Mäklare Johan Nöbauer

Johan Nöbauer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun
 • Imorgon kl 17:00
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 2
Ulvsbygatan 13A, Norrstrand, Karlstads kommun, bild 3

Ulvsbygatan 13A

Lägenhet
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 788 kr/mån
24 434 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 53 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en stor och väldisponerad bostad med ett härligt ljusinsläpp som är svårt att motstå. Lägenheten består av en stor och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är trevligt och fint med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp samt tvättmaskin. Det stora och harmoniska sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora balkong med lättmöblerade ytor och sol hela dagen. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Bostaden är attraktivt belägen med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. I området finns även fina promenadstråk, strövområden samt flera affärer, apotek, matställen, parker, lekparker m.m. Genom Norrstrand passerar flera av Karlstads busslinjer med mycket bra förbindelser. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun
Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 2
Morgonvägen 1L, Edsgatan, Karlstads kommun, bild 3

Morgonvägen 1L

Lägenhet
Edsgatan, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 600 000 kr
132 m²
5 rum
vån 1/2
9 200 kr/mån
27 273 kr/m²

Varmt välkommen till Morgonvägen 1L! Toppmodernt och påkostat radhus med två uteplatser på lugna och idylliska Edsgatan i Karlstad. Här njuter ni av en mycket hög standard och bostadens 132 väldisponerade kvadratmeter erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Öppen planlösning, gott om sällskapsytor med stora fönsterpartier och en härlig vy ut över sjön Alstern. Fantastisk takhöjd skapar verkligen en karaktär utöver det vanliga. Köket är välplanerat med mycket förvaring och en öppen planlösning mot vardagsrum. Radhuset fördelas på två plan med tre sovrum, en tvättstuga, två badrum, samt två uteplatser med sol från morgon till kväll. Hela nedervåningen värms via vattenburen golvvärme. Det övre planet har en fantastisk takhöjd som skapar en känsla av lyx. Edsgatan är ett naturskönt område ca. 7 km från Karlstads centrum. En grönskande kulturbygd med blandad bebyggelse. Byggnaden är belägen två minuter från sjön Alstern med dess bad- och fiskemöjligheter. Runt knuten finns fina skogspartier med härliga promenadstråk. I närheten finns även Klarälvsbanans anrika cykelbana som sträcker sig miltals genom den Värmländska landsbygden. Ny förskola och skola för årskurs 1-6 finns på Stockfallet. Till bostäderna hör carportplats samt parkering och förråd. Möjlighet till laddning av el-bil finns till samtliga carportparkeringar. Ett hem som bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Steffens väg 606, Karlstad, Karlstads kommun
 • Lör 4 maj kl 10:00
Steffens väg 606, Karlstad, Karlstads kommun, bild 2
Steffens väg 606, Karlstad, Karlstads kommun, bild 3

Steffens väg 606

Villa
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
7 795 000 kr
180 m²
6 rum

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla om 180 kvadratmeter, belägen på populära, trygga och trivsamma Edsgatan. Det här är ett hem som erbjuder en standard utöver det vanliga! Varenda detalj är genomtänkt och den exklusiva känslan genomsyrar samtliga rum. Det här är ett modernt boende med bra planlösning. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Villan ligger i ett unikt läge med sjön Alstern alldeles intill. Här bor ni på en av Karlstads mest attraktiva adresser med ett fritt läge och på ett bekvämt avstånd till centrum. Villan har en mycket väldisponerad planlösning där det sociala, stilrena och funktionella köket med påkostade material utgör navet i den fina planlösningen mot vardagsrummet och matsalsdelen. Vardagsrummet är öppet, socialt och välplanerat. Villan inrymmer även fyra sovrum i tilltalande storlekar samt två helkaklade badrum i exklusivt utförande. Villan är utrustad med luftvärmepump i ett vattenburet golvvärmesystem, solceller samt fiber för moderna medialösningar. Trevlig altan med fin utsikt över sjön. Väl tilltagen biluppställningsplats och garage med anslutande förråd. På området är det lätt att trivas och läget på Steffens Väg är utmärkt för den som uppskattar närheten till naturen. Här bor du med sjön Alstern inom gångavstånd och Skola tio minuter bort. I området finns vackra grönområden, skola och badmöjligheter. Denna villa skall upplevas på plats!

 • Premium
 • Uteplats
Herrgårdsgatan 4D, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Herrgårdsgatan 4D

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/5
3 050 kr/mån
29 224 kr/m²

På denna attraktiva adress i hjärtat av Karlstad har du nu chansen att köpa ditt nästa drömboende. Lägenheten, som är belägen på fjärde våningen, är en charmig tvåa om 58 väldisponerade kvadratmeter med genomgående mycket bra skick. Lägenheten utgörs av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, ett inbjudande och socialt vardagsrum med öppen, modern planlsöning till det smakfullt renoverade köket med plats för matbord, ett stort sovrum med plats för stor säng samt ett topprenoverat badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Hiss från markplan. Lägenheten ligger i en mycket stabil och välskött förening och är attraktivt belägen med närhet till det bästa Karlstad har att erbjuda - perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor du centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer och butiker. Välkommen på visning!

 • Hiss
Norra Kyrkogatan 1A, Tingvallastaden, Karlstads kommun

Norra Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Tingvallastaden, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 595 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/5
5 331 kr/mån
30 529 kr/m²

Vi har nöjet att erbjuda en riktigt fin 3:a i nyskick i attraktiva Tingvallastaden! En öppen och ljus lägenhet med sociala ytor, fräscha ytskikt och stora fönster. Denna unika bostad ger dig det bästa av två världar - ett lugnt och bekvämt boende mitt i hjärtat av staden. I den inbjudande hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter tack vare en praktisk skjutgarderob. Vidare har vi ett härligt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det trevliga och moderna köket med bra ytor lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns två stora sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Badrummet är stort, fräscht och utrustat med toalett, dusch, förvaringsskåp, golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora, underbara balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Bostaden är belägen i en mycket stabil och välskött förening med bra ekonomi. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kanikenäsbanken 10A, Inre Hamn, Karlstads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kanikenäsbanken 10A

Lägenhet
Inre Hamn, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
4 795 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7/7
5 443 kr/mån
59 198 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska takvåning om 81 väldisponerade kvadratmeter, belägen på attraktiva Kanikenäsbanken. Det här är ett hem som erbjuder en standard utöver det vanliga! Varenda detalj är genomtänkt och den exklusiva känslan genomsyrar samtliga rum. Det här är ett modernt boende med bra planlösning. Hemmet är rikt på detaljer som andas kvalitet, och har en genomgående hög materiell standard. Här bor ni på en av Karlstads mest attraktiva adresser med ett fritt läge och på ett bekvämt avstånd till centrum. Bostaden har en mycket väldisponerad planlösning där det sociala, stilrena och funktionella köket med påkostade material utgör navet i den fina planlösningen mot vardagsrummet och matsalsdelen. Härligt och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Bostaden inrymmer även två sovrum i tilltalande storlekar samt helkaklat badrum i exklusivt utförande. Lägenheten är även utrustad med fiber för moderna medialösningar. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens underbara terrass om hela 45 kvm med lättmöblerade ytor och en magisk utsikt. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. På Kanikenäsbanken bor ni centralt, naturnära och attraktivt med närhet till bland annat restauranger, barer, matbutik, caféer och trevliga promenadstråk. Fina soldäck vid vattnet ligger precis utanför porten. Söker du efter ett exklusivt boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Denna bostad skall upplevas på plats! Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Bryggaregatan 10, Klara, Karlstads kommun

Bryggaregatan 10

Lägenhet
Klara, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
3 995 000 kr
140 m²
4 rum
vån 1/2
6 008 kr/mån
28 536 kr/m²

Välkommen till Bryggaregatan 10 och denna unika fyra i två etage om ca. 140 välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds en rymlig och vacker bostad med öppen spis, högt i tak, utmärkt förvaring och balkong mot lugn innergård. Ett gyllene tillfälle för dig som söker en fyra med karaktär och ett attraktivt läge. Lägenheten kan enkelt få ett sovrum ytterligare genom att dela av vardagsrummet. Brf Domaren 12 är en mycket välskött förening med låga avgifter där parkeringsplats med eluttag ingår i avgiften. På Bryggaregatan bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker, gym och utmärkta shoppingstråk. Området har bra kommunikationer och nära till vackra promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Lagmansgatan 32, Norrstrand, Karlstads kommun

Lagmansgatan 32

Radhus
Norrstrand, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
4 495 000 kr
135 + 81 m²
6 rum
412 m² tomt

Välkommen till Lagmansgatan 32 - ett fantastiskt parhus i toppskick. Denna fantastiska bostad erbjuder både en underbar uteplats med utekök och utespa samt balkong i bästa söderläge där solen skiner hela dagen. Detta är verkligen ett drömboende ni inte får missa. Med en total yta på 135+81 kvm finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den välplanerade layouten skapar en luftig och öppen atmosfär som får varje rum att kännas inbjudande. De smakfulla materialvalen och de stilrena detaljerna ger en känsla av lyx och komfort. När du kliver in i detta parhus möts du av en stor och välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter. Här finns möjlighet till hela fem generösa sovrum. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. De stora fönstren släpper in massor av naturligt ljus. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och generösa arbetsytor. En av de verkliga höjdpunkterna i detta parhus är den magnifika uteplatsen på baksidan. Här kan du njuta av soliga dagar och underbara kvällar utrustat med utekök och utespa. Det är den perfekta platsen att koppla av och umgås medan du njuter av den friska luften. Även balkongen i söderläge med sol hela dagen, är ett utmärkt ställe att njuta. Du kan verkligen leva utomhuslivet till fullo på denna underbara plats. Läget är enastående med närhet till centrum och alla bekvämligheter. Här har du gångavstånd till affärer, restauranger, skolor och kollektivtrafik, vilket gör det lätt att ta sig runt i området och utforska allt som staden har att erbjuda. Missa inte chansen att äga detta drömboende - kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Vinkelgatan 2, Kvarnberget, Karlstads kommun

Vinkelgatan 2

Lägenhet
Kvarnberget, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
1 995 000 kr
70,1 m²
3 rum
vån 1/6
3 754 kr/mån
28 459 kr/m²

På 70,1 genomtänkta kvadratmeter på lugna och trivsamma Kvarnberget erbjuds nu ett boende som andas livskvalitet. Här har ni en mysig, smart planerad och nyligen renoverad trea med fint ljusinsläpp och vackra färger. Lägenheten har tillgång till både öppen spis och uteplats. Brf Boken är en trevlig och välskött förening med god ekonomi. Här bor du attraktivt och centralt med närhet till bland annat matbutiker, bra kommunikationer och fina grönområden. Kvarnbergsparken ligger precis runt hörnet, tågstation en kort promenad bort och centrum samt Mariebergsskogen når du enkelt med cykel. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lunserudsvägen 10A, Skoghall, Hammarö kommun

Lunserudsvägen 10A

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
495 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
2 790 kr/mån
12 375 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina och välplanerade 1:a om hela 40 kvm! Här erbjuds en rymlig, välkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter, trevligt allrum och en stor inglasad balkong i västerläge. Här finns dessutom en fräscht och stambytt badrum, ett fint och smakfullt kök med plats för matbord och utmärkta förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Till lägenheten hör två förråd och i avgiften ingår även parkering. Här bor ni i en mycket välskött HSB-förening med låga avgifter och fina innergårdar med gemensamma uteplatser och lekplatser. Det är ett mycket trevligt område med vacker natur och med fina promenadstråk längst Vänern och Lillängshamnen. Skoghalls centrum erbjuder ett utbud av flertalet restauranger, apotek, vårdcentral, tandläkare och livsmedelsbutiker. Bussförbindelser in till Karlstad finns några minuter bort. Välkommen på visning!

 • Balkong
Tranvägen 65, Hammarö, Hammarö kommun

Tranvägen 65

Tomt
Hammarö, Hammarö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
2 199 000 kr
1 090 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga sitt drömhem på familjevänliga Anneberg. Vi kan nu erbjuda denna väl tilltagna tomt om 1 090 kvm där kostnaden för vatten och avlopp redan erlagts och som inte är låst till någon husleverantör. Visionen är att detta ska leda till blandad bebyggelse och locka människor i varierande åldrar. På Anneberg har ni närhet till till det mesta som önskas. Nybyggda Annebergs förskola ligger ett stenkasst från tomten. Hammarlundens skola och STC gym finner ni på kort prommenadavstånd. Dessutom är det endast 10 minuter till Nolgårds köpcentrum där ni finner allt ifrån livsmedelsbutiker till restauranger. Samtidigt finns det god kommunikation via kollektivtrafiken mot Karlstad och Skoghall där busshållplats finns cirka 100 meter från tomten. Hammarö är även välkänt för dess fantastiska natur och vackra skärgård. En kort cykeltur eller promenad hemifrån når ni både bad- och fiskemöjligheter där bland annat underbara badplatsen Getingberget är en klar favorit för barnfamiljerna. Här finns såväl klippor som en stor sandstrand och det långgrunda vattnet täcker en härlig sandbotten. Ni har även cykelavstånd till kommunens välskötta friluftscenter Kilenegården där ni finner allt ifrån motionsspår, gym, lekpark, vatten och fågelskådning. I närheten ligger även Hammarö Golfklubb med sin fina 18-hålsbana. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare för mer information!

Visar alla 11