Mäklare William Mazy

William Mazy

Om mig

Min ambition som fastighetsmäklare är att med min känsla för service och min tillgänglighet skapa nöjda kunder som finner ett förtroende hos mig och att jag överträffar era förväntningar så ni gladeligen rekommenderar mig till vänner och bekanta och att ni själva väljer att anlita mig igen. Med det verktyg jag har från svensk fastighetsförmedling och mitt driv och engagemang så kan jag ge dig det bästa förutsättningarna till en trygg affär med ett bra slutpris. Varmt välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogskärrsvägen 3C, Högmora, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Skogskärrsvägen 3C, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Skogskärrsvägen 3C, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Skogskärrsvägen 3C

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 595 000 kr
133 m²
6 rum
6 995 kr/mån
42 068 kr/m²

Varmt välkommen hem till Skogskärrsvägen 3C! En bostad som sällan är tillsalu, med hög standard och en privat takterrass. Här presenteras ett charmigt parhus, där den välgenomtänkta, öppna planlösningen förenar vardagsrum, matplats och kök på ett smakfullt sätt. Dessa är helt unika i området och är sällan till salu (senaste såldes 2022). Bostaden genomsyras av hög kvalitet och genomtänkta materialval samt smarta lösningar. När du kliver in i hallen möts du av en varm och inbjudande känsla samtidigt som bostaden andas lyx och exklusivitet. Med stora öppna ytor på entréplanet finner du gott om plats för hela familjen och vänner att umgås och skapa minnen tillsammans. Det stora köket är utformat så att hemmakocken verkligen kan leva ut med gott om arbetsytor och förvaring. Den sociala ytan fortsätter mot matplatsen som rymmer en stor matgrupp gjord för många härliga middagar. Mot vardagsrummet skapas en mer avslappnande yta med plats för olika möblemang och kan lätt anpassas utifrån era behov. De stora fönstren släpper generöst in ljus och skapar en känsla av rymd samtidigt som de integrerar den vackra utomhusmiljön med insidan. Den träbeklädda altanen sträcker sig längs husets fasad och smälter elegant samman med trädgården, vilket ger en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus. Utomhusmiljön erbjuder en stor tomt med nyttjanderätt om ca 400kvm i söderläge med gott om plats för hopp och lek. På uteplatsen har du sol från dag till kväll och du finner en perfekt disponerad plats för en stor loungegrupp som blir ett perfekt ställe att koppla av och varva ned på. På entréplanet finns en rymlig tvättstuga samt ett badrum med toalett och dusch. Den övre våningen bjuder på tre omsorgsfullt utformade sovrum, ett kontor, ett ljust badrum och ett luftigt allrum för avkoppling och gemensamma stunder. Trappan leder dig sedan vidare upp till takterrassen där ett generöst trädäck erbjuder gott om plats för en härlig loungegrupp under pergolan, möjlighet till sittgrupper och sköna solstolar. Här kan du skapa din egen avkopplande oas, med möjlighet till ett utekök och det är även förberett för ett spabad! Här har du den perfekta bostaden för dig med höga krav som söker det där lilla extra, i ett fint och lungt område där du bor ca 100m från förskolan. Välkommen hem till Skogskärrsvägen 3C!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Svängvägen 33, Snättringe, Huddinge kommun
Svängvägen 33, Snättringe, Huddinge kommun, bild 2
Svängvägen 33, Snättringe, Huddinge kommun, bild 3

Svängvägen 33

Villa
Snättringe, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
7 795 000 kr
132 + 57 m²
7 rum
1 955 m² tomt

Här presenteras den ovanliga möjligheten till att förvärva en styckbar fastighet i Snättringe. I slutet av en återvändsgata i Snättringe finner vi detta charmiga 20-tals hus i tre plan. Huset erbjuder en otrolig charm och har genomgått flertalet renoveringar genom åren och har även blivit utbyggt. Men nu är det dags för nästa familj att stormtrivas lika mycket som nuvarande familj har gjort. Har finns det möjlighet att sätta sin egen prägel på huset som står där idag. Eller varför inte stycka av tomten och bygga ett nytt uppe på höjden. Ja, här är möjligheterna många och det är bara fantasin som sätter stopp. Välkommen att anmäla ditt intresse idag!

  • Premium
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun, bild 2
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun, bild 3

Österängsvägen

Lägenhet
Gladö Kvarn, Sjönära till Kvarnsjön, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 995 000 kr
24 + 24 m²
2 rum
2 695 kr/mån
83 125 kr/m²

Välkommen till denna nybyggda minivilla, ett boende som sträcker sig över 48 kvadratmeter och är omgivet av en naturskön miljö. Med en modern design och högkvalitativa materialval erbjuder detta hus en ljus och smakfull tillvaro. Här kan du verkligen uppleva det lugna och avslappnade lantlivet samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll i Huddinge centrum. Med en kort pendeltågsresa från Huddinge C kan du snabbt nå Stockholms city, vilket gör denna plats till det perfekta valet för den som vill ha både stadsliv och närhet till naturen. Boendet sträcker sig över två våningar. På entréplanet möts du av ett stilrent kök som badar i naturligt ljus från stora fönster. Här finns gott om plats för en matgrupp, perfekt för trevliga middagar. Under sommarmånaderna kan du njuta av en kopp kaffe på uteplatsen som vetter mot den lugna skogen eller anordna grillkvällar med familj och vänner. Badrummet är elegant med högkvalitativa materialval, helkaklade väggar och ett klinkergolv som ger en känsla av lyx. Nedervåningen är av en mer privat karaktär och rymmer sovrummet. Denna bostad är en dröm för den som söker en modern, ljus och naturnära tillvaro med närhet till alla bekvämligheter. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska minivilla. Välkommen hem till Österängsvägen 20A (OBS! Bilderna i annonsen är fotad i visningshuset som är ett likvärdigt hus, notera att skillnader kan förekomma)

  • Premium
Sjödalsvägen 21E, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Idag kl 17:30
Sjödalsvägen 21E, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsvägen 21E, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsvägen 21E

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
3 295 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 987 kr/mån
46 738 kr/m²

Centralt och naturnära belägen i ett mycket eftertraktat och ett lugnt område med direkt närhet till allt man kan önska. Populär förening med en gemensam takterrass för soldyrkare med grill, utekök, sittgrupper och soldäck etc. för härliga sommar kvällar och milsvid utsik! Här bor du med stilrena materialval och väldisponerade ytor. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar. Välkomnande och rymlig hall med gott om förvaring samt ett fräscht och helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin. Trivsamt vardagsrum med lättmöblerade ytor där man med enkelhet kan få till en hemtrevlig atmosfär. Stor och hemtrevlig balkong. Vidare finner du ett fullutrustat kök med gott om förvaring och anslutande matplats. Bostaden har 2 rymliga sovrum. Goda förvaringsmöjligheter med flera garderober samt förråd på entréplan. Beläget på attraktiv adress i centrala Huddinge med närhet till flera restauranger, gym, lekparker, grönområden, Huddinge C med shoppingmöjligheter, mataffärer m.m. I fastigheten finns "Direkten" med b.la. postombud. Endast 5min till Huddinge station där pendeln tar er till Centralen på 17min samt erbjuder flera busslinjer. Flera skolor och förskolor i närområdet. Gångavstånd till biblioteket. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 395 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 0
2 321 kr/mån
48 103 kr/m²

Välkommen hem till Kanligränd 2! En praktisk lägenhet på 29 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är perfekt som första boende eller för den som studerar, med en smart planlösning som inkluderar en rymligt sovalkov som kan delas av för att skapa ett mindre sovrum. Lägenheten har en låg månadsavgift som inkluderar kabel-tv och internet. Här bor du precis intill Kvarnbergsplan med idrotts- och simhall, busstorget, livsmedelsbutiker, pizzerior och matcaféer inom räckhåll. Bara en kort promenad på 10 minuter eller en snabb 2-minuters bussresa tar dig till Huddinge Centrum, där du har tillgång till alla tänkbara bekvämligheter och pendeltågsförbindelser som tar dig till Stockholm city på ca 15 minuter. Ett bättre läge är svårt att hitta! För studenter är närheten till Södertörns högskola oslagbar, bara 5-6 minuters resväg. Med sitt bekväma läge och smarta utrymme är denna lägenhet den perfekta platsen att kalla sitt hem. Även juridiskperson får köpa. Välkommen hem till Kansligränd 2!

  • Premium
  • Hiss
Välkommen till BRF Gladö Sjöutsikten - Ditt drömhem nära staden i naturen!, null, Huddinge kommun
  • 3 lediga bostäder

Välkommen till BRF Gladö Sjöutsikten - Ditt drömhem nära staden i naturen!

Radhus
Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
fr. 1 495 000 kr
25-134 m²
1-6 rum
2 529 kr/mån

ENDAST 7 PARHUS KVAR! Här utformas inte bara ett bostadsområde, utan en sann livsstil. Ett lugnt och familjevänligt område där stadspulsen möter naturens frid - allt inom räckhåll. BRF Gladö Sjöutsikten är för alla - växande familjer, singlar, sambos, särbos och de som vill ha generationsboenden. Arkitekturen är tidlös och stilren, med fasader i trä och jordnära färger som smälter in vackert i omgivningarna. Stora fönster suddar ut gränsen mellan inomhus och utomhus och du kan njuta av strålande sol i trädgården, på altanen eller takterrassen och ta ett svalkande dopp i Kvarnsjön som är en badrocks promenad bort. Här har man kombinera kvalitet med atmosfär. I köket finner du eleganta bekvämligheter som integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror, stänkskydd och bänkskiva i högkvalitativt kvartskomposit. Badrummen är smakfullt klädda med väggskivor som ger en stilren och sober känsla. De svarta detaljerna ger en kontrastrik karaktär. Varje hus är utrustat med en rymlig trädäckad altan, perfekt för frukostar eller grillfester för hela familjen och vänner. 2-planshusen har dessutom en egen takterrass redo för ett spabad som tillval för avkopplande stunder i vardagen och festliga tillställningar på helgen. Uppe på takterrassen bland fåglar och trädtoppar så kan du eventuellt skymta Kvarnsjön. Det är dags att förverkliga din dröm om ett hem där stadsliv möter naturidyll. Välkommen till Sjöutsikten, där ditt nya liv tar sin början.

  • Nybyggnadsprojekt
Österängsvägen, null, Huddinge kommun
Österängsvägen, null, Huddinge kommun, bild 2
Österängsvägen, null, Huddinge kommun, bild 3

Österängsvägen

Lägenhet
Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 350 000 kr
134 m²
6 rum
5 570 kr/mån
39 925 kr/m²

ENDAST 7 PARHUS KVAR! Välkommen till detta parhus som med en harmonisk öppen planlösning förenar vardagsrum, matplats och kök. Det generösa ljusinsläppet från de stora fönstren skapar en känsla av rymd och förenar insidan med den vackra utomhusmiljön, som smidigt kan öppnas upp och skapar en sömlös övergång mot den träbeklädda altanen, som sträcker sig längs hela husets fasad och smyger sig in i trädgården. På entréplanet finns även en väl tilltagen tvättstuga samt en separat toalett och dusch, vilket är en praktisk och funktionell detalj som underlättar vardagen. Den övre våningen av mer privat karaktär, stoltserar med fyra omsorgsfullt utformade sovrum, ett badrum som strålar av ljus och ett luftigt allrum. Vidare tar ytterligare en trappa dig till takterrassen. Här breder ett generöst trädäck ut sig, erbjuder gott om plats för mysiga sittgrupper och sköna solstolar. Här kan du lägga till en bubbelpool som tillval för att skapa din egen oas av avkoppling och njutning. Parhuset är byggt med stommar från Derome som både är svanenmärkta och energieffektiva. Detta bidrar till ett hållbart boendeliv, både för miljön och plånboken. Välkommen hem till en bostad utöver det vanliga.

  • Premium
  • Nyproduktion
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 495 000 kr
29 m²
1.5 rum
2 321 kr/mån
51 552 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på 29 kvadratmeter! Här finner du ett öppet och ljust utrymme som kombinerar vardagsrum och kök på ett stilfullt sätt. Lägenheten är perfekt som första boende eller för den som studerar, med en smart planlösning som inkluderar ett rymligt sovområde som kan avdelas för extra integritet. Lägenheten har en låg månadsavgift som inkluderar kabel-tv och internet. Här bor du precis intill Kvarnbergsplan med idrotts- och simhall, busstorget, livsmedelsbutiker, pizzerior och matcaféer inom räckhåll. Bara en kort promenad på 10 minuter eller en snabb 2-minuters bussresa tar dig till Huddinge Centrum, där du har tillgång till alla tänkbara bekvämligheter och pendeltågsförbindelser som tar dig till Stockholm city på ca 15 minuter. Ett bättre läge är svårt att hitta! För studenter är närheten till Södertörns högskola oslagbar, bara 5-6 minuters resväg. Med sitt bekväma läge och smarta utrymme är denna lägenhet den perfekta platsen att kalla sitt hem. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Plus
  • Hiss
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Österängsvägen

Radhus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
5 250 000 kr
134 m²
6 rum
5 570 kr/mån
39 179 kr/m²

ENDAST 7 PARHUS KVAR! Välkommen till detta parhus som med en harmonisk öppen planlösning förenar vardagsrum, matplats och kök. Det generösa ljusinsläppet från de stora fönstren skapar en känsla av rymd och förenar insidan med den vackra utomhusmiljön, som smidigt kan öppnas upp och skapar en sömlös övergång mot den träbeklädda altanen, som sträcker sig längs hela husets fasad och smyger sig in i trädgården. På entréplanet finns även en väl tilltagen tvättstuga samt en separat toalett och dusch, vilket är en praktisk och funktionell detalj som underlättar vardagen. Den övre våningen av mer privat karaktär, stoltserar med fyra omsorgsfullt utformade sovrum, ett badrum som strålar av ljus och ett luftigt allrum. Vidare tar ytterligare en trappa dig till takterrassen. Här breder ett generöst trädäck ut sig, erbjuder gott om plats för mysiga sittgrupper och sköna solstolar. Här kan du lägga till en bubbelpool som tillval för att skapa din egen oas av avkoppling och njutning. Parhuset är byggt med stommar från Derome som både är svanenmärkta och energieffektiva. Detta bidrar till ett hållbart boendeliv, både för miljön och plånboken. Välkommen hem till en bostad utöver det vanliga.

  • Nyproduktion
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Österängsvägen

Radhus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
1 495 000 kr
25 + 14 m²
1 rum
2 529 kr/mån
59 800 kr/m²

Här presenteras en smart och funktionell bostad med en kvadratisk layout, perfekt anpassad för det mindre hushållet. Boendet inkluderar en privat uteplats och trädgård, vilket ger en extra dimension av utomhusliv. På bottenvåningen hittar du ett badrum som även är utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, vilket optimerar utrymmet på ett praktiskt sätt. Allrummet smälter samman med köket och är öppet och luftigt tack vare det generösa glaspartiet som vetter mot den angränsande uteplatsen. Denna design skapar en naturlig övergång mellan inomhus- och utomhusutrymmen och ger möjlighet till trevliga sociala sammanhang och avkoppling. Genom stegen tar du dig upp till sovloftet, som är placerat ovanför entrén. Här har du en fantastisk möjlighet att njuta av omgivningarna genom det stora glaspartiet och ett mindre fönster som är placerat i nivå med loftet. Detta ger en känsla av närhet till naturen och ger dig chansen att vakna upp till inspirerande vyer. Sammanfattningsvis erbjuder detta boende en intelligent och kompakt design som utnyttjar varje kvadratmeter på ett funktionellt sätt. Kombinationen av moderna faciliteter, utomhusliv och en smart rumslayout skapar en trivsam och attraktiv miljö för det mindre hushållet att njuta av.

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 10