Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kanikenäsbanken 10D, Inre Hamn, Karlstads kommun
 • Mån 3 jun kl 17:00
Kanikenäsbanken 10D, Inre Hamn, Karlstads kommun, bild 2
Kanikenäsbanken 10D, Inre Hamn, Karlstads kommun, bild 3

Kanikenäsbanken 10D

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 250 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/8
2 209 kr/mån
33 784 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i denna fantastiska etta om 37 kvadratmeter på Kanikenäsbanken 10D ! Här erbjuds en ljus och modern lägenhet med tilltalande planlösning och sociala ytor för umgänge. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med ljus köksinredning, stort vardagsrum med plats för soffgrupp och dubbelsäng samt ett fräscht duschrum med kombinerad tvättmaskin samt torktumlare. Föreningen har dessutom gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet, uteplats samt en härlig takterrass som du kan bjuda in för umgänge tillsammans med vänner. Lägenheten är attraktivt belägen i pulserande och snabbväxande Inre hamn med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor ni i närhet av båtliv och med populära restauranger och caféer. Vackra stråk för en promenad eller löprunda utlovas längs vattnet. Dessutom har ni bara en kort promenad in till centrumkärnan med service och nöjesliv. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Algustad 416, Vålberg, Karlstads kommun

Algustad 416

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 295 000 kr
330 m²
13 rum

Redan år 1535 så nämndes Algustad gård i Jordaboken. Under hela 1600-talet var gården ett säteri och nuvarande herrgårdshus är troligen från 1700 - talet. Det man vet är att Kaptenen för Näs kompani köpte gården och har bott där under en tid, han adlades 1689. Man vet också att övervåningen är tillbyggd vid ett senare tillfälle. Herrgården är en friliggande tvåvåningsbyggnad i gott skick med en boyta om ca 300 kvm och vackert skiffertak. Huset har en stor välmående vind där möjligheter finns att göra något spektakulärt för den som önskar. Idag fungerar herrgården som två separata lägenheter i varsitt plan, övervåningen mäter ca 200 kvm och nedre plan ca 100 kvm i boyta. Övervåningen har en större hall i trapphuset och i övrigt fyra rymliga rum, ett större kök samt badrum. Hela våningen har original trägolv, tilltagen takhöjd och fin utsikt från flertalet rum. I allrummet finns en stor fungerade och ståtlig öppen spis. Två fina kakelugnar finns också på denna våning, de har dock inte använts av nuvarande ägare. Lägenheten på nedre plan har en hall, badrum, två större sovrum samt ett stort vardagsrum i öppen planlösning in till köket med ett klassiskt skafferi i direkt anslutning. På denna våning finns även ett äldre kök, ett sovrum, tvättstuga samt pannrum. På fastigheten finns även två äldre byggnader. Den södra flygeln har en total yta om 160 kvm i ett plan som för länge sedan fungerade som bostadshus för arbetare. Denna byggnad har en enorm potential för ny ägare att göra iordning till en vacker "lada" för tex. festligheter eller andra sammankomster, eller varför inte en gårdsbutik. Byggnaden saknar fast inredning. Den norra flygeln har en yta om 180 kvm i ett våningsplan. Här finns två kallgarage samt en äldre stalldel (el finns indraget), byggnaden saknar fast inredning. Herrgården och dess miljö bör upplevas på plats. Kontakta mig vid intresse eller andra funderingar!

5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun
 • Tor 30 maj kl 17:00
5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun, bild 2
5:e Villagatan 9A, Strand, Karlstads kommun, bild 3

5:e Villagatan 9A

Lägenhet
Strand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 550 000 kr
51 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 104 kr/mån
30 392 kr/m²

Välkommen till populära och härliga Strand och denna öppna 1,5:a om 51 perfekt planerade kvadratmeter. En optimalt planerad lägenhet med bra planlösning, sociala ytor och fräscha ytskikt. I det rymliga och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Köket är modernt och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrum. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens fina balkong. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar. Detta populära och härliga område på Strand är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo naturnära och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – vackra grönområden, matbutik, bra kommunikationer och trevliga promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Bäckvägen 9, Deje, Forshaga kommun

Bäckvägen 9

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 495 000 kr
145 m²
6 rum
973 m² tomt

Välkommen till Bäckvägen 9! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma 1 1/2-plansvilla på 145 kvm med bra planlösning. Villan har ett ljust och fint kök som renoverades 2016, öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum, två fräscha badrum på vardera våningsplan som renoverades 2016 respektive 2017, fyra trivsamma sovrum, praktisk tvättstuga samt allrum på övre plan. Nya fönster från 2021 och takbehandling utförd 2021. Villan har ett stort, isolerat uterum samt en rymlig altan. Trivsam och lättskött trädgård med bra solläge. Här finns ett varm garage och gott om parkeringsplatser. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, skola, förskola och affärer. Denna villa måste upplevas på plats!

Karmgatan 113, Våxnäs, Karlstads kommun

Karmgatan 113

Lägenhet
Våxnäs, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
995 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 240 kr/mån
13 179 kr/m²

Välkommen till Karmgatan 113 och denna trevliga 3:a om 75,5 kvm belägen på första våningen. Härlig och inglasad balkong i söderläge med sol hela dagen. Mycket väldisponerad planlösning med två bra sovrum, rymligt vardagsrum med stora fönster för ett naturligt ljus, fräscht helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt ett rymligt kök med plats för köksmöbel. P-plats följer lägenheten och ingår i månadsavgiften. Till lägenheten följer en inre reparationsfond om hela 15 949 kr som köparen har möjlighet att investera i bostaden. Lägenheten ligger med närhet till Våxnäs centrum, naturområden, motionscenter och Bergviks köpcentrum. Gång- och cykelväg in till Karlstads centrum samt bra busskommunikationer. Mycket stabil och välskött förening. Välkommen på visning!

 • Balkong
Stenbärsstigen 7, Kil, Kils kommun

Stenbärsstigen 7

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 595 000 kr
175 m²
6 rum
968 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem i hjärtat av det eftertraktade området Dalliden! Här på Stenbärsstigen 7 har du möjligheten att förverkliga ditt drömhem i en välskött villa som omfamnar dig med lugn, avskildhet och en härlig utsikt. Med en imponerande boyta på 175 kvm har varje kvadratmeter utformats för att skapa en öppen, ljus och inbjudande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet är en plats där du omedelbart känner dig hemma, med en imponerande öppen planlösning och stora fönster som släpper in generösa mängder naturligt ljus. Härifrån når du ut till den fina uteplatsen och upplev en perfekt förlängning av ditt vardagsrum, komplett med tillräckligt med utrymme för avkoppling och utemöbler. Den nedre våningen imponerar med ett rymligt kök, sovrum och fräscht badrum. Vidare erbjuds en praktisk tvättstuga, vilket ger en bekväm och funktionell vardag. Övre våningen hälsar dig välkommen med ett rymligt allrum, en praktisk toalett, klädkammare och två generösa sovrum. Här finns även en balkong i bästa söderläge. Förenkla ditt livsstil och njut av överlägsen organisation med de utmärkta förvaringsmöjligheterna som detta hem har att erbjuda. Utomhusområdet är en verklig pärla med flera uteplatser. Här kan du enkelt ordna grillkvällar och sociala sammankomster med vänner och familj. Ytterligare fördelar med bostaden är dubbelgarage om ca 60 kvm med tillhörande förrådsdel, nya fönster (-16) och robotgräsklippare medföljer! I närheten finns skolor, butiker, grönområden och andra bekvämligheter som gör det lätt att upprätthålla en bekväm och praktisk livsstil. Här bor ni endast ca 500 meter ifrån både Dallidens förskola och Dallidens fritidshem. Missa inte chansen att kalla detta extraordinära hus för ditt hem!

Erks väg 36, Mjölnartorpet, Karlstads kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00
Erks väg 36, Mjölnartorpet, Karlstads kommun, bild 2
Erks väg 36, Mjölnartorpet, Karlstads kommun, bild 3

Erks väg 36

Villa
Mjölnartorpet, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 195 000 kr
158 m²
7 rum
562 m² tomt

Varmt välkomna till Erks Väg 36 och denna trevliga villa om hela 158 kvadratmeter. Ett mycket välskött hus i två plan med fem generösa sovrum som har något som tilltalar de allra flesta. Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver! Här möts vi av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Huset utgörs sedan av ett trevligt kök med fräscha ytskikt, generösa ytor och plats för matbord, ett ljust vardagsrum med ekparkett, fem stora sovrum, samt två fräscha, helkaklade badrum. Utöver detta finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ett av huset höjdpunkter är det härliga altanen, delvis under tak som ligger i soligt söderläge. På Erks Väg bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt skolor, lekparker och grönområden. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00
Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Engholmsgatan 26B

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 726 kr/mån
19 875 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i denna fantastiska etta om 40 kvadratmeter på trivsamma Lamberget! Här erbjuds en ljus och trevlig lägenhet med tilltalande planlösning och utsikt över Lambergstjärnet från alla fönster. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med ljus köksinredning och plats för matgrupp, stort vardagsrum med sovalkov samt ett fräscht duschrum. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong med sydvästläge vilket ger många härliga soltimmar! Här bor du med närhet till parker och skogspartier, Lambergstjärnet samt Karlstads centrum som erbjuder affärer, restauranger och köpcentrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Premium
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun, bild 2
Dammgatan 13, Färjestad, Karlstads kommun, bild 3

Dammgatan 13

Lägenhet
Färjestad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 795 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/4
6 932 kr/mån
29 421 kr/m²

Äntligen finns det tillfälle att förvärva en unik terraslägenhet på Dammgatan 13 i BRF Koltrasten. Lägenheten är utrustad med alla moderna bekvämligheter, öppen planlösning och smakfulla materialval. Här erbjuds en modern bostad där det bara är att flytta in. Unik lägenhet som är placerad med gavelläge och erbjuder ett otroligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier med fin utsikt. Lägenheten erbjuder en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och socialt vardagsrum med öppen planlösning mot det smakfulla köket. Lägenhetens terrass i sydvästligt läge nås från hela fyra utgångar. Vidare erbjuds tre sovrum, gästtoalett och badrum med egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett stort förråd. Brf Koltrasten på Färjestad bor du bekvämt på bästa läge mellan vatten och stad. En kort promenad bort ligger Löfbergs arena och med cykel når ni Karlstads citykärna med sitt kultur- och shoppingutbud. Utanför dörren finns fina promenadstråk utmed Klarälven. Här bor man i ett område med närhet till vacker natur, fina strövområden samt goda kommunikationer till Karlstads centrala delar med mataffärer och service. Fina cykelvägar ringlar längs med Klarälven hela vägen ner till centrum. I området finns även gott om förskolor och nybyggda Färjestadsskolan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra Strandgatan 2, Tingvallastaden, Karlstads kommun
 • Mån 3 jun kl 17:00
Norra Strandgatan 2, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 2
Norra Strandgatan 2, Tingvallastaden, Karlstads kommun, bild 3

Norra Strandgatan 2

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 495 000 kr
86 m²
3 rum
vån 4/4
6 897 kr/mån
40 640 kr/m²

Välkommen till Norra Strandgatan 2! Underbar trea i Karlstads vackraste byggnad. Denna lägenhet med generös takhöjd erbjuder en härlig kombination av karaktär och modern komfort som gör den till en helt unik bostad. Med sina generösa 86 kvm, fördelade på 3 rum och kök, öppnar denna lägenhet upp för en bekväm och harmonisk livsstil. Det luftiga och sociala vardagsrummet ger dig gott om utrymme för socialt umgänge, och det härliga ljusinsläppet ger en inbjudande känsla. Mycket trevligt kök där de högkvalitativa materialen och generösa ytorna gör matlagning till en njutning. Det fina badrummet har allt du behöver med praktiska tvättmöjligheter som gör vardagen enklare och mer bekväm. Två stora sovrum varav en med generös klädkammare. Till bostaden finner ni även en stor balkong i sydväst läge med fin sol hela dagen och kvällen. Här finns gott om plats för möblemang. Utsikt över takåsar, domkyrkan och mot Klarälven. Fastigheten är utrustad med en mycket fin och helt nyrenoverad hiss som tar dig smidigt upp till bostaden. Övriga utrymmen man har tillgång till i föreningen är bastu en trappa ned, tvättstuga en trappa ned, generöst enskilt förråd på samma våningsplan som lägenheten, motionsrum, pingisbord samma våningsplan som lägenheten samt hobby rum i källaren. Precis utanför entrédörren finner ni även badhusparken med en vacker utsikt över Sveriges längsta stenbro samt Klarälven som sommartid är populärt för picknick och solbad. Denna lägenhet i Karlstads vackraste byggnad får ni inte missa. Här förenas charm och modernitet på ett sätt som är svårt att hitta någon annanstans. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun, bild 2
Bergendorffsgatan 8A, Bryggudden, Karlstads kommun, bild 3

Bergendorffsgatan 8A

Lägenhet
Bryggudden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/7
5 656 kr/mån
34 425 kr/m²

Välkommen till Bergendorffsgatan 8A - en fantastisk 3:a om 87 kvadratmeter där du kan njuta av bekvämt boende och vackra omgivningar. Ett extra plus med bostaden är den underbara inglasade balkongen. Här kan ni njuta av en härlig middag med vänner och familj. Förutom den inglasade balkongen finns det även en ytterligare balkong som bjuder på härlig morgonsol. Det perfekta stället att starta dagen med en uppfriskande kopp kaffe. Lägenheten har en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket ger en känsla av rymlighet. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en matplats där du kan njuta av trevliga middagar. De två rymliga sovrummen erbjuder gott om plats för en avkopplande nattsömn. Här finns även bra förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Lägenheten erbjuder ett modernt duschrum och en separat WC. På Bryggudden bor du centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, barer, matbutik, caféer och trevliga promenadstråk. Fullriggarens förskola ligger endast ett stenkast från bostaden. Fina soldäck vid vattnet finns i närheten. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Älvrosgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 11:00
Älvrosgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Älvrosgatan 21, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Älvrosgatan 21

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 490 000 kr
142 + 65 m²
802 m² tomt

Nu har vi äntligen nöjet att få erbjuda en central 30-talsvilla med fristående garage på populära Norrstrand. Villan är i 2 plan om 142 kvm samt en mycket fin källare om 65 kvm, därutöver ett fristående isolerat garage. Både villan och garaget har bytt yttertak -12, villan är dränerad och källaren renoverad -11. Villan har det mesta som man önskar, 3st. fina kaklade badrum (ett i varje plan), 3-glasfönster, fjärrvärme, fiber, braskamin, centraldammsugare, gräsrobot, spabad och ett helt nytt kök. 4 sovrum varav ett i källarplanet. Låga energikostnader och B i energideklarationen är ett stort plus. Här har man närhet till det mesta, badplats i Kroppkärrssjön, Klarälvsbanan, affärer, busskommunikationer, skolor och barnomsorg.

 • Premium
 • Energieffektiv
Renstad Ängkullen 1, Kil, Kils kommun
 • Tis 28 maj kl 16:00
Renstad Ängkullen 1, Kil, Kils kommun, bild 2
Renstad Ängkullen 1, Kil, Kils kommun, bild 3

Renstad Ängkullen 1

Gård/Skog
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 895 000 kr
128 m²
5 rum
6,2 ha tomt

Välkommen till Renstad Ängkullen 1! Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma gård med ett lantligt läge och ca 6 ha mark. Bostadshuset är vårdat renoverat och har behållit sin charm samtidigt som det har uppgraderats med moderna bekvämligheter. Huset har tre rymliga sovrum med gott om plats för hela familjen eller för att välkomna gäster, huset har ett fint badrum med en praktisk tvättstuga i anslutning, ett rymligt vardagsrum och ett fint kök som renoverades 2014 där även gott om plats finns för ett större matbord. Utanför huset hittas en stor altan som ger utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. Det är den perfekta platsen för sommarens grillkvällar och att njuta av den vackra omgivande naturen. Husets uppvärmningssystem är direktverkande el, luftvärmepump, pelletskamin, vedspis samt kamin. Dessutom är alla fönster på entréplan nya samt två nya fönster på övre plan vilket bidrar till både energieffektivitet och ett stilrent utseende. På fastigheten finns även en stor ladugård med möjlighet till djurhållning, två boxar för häst, gott om förvaring och ett stort loft för ytterligare möjligheter till aktivitet. Här finns även ett garage och carport. Här bor du med närhet till naturreservatet Rennstadsnipan som ligger 253 meter över havet. På toppen finns ett 12 meter högt utsiktstorn som byggdes av Högboda byalag år 2003. Från tornet har man en magisk utsikt över det omgivande landskapet. Några minuter från huset finns även Rennstadtjärn där bad-och bryggplats finns samt sjön Rinnen med fina fiskemöjligheter. Det här huset erbjuder dig den perfekta kombinationen av modern komfort och charmigt, lantligt boende. Med omfattande renoveringar och uppdateringar är det här ett hem där du kan flytta in och omedelbart känna dig hemma. Missa inte chansen att äga detta drömboende – boka en visning idag och upptäck alla fördelar med detta fantastiska hus!

 • Premium
 • Uteplats
Lodjursvägen 18, Kil, Kils kommun
 • Mån 3 jun kl 16:30
Lodjursvägen 18, Kil, Kils kommun, bild 2
Lodjursvägen 18, Kil, Kils kommun, bild 3

Lodjursvägen 18

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 195 000 kr
125 + 98 m²
6 rum
892 m² tomt

Välkommen till Lodjursvägen 18! Nu finns tillfälle att förvärva denna tilltalande 1-plans villa med källare på 125+98 kvm på populära Lersätter. Villan har genomgående med ljusa och fina ytskikt, stort kök med plats för matbord och utgång till en altan, ett luftigt vardagsrum, fem sovrum, ett rymligt badrum. I källaren finns en praktiskt tvättstuga, ett stort badrum, ett stor gästrum/gillestuga, samt gott om förvaringsutrymmen. Rymligt garage och en välskött trädgård. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till lekplats, barnomsorg, skola, mataffärer, apotek, bank och restauranger. För den aktiva erbjuds fin natur, badplats, golfbana, skidbacke och motionsspår. Ett tillfälle!

 • Premium
Jungfru Fabers väg 7, Hultsberg, Karlstads kommun

Jungfru Fabers väg 7

Villa
Hultsberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
4 750 000 kr
179 + 139 m²
6 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till detta enastående hem med ett av Hultsbergs mest attraktiva lägen! Här kan du nu skapa ditt drömhem som omfamnar dig med lugn, avskildhet och en magisk utsikt över grönskan. Huset är beläget i ett avskilt och rogivande läge och här erbjuds en bostad med gott om utrymme för hela familjen. Den imponerande boytan på 179 + 139 kvm har utformats för att skapa en öppen, ljus och inbjudande känsla. Entréplan bjuder på fyra sovrum i bra storlek, stort badrum och gästtoalett. På villans entréplan möts ni av luftiga sällskapsytor mellan kök, matrum och vardagsrum. Från köket når ni ett inglasat uterum med skjutpartier. Här samlar ni gärna vänner och familj för trevliga middagar. I anslutning finns en öppen altan och spa-bad med utedusch. Ytterligare en uteplats för morgonkaffet finns på framsidan. I källarplan finns relaxavdelning med bastu och dusch. Här finns även gillestuga med mysig kamin, hobbyrum, tvättstuga, gästtoalett, två klädkammare och utrymmen för extra förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en lägenhet med uthyrningsmöjligheter, nuvarande ägare har tagit ca 5 800 kr/mån. Ytterligare fördelar med bostaden är att den värms upp med bergvärme, solceller, kabel-tv förening, laddstation för elbil. Dessutom finns gott om plats för flera bilar på uppfarten som är stenlagd och praktiska förråd för att hålla dina ägodelar organiserade. Villan är belägen på en underbart grönskande trädgårdstomt med en fin damm, växthus och pallkragar för odlingsmöjligheter. Den stora gräsmattan är till stor del belägen i ett soligt läge så här kan barnen leka hela dagarna. Ni har flera uteplatser där ni kan avnjuta både frukost, fika och middag i solens värmande strålar. Här har ni möjlighet att flytta in ett modernt och bekymmersfritt hus med en tilltalande utomhusmiljö som bjuder på otroligt vackra vyer. Hultsberg erbjuder ett barnvänligt område med närhet till förskola och skola ända upp till årskurs 9. Genom Hultsberg går stadsbuss nummer fem som enkelt tar dig in till centrum. Hultsberg har även natursköna motionsspår och upplysta träningsslingor. Karlstad centrum ligger bara några minuter bort med bil och så gör även Bergviks köpcenter. Välkommen på visning!

Cordvägen 6B, Vålberg, Karlstads kommun

Cordvägen 6B

Lägenhet
Vålberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
119 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
3 358 kr/mån
2 705 kr/m²

Välkommen till denna fina etta, endast en halv trapp upp! Lägenheten disponeras av ett rymligt vardagsrum med sovalkov, ett härligt kök med gott om plats för matbord, samt ett praktiskt duschrum med badkar! Det finns dessutom en mysig balkong som ni når från vardagsrummet. Det har nyligen målats om i lägenheten, perfekt för dig som bara önskar att flytta in utan att behöva renovera. Här bor ni i ett lugnt och grönskande område med kort bilfärd om ca 15 minuter till Karlstad samt att det finns goda busskommunikationer. Mycket stabil och välskött förening där bland annat internet ingår i avgiften! Den här lägenheten måste upplevas på plats! Varmt välkomna att boka er på visning!

 • Balkong
Landgången 23, Orrholmen, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 11:00
Landgången 23, Orrholmen, Karlstads kommun, bild 2
Landgången 23, Orrholmen, Karlstads kommun, bild 3

Landgången 23

Radhus
Orrholmen, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
7 500 000 kr
167 m²
5 rum
198 m² tomt

Välkommen till Landgången 23 - ett fantastiskt gavelradhus med Vänern som din närmaste granne. Denna fantastiska bostad erbjuder både takterrass och altan i bästa söderläge där solen skiner hela dagen och ger en svårslagen sjöutsikt. Detta är verkligen ett drömboende ni inte får missa. Byggt 2008 och med en total yta på 167 kvm finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den välplanerade layouten skapar en luftig och öppen atmosfär som får varje rum att kännas inbjudande. De moderna finisherna och de stilrena detaljerna ger en känsla av lyx och komfort. När du kliver in i detta radhus möts du av en vidsträckt utsikt över Vänern, vilket ger en omedelbar känsla av harmoni och avkoppling. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. De stora fönstren släpper in massor av naturligt ljus och ger en fantastisk vy. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och generösa arbetsytor. Här kan du skapa läckra måltider samtidigt som du njuter av den vackra utsikten från fönstret. Matplatsen intill köket är perfekt för att samla dina nära och kära vid måltiderna. En av de verkliga höjdpunkterna i detta radhus är den magnifika takterrassen i söder. Här kan du njuta av soliga dagar och underbara kvällar med panoramautsikt över Vänern. Det är den perfekta platsen att koppla av och umgås medan du njuter av den friska luften och den fantastiska naturen. Även altanen i söderläge med sol hela dagen, är ett utmärkt ställe att njuta av och bjuda in till grillkvällar med vänner. Du kan verkligen leva utomhuslivet till fullo på denna underbara plats. Läget är enastående med närhet till centrum och alla bekvämligheter. Här har du gångavstånd till affärer, restauranger, skolor och kollektivtrafik, vilket gör det lätt att ta sig runt i området och utforska allt som staden har att erbjuda. Missa inte chansen att äga detta drömboende - kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stodenevägen 11, Stodene, Karlstads kommun
Stodenevägen 11, Stodene, Karlstads kommun, bild 2
Stodenevägen 11, Stodene, Karlstads kommun, bild 3

Stodenevägen 11

Villa
Stodene, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 750 000 kr
172 m²
6 rum
1 039 m² tomt

För alla er som drömmer om att bo på på populära Stodene så finns nu chansen till en välskött villa med gott om utrymme och stor tomt! Detta hem präglas av fräscha ytskikt, trevligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt väl tilltagna ytor på bägge våningar. Här erbjuds hela 172 kvm med stor och mysig trädgård, garage och altan i mysigt område. Entréplan bjuder på en välkomnande stor hall, sovrum, badrum, tvättstuga, vardagsrum och kök. På övervåningen finns tre sovrum, dels med balkong och walk in closet samt ett större allrum med burspråk och ett badrum. Huset rymmer en större familj och ligger bra till nära busshållplats och trevlig natur. Välkomna att kontakta mig för mer information om detta trevliga hus!

 • Premium
Grindstugevägen 31, Hammarö, Hammarö kommun
 • Imorgon kl 13:00
Grindstugevägen 31, Hammarö, Hammarö kommun, bild 2
Grindstugevägen 31, Hammarö, Hammarö kommun, bild 3

Grindstugevägen 31

Villa
Hammarö, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
4 995 000 kr
151 + 27 m²
4 rum
913 m² tomt

Välkommen till denna mycket fina 1-plansvilla som rymmer 151+27 kvm att bo och trivas på. Villan erbjuder en smart och praktisk planlösning fördelat på fyra rum och kök. Öppna ytor samt stora glaspartier ger en otroligt ljus och fräsch känsla. Villan välkomnar er med en praktisk och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett stort och socialt kök med generösa arbetsytor, underbart vardagsrum som är utrustat med kamin. Huset har även tre sovrum i bra storlek, ett stort badrum med bastu samt gästtoalett. Utvändigt bjuder tomten på en härlig gräsmatta med massor av plats för lek och bus för de små. Dessutom finner ni en helt insynsskyddat altan i söderläge med sol hela dagen. Här finns plats för flera olika möblemang, där ni kan njuta av långa, varma sommardagar ända tills solen går ner. Uppfart som är rejält tilltagen med plats för flertalet bilar samt ett vidbyggt garage. På Grindstugevägen bor ni med bekvämt promenadavstånd till - skolor, förskolor, lekparker, badplatser och grönområden. Dessutom är det endast 10 minuter till Nolgårds köpcentrum där ni finner allt ifrån livsmedelsbutiker till restauranger. Samtidigt finns det god kommunikation via kollektivtrafiken mot Karlstad och Skoghall där busshållplats finns en kort promenad från tomten. En villa som skall upplevas på plats!

 • Premium
 • Uteplats
Packhusallén 6G, Tullholmsviken, Karlstads kommun
 • Ons 29 maj kl 17:00

Packhusallén 6G

Lägenhet
Tullholmsviken, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
7 500 000 kr
147 m²
4 rum
vån 8/8
8 352 kr/mån
51 020 kr/m²

Välkommen till drömmen om det ultimata boendet vid vattnet! Packhusallén 6G erbjuder enastående lyx och komfort i form av en takvåning från 2021. Denna exklusiva bostad kommer att få ditt hjärta att slå snabbare med sina imponerande egenskaper och fantastiska sjöutsikt över Tullholmsviken i perfekt sydvästläge. Den första tingen som fångar din uppmärksamhet när du stiger in i denna vackra takvåning är de två generösa terrasserna. Med utgång från samtliga rum kan du njuta av frisk luft och enastående utsikt från varje hörn av ditt nya hem. Den inbjudande och inglasade altanen skapar en perfekt plats att koppla av och njuta av solnedgången över viken. Bostaden har två rymliga badrum som är elegant utformade och utrustade med exklusiva detaljer. Här kan du varje dag skämma bort dig själv med lyxiga bad och njuta av högsta komfort och stil. Det exklusiva köket är en sann gourmetdröm, komplett med en praktisk vinkyl för att förvara och visa upp dina favoritviner. Bostadens master bedroom blir din personliga oas med en egen walk-in-closet, där du kan organisera dina kläder och accessoarer på ett elegant sätt. Från sovrummet kan du gå direkt ut på den ljuvliga terrassen med utsikt över Tullholmsviken. Packhusallén 6G är det perfekta valet för den som söker det bästa av det bästa. Här kan du leva ditt drömliv i en takvåning som inte bara är elegant och exklusiv, utan också erbjuder en fantastisk sjöutsikt och optimalt läge i sydväst. Ta chansen att skapa minnen för livet i detta exceptionella boende! Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Välkommen till Packhusallén 6G - din dröm blir verklighet!

 • Plus
 • Hiss
Ringgatan 61A, Råtorp, Karlstads kommun
 • Tor 30 maj kl 17:00

Ringgatan 61A

Lägenhet
Råtorp, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 425 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 031 kr/mån
24 359 kr/m²

Varmt välkommen till trevliga Ringgatan 61A! Nu kan du förvärva en mycket fin 2:a på populära Råtorp. Lugnt område med city på behagligt avstånd och bra bussförbindelser in till centrum. Lägenheten erbjuder en inglasad balkong i söderläge. Trevligt och modernt kök med fina snickerier och goda förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för matgrupp. Bostaden har ett stort vardagsrum med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Ett extra plus är vardagsrummets fantastiska takhöjd! Vidare i bostaden hittas ett rymligt sovrum och duschrum. Råtorp är ett trevligt område - blandat med villor och lägenheter. Här finns det gott om service och matbutiker inom promenadavstånd och andra bekvämligheter som Friskis och svettis på samma avstånd. Härliga strövområden som kan leda dig vidare in till stora i2-skogen eller varför inte promenera längs med Klarälven? Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Plus
Äpplevägen 1, Stodene, Karlstads kommun

Äpplevägen 1

Villa
Stodene, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 495 000 kr
138 + 5 m²
6 rum
658 m² tomt

Välkomna till Äpplevägen 1 och denna villa om 138 kvm med fint hörnläge i Stodene. Ljust vardagsrum med anslutning till både matrum och kök. Husets uteplats under tak i sydvästligt läge nås från både vardagsrummet och ett sovrum på entréplan. Huset är uppfört 1973 och erbjuder två nyrenoverade och helkaklade hygienutrymmen samt tre-fyra sovrum. Uppfart, carport samt garage ger bra parkerings-/förvaringsmöjligheter. Huset ligger ett stenkast från vattendrag som på sommaren erbjuder fiske och på vintern möjlighet till skridskoåkning. Huset har endast haft en ägare samt har tillgång till fjärrvärme och sommarvatten. Området nås smidigt med Karlstad stadsbuss på 15 minuter in till centrum. I området finns det gott om lekplatser och naturlig kulle för pulka och kälkåkning. I direkt närhet finns både förskola och skola för årskurs 1-6. Vid kalla vintrar spolas isbana upp vid Stodeneskolan och skridskoåkning kan även utföras på Stodenetjärn. Direkt närhet till skog och natur med bra motionsspår i Mulleskogen. Närmaste golfbana heter Bryngfjordens GK där det vintertid erbjuds både längdspår samt utförsåkning. Det är nära till handel med ICA supermarket, apotek och vårdcentral, bibliotek, restaurang, blomsterhandel samt Ilanda industriområde. På Ilanda bedrivs de flesta idrottsaktiviteter i området. Idrottsklubbar som Hertzöga BK, Skåre innebandy och Skåre HK huserar samtliga här. Under sommartid bedrivs även simskola vid närliggande Ilandatjärnet. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Hedegården Där nord, Deje, Forshaga kommun
Hedegården Där nord, Deje, Forshaga kommun, bild 2
Hedegården Där nord, Deje, Forshaga kommun, bild 3

Hedegården Där nord

Villa
Deje, Forshaga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 395 000 kr
140 m²
5 rum
2 612 m² tomt

Välkommen till Hedegården där nord! Nu finns tillfälle att förvärva denna idyll endast 30 minuter ifrån Karlstad. Denna anrika villa på 140 kvm erbjuder ett stort och praktiskt kök i lantlig stil som renoverades 2020, ett ljust trivsamt vardagsrum, två rymliga sovrum samt två badrum beläget på vardera våningsplan. Villan har två vackra kakelugnar placerade på nedre plan och på övre plan finns två kaminer. På gården finns en stor lada med garage, förvaringsutrymmen och ett hobbyrum/verkstad. En gäststuga med ett allrum och ett praktiskt sovloft samt ytterligare gäststuga som innehåller två sovrum och en stor altan som löper på två sidor av byggnaden. Lättskött trädgård som erbjuder både frukt- och bärträd så som hallonbuskarna, äppelträd och körsbärsträd. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Klarälven, natur, skola, barnomsorg, Klarälvsbanan samt matbutik och för den som är aktiv finns även en ny sim-och sporthall, fina promenadstråk för både löpning och långa skogspromenader, Älvkroksvallen där Deje idrottsklubb har sin hemmaarena, Klarälvsbanan som sträcker sig från Karlstad till Hagfors, golfbana (18 hål), badstrand, nytt badhus i Deje och slalombacken i Dömle. Denna gård ska upplevas på plats! Ett tillfälle!

 • Premium
 • Uteplats
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Fågelviks-Kärne 425, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Fågelviks-Kärne 425

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 195 000 kr
124 m²
4 rum
1 946 m² tomt

Drömmer du om ett lantligt och modernt boende med stil och komfort? Denna nybyggda enplansvilla från 2022 erbjuder inte bara en öppen och luftig planlösning utan också en estetiskt tilltalande design. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av modern elegans. Inuti möts du av hög standard med bekvämligheter som vattenburen golvvärme, integrerad belysning är dimbara och styrs via Plejd, mysig braskamin, fiberanslutning och två helkaklade badrum. Dessutom finns en fristående carport med förråd som kompletterar villan perfekt. Beläget i ett lugnt och fridfullt område, erbjuder detta hem närhet till naturen och en kommunal badplats bara en kort promenad från tomten. Och det blir bara bättre - solcellerna på villan ger dig inte bara en miljövänlig energilösning utan också ekonomiska fördelar. Under de kommande fjorton åren är huset också befriat från fastighetsskatt och med låga driftskostnader tack vare solcellerna blir det ett ännu mer ekonomiskt fördelaktigt val för framtiden. Varje dag blir en njutning i detta perfekta hem som kombinerar stil, bekvämlighet och ekonomisk fördel. Välkommen till ditt nya drömboende!

 • Premium
Kasernhöjden 11A, Kasernhöjden, Karlstads kommun
 • Tis 4 jun kl 17:00
Kasernhöjden 11A, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 2
Kasernhöjden 11A, Kasernhöjden, Karlstads kommun, bild 3

Kasernhöjden 11A

Lägenhet
Kasernhöjden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/5
5 373 kr/mån
23 471 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a där du tack vare en smart planlösning kan umgås med familj och vänner på ett okomplicerat sätt. En charmig lägenhet som bland annat erbjuder fräscha ytskikt, generös takhöjd, vackert ljusinsläpp och hög materiell standard. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. Vidare hittar vi ett fint kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, ett fräscht helkaklat badrum, sovloft samt separat sovrum. Lägenheten har även bra ljusinsläpp via stora fönster samt balkong med morgonsol och fina vyer över Karlstads stadsbild. Bra förvaring och gott om garderober. Området är lugnt och trevligt och i direkt närhet till bostaden finns ett fint gym samt Artisan Bageri. Inom behagligt promenadavstånd ligger Karlstads centrala delar, motionsspår och trevliga strövområden, skolor, butiker, restauranger och träningsanläggningar. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 82