Mäklare Nadja Alm

Nadja Alm

Om mig

För mig är det DU som kund viktigast i mitt arbete som fastighetsmäklare. Har i 22 år arbetat som säljare i en tuff bilbransch där kundnöjdheten varit 100% och det är jag stolt över! Mitt mål är inte att bara att hjälpa dig att sälja din bostad, utan vara "din" mäklare i de flesta affärerna och att du rekommenderar mig till alla i din bekantskapskrets. Jag brinner för mitt yrke som mäklare! Talar förutom svenska och engelska även arabiska och syrianska. Känns detta tryggt? Kontakta mig idag.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Södertäljevägen 171C, Segeltorp, Huddinge kommun

Gamla Södertäljevägen 171C

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 0
4 227 kr/mån
35 900 kr/m²

Ljus och trevlig gavellägenhet med radhuskänsla tack vare den egna ingången. Välkommen till G:a Södertäljevägen 171c och 2 rum och kök om 50 kvm. Redan i dörren möts man av den rymliga hallen med plats för förvaring och avhängningsmöjligheter. I anslut till hallen finner man det stora badrummet i vitt kakel och här finns dusch med möjlighet till badkar, handfat, toalett samt tvättmaskin. Längre ner i hallen har man ett stort och ljust sovrum med garderober och plats för säng, skrivbord mm. Ett rymligt vardagsrum med plats för en soffgrupp, soffbord och även andra inventarier Från vardagsrummet kommer man ut till en fin balkong som vetter mot innegården. Här kan njuta av den trevliga utsikten. De stora fönsterna i vardagsrummet ger mycket ljusinsläpp och en härlig atmosfär. I anslutning till vardagsrummet finner man ett riktigt stort kök med plats för matbord och stolar för trevliga middagar med släkt och vänner. Här får man även plats med skänk, vitrinskåp eller andra möbler, helt enkelt efter eget behov. Diverse vitvaror finns i köket. Utanför finns ett tillhörande förråd. Här bor du i attraktiva Segeltorp som passar de flesta som uppskattar ett bra läge med gångavstånd till förskolor, skolor, bra kommunikationer samt stora grönområden. Även nära till Kungens Kurva och bussförbindelse till Fruängens Centrum med T-bana. Varför ska man köpa denna bostad? - Bra planlösning - Inga trappor -Radhuskänsla - Låg avgift - Bra förening - Nära till kommunikation -Mysigt område -Populärt område -Stort förråd utomhus. Kontakta gärna mig för vidare information om bostaden. Varmt välkommen!

Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/9
3 017 kr/mån
44 796 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och fräscha 2:a med öppen planlösning mellan köket med plats för stort matbord och vardagsrummet för större sällskap. Det stora sovrummet ger plats åt en stor dubbelsäng där det även finns en inbyggd garderob med mycket förvaring. Här får man även plats med en spjälsäng om det skulle behövas. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Fina spotlight i hall för mysigare känsla. Helkaklat badrum med dusch och fin kommod. i badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har hiss och är väldigt handikappvänligt. Huset är Svanenmärkta med höga krav på hållbarhet, långsiktighet och energi för att skapa en långsiktigt bra boendemiljö! Perfekt läge nära matbutik, idrottshallar, skolor, förskola och kommunikationer. Internet och basutbud kabel-tv ingår i avgiften liksom eget separat förråd på innergården. Parkering Föreningen har tillgång till ca 79 parkeringsplatser, 10st av dessa har laddstolpar, för uthyrning till medlemmarna till en kostnad av 400 kr i månaden. Av dessa är sex tilldelade förskolan i lokaldelen. Utöver detta finns besöksparkeringar på gatan. I övrigt finns gatuparkering tillgänglig. Gemensamma utrymmen Flertal cykelförråd och barnvagnsförråd. Miljöstuga utanför på 20. Lägenhetsförråd till varje lägenhet ute i småhusen på innergården. Gemensam gård / uteplats, grill, bänkar och pingisbord

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2