Mäklare Sanna Stenholm

Sanna Stenholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollstigen 25, Kil, Kils kommun
  • Mån 25 mar kl 17:00

Trollstigen 25

Lägenhet
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
495 000 kr
71,8 m²
3 rum
4 176 kr/mån
6 894 kr/m²

Trivsel och bekvämlighet möts harmoniskt på Trollstigen 25 i Högboda, där denna välskötta 3:a presenterar sig som det perfekta hemmet. Med en generös boyta om 71,8 kvm har varje kvadratmeter smart disponerats för att ge optimal funktionalitet. Nuvarande ägare har gjort löpande renoveringar. Köket, vardagsrummet, det fräscha duschrummet/wc och de två sovrummen utgör en välbalanserad och välkomnande bostadsyta. Den hemtrevliga atmosfären präglar detta boende, beläget i ett trivsamt kvarter där den genuina villakänslan genomsyrar området. Gå in i det luftiga vardagsrummet, och du kommer omedelbart att dras till de stora fönstren som sträcker sig längs ena väggen och flödar in med naturligt ljus. Härifrån öppnar sig dörren till din privata uteplats. Bakgården blir din fridfulla oas, där du kan avnjuta lugnet och koppla av. Bostadens oslagbara läge gör den till ett eftertraktat val, och den fantastiska trädgården, med soligt läge och utrymme för utemöbler, blir en naturlig samlingspunkt. Uteplatsen imponerar med både trädäck intill bostaden och soldäck för optimal solnjutning. Stenlagd uteplats finns även på framsidan. Dessutom inkluderar bostaden en parkeringsplats, vilken ingår i månadsavgiften och ger extra bekvämlighet i vardagen. Missa inte chansen att kalla denna pärla på Trollstigen 25 för ditt hem och uppleva det bästa av boende i kombination med en underbar trädgårdsmiljö. Hör av er till Sanna för mer information.

  • Plus
Trekanten 2B, Skoghall, Hammarö kommun
  • Idag kl 17:00

Trekanten 2B

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 995 kr/mån
9 900 kr/m²

Här bor du på första våningen med fönster i två väderstreck och med en fin balkong mot innergården. Bostadens 50 kvadratmeter är mycket väldisponerade och ger er goda möjligheter att skapa ett trivsamt hem där ni vill bo länge. Lägenheten är genomgående i fint skick med trivsamt kök med plats för matbord. Bostaden erbjuder dessutom ett rofyllt sovrum med goda förvaringsmöjligehter, rymligt badrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Här på balkongen finns plats för utemöbler och sol hela eftermiddagen och har härlig utsikt över lugn innergård. Utanför balkongen grönskar träden sommartid och skapar en lugn oas. Här bor du i hjärtat av centrala Skoghall med butiker, vårdcentral, apotek, systembolag och bra busskommunikationer till Karlstad alldeles i närheten. Lillängshamnen och vackra promenadstråk i det gröna en promenad bort och Karlstad centrum ligger en kort biltur från bostaden. Varmt välkomna på visning

  • Plus
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Västra Torggatan 8, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Västra Torggatan 8

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 795 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/6
2 466 kr/mån
43 780 kr/m²

I Brf Grand Hotell saluförs nu en fantastiskt fin etta om 41 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är genomgående i toppklass, stora fönster samt stilsäkra material- och designval. När du kliver innanför dörren möts du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Här erbjuds en bostad med mycket smakfullt kök med plats för matgrupp. Vidare erbjuds ett rymligt och socialt vardagsrum och här finns även en mysig sovalkov med en snygg industrivägg i glas som skärmar av sovrumsdelen. Sist men inte minst erbjuds ett rymligt och helkaklat badrum. Föreningen har fina gemensamma utrymmen så som Grands Matsal om hela 180 kvm där ni kan bjuda era gäster på tillställningar i en anrik och otroligt vacker miljö. På takvåningen finner ni även en häftig relaxavdelning med spa-bad, bastu och en terrass med utsikt över takåsarna. Här finns övernattningslägenhet och vidare finns ett bibliotek/loungerum. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda. Direkt utanför porten möts du av stadspulsen med shopping, nöjen och restauranger. Ett stenkast bort ligger tågstationen samt Stora Torget som är knutpunkten för stadens busstrafik. Föreningen kan eventuellt tillåta juridisk person som ägare. Kanske är detta din nästa bostad eller varför inte övernattningslägenhet med riktig hotellkänsla! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 19:00
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 2
Lignellsgatan 13B, Sundsta, Karlstads kommun, bild 3

Lignellsgatan 13B

Lägenhet
Sundsta, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 020 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1
4 417 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare med en härlig balkong! Här erbjuds en stilfull och trivsam bostad som genomsyras av ljus och vackra detaljer. Det smakfulla köket är perfekt för den matlagningsintresserade med bra förvaringsutrymmen. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Badrummet är stilrent med moderna bekvämligheter. Här kan du njuta av avkopplande stunder. Förutom de fantastiska boendefunktionerna finns möjligheten att hyra en parkeringsplats till en mycket förmånlig kostnad. Detta ger dig bekvämligheten att ha en säker och praktisk plats att parkera din bil. Området Sundsta är känt för sin popularitet i Karlstad. Här har du nära till ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym, vilket gör vardagen både bekväm och lättillgänglig. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter med en busshållplats precis utanför bostaden som erbjuder direktbussar till universitetet och centrum. Sundsta är omgivet av grönska och charmiga villor, vilket ger en trivsam atmosfär och en känsla av lugn. Trots det centrala läget är det aldrig långt till fina grönområden. På bara några hundra meter hittar du populära Gubbholmen, där du kan njuta av motionsslingor, utomhusgym och badmöjligheter under sommarmånaderna. Varmt välkommen att delta i en visning och upptäcka allt som detta fantastiska boende och område har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Engholmsgatan 26b, Karlstad, Karlstads kommun

Engholmsgatan 26b

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
795 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1
3 726 kr/mån
20 127 kr/m²

Här är din möjlighet att flytta in i denna fantastiska 1:a om 39,5 kvadratmeter på trivsamma Lamberget! Den ljusa och trevliga lägenheten lockar med en tilltalande planlösning och en fantastisk utsikt över Lambergstjärnet från alla fönster. Köket är stilrent och ljust, med gott om plats för en matgrupp. Det stora vardagsrummet har en inbjudande sovalkov och leder till ett fräscht duschrum. Från vardagsrummet öppnar sig även en härlig balkong med sydvästläge, vilket ger dig många underbara soltimmar att njuta av! Boendemiljön erbjuder närhet till grönskande parker, skogspartier och det vackra Lambergstjärnet. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Karlstads centrum med dess mångfald av affärer, restauranger och köpcentrum. Varmt välkommen att ta kontakt med den ansvarige mäklaren för ytterligare information och för att boka en visning. Det här är en chans du inte vill missa!

  • Plus
  • Balkong
Hannäs Solbacken 1, Kil, Kils kommun

Hannäs Solbacken 1

Villa
Kil, Kils kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 250 000 kr
78 m²
3 rum
2 273 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem på Hannäs Solbacken 1, en nybyggd villa med magiskt lantligt läge och närhet till sjön Fryken. Byggd med omsorg och precision år 2022, står denna 78 kvm stora pärla som en symbol för modern komfort och stilfull design. När du kliver in genom dörren möts du av en imponerande takhöjd och naturligt ljus som genomsyrar varje vrå. Den öppna planlösningen mellan kök med trivsam köksö och det rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet. Här finner du inte bara en plats för matlagning utan även en plats att samlas med familj och vänner. Stora skjutdörrar öppnar upp mot villans soldäck som omfamnar bostaden på två sidor och bjuder in till avkoppling och sociala stunder under både förmiddags- och kvällssol. De två välplanerade sovrummen erbjuder komfort och avskildhet, medan det fräscha badrummet och det praktiska teknikrummet adderar en extra touch av bekvämlighet till vardagen. På tomten finns även en gäststuga om ca 20 kvm. Villans lummiga tomt om 2237 kvm är en grön oas med en lättskött trädgård som inbjuder till utomhusaktiviteter och lugna stunder i naturen. På tomten finner du även en stilfull carport och två uthus, som ger extra utrymme för förvaring eller kanske till och med en liten hobbyverkstad. Här har du möjlighet att skapa ditt eget lantliga paradis med alla bekvämligheter inom räckhåll. Boendet på Hannäs Solbacken 1 ger dig fördelen av ett lugnt och idylliskt boende, bara en kort promenad från sjön Fryken. Samtidigt har du endast en kort bilväg till Kil centrum, där du hittar affärer, skola, förskola, vårdcentral och goda kommunikationer till Karlstad. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck charmen hos Hannäs Solbacken 1 – din nya drömboende!

  • Uteplats
Horsensgatan 26, Karlstad, Karlstads kommun

Horsensgatan 26

Lägenhet
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
850 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 4
3 025 kr/mån
17 708 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 1,5:a med en härlig balkong! Här erbjuds en stilfull och trivsam bostad som genomsyras av ljus och vackra detaljer. Det smakfulla köket är perfekt för den matlagningsintresserade med bra förvaringsutrymmen. Det rymliga vardagsrummet ger gott om plats för avkoppling och umgänge med nära och kära. Badrummet är stilrent med moderna bekvämligheter. Vidare erbjud ett sovrum med utgång till bostadens inglasade balkong. Här kan du njuta av avkopplande stunder. Området Sundsta är känt för sin popularitet i Karlstad. Här har du nära till ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer, mataffärer och gym, vilket gör vardagen både bekväm och lättillgänglig. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter med en busshållplats precis utanför bostaden som erbjuder direktbussar till universitetet och centrum. Sundsta är omgivet av grönska och charmiga villor, vilket ger en trivsam atmosfär och en känsla av lugn. Trots det centrala läget är det aldrig långt till fina grönområden. På bara några hundra meter hittar du populära Gubbholmen, där du kan njuta av motionsslingor, utomhusgym och badmöjligheter under sommarmånaderna. Varmt välkommen att delta i en visning och upptäcka allt som detta fantastiska boende och område har att erbjuda!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7