Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019

Mäklare Catrin Isaksson

Catrin Isaksson

Om mig

Hej och välkommen! Jag heter Catrin Isaksson och är både född och uppvuxen i Kiruna. Jag har jobbat på kontoret sen hösten 2010 så är nu inne på mitt fjortonde år som fastighetsmäklare. Att ha jobbat så pass länge innebär att jag har stor lokalkännedom, ett brett kontaktnät och många av mina försäljningar är rekommendationer och återkommande kunder vilket känns fantastiskt bra att få förtroendet när det är dags att sälja igen. Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalvägen 13, Lombolo, Kiruna kommun

Dalvägen 13

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
2 495 000 kr
103 + 103 m²
7 rum
687 m² tomt

Välkommen till Dalvägen 13 och till ett friliggande, trivsamt hus i barnvänliga kvarter på Lombolo. Huset är fördelat i 1-plan med källare med 103 kvm på vardera våning och hela 7 rum och kök varav 3-4 sovrum. Entréplan erbjuder fina, renoverade ytor i hall, kök, vardagsrum, tre av sovrummet samt både badrum och toalett. Källarplan erbjuder bastu, gillestuga, sovrum, tvättavdelning, ett stort utrymme som idag används som träningsrum samt gott om förråd och en uppgång till garaget. Fin gård om 687 kvm med en nybyggd och rymlig altan på bakgården med insyns- och vindskydd. Altanen är fint placerad med sol från morgon till kväll. Renoveringar har utförts av både nuvarande och tidigare ägare med dem senaste renoveringarna som innefattar installation av mekanisk ventilation i huset, renovering av badrum, nybyggnad av altanen som stod klar 2023 och genomgång av ytskikt med målning, tapeter, slipbara nya golv och delvis nya vitvaror. På Dalvägen bor och trivs man i barnvänliga kvarter utan genomfartstrafik och med närhet till lekparker, livsmedelsaffär och barnomsorg. Huset är Varudeklarerat som innebär att huset är besiktigat och en försäkring för både säljare och köpare i 10 år följer med köpet. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Slaggvägen 16, Svappavaara, Kiruna kommun

Slaggvägen 16

Villa
Svappavaara, Kiruna kommun
1 395 000 kr
119 + 110 m²
5 rum
903 m² tomt

Välkommen till Slaggvägen 16 i Svappavaara och till en spännande etagevilla med ett fint hörnläge intill gångväg med elluspår och intill sjön. Huset är ett Hjältevadshus och har en tilltalande planlösning fördelat över totalt 229 kvm och 5 rum och kök varav 3 sovrum och med möjlighet till fler rum. Huset erbjuder även en rymlig hall, vardagsrum med stora fönsterpartier mot bakgården, fint kök, badrum, toalett, en rymlig gillestuga med en ny tulikivi braskamin. Källarplan erbjuder tvättavdelning, bastu, hobbyrum, förvaringsutrymmen och rum som idag är ett musikrum och gästrum. Tomt om 903 kvm med en fin gårdsyta på husets baksida med både altan, balkong och ett tipitält med plats för lite möblemang. Vidbyggt varmgarage intill huset och en friggeboda från 2018 finns också på tomten. Huset byggdes 1974 och har underhållits av tidigare och nuvarande ägare under åren med bl.a. borrad bergvärme 2000 med en ny värmepump 2018. Nytt tak på hus och garage 2015 och 2017, tilläggsisolering av vinden 2014 och träpartierna på fasaden är målad och underhållen. Invändigt underhåll har utförts med bl.a. nya golv i bastu och tvättstugan, badrumsrenovering och delvis renovering av kök. Nästan alla väggar är målade i vitt 2022 och en större tulikivi braskamin har installerats i gillestugan samma år och där inköpt ved om ca 25 kbm ingår i köpet. I Svappavaara finns matvarubutik och skola och här bor man naturnära med pendlingsavstånd till både Kiruna och Gällivare. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Thulegatan 14A, Triangel, Kiruna kommun
 • Idag kl 16:30
Thulegatan 14A, Triangel, Kiruna kommun, bild 2
Thulegatan 14A, Triangel, Kiruna kommun, bild 3

Thulegatan 14A

Lägenhet
Triangel, Kiruna kommun
950 000 kr
44,2 m²
1 rum
vån 3/3
3 919 kr/mån
21 493 kr/m²

Välkommen till Thulegatan 14A och till en ljus och rymlig vindsetta med en stor och inglasad balkong med fin utsikt. Lägenheten är fördelad över 44,2 kvm och erbjuder hall, badrum med dusch, ett ordentligt kök med ett vindsfönster och ett ljust allrum med sovalkov, klädkammare och utgång till den rymliga och inglasade balkongen som stod klara under 2022. Balkongen har persienner, öppningsbara fönster, belysning, infravärmare och en heltäckningmatta på golvet. Tidigare innehavare har under 2022 byggt upp en vägg i allrummet för att få en avskild sovalkov samt bytt ut blandare, ny toalettstol, nya strömbrytare, uttag och eldragning till balkongen för belysning och infravärmaren. Ett stort vindsförråd tillhör lägenheten samt ett källarförråd. I samma hus i källarplan finns en fin bastu för boenden samt gemensam förvaring med ingång från gatuplan. I angränsande hus nås tvättstuga. På Vinkelvägen bor och trivs en tillsammans med SBC:s Bostadsrättsförening Norrskenet på omtyckta triangelområdet med närhet till bl.a. stormarknadsområdet, skola och sjukhuset. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Maria Taavenikus gata 4, Kiruna, Kiruna kommun

Maria Taavenikus gata 4

Lägenhet
Kiruna, Kiruna kommun
1 350 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 5/8
4 443 kr/mån
30 337 kr/m²

Visas onsdag 6 mars kl.17:15. Välkommen till våning fem på Maria Taavenikus gata 4 i Brf Fjällvyn. Dessa hus stod klara för inflytt i november 2019 och har genomgående hög standard och trivselfaktor. Lägenheten är välplanerad över 44,5 kvadratmeter och erbjuder två rum och kök varav ett sovrum med förvaring, ett rymligt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, ett fullt utrustat kök från Ballingslöv och vardagsrum med utgång till en rymlig, inglasad och möblerbar balkong med en härlig utsikt mot fjällen och Luossajärvi. Gedigen, trivsam lägenhet med ett enhetligt ekparkettgolv, ljusa väggar och badrum med kakel och klinker. Carportplatsen, som är en hörnplats, får tas över om önskas och i carporten finns också ett förråd för tex. däck, skidor m.m. En rymlig gästparkering för boende och besökare nås inom föreningen. Till lägenheten hör ett vindsförråd och gemensam förvaring nås på entréplan. En gemensamhetslokal med kök och en fin bastu och grillkåta finns att använda av föreningens medlemmar. På Maria Taavenikus gata bor och trivs en i ett nybyggt område på Luossavaara nedanför skidbacken, kring fina friluftsområden och med gångavstånd till livsmedelsaffär, förskolor och skolor. Ett trevligt fik finns i kvarteret på Hjalmar Lundbohmsgården. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Brf Glasbjörken, null, Kiruna kommun
 • 4 lediga bostäder

Brf Glasbjörken

Lägenhet
Kiruna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
fr. 2 050 000 kr
52-88 m²
2-4 rum
4 218 kr/mån

I Kirunas nya centrum planerar vi för 66 nyproducerade bostadsrätter i storlekarna 1-4 rum och kök. Det blir ljusa och moderna lägenheter med härliga inglasade balkonger som förlänger utomhussäsongen. Här bor du nära både naturen och stadskärnan.

 • Nybyggnadsprojekt
Linbanevägen 18, null, Kiruna kommun

Linbanevägen 18

Lägenhet
Kiruna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
3 500 000 kr
88 m²
4 rum
6 278 kr/mån
39 773 kr/m²

Rymlig och välplanerad fyra om 88 kvm. Väl tilltagen yta i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar till socialt umgänge. Därifrån kommer du ut på den härliga, inglasade balkongen och kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägenheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. De bekväma bostäderna i Brf Glasbjörken kommer ha ett centralt läge i Kirunas nya centrum precis intill ett grönområde, samtidigt som det är nära till service som restauranger, matbutiker, shopping och skola. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Midnattssolsvägen 17, null, Kiruna kommun

Midnattssolsvägen 17

Lägenhet
Kiruna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 750 000 kr
75 m²
3 rum
5 544 kr/mån
36 667 kr/m²

Trerumslägenhet om 75 kvm med inglasad balkong. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det tilltagna vinkelköket välkomnar till socialt umgänge. Från sovrummet kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. De bekväma bostäderna i Brf Glasbjörken kommer ha ett centralt läge i Kirunas nya centrum precis intill ett grönområde, samtidigt som det är nära till service som restauranger, matbutiker, shopping och skola. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Linbanevägen 18, null, Kiruna kommun

Linbanevägen 18

Lägenhet
Kiruna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 900 000 kr
79 m²
3 rum
5 717 kr/mån
36 709 kr/m²

Välplanerad trerumslägenhet om 79 kvm. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och det tilltagna köket välkomnar till socialt umgänge. Från vardagsrum/kök kan du direkt ta kaffekoppen ut på den inglasade balkongen och avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Bostadsrätten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. De bekväma bostäderna i Brf Glasbjörken kommer ha ett centralt läge i Kirunas nya centrum precis intill ett grönområde, samtidigt som det är nära till service som restauranger, matbutiker, shopping och skola. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Midnattssolsvägen 19, null, Kiruna kommun

Midnattssolsvägen 19

Lägenhet
Kiruna kommun
Riksbyggen ekonomisk förening
2 050 000 kr
52 m²
2 rum
4 218 kr/mån
39 423 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta tvårumslägenhet på 52 kvm. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum välkomnar till socialt umgänge. Från vardagsrummet får du tillgång till den inglasade balkongen där du kan avnjuta årstidernas skiftningar och solens strålar. Lägnheten är även försedd med bra förvaring och hög standard på inredning, med kök från Ballingslöv och helkaklat badrum med egen kombi tork/tvättmaskin. De bekväma bostäderna i Brf Glasbjörken kommer ha ett centralt läge i Kirunas nya centrum precis intill ett grönområde, samtidigt som det är nära till service som restauranger, matbutiker, shopping och skola. Riksbyggens Trygghetslöfte ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsägbara händelser.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Föraregatan 40A, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Föraregatan 40A

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 095 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
7 131 kr/mån
13 036 kr/m²

Välkommen till Föraregatan 40A och två trappor upp till en ljus och rymlig trea med egen bastu och ett fint läge i huset. Lägenheten är rymligt fördelad över 84 kvm och tre rum och kök varav två sovrum, ett stort kök, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, rymlig hall med gott om förvaring och ett ljust vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som nyligen blivit klar. Lägenheten är genomgående ljus och välhållen med nyare tvättmaskin och torktumlare 2019 samt kyl och frys i fullhöjd från 2018. I samma hus nås tre källarförråd som hör till lägenheten, gemensam förvaring för cyklar, sparkar m.m. Inom föreningen finns ledig motorvärmarplats och ett gemensamt däckförråd. En fin bastuavdelning med ett härligt spabad för 4 personer som renoverats och installerats under 2016. Bastuavdelningen innehåller också en samlingslokal och biljardbord. En rymlig tvättstuga nås i angränsande hus och på gården finns föreningens lekpark samt en grillkåta som uppfördes under 2015. På Föraregatan bor man i ett trivsamt område med närhet till Matojärvi friluftsområde, livsmedelsaffär, pizzeria, skola och förskola. Välkommen på visning!

 • Balkong
Kyrkogatan 28D, Triangel, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Kyrkogatan 28D

Lägenhet
Triangel, Kiruna kommun
595 000 kr
31,2 m²
1 rum
vån 3/3
3 916 kr/mån
19 071 kr/m²

Välkommen till Kyrkogatan 28D och till denna vindsetta med inglasad balkong på omtyckta Triangelområdet. Lägenheten är belägen på våning tre, hiss finns, och är välplanerad över 31,2 kvm och erbjuder det mesta du behöver för ett bekvämt boende. Köket är utrustat med diskmaskin och takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet har en tvättmaskin och det finns också en rymlig klädkammare och ett allrum med plats för möblemang såsom säng, soffa, bord/skrivbord. Förbättringar har skett från 2020 och framåt med målning, installation av både tvätt- och diskmaskinen samt ny spis och ugn. Från allrummet nås en rymlig och inglasad balkong i nordvästläge med utsikt mot Kyrkogatan. Balkongen har belysning, heltäckningsmatta och rullgardiner i fönstren. Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd. Tvättstugan finns i samma ingång samt gemensam förvaring för cykel och spark. Föreningens fina bastu finns i huset nedanför. På Kyrkogatan bor man med närhet till bl.a. stormarknadsområdet och sjukhuset. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 11