Mäklare Victor Jansson

Victor Jansson

Om mig

En bostadsaffär är för många den största affären i livet. Jag vill hjälpa till med att göra den så bra och okomplicerad som möjligt men framförallt trygg! Jag är ambitiös, empatisk, lyhörd och sätter mina kunders behov och önskemål allra främst. Mitt mål är att skapa långsiktiga relationer med mina kunder. Jag vill att du är så pass nöjd med vårt samarbete att du vill anlita mig igen samt rekommenderar mig till andra som ska sälja sin bostad. Vill du också göra en bra bostadsaffär? Kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedre Lungviksvägen 12, Karlstad, Karlstads kommun

Nedre Lungviksvägen 12

Tomt
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
650 000 kr
2 851 m² tomt

Välkommen till Nedre Lungviksvägen 12, en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett eget skräddarsytt hem med en fantastisk utsikt över Vänern. Sätt dig på din framtida veranda och njut av utsikten. Denna imponerande tomt om hela 2 851 kvadratmeter erbjuder en oändlig potential för att skapa det perfekta boendet. Den fridfulla omgivningen och närheten till Vänern skapar en atmosfär av lugn och ro samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. Njut av naturen och samtidigt ha tillgång till stadens bekvämligheter. Med 2 851 kvadratmeter mark har du gott om utrymme för att förverkliga dina visioner. Bygg det moderna huset med stora fönster för att dra nytta av den naturliga skönheten, eller kanske det charmiga stugan med en stor trädgård. Här är möjligheterna obegränsade, och endast din fantasi sätter gränserna. Med den växande efterfrågan på exklusiva och naturnära boenden är detta ett tillfälle du inte vill missa. Här bor du med endast några minuter i bil till Välsviken handelsområde samt 100 meter till sjön! Slå till nu och låt Nedre Lungviksvägen 12 bli början på ditt drömliv vid Vänern! Kontakta oss för mer information!

Rud Laxdalen 508, Hammarö, Hammarö kommun

Rud Laxdalen 508

Tomt
Hammarö, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 395 000 kr
2 879 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna tomt om 2 879 där du kan bygga villan du alltid drömt om nära Vänern. Tomten är inte låst till någon husleverantör. Ett servitut gör det möjligt att nyttja hela området ner till Vänerns strand. Kommunalt vatten och avlopp är planerat till området. Här bor ni med ca 10 minuter till Nolgårds handelsområde och ca 20 minuter till Karlstad centrum. För dig som gillar att bo i ett lugnt område med lantlig känsla, närhet till vatten samt med närhet till skog- och grönområden är detta perfekt för dig! Fastigheten är utanför detaljplanerat område! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Visar alla 2