Mäklare Pär Brundin

Pär Brundin

Om mig

Min tid som mäklare i Marks kommun började år 2007 och sedan år 2015 driver jag bobutiken i Kinna tillsammans med min kollega Simon Andreassen. Det känns mycket spännande att ha fått möjligheten att driva Svensk fastighetsförmedling i Marks kommun vidare, som är Marks äldsta mäklarföretag och funnits i Kinna sedan 1940-talet. Att vara mäklare på Svensk Fastighetsförmedling ser jag som en givande utmaning för att ständigt prestera och på bästa sätt hjälpa våra köpare och säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kalvviksvägen 46, Örby, Marks kommun

Kalvviksvägen 46

Villa
Örby, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 850 000 kr
50 m²
2 rum
1 293 m² tomt

Välkommen till denna pärla med underbar utsikt och härlig kvällssol precis intill Kalven i Örby. Huset ligger högt på en stor vacker tomt och har nyligen renoverats till åretruntstandard. Här finns nu kommunalt vatten och avlopp vilket gör att det passar lika bra som permanentbostad som fritidsboende. Strax nedanför huset ligger den gemensamma badplatsen och båtbryggan där många i området har sin båt. Kalven är en del av Öresjön som man enkelt når med båt och Ekelund är en riktigt mysigt område med både åretruntboende och fritidshus. Huset har en rejäl altan med tak mot sjön och här finns ett rymligt vardagsrum med värmande kamin, stilrent renoverat kök, badrum med tvättmaskin och dusch samt ett mysigt sovrum. På den stora tomten finns en stor förrådsbyggnad med vedbo och förvaring. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun, bild 2
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun, bild 3

Gnejsvägen 5

Övrigt
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 600 000 kr
100 m²
100 m² tomt

Nu finns möjligheten att förboka din egna lokal med bästa läge i Skene Skog mellan Skene och Hyssna precis intill RV 156. BIMAB Din Lokal kommer här uppföra totalt 16 friköpta anpassningsbara lokaler i 2 olika utföranden. Bygglovet är klart och byggnationen pågår för fullt för första etappen med inflyttning under hösten 2024. Prisvärda friköpta lokaler som ger en låg månadskostnad och en frihet att anpassa lokalen till dina behov. Månadskostnad ink drift och underhåll från endast ca 5 000 kr/mån (vid 60% belåning). Det finns även möjlighet till "hyrköp" för den som hellre vill det. Alternativ 1 är om 100 kvm med takhöjd om 5,40 meter, rejäla högportar med entresol på 25 kvm för t ex kontor och kök som tillval. I dessa finns även golvbrunn för den som behöver. Alternativ 2 är om totalt 200 kvm med en invändig takhöjd på hela 5 meter i bottenplanet och 2,40 i takhöjd på våning två. Bägge alternativen har egen luftvärmepump för smidig uppvärmning och är förberedda för WC/dusch och fiberanslutning. Möjlighet finns även att slå ihop fler enheter för den som behöver större yta för sin verksamhet. Den första etappen består av 8 stycken enheter varav 3 är om 100 kvm och de övriga 5 är alternativ 2 om 200 kvm. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Dessa överlåts också i bolagsform vilket innebär att man slipper lagfartskostnaden på lokalen och att man även kan slippa betala moms mm. Lokalerna passar perfekt för dig som t ex driver egen verksamhet inom olika branscher och kan enkelt anpassas efter behov. Fastigheterna kan anpassa för många olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med plats för både personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av tex husbil, husvagn, båt, bilar eller liknande. Oavsett om du behöver en fräsch representativ lokal för din verksamhet , extra lagerutrymme eller en trevlig plats för din hobbyverksamhet är detta lokalen för dig! Med många företagare i olika branscher och verksamheter samlade på samma ställe skapar man också ett större nätverk och möjlighet till fler goda affärer. Alternativ 1 100 kvm Pris 1 600 000 kr Tillval: Entresol om 25 kvm Alternativ 2 200 kvm Pris 2 100 000 kr Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Till varje enhet finns parkeringsplatser precis utanför och ytorna inom området kommer delvis att asfalteras. Lista över lokalerna: 101 200 kvm Såld! 102 200 kvm Såld! 103 200 kvm Ledig! 104 200 kvm Ledig! 105 200 kvm Såld! 106 100 kvm Såld! 107 100 kvm Ledig! 108 100 kvm Ledig! Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och bokning av din nya lokal!

 • Premium
Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 200 000 kr
81 m²
3 rum
6 241 kr/mån
27 160 kr/m²
 • Nyproduktion
Eriksbergsvägen 11 , Mjöbäck, Svenljunga kommun
Eriksbergsvägen 11 , Mjöbäck, Svenljunga kommun, bild 2
Eriksbergsvägen 11 , Mjöbäck, Svenljunga kommun, bild 3

Eriksbergsvägen 11

Villa
Mjöbäck, Svenljunga kommun
1 495 000 kr
125 + 80 m²
5 rum
2 326 m² tomt

Längst in på lugn och barnvänlig återvändsgata hittar vi denna optimala familjevillan med högt & insynsskyddat läge. Och inte nog med det - På bara några minuter nås Korrasjön för svalkande bad och picknick. Varmt välkomna till Eriksbergsvägen 11! Här har nuvarande ägare bott och trivts i 12 år men då nytt kapitel i livet väntar söker nu denna fastighet sin nya ägare. Villan har genom åren rustats upp såväl utvändigt som invändigt med nya fönster, takrenovering och entrén har fått nya trappor både upp från gatan och in till huset samt fin stenläggning. Invändigt har köket renoverats, badrummet är under pågående process, likaså ytskikten har fräschats upp. På baksidan väntar det allra bästa - Ett inglasat uterum och uteplats i soligt västerläge som bjuder in till härliga middagar där tidig kväll blir till småtimmar, sällskapsspelen avlöser varandra och skratt hörs från lyckliga barn i trädgården. Sist men inte minst kan vi med glädje informera om att fiber finns installerat. Här bor ni mitt i byn med närhet till det mesta! Borås, Varberg och Falkenberg nås på cirka 50 minuter. Mjöbäck ligger naturskönt längs väg 154 och här finns det mängder av små sjöar och genom orten rinner Högvadsån. Praktisk gång- och cykelavstånd till den lokala ICA-handlaren, den kombinerade pizza- och lunchrestaurangen eller den lilla sandstranden vid Korrasjöns badplats där man kan grilla och hoppa från bryggan. Skolan som sträcker sig upp till årkurs två ligger idylliskt placerad i byn bredvid kyrkan, med skog och vatten nära skolgården. En känsla av Bullerbyn infinner sig på den gemytliga skolgården som delas med förskolan. Välkommen att kontakta mig för ytterligare information, jag ser fram emot att mötas på någon av våra visningar. Hälsningar Andréa Lidh, 0325-65 08 02

 • Premium
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun, bild 2
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun, bild 3

Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp

Gård/Skog
Hajom, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
39 500 000 kr
350 m²
7 rum
59,9 ha tomt

Välkommen till denna vackra herrgård i dalgången söder om Hajom med underbart läge utmed ån Surtan som rinner utmed fastighetens ena sida. Gården ligger inom pendlingsavstånd med ca 40 minuter till både Göteborg och Varberg, 30 minuter till Borås och endast ca 25 minuter till Landvetter flygplats. Via de automatiska portarna åker man upp genom en allé av lönnar fram till gården och den vackra herrgårdsbyggnaden. Boningshuset har allt man kan önska sig med stora härliga sällskapsytor, vackert platsbyggt lantkök med både köksö, gasspis och vinkyl och mycket ljusinsläpp. Bägge planen har vackra gedigna ekgolv med golvvärme och här finns flera stora sovrum, hemmakontor och spaavdelning med eget gym. Huset har en nyisntallerad bergvärmepump och fiberanslutning. Här finns flera härliga uteplatser med den ena under tak och på andra våning finns två balkonger med kvällssol och underbar utsikt över markerna. På gården intill huset finns den stora ladan med en nybyggd maskinhall och gästlägenhet med badrum och pentry. Från gårdscentrum når man via den nyanlagda vägen vidare förbi den fullstora travovalen bort mot stallarna. Gården byggdes 2015 om till en professionell travanläggning med två nya stallbyggnader med 80 boxplatser vardera med tillhörande tvätthallar och ett personalhus med omklädningsrum och lunchrum. Här finns även en ny rakbana samt en kuperad träningsbana med träningsbacke i skogen intill gården. Kort och gott kan man sammanfatta Storegården som en gård som har allt för den som vill bo riktigt bra och driva verksamhet med hästar i absoluta toppklass. Då gården är så omfattande och består av flera delar finns eventuellt möjlighet att stycka av den och förvärva en del av den. Vid intresse kontakta Pär Brundin på Svensk Fastighetsförmedling för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Körsbärsgatan 16D, Kinna, Marks kommun

Körsbärsgatan 16D

Radhus
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 625 000 kr
104 + 19 m²
4 rum
168 m² tomt

Välkommen till detta lättskötta hem på populära Stommen. Bostaden är helt nyrenoverad med nytt helkaklat badrum och genomgående nya ytskikt på både övre och nedre planet. På övre plan finns ett rymligt kök, vardagsrum med fin utsikt samt ett sovrum och det nya badrummet. På nedre planet finns två rymliga sovrum, fräscht badrum med plats för bastu, tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. Uteplats på bägge sidor samt ett extra uteförråd. Området på Stommen är mycket lugnt och trivsamt, med blandade åldrar på grannarna. Samfälligheten i området ger låga kostnader då bland annat värme, vatten, avlopp och sophämtning ingår i avgiften och dessutom ger dig och ett smidigt boende. Alldeles intill finns barnomsorg och på promenadavstånd nås skola, utomhusbad och Kinna centrum med all service och kommunikationer du kan behöva. Samtidigt är det mycket nära till både natur och skog i Mariebergsparken och en mysig badsjö . 30 minuters bilväg till Borås. 45 min till Varberg och Kungsbacka. Göteborg når du inom en timme. Kontakta mäklaren för mer information och för att anmäla intresse för visning!

Ramhultavägen 47B, Mark, Marks kommun

Ramhultavägen 47B

Villa
Mark, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
3 860 000 kr
100 m²
3 rum
1 773 m² tomt

Nu finns möjligheten att beställa ditt kommande drömhus på denna fina sjönära tomt strax utanför Fjärås. Tomten ligger vackert med naturen inpå knuten strax intill sjön Lygnern och Ramhultafallen endast ca 25 km från Kungsbacka. NI har möjlighet att påverka både vilken hustyp och vilken utrustning ni vill ha och ni väljer fritt från Varbersghus många hustyper för att anpassa ert kommande drömboende. Här presenteras ett förslag med Villa Vejby som är ett av Varbersghus mest populära modeller. Huset har platta på mark med ingjuten golvvärme, kök från Marbodal och helkaklade badrum. "En generös entré med en stor klädkammare intill gör det lätt att hålla undan kläder och prylar. Huset har ett bekvämt kök med gott om arbetsbänkar och en trevlig bardisk att inta frukosten vid. I både matplats och vardagsrummet flödar ljuset in från två håll och från vardagsrummet tar du dig ut till din altan. Med spröjs på fönsterna och traditionellt takutsprång blir detta stilen traditionell. Med indragen takfot och stående panel har huset ett stramare och modernt utseende. Huset finns även i traditionell stil men såklart går det att anpassa efter egna önskemål."

Ubbhult Furåsen, Mark, Marks kommun

Ubbhult Furåsen

Tomt
Mark, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 250 000 kr
1 031 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga ert drömhus i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Bebyggelsen i området består till större delen av villor och hästgårdar men här finns också både förskola, skola och padelbanor inom gångavstånd. Här finns nu en byggklar villatomt med förhandsbesked med högt vackert läge nära naturen. Tomten är väl förberedd där mycket markarbete redan är gjort och tomten är plan och fylld med sprängsten. Här hittar man lugnet med skogen inpå knuten med härliga promenadstråk och allt som naturen har att erbjuda. Man väljer själv vilken husleverantör man vill välja och det kommunala vatten och avloppssystemet samt el och fiber finns i området. Förhandsbeskedet medger byggnation i 1 eller 1 1/2 plan med en bruttoarea om 150 kvm. Varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och visning!

Dragered Solvik, Mark, Marks kommun

Dragered Solvik

Tomt
Mark, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
750 000 kr
2 326 m² tomt

Välkommen till denna vackert belägna tomt med förhandsbesked för villabyggnation i Dragered strax norr om Lilla Hålsjön utanför Hyssna. Här omges man av vacker natur med härliga skogspromenader och fin bär- och svampskog precis intill. Närmaste skola och butik finns i Hyssna centrum som ligger ca 3 km bort. Härifrån når man både Landvetter Flygplats och Borås inom 30 minuter. Enligt förhandsbeskedet medges byggnation i två plan med en byggnadsarea upp till 225 kvm. Tillstånd finns för anläggande av eget avlopp och vattenbrunn och el samt fiberanslutning finns i området. Väg kommer anläggas fram till tomtgräns och här finns vägförening för skötsel av vägen.

Ubbhult Tallbacken 1, null, Marks kommun

Ubbhult Tallbacken 1

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 119 600 kr
62 m²
2 rum
vån 1/1
3 261 kr/mån
34 187 kr/m²

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Denna tvårumslägenhet ligger i markplan och har egen härlig altan på baksidan. På entrésidan finns ett förråd på utsidan och i lägenheten finns hall med dörr till ett av sovrummen samt två garderober. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch samt kök och vardagsrum i öppen plan.

 • Nyproduktion
Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 675 kr/mån
27 787 kr/m²

Välkommen till detta snygga stilrena flervåningshus på Näs i Kinna med attraktiva stilrena bostadsrätter. Byggnationen är nu klar och möjlighet finns till snabb inflytt! Läs mer om hela projektet här: https://www.svenskfast.se/nyproduktionsprojekt/vastra-gotaland/mark/kinna/brf-ejdern/333545 På andra plan ligger denna härliga lägenhet om 61 kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Lägenheten kännetecknas av ljusa öppna ytor och fina materialval. Här får du en mysig balkong att nyttja när säsongen tillåter. Invändigt är väggar och tak vitmålade och dörrar och listverk är vita. Genomgående i alla rum ligger parkettgolv, utom vid entré och i badrum där det ligger klinker. Perfekt boende både för dig som flyttar hemifrån till din första egna bostad, för er som ska flytta ihop och testa sambolivet och även för er som vill skala ner och slippa villalivets måsten.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ubbhult Tallbacken 1, null, Marks kommun

Ubbhult Tallbacken 1

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 632 400 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
4 051 kr/mån
34 187 kr/m²

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Denna fyrarumslägenhet ligger i markplan och har egen härlig altan på baksidan samt även en altan på gavelsidan av huset. På entrésidan finns ett förråd på utsidan och i lägenheten finns hall med dörr till ett av sovrummen samt gott om garderober. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch, kök och vardagsrum i öppen plan samt ytterligare två sovrum.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ubbhult Tallbacken 1, null, Marks kommun

Ubbhult Tallbacken 1

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 119 600 kr
62 m²
2 rum
vån 1/1
3 261 kr/mån
34 187 kr/m²

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Denna tvårumslägenhet ligger i markplan och har egen härlig altan på baksidan. På entrésidan finns ett förråd på utsidan och i lägenheten finns hall med dörr till ett av sovrummen samt två garderober. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch samt kök och vardagsrum i öppen plan.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 975 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
6 009 kr/mån
25 321 kr/m²

Välkommen till detta snygga stilrena flervåningshus på Näs i Kinna med attraktiva stilrena bostadsrätter. Huset är precis klart och inflytt är möjlig! På första plan ligger denna härliga lägenhet om 78 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Lägenheten kännetecknas av ljusa öppna ytor och fina materialval. Här får du känslan av en egen trädgård med en mysig uteplats att nyttja när säsongen tillåter. Invändigt är väggar och tak vitmålade och dörrar och listverk är vita. Genomgående i alla rum ligger parkettgolv, utom vid entré och i badrum där det ligger klinker. Perfekt boende både för dig som flyttar hemifrån till din första egna bostad, för er som ska flytta ihop och testa sambolivet och även för er som vill skala ner och slippa villalivets måsten.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Attraktiva nyproducerade bostadsrätter i Kinna, Kinna, Marks kommun

Attraktiva nyproducerade bostadsrätter i Kinna

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
fr. 1 695 000 kr
61-81 m²
2-3 rum
4 675 kr/mån

Välkommen till detta snygga stilrena flervåningshus på Näs i Kinna med attraktiva stilrena bostadsrätter. Huset står nu klart och möjlighet finns till snabb inflytt! Huset och dess lägenheter är ritade av Tengboms Arkitektbyrå i modern stilren design som passar väl in i omgivningen. Från de övre planen och takvåningarna erbjuds fantastisk utsikt över Viskadalen och Kinna med omnejd. Tänk dig att sitta på din egen balkong och kunna blicka ut över landskapet, i några av lägenheterna har ni utsikt från Örby vattentorn till kullarna och bergen i väst med tillhörande kvällssol. I markplan har ni egna uteplatser med direkt tillgång till trädgården och lekplatsen intill. I huset finns självklart hiss som tar er upp till lägenheterna högre upp i byggnaden. Lägenheterna kännetecknas av ljusa öppna ytor, påkostade materialval, stora väl tilltagna terrasser och balkonger. Bakom projektet står Järngrinden i Borås och byggnationen kommer genomföras av ByggBröderna som bägge har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av likande projekt i närområdet. När du tecknar förhandsavtal på en ny bostadsrätt i Brf Ejdern behöver du heller inte oroa dig för t ex dubbla boendekostnader. Här ingår försäkringen "I Trygga Händer" som ger trygghet genom hela affären och under 5 år i ditt nya boende! Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling så berättar vi mer.

 • Nybyggnadsprojekt
Nyproducerade bostadsrätter i Ubbhult - Hällingsjö, null, Marks kommun

Nyproducerade bostadsrätter i Ubbhult - Hällingsjö

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
fr. 2 119 600 kr
62-77 m²
2-4 rum
3 261 kr/mån

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Bebyggelsen i området består till större delen av villor och hästgårdar men här finns också både förskola, skola och padelbanor inom gångavstånd. Inom kort kommer här uppföras Ubbhults första bostadsrättsförening med endast 7 bostäder fördelat på ett radhus med fem lägenheter samt ett parhus. Tomten ligger mitt i byn med en mysig damm mitt emellan husen där var och en har en egen mysig uteplats. Tomten ligger vackert med dammen centralt placerad erbjuder lugn och ro med naturen inpå knuten. Varje lägenhet kommer inredas smakfullt och med bra standard med parkettgolv, fullutrustade kök och helkaklade badrum. Det kommer också finnas möjlighet för var och en att själv vara med och påverka färgval och extrautrustning. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för att få chansen att teckna ditt nästa drömboende!

 • Nybyggnadsprojekt
Rud Backen, Tostared, Marks kommun

Rud Backen

Tomt
Tostared, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 390 000 kr
5 771 m² tomt

Välkommen till Sandryd i Tostared och denna stora tomt med närhet till vackra Lygnern och härlig utsikt över sjön. Tomten är ca 5800 kvm och passar bra för byggnation av en villa och ligger endast ca en kort promenad ner till badplatsen i ett mysigt område med flera nybyggda villor, gårdar och vacker natur. Från Sandryd är det endast 25 km till Kungsbacka och ca 50 km till Göteborg. Nytt förhandsbesked för villabyggnation finns för byggnation av enbostadshus på ca 250 kvm i 2 plan och beviljades 2024-03-14. Tidigare beviljades även att man får anlägga eget avlopp och utfartsväg till väg 1602. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och kommande visningar!

Visar alla 17