Mäklare Peter Barsk

Peter Barsk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Enbärsvägen 21, Riksgränsen, Kiruna kommun

Enbärsvägen 21

Villa
Riksgränsen, Kiruna kommun

3 750 000 kr

143 m²

8 rum

509 m² tomt

För dig/er som söker ett boende eller fritidsboende, kanske ihop med partners eller kompisar. Rekreation i form av Riksgränsens skidanläggning med närliggande matvarubutik samt övrigt friluftsliv. Villan inrymmer 4 st lägenheter i olika storlekar som inrymmer kök badrum sovrum samt integrerat allrum med köksdel. Detta inbjuder till ett samägande eller eget nyttjande kombinerat med uthyrning. Anledningen till att den är ombyggd till att inrymma 4 lägenheter är att det har utgjort personalboende. Attraktivt läge mot ytterkant medger enkel access med skoter skidor. Framför huset finns 3 st förrådsbyggnader.

  • Balkong
  • Uteplats
JUKKASJÄRVI 4:148 , Jukkasjärvi, Kiruna kommun

JUKKASJÄRVI 4:148

Tomt
Jukkasjärvi, Kiruna kommun

995 000 kr

5 940 m² tomt

Tillfälle för dig/er som har drömmar och planer på att bygga ett nytt boende i Jukkasjärvi. Friköpt tomt på knappt 6000 kvm med ett attraktivt läge mot ytterkant, överblick ner mot viken. Tomten är i dagsläget en oplanerad skogstomt, där infart ska tas från Paksuniemivägen. Förhandsbesked finns för en huvudbyggnad på 150 kvm samt en komplementbyggnad på 70 kvm. Enskilt anläggning för VA kan anläggas.

  • Plus
Tranbärsvägen 24, Katterjåkk, Kiruna kommun

Tranbärsvägen 24

Villa
Katterjåkk, Kiruna kommun

4 975 000 kr

120 m²

6 rum

402 m² tomt

För dig som söker ett boende eller ett fritidsboende med hög standard och direkt närhet till vår fantastiska fjällvärd. Rekreation i form av Riksgränsens skidanläggning med närliggande matvarubutik samt övrigt friluftsliv. Fastigheten är attraktivt belägen mot ytterkant på området. Villa i 1 1/2-plan med hög standard i mycket gott skick, kök i tillbyggd del fullt utrustat, vardagsrum i anslutning med braskamin och utgång till stor altan med räcke i vinkel runt huset, härlig utsikt. Ytterligare finns ett sovrum stor hall samt badrum med bastu på entréplan. Övre plan inrymmer 3 sovrum, allrum samt toalett. I anslutning till entrén finns ett förvaringsutrymme. Vattenburen golvvärme via en bergvärmeanläggning, anslutet till vatten och avlopp samt bredband.

  • Uteplats
Satellitvägen 3, Lombolo, Kiruna kommun

Satellitvägen 3

Radhus
Lombolo, Kiruna kommun

1 875 000 kr

123 m²

4 rum

348 m² tomt

Parhus med ett bra läge mot ytterkant, grönområde och en gångstig bakom Ljust renoverat kök, stort vardagsrum, tvättavdelning med bastu i anslutning, toalett samt hobbyrum förråd garage Övre plan inrymmer 3 sovrum, badrum samt förråd Villa i bra skick med trevligt läge, bl.a. renoverat kök samt bastu, ny varmvattenberedare samt tvättmaskin och tumlare Nya altaner på både fram och baksidan, carport samt asfalterad uppfart

  • Uteplats
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun, bild 2
Norra Rovasuanto 128, Vittangi, Kiruna kommun, bild 3

Norra Rovasuanto 128

Fritidshus
Vittangi, Kiruna kommun

500 000 kr

30 m²

1 rum

2 410 m² tomt

Fritidshus för dig som vill ha fiske jakt och bärplockning direkt runt knuten! Knappt 100m från Torne älv med attraktivt fiske. Välbyggd stuga med åttakantig form, inredd med en köksdel samt en centrerad braskamin, övrig yta öppen. Avlopp från kök går till en enklare stenkista, vatten tas från en gemensam grävd brunn en bit från stugan. Övriga byggnader utgörs av ett utedass samt ved och virkes skyl, plintar gjutna för bastu eller förrådsbyggnad.

  • Premium
Wikmansgatan 4, Vittangi, Kiruna kommun

Wikmansgatan 4

Villa
Vittangi, Kiruna kommun

595 000 kr

125 m²

4 rum

768 m² tomt

1 1/2-plansvilla med källare centralt i Vittangi Entréplan inrymmer kök, vardagsrum med öppenspis, badrum samt entréhall och en invändig hall På övre plan finns 3 sovrum samt ett badrum. Oinredd källare med bl.a. garage pannrum förvaring Grunden är nyliogen åtgärdad utvändigt, uppvärmning via pelletspanna Friggebod

  • Balkong

Visar alla 6