Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mossgatan 205, Karlstad, Karlstads kommun

Mossgatan 205

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
595 000 kr
41 m²
1 rum
vån 3/3
2 480 kr/mån
14 512 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Mossgatan 205 – en pärla om 41 kvadratmeter där varje kvadrat utnyttjats optimalt. Denna charmiga etta erbjuder en trivsam och rymlig hall som välkomnar dig varje gång du stiger innanför dörren. Det stora och fräscha badrummet är designat med omsorg och erbjuder en avkopplande atmosfär, perfekt för att starta eller avsluta dagen på bästa sätt. Vardagsrummet är smart planerat med en sovalkov, vilket ger dig möjligheten att skapa en avskild och mysig plats för avkoppling och sömn. Här finns utrymme för både umgänge och avskildhet – en flexibilitet som passar både singeln och det lilla paret. Den inglasade balkongen i västerläge blir kronan på verket, där du kan njuta av solnedgångar och ljumma kvällar. Ett perfekt ställe att njuta av en kopp kaffe eller ett glas vin medan du kopplar av efter en lång dag. Med närhet till matbutiker, restauranger, apotek och mycket mer har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Dessutom erbjuder området goda bussförbindelser till både centrum och universitetet, vilket gör pendlingen smidig och enkel. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck charmen i denna unika etta.

Grossbolstorpsvägen 16, Forshaga, Forshaga kommun
  • Tis 26 mar kl 17:45
Grossbolstorpsvägen 16, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Grossbolstorpsvägen 16, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Grossbolstorpsvägen 16

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 650 000 kr
95 + 63 m²
5 rum
1 133 m² tomt

Välkommen till Grossbolstorpsvägen 16! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1 1/2-plans villa på 95 + 63 kvm i ett barnvänligt område. Villan har genomgående ljus och fina ytskikt, ett ljust och trivsamt kök, fräscht badrum som renoverades 2021, stort härligt vardagsrum med plats för både matsalsbord och en soffgrupp samt tre sovrum. Bergvärme installerat 2015. Här finns en stor och lummig trädgård om 1133 kvm och en stor altan. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, skola, barnomsorg samt affärer. Ett tillfälle!

  • Premium
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun
  • Mån 25 mar kl 17:30
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Norrstrandsgatan 19A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Norrstrandsgatan 19A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 472 kr/mån
29 314 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Norrstrandsgatan 19A! Upptäck en rymlig och elegant 2:a om 51 kvadratmeter med genomtänkt planlösning. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en populär del av Norrstrand. Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och bra förvaring samt ett socialt och ljust vardagsrum med utgång till bostadens fina balkong i härligt västerläge. Här kan du njuta av fina sommarkvällar! Ett fint och smakfullt kök med goda arbetsytor samt plats för matbord. Norrstrand är en mycket populär del av Karlstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer, precis utanför finns busshållplats med direktbuss till universitetet och centrum. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden. Några hundra meter från bostaden finns populära Gubbholmen med motionsslinga och utomhusgym samt badmöjligheter sommartid. Mer bilder och info kommer snart. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Ringgatan 61A, Karlstad, Karlstads kommun

Ringgatan 61A

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 095 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 031 kr/mån
18 718 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Ringgatan 61A! Denna charmiga lägenhet på första våningen erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt egna drömhem. Med sina generösa ytor och en inbjudande atmosfär har du här chansen att forma din egen oas. En av höjdpunkterna i denna bostad är den fantastiska inglasade balkongen som bjuder in solen från söderläget. Här kan du njuta av ljusa sommardagar och skapa en mysig plats för avkoppling året runt. Den perfekta platsen att njuta av din morgonkaffe eller samlas med vänner och familj. Belägen i ett lugnt område, ger Ringgatan 61A en harmonisk tillvaro med närhet till naturen. Du har grönområden och promenadstråk runt knuten, perfekt för avkopplande promenader och frisk luft. Samtidigt har du bekvämt nära till service och kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och enkel. Med bussen som går på gatan utanför tar du dig enkelt in till centrum. Missa inte chansen att göra Ringgatan 61A till ditt eget hem - kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Kastanjevägen 20, Deje, Forshaga kommun
  • Tor 21 mar kl 16:15
Kastanjevägen 20, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Kastanjevägen 20, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Kastanjevägen 20

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 450 000 kr
102 + 130 m²
4 rum
1 174 m² tomt

Välkommen till Kastanjevägen 20! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1-plansvilla med källare om 102+130 kvm i ett barnvänligt område! Villan har genomgående fina ytskikt, fint kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum med utgång till altanen på baksidan av huset, tre trivsamma sovrum samt badrum. Här finns en stor inredd källare som innehåller ett ytterligare ett stort rum som kan användas som allrum eller sovrum, stort sovrum, gillestuga, badrum från ca 2010, en tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Taket byttes 2019 samt bergvärme installerades -05/-06. Här finns ett stort garage och en trivsam trädgård. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Klarälven, natur, fina promenadstråk för både löpning och långa skogspromenader, skola, barnomsorg , badhus samt matbutik. Ett tillfälle!

  • Premium
Trollstigen 25, Kil, Kils kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00

Trollstigen 25

Lägenhet
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
495 000 kr
71,8 m²
3 rum
4 176 kr/mån
6 894 kr/m²

Trivsel och bekvämlighet möts harmoniskt på Trollstigen 25 i Högboda, där denna välskötta 3:a presenterar sig som det perfekta hemmet. Med en generös boyta om 71,8 kvm har varje kvadratmeter smart disponerats för att ge optimal funktionalitet. Nuvarande ägare har gjort löpande renoveringar. Köket, vardagsrummet, det fräscha duschrummet/wc och de två sovrummen utgör en välbalanserad och välkomnande bostadsyta. Den hemtrevliga atmosfären präglar detta boende, beläget i ett trivsamt kvarter där den genuina villakänslan genomsyrar området. Gå in i det luftiga vardagsrummet, och du kommer omedelbart att dras till de stora fönstren som sträcker sig längs ena väggen och flödar in med naturligt ljus. Härifrån öppnar sig dörren till din privata uteplats. Bakgården blir din fridfulla oas, där du kan avnjuta lugnet och koppla av. Bostadens oslagbara läge gör den till ett eftertraktat val, och den fantastiska trädgården, med soligt läge och utrymme för utemöbler, blir en naturlig samlingspunkt. Uteplatsen imponerar med både trädäck intill bostaden och soldäck för optimal solnjutning. Stenlagd uteplats finns även på framsidan. Dessutom inkluderar bostaden en parkeringsplats, vilken ingår i månadsavgiften och ger extra bekvämlighet i vardagen. Missa inte chansen att kalla denna pärla på Trollstigen 25 för ditt hem och uppleva det bästa av boende i kombination med en underbar trädgårdsmiljö. Hör av er till Sanna för mer information.

  • Plus
Trekanten 2B, Skoghall, Hammarö kommun
  • Idag kl 17:00

Trekanten 2B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 995 kr/mån
9 900 kr/m²

Här bor du på första våningen med fönster i två väderstreck och med en fin balkong mot innergården. Bostadens 50 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Lägenheten är genomgående i fint skick med trivsamt kök med plats för matbord. Bostaden erbjuder dessutom ett rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligehter, rymligt badrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Här på balkongen finns plats för utemöbler och sol hela eftermiddagen och har härlig utsikt över lugn innergård. Utanför balkongen grönskar träden sommartid och skapar en lugn oas. Här bor du i hjärtat av centrala Skoghall med butiker, vårdcentral, apotek, systembolag och bra busskommunikationer till Karlstad alldeles i närheten. Lillängshamnen och vackra promenadstråk i det gröna en promenad bort och Karlstad centrum ligger en kort biltur från bostaden. Varmt välkomna på visning

  • Plus
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun, bild 2
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun, bild 3

Dammgatan 13

Lägenhet
Färjestad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/4
6 932 kr/mån
29 421 kr/m²

Äntligen finns det tillfälle att förvärva en unik terraslägenhet på Dammgatan 13 i BRF Koltrasten. Lägenheten är utrustad med alla moderna bekvämligheter, öppen planlösning och smakfulla materialval. Här erbjuds en modern bostad där det bara är att flytta in. Unik lägenhet som är placerad med gavelläge och erbjuder ett otroligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med fin utsikt. Lägenheten erbjuder en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och socialt vardagsrum med öppen planlösning mot det smakfulla köket. Lägenhetens terrass i sydvästligt läge nås från hela fyra utgångar. Vidare erbjuds tre sovrum, gästtoalett och badrum med egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett stort förråd. Brf Koltrasten på Färjestad bor du bekvämt på bästa läge mellan vatten och stad. En kort promenad bort ligger Löfbergs arena och med cykel når ni Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Utanför dörren finns fina promenadstråk utmed Klarälven. Här bor man i ett område med närhet till vacker natur, fina strövområden samt goda kommunikationer till Karlstads centrala delar med mataffärer och service. Fina cykelvägar ringlar längs med Klarälven hela vägen ner till centrum. I området finns även gott om förskolor och nybyggda Färjestadsskolan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Furuvägen 4, Hammarö, Hammarö kommun
  • Lör 23 mar kl 11:00
Furuvägen 4, Hammarö, Hammarö kommun, bild 2
Furuvägen 4, Hammarö, Hammarö kommun, bild 3

Furuvägen 4

Villa
Hammarö, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
151 + 8 m²
6 rum
1 208 m² tomt

Nu kan vi äntligen erbjuda detta trevliga 1,5-plansvilla på mysiga Vidöåsen. Villans 151 kvm erbjuder en smart och praktisk planlösning fördelat på 6 rum och kök varav 3 större sovrum. Huset har en trevlig trädgård samt en altan med tak i söderläge! Entréplan välkomnar er med en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Man får direkt en trevlig känsla i huset och nedervåningen har en öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och den stora hallen med öppen spis. Vardagsrummet är öppet, socialt och har ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. På övre plan finns ytterligare ett stort allrum, och sovrum i tilltalande storlek samt ett helkaklat och rymligt badrum. Utvändigt så erbjuds en stor tomt i vackra omgivningar och två altaner i olika väderstreck. Huset ligger perfekt till på gatan och känslan av att vara på landet med utsikt över grönska gör sig påmind från stora delar av tomten. Välkommen att kontakta mig vid funderingar, annars ses vi på plats när det blir dags för visning!

  • Premium
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Västra Torggatan 8

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 795 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/6
2 466 kr/mån
43 780 kr/m²

I Brf Grand Hotell saluförs nu en fantastiskt fin etta om 41 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är genomgående i toppklass, stora fönster samt stilsäkra material- och designval. När du kliver innanför dörren möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Här erbjuds en bostad med mycket smakfullt kök med plats för matgrupp. Vidare erbjuds ett rymligt och socialt vardagsrum och här finns även en mysig sovalkov med en snygg industrivägg i glas som skärmar av sovrumsdelen. Sist men inte minst erbjuds ett rymligt och helkaklat badrum. Föreningen har fina gemensamma utrymmen så som Grands Matsal om hela 180 kvm där ni kan bjuda era gäster på tillställningar i en anrik och otroligt vacker miljö. På takvåningen finner ni även en häftig relaxavdelning med spa-bad, bastu och en terrass med utsikt över takåsarna. Här finns övernattningslägenhet och vidare finns ett bibliotek/loungerum. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda. Direkt utanför porten möts du av stadspulsen med shopping, nöjen och restauranger. Ett stenkast bort ligger tågstationen samt Stora Torget som är knutpunkten för stadens busstrafik. Föreningen kan eventuellt tillåta juridisk person som ägare. Kanske är detta din nästa bostad eller varför inte övernattningslägenhet med riktig hotellkänsla! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Rud Holken 302, Hammarö, Hammarö kommun
  • Imorgon kl 17:30
Rud Holken 302, Hammarö, Hammarö kommun, bild 2
Rud Holken 302, Hammarö, Hammarö kommun, bild 3

Rud Holken 302

Villa
Hammarö, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 995 000 kr
160 + 24,5 m²
5 rum
3 342 m² tomt

Varmt välkomna till denna nybyggda och påkostade 1-plansvilla. Villan har en välplanerad och genomtänkt planlösning. Ni möts av en stor och generös hall som sträcker sig till vardagsrummet och dess ryggåstak. Kök och vardagsrum ligger i en i anslutning till varandra och båda rummen leder till den stora altanen med glasräcke. Huset erbjuder även fyra sovrum, två helkaklade badrum, separat tvättstuga samt vidbyggt garage om 24,5 kvm. En rejäl tomt om 3 342 kvm med grusad uppfart, Huset är försett med golvvärme i hela planet och värms upp via frånluftsvärmepump. Här bor ni ett hus som erbjuder alla alla fördelar med ett nyproducerat hem. I närheten av tomten finns fina badplatser och vackra promenadstråk bl.a. till Kilenegårdens friluftsområde. Karlstad och Skoghalls centrum ligger på bekvämt avstånd med bil och ifrån Rud finns även busskommunikation. Här har du 10-12 min till Nolgårds handelsområde med stort serviceutbud av mataffärer, apotek, restauranger och gym samtidigt som Bärstadsskolan och den nybyggda förskolan nås på endast ca 5 min. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

  • Premium
  • Uteplats
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun
  • Tor 21 mar kl 16:45
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Fågelviks-Kärne 425

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 195 000 kr
124 m²
4 rum
1 946 m² tomt

Drömmer du om ett lantligt och modernt boende med stil och komfort? Denna nybyggda enplansvilla från 2022 erbjuder inte bara en öppen och luftig planlösning utan också en estetiskt tilltalande design. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av modern elegans. Inuti möts du av hög standard med bekvämligheter som vattenburen golvvärme, integrerad belysning är dimbara och styrs via Plejd, mysig braskamin, fiberanslutning och två helkaklade badrum. Dessutom finns en fristående carport med förråd som kompletterar villan perfekt. Beläget i ett lugnt och fridfullt område, erbjuder detta hem närhet till naturen och en kommunal badplats bara en kort promenad från tomten. Och det blir bara bättre - solcellerna på villan ger dig inte bara en miljövänlig energilösning utan också ekonomiska fördelar. Under de kommande fjorton åren är huset också befriat från fastighetsskatt och med låga driftskostnader tack vare solcellerna blir det ett ännu mer ekonomiskt fördelaktigt val för framtiden. Varje dag blir en njutning i detta perfekta hem som kombinerar stil, bekvämlighet och ekonomisk fördel. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Premium
Bärnstensvägen 1B, Skåreberget, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 17:00
Bärnstensvägen 1B, Skåreberget, Karlstads kommun, bild 2
Bärnstensvägen 1B, Skåreberget, Karlstads kommun, bild 3

Bärnstensvägen 1B

Lägenhet
Skåreberget, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 795 000 kr
62,9 m²
3 rum
vån 1/2
4 668 kr/mån
28 537 kr/m²

Nu har vi äran att erbjuda en trea i markplan, belägen i eftertraktade Brf BoKlok Skåreberget! Med härlig uteplats i sydväst får du möjlighet att avnjuta fina sommarkvällar. Denna välplanerade lägenhet erbjuder ett modernt kök och vardagsrum med en öppen och inbjudande planlösning samt två sovrum. Boendet ligger i ett fridfullt villaområde med närhet till grönområden, skola, förskolor, skog och bekvämligheter i Skåre centrum. P-plats ingår naturligtvis i avgiften och följer med lägenheten. En perfekt plats att kalla hem!

  • Premium
  • Uteplats
Bävergatan 44, Forshaga, Forshaga kommun
  • Fre 22 mar kl 15:30
Bävergatan 44, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Bävergatan 44, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Bävergatan 44

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
171 m²
7 rum
811 m² tomt

Välkommen till Bävergatan 44! Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva denna välrenoverade och påkostade 1 1/2-plansvilla på 171 kvm i Skived. Villan har totalrenoverats mellan 2012 och 2019 samt har en låg driftkostnad. Villan har ett ljust och fint kök från 2015, två fräscha badrum på vardera våningsplan som renoverades 2016, fem trivsamma sovrum, en praktisk tvättstuga samt vardagsrum på båda våningsplan. 2012 installerades nya fönster i hela huset och bergvärme samt 2018 utfördes en takbehandling. Villan har en härlig altan samt en wellness avdelning med utespa och infra bastu. Trivsam och lättskött trädgård med ett insynsskyddat läge samt garage. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, skola, förskola, affärer samt en härlig sandstrand vid Klarälven ca 200m från huset. Denna villa måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 16:30
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Slåttergatan 10, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Slåttergatan 10

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
103 m²
4 rum
985 m² tomt

Välkommen till Slåttergatan 10! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma enplansvilla om 103 kvm som passar perfekt för barnfamiljen. Villan har genomgående ljusa och fina ytskikt, fräscht badrum, trivsamt kök med bra förvaringsmöjligheter samt plats för ett matbord, tre ljusa sovrum, ett rymligt vardagsrum samt en gästtoalett. Villan har en inglasad altan på baksidan av huset vilket bjuder in till umgänge. Här finns ett garage med plats för en bil samt ett bakomliggande förråd. Villan har en lättskött och rymlig trädgård. Här bor ni ett lugnt och trivsamt område med närhet till lekplats, matbutik, barnomsorg samt natur. Ett tillfälle!

  • Premium
  • Uteplats
Sandbäcksgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun
  • Mån 25 mar kl 16:30
Sandbäcksgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Sandbäcksgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Sandbäcksgatan 21

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2
3 126 kr/mån
31 920 kr/m²

Nu ges du möjlighet att förvärva en fantastisk 2:a på eftertraktade Klara! När ni kliver in i bostaden möts ni av en väl tilltagen hall med gott om plats för avhängning i klädkammare. Vidare in i bostaden möts ni av ett vardagsrum med stora sociala ytor och utgång till bostadens inglasade balkong i härligt västerläge. Här kan ni njuta av trevliga soltimmar! Rymligt kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum och duschrum utrustat med dusch samt tvättmaskin. Här kan ni njuta av närheten till vackra grönområden som Borgmästarholmen samtidigt som ni bor ett stenkast från citypulsen med affärer, mat och nöjen. På eftertraktade och vackra Klara bor ni i ett lugnt område med kort promenadavstånd till centrumkärnan. I området finns flera grönskande parker som Wåxnäsparken, Museiparken och tysta parken. Här bor ni även i närhet till lekparker, café, närbutik, strandbad och gym. Längs älven erbjuds vackra promenadstråk året om och på gatan utanför huset finns busshållplats där busslinje 2 och 8 stannar. Här bor ni även endast 450 m ifrån Klara Förskola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Karlagatan 34, Herrhagen, Karlstads kommun
Karlagatan 34, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Karlagatan 34, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Karlagatan 34

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
5 612 kr/mån
21 875 kr/m²

Med ett centralt läge, alldeles i början av Herrhagen, finner ni denna välplanerade lägenhet. Här har ni en nyrenoverad, modern och perfekt planerad trea om 80 kvadratmeter med genomtänkta materialval, fint ljusinsläpp samt fräscha ytskikt! Trevligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och större matgrupp! Ljust och trevligt nyrenoverat kök från 2023 med goda arbetsytor. Från köksdelen nås även den inglasade balkong med härligt kvällssol. Stambyte är planerat under 2024/2025 där avlopp- och vattenledningar byts ut och nya ytskikt i duschrum. På trivsamma Herrhagen bor ni endast några minuters promenad från centrum. Här finns det mesta man kan önska sig i form av affär, matställen, flera olika förskolor och grundskola. Bebyggelsen är blandat med både många äldre vackra villor i områdets östra och södra del och med flerbostadshus i de centrala och västra delarna av området. Det finns lekplatser och två stora parker, Vasalunden och Herrhagsparken. Karlstads buss linje 8 går igenom område Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergkantsgatan 4A, Bellevue, Karlstads kommun
Bergkantsgatan 4A, Bellevue, Karlstads kommun, bild 2
Bergkantsgatan 4A, Bellevue, Karlstads kommun, bild 3

Bergkantsgatan 4A

Lägenhet
Bellevue, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 050 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 902 kr/mån
19 444 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och smakfull tvåa i toppskick på Bellevue! Bostaden erbjuder en härlig stor inglasad balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här kan du njuta av många soltimmar! Ett modernt kök med vita snickerier och goda förvarings samt arbetsytor. Bostaden erbjuder ett stort och luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Ett rymligt duschrum renoverat under 2021. Lägenheten har genomgående fina ytskikt. Bellevue är ett populärt och trivsamt område med närhet till natur och bad i Vänern. Bra bussförbindelser och cykelväg in till centrum! Närhet till shopping på Bergvik och IKEA. Skall upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 17:00
Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Morgonvägen 1L

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 600 000 kr
132 m²
5 rum
vån 1/2
9 200 kr/mån
27 273 kr/m²

Varmt välkommen till Morgonvägen 1L! Toppmodernt och påkostat radhus med två uteplatser på lugna och idylliska Edsgatan i Karlstad. Här njuter ni av en mycket hög standard och bostadens 132 väldisponerade kvadratmeter erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Öppen planlösning, gott om sällskapsytor med stora fönsterpartier och en härlig vy ut över sjön Alstern. Fantastisk takhöjd skapar verkligen en karaktär utöver det vanliga. Köket är välplanerat med mycket förvaring och en öppen planlösning mot vardagsrum. Radhuset fördelas på två plan med tre sovrum, en tvättstuga, två badrum, samt två uteplatser med sol från morgon till kväll. Hela nedervåningen värms via vattenburen golvvärme. Det övre planet har en fantastisk takhöjd som skapar en känsla av lyx. Edsgatan är ett naturskönt område ca. 7 km från Karlstads centrum. En grönskande kulturbygd med blandad bebyggelse. Byggnaden är belägen två minuter från sjön Alstern med dess bad- och fiskemöjligheter. Runt knuten finns fina skogspartier med härliga promenadstråk. I närheten finns även Klarälvsbanans anrika cykelbana som sträcker sig miltals genom den Värmländska landsbygden. Ny förskola och skola för årskurs 1-6 finns på Stockfallet. Till bostäderna hör carportplats samt parkering och förråd. Möjlighet till laddning av el-bil finns till samtliga carportparkeringar. Ett hem som bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kanikenäsbanken 23A, Kanikenäsbanken, Karlstads kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00

Kanikenäsbanken 23A

Lägenhet
Kanikenäsbanken, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 11/12
4 130 kr/mån
40 775 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina 3:a med fantastisk utsikt från våning 11. Bostaden har allt man kan önska sig av ett ljust och modernt boende. Stor och inglasad balkong med svårslagen utsikt över området och dess marina miljö. Lägenheten är välplanerad med rymliga gemensamhetsytor i en öppen och ljus planlösning. Lägenhetens 71 kvm fördelas på ett modernt kök placerat i anslutning till vardagsrummet, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, bra förvaringsmöjligheter samt två rymliga sovrum. Lägenheten är attraktivt belägen i yttre hamn med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda och med Vänern som närmsta granne - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt vid vatten med fina promenadstråk längst bryggorna samt nära in till stadens centrum med restauranger, shoppingstråk, servicebutiker och caféer. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Herrhagsgatan 15B, Herrhagen, Karlstads kommun
  • Mån 25 mar kl 18:00
Herrhagsgatan 15B, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 2
Herrhagsgatan 15B, Herrhagen, Karlstads kommun, bild 3

Herrhagsgatan 15B

Lägenhet
Herrhagen, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 050 000 kr
52 m²
1.5 rum
vån 1/2
4 263 kr/mån
20 192 kr/m²

Denna fina 1,5:a, belägen i en fastighet byggd 1939, erbjuder 52 kvadratmeter i ett utmärkt läge på trevliga Herrhagen. Lägenheten har allt du behöver för att riktigt trivas. Här erbjuds ett kvalitetsboende med en stor och möblerbar hall med goda avhängningsmöjligheter, ett socialt och yteffektivt vardagsrum med parkettgolv, stora fönster och utgång till balkong i väster mot den lugna innergården. Här finns ett ljust kök med fräscha ytskikt, generösa ytor och plats för matbord/sovalkov. Här finns även ett fräscht badrum med kaklade väggar. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till bästa Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. Här bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Mårbackagatan 3, Norrstrand, Karlstads kommun

Mårbackagatan 3

Övrigt
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
6 250 000 kr
328,5 m²
14 rum
903 m² tomt

Mindre hyresfastighet med mycket bra läge på populära Norrstrand. Fastigheten innehar 5 fina lägenheter med öppen spis och balkonger. Lugnt läge med lite trafik och lekpark utanför. Stor renovering med tak, stammar el m.m. gjordes 1999. Fjärrvärme och fiber installerat! Fullt uthyrt med intäkt om 448.000kr/år och ett driftnetto om ca: 336.000kr. En lägenhet kan bli ledig om köparen önskar.

  • Balkong
Skolgatan 4, Forshaga, Forshaga kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00
Skolgatan 4, Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Skolgatan 4, Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Skolgatan 4

Villa
Forshaga, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 495 000 kr
164 + 120 m²
6 rum
1 949 m² tomt

Välkommen till Skolgatan 4! Ni möts här av en charmig villa på hela 164 kvm med 120 kvm tillhörande biyta. Villan har en mycket bra planlösning som disponeras av 6 ROK, varav 3 sovrum, stort kök med gott om plats för matgrupp, matsal, gästrum, och ett härligt vardagsrum med utgång till altanen som är under tak, perfekt för de där regniga sommardagarna. Tomten är grönskande och passar ypperligt för lek för barnen. Andra plus är att huset värms upp av bergvärme och har LAN dragit i många rum, perfekt för dig som önskar ett smidigt boende och stabil internetförbindelse. Det finns även ett fristående garage med gott om parkeringsmöjligheter framför. Här erbjuds närhet till grönområden, barnomsorg, skola och affärer samt med goda pendlingsmöjligheter till närliggande kommuner. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 19:00
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Lignellsgatan 13B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 020 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
4 417 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare med en härlig balkong! Här erbjuds en stilfull och trivsam bostad som genomsyras av ljus och vackra detaljer. Det smakfulla köket är perfekt för den matlagningsintresserade med bra förvaringsutrymmen. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Badrummet är stilrent med moderna bekvämligheter. Här kan du njuta av avkopplande stunder. Förutom de fantastiska boendefunktionerna finns möjligheten att hyra en parkeringsplats till en mycket förmånlig kostnad. Detta ger dig bekvämligheten att ha en säker och praktisk plats att parkera din bil. Området Sundsta är känt för sin popularitet i Karlstad. Här har du nära till ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym, vilket gör vardagen både bekväm och lättillgänglig. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter med en busshållplats precis utanför bostaden som erbjuder direktbussar till universitetet och centrum. Sundsta är omgivet av grönska och charmiga villor, vilket ger en trivsam atmosfär och en känsla av lugn. Trots det centrala läget är det aldrig långt till fina grönområden. På bara några hundra meter hittar du populära Gubbholmen, där du kan njuta av motionsslingor, utomhusgym och badmöjligheter under sommarmånaderna. Varmt välkommen att delta i en visning och upptäcka allt som detta fantastiska boende och område har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun
  • Tis 26 mar kl 17:00
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Rudsbergsvägen 40, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Rudsbergsvägen 40

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
4 146 kr/mån
23 981 kr/m²

Stig in i denna ljusa och ombonade 2:a på populära Rudsberget! Denna fina bostad, belägen på våning 3, erbjuder en bekväm och fräsch livsstil. Med byggår 2018 är bostaden i toppskick och redo att bli ditt nya hem. Ljus och öppen planlösning välkomnar dig när du kliver in i denna lägenhet, och den skapar en luftig atmosfär. Vardagsrummet är bostadens hjärta, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Stig ut på din inglasade balkong i västerläge och njut av solnedgångar och vackra kvällar. Här kan du koppla av med en kopp kaffe eller ett glas vin och ta in omgivningen. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om plats för matlagning och förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en stor säng och förvaring. Det helkaklade badrummet är stilrent och här finns möjlighet att installera tvättmaskin för den som önskar. I Brf Rudsberget, en välskött förening, bor du med en förmånlig månadsavgift om endast 3189 kr, där både bredband och TV ingår. Bekvämligheter som hiss från markplan, övernattningslägenhet och cykelförråd finns. Området erbjuder närhet till matbutiker, skola, förskola och vårdcentral. Stadsbussar gör det enkelt att ta sig till Karlstad centrum, som ligger på bekvämt avstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 64