Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åbygatan 3B, Klippan Centrum, Klippans kommun

Åbygatan 3B

Lägenhet
Klippan Centrum, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan

250 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 896 kr/mån

4 505 kr/m²

Välkomna till Åbygatan 3 B, en trevlig lägenhet om 2 ROK på första våningen, centralt belägen i Klippan med gångavstånd till tåg-och busstation, centrum, skola och vårdcentral. Här nås man av ett charmigt kök med inredning från byggåret med målade luckor, matplats vid fönstret i samband med köket, sovrum med inbyggda garderober samt ett stort ljust vardagsrum med utgång till balkong i västerläge med utsikt över den mysiga innergården på baksidan. Här har du möjligheten att få din egen stil på allt, då lägenheten är i behov av renovering. Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambytet 2003. Välkomna att boka tid för visning!

 • Balkong
Grengatan 2Q, Klippan Nyslätt, Klippans kommun
 • Borttagen före visning

Grengatan 2Q

Lägenhet
Klippan Nyslätt, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan

1 345 000 kr

80,5 m²

3 rum

6 196 kr/mån

16 708 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Uteplats
Krika 2228, Klippan Krika, Klippans kommun
 • Budgivning pågår

Krika 2228

Villa
Klippan Krika, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan

1 195 000 kr

78 m²

3 rum

2 600 m² tomt

Välkomna till Krika 2228, ett vackert 1800-talstorp som har renoverats och moderniserats under senare år. Torpet ligger med ett ostört läge på Söderåsens sluttning med närhet till strövområde. På fastigheten ligger även ett garage med snickarbod, hönshus, isolerat förråd med tvättstuga m.m. Inne i huset möts man bl.a av trägolv, ljust härligt kök samt vardagsrum med en vacker Kronspis. Välkomna att boka tid för visning!

 • Uteplats
Thulevägen 9, Åstorp, Åstorps kommun
 • Idag kl 18:00
Thulevägen 9, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Thulevägen 9, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Thulevägen 9

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan

1 575 000 kr

87 m²

5 rum

879 m² tomt

Välskött 1½-plansvilla med källare belägen på hörntomt med närhet till centrum med skola, förskola, mataffär samt tåg- och busstation. Villan renoverades i början av 80-talet med nytt tak, fasad och fönster. På fastigheten finns även ett tillbyggt uterum samt ett friliggande garage. Stor lättskött trädgårdstomt med möjlighet för den trädgårdsintresserade att odla. Villan har en trevlig planlösning med kök med ljus köksinredning från 2010, matrum med valv in mot vardagsrummet samt utgång till det tillbyggda uterummet. På ovanvåningen möts man av en möblerbar hall med ingång till två-tre sovrum. I källarplan når man diverse förrådsutrymmen, pannrum med IVT luft/vattenvärmepump , tvättstuga samt ingång till ett helkaklat duschrum. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka tid för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Västra Maglabyväg 294-0, Kvidinge, Åstorps kommun
 • Sön 4 jun kl 13:00

Västra Maglabyväg 294-0

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan

2 595 000 kr

203 m²

6 rum

1 543 m² tomt

Välkomna till Västra Maglabyväg 294-0, en trevlig välskött 1½-plansvilla med tillhörande gästhus, dubbelgarage och förråd. Huset är beläget på en stor lättskött delvis inhägnad trädgårdstomt. Insynsskyddad innergård med tralldäck som sammanbinder boningshus och gästhus. Huset genomsyras av ett härligt ljusinsläpp, dels i allrummet med stora fönster och altandörr ut mot framsidan till men även på ovanvåningen med både takfönster och kupor som släpper in ljuset åt rummen. Öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum där en stor öppen spis står placerad som hjälper till att värma upp huset under den kalla årstiden. Trevlig matrumsdel som mynnar ut mot hallen med ingång till kök och badrumsdelen. Härifrån når man även trädgården på baksidan med tralldäck och mindre gräsmatta. Från matrummet når man även två av husets fyra sovrum. Ovanvåningen består av två sovrum med klädkammare i båda. Nyrenoverat helkaklat badrum med både bad och dusch-möjligheter. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 5