Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Svensk Fastighetsförmedling Klippan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mejerigatan 1, Ljungbyhed, Klippans kommun
Mejerigatan 1, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 2
Mejerigatan 1, Ljungbyhed, Klippans kommun, bild 3

Mejerigatan 1

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 750 000 kr
237 + 44 m²
8 rum
1 192 m² tomt

Välkomna till Mejerigatan 1, en charmig 1½-plansvilla med gott om plats för den stora familjen! Huset har sina anor från 1920-talet då den nyttjades för affärsverksamhet, men under årens lopp gjordes den om till bostadsvilla med stor öppna ytor. När man kommer in i huset via uterummet på baksidan nås man av ett härligt kök med bardel. Centralt i rummet står en braskamin placerad som hjälper till att värma upp under årets kalla dagar. Från köket når man även ett stort vardagsrum samt ett stort matrum med plats för husets alla gäster. Under 2021 lät man bygga om den gamla garagedelen till ett helkaklat badrum samt ett träningsrum. Ett perfekt utrymme för tex den som driver eget företag och vill kunna ha sin praktik hemma. Huset har även fem sovrum samt ytterligare ett kaklat badrum på ovanvåningen och en gästtoalett i samband med groventrén. Uppvärmningen består av fjärrvärme, luft/luftvärmepump samt braskamin. Fastigheten är centralt placerad i byn med gångavstånd till skola, förskola, bibliotek, mataffär, biograf, pizzeria, elaffär, konditori, blomsteraffär och Lantmännen med diverse grejer för djur, hem och trädgård. På cykelavstånd når man även friluftsbadet som används flitigt av Ljungbyhedsborna och även folk utifrån under sommarhalvåret. Inom ca 5-10 min med bilen når man Skäralid med dess underbara nationalpark samt även Herrevadskloster med dess hästanläggning och ridhus. Huset är Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda fel. Varmt välkomna att boka in er för visning på denna unika fastighet!

  • Premium
  • Balkong
Oderljunga Krattvägen 14, Perstorp Oderljunga, Perstorps kommun
Oderljunga Krattvägen 14, Perstorp Oderljunga, Perstorps kommun, bild 2
Oderljunga Krattvägen 14, Perstorp Oderljunga, Perstorps kommun, bild 3

Oderljunga Krattvägen 14

Villa
Perstorp Oderljunga, Perstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 695 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 112 m² tomt

Välskött 1-plansvilla med källare belägen i mysiga Oderljunga med närhet till Perstorp och Örkelljunga. Nuvarande ägaren har renoverat och underhållit huset genom åren med bl. a nytt kök från IKEA, badrum med våtrumsmatta på golv och väggar, tralldäck med utekök, friggebod för trädgårdsredskap samt renoverat garaget. Planlösningen är bra planerad med ett ljust och rymligt kök med matplats vi fönstret, ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier och altandörr ut till tralldäcket och altanen under tak. Sidan om vardagsrummet når man badrummet samt ingång till två sovrum och ett stor tv-rum med möjlighet att dela av till ytterligare två sovrum. Rymlig källare med klassisk gillestuga med öppen spis, diverse förrådsutrymmen, tvättstuga och två gästrum. Bra uppvärmning i form av jordvärme med 400 meter slang nergrävd i trädgården. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Missa inte tillfället att komma på visning på denna trevliga villa!

  • Premium
Marketenterigatan 1, Kvidinge, Åstorps kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Marketenterigatan 1, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 2
Marketenterigatan 1, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 3

Marketenterigatan 1

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
3 200 000 kr
140 + 94 m²
5 rum
1 029 m² tomt

Välkomna till Marketenterigatan 1, en välskött 1½-plansvilla i korsvirkesstil med tillhörande garage. Villan genomsyras av en öppen planlösning med stora sällskapsytor och härligt ljusinsläpp. När man kommer in i huset via den vackra verandan på framsidan når man en mindre hall med öppen planlösning in mot ett stort, luftigt vardagsrum med ljusinsläpp via fönsterna. I samband med vardagsrummet står en vacker kakelugn centralt placerad för kalla höst och vinterkvällar. Köket är den perfekta samlingspunkten för framtida middagar med familj och goda vänner med stora, öppna ytor med även här ett härligt ljusinsläpp via dubbeldörrarna som leder ut till tralldäcket i västerläge. Ovanvåningen har renoverats under senare år med ett allrum i samband med kupan samt ingång till tre sovrum. Inredd källare med tv-rum med projektor och filmduk, sovrum, stort helkaklat badrum samt ingång till rymlig tvättstuga med gott om förvaring. På baksidan av huset når man den stensatta uteplatsen med spa-bad och ingång till nybyggd vedeldad bastu. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda fel. Detta är ett hus utöver det vanliga så missa inte att boka in dig för visning!

  • Premium
Laxgatan 9, Klippan , Klippans kommun
Laxgatan 9, Klippan , Klippans kommun, bild 2
Laxgatan 9, Klippan , Klippans kommun, bild 3

Laxgatan 9

Villa
Klippan , Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
2 350 000 kr
166 + 94 m²
6 rum
860 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga 1½-plansvilla med tillhörande lägenhetsdel för tex generationsboende eller uthyrning. Villan ligger centralt i Klippan med närhet till strövområde, affärer samt skola och förskola. Villan renoverades och byggdes till under 2006/2007 då man även la om taket. Idag utgörs den av två boende med husdelen för sig med rymligt kök med ekluckor från Ballingslöv, helkaklat badrum, stort vinterbonat uterum, vardagsrum med braskamin samt uppgång till en ovanvåning med allrum, två sovrum, walk-in-closet och stort helkaklat badrum även här. Lägenhetsdelen som i dagsläget är uthyrd, består av hall med ingång till badrum kombinerat med tvättstuga, kök med matplats, sovrum samt vardagsrum med utgång till tralldäcket på framsidan. På tomten finns även en friliggande förrådsbyggnad, tidigare garage. Källare under hela huset med diverse förrådsutrymme, pannrum och nyrenoverad tvättstuga. Villan är dessutom Varudeklarerad, dvs besiktigad via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna med eran intresseanmälan för visning!

  • Premium
Tranarpsvägen 135, Åstorp, Åstorps kommun
  • Mån 29 jul kl 13:00
Tranarpsvägen 135, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Tranarpsvägen 135, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Tranarpsvägen 135

Gård/Skog
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
3 995 000 kr
210 + 30 m²
5 rum
10 497 m² tomt

Vacker avstyckad kringbyggd gård i korsvirkesstil med inhägnad betesmark och egen kräftdamm. Tidigare har man haft åkeri på fastigheten så den lämpar sig väl för den egna företagaren då det finns inhägnad bakgård med låsbara grindar, lastbilsverkstad med takhöjd på ca 3,90 meter samt stor loge med gjuten platta med vikbara portar på 3,80 m i höjd. Byggnaderna är uppförda i korsvirkesstil då man renoverade hela fastigheten i mitten av 1990-talet. Stalldel med bra takhöjd samt med fyra boxar, foder- och sadelkammare. Sidobyggnad fd, kostall med gjuten platta med hönshus, snickarbod, pannrum samt isolerad förrådsdel. I samband med infarten till fastigheten finns även ett tvåbilsgarage. Trädgården ramas in av en vacker stenmur som sträcker sig längs med framsidan av fastigheten och infarten. Mysig trädgård med nytt drivhus, lusthus, guldfiskdamm och vinterbonat uterum. Boningshuset är uppförd i klassisk Skånelänga-stil med stora sällskapsytor, kök med matplats, sovrum, helkaklat badrum samt tvättstuga. I ett av rummen på bottenvåningen står även en vacker vitputsad braskamin med Keddy-insats. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkommen att komma in med eran intresseanmälan på denna unika fastighet!

  • Premium
  • Uteplats
Lycke 62, Lycke, Klippans kommun
  • Imorgon kl 15:30
Lycke 62, Lycke, Klippans kommun, bild 2
Lycke 62, Lycke, Klippans kommun, bild 3

Lycke 62

Fritidshus
Lycke, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
795 000 kr
50 m²
3 rum
950 m² tomt

Välskött fritidshus i 1-plan med högt läge i populära Lycke och med närhet till bad-och fiskesjö. Öppen planlösning mellan kök, matplats allrum samt ingång till två sovrum. Centralt i allrummet står en braskamin som hjälper till att värma upp stugan under årets kalla dagar. Utgång till stensatt insynsskyddad uteplats på framsidan i söderläge. Utvändig nedgång till rymlig källare som sträcker sig under hela stugan där man förberett för att koppla in bl.a tvättmaskin. Söker ni ett trevligt läge i området med en underbar kuperad naturtomt med hage och stenrösen som gränsar till huset på baksidan är detta något för er! Huset ligger på ett område med några av grannarna som permanentboende. Missa inte detta tillfälle! Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stidsvigsvägen 21, Klippan Stidsvig, Klippans kommun
Stidsvigsvägen 21, Klippan Stidsvig, Klippans kommun, bild 2
Stidsvigsvägen 21, Klippan Stidsvig, Klippans kommun, bild 3

Stidsvigsvägen 21

Villa
Klippan Stidsvig, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 095 000 kr
145 + 6 m²
6 rum
1 211 m² tomt

Välkomna till Stidsvigsvägen 21, en trevlig 1½-plansvilla belägen i utkanten av Stidsvig med närhet till skog och motionsstråk. Stor trädgårdstomt med möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen drömträdgård. Tomten gränsar dessutom mot grönområde på baksidan med skogsparti. I samband med trädgården når man även den stensatta uteplatsen samt en altan under tak för sommarens varma dagar! Bra planlösning i villan med tre sovrum, vardagsrum, kök, tvättstuga, toalett och badrum på bottenplan, samt stort allrum och ytterligare ett sovrum på ovanplan. Här finns även möjlighet att göra ytterligare ett badrum. Renoveringsbehov föreligger då mycket av ytskikten är från byggåret. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
Kolmätaregatan 6, Nyvång, Åstorps kommun
  • Budgivning pågår

Kolmätaregatan 6

Villa
Nyvång, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 250 000 kr
130 + 20 m²
7 rum
1 037 m² tomt

Välkomna till Kolmätaregatan 6 i Nyvång! Trevlig äldre villa som tidigare utgjordes av två lägenheter som man slog samman 1976. Huset tillhörde ett av dom gamla arbetarbostäderna för gruvarbetarna som arbetade i gruvan fram till år 1966 då gruvan stängdes. De klassiska karakteristiska detaljerna på huset var ingångarna via gavlarna samt de gamla kolbodarna på baksidan av trädgården, som även finns kvar för detta huset. När man slog ihop de båda lägenheterna ändrades planlösningen till den man har idag med en rymlig hall med uppgång till ovanvåningen samt ingång till köket. Vidare på bottenplan når man en matplats i samband med köket, matrum, vardagsrum, sovrum och badrum. Ovanvåningen består av hall med ingång till tre sovrum, klädkammare och toalett. Stor lummig trädgård på baksidan av huset med diverse förrådsbyggnader samt ingång till det vidbyggda uterummet. Ett unikt hus med ett stycke historia! Välkommen att anmäla dig på visning av denna trevliga familjevilla!

  • Plus
LYCKE 96, Lycke, Klippans kommun
LYCKE 96, Lycke, Klippans kommun, bild 2
LYCKE 96, Lycke, Klippans kommun, bild 3

LYCKE 96

Villa
Lycke, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 550 000 kr
98 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Lycke 96, en välskött 1-plansvilla för permanentboende eller fritidsboende. Huset ligger högt beläget i området med skogen som granne på baksidan av tomten. Under årens lopp har nuvarande ägare renoverat och underhållit huset med bl.a installation av fiber, satt in nya aluminiumklädda 3-glasfönster, glasat in altanen/uterummet, målat om huset, installerat braskamin och luftvärmepump samt satt in larm. På tomten finns även ett isolerat förråd med två förrådsrum, vidbyggt växthus samt fristående vedförråd. Närhet till Emmasjön där det finns möjligheter för bad samt fiske för den intresserade. Missa inte tillfället att komma på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Badvägen 7B, Elfdalen, Klippans kommun

Badvägen 7B

Lägenhet
Elfdalen, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
595 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/4
5 729 kr/mån
7 829 kr/m²

Välkomna till Badvägen 7 B, en ljus, trevlig och välplanerad 3-rumslägenhet. Här finns två sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Stort kök med matplats vid fönstret. Det finns dessutom både badrum med badkar och en liten gästtoalett i lägenheten som ligger på andra våningen med hiss i huset. Bra förening och populärt område för barnfamiljer då det är nära till strövområdet samt föreningens lekplats på innergården. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Hiss
Apoteksgatan 3, Centrum, Klippans kommun
  • Budgivning pågår
Apoteksgatan 3, Centrum, Klippans kommun, bild 2
Apoteksgatan 3, Centrum, Klippans kommun, bild 3

Apoteksgatan 3

Lägenhet
Centrum, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
585 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/3
5 158 kr/mån
9 435 kr/m²

Välkomna till Apoteksgatan 3, en trevlig bostadsrätt om 2 ROK belägen i markplan med egen stensatt uteplats med markis ut mot den lummiga trädgården. Här har man gångavstånd till bl.a träningslokal, badhus, tåg- och busstation, vårdcentral, tandläkare och centrum med mataffärer, butiker och restauranger. Bostadsrätten har en trevlig planlösning med en stor rymlig hall när man kommer innanför dörren. Vidare når man ett nyare kök med matplats vid fönstret, stor rymlig klädkammare för extra förvaring, ljust luftigt vardagsrum med utgång till uteplatsen samt sovrum med fönster även här ut mot trädgården. Under senare år föreningen även installerat fiber. Stabil förening med bra ekonomi. Välkomna att boka tid för visning!​

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Klostervägen 10A, Centrum, Klippans kommun
Klostervägen 10A, Centrum, Klippans kommun, bild 2
Klostervägen 10A, Centrum, Klippans kommun, bild 3

Klostervägen 10A

Lägenhet
Centrum, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
685 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 536 kr/mån
9 786 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna mysiga lägenhet om 3 ROK med bra läge intill parken i Klippan och med gångavstånd till skola, träningslokal och tågstation! Nuvarande ägare har renoverat lägenheten från 2018 och framåt med bl.a nytt helkaklat badrum från 2018 med golvvärme och ny inredning, målat om väggarna i hall, vardagsrum och sovrummen. Bra planlösning med en luftig hall som sträcker sig genom hela lägenheten med ingång till de båda sovrummen, badrummet, köket med ljus köksinredning samt det luftiga vardagsrummet med utgång till balkong i västerläge. En perfekt lägenhet för den som vill ha ett centralt, smidigt boende färdigt att bara flytta rätt in! Varmt välkommen att anmäla dig till kommande visning!

  • Premium
Röstångavägen 16, Billinge, Eslövs kommun
Röstångavägen 16, Billinge, Eslövs kommun, bild 2
Röstångavägen 16, Billinge, Eslövs kommun, bild 3

Röstångavägen 16

Övrigt
Billinge, Eslövs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 795 000 kr
174 m²
7 rum
1 066 m² tomt

Välkomna till Röstångavägen 16, en trevlig fastighet i två plan med källare belägen i de centrala delarna av Billinge. Huset består av ett bottenplan som tidigare har använts som banklokal med tillhörande kontor och bankvalv. Andra plan består av en trevlig lägenhet om 3 ROK med utgång till balkongen som sträcker sig längs med framsidan av huset. Nuvarande ägare har hyrt ut rummen och lägenheten via Air B&B med gott resultat men det finns även stora möjligheter för tex om man vill nyttja hela huset som bodel till sig själv, eller för den som vill starta ett café i bottenplan med uteservering på baksidan av trädgården och nyttja lägenheten på ovanvåningen som egen bodel eller hyra ut bottenplan för kontorsverksamhet. Välkomna att komma in mer eran intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Åbygatan 3A, Centrum, Klippans kommun

Åbygatan 3A

Lägenhet
Centrum, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
345 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 399 kr/mån
6 161 kr/m²

Välkomna till Åbygatan 3 A, en trevlig lägenhet om 2 ROK på andra våningen, centralt belägen i Klippan med gångavstånd till tåg-och busstation, centrum, skola och vårdcentral. Lägenheten har renoverats med bl.a helkaklat badrum i samband med stambytet., nytt kök från IKEA samt målat om i alla rummen och lagt nya golv. Stort ljust vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Spångatan 9, Ljungbyhed, Klippans kommun

Spångatan 9

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
1 150 000 kr
72 m²
3 rum
570 m² tomt

Välkomna till Spångatan 9, en trevlig mindre 1½-plansvilla med delvis inredd ovanvåning vackert belägen i Ljungbyhed. Villan ligger på en lättskött tomt med skogen som granne på baksidan men ändå med närhet ner till byn. Nuvarande ägare har renoverat och underhållit huset under sin tid med bl.a nytt tralldäck på baksidan, målat om hus och garage, öppnat upp planlösningen på bottenplan, satt in nytt kök och gjort nytt badrum. Från entrén når man ett stor sovrum samt ingång till det nyrenoverade badrummet. Till vänster når man vardagsrum i vinkel med köket. Delvis nya fönster, ny innerväggar med ny isolering på bottenplan samt dubbeldörrar ut till tralldäcket via köket. På ovanvåningen når man ett inrett sovrum i ena gaveln och i den andra gaveln ett påbörjat. Välkomna att anmäla er till visning av denna charmiga fastighet som lämpar sig både som året-runt-boende som fritidshus!

  • Plus
Ravingatan 8, Klippan, Klippans kommun

Ravingatan 8

Övrigt
Klippan, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
3 990 000 kr
2 518 m² tomt

Nu kan du förvärva denna trevliga fastighet som idag används som billackering. Byggnaden på fastigheten byggdes ut 2004 och är i ett väldigt gott skick. Det finns idag ett hyresavtal som sträcker sig till 2027 och ger en intäkt på 360 000 kr/år. Driften betalas utav hyresgästen Stor tomt med gott om asfalterad yta för parkering eller verksamhet. Hör av dig för mer info. Varmt välkommen! // Rasmus Wickell

Infanterigatan 18B, Ljungbyhed Centralt, Klippans kommun
  • Tis 30 jul kl 13:00
Infanterigatan 18B, Ljungbyhed Centralt, Klippans kommun, bild 2
Infanterigatan 18B, Ljungbyhed Centralt, Klippans kommun, bild 3

Infanterigatan 18B

Lägenhet
Ljungbyhed Centralt, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
485 000 kr
116 m²
4 rum
vån 1/2
7 105 kr/mån
4 181 kr/m²

Välkomna till Infanterigatan 18B, en trevlig bostadsrätt om 4 ROK i sutterängform, centralt belägen i Ljungbyhed med närhet till vårdcentral, mataffär, bageri m.m. Bostadsrätten ligger i två plan med ingång i markplan både på framsidan och baksidan. Bra sällskapsytor, tre sovrum, stort kök samt dubbla badrum. Fiber ingår i hyran. En perfekt boendeform för familjen som inte är i behov av en friliggande villa men ändå vill ha utrymmet. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Tranarpsvägen 14, Åstorp, Åstorps kommun

Tranarpsvägen 14

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
3 500 000 kr
82 + 82 m²
3 rum
5 457 m² tomt

Välkomna till Tranarpsvägen 14, en trevlig villa som blivit renoverad under 2019 av föregående ägare som även byggde till dubbelgarage samt stor förrådsbyggnad. Villan ligger i Grytevad, strax utanför centrala Åstorp med närhet till E4:an för att lätt ta sig vidare in till Helsingborg . Här finner man en stor tomt på över 5000 kvm med egen äppelodling, stort dubbelgarage samt stor nybyggd förrådsbyggnad med möjlighet för köparen att inreda. Boningshuset har en lättskött putsad fasad med nya fönster, nytt tak samt ett bra värmesystem i form av ny luft/vattenvärmepump från 2024. Genomgående klinkergolv på bottenvåning och källarplan med vattenburen golvvärme. Fräscha påkostade ytskikt med modernt kök med inredning från IKEA med rostfria vitvaror. Två helkaklade badrum varav ett stort med både dusch och bubbelbadkar i källarplan där man även finner bastun, perfekt för kalla vinterkvällar! Fräsch inredd källare som även lämpar sig som bodel då det även finns ett stort sovrum/hobbyrum samt två stora klädkammare med hyllsystem. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 18