Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Svensk Fastighetsförmedling Kiruna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dübengatan 13, Luossavaara, Kiruna kommun

Dübengatan 13

Villa
Luossavaara, Kiruna kommun
2 495 000 kr
170 m²
6 rum
710 m² tomt

Villa i 1-plan med öppna trevlig a ytor, vardagsrum med braskamin integrerat med matavdelning, ljust trevligt kök. Huset är tillbyggt i två delar dels till vänster som inrymmer 2 sovrum samt vänster bak som inrymmer ett stort sovrum. Ytterligare 2 sovrum finns, toalett, pannrum, tvättavdelning samt en mysig bastu och relaxavdelning. Huset är i mycket gott skick där det mesta är renoverat, garaget har inretts till bastu och relaxavelning, tvättavdelning samt förvaring. Stor altan på framsidan, parkeringsmöjligheter finns på uppfart samt på sidan av huset. Granne med Luossavaaraskolan även närhet till matvarubutik.

 • Uteplats
Hultvägen 5, Lombolo, Kiruna kommun

Hultvägen 5

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
2 800 000 kr
134 + 67 m²
5 rum
748 m² tomt

Välkommen till Hultvägen 5 och en friliggande, utbyggd 1-plansvilla i välhållet skick mot ytterkant. Huset har en totalarea om 201 kvm fördelat på 5 rum och kök varav 4 sovrum, stor matavdelning intill köket, vardagsrum, badrum, toalett, tvättavdelning och varmgarage. Utbyggd 1995 med en stor vardagsrumsdel intill köksdelen. En altan/veranda finns på husets baksida i sydvästläge. Finns även en friggebod på tomten om ca: 10 kvm. Huset har renoverats med nytt plåttak 2008, ny garageport 2018, isolerglasfönster 2008 resp. 2022. Invändigt är badrum genomgånget 2012 samt tvättstuga/dusch 2020. Vidare är ytskikten uppdaterade i vardagsrum, matavdelning och merparten av sovrummen under senaste åren. Uppvärmning via bergvärme från 2019 samt tullikivvikamin medför bra driftskostnader vilket gör att det är ett väldigt energieffektivt hus med högsta klass på energideklarationen. Belägen mot ytterkant med närhet till grönområden, lekpark och elljusspår. Huset är även varudeklarerat där ett besiktningsprotokoll finns att tillgå via hemsidan. Välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Dübengatan 35A, Luossavaara, Kiruna kommun

Dübengatan 35A

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
995 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
4 602 kr/mån
12 922 kr/m²

Välkommen till en mycket fin 3:a på ca 77 kvm där bl.a. köket är helrenoverat 2022. Stort vardagsrum med utgång till en rymlig balkong med söderläge. Hall med garderober samt en rymlig invändig hall där 2 sovrum samt badrummet finns i anslutning. Tvättstuga samt förråd finns i källaren. Närhet till COOP butik samt busshållsplats.

 • Balkong
Föraregatan 36A, Övre Norrmalm, Kiruna kommun

Föraregatan 36A

Villa
Övre Norrmalm, Kiruna kommun
3 850 000 kr
192 + 125 m²
7 rum
544 m² tomt

Välkommen till Föraregatan 36A och till ett fint och rymligt flerfamiljshus i 2-plan med källare och vind. Huset är idag fördelat över tre separata lägenheter. En stor fyra om ca 135 kvm fördelat i två plan. En tvåa med kokvrå på övre plan om ca 40 kvm samt etta med egen ingång från gatuplan om ca 40 kvm. Fin möjlighet att förvärva ett hus för uthyrning, generationsboende eller för ägare som ser fördelar i att kunna hyra ut i samma fastighet. Huset är i genomgående fint skick där både invändigt- och utvändigt underhåll har gjorts. Förbättringarna innefattar bl.a. dränering av grunden i slutet av 90-talet, nya vatten- och avloppsledningar samt nydragning av el i hela huset förutom vinden. Nya fönster i hela huset år 2000 och 2016/2017 och 2018 sattes ny fasad, tilläggsisolering, målning, fasadbelysning och nytt yttertak. Ett fristående garage om ca 30 kvm byggdes upp under 2017. Alla renoveringar är varsamt gjorda via företag med en vision om att bevara det äldre och charmiga genom renoveringarna. Invändigt är lägenheterna också i fint skick med omhändertagna trägolv och fullt utrustade med kök och badrum. Gemensamt vindsplan med förråd samt gemensam källare med tvättavdelning, ett inrett rum, förvaring och en fin bastu med relaxdel som byggdes upp år 2009. Friköpt tomt med en rymlig altan i etagé som nås från den större lägenheten samt en balkong som nås från trapphuset. På Föraregatan bor och trivs man i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär, pizzeria, naturen och Matojärvi friluftsområde samt till skolor och förskolor. Huset är besiktat och en 10-årig försäkring följer med för både köpare och säljare. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Lappgatan 9B vån.2, Högalid, Kiruna kommun

Lappgatan 9B vån.2

Lägenhet
Högalid, Kiruna kommun
1 150 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 117 kr/mån
15 862 kr/m²

Välkommen till våning 2 på Lappgatan 9B och en trivsam modern gavellägenhet om 72,5 kvm fördelad på 3 rum och kök varav 2 sovrum, badrum och vardagsrum. Lägenheten är renoverad från omkring 2008 och framåt med ytskikt- och badrumsrenovering utförd av hantverkare, nya köksluckor från Härjdedalskök, nyare vitvaror, delvis nya persienner, omdragen el med nya strömbrytare och uttag samt inbyggda spotlights i tak mellan kök och vardagsrum. En balkong finns också från vardagsrummet i söderläge och lägenheten har bra med förvaring i 5 inbyggda garderober med överskåp. Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstugan finns i en grannfastighet och på Lappgatan 21 finns tillgång till föreningens fina bastu. På Lappgatan bor man i Brf. Fjället med närhet till en bra livsmedelsaffär med generösa öppettider, skola samt med naturen runt hörnet. Välkommen på visning!

Gasellvägen 33, Jägar, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Gasellvägen 33

Radhus
Jägar, Kiruna kommun
2 975 000 kr
140 + 70 m²
4 rum
350 m² tomt

Kedjehus som är tillbyggt med boendeytor samt hall med balkong och carport, stenbelagd gårdsplan på framsidan. Skyddad tomt på baksidan med trevlig uteplats eftermiddag och kvälls sol där det även finns en fristående friggebod. Fullt utrustat kök med köksö öppet och trevligt, stort vardagsrum med matavdelning samt braskamin och utgång till baksidan. Sovrum samt en toalett finns ytterligare på entréplan. Övre plan inrymmer 2 sovrum samt badrum, varav ett av sovrummen kan avdelas om behov finns, förvaringsutrymmen. Källaren inrymmer en gillestuga med ett inrett rum i anslutning, trevlig bastu/relaxavdelning, tvättavdelning, matkällare samt diverse förvaring. Garage med carport.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Timmermansgatan 14, Östermalm, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Timmermansgatan 14

Villa
Östermalm, Kiruna kommun
2 195 000 kr
161 + 80 m²
5 rum
456 m² tomt

Välkommen till Timmermansgatan 14 och till ett rymligt hus i 2 plan med både källare och vind på en friköpt hörntomt. Huset har ett trapphus med möjligheter till ett tvåfamiljshus med två separata lägenheter om 2 rum och kök vardera. Huset har en totalarea om 241 kvm och i nuläget 5 rum och två kök. En vind nås via trappa med fönster i gavlarna och trägolv. Ett källarplan nås från entréplan eller via dörr utifrån där en gillestuga som renoverats 2016 finns samt tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och gott om disponibel yta. Entré- och övre plan har liknande planlösning med rymliga kök, renoverade badrum 2011/2012 samt sovrum/vardagsrum. Renoveringar har utförts med bl.a. ett helt nytt tak 2023, dränering av grunden på tre sidor 2012 och utvändig målning 2010. Huset är byggt 1943 på en friköpt tomt med uteplats under tak i anslutning till entrén samt parkering på asfalterad uppfart och på asfalterad yta intill uppfarten. Ett äldre växthus finns på husets ena kortsida. På Timmermansgatan 14 bor och trivs man på omtyckta kvarter med närhet till friluftsområden, skola, förskola och stormarknadsområde. Härifrån är det inte heller långt till Kirunas nya centrum. Huset är Varudeklarerat som innebär att huset är besiktat och en 10 årig försäkring följer med för både säljare och köpare. Välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Moränvägen 11, Lombolo, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Moränvägen 11

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
1 950 000 kr
113 + 60 m²
4 rum
450 m² tomt

Välkommen till Moränvägen 11 och till ett friliggande, fint hus i 1 1/2 plan mot ytterkant. Huset är fördelat över totalt 173 kvm med 4 rum och kök varav 2-3 sovrum, badrum med bastu, toalett, vardagsrum, tvättavdelning och ett stort varmgarage med möjligheter till förvaring. Tidigare ägare har öppnat upp planlösningen på entréplan mellan kök och vardagsrum och mot ett tidigare sovrum som ger ytterligare gemensam och social yta. Här finns också en kakelkamin för värme och mysfaktor. Dem flesta större renoveringarna är gjorda av både nuvarande och tidigare ägare dem senaste åren som innefattar nytt tak, nya fönster, utvändig målning och underhåll samt invändig genomgång av ytskikt och renovering av badrum, toalett och bastudel. På Moränvägen bor man på omtyckta och barnvänliga kvarter utan genomfartstrafik och med fina lekparker i kvarteret. Närhet till Kirunas nya centrum, skola, förskola, naturen, livsmedelsaffär och till motions- och eljusspår. Huset är besiktat tillsammans med en vidare teknisk utredning, protokollen finns bifogade i annonsen. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Maria Taavenikus gata 9, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Tis 18 jun kl 18:00

Maria Taavenikus gata 9

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 8/8
7 349 kr/mån
28 141 kr/m²

Välkommen högst upp, till våning åtta, på Maria Taavenikus gata 9 och till en ljus och fin trea i Brf Fjällblicken som stod klar för inflyttning i mars 2022. Fint läge högst upp i huset med en fin utsikt mot både fjällen, Luossajärvi och mot Luossavaara skidbacke åt andra hållet. Rogivande vy över årstiderna med vacker natur, möjlighet att se norrsken, fina himlaspel och solnedgångar. Lägenheten har genomgående hög standard och är bra planerad över 78 kvm med två rymliga sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, rymligt vardagsrum, stor inglasad balkong och ett härligt kök med fjällutsikt. Lägenheten säljs av dem första innehavarna som har lagt in persienner i alla fönster samt monterat jalusigardiner på balkongen. Sparsamt/inga hål i väggarna efter upphängning i lägenheten. Lägenheten är högt belägen i gaveln på huset med en fin, vidsträckt utsikt mot fjällen och Luossajärvi. Det bästa enligt många är den härliga och rymliga balkongen som är inglasad och som kan användas under stora delar av året. Dem övre fönstren i balkongen är öppningsbara och här finns gott om plats för möblemang. Till bostaden hör ett vindsförråd om 4 kvm och gemensam förvaring nås på entréplan. En gemensamhetslokal med kök, bastu och grillkåta finns att använda av föreningens medlemmar. På Maria Taavenikus gata bor och trivs en i ett nybyggt område på Luossavaara nedanför skidbacken, kring fina friluftsområden och med gångavstånd till livsmedelsaffär, förskolor och skolor. Ett trevligt fik finns i kvarteret på Hjalmar Lundbohmsgården. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Smedjegatan 5, Vittangi, Kiruna kommun

Smedjegatan 5

Tomt
Vittangi, Kiruna kommun
75 000 kr
1 166 m² tomt

Välkommen till Smedjegatan 5 och en obebyggd naturtomt i Vittangi tätort. Tomten har en areal om 1166 kvm. Belägen inne i tätorten med närhet till Torneälven som ligger något kvarter bort. Tomten ligger i ett stadsplanerat område. Byggrätt utgörs av ett boningshus i 2-plan utan vind eller 1-plan med vindsvåning. Uthus, garage eller dylik mindre gårdsbyggnad med begränsad planyta är också medgiven. Tomten får bebyggas med en total byggnadsyta motsvarande högst en fjärdedel av tomtens yta. Mer information finns i förättningsakten som ligger som en bifogad fil under dokument. Åk gärna ut och ta en titt på tomten samt hör av er om frågor och funderingar dyker upp.

Kyrkogatan 24B, Triangel, Kiruna kommun

Kyrkogatan 24B

Lägenhet
Triangel, Kiruna kommun
995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
5 544 kr/mån
19 135 kr/m²

Ljust trevligt kök med fin utsikt mot handelsområdet och Lombolo Generös hall, badrum med sedvanlig utrustning, stort vardagsrum med utgång till en stor trevlig inglasning med fin utsikt och sydläge Sovrum som inrymmer en garderobslösning med spegel skjutdörrar

 • Plus
 • Balkong
Virvelvägen 44, Lombolo, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Virvelvägen 44

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
2 195 000 kr
129 m²
5 rum
475 m² tomt

Fin, trevlig och välhållen 2-plansvilla med varmgarage på Virvelvägen 44. Angränsar till grönområde. Kök från början av 2000-tal med skåpluckor i grått. Vitvaror i rostfritt som är några år gamla? utgörs av spis med ugn (2019), fläkt, diskmaskin samt två kombinerade kyl och frysskåp (2008) Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en fin altan. Vidare finns en toalett samt en tvättstuga på entréplan, fin bastu med omklädningsdel/dusch. Övre plan inrymmer 4 sovrum, badrum samt en klädkammare. Nya iolerglasfönster och dörrar 2021, nya element, fasadbelysning samt ventilerade golv med platon och fläkt är några av de större renoveringarna som är gjorda på huset. Ny fasadpanel är gjord av föregående ägare omkring 1997 men nuvarande ägare har målat om den 2016. Uppvärmning via direktverkande el samt en luftvärmepump från 2022. Det fina barnvänliga läget har närhet till natur såväl som lekplatser. Skola och matvaruaffär finns också inom gångavstånd. Huset är besiktigad för försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll finns tillgängligt via hemsidan. Välkommen på visning.

Stugvägen 6, Alttajärvi, Kiruna kommun
 • Tis 18 jun kl 18:00

Stugvägen 6

Villa
Alttajärvi, Kiruna kommun
1 495 000 kr
63 m²
2 rum
1 740 m² tomt

Trevlig mindre villa i Alttajärvi om ca 63 kvm med standard från sent 2000-tal. Friköpt tomt om 1740 kvm med sjöutsikt, eget vatten och avlopp, vattenburen golvvärme via luftvärmepump samt en baskamin för mysfaktor och bättre uppvärmningskostnader. Öppen planlösning med allrum och köksdel i anslutning , sovrum samt badrum/tvättavdelning. Invändigt är huset renoverad och tillbyggt från 2007 och framåt. Fasadpanel är målad, vissa fönster är utbytta till isolerglas, el omdragen omkring 2008. Övriga byggnader utgörs av bl.a förrådsbyggnader, lekstuga samt en fristående vedeldad bastu med altan intill. GironNet är nyligen indraget i fastigheten. Huset är varudeklarerat så ett besiktningsprotokoll finns att ta del av via hemsidan. Välkommen på visning.

 • Plus
Maria Taavenikus gata 4 vån.6, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Maria Taavenikus gata 4 vån.6

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
2 195 000 kr
88 m²
4 rum
vån 6/8
6 865 kr/mån
24 943 kr/m²

Välkommen till Maria Taavenikuus gata 4 och till våning sex, hiss finns. Här finns en trivsam fyra med ett fint, högt läge och vidsträckt utsikt från fönster och balkong mot både Luossavaarabacken och mot fjällen. Husen stod klara för inflyttning i november 2019 och håller genomgående en hög standard med bl.a. inglasade balkonger, kaklade badrum, ordentligt kök från Ballingslöv och ett utav det bästa enligt många, lägenhetsförrådet precis utanför dörren. Bostaden är väldisponerad på 88 kvm med en trivsam hall, tre sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till den stora och inglasade balkongen med trallgolv och en magnifik, vidsträckt fjäll- och sjöutsikt. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i anslutning till lägenheten och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. En carportplats med ett extra förråd finns till varje lägenhet om önskas, en större gästparkering för besökare och mellan husen finns en mindre lekpark. Bostadsrätten är belägen med närhet till slalombacken, och med gångavstånd till livsmedelsaffär, förskolor och skolor. Ett nyöppnat fik finns även i kvarteret på mysiga Hjalmar Lundbohmsgården. Välkommen på visning!

 • Hiss
Gruvvägen 24, Högalid, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Gruvvägen 24

Lägenhet
Högalid, Kiruna kommun
1 050 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/7
4 666 kr/mån
13 291 kr/m²

Välkommen till våning fem och till en ljus och rymlig lägenhet om 79 kvm på omtyckta Gruvvägen. Lägenheten är fördelad över tre rum och kök varav två sovrum, ett rymligt vardagsrum, stort kök och badrum förberett för tvättmaskin. Via vardagsrummet nås en inglasad balkong i österläge mot Bergaskolan och kök och sovrummen har utsikt mot Luossavaarabacken. Lägenheten har förbättrats med målade väggar i nästan alla rum 2024 och ny kyl/frys ca 2018. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett skidskåp, möjlighet att hyra matkällare finns och i samma hus finns tvättstuga och föreningens gym. Tillgång till bastu och grovtvättstuga finns i angränsande hus. På Gruvvägen bor och trivs man tillsammans med den ekonomiskt stabila BRF Sandstensberget som har låga månadsavgifter och med sitt omtyckta läge har närhet till natur, skolor och livsmedelsaffär. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ripvägen 37, Tuolluvaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Ripvägen 37

Villa
Tuolluvaara, Kiruna kommun
2 950 000 kr
143 + 62 m²
5 rum
1 501 m² tomt

1-plansvilla med ett ypperligt läge mot ytterkant efter Ripvägen, enkelt att ta sig ut. Gott om utrymmen, stort vardagsrum, kök med matavdelning, 4 sovrum, dubbla toaletter varav ett varit ett badrum. Bastu med dusch samt omklädning i anslutning, ytterligare finns hobbyutrymme, förvaring och garage. På den öppna tomten finns i bakre delen och bakom huset en stor förrådsbyggnad samt ett skotergarage. Villa för den som vill bo med närhet till grönområden med enkel access och behöver utrymmen.

 • Uteplats
Lappgatan 5A, Högalid, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Lappgatan 5A

Lägenhet
Högalid, Kiruna kommun
1 200 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 800 kr/mån
22 222 kr/m²

Välkommen till en lägenhet som mer eller mindre är helrenoverad början av 2020-talet. Ljust trevligt fullt utrustat kök, rymlig hall öppet mot kök med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med parkettgolv samt utgång till balkong med söderläge Badrum med kakel klinker golvvärme, förberett för tvättmaskin samt ett sovrum. Enhetligt vinylklick golv i hall kök samt sovrum. Närhet till skola butik samt rekreation.

 • Plus
 • Balkong
Rymdvägen 7, Lombolo, Kiruna kommun

Rymdvägen 7

Radhus
Lombolo, Kiruna kommun
2 150 000 kr
110 + 40 m²
5 rum
344 m² tomt

Välkommen till Rymdvägen 7 på Lomboloområdet, ett trevligt och väl underhållet parhus om 1-1/2-plan i souterräng. En boyta om 110kvm samt biutrymme om 40 kvm fördelat på 4 rum och kök med matplats, tvättstuga, badrum, wc samt bastu och omklädningsdel/relax samt diverse förvaringsutrymmen. Entréplan har ett kök med matplats, tvätt och bastuavdelning med omklädning och relax, modernt renoverad 2017-2018. Vidare finns förråd samt garage i anslutning till detta. Utgång till stor altan från omklädningsdel/relax med trappa ner till baksidan av tomt. Souterrängplan inrymmer ett stort rymligt vardagsrum och ett sovrum. På övre plan finns ytterligare 2 sovrum, badrum och en stor skjutdörrsgarderob. Parhuset är beläget i ett barnvänligt område med matvarubutik, samt bra kommunikationer (busshållplats) i nära anslutning enbart minuters promenad från huset. Vidare finns ett stormarknadsområde inom 2,5 km avstånd samt skid och motionsspår med elljus ungefär 1km bort. Välkommen på visning.

 • Uteplats
Maria Taavenikus Gata 9 E-Plan, Luossavaara, Kiruna kommun

Maria Taavenikus Gata 9 E-Plan

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 575 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/7
6 996 kr/mån
20 323 kr/m²

Välkommen till Entréplan på Maria Taavenikus gata 9 och till en hemtrevlig fin trea med fjällutsikt från fönster och uteplats. Husen stod klara för inflyttning i mars 2022 och har hög standard med kaklat badrum, ordentligt kök från Ballingslöv samt genomgående fint ekparkettgolv och ljusa väggar. Bostaden är väldisponerad på 77,5 kvm med en trivsam hall, två sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till en uteplats under tak med fin utsikt mot fjällvärlden. Till lägenheten finns ett vindsförråd och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. På Maria Taavenikus gata bor och trivs en tillsammans med Riksbyggens Brf Fjällblicken i ett nybyggt område på Luossavaara nedanför skidbacken och med gångavstånd till livsmedelsaffär, förskolor och skolor. Ett nyöppnat fik finns även i kvarteret på mysiga Hjalmar Lundbohmsgården. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Magnetitvägen 24, Luossavaara, Kiruna kommun

Magnetitvägen 24

Radhus
Luossavaara, Kiruna kommun
1 895 000 kr
106 + 8 m²
4 rum
182 m² tomt

Hör av er för att boka in visning. Välkommen till Magnetitvägen 24 och till ett fint och hemtrevligt radhus på omtyckta Luossavaara. Huset är fördelat i 2 plan om totalt 112 kvm och 4 rum och kök varav 3 sovrum. Huset har byggts till av tidigare ägare med en större hall samt bastuavdelning. Dem flesta stora renoveringarna är utförda dem senaste åren som innefattar nya fönster, nytt tak, ny panel på utbyggnaden, utvändig målning av framsidan samt invändig renovering av alla våtutrymmen, kök och ytskikt. På entréplan finns en rymlig hall med golvvärme, bastu- och duschavdelning, ett stort kök, badrum/tvättavdelning, förvaring under trappan samt ett av sovrummen. Övre plan erbjuder två sovrum, vardagsrum och ett badrum med dusch. Uteplatser nås i en altan i anslutning till entrén samt en balkong med fjällutsikt från övre plan, båda i söderläge. Friköpt tomt om 182 kvm med ett vedförråd på bakgården och en uppfart med plats för tre bilar och motorvärmaruttag. Ett garage hör till huset i garagelänga på baksidan av husen. På Magnetitvägen 24 bor och trivs man i ett lugnt och fint område, ett stenkast från förskola och lågstadieskola samt med närhet till naturen, livsmedelsaffär och busslinjer. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Moränvägen 17, Lombolo, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Moränvägen 17

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
1 900 000 kr
136 + 37 m²
5 rum
450 m² tomt

Villa i 2 plan med ett utmärkt läge mot ytterkant på området, angränsar mot bäcken och belyst motionsspår. Normal standard, inrymmer kök, 4 sovrum, vardagsrum med utgång till altan på baksidan, toalett, badrum/tvättavdelning, bastu med omklädningsrum i garagedelen. Utgång till balkong på övre plan. Luftvärmepump samt en Tullikivispis i vardagsrummet.

 • Balkong
 • Uteplats
Maria Taavenikus Gata 2, Luossavaara, Kiruna kommun
 • Tor 4 jul kl 17:00

Maria Taavenikus Gata 2

Lägenhet
Luossavaara, Kiruna kommun
1 995 000 kr
86,5 m²
4 rum
6 664 kr/mån
23 064 kr/m²

Visas torsdag 4 juli, anmälan krävs för visning. Välkommen till Maria Taavenikus gata 2 och till en välplanerad och fin fyra bekvämt belägen på entréplan och där uteplatsen glasats in under sommaren 2023. Husen stod klara för inflyttning i november 2019 och håller genomgående hög standard med bl.a kakel och klinker i badrummet, ordentligt och fullt utrustat kök från Ballingslöv och genomgående parkettgolv förutom i badrum och vid entrén där det är klinker. Bostaden är väldisponerad på 86,5 kvm med en trivsam hall, tre sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare, ett ljust och rymligt kök och ett öppet vardagsrum med utgång till den rymliga, inglasade och möblerbara uteplatsen. Lägenheten har förbättrats sen inköpet med persienner i alla fönster och takskenor som ingår i köpet. Ena sovrummet och vardagsrummet är målade och senast glasades balkongen in under sommaren 2023. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd (hiss hela vägen till vindsvåningen) och inom föreningen finns tillgång till en fin gemensamhetslokal med bastu och kök samt en grillkåta utanför. En carportplats med ett extra förråd finns till lägenheten om önskas, en större gästparkering för boende och besökare och mellan husen finns en mindre lekpark. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Slaggvägen 16, Svappavaara, Kiruna kommun

Slaggvägen 16

Villa
Svappavaara, Kiruna kommun
1 395 000 kr
119 + 110 m²
5 rum
903 m² tomt

Visas torsdag 13 juni kl.16:30. Välkommen till Slaggvägen 16 i Svappavaara och till en spännande etagevilla med ett fint hörnläge intill gångväg med elluspår och intill sjön. Huset är ett Hjältevadshus och har en tilltalande planlösning fördelat över totalt 229 kvm och 5 rum och kök varav 3 sovrum och med möjlighet till fler rum. Huset erbjuder även en rymlig hall, vardagsrum med stora fönsterpartier mot bakgården, fint kök, badrum, toalett, en rymlig gillestuga med en ny tulikivi braskamin. Källarplan erbjuder tvättavdelning, bastu, hobbyrum, förvaringsutrymmen och rum som idag är ett musikrum och gästrum. Tomt om 903 kvm med en fin gårdsyta på husets baksida med både altan, balkong och ett tipitält med plats för lite möblemang. Vidbyggt varmgarage intill huset och en friggeboda från 2018 finns också på tomten. Huset byggdes 1974 och har underhållits av tidigare och nuvarande ägare under åren med bl.a. borrad bergvärme 2000 med en ny värmepump 2018. Nytt tak på hus och garage 2015 och 2017, tilläggsisolering av vinden 2014 och träpartierna på fasaden är målad och underhållen. Invändigt underhåll har utförts med bl.a. nya golv i bastu och tvättstugan, badrumsrenovering och delvis renovering av kök. Nästan alla väggar är målade i vitt 2022 och en större tulikivi braskamin har installerats i gillestugan samma år och där inköpt ved om ca 25 kbm ingår i köpet. I Svappavaara finns matvarubutik och skola och här bor man naturnära med pendlingsavstånd till både Kiruna och Gällivare. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Övre Soppero 115, Övre Soppero, Kiruna kommun

Övre Soppero 115

Villa
Övre Soppero, Kiruna kommun
350 000 kr
199 + 56 m²
9 rum
6 357 m² tomt

Stor villa som har möjligheter för olika behov och ideer! Passande för den som har behov av stort boende, uppdelning till flertal boenden, företagaren som behöver utrymmen av olika slag. Villan inrymmer 9 rum, 2 kök, pentry i ett av rummen, 3 badrum samt 2 allrum fördelat på entre och övre plan. Källare med pannrum, tvättstuga, bastu samt övriga utrymmen. Fristående garage på dryga 110 kvm samt en ytterligare fristående gårdsbyggnad med en enklare bostad samt förvaring. Stor tomt med centralt läge i Soppero.

 • Balkong
Kurravaara 1:28, Kurravaara, Kiruna kommun
 • Budgivning pågår

Kurravaara 1:28

Tomt
Kurravaara, Kiruna kommun
800 000 kr
8 196 m² tomt

Obebyggd naturtomt i Kurravaara. Tomten har skogsmark/sluttning och en areal om hela 8196 kvm. Fint belägen på en höjd med viss utsikt mot Torneälven. Båtplats finns vid älven en bit bort. Tomten ligger utanför detaljplanerat område, men inom en sammanhållen bebyggelse, vilket innebär att man inte vet på förhand vilka byggrätter som finns. Jakt och fiskerättigheter medföljer fastigheten. Möjlighet att göra en avstyckning till 2 separata fastigheter. Åk gärna ut och ta en titt på tomten samt hör av er om frågor och funderingar dyker upp.

Visar 1 - 25 av 26