Mäklare Malin Bergman

Malin Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Kajkanten, null, Hudiksvalls kommun
  • 82 lediga bostäder

Kajkanten

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Serneke Bostad

1 095 000 kr

120 m²

5 rum

3 296 kr/mån

82 nya bostadsrätter med Hudiksvalls bästa kajläge. Med gemensam bastu, brygga och fixarrum hjälper Kajkanten dig att sätta guldkant på din vardag.

  • Nybyggnadsprojekt
Rosenstigen 119, Ljusdal, Ljusdals kommun

Rosenstigen 119

Fritidshus
Ljusdal, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

325 000 kr

20 m²

1 rum

300 m² tomt

Längtar du efter en charmig och avkopplande plats där du kan odla allt från blomster till bär, frukt och grönsaker? Då är denna fina kolonistuga i Grovans koloniområde något för dig som är folkbokförd i Ljusdals kommun - en rogivande idyll nära Ljusnan. På den arrenderade tomten finns härliga äppelträd som genererar äppelmust och äppelmos i mängder. Hallonbuskar, rabarber och flertalet pallkragar skapar fina förutsättningar för god mat och härliga bakverk - ekologiskt och närodlat! Kolonistugan omfattar cirka 24 kvm inklusive altanutrymmet. Stugan har en liten köksdel med spis, kylskåp, diskho och vattenkran (vatten ej indraget) samt ett allrum med plats för bäddsoffa och liten matmöbel om så önskas. Endast några promenadsteg bort finns områdets servicestuga där du hittar toaletter, aktivitetslokal och där du även kan hämta vatten. Medlemskap i föreningen kostar 2000 kr/år. Här kan du ta avsvalkande dopp i Ljusnan vid föreningens gemensamma bryggplats. Ljusdals centrala utbud av restauranger och affärer hittar du ett promenadstråk bort. Varmt välkomna med en intresseanmälan!

Kvarnvägen 1, Delsbo, Hudiksvalls kommun

Kvarnvägen 1

Övrigt
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hudiksvall

975 000 kr

3 045 m² tomt

I centrum av den vackra Dellenbygden och med närhet till genomfartsvägar, uppskattade samlingsplatser och med närhet till olika kulturella evenemang rinner den brusande Stömneån. Här finner ni denna anrika kvarnbyggnad som bär på en lång och intressant historia. Strategiskt placerad och med goda parkeringsmöjligheter hittar ni här en vacker byggnad passande för många olika verksamheter. Har du planer på restaurangverksamhet, livsmedelstillverkning och hantverksverksamhet så finner du här både ändamålsenliga och inbjudande utrymmen där endast din fantasi sätter gränserna. Här finns möjligheterna för att skapa något alldeles unikt mitt i en levande bygd där företagarandan spirar. Kvarnbyggnaden ligger alldeles invid den vackra Stömneån och området kring kvarnen erbjuder besökaren en inspirerande miljö där ån delar upp sig i tre vattendrag som omgärdar två små öar som du når via välvda träbroar. Under byggnaden rinner den bäckfåra som tidigare drivit kvarnen och elturbinen och som mynnar ut genom en stensatt tunnel där vattnet flyter ut i ett stilla vattendrag med guldgul sandbotten, spirande strandvegetation och under sommartid, metallglänsande flicksländor som svävar ovanför vattenytan. I det klara vattnet simmar bäcköring och längs strandstenarna kan man se strömstarar som våghalsigt simmar ut i strömmarna på jakt efter föda. I skuggan av björk och al växer ormbunkar, liljekonvaljer och midsommarblomster. Kvarnen är en av de sista tre kvarvarande kvarnarna längs Stömneån där det en gång fanns inte mindre än 27 kvarnar. I området kring Stömneån finns lämningar sedan vikingatiden och som vittnar om att här har det bedrivits verksamhet i många år. I början på 1900-talet bidrog kvarnens kraftverk till att elektrifiera en byggnad i Delsbo och detta blev den första elektrifierade platsen utanför Stockholm. Här har företagaranda och innovativt tänkande skapat rikedom och överflöd för många under hundratals år. Är det just din företagsidé som tar det arvet vidare?

Nor Österriksvägen 77C, Järvsö, Ljusdals kommun

Nor Österriksvägen 77C

Tomt
Järvsö, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

795 000 kr

1 612 m² tomt

Skapa ditt drömparadis i ett sjönära läge! Välkommen till Nor i Järvsö och denna tomt med vacker utsikt över Kalvsjön. Området passar utmärkt för såväl permanentbostad som för fritidsboende. Några promenadsteg från tomten finner du badplats för svalkande dopp och sandslottsbyggande! Förhandsbesked finns där byggnation är tänkt om mellan 90-200 kvm i 1 eller 1 1/2 planshus. Fastigheten är belägen i ett s k LIS-område (landsbygdsutveckling I Strandnära läge) och beviljad strandskyddsdispens finns. Vatten inom förening (anslutningsavgift tillkommer), avlopp saknas. Fiber i området - anslutningsavgift tillkommer. Nor är beläget i vackert Hälsingelandskap omgiven av ängsmark, skog och sjö. Med bekvämt cykelavstånd in till byn finner du Båtbackens Friskola upp till årskurs 6 och för de lite äldre barnen erbjuds skola i Järvsö eller Ljusdal. Till centrala Järvsö är det endast 10 minuters bilfärd där mängder av olika aktiviteter finns - ett utbud för alla! Järvsöbackens alpina anläggning erbjuder skidåkning för hela familjen med 20 nedfarter och en snowpark med hopp och rails. Under sommarhalvåret övergår skidåkningen till att istället handla om downhill cykling och cykling i XC-leder. Här får du också uppleva Hälsinglands kulturarv som bland annat består av de gedigna Hälsingegårdarna. Förutom allt detta har du också närhet till Spa, Järvzoo, islandshästäventyr och fina vandringsleder. Populära Camp Järvsö Hotell & Konferens finner du på cykelavstånd cirka 5 km bort och där kan du äta en god frukost, lunch eller middag eller varför inte boka in dig på en träningshelg med varierande aktivitetsutbud?! Varmt välkommen med en intresseanmälan!

Skån Talludden 2, Bjuråker, Ljusdals kommun

Skån Talludden 2

Tomt
Bjuråker, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

180 000 kr

1 451 m² tomt

Nu har chansen kommit till att förvärva en sjönära tomt i norra Hälsingland! I vackert och lantligt naturområde med fina fiskevatten ligger denna tomt i närheten av Skånsjön. Förutom fina fiskevatten finns här milsvida skogsområden för björn- och älgjakt, skoteråkning och ett perfekt drömläge för bär-och svampplockning och långa vandringar i härlig natur. Välkommen att njuta av en avkopplande atomsfär i lugn och ro och möjlighet till att skapa er egna fritidsidyll. Området omfattas av detaljplan och strandskydd är upphävt. Bostäder, friliggande hus, i en våning får uppföras på tomten. Fastigheten ligger ej inom verksamhetsområde för kommunalt VA. Elstople finns på tomt. Passa gärna på att åka förbi och kolla på tomten på egen hand. För mer information kontakta ansvarig mäklare!

Letsbo Färjestadsvägen, Tallåsen, Ljusdals kommun

Letsbo Färjestadsvägen

Tomt
Tallåsen, Ljusdals kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järvsö

390 000 kr

2 112 m² tomt

Varmt välkommen att förvärva en tomt med underbart läge med utsikt över Letssjön! Här har ni möjlighet att bygga upp er egen drömidyll antingen för permanent- eller fritidsboende i ett sjönära läge! Ett antal tomter är redan sålda i området och nu har ni möjlighet att bli ägare till just denna pärla som är avstyckad och klar! Här har ni badplats inom gångavstånd och för den fiskeintresserade tar ni er smidigt ner till sjön från fastigheten. Vatten och avlopp finns vid tomtgräns och ingen anslutningsavgift tillkommer. För el och fiber finns anslutningsmöjligheter. Från Letsbo har ni cirka 30 minuters bilfärd till Järvsö och ca 2 timmars till Jämtlands fjällområden. Järvsö är en populär destination året om där mängder av olika aktiviteter finns - ett utbud för alla! Järvsöbackens alpina anläggning erbjuder skidåkning för hela familjen med 20 nedfarter och en snowpark med hopp och rails. Under sommarhalvåret övergår skidåkningen till att istället handla om downhill cykling och cykling i XC-leder. Här får ni också uppleva Hälsinglands kulturarv som bland annat består av de gedigna Hälsingegårdarna. Förutom allt detta har ni också närhet till Spa, Järvzoo, islandshästäventyr, Camp Järvsö och fina vandringsleder. Varmt välkommen att ta en titt på tomten på egen hand och kontakta ansvarig mäklare för funderingar och frågor!

Visar alla 6