Mäklare Peter Rosén Sjöberg

Peter Rosén Sjöberg

Om mig

"Tillgänglig som mäklare", "lämnar snabba & korrekta svar" och att kunden är "väldigt nöjd med hela kedjan". Det är det jag gillar mest att höra från mina kunder. Tillsammans med en lång bakgrund inom försäljning och kundservice samt en genuin vilja att hjälpa till, finner jag vardagsglädjen i att hitta lösningarna som leder till trygga kunder och en lyckad försäljning. Kontakta mig när du är redo för din nästa bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kansligränd 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kansligränd 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Kansligränd 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Kansligränd 20

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 9/9
3 220 kr/mån
41 196 kr/m²

Varmt välkommen till Kansligränd 20, En stilren och ljus lägenhet på 46 välplanerade kvadratmeter med utsikt över trädtopparna. Genomgående parkettgolv och ljusmålade väggar. Bostaden är mycket välbevarad och utgörs av hall, badrum, sovrum, vardagsrum samt kök.Lägenheten är belägen intill Kvarnbergsplan med idrotts-/simhall, busstorg, livsmedelsbutik, pizzeria och café. Endast 10 min promenad eller 2 min med buss till Huddinge C med all service och pendeltåg. Södertörns högskola når du på 5-6 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/9
3 017 kr/mån
44 796 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga och fräscha 2:a med öppen planlösning mellan köket med plats för stort matbord och vardagsrummet för större sällskap. Det stora sovrummet ger plats åt en stor dubbelsäng där det även finns en inbyggd garderob med mycket förvaring. Här får man även plats med en spjälsäng om det skulle behövas. Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Fina spotlight i hall för mysigare känsla. Helkaklat badrum med dusch och fin kommod. i badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har hiss och är väldigt handikappvänligt. Huset är Svanenmärkta med höga krav på hållbarhet, långsiktighet och energi för att skapa en långsiktigt bra boendemiljö! Perfekt läge nära matbutik, idrottshallar, skolor, förskola och kommunikationer. Internet och basutbud kabel-tv ingår i avgiften liksom eget separat förråd på innergården. Parkering Föreningen har tillgång till ca 79 parkeringsplatser, 10st av dessa har laddstolpar, för uthyrning till medlemmarna till en kostnad av 400 kr i månaden. Av dessa är sex tilldelade förskolan i lokaldelen. Utöver detta finns besöksparkeringar på gatan. I övrigt finns gatuparkering tillgänglig. Gemensamma utrymmen Flertal cykelförråd och barnvagnsförråd. Miljöstuga utanför på 20. Lägenhetsförråd till varje lägenhet ute i småhusen på innergården. Gemensam gård / uteplats, grill, bänkar och pingisbord

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2