Mäklare Sanna Stenholm

Sanna Stenholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun
Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun, bild 2
Mellanvägen 3B, Lunna, Hammarö kommun, bild 3

Mellanvägen 3B

Lägenhet
Lunna, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 603 kr/mån
13 475 kr/m²

På omtyckta Mellanvägen 3B, ett stenkast från butiker och service men i skyddat läge, saluförs nu denna trevliga tvåa om 59 kvadratmeter. Här bor du på andra våningen med fönster i två väderstreck och med en fin balkong. Bostaden är i fräscht skick med genomgående ljusa och fina ytskikt, smakfulla materialval, härliga fönsterpartier och en underbar inglasad balkong som skapar ett fri och öppen rymd i bostaden. Lägenheten erbjuder en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt och socialt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen. Här erbjuds även ett rymligt och smakfullt kök med gott om plats för matgrupp. Vidare in i bostaden finner ni ett rofyllt sovrum samt badrum. Till lägenheten hör både stort förråd och matförråd och i avgiften ingår parkering. Här bor ni i en mycket välskött HSB-förening med låga avgifter, gym, grillplats, fina innergårdar med gemensamma uteplatser och lekplatser. Det är ett mycket barnvänligt område med vacker natur och med fina promenadstråk längst Vänern och Lillängshamnen. Skoghalls centrum erbjuder ett utbud av flertalet restauranger apotek, vårdcentral, tandläkare och livsmedelsbutiker. Bussförbindelser in till Karlstad finns några minuter bort. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Spadvägen 9, Vålberg, Karlstads kommun

Spadvägen 9

Villa
Vålberg, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
700 000 kr
77 + 77 m²
4 rum
794 m² tomt

Välkommen till detta trevliga hus vid Norsbron, med ett härligt läge och ängarna på baksidan – en perfekt plats för familjeliv. Huset är rymligt med sina 77 + 77 kvm och har en charmig trädgårdstomt där du har möjlighet att sätta din egen prägel. På det övre planet finner du tre rymliga sovrum, ett badrum, ett ljust och luftigt vardagsrum samt ett praktiskt kök. Källardelen erbjuder ännu mer utrymme och bekvämligheter. Här finns ett stort förråd för all förvaring du kan behöva, ett praktiskt pannrum och ett garage. Villan ligger på en underbart grönskande trädgårdstomt med utsikt över ängarna. Den stora gräsmattan är till största delen belägen i ett soligt läge, vilket gör den perfekt för barnens lek hela dagen. Ni har flera uteplatser där ni kan avnjuta både frukost, lunch och middag i solens värmande strålar. Varmt välkommen på visning!

Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun
Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Engholmsgatan 26B, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Engholmsgatan 26B

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 726 kr/mån
19 875 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i denna fantastiska etta om 40 kvadratmeter på trivsamma Lamberget! Här erbjuds en ljus och trevlig lägenhet med tilltalande planlösning och utsikt över Lambergstjärnet från alla fönster. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med ljus köksinredning och plats för matgrupp, stort vardagsrum med sovalkov samt ett fräscht duschrum. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong med sydvästläge vilket ger många härliga soltimmar! Här bor du med närhet till parker och skogspartier, Lambergstjärnet samt Karlstads centrum som erbjuder affärer, restauranger och köpcentrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Premium
Kiselvägen 13, Stenåsen, Kils kommun

Kiselvägen 13

Lägenhet
Stenåsen, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 050 000 kr
81 m²
3 rum
4 792 kr/mån
12 963 kr/m²

Välkommen till detta välvårdade och synnerligen fina bostadsrättsradhus på Kiselvägen 13! Bostadsrättradhuset är beläget i ett avskilt och rogivande läge och här erbjuds en bostad med gott om utrymme för hela familjen. Här erbjuds ett hem med genomgående fina ytskikt, fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Här möts ni av ett rymligt kök med plats för matgrupp, fint badrum och två sovrum med fönster mot husets baksida mot skogen. Vardagsrummet erbjuder stora sociala ytor och härifrån når ni ut till bostadens väl tilltagna uteplats. Här har ni utsikt mot den grönskande trädgården i ett soligt läge. Här samlar ni gärna vänner och familj för trevliga middagar. Till radhuset erbjuds en lättskött och barnvänlig egen trädgård med en uppbyggd altan med sol hela dagen! Härlig baksida med olika arrangemang av växter, bärbuske och odlingsmöjligheter för den intresserade. Gräsytor i ostört solläge med naturen som närmsta granne. Även tillgång till en trivsam altan på framsidan. Prisvärt och praktiskt boende med huskänsla! Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med gångväg till lekplats, Stenåsens förskola , nybyggda Vikstaskolan (f-6) och högstadieskola. Här bor du även i närhet till mataffärer, apotek, bank och restauranger. För den aktiva erbjuds fin natur, gym, badplats, golfbanor, skidbacke och motionsspår. Endast en mil till Karlstad Airport samt 15 minuters bilfärd till Karlstad centrum. Kil erbjuder även en tågstation med avgångar till Karlstad, Göteborg samt Oslo. Denna bostad ska upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta Sanna för mer info!

  • Uteplats
Södra Kyrkogatan 11, Karlstad, Karlstads kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Södra Kyrkogatan 11, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Södra Kyrkogatan 11, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Södra Kyrkogatan 11

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2
5 428 kr/mån
33 272 kr/m²

Denna bostad är en sällsynt pärla och vi är stolta över att få presentera den för er. Här erbjuds en modern bostad där det bara är att flytta in. Unik lägenhet som är placerad mot gavel och erbjuder ett otroligt ljusinsläpp genom fina fönsterpartier och med utsikt utöver Karlstad. Lägenheten är genomgående i toppklass med stilsäkra designval. Den har en öppen och ljus planlösning som genomsyrar hela bostaden och med stora fönsterpartier som skapar en ström av naturligt ljus. Här erbjuds en bostad med mycket smakfullt kök med plats för matgrupp. Vidare erbjuds ett rymligt och socialt vardagsrum, två bra sovrum och bra med förvaringsmöjligheter via flera garderober. Sist men inte minst erbjuds ett rymligt och helkaklat badrum. Denna unika bostad ger dig det bästa av två världar - ett lugnt och bekvämt boende mitt i hjärtat av staden. Missa inte denna sällsynta möjlighet att göra den till ditt drömhem! Kontakta Sanna för visning och upplev denna fantastiska bostad själv.

  • Premium
  • Hiss
Mats väg 3, Fryksta, Kils kommun
Mats väg 3, Fryksta, Kils kommun, bild 2
Mats väg 3, Fryksta, Kils kommun, bild 3

Mats väg 3

Villa
Fryksta, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
5 950 000 kr
174 + 12 m²
5 rum
1 116 m² tomt

Upptäck denna lyxiga villa med en fantastisk utsikt över sjön Fryken. Det första som fångar er blick är den fantastiska arkitekturen med de tidlösa färg- och materialvalen. Denna otroliga fastighet erbjuder en uppvärmd pool och ett inglasat uterum, perfekt för avkoppling och underhållning året runt. Föreställ er en varm härlig sommarkväll där ni precis avnjutit middagen vid uteplatsen eller i uterummet och ser solen gå ner över Fryken. Bara via en kort promenad tar ni er även ner till sjön för ett svalkande kvällsdopp. Villan har ett imponerande vardagsrum med en takhöjd på 6 meter, vilket skapar en luftig och ljus atmosfär där ni kan njuta av den magiska sjöutsikten. Köket är i öppen planlösning och smälter samman med vardagsrummet, vilket gör det idealiskt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Villan har tre rymliga sovrum, ett stilrent badrum, en praktisk gästtoalett samt ett extra allrum som kan användas som kontor, lekrum eller bibliotek. För att säkerställa komfort och hållbarhet är huset utrustat med bergvärme, en täljstenskamin och solpaneler. Ett rymligt garage med förrådsdel och en robotgräsklippare som ingår i köpet gör vardagen bekvämare och enklare. Den stora uteplatsen och den välskötta trädgården erbjuder utmärkta möjligheter för utomhusaktiviteter och avkoppling. På 5 minuter med bilen nås Kils centrum med förskolor, skolor, mataffärer och annan service. Du har 350m till busshållsplats och finner även cykelväg som löper hela vägen till såväl skola som förskola. 25 minuter bort finner ni även centrala Karlstad. Denna villa erbjuder en unik chans att bo i ett hem som kombinerar lyx, komfort och hållbarhet, med en enastående utsikt över sjön Fryken. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev detta drömhem själv!

  • Premium
  • Uteplats
Trollstigen 25, Kil, Kils kommun

Trollstigen 25

Lägenhet
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
450 000 kr
71,8 m²
3 rum
4 176 kr/mån
6 267 kr/m²

Trivsel och bekvämlighet möts harmoniskt på Trollstigen 25 i Högboda, där denna välskötta 3:a presenterar sig som det perfekta hemmet. Med en generös boyta om 71,8 kvm har varje kvadratmeter smart disponerats för att ge optimal funktionalitet. Nuvarande ägare har gjort löpande renoveringar. Köket, vardagsrummet, det fräscha duschrummet/wc och de två sovrummen utgör en välbalanserad och välkomnande bostadsyta. Den hemtrevliga atmosfären präglar detta boende, beläget i ett trivsamt kvarter där den genuina villakänslan genomsyrar området. Gå in i det luftiga vardagsrummet, och du kommer omedelbart att dras till de stora fönstren som sträcker sig längs ena väggen och flödar in med naturligt ljus. Härifrån öppnar sig dörren till din privata uteplats. Bakgården blir din fridfulla oas, där du kan avnjuta lugnet och koppla av. Bostadens oslagbara läge gör den till ett eftertraktat val, och den fantastiska trädgården, med soligt läge och utrymme för utemöbler, blir en naturlig samlingspunkt. Uteplatsen imponerar med både trädäck intill bostaden och soldäck för optimal solnjutning. Stenlagd uteplats finns även på framsidan. Dessutom inkluderar bostaden en parkeringsplats, vilken ingår i månadsavgiften och ger extra bekvämlighet i vardagen. Missa inte chansen att kalla denna pärla på Trollstigen 25 för ditt hem och uppleva det bästa av boende i kombination med en underbar trädgårdsmiljö. Hör av er till Sanna för mer information.

  • Plus
Engholmsgatan 26b, Karlstad, Karlstads kommun

Engholmsgatan 26b

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1
3 726 kr/mån
20 127 kr/m²

Här är din möjlighet att flytta in i denna fantastiska 1:a om 39,5 kvadratmeter på trivsamma Lamberget! Den ljusa och trevliga lägenheten lockar med en tilltalande planlösning och en fantastisk utsikt över Lambergstjärnet från alla fönster. Köket är stilrent och ljust, med gott om plats för en matgrupp. Det stora vardagsrummet har en inbjudande sovalkov och leder till ett fräscht duschrum. Från vardagsrummet öppnar sig även en härlig balkong med sydvästläge, vilket ger dig många underbara soltimmar att njuta av! Boendemiljön erbjuder närhet till grönskande parker, skogspartier och det vackra Lambergstjärnet. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Karlstads centrum med dess mångfald av affärer, restauranger och köpcentrum. Varmt välkommen att ta kontakt med den ansvarige mäklaren för ytterligare information och för att boka en visning. Det här är en chans du inte vill missa!

  • Plus
  • Balkong
Hannäs Solbacken 1, Kil, Kils kommun

Hannäs Solbacken 1

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 250 000 kr
78 m²
3 rum
2 273 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem på Hannäs Solbacken 1, en nybyggd villa med magiskt lantligt läge och närhet till sjön Fryken. Byggd med omsorg och precision år 2022, står denna 78 kvm stora pärla som en symbol för modern komfort och stilfull design. När du kliver in genom dörren möts du av en imponerande takhöjd och naturligt ljus som genomsyrar varje vrå. Den öppna planlösningen mellan kök med trivsam köksö och det rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet. Här finner du inte bara en plats för matlagning utan även en plats att samlas med familj och vänner. Stora skjutdörrar öppnar upp mot villans soldäck som omfamnar bostaden på två sidor och bjuder in till avkoppling och sociala stunder under både förmiddags- och kvällssol. De två välplanerade sovrummen erbjuder komfort och avskildhet, medan det fräscha badrummet och det praktiska teknikrummet adderar en extra touch av bekvämlighet till vardagen. På tomten finns även en gäststuga om ca 20 kvm. Villans lummiga tomt om 2237 kvm är en grön oas med en lättskött trädgård som inbjuder till utomhusaktiviteter och lugna stunder i naturen. På tomten finner du även en stilfull carport och två uthus, som ger extra utrymme för förvaring eller kanske till och med en liten hobbyverkstad. Här har du möjlighet att skapa ditt eget lantliga paradis med alla bekvämligheter inom räckhåll. Boendet på Hannäs Solbacken 1 ger dig fördelen av ett lugnt och idylliskt boende, bara en kort promenad från sjön Fryken. Samtidigt har du endast en kort bilväg till Kil centrum, där du hittar affärer, skola, förskola, vårdcentral och goda kommunikationer till Karlstad. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck charmen hos Hannäs Solbacken 1 – din nya drömboende!

  • Uteplats

Visar alla 9