Mäklare Caroline Larsen

Caroline Larsen

Om mig

Mitt mål som mäklare är att tillsammans med Svensk fastighetsförmedlings framgångsrika försäljningsmetod skapa de bästa förutsättningarna för en trygg affär med bäst betalt. Det viktigaste för mig är att anpassa och skräddarsy den bästa lösningen just för Er, utifrån er bostad och er situation. Jag vill att Du som kund ska känna dig trygg och säker genom hela försäljningen då byte av bostad för många är den största affären i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tullhusgatan 17, Orrholmen, Karlstads kommun

Tullhusgatan 17

Lägenhet
Orrholmen, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

1 695 000 kr

83 m²

3 rum

3 687 kr/mån

20 422 kr/m²

Välkommen till Tullhusgatan 17! Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga 3:a på 83 kvadratmeter belägen på våning ett. Lägenheten har ett trevligt ljusgenomsläpp med fönster åt två väderstreck och härlig utsikt mot Vänern. Lägenhetens planlösning är fördelade på ett stort kök med plats för matplats, två rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt ett ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Föreningen kommer att genomföra ett stambyte under våren 2024. Orrholmen är ett attraktivt område där Karlstad centrum nås med endast några minuters promenad. Här bor du familjevänligt med närhet till fina promenadstråk längs Vänern, badplats, skolor/förskolor, lekplatser samt matbutik några 100 meter ifrån lägenheten. Ett tillfälle!

Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun
 • Imorgon kl 16:30
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Tallvägen 8, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Tallvägen 8

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

895 000 kr

57,5 m²

2 rum

4 198 kr/mån

15 565 kr/m²

Välkommen till Tallvägen 8! Nu finns tillfälle att förvärva denna välrenoverade tvåa om 57,5 kvm! Lägenheten är totalrenoverad under 2023 med ljusa smakfulla material-och färgval samt exklusivt laminatgolv samt utan golvtrösklar. Lägenheten har ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter och en öppenplanlösning mot vardagsrummet, ett smakfullt renoverat badrum och ett luftigt sovrum med en stor walk-in-closet med gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten har även en mysig balkong i västerläge. Stort förråd ingår till lägenheten. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Här bor du i ett lugnt område med gångavstånd till Skoghalls centrum som erbjuder de bekvämligheter man kan komma att behöva. I närområdet finns ett flertalet förskolor och skolor. Bussförbindelser till Karlstad centrum och Bergviks köpcenter går med jämna mellanrum och cykelvägar tar dig runt om större delen av Hammarö och vidare in till Karlstads stadskärna. Ett stenkast ifrån husknuten finns Hammarös fantastiska natur med härliga promenadstråk och närheten till Vänern. Ett tillfälle!

 • Premium
 • Hiss
Moängsvägen 14, Forshaga, Forshaga kommun
 • Ons 31 maj kl 16:30

Moängsvägen 14

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

1 995 000 kr

124 m²

5 rum

778 m² tomt

Välkommen till Moängsvägen 14! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1-plans villa på 124 kvm på populära Skived. Villan har ett stort kök med plats för matbord, ett luftigt vardagsrum, fyra sovrum, fräscht badrum, en gästtoalett och en praktisk tvättstuga som renoverades 2020. Garage och en lättskött trädgård. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med promenadavstånd till förskola, skola, grönområden, lekpark samt mataffär. Ett tillfälle!

 • Plus
 • Uteplats
Frykenslingan 1, Kil, Kils kommun

Frykenslingan 1

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

890 000 kr

45 m²

2 rum

938 m² tomt

Välkommen till Frykenslingan 1! Strax utanför Kil vid sjön Fryken finner du detta idylliska fritidshus som erbjuder en härlig och gemytlig känsla med naturen som närmsta granne! Stugan har genomgående fina ytskikt och en öppen planlösning som skapar en social atmosfär där kök och vardagsrum möts. Stugans sovrum är rymligt och ett enklare badrum med mulltoa nås från husets framsida. I väster läge ligger stugans altan placerad, perfekt för att avnjuta den härliga eftermiddagssolen samt utsikten över sjön. På tomten finns även ett förråd, en mindre gäststuga med plastmatta på golv och ljusa väggar samt ett utedass. Lättskött trädgård med närhet till sjön Fryken. Till fastigheten finns sommarvatten inkopplat. Samfällighetens egen badvik nås med endast nån minuts promenadavstånd ifrån stugan. Här bor ni med närhet till natur, bad, golfbana och camping där både restaurang och kiosk finns. Endast ca 10 min bilfärd till Kil centrum där ni finner barnomsorg, affärer, restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter till Karlstad. Ett unikt tillfälle!

 • Plus
Botorpsheden 431, Karlstad, Karlstads kommun

Botorpsheden 431

Tomt
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

1 300 000 kr

1 524 m² tomt

Välkommen till Botorpsheden 431! Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt om 1 524 där du har möjlighet att bygga ditt drömhem. Tomten är belägen ca 10 minuter från Karlstad och Forshaga, där all tänkbar service finns så som matbutiker, apotek, restauranger, skolor, förskolor mm. Här bor du i en naturskön och lugn miljö med Klarälven som närmaste granne. Byggklar tomt med framdragen el samt tomrör för fiber till tomtgräns. Enskilt vatten - och avlopp finns framdraget till tomtgräns. Fastigheten kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning för enskilt vatten och avlopp. Denna gemensamhetsanläggningen består av anordningar för VA-anläggning (vatten- och avloppsledningar med övriga tillhörande anordningar såsom stenkista, vattenbrunn, reningsverk, pumphus, m.m. som behövs för anläggningens ändamål) Till tomten hör 25% äganderätt i s.11, en samfällighet mot Klarälven.

Norra Parkgatan 41, Forshaga, Forshaga kommun

Norra Parkgatan 41

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

1 995 000 kr

102 m²

6 rum

834 m² tomt

Välkommen till Norra Parkgatan 41! Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga 30-talsvilla på 102 + 42 kvm med bra planlösning. Villan har genomgående ljusa och fina ytskikt, ett stort kök som renoverades 2008 med bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot matplatsen, två trivsamma vardagsrum, tre rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt en toalett som kan göras om till ytterligare ett badrum. I källardelen hittas en praktisk tvättstuga, matkällare, ett större rum som kan användas till exempelvis kontor eller gym samt ett förråd. Till huset finns även ett trivsamt uterum samt ett en altan. Bergvärme installerades 2008. Här finns även ett garage med värme och i samma byggnad finns även ett extra rum med en separat luft/luft värmepump. Här bor ni i ett lugnt område med promenadavstånd till både Klarälven samt centrum där matbutiker samt affärer finns, förskola, skola och grönområden. Ett tillfälle!

 • Balkong
 • Uteplats
Krokvägen 12, Deje, Forshaga kommun
 • Mån 12 jun kl 16:30

Krokvägen 12

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

995 000 kr

129 m²

5 rum

1 100 m² tomt

Välkommen till Krokvägen 12! Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva denna tilltalande 1-plans villa på 129 kvm med bra planlösning. Villan har genomgående ljusa och fina ytskikt, stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett trivsamt matrum, luftigt vardagsrum med en härlig kamin, tre trivsamma sovrum, en praktiskt tvättstuga samt två rymliga badrum. På baksidan av huset finns ett både en altan och ett uterum. Här finns även ett garage med luftvärmepump och en lättskött trädgård om 1100 kvm. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekplats, natur och Deje centrum med matbutik, affärer, barnomsorg samt kommunikationer. För den som är aktiv finns även ett fint badhus, fina motionsspår, Älvkroksvallen där Deje idrottsklubb har sin hemmaarena och Klarälvsbanan som sträcker sig från Karlstad till Hagfors. Här bor man även närhet till golfbana, skidåkning och spaanläggning. Ett tillfälle!

 • Plus
Nyckelstigen 4, Forshaga, Forshaga kommun

Nyckelstigen 4

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

850 000 kr

110 m²

5 rum

1 709 m² tomt

Välkommen till Nyckelstigen 4! Nu finns möjlighet att förvärva denna 1 1/2-plans villa med källare på 110 + 60 kvm i Skived. Huset är perfekt för den händige och möjlighet finns att sätta sin egen prägel på villan. Huset har ett praktiskt kök, trivsamt vardagsrum med utgång till en rymlig altan, tre sovrum, rymligt badrum och en praktisk källare med tvättstuga, matkällare, ytterligare rum som kan användas till sovrum/allrum samt goda förvaringsmöjligheter. Garage och en stor trädgård. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till natur, skola, barnomsorg, mataffär samt närhet till hembygdsgården och härliga spår som underhålls både sommar-och vintertid. Ett tillfälle!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Norra Lagerlöfsgatan 9, Forshaga, Forshaga kommun

Norra Lagerlöfsgatan 9

Tomt
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

290 000 kr

991 m² tomt

Välkommen till Norra Lagerlöfsgatan 9! Nu finns tillfälle att förvärva denna hörntomt om 991 kvm, där du har möjlighet att bygga ditt drömhem. Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber tillkommer. Tomten är belägen i Skived som erbjuder ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, skola, förskola och affärer. I närheten av tomten finns klarälvsbanan som tar dig till både Karlstad och ända till Hagfors. Ett tillfälle!

Vinkelgatan 5, Forshaga, Forshaga kommun

Vinkelgatan 5

Övrigt
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

2 850 000 kr

844 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna fastighet med 494 kvm uthyrningsbar yta och bästa läget i Forshaga! Fastigheten används idag till postorderverksamhet vilket den är ytterst lämplig till. Närheten till Karlstad, logistikfördelar och kostnadsläge är ett stort plus. Utanför finns gott om parkeringsmöjligheter. Fastigheten kommer bli ledig för en ny företagare eller hyresgäst vid årsskiftet. Lokalerna måste upplevas för att inse dess potential. Kontakta mäklaren för mer information samt bokning av visning.

Visar alla 10