Mäklare Nicholas Palm

Nicholas Palm

Om mig

Mitt namn är Nicholas Palm och jag började arbeta som fastighetsmäklare 2011 efter mina studier vid Högskolan i Väst. Jag har sedan dess varit verksam som villamäklare i min hemstad Jönköping och har förmånen att få hjälpa människor i livets kanske viktigaste affär och har således samlat på mig stor erfarenhet. Att dagligen få träffa människor i olika skeenden i livet är för mig väldigt inspirerande och som fastighetsmäklare få vara delaktig och mäkla i den viktigaste afffären är väldigt roligt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rågvägen 7, Tenhult, Jönköpings kommun

Rågvägen 7

Villa
Tenhult, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 700 000 kr
103 + 138 m²
6 rum
1 004 m² tomt

Välkommen till Rågvägen 7, Tenhult och denna fantastiskt härliga och familjära enplansvilla med källare om 6 rok med luft/vatten-värmepump. Här erbjuds ni en ljus och rymlig planlösning där många fina renoveringar har gjorts med ett magnifikt kök, smakfullt badrum samt en gillesstuga med vackert platsbyggda listverk och hyllvägg. Här erbjuds ni en härlig mix av sociala ytor, tre bra sovrum, samt bra praktiska förvaringsutrymmen tillsammans med ett vidbyggt garage. Tack vare placeringen längst ned på återvändsgatan med angränsade grönområden och hörntomt med bra kvällssol blir mervärdena många, bland annat lekplats, pulkabacken och fotbollsplan precis intill. Närhet till Blomsterängens förskola och idrottsplats, samt promenad-/cykelavstånd intill Tenhult centrum med Tenhultsskolan, mataffär samt buss-/och tågkommunikation. Välkommen hem!

  • Plus
Skogsstigen 4, Mariebo, Jönköpings kommun

Skogsstigen 4

Villa
Mariebo, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 595 000 kr
143 + 5 m²
6 rum
850 m² tomt

Skogstigen 4 – Mariebo Här på lugn gata finner ni detta charmiga 1 1/2-plans villan om 143 kvm boarea med bergvärme som uppvärmningssystem. Här erbjuds ni en ljus och tilltalande planlösning med bra mix mellan bra umgängesytor både på entréplan samt övre plan, stort kök med gott om arbetsytor och förvaring, badrum på båda våningsplanen samt fyra sovrum. Här bor ni i en oas där det vimlar av rabatter med perenner, bärbuskar, prydnadsbuskar och fruktträd samt växthus att odla i. En vacker oas och fristad som ägarna uppfört med brinnande intresse och för avkoppling. Ägarna har uppskattat området med dess barnvänlighet och närhet till natur och strövarområden tillsammans med det bekväma gång- och cykelavstånd till city eller kollektivtrafiken. Varmt välkomna att höra av er till Nicholas Palm 0708 79 22 98 för mer info.

  • Plus
Örtavägen 15, Ekhagen, Jönköpings kommun

Örtavägen 15

Villa
Ekhagen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 400 000 kr
113 + 25 m²
4 rum
228 m² tomt

Välkommen till Örtavägen 15 - Här förbereds och öppnas nu dörrarna upp för nästa ägare. Detta boende ger dig ypperlig möjlighet att bo och leva i ett attraktivt stadsläge med utmärkt Vätternutsikt i ett välplanerat och smidigt radhus tillsammans med en lättskött trädgård. Framsidan erbjuder dig en härlig morgon- och förmiddagssol där du gärna startar dagen med en kopp kaffe. Framåt eftermiddagen slår du dig gärna ner i trädgården på baksidan och njuter av solnedgången och den magnifika Vätternutsikten. När vädret inte tillåter har du på entréplan en inglasad balkong som låter dig njuta av utomhusmiljön. Här har du hela 113+25 välplanerade kvadratmeter som fördelar sig på 1 plan med souterrängvåning. Planlösningen fördelas idag på kök, sovrum, badrum och vardagsrum på entréplan samt två sovrum, badrum och ett hobbyrum/sovrum i suterrängplanet. Skicket på bostaden är i genomgående originalskick vilket skapar möjligheter att sätta sin egen prägel och skapa sitt eget drömboende. Till fastigheten hör en parkeringsplats i gemensamt garage/parkeringsdäck via samfälligheten som även gemensamt har hand om fjärrvärmen. Läget på Ekhagen erbjuder dig en kombination av både natur och stadsliv. Här har du fina promenadstråk kring Bondbergets naturreservat och promenad- samt cykelavstånd till A6 och citypulsen. I närheten finns även matbutiker, Ekhagens pizzeria, Gilberts konditori, pressbyrån samt bra bussförbindelser med frekventa avgångar. Bilder och information kommer att uppdateras löpande. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Moliden 11, Hyltena, Jönköpings kommun

Moliden 11

Villa
Hyltena, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 295 000 kr
132 m²
5 rum
1 093 m² tomt

Varmt välkomna till Moliden 11, Hyltena. Här med ett naturnära läge finner ni denna mysiga och lättskötta 1–1/2-plansvillan om 132 kvm boarea och med en stor och plan trädgård med fruktträd, perfekt för lek o bus. Villan erbjuder er tre-fyra bra sovrum, mysig entré/hall med ett intilliggande helkaklat badrum, stort kök som har renoverats smakfullt av ägarna, en ljus och härlig matsal intill köket samt rymligt vardagsrum med en vacker öppen spis. Här bor ni trivsamt med närhet till natur, cirka 300m till badsjön Lovsjön samt bra kommunikation och pendlingsavstånd till Barnarp och Jönköping via E4an och Torsviksområdet samt skolskjuts erbjuds även skolbarnen till Barnarpsskolan. Välkommen hem!

  • Plus
Ljunghedsvägen 95, Barnarp, Jönköpings kommun

Ljunghedsvägen 95

Villa
Barnarp, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 300 000 kr
129 + 47 m²
3 rum
1 206 m² tomt

Välkommen till Ljunghedsvägen 95 Barnarp - En välvårdad enplansvilla med källare, belägen med en fin hörntomt om 1206 kvm med naturen inpå husknuten, tomtens placering intill skogen ger dig möjlighet att njuta av promenader, svamp och bärplockning och utflykter bland grönskan med frisk luft samtidigt som du kan känna en känsla av lugn i och med det insynsskyddade läget. Här bor ni med ett perfekt läge för den som söker närhet till både naturen och stadens bekvämligheter medan förskola, skola, idrottsanläggningar ligger i närområdet medan staden Jönköping och dess breda utbud av shopping och underhållning nås på bara några minuter med bil. Villan erbjuder en väl genomtänkt planlösning som upplevs ljus och rymlig och vi möts av en stor välkomnade entré/hall, vidare finner Ni ett ljust och stort vardagsrum med braskamin och utgång till uterum. Vidare erbjuds Ni två bra sovrum, helkaklat duschrum, helkaklat badrum samt ett stilrent och modernt kök renoverat 2022 med gott om förvaringsutrymme och bänkyta för matlagningens entusiast. Här finns också en matplats där du kan njuta av dina måltider medan du blickar ut över den grönskande trädgården och skogen. I anslutning till köket finner ni tvättstugan och groventrén intill från vilken ni även når det rymliga garaget. Trappan från hallen leder er ner till källarplan där ni möts av en rymlig gillesstuga med två stora intilliggande sovrum. Delar av källarplan är utgrävda men ej vidare inrett. Sammanfattningsvis erbjuds ni här en rymlig och tilltalande enplansvilla med källare som passar den stora barnfamiljen med dess ljusa och rymliga ytor tillsammans med en plan och bra trädgård. Välkommen hem!

  • Plus
Jakobstorp 18, Gränna, Jönköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jakobstorp 18

Fritidshus
Gränna, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gränna
995 000 kr
41 m²
3 rum
1 950 m² tomt

Välkommen till Jakobstorp 18 - fritidshus härligt avskilt bland skog och åkerlandskap! Fritidshuset, som är tilläggsisolerat, har ett stort uterum med plats för stor möbelgrupp, perfekt för midsommarlunchen när regnet plötsligt kommer och kan fungera som ett andra vardagsrum. Härifrån passerar ni genom dubbeldörrar till en ljus hall/matplats med wc/tvätt i anslutning. Rymlig storstuga med fönster i två väderstreck samt öppenspis med braskassett, här är det ca 180 cm i takhöjd. Köket är lagom stort med kombinerad kyl/frys, spis/ugn/köksfläkt samt bra med bänkyta och skåpsförvaring. Trapp till loft med möblerbar hall och ett sovrum med garderob. På tomten har du även vedbod, friggebod med trädgårdsskjul samt ett "hemmasnickrat" enkelt gästhus där el är indraget från fritidshuset, här finns ett litet uterum, matrum och två sovrum. Trädgårdstomten är stor och det virvlar av olika perenner, buskar och träd, bland annat vinbärsbuskar samt äppel- och plommonträd. I området finns det oändliga promenad- och cykelvägar samt riklig kantarellskog och inom behändigt avstånd har ni även sjöarna Bunn och Ören. Här kan du njuta av lata och lugna sommardagar, välkomna!

Trånghallavägen 70, Trånghalla, Jönköpings kommun

Trånghallavägen 70

Villa
Trånghalla, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 600 000 kr
123 + 38 m²
6 rum
1 222 m² tomt

Välkomna till Trånghallavägen 70 Här finner ni en rymlig och väldisponerad souterrängvilla med bergvärme som uppvärmningssystem i populära Trånghalla med närhet till både förskola, natur, badplatser i Vättern och ni bor med en fantastisk och vidsträckt utsikt över Vättern från vardagsrummet och balkongen i österläge där ni kan njuta av utsikten och dricka morgonkaffet. Villan erbjuder en ljus och luftig planlösning där entréplan erbjuder er två sovrum, stort kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet med braskassett och ett stort fönsterparti med vidsträckt utsikt över Vättern. Vidare erbjuder er entréplan en välkomnande entré/hall samt ett badrum. Trappan från hallen leder ner till souterrängplan där ni erbjuds ytterligare tre sovrum, WC, hall med utgång till baksidan av trädgården samt gott om biutrymmen i ett allrum samt pannrum. Här finns en lagom stor och lummig trädgård där det vimlar av perenner, prydnadsbuskar samt fruktträd, något för den trädgårdsintresserade. För er som har barn är läget här på Trånghallavägen utmärkt och smidigt. En populär förskola finns i närheten på Trånghallavägen och nya Torpskolan ligger med bekvämt cykel- eller gångavstånd. Vill man ut i skogen når man skogarna upp mot Målskog eller ner mot Vättern på någon minut och vill man bada finns det flera fina badställen utmed Vätterns strand. Bra busskommunikationer finns här tillsammans med en fin ”ny” cykelbana som leder till och från både Jönköping och Bankeryd. Välkommen hem!

Mauritz väg 33, Gunnarsbo, Mullsjö kommun

Mauritz väg 33

Villa
Gunnarsbo, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 695 000 kr
119 m²
5 rum
1 183 m² tomt

Varmt välkomna till Mauritz väg 33 - Här på en lugn återvändsgata på höjden möts ni av en ljus och trivsam enplansvilla belägen på en stor och plan trädgårdstomt i västerläge med en stor altan/innergård med pool i söderläge och charmigt uterum i västerläge. Här erbjuds ni genomgående tilltalande ytskikt, öppna sällskapsytor med ett stort och vackert kök renoverat 2019 centralt placerat i huset. Vidare erbjuds ni en rymlig och välkomnande entré/hall med separat wc, lyxigt badrum renoverat 2020, fyra bra sovrum, rymlig klädkammare samt stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum i västerläge och vacker täljstensbeklädd braskamin som avger härlig värme i och med den öppna planlösningen. Men likaså är läget fint och inbäddat med baksida i västerläge med inbjudande kvällar med goda grillmiddagar. Bra parkeringslösningar med garageuppfart samt mycket förvaring i ett fd. garge där även vatten och avlopp är indraget. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen, motionsslingor som görs till skidspår vintertid samt smidig gång- och cykelväg till Trollehöjdsskolan, Kronängsskolan samt Gunnarsboskolan utan att behöva korsa biltrafikerad väg. Här bor ni med behändigt avstånd ner till Mullsjö med all dess serviceutbud samt bra kommunikationsmöjligheter med buss och tåg. Välkommen hem!

Visar alla 8