Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Snyggatorpsvägen 15, Klippan Centralt, Klippans kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00

Snyggatorpsvägen 15

Villa
Klippan Centralt, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
2 150 000 kr
114 + 114 m²
5 rum
1 023 m² tomt

Välkomna till Snyggatorpsvägen 15, en välskött 1-plansvilla med källare centralt belägen i Klippan med gångavstånd till det mesta! Säljarna har renoverat och hållit efter huset under årens lopp med bl.a nytt tak från 2010, värmesystem i form av jordvärme, byggt nytt garage om 36 kvm, nytt kök från 2019, helkaklat badrum, stort inglasat uterum från Willab Garden samt ett stort tralldäck med komposittrall om 50 kvm på baksidan av huset. Här kan ni flytta rätt in då huset dessutom har ett stort ljust vardagsrum med fiskbensmönstrat parkettgolv, fyra sovrum samt delvis inredd källare med allrum, sovrum, tvättstuga, pannrum och diverse förrådsrum. Huset är Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Varmt välkomna att boka in er för visning på denna trevliga villa!

  • Plus
Mejerigatan 1, Ljungbyhed, Klippans kommun
Mejerigatan 1, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Mejerigatan 1, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Mejerigatan 1

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 750 000 kr
237 + 44 m²
8 rum
1 192 m² tomt

Välkomna till Mejerigatan 1, en charmig 1½-plansvilla med gott om plats för den stora familjen! Huset har sina anor från 1920-talet då den nyttjades för affärsverksamhet, men under årens lopp gjordes den om till bostadsvilla med stor öppna ytor. När man kommer in i huset via uterummet på baksidan nås man av ett härligt kök med bardel. Centralt i rummet står en braskamin placerad som hjälper till att värma upp under årets kalla dagar. Från köket når man även ett stort vardagsrum samt ett stort matrum med plats för husets alla gäster. Under 2021 lät man bygga om den gamla garagedelen till ett helkaklat badrum samt ett träningsrum. Ett perfekt utrymme för tex den som driver eget företag och vill kunna ha sin praktik hemma. Huset har även fem sovrum samt ytterligare ett kaklat badrum på ovanvåningen och en gästtoalett i samband med groventrén. Uppvärmningen består av fjärrvärme, luft/luftvärmepump samt braskamin. Fastigheten är centralt placerad i byn med gångavstånd till skola, förskola, bibliotek, mataffär, biograf, pizzeria, elaffär, konditori, blomsteraffär och Lantmännen med diverse grejer för djur, hem och trädgård. På cykelavstånd når man även friluftsbadet som används flitigt av Ljungbyhedsborna och även folk utifrån under sommarhalvåret. Inom ca 5-10 min med bilen når man Skäralid med dess underbara nationalpark samt även Herrevadskloster med dess hästanläggning och ridhus. Huset är Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda fel. Varmt välkomna att boka in er för visning på denna unika fastighet!

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 4C, Åstorp, Åstorps kommun
Storgatan 4C, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Storgatan 4C, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Storgatan 4C

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
625 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/6
5 685 kr/mån
9 058 kr/m²

Välkomna till Storgatan 4C, en ljus och fräsch bostadsrätt om 3 ROK centralt belägen i Åstorp med gångavstånd till tågstation, affärer, vårdcentral m.m. Här bor du bra med ett fint kök med gott om förvaring samt med matplats vid det stora fönsterpartiet. Från köket når man två sovrum, varav ett större med en garderobssektion med hyllsystem längs med ena väggen samt utgång till den inglasade balkongen. Vidare når man en hall med ingång till det helkaklade badrummet som renoverades av föreningen i samband med stambytet i början av 2000-talet. Från hallen når man även ett ljust luftigt vardagsrum med stort fönsterparti med utsikt över centrala Åstorp. Välkomna att boka in er på visning av denna trevliga bostadsrätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Röstångavägen 16, Billinge, Eslövs kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30
Röstångavägen 16, Billinge, Eslövs kommun, bild 2
Röstångavägen 16, Billinge, Eslövs kommun, bild 3

Röstångavägen 16

Övrigt
Billinge, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 795 000 kr
174 m²
7 rum
1 066 m² tomt

Välkomna till Röstångavägen 16, en trevlig fastighet i två plan med källare belägen i de centrala delarna av Billinge. Huset består av ett bottenplan som tidigare har använts som banklokal med tillhörande kontor och bankvalv. Andra plan består av en trevlig lägenhet om 3 ROK med utgång till balkongen som sträcker sig längs med framsidan av huset. Nuvarande ägare har hyrt ut rummen och lägenheten via Air B&B med gott resultat men det finns även stora möjligheter för tex om man vill nyttja hela huset som bodel till sig själv, eller för den som vill starta ett café i bottenplan med uteservering på baksidan av trädgården och nyttja lägenheten på ovanvåningen som egen bodel eller hyra ut bottenplan för kontorsverksamhet. Välkomna att komma in mer eran intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Malmövägen 127, Åstorp, Åstorps kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 10:30
Malmövägen 127, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Malmövägen 127, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Malmövägen 127

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 975 000 kr
147 + 7 m²
5 rum
5 600 m² tomt

Välkomna till Malmövägen 127, en mindre avstyckad gård strax utanför Åstorp med möjlighet för mindre djurhållning. Tidigare ägare har haft beteshagar samt en mindre paddock på fastigheten som går att återställa. Fastigheten lämpar sig även väl för den egna företagaren som tex har maskinstation eller dylikt och behöver platsen för uppställning av maskiner. Stallbyggnaden består av en äldre stalldel med två mindre boxar och möjlighet att utöka till fler. Sidan om når man garaget med 3-fasuttag och luft/luftvärmepump för uppvärmning. Boningshuset består av fem rum varav fyra sovrum. Nuvarande ägare har bytt ut en del av fönsterna på huset, målat om alla väggar invändigt och lagt en del nya golv. Man har även bytt ut en del av träfasaden på boningshuset samt målat om. Här finns möjligheten för familjen som vill ha ett lantligt läge men ändå med närhet till Åstorp, Klippan och Helsingborg. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Rosendalsgatan 9, Åstorp, Åstorps kommun
Rosendalsgatan 9, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Rosendalsgatan 9, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Rosendalsgatan 9

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 895 000 kr
93 + 33 m²
5 rum
776 m² tomt

Söker ni en trevlig 1-plansvilla på lugnt område i Åstorp med fyra sovrum, vidbyggt garage och uterum kan detta vara villan för er! Förutom sovrummen finns ett stort vardagsrum med möjlighet att öppna upp i vinkel in till ett av sovrummen och på detta viset få till ett extra matrum. Köket består av vita luckor med den klassiska skåpsdelen som delar av köket in mot matplatsen. Altandörr ut till det inglasade uterummet i söderläget med vackert granitkeramikgolv och skjutbara fönsterpartier ut mot den stensatta uteplatsen i trädgården som sträcker sig vidare längs med baksidan och gaveln av huset fram till den breda garageinfarten. Visst moderniseringsbehov föreligger. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Infanterigatan 18B, Ljungbyhed Centralt, Klippans kommun
  • Budgivning pågår
Infanterigatan 18B, Ljungbyhed Centralt, Klippans kommun, bild 2
Infanterigatan 18B, Ljungbyhed Centralt, Klippans kommun, bild 3

Infanterigatan 18B

Lägenhet
Ljungbyhed Centralt, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
485 000 kr
116 m²
4 rum
vån 1/2
7 105 kr/mån
4 181 kr/m²

Välkomna till Infanterigatan 18B, en trevlig bostadsrätt om 4 ROK i sutterängform, centralt belägen i Ljungbyhed med närhet till vårdcentral, mataffär, bageri m.m. Bostadsrätten ligger i två plan med ingång i markplan både på framsidan och baksidan. Bra sällskapsytor, tre sovrum, stort kök samt dubbla badrum. Fiber ingår i hyran. En perfekt boendeform för familjen som inte är i behov av en friliggande villa men ändå vill ha utrymmet. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Malmros väg 5B, Pappersbruket, Klippans kommun
  • Budgivning pågår
Malmros väg 5B, Pappersbruket, Klippans kommun, bild 2
Malmros väg 5B, Pappersbruket, Klippans kommun, bild 3

Malmros väg 5B

Lägenhet
Pappersbruket, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
750 000 kr
97,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 219 kr/mån
7 692 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga bostadsrättsvilla i 1½-plan med källare och stor inhägnad trädgårdstomt! Området har anor tillbaka till början av 1900-talet då husen utgjorde arbetarbostäder till de som arbetade på Pappersbruket. Under 1980-talet renoverades husen och gjordes om till bostadsrätter. Här möts man av ett härligt ljusinsläpp via de stor höga fönsterna och med en generös takhöjd på ca 2,70 meter så blir man snabbt bortskämd med rymden i rummen på bottenvåningen. Vackra detaljer såsom den breda genuina trätrappan som möter en när man kommer in i hallen eller de breda fönsterbänkarna som påminner om svunna tider. Här har man möjlighet att sätta sin egna prägel då bottenvåningen består av en öppen, ljus och luftig planlösning och en ovanvåning med även här en generös takhöjd och med ingång till två sovrum. Under sommarens ljumma kvällar kan man njuta av den stora stensatta uteplatsen i trädgården eller varför inte njuta av förmiddagssolen på tralldäcket intill verandan? Trädgården ger den trädgårdsintresserade stora möjligheter att skapa sin egen lilla oas med tex trädgårdsland, växthus eller dylikt. Känner man för att utforska området finns vackra strövområde inom bara några minuters gångavstånd i samband med Skytteskogen samt med Rönne å ringlandes i skogskanten. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Torggatan 20, Kvidinge, Åstorps kommun
  • Budgivning pågår

Torggatan 20

Lägenhet
Kvidinge, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
295 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 048 kr/mån
5 413 kr/m²

Välkomna till Torggatan 20, en ljus och fräsch lägenhet med bra planlösning, belägen på markplan med utgång till inglasad balkong/uterum. Lägenheten har renoverats under de senaste åren med delvis nya ytskikt, helkaklat badrum samt trevligt kök med gott om förvaring. Lägenheten passar utmärkt till den som vill slippa gå i trappor men ändå vill ha ett modernt, billigt boende i ett lugnt område. Närhet till skola, mataffär och tågstationen där man lätt tar sig vidare till Åstorp och Helsingborg. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Tranarpsvägen 14, Åstorp, Åstorps kommun

Tranarpsvägen 14

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
3 500 000 kr
82 + 82 m²
3 rum
5 457 m² tomt

Välkomna till Tranarpsvägen 14, en trevlig villa som blivit renoverad under 2019 av föregående ägare som även byggde till dubbelgarage samt stor förrådsbyggnad. Villan ligger i Grytevad, strax utanför centrala Åstorp med närhet till E4:an för att lätt ta sig vidare in till Helsingborg . Här finner man en stor tomt på över 5000 kvm med egen äppelodling, stort dubbelgarage samt stor nybyggd förrådsbyggnad med möjlighet för köparen att inreda. Boningshuset har en lättskött putsad fasad med nya fönster, nytt tak samt ett bra värmesystem i form av ny luft/vattenvärmepump från 2024. Genomgående klinkergolv på bottenvåning och källarplan med vattenburen golvvärme. Fräscha påkostade ytskikt med modernt kök med inredning från IKEA med rostfria vitvaror. Två helkaklade badrum varav ett stort med både dusch och bubbelbadkar i källarplan där man även finner bastun, perfekt för kalla vinterkvällar! Fräsch inredd källare som även lämpar sig som bodel då det även finns ett stort sovrum/hobbyrum samt två stora klädkammare med hyllsystem. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 10