Mäklare Philip Mutto

Philip Mutto

Om mig

Philip Mutto heter jag och jag är en driven mäklare med en passion för bostäder och enastående kundservice. Jag strävar efter att alltid leverera resultat genom att förstå och tillgodose klienternas unika behov. Pålitlig, engagerad och skapar långvariga relationer. En professionell och målinriktad mäklare som strävar efter att överträffa förväntningarna. Kontakta mig gärna om ni behöver hjälp/ rådgivning med eran bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vädurens gata 219, Brandbergen, Haninge kommun

Vädurens gata 219

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
6 512 kr/mån
15 602 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en välplanerad trea i Brandbergens bästa förening. Grunden finns redan där i form av en fin och inglasad balkong, rymligt kök, klockren planlösning och ett stort badrum. Bostaden har utsikt över den lummiga och trevliga innergården, här finns en stor och rolig lekplats som man har bra överblick från soliga balkongen, perfekt för barnfamiljer.I porten finner man även barnvagnsförrådet vilket gör vardagen enklare. Här bor du i en välskött förening med låg belåningsgrad och sund ekonomi, där värme, vatten, tv samt bredband ingår i avgiften. I området finns gott om skolor, förskolor, matbutiker, allmän service, idrottsanläggning och en badplats öppen under sommartid. Runt hörnet ligger Brandbergens centrum med Ica Kvantum, postombud, apotek, butiker och restauranger. En kort bilfärd bort ligger Haninge centrum med ett bredare utbud av butiker och restauranger, här finns även bibliotek och tågstation. Flera bussar finns vid centrum som bl.a erbjuder färd till Gullmarsplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 151, Handen, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vallavägen 151, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 151, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 151

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
6 176 kr/mån
23 000 kr/m²

-Hiss -Kök från 2022 -Inglasad balkong i västläge -Nyrenoverad ytskikt Modern, ljus och rymlig. Så skulle man med tre ord kunna beskriva denna lägenhet. Beläget på Vallavägen 151, erbjuder denna adress allt som kan önskas i ett boende. Med närhet till naturen, bekväma shoppingmöjligheter och utmärkta kommunikationsförbindelser är detta ett optimalt läge för den som söker både avskildhet och närhet till service. Bostaden i sig är en lyxig tvårummare med en imponerande yta på hela 65 kvadratmeter. Här har ni ett stambytt badrum i moderna färger som passar de flesta, ett helt nytt och stilrent kök från 2022 samt en inglasad balkong med generösa utrymmen i östläge. Den inglasade balkongen möjliggör för trivsamma stunder utomhus oavsett väderlek. Placerad på den mest fördelaktiga sidan av Vallavägen, omges bostaden av grönskande områden och ger en känsla av avskildhet och integritet. Efter en snabb tur med hissen välkomnas man av rymliga rum som erbjuder generöst med förvaringsmöjligheter och stilfulla ytskikt. Genomgående hög standard och renoverat badrum gör bostaden redo att omedelbart flytta in i. Området erbjuder även en mängd bekvämligheter såsom Rudans friluftsområde med badsjö, utegym, löp- och cykelspår med mera. En kort promenad tar dig till en livsmedelsbutik med generösa öppettider fram till kl. 22 samt Haninge centrum, som lockar med ett varierat utbud av butiker och restauranger. Med pendeltåget tar det endast cirka 25 minuter att nå Stockholms centralstation från Haninge centrum, vilket gör det till en idealisk plats för pendlare och stadsäventyrare. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Philip Mutto, 076-641 43 10 för mer information och privatvisning.

  • Premium
  • Hiss
Djurgårdsvägen 153, Vendelsö, Haninge kommun

Djurgårdsvägen 153

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
2 095 000 kr
49 m²
2 rum
vån 0
3 425 kr/mån
42 755 kr/m²

Välkommen till Djurgårdsvägen 153, där modern elegans möter bekvämlighet i ett charmigt enplans-radhus. Med en yta på 49 kvm och en fördelaktig gavelposition på fastigheten, erbjuder detta hem en oas av lugn och stil. Den rymliga tomten skapar utrymme för avkoppling och social samvaro. Detta boende är i toppskick efter en nylig renovering (se lista på renoveringar nedanför) och välkomnar dig med en ljus och inbjudande hall, som ger ett första intryck av den omsorg som lagts ner på varje detalj. Det stora vardagsrummet blir hjärtat i ditt hem, och det splitternya köket är en kulinarisk dröm med moderna bekvämligheter och stilfull design. Sovrummet erbjuder en mysig reträtt, medan walk-in closet ger gott om förvaringsutrymme och organiseringsmöjligheter. Varje del av detta hem är utformat med tanke på både komfort och funktionalitet. Området är känt för sin populäritet och lugna atmosfär. Här finns närhet till skolor, förskolor och grönområden som ger möjlighet till en bekväm vardag och en aktiv fritid. Utförda renoveringar/ förbättringar av säljare Mellan 2022 och 2023 Nytt golv laminat mörkbrunt i alla rum utom köket. Nytt golv i köket microcement. Fondvägg i vardagsrum med microcement och Akustikpanel. Samtliga rum är målade. Monterat glas dörr till klädkammaren för att få känslan av walk-in closet. Ny badrumsinredning från de ledande leverantörerna i branschen. 2024 - helt nytt kök IKEA KÖK IKEA BÄNKSKIVA EK Ny köksfläkt svart med LED belysning. Tapwell diskho Svart Tapwell Köksblandare i roseguld Kakel/Klinker som stänkskydd från BRICMATE - JURA Ivory 60x60cm Ny kyl och frys - Kombi Ugn och spishäll.

  • Plus
  • Uteplats
Tvillingarnas gata 338, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas gata 338

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Haninge
1 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
6 809 kr/mån
19 938 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Denna välplanerade och luftiga trea på 80 kvm är ett sant pärlband av bekvämligheter och tillgänglighet. Stig in i detta hem och möts av ett rymligt vardagsrum med en öppen layout som bjuder in till generösa ytor för avkoppling och umgänge. Med ljusinsläpp från stora fönster och ett parkettgolv i dom sociala rummen skapas en inbjudande atmosfär. Det höga läget erbjudet vida utsikter från samtliga rum. Köket är stort och modernt med snygga vitvaror, perfekt för den matälskande familjen. Sovrummen är rymliga med vinklade fönstersmygar för maximalt ljusinsläpp. Ett rymligt och lättillgängligt förråd finns precis bredvid lägenheten. Med möjlighet att hyra ytterligare förråd. Föreningen tillgodoser även två stora tvättstugor för enkel hantering av vardagsbestyren. Den nyligen inglasade balkongen, som vetter mot innergården i direkt söderläge, erbjuder möjlighet att njuta av utomhusmiljön året om. Området är lugnt och fridfullt med vänliga grannar. Här finns gott om skolor, förskolor, matbutiker, allmän service, idrottsanläggning och en badplats öppen under sommartid. Runt hörnet ligger Brandbergens centrum med Ica Kvantum, postombud, apotek, butiker och restauranger. På 2 minuter tar du dig till närmaste busshållplats där snabbussar till Gullmarsplan och Stockholm city avgår med korta mellanrum. Det finns även bussar till Handen där pendeltåget går, vilket ger dig utmärkta kommunikationsmöjligheter. Föreningen äger parkering utomhus och ett renoverat varm- och kallgarage. Dessutom äger föreningen flertalet hyresrätter, vilket säkrar upp det ekonomiska flödet. Kontakta ansvarig mäklare Philip Mutto vid intresse och privat visning 076-641 43 10

Visar alla 4