Mäklare Pär Brundin

Pär Brundin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fredensborgsgatan 1, Kinna, Marks kommun

Fredensborgsgatan 1

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 150 000 kr

63,5 m²

2 rum

2 922 kr/mån

18 110 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med bästa läge precis intill torget i Kinna med butiker, restauranger och all tänkbar service. Lägenheten ligger med uteplats mot innergården med gott om gemensamma utrymmen som delas med grannarna. I huset finns hiss och lägenheten ligger precis intill entrén.. Man välkomnas av en ljus hall med garderober och till vänster finns köket med rejäl matplats med utsikt mot innergården och altanen. Här finns även ett stort vardagsrum med ekparkett och burspråk samt ett rymligt sovrum. I det stora badrummet finns dusch och tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och kommande visningar!

 • Uteplats
 • Hiss
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun, bild 2
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun, bild 3

Gnejsvägen 5

Övrigt
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 600 000 kr

100 m²

100 m² tomt

Nu finns möjligheten att förboka din egna lokal med bästa läge i Skene Skog mellan Skene och Hyssna precis intill RV 156. BIMAB Din Lokal kommer här uppföra totalt 16 friköpta anpassningsbara lokaler i 2 olika utföranden. Alternativ 1 är om 100 kvm med takhöjd om 5,40 meter, rejäla högportar med entresol på 25 kvm för t ex kontor och kök som tillval. Alternativ 2 är om totalt 200 kvm med en invändig takhöjd på hela 5 meter i bottenplanet och 2,40 i takhöjd på våning två. Bägge alternativen har egen luftvärmepump för smidig uppvärmning och är förberedda för WC/dusch och fiberanslutning. Möjlighet finns även att slå ihop fler enheter för den som behöver större yta för sin verksamhet. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Lokalerna passar perfekt för dig som t ex driver egen verksamhet inom olika branscher och kan enkelt anpassas efter behov. Fastigheterna kan anpassa för många olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med plats för både personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av tex husbil, husvagn, båt, bilar eller liknande. Oavsett om du behöver en fräsch representativ lokal för din verksamhet , extra lagerutrymme eller en trevlig plats för din hobbyverksamhet är detta lokalen för dig! Alternativ 1 100 kvm Pris 1 600 000 kr Tillval: Entresol om 25 kvm Alternativ 2 200 kvm Pris 2 100 000 kr Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Till varje enhet finns parkeringsplatser precis utanför och ytorna inom området kommer delvis att asfalteras. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och bokning av din nya lokal!

 • Premium
Hultet Fridkulla 2, Hällingsjö, Marks kommun

Hultet Fridkulla 2

Villa
Hällingsjö, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

4 790 000 kr

168 m²

6 rum

1 515 m² tomt

Välkommen till denna byggklara tomt i populära Ubbhult med högt vackert lantligt läge och vacker utsikt och härligt solläge. Här kommer inom kort Villa Spira 168 från Hjältevadshus att uppföras och nu finns möjligheten att förboka en villa för att kunna anpassa huset efter eget tycke och smak. Pågående kampanj till ett värde av ca 135000:- ingår vid tecknande avtal innan 31/12-2022. Villa Spira 168 har, med sin öppna planlösning och med ytor för fina stunder tillsammans med familj och vänner, blivit ett av Hjältevadshus mest populära hus. Huset kan inredas med upp till 5 ljusa rum, två öppna vardagsrum, kök och två badrum, där sovrummen och vardagsrummet på andra planet når över tre meter till nock, vilket skapar en enormt fin och luftig rymd, Även förvaringsmöjligheter såsom förråd finns i huset och möjlighet till vindsförråd kan uppföras. Köken från Ballingslövskök är satta i fin harmoni för att utgöra mycket köksförvaring, här väljer man av de behagliga färger som man finner i Ballingslövs sortiment. Badrummen är kaklade av proffsiga kakelhuset i Kungsbacka, man väljer fritt på ett sortiment med ljusa härliga färger på kaklet och önskar man mer karakteristika kakelplattor så kan man naturligtvis välja till detta. Övre plan är ej färdigställd och kan inredas efter behov men förberedd med trappa, fönster i gavelspets och uppdraget vatten och avlopp till badrum, även utdraget rör för radiatorer till rummen på andra våningen. Markarbetena är varsamt anpassade den vackra utomhusmiljön och tillsammans sätter man sin prägel på hur den kommande utemiljön skall möta era önskemål och framtida drömträdgård. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt/fastighetsavgift i 15 år. Frågor om Villan Spira 168 kontakta Sofia Rostedth på Mobil: +46 709-296629, [email protected]

 • Uteplats
Industrigatan 15, Skene, Marks kommun

Industrigatan 15

Övrigt
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

5 500 000 kr

550 m²

9 144 m² tomt

Välkommen till denna fina industrifastighet med bästa skyltläge utmed Industrigatan i Skene. Här finns två byggnader i gott skick med totalt ca 550 kvm lokaler där allt idag är uthyrt till 5 olika hyresgäster. Den stora tomten är på över 9000 kvm med möjlighet att bygga ca 5000 kvm enligt gällande detaljplan. Husen är underhållsfria med snygga plåtfasader och plattak och har 3-glasfönster. Varje hyresgäst står för egen värme/kyla med egna luftvärmepumpar. Total hyresintäkt ligger på ca 390 000 kr/år. Ytorna är fördelade på totalt 5 lokaler varav den största på 200 kvm och resterande i varierande storlek. Lokalerna är i gott skick och väl underhållna och anpassade till respektive hyresgäst önskemål. Tomten gränsar också till järnvägen med ett stickspår precis vid tomtgräns med möjlighet att lasta på och av till järnvägsvagn. Marken utmed infarten är också uthyrd i dagsläget som uppställningsplast för containrar mm.

Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 695 000 kr

61 m²

2 rum

4 675 kr/mån

27 787 kr/m²

På andra plan ligger denna härliga lägenhet om 61 kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Lägenheten kännetecknas av ljusa öppna ytor och fina materialval. Här får du en mysig balkong att nyttja när säsongen tillåter. Invändigt är väggar och tak vitmålade och dörrar och listverk är vita. Genomgående i alla rum ligger parkettgolv, utom vid entré och i badrum där det ligger klinker. Perfekt boende både för dig som flyttar hemifrån till din första egna bostad, för er som ska flytta ihop och testa sambolivet och även för er som vill skala ner och slippa villalivets måsten.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ubbhult Tallbacken 1, null, Marks kommun

Ubbhult Tallbacken 1

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 632 400 kr

77 m²

3 rum

4 051 kr/mån

34 187 kr/m²

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Denna fyrarumslägenhet ligger i markplan och har egen härlig altan på baksidan samt även en altan på gavelsidan av huset. På entrésidan finns ett förråd på utsidan och i lägenheten finns hall med dörr till ett av sovrummen samt gott om garderober. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch, kök och vardagsrum i öppen plan samt ytterligare två sovrum.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ubbhult Tallbacken 1, null, Marks kommun

Ubbhult Tallbacken 1

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 119 600 kr

62 m²

2 rum

3 261 kr/mån

34 187 kr/m²

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Denna tvårumslägenhet ligger i markplan och har egen härlig altan på baksidan. På entrésidan finns ett förråd på utsidan och i lägenheten finns hall med dörr till ett av sovrummen samt två garderober. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch samt kök och vardagsrum i öppen plan.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Gamla Göteborgsvägen 24, Skene, Marks kommun

Gamla Göteborgsvägen 24

Villa
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 500 000 kr

97 m²

4 rum

3 396 m² tomt

Välkommen till denna mysiga villa med underbart läge högst upp på höjden på Gamla Backa i Skene. Huset ligger insynsskyddat på den stora tomten på nästan 3400 kvm med fantastisk utsikt över hela Skene. Förutom huset finns här ett garage med vidbyggd carport stor nog för husbil samt ett stort uppvärmt dubbelgarage med elport. Huset är genomgående renoverat under de senaste åren med tilläggsisolerad fasad, 3-glasfönster och bergvärmepump som ger mycket låg driftskostnad. Man möts av en ljus välkomnande hall, ett ljust rymligt kök med utgång till den inglasade altanen med kvällssol. På första plan finns även ett vardagsrum och matsal med burspråk och snyggt båtgolv. På andra våning finns en möblerbar hall, ett helkaklat badrum och ett stort sovrum med klädkammare. På andra plan finns även ett allrum som även kan användas som sovrum. I källarplanet finns ytterligare ett badrum, tvättstuga och groventré samt bra med utrymme för förvaring.

Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 975 000 kr

78 m²

3 rum

6 009 kr/mån

25 321 kr/m²

På första plan ligger denna härliga lägenhet om 78 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Lägenheten kännetecknas av ljusa öppna ytor och fina materialval. Här får du känslan av en egen trädgård med en mysig uteplats att nyttja när säsongen tillåter. Invändigt är väggar och tak vitmålade och dörrar och listverk är vita. Genomgående i alla rum ligger parkettgolv, utom vid entré och i badrum där det ligger klinker. Perfekt boende både för dig som flyttar hemifrån till din första egna bostad, för er som ska flytta ihop och testa sambolivet och även för er som vill skala ner och slippa villalivets måsten.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun, bild 2
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun, bild 3

Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp

Gård/Skog
Hajom, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Pris saknas

350 m²

7 rum

59,9 ha tomt

Välkommen till denna vackra herrgård i dalgången söder om Hajom med underbart läge utmed ån Surtan som rinner utmed fastighetens ena sida. Gården ligger inom pendlingsavstånd med ca 40 minuter till både Göteborg och Varberg, 30 minuter till Borås och endast ca 25 minuter till Landvetter flygplats. Via de automatiska portarna åker man upp genom en allé av lönnar fram till gården och den vackra herrgårdsbyggnaden. Boningshuset har allt man kan önska sig med stora härliga sällskapsytor, vackert platsbyggt lantkök med både köksö, gasspis och vinkyl och mycket ljusinsläpp. Bägge planen har vackra gedigna ekgolv med golvvärme och här finns flera stora sovrum, hemmakontor och spaavdelning med eget gym. Huset har en nyisntallerad bergvärmepump och fiberanslutning. Här finns flera härliga uteplatser med den ena under tak och på andra våning finns två balkonger med kvällssol och underbar utsikt över markerna. På gården intill huset finns den stora ladan med en nybyggd maskinhall och gästlägenhet med badrum och pentry. Från gårdscentrum når man via den nyanlagda vägen vidare förbi den fullstora travovalen bort mot stallarna. Gården byggdes 2015 om till en professionell travanläggning med två nya stallbyggnader med 80 boxplatser vardera med tillhörande tvätthallar och ett personalhus med omklädningsrum och lunchrum. Här finns även en ny rakbana samt en kuperad träningsbana med träningsbacke i skogen intill gården. Kort och gott kan man sammanfatta Storegården som en gård som har allt för den som vill bo riktigt bra och driva verksamhet med hästar i absoluta toppklass. Varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och kommande visningstider!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Attraktiva nyproducerade bostadsrätter i Kinna, Kinna, Marks kommun

Attraktiva nyproducerade bostadsrätter i Kinna

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 695 000 kr

81 m²

3 rum

4 675 kr/mån

Nu finns möjligheten att anmäla ditt intresse för Ert kommande drömboende i detta snygga stilrena flervåningshus på Näs i Kinna. Huset och dess lägenheter är ritade av Tengboms Arkitektbyrå i modern stilren design som passar väl in i omgivningen. Från de övre planen och takvåningarna erbjuds fantastisk utsikt över Viskadalen och Kinna med omnejd. Tänk dig att sitta på din egen balkong och kunna blicka ut över landskapet, i några av lägenheterna har ni utsikt från Örby vattentorn till kullarna och bergen i väst med tillhörande kvällssol. I markplan har ni egna uteplatser med direkt tillgång till trädgården och lekplatsen intill. I huset finns självklart hiss som tar er upp till lägenheterna högre upp i byggnaden. Lägenheterna kännetecknas av ljusa öppna ytor, påkostade materialval, stora väl tilltagna terrasser och balkonger. Bakom projektet står Järngrinden i Borås och byggnationen kommer genomföras av ByggBröderna som bägge har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av likande projekt i närområdet.

 • Nybyggnadsprojekt
Nyproducerade bostadsrätter i Ubbhult - Hällingsjö, null, Marks kommun

Nyproducerade bostadsrätter i Ubbhult - Hällingsjö

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 119 600 kr

77 m²

4 rum

3 261 kr/mån

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Bebyggelsen i området består till större delen av villor och hästgårdar men här finns också både förskola, skola och padelbanor inom gångavstånd. Inom kort kommer här uppföras Ubbhults första bostadsrättsförening med endast 7 bostäder fördelat på ett radhus med fem lägenheter samt ett parhus. Tomten ligger mitt i byn med en mysig damm mitt emellan husen där var och en har en egen mysig uteplats. Tomten ligger vackert med dammen centralt placerad erbjuder lugn och ro med naturen inpå knuten. Varje lägenhet kommer inredas smakfullt och med bra standard med parkettgolv, fullutrustade kök och helkaklade badrum. Det kommer också finnas möjlighet för var och en att själv vara med och påverka färgval och extrautrustning. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för att få chansen att teckna ditt nästa drömboende!

 • Nybyggnadsprojekt
Dragered Solvillan, Hyssna, Marks kommun

Dragered Solvillan

Tomt
Hyssna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

700 000 kr

2 600 m² tomt

Välkommen till denna vackert belägna tomt med förhandsbesked för villabyggnation i Dragered strax norr om Lilla Hålsjön utanför Hyssna. Här omges man av vacker natur med härliga skogspromenader och fin bär- och svampskog precis intill. Närmaste skola och butik finns i Hyssna centrum som ligger ca 3 km bort. Härifrån når man både Landvetter Flygplats och Borås inom 30 minuter. Enligt förhandsbeskedet medges byggnation i två plan med en byggnadsarea upp till 225 kvm. Tillstånd finns för anläggande av eget avlopp och vattenbrunn och el samt fiberanslutning finns i området. Väg kommer anläggas fram till tomtgräns och här finns vägförening för skötsel av vägen.

Luregatan 9, Skene, Marks kommun

Luregatan 9

Villa
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 690 000 kr

100 m²

5 rum

1 110 m² tomt

Välkommen till denna totalrenoverade villa med mycket fint läge centralt i Skene med fin utsikt från baksidan och den stora altanen i söderläge. Denna tidstypiska 30-talsvilla har fått ett rejält ansiktslyft de senaste åren med nya fönster, ny tilläggsisolerad fasad och ny dränering. Invändigt finns nu ett nytt fräscht kök, nytt helkaklat badrum, nya rördragningar och ny el i hela huset. Alla rum har även helt nya golv och nya vita ytskikt på väggarna. Källaren är väldigt fin med grått klinkergolv i alla rum och nya vitputsade väggar. Huset har bra planlösning med kök, matsal med utgång till altanen på baksidan samt ett ljust vardagsrum med burspråk på första plan. På övervåningen finns en möblerbar hall som passar bra som extra tv-rum, ett nytt helkaklat badrum med golvvärme samt två rejäla sovrum med tillhörande klädkammare. I källaren finns en fräsch tvättstuga och ett allrum som kan användas som t ex ett extra sovrum samt en toalett och gott om förvaring. Varmt välkomna på visning!

Plommongatan 3, Kinna, Marks kommun

Plommongatan 3

Villa
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 990 000 kr

99 m²

4 rum

1 317 m² tomt

Välkommen till denna välskötta enplansvilla med källare och vidbyggt garage på populära Horndal i Kinna. Huset är i mycket fint skick med lättskött tegelfasad och glaserat taktegel samt fjärrvärme. Här möts man av en ljus välkomnande hall i öppen plan mot köket med klassiska ekluckor och fräscha vitvaror. Från hallen når man även det stora ljusa vardagsrummet med ekparkett och utgång till altanen på baksidan. På första plan finns också ett helkaklat badrum och tre bra sovrum. I källarplanet finns en mysig gillestuga med klinkergolv, golvvärme och en stilren murad öppen pis med insats. Här finns även en toalett, stor tvättstuga med dusch och bastu och ett hobbyrum. I källaren finns även gott om förråd samt utgång till det vidbyggda garaget med elport. Varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och kommande visningar!

Furuhöjdsvägen 2, Skene, Marks kommun

Furuhöjdsvägen 2

Tomt
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

675 000 kr

1 297 m² tomt

Välkommen till denna högt och vackert belägna tomt i Haby. Den ligger avskilt längst upp i området nära naturen med gångavstånd till Öresjön och skolor och all tänkbar service i närområdet. Förhandsbesked finns för villabyggnation med både V/A, el och fiberanslutning vid tomtgränsen. Med närhet till skog och natur är detta en plats där ni kan "hitta hem". Sommaren fylls av lek och bad vid närliggande sjöar och vid kalla vintrar står isfiske, skridskor och korvgrillning på schemat. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och visningar!

Visar alla 16