
2-6 rum
2 946 kr/mån

Inflyttningsklara bostäder med solceller och räntegaranti. Nu växer äntligen det nya området Ranagård fram på ett underbart läge i Halmstad. Ett av de första kvarteren heter Ranalyckan. Här hittar du hållbara bostäder, både radhus och bostadsrätter, där du minskar dina klimatavtryck. Dessutom kan du njuta av det bekymmersfria livet i ett nybyggt hem en kort promenad från havet och golfbanan. Flexibel inflyttning.

 • Nybyggnadsprojekt
Västra Allén 1, Centrum, Halmstads kommun
 • 5 lediga bostäder

Västra Allén 1

Lägenhet
Centrum, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
fr. 3 350 000 kr
70,5-131 m²
3-5 rum
4 099 kr/mån

Inflyttningsklara taklägenheter! Spektakulära bostäder med väl tilltagen takhöjd, dubbla balkonger samt en grönskande innergård med växthus. Med ett perfekt läge i Halmstad växer Västra Allén fram. Här hittar du kvarteret där bostadsrätterna är välplanerade och sociala, och förvaringen smart - allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av livet.

 • Nybyggnadsprojekt
Ranagårdsvägen 18, Ranagård, Halmstads kommun

Ranagårdsvägen 18

Lägenhet
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
2 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/4
4 376 kr/mån
40 201 kr/m²

Inflyttningsklar trea med balkong. Upptäck en social och ljus gaveltrea med fönster i tre väderstreck och balkong. Den öppna planlösningen, det praktiska vinkelköket med två fönster och den rymliga matplatsen passar perfekt för dig som gärna bjuder in till middag. Bostadsrätten har gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, plats för hemmakontor samt stort badrum med fönster, tvättmaskin och torktumlare. Räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Gryningsvägen 67, Ranagård, Halmstads kommun

Gryningsvägen 67

Radhus
Ranagård, Halmstads kommun
Skanska Sverige AB
4 350 000 kr
125,5 m²
6 rum
vån 1/2
6 628 kr/mån
34 661 kr/m²

Inflyttningsklart radhus i bostadsrättsform. Välkommen in till familjens radhus i två trevliga våningar. Här kan du njuta av livet med dubbla uteplatser i olika väderstreck och en behändig liten trädgård. Vinkelkök och matplats för flera gäster är perfekt för långa middagar och roliga kalas. Med en flexibel planlösning kan du själv planera bostaden efter din familjs storlek och behov. Två badrum, förvaring i flera skjutdörrsgarderober och förråd underlättar livet här. Räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Skånegatan 57A, Centrum/Väster, Halmstads kommun

Skånegatan 57A

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 350 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 099 kr/mån
47 518 kr/m²

Kom in i hallen och häng av dig i den rymliga skjutdörrsgarderoben, där du även hittar ett praktiskt städskåp. En kort vägg med glasparti skiljer hallen från köket som är ljust och välkomnande. Här finns gott om plats för både matlagning och matplats för flera gäster. Dessutom ger vinkelköket extra arbetsyta. Utanför breder den generösa balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet under sommarmånaderna. Med sin sköna kvällssol och placering mot den grönskande gården är den som gjord för härliga middagar under bar himmel. I hemmets andra del ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och rymmer både soffa och fåtöljer. Det mindre sovrummet intill har en egen garderob för förvaring. Det större sovrummet är luftigt, har plats för sängbord och fylls av ljus från fönstret. Här har du även tillgång till en lång skjutdörrsgarderob med mycket plats för skor och kläder.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Flygaregatan 6G, Centrum/Väster, Halmstads kommun

Flygaregatan 6G

Lägenhet
Centrum/Väster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
3 875 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 882 kr/mån
44 798 kr/m²

Vi presenterar med stolthet denna kvadratsmarta trea som är inflyttningsklar i slutet av maj 2023! Känslan av nyproduktion är svårslagen! Ni som nya köpare blir första att nyttja denna bostad. I den här ljusa och sociala gaveltrean finns gott om plats för livet. Här njuter du av en generös balkong med kvällssol och utsikt mot den gröna gården samt ett underbart ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Dessutom har du tillgång till gäst-wc och bra förvaring. På Flygaregatan 6G bor ni med promenadavstånd till restauranger, shopping, aktiviteter, naturen och havet. Brf Västra Allén får räntegaranti av Skanska. Räntegarantin innebär att Skanska kompenserar för den höjda kostnaden för bostadsrättsföreningens lån under de första åren. Välkommen att boka din personliga visningstid!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 17