Mäklare Stefan Mjellander

Stefan Mjellander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Muraregatan 29, Halmstad, Halmstads kommun
Muraregatan 29, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Muraregatan 29, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Muraregatan 29

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 595 000 kr
167 + 144 m²
6 rum
890 m² tomt

Denna imponerande fastighet erbjuder en enastående kombination av rymlighet och bekvämlighet, perfekt belägen på behagligt promenadavstånd till centrala Halmstad. Med en totalyta på imponerande 311 kvm sträcker sig denna storslagna bostad över två våningar och har mycket att erbjuda. Huset imponerar direkt vid ankomst med en välskött trädgård som omger det och skapar en välkomnande atmosfär. Trädgården är idealisk för familjen och ger utrymme för både lek och avkoppling under hela året. Ett stort plus med denna fastighet är det övre planet, där en del har inretts som en separat lägenhet, vilket öppnar upp möjligheter för uthyrning och extra inkomst. Detta ger dig en flexibel tillvaro där du antingen kan hyra ut lägenheten eller låta någon i familjen bo där. Den familjevänliga känslan förstärks av närheten till skolor, förskolor och matbutiker. Det är en plats där trivsamhet kombinerat med ett välplanerat läge ger en harmonisk tillvaro. Bostaden i sig är designad för att möta behoven hos en aktiv familj. Med stora sociala ytor, inklusive ett stort kök och vardagsrum på både övre och nedre plan, skapar detta hem en perfekt miljö för gemenskap och samvaro. Öppna spisar på bägge planen bidrar till en extra touch av värme och charm. Det generösa ljusinsläppet skapar en ljus och luftig atmosfär i hela huset tack vare fönster som vetter åt flera väderstreck. På nedre plan förlängs boendeytan ytterligare genom en inglasad altan, vilket skapar en naturlig förlängning av bostaden och ger en enkel tillgång till den välskötta trädgården. Helt perfekt för avkoppling och sociala sammankomster under årets behagliga månader. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet inte bara en imponerande storlek och design, utan också en oerhört trivsam atmosfär. Det är det perfekta hemmet för den som söker en balans mellan rymd, bekvämlighet och gemenskap. Har du också letat efter den perfekta bostaden med flexibla möjligheter? Då har du hittat helt rätt här, anmäl ditt intresse redan nu för att inte gå miste om denna möjlighet! Välkommen.

  • Premium
  • Uteplats
Spoven 45, Östra Stranden, Halmstads kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Spoven 45, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 2
Spoven 45, Östra Stranden, Halmstads kommun, bild 3

Spoven 45

Fritidshus
Östra Stranden, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 495 000 kr
22 + 30 m²
3 rum
300 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna sommardröm med gångavstånd till sandstrand och hav... men också nära Halmstad city! Beläget i barnvänliga och mysiga Spoven fritidsby på populära Östra Stranden. Denna pärla bjuder inte bara på en stor tomt om 300 kvm där du också kan parkera bilen, utan här får du också solljus hela dagen som du kan avnjuta på den generöst tilltagna terassen. Stugan är mycket välskött har omsorgsfullt renoverats och rustats upp av ägarna, bland annat nytt tak, badrum, uterum m.m. Till det får du en yteffektiv och trivsam planlösning där du får uterum, badrum och sovrum om ca 30kvm biarea utöver bostadsdelen med dess rum, garderob, kök och allrum om ca 22 kvm. Planlösningen ger möjlighet att med en enkel vägg inkludera sovrummet och badrummet som boarea om så önskas. Köket har de bekvämligheter man behöver såsom spis med ugn, mikrovågsugn, kombinerad kyl och frys och förvaringsutrymmen. I nästan hela bostaden finner vi snyggt plankgolv och vita väggar samt många fönster, vilket skapar en ljus och luftig känsla. Detaljer från byggnation har bevarats och den lantliga mysiga känslan har skapats med valda färger och material. Finns fiber indraget för digital underhållning. För den som söker aktiviteter finns bl.a. närhet till en gräsbelagd fotbollsplan, 9-håls golfbana, minigolf och restauranger. Området erbjuder en trivsam utemiljö som är perfekt för promenader, jogging eller bara för att njuta av den friska luften och havet. Likaså ligger bostaden med bekvämt cykelavstånd till Halmstad city och för den som vill åka kollektiv finns hållplats i närheten som snabbt tar dig till flera bekvämligheter inklusive matbutik, apotek och gym vilket gör det lätt att uppfylla alla dina grundläggande behov utan att behöva resa långt. Spoven 45 äger en andel i Spoven Ekonomisk Förening som har friköpt marken och tomterna från Halmstad Kommun. Stugan har varit eftertraktad och hyrts ut ibland, vilket genererat intäkter. Kort och gott, ett optimalt sommarboende med trivsamma grannar för barnfamiljen, seniorerna, ja till vem som helst eller för uthyrning med närhet till havet. 
 Man betalar underhållskostnad till föreningen 2 ggr per år: Aug 5000 kr Feb 5000 kr I detta ingår vatten, avlopp och sophantering. Fastighetsskatten är 4643 kr / år. Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

  • Premium
  • Uteplats
Slåttervägen 4A, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Lör 3 aug kl 11:00
Slåttervägen 4A, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Slåttervägen 4A, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Slåttervägen 4A

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 909 kr/mån
23 644 kr/m²

Här har du möjlighet att förvärva en denna fina lägenhet som använts som semesterboende, ett stenkast från Högskolan. Perfekt beläget i populära Öster med närhet till i stort sett det mesta man kan tänkas behöva! Lägenheten har en bra och yteffektiv planlösning vilket gör denna tvåan, i kombination med läget perfekt för såväl studerande, par eller ensamhushåll. Hall Ljus och rymlig hall med snyggt svart golv och vita väggar. Från hallen tar du dig vidare till kök, sovrum, vardagsrum och badrum samt klädkammare. Kök Kök med gott om förvaringsutrymmen med köksluckor i ljusgrå nyans och stil som ger lite lantlig och mysig känsla, med ljust parkettgolv och vita väggar. Fönstret ger gott om ljusinsläpp och här finns utrymme för matplats med bord och stolar. Här har vi alla bekvämligheter såsom spis, ugn, kolfilterfläkt och kombinerad kyl och frys. Sovrum Ljust laminatgolv med ljusbruna väggar i texturtapet. Här finns plats för dubbelsäng med sängbord och även gott om förvaring med de inbyggda garderoberna. Badrum Rakt fram i hallen ligger det helkaklade badrummet. Här har vi modern stil med svart klinker och svarta och vita kakelväggar. Bekvämligheter såsom handduksvärmare, kommod, spegelskåp med inbyggd belysning och förvaring. Vardagsrum Rymligt och trevligt vardagsrum med fönster och dörr ut mot balkong. Här kan man njuta av solens strålar under hela eftermiddagen fram till solnedgång på kvällen. Parkettgolvet från byggnation ger exklusiv känsla och vitmålade väggar skapar en ljus och luftig känsla. Här finns plats för olika möblemang såsom soffgrupp och matdel för socialt umgänge. Källarförråd och vindsförråd ingår. Kort och gott, med sin närhet till både högskola och centrum, är detta ett bekvämt boende för dig som söker en central livsstil. Området erbjuder en trivsam utemiljö som är perfekt för promenader, jogging eller bara för att njuta av den friska luften och närhet till omtyckta och populära Östra stranden. 
Bostaden ligger nära flera bekvämligheter inklusive matbutik, apotek och gym vilket gör det lätt att uppfylla alla dina grundläggande behov utan att behöva resa långt.

  • Premium
Lillebäcksvägen 6, Halmstad, Halmstads kommun
Lillebäcksvägen 6, Halmstad, Halmstads kommun, bild 2
Lillebäcksvägen 6, Halmstad, Halmstads kommun, bild 3

Lillebäcksvägen 6

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
5 295 000 kr
175 + 10 m²
6 rum
520,5 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, komfort och charm i ett familjevänligt område. Beläget i närheten av både stadens centrum och flygstadens handelsområde, kan du enkelt nå allt med cykel på några minuter. Denna underbara bostad är också privilegierad med gångavstånd till stranden, vilket ger möjlighet till avkoppling och roliga strandaktiviteter under årets varmare dagar. Området erbjuder en perfekt miljö för familjer som önskar bo i ett tryggt och trevligt grannskap där harmonin känns av. Huset är välkomnande och socialt, här erbjuds du generösa ytor för umgänge och underhållning. Det finns även möjlighet att ha ett hemmakontor för den som behöver det. Med två badrum och en gäst-wc underlättas vardagen tack vare att det finns gott om bekvämligheter för hela familjen. Ett stort plus är att ett av badrummen även har bastu vilket höjer trivseln och ger dig möjlighet att ha egna spatillfällen i ditt hem. Dessutom erbjuder de stora sovrummen gott om plats och trivsel för alla. Från vardagsrummet kommer du ut till den inglasade altanen vilken erbjuder en härlig plats för dig att njuta av utomhuslivet samtidigt som du enkelt kan komma ut till den välskötta trädgården. Huset har byggts ut vid två tillfällen, med tilltalande och inbjudande tillbyggnationer som smälter väl in i den övergripande designen får du en bostadsyta om imponerande samt trivsamma 175 kvm vilka ger gott om utrymme för hela familjens trivsel. Lägg till att smarta förvaringslösningar, öppen spis och golvvärme i majoriteten av bostaden är integrerade så inser du snabbt hur enkelt det är att trivas och skapa ett hem där familjen kan trivas under lång tid framöver. Detta oerhört välvårdade hus är perfekt för familjer som letar efter en trivsam och bekväm bostad i en fantastisk miljö. Har du letat efter den perfekta bostaden för familjen, då har du hittat helt rätt här. Vänta inte, anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Hemmansvägen 2, Centrum/Öster, Halmstads kommun

Hemmansvägen 2

Lägenhet
Centrum/Öster, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 802 kr/mån
27 739 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet som bjuder på en trivsam planlösning om 57,5 m², modernt kök med matplats, fräscht helkaklat duschrum samt lättmöblerat vardagsrum med balkong. Perfekt lägenhet för paret som studenten! Då bostäderna på Hemmansvägen ligger på ett strategiska läge med närhet till det mesta man kan tänka sig, vilket gör dem mycket populära. Lägenheten ligger med gångavstånd till Högskolan i Halmstad, Resecentrum, livsmedelsbutik, lekparker, Halmstad Arena, padelhall, idrottsföreningar, skolor och gymnasium. Med cykel tar ni er till centrum på 7 minuter, 10 minuter till Östra stranden och med bil når ni E6:an på 4 minuter. Vardagsrum Tack vare de stora fönsterpartiet som vetter mot balkongen, snyggt golv och det lugna naturliga nyansen gör att rummet känns både modernt och fräscht med mycket ljusinsläpp och inger rymd. Här får ni med enkelhet plats med stor soffgrupp, tvbänk eller varför inte ytterligare matplats? Stora väggpartier för att fylla med hyllor, konst eller fotografier. Hall Rymlig hall som leder oss till sovrum vardagsrum och kök. Här finns plats för avhämtning och sko-uppställ. Snygg lila-grå nyans som skapar ljus och ger en tidlös känsla. Här finner vi gott om förvaringsutrymmen i form av de inbyggda garderoberna, vilket är perfekt för den lilla barnfamiljen, såväl som för singel- eller parhushållet. Sovrum Rakt fram från hallen har vi det Inbjudande sovrummet med känsla av lugn som rymmer dubbelsäng, sängbord och i dag även spjälsäng. Snygg beige-brun nyans på väggarna ger ett modernt intryck och stil. Stort fönster ger generöst med ljusinsläpp och utsikt mot högskolan. Balkong Inglasad balkong med plats för matbord och stolar och soffgrupp. Utsikt mot högskolan och då lägenheten är på andra våningen, känsla med lite höjd. Kök Här har vi gott om förvaring i både vanliga oh under- och överskåp med snygg trä-look. Natur-inspirerat kakel som stänkskydd och betong-inspirerat laminat bänkskiva. Vid fönstret med vy mot högskolan kan matbordet placeras och rymma upp till fyra personer. Här hittar vi all utrustning som kan förväntas såsom spis, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Badrum Mysigt badrum i utförande med rödorange klinker och ljusa kakelväggar. Kommod med handfat och gott om förvaringsutrymme, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukshängare och dusch med vikbar glasdörr. Kort och gott allt man kan tänkas vilja ha i ett badrum. BRF Halmstadshus nr 1 är en mycket välskött förening och i den låga månadskostnaden på 3802:- ingår: Värme, varmvatten, tv, internet samt bostadsrättstillägg. Varmt välkommen att boka er personliga visningstid!

  • Balkong
Stora Nydala allé 4, Halmstad, Halmstads kommun

Stora Nydala allé 4

Villa
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
4 995 000 kr
235 + 45 m²
6 rum
1,5 ha tomt

Har du drömt om att driva eget företag nära hemmet? Då bör du boka din visningstid till Stora Nydala allé 4 för denna möjligheten vill du inte gå miste om! Här får du en tomt om hela 15,000 kvm där du idag finner ett inbjudande boningshus samt verkstad som lämpar sig perfekt för flertalet yrken. Inne i boningshuset möts vi av en tilltalande planlösning med bland annat fyra rymliga sovrum, två badrum, välplanerat kök med köksö och inglasat uterum med behaglig golvvärme som är lättillgängligt från den stora matplatsen i köket. Ny luft/vattenpump har installerats i januari 2023 och på övre plan har nuvarande ägare installerat en luft/luftvärmepump i samband med att den sista delen av råvinden inreddes och gjordes om till sovrum under 2021. Komplementsbyggnaden är ca 400 kvm stor och erbjuder fantastiska möjligheter för dig som driver eller funderar på att starta eget företag. Komplementsbyggnaden är smart planerad och består av en stor verkstad, mindre verkstad (bilden i annonsen visar den mindre verkstaden), förvaringsutrymmen både inne och ute. Om företaget ska ta emot kunder på plats finns både kundmottagning, kontor, konferensrum och toalett i komplementsbyggnaden. För de som arbetar finns ett omklädningsrum med skåp och ett kök. Denna fastigheten har planerats noggrant av nuvarande ägare vilket inte minst märks på uppvärmnings-/och effektiviseringssystem. På komplementsbyggnaden har vi solceller som producerar ca 6000 kWh, heatpipeanläggning (här behöver beredaren bytas för full funktionalitet), ny luft/vattenpump januari 2023, luft/luftvärmepump, pelletspanna av större modell och givetvis finns fiber indraget till både boningshus och till komplementsbyggnaden. Fibern är uppdelad i två delar där den ena är vanlig fiber för privatbostad medan den andra delen är anpassad för företag. I dagsläget hyrs fastigheten ut av nuvarande ägare och ger en intäkt på ca 330,000 kr/år och driftnetto på ca 315,000 kr/år. Sammanfattningsvis kan man säga att detta är en fastighet som erbjuder ovanstående samt mycket mer och här kommer du med största säkerhet trivas oerhört bra under lång tid framöver. Låt inte denna möjlighet glida dig ur händerna, anmäl ditt intresse redan idag. Varmt välkommen!

  • Plus
Bengt-petters väg 9, Oskarström, Halmstads kommun

Bengt-petters väg 9

Lägenhet
Oskarström, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 295 000 kr
130 m²
6 rum
6 497 kr/mån
9 962 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem adresserat Bengt-Petters väg 9, här erbjuds du ett ypperligt tillfälle att bo i ett trivsamt och familjevänligt område! Den rymliga bostaden om 130 kvm fördelat på två plan erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Med sina fem sovrum och två badrum är det perfekt för en växande familj eller för dem som behöver extra utrymme för exempelvis arbete eller hobby. Huset har en generös sällskapsyta som skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och avkoppling. Trädgården, som får behagligt solljus under större delen av dagen, erbjuder en fridfull plats för lek och rekreation. Det stora garaget rymmer två bilar och erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter för verktyg och andra tillbehör. För den som önskar mer förvaring finns det också gott om utrymme i huset och i garaget. En egen tvättstuga i huset gör vardagen smidigare, och med närhet till skolor, förskolor och matbutiker blir vardagslogistiken bekymmersfri. Det bästa är att du kan njuta av ett hus utan att behöva oroa dig för det yttre underhållet, vilket ger dig mer tid att fokusera på att trivas och njuta av livet här. Missa inte chansen att bo i detta högst trivsamma hem där komfort och bekvämlighet möts i en perfekt harmoni. Missa inte denna möjlighet, anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen.

  • Uteplats
Hertig Knutsgatan 37A, Halmstad, Halmstads kommun

Hertig Knutsgatan 37A

Lägenhet
Halmstad, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
3 810 kr/mån
42 714 kr/m²

Denna nybyggda bostad från 2021 erbjuder det perfekta boendet med sitt strategiska läge endast 200 meter från Högskolan. Med en väldisponerad yta om 35 kvadratmeter och låga avgifter till bostadsrättsföreningen är detta en idealisk investering. Lägenheten är präglad av smart planering och hög standard. I det moderna badrummet finner du en praktisk tvättmaskin, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Köket imponerar med gott om arbetsyta och är komplett med en diskmaskin för att underlätta hanteringen av vardagssysslor. Belägen på ett högt läge i byggnaden erbjuder bostaden en vacker utsikt och en lugn atmosfär. Den oerhört välskötta bostadsrättsföreningen adderar ett extra lager av trygghet och gemenskap. I källaren har du tillgång till bekvämligheter som gym, bastu och tvättstuga, vilket förhöjer trivseln ytterligare. Den strategiska placeringen gör det möjligt att cykla till centrum på endast 5-10 minuter, medan närheten till Maxi, apotek, vårdcentral och andra matbutiker skapar en bekväm vardag. Här får du inte bara en bostad utan även en levnadsmiljö där allt du behöver finns inom räckhåll. Sammanfattningsvis är denna bostad en strålande möjlighet för dig som söker en trivsam och modern boendemiljö med bekvämligheter som möter och överträffar dina förväntningar. Letar du efter en perfekt studentbostad då har du hittat helt rätt här! Anmäl ditt intresse redan nu. Välkommen!

Visar alla 8