Mäklare Linda Grundström

Linda Grundström

Om mig

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv, därför är valet av mäklare inget som ska lämnas åt slumpen. Du ska ställa höga krav och vara kräsen i ditt val. Min ambition - inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån din unika situation och din bostad oavsett vilken marknad som råder. Tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings unika produkter och tjänster skapar det de allra bästa förutsättningarna för en lyckad affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 3B, Centrum, Klippans kommun
 • Mån 2 okt kl 16:30

Järnvägsgatan 3B

Lägenhet
Centrum, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
550 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/4
5 754 kr/mån
7 801 kr/m²

Välkomna till en trevlig bostadsrätt om 3 ROK, centralt belägen i Klippan med gångavstånd till centrum, träningslokal, badhus samt tåg-och busstation! Nuvarande ägare renoverade den 2003 med nya ytskikt överallt. Under 2007 renoverades badrummet då föreningen gjorde stambyte. Man har även valt att själv bekosta inglasning av balkongen 2017. Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Åkervägen 35, Klippan Söndraby, Klippans kommun

Åkervägen 35

Villa
Klippan Söndraby, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
2 350 000 kr
150 + 62 m²
6 rum
1 830 m² tomt

Välkomna till Åkervägen 35, en välskött 1½-plansvilla, belägen i Söndraby med närhet till skola, förskola och Vedby Strövområde med Bäljane å ringlandes en liten bit från huset. Villan ligger på en stor trädgårdstomt med stensatt uteplats och friliggande garagebyggnad med förrådsdel. En perfekt villa för barnfamiljen då den har en öppen planlösning på bottenvåningen med rymligt kök, sovrum samt två helkaklade badrum. Ovanvåningen består av allrum samt ytterligare tre sovrum. Bra värmesystem i form av luft/vattenvärmepump och gjutjärnskamin. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel i tio år framåt. Missa inte tillfället att komma och titta denna välskötta villa! Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Färgarevägen 26, Perstorp, Perstorps kommun
 • Tor 5 okt kl 16:30

Färgarevägen 26

Villa
Perstorp, Perstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
995 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
943 m² tomt

Välkomna till Färgarevägen 26, en välskött 1-plansvilla med källare, belägen på lugnt område i Perstorp med närhet till skola och centrum. Delvis insynsskydad trädgård på baksidan med lummig grönska och med en stor guldfiskdamm som hjärtat i trädgården. Här finns även möjligheter för den trädgårdsintresserade med egna odlingar. Huset består av ett ljust trevligt kök med vita skåpsluckor och matplats med fyra stolar med fönster ut mot det inglasade uterummet. Vidare når man ett stort luftigt vardagsrum kombinerat med matrum, hall med ingång till ett helkaklat badrum med dusch samt ingång till husets två sovrum med garderober i båda. Källaren består av diverse förrådsutrymmen samt helkaklad tvättstuga med dusch. Bra uppvärmning via fjärrvärme. En pärla med bra läge som inte får missas av den som letar hus i Perstorp! Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Västra Maglabyväg 294-0, Kvidinge, Åstorps kommun
 • Tis 3 okt kl 16:30

Västra Maglabyväg 294-0

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
2 450 000 kr
203 m²
6 rum
1 543 m² tomt

Välkomna till Västra Maglabyväg 294-0, en trevlig välskött 1½-plansvilla med tillhörande gästhus, dubbelgarage och förråd. Huset är beläget på en stor lättskött delvis inhägnad trädgårdstomt. Insynsskyddad innergård med tralldäck som sammanbinder boningshus och gästhus. Huset genomsyras av ett härligt ljusinsläpp, dels i allrummet med stora fönster och altandörr ut mot framsidan till men även på ovanvåningen med både takfönster och kupor som släpper in ljuset åt rummen. Öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum där en stor öppen spis står placerad som hjälper till att värma upp huset under den kalla årstiden. Trevlig matrumsdel som mynnar ut mot hallen med ingång till kök och badrumsdelen. Härifrån når man även trädgården på baksidan med tralldäck och mindre gräsmatta. Från matrummet når man även två av husets fyra sovrum. Ovanvåningen består av två sovrum med klädkammare i båda. Nyrenoverat helkaklat badrum med både bad och dusch-möjligheter. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Kapellgatan 8D, Centrum, Klippans kommun
 • Mån 2 okt kl 17:15

Kapellgatan 8D

Lägenhet
Centrum, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
495 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 640 kr/mån
7 021 kr/m²

Välkomna till Kapellgatan 8D, en ljus och trevlig bostadsrättslägenhet om 3 ROK, centralt belägen i Klippan med gångavstånd till tåg-och busstation, träningsanläggning, badhus, aktivitetscentrum, skate-park samt centrum med diverse butiker, restauranger och mataffär. Lägenheten ligger på andra våningen i huset med ljusinsläpp från tre väderstreck då det är en gavellägenhet. Trivsamt ljust kök med matplats vid fönstret och bra förvaringsmöjligheter. Rymlig hall med ingång till två sovrum, klädkammare samt stort ljust vardagsrum med utgång till balkongen som vetter ut mot föreningens innergård . I samband med hallen når man även det helkaklade badrummet som renoverades av föreningen i samband med stambytet. Varmt välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Tranarpsvägen 14, Åstorp, Åstorps kommun

Tranarpsvägen 14

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
3 500 000 kr
82 + 82 m²
3 rum
5 457 m² tomt

Välkomna till Tranarpsvägen 14, en trevlig villa som blivit renoverad under 2019 av föregående ägare som även byggde till dubbelgarage samt stor förrådsbyggnad. Villan ligger i Grytevad, strax utanför centrala Åstorp med närhet till E4:an för att lätt ta sig vidare in till Helsingborg . Här finner man en stor tomt på över 5000 kvm med egen äppelodling, stort dubbelgarage samt stor nybyggd förrådsbyggnad med möjlighet för köparen att inreda. Boningshuset har en lättskött putsad fasad med nya fönster, nytt tak samt ett bra värmesystem i form av jordvärme. Genomgående klinkergolv på bottenvåning och källarplan med vattenburen golvvärme. Fräscha påkostade ytskikt med modernt kök med inredning från IKEA med rostfria vitvaror. Två helkaklade badrum varav ett stort med både dusch och bubbelbadkar i källarplan där man även finner bastun, perfekt för kalla vinterkvällar! Fräsch inredd källare som även lämpar sig som bodel då det även finns ett stort sovrum/hobbyrum samt två stora klädkammare med hyllsystem. Huset är dessutom Varudeklarerat, dvs besiktigat via Anticimex med en försäkring mot Dolda Fel. Välkomna att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 6