Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun
  • Ons 7 aug kl 17:15
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Slåttergatan 10

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
103 m²
4 rum
985 m² tomt

Välkommen till Slåttergatan 10! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma enplansvilla om 103 kvm som passar perfekt för barnfamiljen. Villan har genomgående ljusa och fina ytskikt, fräscht badrum, trivsamt kök med bra förvaringsmöjligheter samt plats för ett matbord, tre ljusa sovrum, ett rymligt vardagsrum samt en gästtoalett. Villan har en inglasad altan på baksidan av huset vilket bjuder in till umgänge. Här finns ett garage med plats för en bil samt ett bakomliggande förråd. Villan har en lättskött och rymlig trädgård. Här bor ni ett lugnt och trivsamt område med närhet till lekplats, matbutik, barnomsorg samt natur. Ett tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
4:e villagatan 14, Strand, Karlstads kommun
  • Mån 5 aug kl 18:00
4:e villagatan 14, Strand, Karlstads kommun, bild 2
4:e villagatan 14, Strand, Karlstads kommun, bild 3

4:e villagatan 14

Lägenhet
Strand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
950 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/2
1 224 kr/mån
39 583 kr/m²

I ett trevligt hus beläget på populära och idylliska Strand hittar du denna lägenhet – en ljus och perfekt planerad enrummare i fint skick med vackert ljusinsläpp. Här har du chansen att köpa ett hem med bra förvaring, fräscha ytskikt och bra planlösning.  Det första som möter dig i denna bostad är en inbjudande och praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Sedan kommer vi till ett ljust och öppet allrum/kök med vackert ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Badrummet är fräscht och smakfullt och har toalett, dusch, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Brf. Strandvakten är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, cykelrum, en trevlig innergård och gemensam uteplats. Strand ligger vackert och centralt och är en mycket omtyckt och trivsam del av Karlstad som blir alltmer populär. Här bor du med Klarälven ett stenkast från lägenheten och Karlstad centrum tio minuter bort. Välkommen på visning!

  • Premium
Sunnegatan 39, Karlstad, Karlstads kommun

Sunnegatan 39

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 095 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 0/5
2 629 kr/mån
37 119 kr/m²

Välkommen till Sunnegatan 39, en pärla på populära Norrstrand! Denna nybyggda, ljusa och fräscha etta erbjuder en utmärkt boendemiljö med alla moderna bekvämligheter. Här får du en välplanerad lägenhet med ett komplett kök utrustat med moderna vitvaror, ett rymligt vardagsrum som badar i ljus, en mysig sovalkov och ett stort, stilrent badrum. Bostadens höjdpunkt är den härliga uteplatsen i söderläge där du kan njuta av solen hela dagen – perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med vänner. Läget på Norrstrand ger dig närhet till allt du behöver. Mataffärer, restauranger och motionsspår finns bara ett stenkast bort. Dessutom ligger busshållplatsen ca 50 meter utanför porten, vilket ger smidig tillgång till centrum och universitetet. Sunnegatan 39 är det perfekta valet för dig som söker en kombination av bekvämlighet, modernitet och ett fantastiskt läge. Missa inte chansen att göra denna drömlägenhet till ditt nya hem! Kontakta oss vid intresse!

  • Hiss
Dahliavägen 18, Hammarö, Hammarö kommun
Dahliavägen 18, Hammarö, Hammarö kommun, bild 2
Dahliavägen 18, Hammarö, Hammarö kommun, bild 3

Dahliavägen 18

Villa
Hammarö, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
146 m²
4 rum
645 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga 1½-plansvilla på fridfulla och barnvänliga Hälltorp. Detta hus är perfekt för barnfamiljen som vill skapa långvariga minnen i ett hem där trivsel står i fokus. Med sina 146 kvadratmeter erbjuder villan generösa utrymmen samt en härlig altan, perfekt för sommarkvällar och familjeträffar. På baksidan hittar du en trevlig, lättskött trädgårdstomt om 645 kvadratmeter, där barnen kan leka fritt och odlingsmöjligheter finns. Huset består av tre rymliga sovrum, två badrum och gott om förvaringsutrymmen, vilket gör det idealiskt för familjens alla behov. För bilägaren finns goda parkeringsmöjligheter inklusive tillgång till garage. TV och internet tillhandahålls via samfälligheten och sommarvatten finns tillgängligt. I detta lugna och härliga område finns allt du behöver inom räckhåll. En cykelbana löper precis intill trädgården och gör det enkelt att ta sig till olika destinationer. Nära till skolor, förskolor, idrottsplatser och lekplatser gör vardagen bekväm och rolig för hela familjen. Bara en kort bilresa bort hittar du Nolgårds handelsområde med matbutiker och apotek, och på endast 10 minuter når du Karlstad med sitt breda utbud av butiker och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare idag för mer information och boka din visning. Varmt välkommen hem!

  • Premium
Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun, bild 2
Harvgatan 16, Skived, Forshaga kommun, bild 3

Harvgatan 16

Lägenhet
Skived, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 050 000 kr
93,6 m²
4 rum
vån 1/1
4 451 kr/mån
11 218 kr/m²

Välkommen till Harvgatan 16! Nu finns tillfälle att förvärva denna tilltalande 4:a på 93,6 kvm med bra planlösning beläget på populära Lundagård! Lägenheten är belägen på markplan och har genomgående ljusa och fina ytskikt, ett stort härligt vardagsrum med utgång till en altan med skogsparti bakom, tre trivsamma sovrum, ett ljust fint kök med plats för matbord, fräscht badrum, en gästtoalett samt en praktisk tvättstuga. Till lägenheten hör även ett rymligt garage samt en härlig trädgård. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Närhet till grönområden, förskola, skola samt till centrum där mataffärer, butiker, apotek och allmän kommunikation finns. Ett unikt tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
Ringgatan 57A, Karlstad, Karlstads kommun
Ringgatan 57A, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Ringgatan 57A, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Ringgatan 57A

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
38,7 m²
1 rum
vån 2/3
2 902 kr/mån
20 543 kr/m²

Välkommen till Ringgatan 57A, en charmig och ljus etta belägen i natursköna Råtorp! Denna trivsamma lägenhet erbjuder ett rymligt kök som är perfekt för både vardagsmatlagning och middagsbjudningar. Vardagsrummet är smart planerat med en sovalkov som ger en mysig sovplats och maximal utrymmeseffektivitet. Ett stort plus med denna bostad är den inglasade balkongen i söderläge som bjuder på solsken hela dagen och förvandlar balkongen till ett extra rum att njuta av. Läget på Råtorp är svårt att överträffa. Här bor du med vackra grönområden runt knuten, samtidigt som du har utmärkta bussförbindelser till både centrum och universitetet. För den träningsintresserade finns ett gym på bekvämt avstånd och en mataffär nära till hands för smidiga inköp. Den nya bron från Råtorp till Färjestad gör det ännu smidigare att ta sig till exempelvis Löfbergs Arena för de event som erbjuds där! Missa inte chansen att förvärva denna pärla – kontakta oss idag för en visning!

  • Premium
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 13A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 788 kr/mån
24 434 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 53 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en stor och väldisponerad bostad med ett härligt ljusinsläpp som är svårt att motstå. Lägenheten består av en stor och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är trevligt och fint med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp samt tvättmaskin. Det stora och harmoniska sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora balkong med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Bostaden är attraktivt belägen med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. I området finns även fina promenadstråk, strövområden samt flera affärer, apotek, matställen, parker, lekparker m.m. Genom Norrstrand passerar flera av Karlstads busslinjer med mycket bra förbindelser. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Klövervägen 16B, Kil, Kils kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Klövervägen 16B, Kil, Kils kommun, bild 2
Klövervägen 16B, Kil, Kils kommun, bild 3

Klövervägen 16B

Lägenhet
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
995 000 kr
59,6 m²
2 rum
vån 1/2
3 963 kr/mån
16 695 kr/m²

Välkommen till Klövervägen16B! Nu finns tillfälle att förvärva denna välplanerade gavellägenhet på 59,6 kvm på bottenplan. Lägenheten ger en villakänsla med egen ingång och trädgård med lugnt läge på baksidan. Lägenheten har genomgående renoverats med ljusa och fina ytskikt, fint och rymligt kök med plats för matbord, ett smakfullt renoverat badrum från 2023, stort vardagsrum med utgång till en trivsamt altan och ett sovrum. Till lägenheten hör även ett garage med bakomliggande förråd. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. Här bor du i ett familjevänligt bostadsområde med närhet till fin natur med trivsamma promenadstråk, en kort promenad till Fryken där både badplats och caféer finns, skola, barnomsorg samt Kils centrum där matbutiker, restauranger samt affärer. Kil är en fantastisk idyll med vacker landsbygd och sitt läge vid Fryken. Ett tillfälle!

  • Premium
Clevevägen 7A, Skoghall, Hammarö kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Clevevägen 7A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 2
Clevevägen 7A, Skoghall, Hammarö kommun, bild 3

Clevevägen 7A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
4 236 kr/mån
14 151 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att erbjuda en fantastiskt fin och charmig 2:a på Clevevägen 7A! Här erbjuds en fin bostad där det bara är att flytta in. Denna unika lägenhet välkomnar dig med ett otroligt ljusinsläpp som strömmar genom stora fönsterpartier, vilket ger en härlig atmosfär. Bostadens 53 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Lägenheten är genomgående i fint skick med ett nyrenoverat kök med plats för matbord. Bostaden erbjuder dessutom ett rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligehter, rymligt badrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen har plats för utemöbler och sol hela dagen och har härlig utsikt över lugn innergård. Utanför balkongen grönskar träden sommartid och skapar en lugn oas. Här bor du i hjärtat av centrala Skoghall med butiker, vårdcentral, apotek, systembolag och bra busskommunikationer till Karlstad alldeles i närheten. Lillängshamnen och vackra promenadstråk i det gröna en promenad bort och Karlstad centrum ligger en kort biltur från bostaden. Varmt välkomna på visning

  • Premium
  • Balkong
Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun
Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun, bild 2
Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun, bild 3

Mellanvägen 3B

Lägenhet
Lunna, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 603 kr/mån
13 475 kr/m²

På omtyckta Mellanvägen 3B, ett stenkast från butiker och service men i skyddat läge, saluförs nu denna trevliga tvåa om 59 kvadratmeter. Här bor du på andra våningen med fönster i två väderstreck och med en fin balkong. Bostaden är i fräscht skick med genomgående ljusa och fina ytskikt, smakfulla materialval, härliga fönsterpartier och en underbar inglasad balkong som skapar ett fri och öppen rymd i bostaden. Lägenheten erbjuder en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och socialt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen. Här erbjuds även ett rymligt och smakfullt kök med gott om plats för matgrupp. Vidare in i bostaden finner ni ett rofyllt sovrum samt badrum. Till lägenheten hör både stort förråd och matförråd och i avgiften ingår parkering. Här bor ni i en mycket välskött HSB-förening med låga avgifter, gym, grillplats, fina innergårdar med gemensamma uteplatser och lekplatser. Det är ett mycket barnvänligt område med vacker natur och med fina promenadstråk längst Vänern och Lillängshamnen. Skoghalls centrum erbjuder ett utbud av flertalet restauranger apotek, vårdcentral, tandläkare och livsmedelsbutiker. Bussförbindelser in till Karlstad finns några minuter bort. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Bäckvägen 5, Deje, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Bäckvägen 5, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Bäckvägen 5, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Bäckvägen 5

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 195 000 kr
140 m²
5 rum
992 m² tomt

Välkommen till Bäckvägen 5! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1 1/2-plansvilla på 140 kvm i barnvänligt område. Villan har genomgående renoverats med ljusa och fina ytskikt, ett ljust och rymligt kök med öppenplanlösning till husets vardagsrum där en trivsam kamin finns samt utgång till ett uterum, två fräscha badrum på vardera våningsplan, tre trivsamma sovrum, en praktisk tvättstuga med utgång till husets baksida samt allrum på övre plan. Nya fönster på entréplan (2006-2021) och nytt tak från ca 2005. Trivsam och lättskött trädgård med bra solläge. Här finns ett garage samt gott om parkeringsplatser. Här bor du med närhet till förskola, natur med fina promenadstråk, matbutik samt ett par minuter från väg 62 som tar dig till Karlstad på ca 30 minuter. Denna villa skall upplevas på plats!

  • Premium
Storgatan 28C, Centralt, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Storgatan 28C, Centralt, Forshaga kommun, bild 2
Storgatan 28C, Centralt, Forshaga kommun, bild 3

Storgatan 28C

Lägenhet
Centralt, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
295 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/3
3 000 kr/mån
7 024 kr/m²

Välkommen till Storgatan 28C ! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1:a på 41 kvm på våning ett. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt, ljust kök som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och plats för matbord, ett trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och säng med utgång till en inglasad balkong i västerläge och ett fräscht badrum. Här bor du i en stabil och välskött förening. Här erbjuds närhet till centrum där mataffärer, butiker, apotek och allmän kommunikation finns samt närhet till grönområden, förskola, skola och härlig promenadstråk. Ett tillfälle!

  • Premium
Viksholmsgatan 8, Karlstad, Karlstads kommun
Viksholmsgatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Viksholmsgatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Viksholmsgatan 8

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
6 400 000 kr
138 + 57 m²
910 m² tomt

Denna pedantskötta 30-talsvilla ligger i ett av Karlstads bästa områden och är perfekt för den kräsne köparen. Under de senaste 20 åren har villan genomgått omfattande renoveringar, vilket skapar en perfekt blandning av modern bekvämlighet och tidlös charm där inget lämnats åt slumpen. Skjutdörrarna i original, etaget till vardagsrummet, vedspisen i köket och de fantastiska uteplatserna ger villan en unik karaktär. Fastigheten erbjuder låga driftskostnader, varmgarage, växthus, fjärrvärme, fiber, centraldammsugare och larm. Klarälven flyter förbi bara ett stenkast bort, vilket ger möjlighet till ett uppfriskande morgondopp. Här finns även en cykelväg som tar dig direkt till centrum. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en charmig villa i ett av Karlstads mest eftertraktade områden!

  • Premium
Spadvägen 9, Vålberg, Karlstads kommun

Spadvägen 9

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
700 000 kr
77 + 77 m²
4 rum
794 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus vid Norsbron, med ett härligt läge och ängarna på baksidan – en perfekt plats för familjeliv. Huset är rymligt med sina 77 + 77 kvm och har en charmig trädgårdstomt där du har möjlighet att sätta din egen prägel. På det övre planet finner du tre rymliga sovrum, ett badrum, ett ljust och luftigt vardagsrum samt ett praktiskt kök. Källardelen erbjuder ännu mer utrymme och bekvämligheter. Här finns ett stort förråd för all förvaring du kan behöva, ett praktiskt pannrum och ett garage. Villan ligger på en underbart grönskande trädgårdstomt med utsikt över ängarna. Den stora gräsmattan är till största delen belägen i ett soligt läge, vilket gör den perfekt för barnens lek hela dagen. Ni har flera uteplatser där ni kan avnjuta både frukost, lunch och middag i solens värmande strålar. Varmt välkommen på visning!

Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun
Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Engholmsgatan 26B

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 726 kr/mån
19 875 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i denna fantastiska etta om 40 kvadratmeter på trivsamma Lamberget! Här erbjuds en ljus och trevlig lägenhet med tilltalande planlösning och utsikt över Lambergstjärnet från alla fönster. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med ljus köksinredning och plats för matgrupp, stort vardagsrum med sovalkov samt ett fräscht duschrum. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong med sydvästläge vilket ger många härliga soltimmar! Här bor du med närhet till parker och skogspartier, Lambergstjärnet samt Karlstads centrum som erbjuder affärer, restauranger och köpcentrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Lignellsgatan 13B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
950 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
4 417 kr/mån
19 792 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare med en härlig balkong! Här erbjuds en stilfull och trivsam bostad som genomsyras av ljus och vackra detaljer. Det smakfulla köket är perfekt för den matlagningsintresserade med bra förvaringsutrymmen. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Badrummet är stilrent med moderna bekvämligheter. Här kan du njuta av avkopplande stunder. Förutom de fantastiska boendefunktionerna finns möjligheten att hyra en parkeringsplats till en mycket förmånlig kostnad. Detta ger dig bekvämligheten att ha en säker och praktisk plats att parkera din bil. Området Sundsta är känt för sin popularitet i Karlstad. Här har du nära till ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym, vilket gör vardagen både bekväm och lättillgänglig. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter med en busshållplats precis utanför bostaden som erbjuder direktbussar till universitetet och centrum. Sundsta är omgivet av grönska och charmiga villor, vilket ger en trivsam atmosfär och en känsla av lugn. Trots det centrala läget är det aldrig långt till fina grönområden. På bara några hundra meter hittar du populära Gubbholmen, där du kan njuta av motionsslingor, utomhusgym och badmöjligheter under sommarmånaderna. Varmt välkommen att delta i en visning och upptäcka allt som detta fantastiska boende och område har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
4 146 kr/mån
23 981 kr/m²

Stig in i denna ljusa och ombonade 2:a på populära Rudsberget! Denna fina bostad, belägen på våning 3, erbjuder en bekväm och fräsch livsstil. Med byggår 2018 är bostaden i toppskick och redo att bli ditt nya hem. Ljus och öppen planlösning välkomnar dig när du kliver in i denna lägenhet, och den skapar en luftig atmosfär. Vardagsrummet är bostadens hjärta, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Stig ut på din inglasade balkong i västerläge och njut av solnedgångar och vackra kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin och ta in omgivningen. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en stor säng och förvaring. Det helkaklade badrummet är stilrent och här finns möjlighet att installera tvättmaskin för den som önskar. I Brf Rudsberget, en välskött förening, bor du med en förmånlig månadsavgift om endast 3189 kr, där både bredband och TV ingår. Bekvämligheter som hiss från markplan, övernattningslägenhet och cykelförråd finns. Området erbjuder närhet till matbutiker, skola, förskola och vårdcentral. Stadsbussar gör det enkelt att ta sig till Karlstad centrum, som ligger på bekvämt avstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Tis 30 jul kl 16:15
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Norrstrandsgatan 19A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 472 kr/mån
29 314 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Norrstrandsgatan 19A! Upptäck en rymlig och elegant 2:a om 51 kvadratmeter med genomtänkt planlösning. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Norrstrand. Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring samt ett socialt och ljust vardagsrum med utgång till bostadens fina balkong i härligt västerläge. Här kan du njuta av fina sommarkvällar! Ett fint och smakfullt kök med goda arbetsytor samt plats för matbord. Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer, precis utanför finns busshållplats med direktbuss till universitetet och centrum. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden. Några hundra meter från bostaden finns populära Gubbholmen med motionsslinga och utomhusgym samt badmöjligheter sommartid. Mer bilder och info kommer snart. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun
  • Ons 31 jul kl 18:15
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun, bild 2
Dallidsvägen 22, Kil, Kils kommun, bild 3

Dallidsvägen 22

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 595 000 kr
143 m²
5 rum
986 m² tomt

I ett av Kils finaste område ligger denna pedantskötta villa! Öppen planlösning i båda planen som enkelt kan göras om till fler sovrum om man önskar. Lättskött uppväxt trädgård med flera fruktträd flaggstång och ett växthus. Låga driftkostnader mycket tack vare nya fönster, braskamin och tilläggsisolering. Villan erbjuder fiber, garage, braskamin, insynsskyddad trädgård, gräsklipparrobot och en stor inglasad altan. Barnvänligt område och nära både skola, förskola, lekparker, busshållplats och 5 minuters cykelväg till centrum.

  • Premium
Kiselvägen 13, Stenåsen, Kils kommun

Kiselvägen 13

Lägenhet
Stenåsen, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 050 000 kr
81 m²
3 rum
4 792 kr/mån
12 963 kr/m²

Välkommen till detta välvårdade och synnerligen fina bostadsrättsradhus på Kiselvägen 13! Bostadsrättradhuset är beläget i ett avskilt och rogivande läge och här erbjuds en bostad med gott om utrymme för hela familjen. Här erbjuds ett hem med genomgående fina ytskikt, fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här möts ni av ett rymligt kök med plats för matgrupp, fint badrum och två sovrum med fönster mot husets baksida mot skogen. Vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor och härifrån når ni ut till bostadens väl tilltagna uteplats. Här har ni utsikt mot den grönskande trädgården i ett soligt läge. Här samlar ni gärna vänner och familj för trevliga middagar. Till radhuset erbjuds en lättskött och barnvänlig egen trädgård med en uppbyggd altan med sol hela dagen! Härlig baksida med olika arrangemang av växter, bärbuske och odlingsmöjligheter för den intresserade. Gräsytor i ostört solläge med naturen som närmsta granne. Även tillgång till en trivsam altan på framsidan. Prisvärt och praktiskt boende med huskänsla! Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med gångväg till lekplats, Stenåsens förskola , nybyggda Vikstaskolan (f-6) och högstadieskola. Här bor du även i närhet till mataffärer, apotek, bank och restauranger. För den aktiva erbjuds fin natur, gym, badplats, golfbanor, skidbacke och motionsspår. Endast en mil till Karlstad Airport samt 15 minuters bilfärd till Karlstad centrum. Kil erbjuder även en tågstation med avgångar till Karlstad, Göteborg samt Oslo. Denna bostad ska upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta Sanna för mer info!

  • Uteplats
Tvärgatan 6, Kil, Kils kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tvärgatan 6

Lägenhet
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
775 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/1
2 434 kr/mån
14 623 kr/m²

Denna bostad ger dig en möjlighet till att känna på radhuslivet men i enkel bostadsrättsform. Här bor du längst ut på gaveln vilket medför en härlig grönyta. Genomgående ljusa ytskikt samt ett nyrenoverat badrum som sätter prägel på din nya bostad. I anslutning till vardagsrummet når du bostadens altan som nyligen fick sig ett ansiktslyft. Denna altan ligger i soligt söderläge vilket ger dig härliga soltimmar under sommarens varma dagar. Från altanen når du din gräsmatta där du har plats att ställa ut större möblemang när ni vill ha större umgängen över. Om gräset växer sig för långt så är det bara att låna föreningens gräsklippare och trimma ner det. I anslutning till entrén finner ni även ett väl tilltaget förråd. BRF Mon är en förening där få transaktioner sker så tveka inte att höra av dig till mig vid intresse. Ett tillfälle som sällan kommer åter! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Ringvägen 52, Karlslund, Kils kommun

Ringvägen 52

Villa
Karlslund, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 350 000 kr
118 + 171 m²
5 rum
839 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus i centrala Kil, en perfekt plats för familjeliv. Rymligt hus om 118 + 171 kvm med trevlig trädgårdstomt. På det övre planet finner du tre rymliga sovrum, badrum, ljust och luftigt vardagsrum samt ett praktiskt kök med direkt utgång till en härlig altan. På framsidan av huset finns ett stort och trevligt uterum - perfekt för sommarkvällar och familjemiddagar. Nedre våningen erbjuder ännu mer utrymme och bekvämligheter. Här finns ett stort förråd för all förvaring du kan behöva, en mysig gillestuga för umgänge, ett praktiskt pannrum och ett avkopplande relax-rum utrustat med bubbelbad och bastu. Villan är belägen på en underbart grönskande trädgårdstomt. Den stora gräsmattan är till stor del belägen i ett soligt läge så här kan barnen leka hela dagarna. Ni har flera uteplatser där ni kan avnjuta både frukost, a och middag i solens värmande strålar. Karlslund är ett mycket omtyckt villaområde i Kil som ger både gemenskap och närhet till lugn natur runt hörnet. En kort promenad från huset ligger områdets lekpark, fotbollsplan, cykelbana hela vägen fram till förskola och nybyggda Vikstaskolan. I närheten finns även pulkabacke, skridskobana och fina grönområden, nybyggda Vikstaskolan (f-6), förskola, gym och högstadieskola. Kils centrum är inte heller långt bort som erbjuder det mesta man behöver så som restauranger och ett flertal matbutiker. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Stenhagsgatan 8E, Våxnäs, Karlstads kommun
  • Mån 29 jul kl 18:15
Stenhagsgatan 8E, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 2
Stenhagsgatan 8E, Våxnäs, Karlstads kommun, bild 3

Stenhagsgatan 8E

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 095 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/3
6 211 kr/mån
11 061 kr/m²

Här ges chansen att förvärva en välplanerad fyrarummare belägen i stabila Brf Stocken (HSB). På andra våningen hittar du denna fina lägenhet med genomgående gott skick där det också finns rikligt med ljusinsläpp. Lägenhetens 99 kvadratmeter känns mycket väldisponerade och de är fördelade på tre sovrum, vardagsrum samt kök. Här finns även tillgång till både badrum och gästlägenhet. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen som vetter mot den lugna innergården i söder. Välskött förening där internet ingår i avgiften. Våxnäs är ett trevligt område med närhet till såväl natur som servicebutiker. I Våxnäs centrum finns livsmedelsbutiker, bank, bibliotek och apotek. I närområdet finns även vårdcentral och skolor och på Våxnäs industriområde finns möbelbutiker, blomsterbutiker, bilförsäljning samt diverse restauranger. Om man är sportintresserad finns ett flertal idrottsanläggningar såsom Tingvallahallarna och Tingvalla isstadion men även natursköna träningsspår. Från Våxnäs finns täta bussförbindelser till både Bergviks köpcenter och in till Karlstad centrum. Det finns även fina cykelvägar som snabbt tar dig till både centrum och Bergvik Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Södra Kyrkogatan 11, Karlstad, Karlstads kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Södra Kyrkogatan 11, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Södra Kyrkogatan 11, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Södra Kyrkogatan 11

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 428 kr/mån
33 272 kr/m²

Denna bostad är en sällsynt pärla och vi är stolta över att få presentera den för er. Här erbjuds en modern bostad där det bara är att flytta in. Unik lägenhet som är placerad mot gavel och erbjuder ett otroligt ljusinsläpp genom fina fönsterpartier och med utsikt utöver Karlstad. Lägenheten är genomgående i toppklass med stilsäkra designval. Den har en öppen och ljus planlösning som genomsyrar hela bostaden och med stora fönsterpartier som skapar en ström av naturligt ljus. Här erbjuds en bostad med mycket smakfullt kök med plats för matgrupp. Vidare erbjuds ett rymligt och socialt vardagsrum, två bra sovrum och bra med förvaringsmöjligheter via flera garderober. Sist men inte minst erbjuds ett rymligt och helkaklat badrum. Denna unika bostad ger dig det bästa av två världar - ett lugnt och bekvämt boende mitt i hjärtat av staden. Missa inte denna sällsynta möjlighet att göra den till ditt drömhem! Kontakta Sanna för visning och upplev denna fantastiska bostad själv.

  • Premium
  • Hiss
Kiselvägen 6, Karlstad, Karlstads kommun

Kiselvägen 6

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 300 000 kr
139 m²
6 rum
720 m² tomt

Vill du bo i ett barnvänligt område nära förskolor, skola och skog, med minimalt med trafik på en återvändsgata? Då är denna villa perfekt för dig! Huset erbjuder allt en villaägare kan önska: täljstenskamin, luftvärmepump, elbilsladdare, fiber, larm, nytt kaklat badrum, flera uteplatser, varmgarage med motorport och en robotgräsklippare. Här bor du även nära utmärkta busskommunikationer, golfbana, motionsspår med skidspår på vintern och en skidbacke med lift. Ett fantastiskt tillfälle för den som söker komfort och bekvämlighet i en idyllisk miljö. Missa inte denna chans!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 69