Mäklare Caroline Larsen

Caroline Larsen

Om mig

Mitt mål som mäklare är att tillsammans med Svensk fastighetsförmedlings framgångsrika försäljningsmetod skapa de bästa förutsättningarna för en trygg affär med bäst betalt. Det viktigaste för mig är att anpassa och skräddarsy den bästa lösningen just för Er, utifrån er bostad och er situation. Jag vill att Du som kund ska känna dig trygg och säker genom hela försäljningen då byte av bostad för många är den största affären i livet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bifrostvägen 26, Kil, Kils kommun
 • Tis 12 mar kl 16:30
Bifrostvägen 26, Kil, Kils kommun, bild 2
Bifrostvägen 26, Kil, Kils kommun, bild 3

Bifrostvägen 26

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
146 + 32 m²
5 rum
997 m² tomt

Välkomna till Bifrostvägen 26! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma villa om 146+32 kvm. Villan har genomgående renoverats på entréplan under 2023 och har en fördelaktig planlösning. Här finns ett fint kök med plats för matbord och utgång till husets uterum, rymligt vardagsrum där plats finns för umgänge och en härlig pelletskamin finns placerad, en praktiskt tvättstuga, ett stort sovrum samt toalett. På övre plan hittas ett fräscht badrum med plastmatta och målad väv på väggar, stort allrum med utgång till en inglasad balkong samt två trivsamma sovrum. Här finns ett stort dubbelgarage med intilliggande förråd. Huset värms upp via luft-/vattenvärmepump (-23) samt pelletskamin. Nya fönster är installerade ca 2010. Här finns en lättskött trädgård med friggebod samt uteplatser på båda sidor om huset som fångar upp många soltimmar. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med gångväg till lekplats, barnomsorg och skola samt närhet till mataffärer, apotek, bank och restauranger. För den aktiva erbjuds fin natur, badplats, golfbanor, skidbacke och motionsspår. Endast en mil till Karlstad airport samt 15 minuters bilfärd till Karlstad centrum. Kil erbjuder även en tågstation med avgångar till Karlstad, Göteborg samt Oslo. Denna villa skall upplevas på plats. Ett tillfälle!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Norra Lagerlöfsgatan 3, Forshaga, Forshaga kommun

Norra Lagerlöfsgatan 3

Tomt
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
345 000 kr

Välkommen till Norra Lagerlöfsgatan 3! Nu finns tillfälle att förvärva denna rymliga tomt om 979 kvm där du har möjlighet att bygga ditt drömhem. Tomten har förbereds med trädfällning samt uppfyllnadsmassor. Anslutning för vatten, avlopp, el och fiber tillkommer. Tomten är belägen i Skived som erbjuder ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, förskola och affärer. I närheten av tomten finns klarälvsbanan som tar dig till både Karlstad och ända till Hagfors. Ett tillfälle!

Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 4 mar kl 17:45
Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun, bild 2
Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun, bild 3

Harvgatan 16

Lägenhet
Skived, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 195 000 kr
93,6 m²
4 rum
vån 1/1
4 451 kr/mån
12 767 kr/m²

Välkommen till Harvgatan 16! Nu finns tillfälle att förvärva denna tilltalande 4:a på 93,6 kvm med bra planlösning beläget på populära Lundagård! Lägenheten är belägen på markplan och har genomgående ljusa och fina ytskikt, ett stort härligt vardagsrum med utgång till en altan med skogsparti bakom, tre trivsamma sovrum, ett ljust fint kök med plats för matbord, fräscht badrum, en gästtoalett samt en praktisk tvättstuga. Till lägenheten hör även ett rymligt garage samt en härlig trädgård. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Närhet till grönområden, förskola, skola samt till centrum där mataffärer, butiker, apotek och allmän kommunikation finns. Ett unikt tillfälle!

 • Premium
 • Uteplats
Bävergatan 44, Forshaga, Forshaga kommun
Bävergatan 44, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Bävergatan 44, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Bävergatan 44

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 195 000 kr
171 m²
7 rum
811 m² tomt

Välkommen till Bävergatan 44! Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva denna välrenoverade och påkostade 1 1/2-plansvilla på 171 kvm i Skived. Villan har totalrenoverats mellan 2012 och 2019 samt har en låg driftkostnad. Villan har ett ljust och fint kök från 2015, två fräscha badrum på vardera våningsplan som renoverades 2016, fem trivsamma sovrum, en praktisk tvättstuga samt vardagsrum på båda våningsplan. 2012 installerades nya fönster i hela huset och bergvärme samt 2018 utfördes en takbehandling. Villan har en härlig altan samt en wellness avdelning med utespa och infra bastu. Trivsam och lättskött trädgård med ett insynsskyddat läge samt garage. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, skola, förskola, affärer samt en härlig sandstrand vid Klarälven ca 200m från huset. Denna villa måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Mån 4 mar kl 16:30
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Slåttergatan 10

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
103 m²
4 rum
985 m² tomt

Välkommen till Slåttergatan 10! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma enplansvilla om 103 kvm som passar perfekt för barnfamiljen. Villan har genomgående ljusa och fina ytskikt, fräscht badrum, trivsamt kök med bra förvaringsmöjligheter samt plats för ett matbord, tre ljusa sovrum, ett rymligt vardagsrum samt en gästtoalett. Villan har en inglasad altan på baksidan av huset vilket bjuder in till umgänge. Här finns ett garage med plats för en bil samt ett bakomliggande förråd. Villan har en lättskött och rymlig trädgård. Här bor ni ett lugnt och trivsamt område med närhet till lekplats, matbutik, barnomsorg samt natur. Ett tillfälle!

 • Premium
 • Uteplats
Linnévägen 15, Deje, Forshaga kommun
Linnévägen 15, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Linnévägen 15, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Linnévägen 15

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 895 000 kr
123 + 45 m²
4 rum
1 422 m² tomt

Välkommen till Linnévägen 15! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1 1/2-plansvilla med källare om 123+45 kvm i ett barnvänligt område och ett dubbelgarage samt en maskinhall! Villan har genomgående fina ytskikt, fint kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum med plats för både soff-och matgrupp, tre trivsamma sovrum samt ett fräscht badrum från ca 2005 på entré plan och ett stort badrum på övre plan. Här finns en stor inredd källare som innehåller ett ytterligare ett stort rum som kan användas som sovrum eller kontor, gillestuga, badrum, en tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Bergvärme från 2015. Villan erbjuder ett härligt uterum samt altan med pool på baksidan av huset. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Klarälven, natur, fina promenadstråk för både löpning och långa skogspromenader, skola, barnomsorg, sim-och sporthall, Klarälvsbanan, närhet till busshållplats vid Dejefors skolan, Älvkroksvallen samt matbutik. Ett tillfälle!

 • Premium
 • Uteplats
Östra allén 4, Forshaga, Forshaga kommun

Östra allén 4

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 495 000 kr
151 + 58 m²
7 rum
916 m² tomt

Välkommen till Östra allén 4! Nu finns tillfälle att förvärva denna 1-plan med sutterängkällare med bra planlösning! Här erbjuds du en perfekt kombination av stil, funktionalitet och trivsel. Villan har genomgående ljusa ytskikt. ett trivsamt kök med plats för ett matbord, två rymliga vardagsrum, fyra trivsamma sovrum, fräscht badrum på övre plan samt ett duschrum med bubbelbadkar och bastu, en praktisk tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. På framsidan av huset finns en stor balkong och på baksidan av huset finner du en inglasad altan samt stort soldäck med inbyggs utomhuspool (saltvattenspool + klor), där du kan bjuda in vänner och familj till grillkvällar eller bara koppla av och njuta av trädgården. Rymlig trädgård som underhålls av två robotgräsklippare. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, lekplats, skola, förskola samt mataffär. Ett tillfälle!

 • Balkong
 • Uteplats
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 25C, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 25C

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 953 kr/mån
25 556 kr/m²

Välkommen till Ulvsbygatan 25C! Nu finns tillfälle att förvärva denna välrenoverade tvåa om 58,5 kvm! Lägenheten är genomgående ljus med smakfulla material-och färgval. Lägenheten har ett rymligt kök med plats för matbord, fräscht badrum med tvättmaskin, ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till en mysig inglasad balkong samt ett ombonat sovrum med fint burspråk som ger optimalt med ljusinsläpp. Stort förråd ingår till lägenheten. Här bor du med gångavstånd till alla bekvämligheter du behöver. I området har du flera matbutiker, apotek, matställen, gym och badhus. Utanför dörren finns busshållplats med goda bussförbindelser och inom promenadavstånd når du Karlstads centrum med dess fulla utbud. Lägenheten är perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Ett unikt tillfälle!

 • Premium
 • Balkong
Bäckvägen 16, Deje, Forshaga kommun

Bäckvägen 16

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
895 000 kr
156 m²
6 rum
1 034 m² tomt

Välkommen till Bäckvägen 16! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1 1/2-plansvilla på 156 kvm med bra planlösning. Villan har ett ljust och trivsamt kök som renoverades 2021 med intilliggande matplats, stort vardagsrum med utgång till husets rymliga uteplats, ett fräscht badrum, en toalett, en praktiskt tvättstuga samt tre trivsamma sovrum. Nya fönster på övre plan från 2017. Villan har även en isolerad gäststuga på 14,5 kvm med en generös altan. Trivsam och lummig trädgård med både bärbuskar, fruktträd och ett fantastiskt utbud av blommor samt gott om plats för att odla grönsaker och ett mindre växthus. Trädgården är även perfekt för både barn och hund då tomten är inhägnad och insynsskydd från alla håll med stig direkt ut i skogsparti på baksidan. Till huset hör även en carport och ett bakomliggande förråd Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, skola, förskola och affärer. Denna villa måste upplevas på plats!

 • Uteplats
Botorpsheden 431, Karlstad, Karlstads kommun

Botorpsheden 431

Tomt
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 100 000 kr
1 524 m² tomt

Välkommen till Botorpsheden 431! Nu finns möjligheten att förvärva denna tomt om 1 524 där du har möjlighet att bygga ditt drömhem. Tomten är belägen ca 10 minuter från både Karlstad och Forshaga där Karlstadsgatan är nyasfalterad vilket ger en smidig resa till båda kommunerna, där all tänkbar service finns så som matbutiker, apotek, restauranger, skolor, förskolor mm. Här bor du i en naturskön och lugn miljö med Klarälven som närmaste granne. Tomten består till mestadels av sand vilket ger bra förutsättningar för markdränering. Byggklar tomt med framdragen el samt tomtrör för fiber till tomtgräns. Enskilt vatten - och avlopp finns framdraget till tomtgräns. Fastigheten kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning för enskilt vatten och avlopp. Denna gemensamhetsanläggningen består av anordningar för VA-anläggning (vatten- och avloppsledningar med övriga tillhörande anordningar såsom stenkista, vattenbrunn, reningsverk, pumphus, m.m. som behövs för anläggningens ändamål). Till tomten hör 25% äganderätt i s.11, en samfällighet mot Klarälven. Samfälligheten som går ända ned till älvkanten ger samtliga andelsägare möjlighet att tillsammans skapa lättillgänglighet till älven för att sig ut på vattnet för en båt-eller fisketur. En nybyggd villa har en rad fördelar förutom att man själv designar sitt drömhus, gratis fastighetsskatt i 15 år och låga underhålls och driftkostnader i många år.

Visar alla 10