Mäklare Mathias Larsson

Mathias Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Reenstiernagatan 25, Högalid, Kiruna kommun

Reenstiernagatan 25

Villa
Högalid, Kiruna kommun
1 995 000 kr
166 + 87 m²
6 rum
495 m² tomt

Stor charmig friliggande villafastighet om 2-plan med vind samt liten källardel på Högalidsområdet med potential. Annorlunda, spännande utformning av huset eftersom den är uppförd omkring 1912 men ombyggd senare till dess nuvarande utseende. Husets 166 kvm boyta samt 87kvm biyta är fördelat på 6 rum och kök med 4-5 rum som går att nyttja som sovrum. Kök i gammeldags lantlig stil med äldre nymålad skåpinredning, trägolv samt ny halvpanel/tapet på väggar samt målat paneltak. Stort skafferi i ena hörnet av köket. Badrum med dusch och tvättmaskin. Källardel med möjligheter att skapa efter eget tycke och smak. Stort delvis oinrett vindsutrymme där möjlighet att göra fler rum torde finnas (i nuläget finns ett sovrum på detta plan). Liten, smidig trädgårdstomt i hörnläge på 495 kvm med närhet till såväl skola och matvaruaffär som natur och idrottsanläggning. Garage med liten förrådsdel intill huset samt ytterligare en förrådsboda på tomten. Uppvärmning via direktverkande el samt 2 nya luftvärmepumpar. Källardel utvändigt grävd samt ny dränering 2022. Huset har en del renoveringsbehov men ger dig samtidigt möjlighet att utforma den efter eget tycke och smak. Besiktningsprotokoll för försäkringen Varudeklarerat kommer finns att ta del för spekulanter som ger en bra bild över fastighetens skick och standard. Välkommen på visning!

  • Balkong
Stenvägen 11, Lombolo, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Stenvägen 11

Villa
Lombolo, Kiruna kommun
2 695 000 kr
105 + 105 m²
6 rum
528 m² tomt

Friliggande 1-plansvilla med källare och garage med ytterkantsläge mot skogsområde. Boyta om 105 kvm samt biyta om 105 kvm fördelat på 6 rum och kök varav tre sovrum, badrum och toalett på entréplan. Källaren inrymmer en gillestuga, ytterligare ett sovrum, tvättstuga, bastu med dusch, pannrum samt diverse förvaring. Villan är i mycket gott skick med renoverat kök, badrum, vardagsrum och sovrum på entréplan mellan 2016-2017 . Fönster, ytterdörr samt balkongdörr är utbytta 2015. Belägen i ett trevligt, barnvänligt område med närhet till såväl stormarknadsområde men med naturen i direkt närhet samt endast 5-10 minuters bilfärd till Nya Kiruna Centrum. Huset är Varudeklarerat med ett besiktningsprotokoll tillgängligt. Välkommen på visning.

  • Balkong
Kurravaara 1:28, Kurravaara, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Kurravaara 1:28

Tomt
Kurravaara, Kiruna kommun
800 000 kr
8 196 m² tomt

Obebyggd naturtomt i Kurravaara. Tomten har skogsmark/sluttning och en areal om hela 8196 kvm. Fint belägen på en höjd med viss utsikt mot Torneälven. Båtplats finns vid älven en bit bort. Tomten ligger utanför detaljplanerat område, men inom en sammanhållen bebyggelse, vilket innebär att man inte vet på förhand vilka byggrätter som finns. Jakt och fiskerättigheter medföljer fastigheten. Möjlighet att göra en avstyckning till 2 separata fastigheter. Åk gärna ut och ta en titt på tomten samt hör av er om frågor och funderingar dyker upp.

Visar alla 3