Mäklare Magnus Ask

Magnus Ask

Om mig

Jag är en jordnära person som kommer ifrån byggbranschen. Min erfarenhet med 10 år i byggbranschen och ca 20 år i mäklarbranschen är unik och blir en fördel för både köpare och säljare. Jag säljer och jobbar i huvudsak med villor och mindre hyreshus. Mitt mål är att ge både köpare och säljare en service som överstiger vad de räknat med, jag vill att alla ska vara mer än nöjda och blir alltid lika glad när gamla kunder återkommer gång efter gång.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mårbackagatan 3, Karlstad, Karlstads kommun

Mårbackagatan 3

Övrigt
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
6 250 000 kr
903 m² tomt

Mindre hyresfastighet med mycket bra läge på populära Norrstrand. Fastigheten innehar 5 fina lägenheter med öppen spis och balkonger. Lugnt läge med lite trafik och lekpark utanför. Stor renovering med tak, stammar el m.m. gjordes 1999. Fjärrvärme och fiber installerat! Fullt uthyrt med intäkt 426.240kr/år och ett driftnetto om ca: 314.000kr. En lägenhet kan bli ledig om köparen önskar.

Botorpsheden 449, Karlstad, Karlstads kommun

Botorpsheden 449

Tomt
Karlstad, Karlstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
495 000 kr
1 800 m² tomt

Här har du möjlighet att bo med lantligt läge med närhet till Klarälven! Positivt förhandsbesked finns för att bygga en villa. Tomten kommer bli ca 1800 kvm, därtill kommer det finnas ett servitut som ger möjlighet att utnyttja älvkanten. Nere vid Klarälven finns det en privat strand med både bad- och båtmöjligheter, även möjlighet till brygga. Fiber finns i tomtgränsen och el finns strax utanför tomtgränsen. Tomten kommer att göras ren från vegetation av nuvarande fastighetsägare. En nybyggd villa har en rad fördelar förutom att man själv designar sitt drömhus, gratis fastighetsskatt i 15 år och låga underhålls och driftkostnader i många år.

Visar alla 2